Mert,Zarate majd kioszt pár gólpasszt,annak ellenére,hogy hozzá van ragasztva a labda...
Akkor csak a kapuba kell sétálnia...
Erről van szó Az elég nehéz,hisz...off.:Torres is ki tudott hagyni egy olyat,hogy...off vége,...szóval lehet az is kimaradna Pont ott vesztené el a labdát
Mondtam én a félidő végén,hogy Ranocchiát le kell cserélni Samuel-re és még behozni két támadót...
g.e.r.a írta:Gasperini a félidőben elmondta, h rengeteg balszerencse sújt minket! A pálya csíkozása és a fű színe megzavarta a játékosokat az első 30 percben! Vmint elmondta, h a bíró belenyúlt a mérkőzésbe, mert tisztán lehetett látni, h a kapu lesen volt, ami szintén megzavarta a játékosokat. A támadójátékról annyit mondott, h ő addig tehetetlen amíg az ellenfél kapusa kivédi a szemünket. Plusz kitért arra is, h nagyon fellocsolták a pályát ezért nem tudunk 2 normális passzt megcsinálni. Látja a pozitívumokat a mérkőzésben 15-20 meccs múlva javítjuk őket nem lesz probléma a kiesést simán elkerüljük!
Morattit évek óta nem láttam rágyújtani, ma sikerült elérnie ezt Gaspapának Azziggenkomoly. Ez már akkor érezhető volt, hogy gáz lehet majd könnyen, mikor nyáron kinevezték, és nagyon dicsérte a 3-védős spielt. Tényleg nincs rossz keretünk, de ez botrány, ez vicc hogy ilyne taktikát kell ránk erőltetni, Sneijdert is kifilézve ezzel.
Na, jól van remélem már a következő edzést a Figo-Baresi kettős fogja tartani. Az lehet, hogy taktikailag nullák lennénk, de legalább (remélem) a játékosok szeretnék és mennének előre. Taktikailag úgyse az elkövetkező egy év távlatában fogunk megújjulni.
Gasp szerint jó úton haladunk. Hát, ha negatív rekordokat akarunk dönteni, akkor tényleg!
Azért örülök, hogy Interomega 2-0-ás meccset írt (a gólkülönbség be is jött) és nem 5-0-át!
Pozitívum, ami javulásnak is felfogható, hogy szemmel láthatóan egyre kevesebb gólt kapunk idegenben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodimiki7 2011.09.20. 22:49-kor.
Holnap reggeltől remélem nincs edzőnk....de azért az önéletrajzomat elküldöm, majd Morattinak 5 év Championship manager és 5 év Futball manager tapasztalattal!!!
A helyzet az, hogy nálunk egyáltalán nem szokott dobálózni a vezetőség edzőcserékkel. Pl Benítez is húzta még 2-3 hónapot, pedig már bőven rég leáldozott neki akkor.... Pl tavaly is fújta a Digi hogy ez volt Benítez utolsó meccse, talán Chievo elleni veronai 1-2-nél, aztán még maradt.... Általában ha mondd valamit ezdőkérdés ügyben az úgy van, és most a héten azt mondta h az október eleji válogatott meccses szünetig nincs edzőcsere....
Az elmúlt meccsek után azt hittem, már nincs lejjebb de gasp a mi taktikai zsenink bebizonyította hogy igen is van. Azt írták sokan, vele nem lesz még 1 schalke meccs, szerintem ezek a meccsek gasp irányítása alatt, még nagyobb szégyen volt mint az a bizonyos schalke meccs. Nem tudok mit mondani arra hogy egy novara 3-at lő nekünk, annak az internek aminek pár éve a barca 2meccsen tudott 2őt, most meg novara 3, palermo 4 szégyen. Ennél lejjebb már egyszerűen nincs. Lehetne sorolni ezen a meccsen is, gasp hibáit van belőle bőven. Kezdve a 3védőjével, ami megbukott már hányszor, de ő mindenképp ezt akarta. Az hogy a játékosokat nem a helyükön játszatta, zanetti jobb szélső, sneijder védekező kp, lucio pedig többet van az ellenfél kapujánál mint ahol kéne neki a hátvédsorba. Azt érthetlen döntéseit castaignost berakja a kezdőbe, amikor pazzini és coutinho a padon van, lehozza sneijder aki végig nem a helyén játszott. Sorolhatnám még bőven, hát valahogy ez gasperini szégyen ez az ember. Nagy taktikus bebizonyította 5meccs 4vereség 1döntelen 0 azaz 0 győzelem, gratulálok gasp ez már valami. Ha lenne benne önbecsülés beadná a lemondását, de ő nem fogja, jön majd a magyarázkodás nem volt szerencsénk stb és már fejlődünk. Morattinak szépen kikel rúgni, elég volt ennyi borzalom gaspal. Jöjjön figo vagy akár ranieri ennél rosszabb már nem lehet, vagy kapja meg baresi a csapatott. Nagyon remélem holnap már csak az lesz a kérdés ki lesz az új edző. Ranieri, figo, delio rossi vagy baresi.
mike írta:Ennyi, ez a falusi kiscsapat lealáz minket. Tétmeccshez még hozzá sem szagoltunk idén... nincs lejjebb...
Gaspnak kötelező lemondani, ha még van valamennyi önbecsülése.
Nálam is csak akkor mentene valamit a minimális becsületéből ha most azt felállna!! Benítez és azzal provokált tavaly,hogy minden nyilatkozatában azt mondta,hogy "Fejlődünk meg "Balszerencsénk volt".
Ha marad Gasp akkor megint beüthet egy Mlán elleni 0-6...
Moratti remélem nem vár majd.Vagy megvárja amíg minden negatív rekordot megdöntünk?
Felháboritó amit ez az ember előad szakvezető cimen! Az a hihetetlen hogy eltelt 5 meccs és lejött hogy ez az ember nemhogy a legjobb olasz edzö(valaki annak titulálta), hanem nem is értem hogy ki adhatott egyáltalán bármilyen csapatot is a kezébe. A 3 védős rendszerét meg gyakoroltassa valahol a 4ed osztályban talán ott még tetszeni is fog. A vicc az az egészben hogy ezért az ocsmányságért amit itt müvelt(nagyon nagyon remélen hogy mult idöben!!!) kap azt hiszem 1Millio eurot?????????? Ha lett volna csak egy kis esze akkor hagyja azt a játékrendszert amit Leo játszatott csak rendberakta volna a védekezést. És nagyot nem tévedhetett volna. Erre rövid idön belül be akarja vezetni a 3 védös taktikát ami amugy egy titkos világverő taktika igaz hogy majdnem mindenki leszokott rola és az is igaz hogy a keret teljesen alkalmatlan rá, de ő azért erölteti, mert érzi/tudja hogy ezzel végigverjük egész europát. Ennyire hülye edzöt hogy lehet kifogni?????????? Mintha minden edzö rajtunk élné ki a perverzioit! Az eszem megáll. Én nem vagyok edzö de a szünetben biztos átálltam volna a 4 védös dologra amugy is Lucio szinte középpályásként játszott, amiben azért nem a legjobb, amiben viszont az egyik legjobb(középhátvéd) azt meg más játszotta. NEM ÉRTEM!!!!!!!!!! HOgy akartunk golt löni??????????? Én nem láttam át. Az agyam eldobom mindjárt. Ebböl gyerekek nem lesz scudetto, még akkor sem ha jön valaki és rendet rak, egyszerüen már most elbuktuk. Jövöre meg vásárolni kéne, csak nem tudom hogyan ha be akarjuk tartani a FFP. Ja és Sneijder igy tuti nem marad, lehet hogy már a télen lelécel. Amugy persze FORZA INTER!!! Nem szoktam edzönek/edzöre ilyet mondani de Gasperini takarodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki kellett kapcsolnom a közvetítést, annyira felidegesítettem magam. Ilyet komolyan mondom még Magyarországon sem láttam!!! A céltalan foci műremeke! Az, hogy Julio bizonytalan az nem kérdés, én is bizonytalan lennék ilyen védelem mögött. De az, hogy Cambiasso (gondolom megszokásból) úgy passzol az ellenfélhez, mintha saját csapattársának passzolna..... No comment. Nem akarom szidni Gaspot, de kérdezem én: ha van egy jó csatárod (Milito), ha van egy olyan csatárod aki bármelyik testrészével tud gólt szerezni lábfejjel, hassal, háttal, ujjpereccel (Pazzini), a világ legjobb irányítója van mögöttük, a balszéleden egy gyors jól cselező játékos, jobboldalon akár egy U20-as világbajnok is lehetne, a védelemben (bár már megkopva) két hihetetlen rutinos védő (Lucio, Samuel), kapusod a világ egyik legjobbja JC! Mi a f.szom kell még??????????????? Messi, CR, Rooney, Cech, Fabre, Sánchez, Iniesta, Agüero, Ferdinand, Silva hogy egy Novarát legyőzz Gasp papa!!!!!!
A meccs egyetlen pozitívuma, hogy Obi nagyon jó. Amúgy most már azt mondom, hogy én a 4-5-1-re állnék át.
Ez már kritikán aluli teljesítmény... egy kidolgozott normális helyzetünk nem volt, a védekezésünk szintén baromi gyenge... ennek a 3 védős felállásnak arról kéne szólni, hogy az a 3 védő hátul stabilan védekezik,erre mit lát az ember? Lúcio a 16os előterében elveszi Chivu orra elől a labdát, miközben elvileg ez a két ember védőt játszik...
Gasperinit meg ha ezek után se rúgják ki, akkor egy nagyon gyenge és sikeretelen szezonnak nézünk elébe...
Én már szívesen látnám Ranierit a következő meccsen a kispadon. Első évben mindig összekapta a csapatait (gyuve, roma), utánna év végén meg mehet, és jöhet helyére a csapathoz megfelelő kvalitásu edző, akivel nem egy Novara fog cicázni....
Hogy jutottunk idaig? 2 ev alatt ugy leamortizalodtunk, hogy itt meg egy klasszis edzo is szenvedne. Mely a godor, es nem latom, hogy tudnank kimaszni.
Ez lesz a következő felállása. Az előbb nyilatkozta. Úgy gondolja hogy hogy Sneijder nem szeret a támadósor előtt játszani. Ezért hátra tette hogy majd onnan küldözgesse a labdákat előre. Valamint azt vette észre hogy Castellazzi támadó szellemű játékos ezért elöl fogja bevetni.
Hát ez parádés volt.. Viszonylag sokáig hittem abban, h nem Gasperini sara ez az egész, de a Forlán-Muntari csere után már kezdett tisztulni a kép..most már pedig minden világos. Egyik Chelseas haverom mondta az első félidő után, h Gasp azt műveli az Inter kispadján, mint amit ő csinálna a MU-én Komolyan, lehet Moggi pénzeli v nem tudom pff
Gasp jó edző, de nem az Inter az ő szintje sajnos.. Szimpatikus számomra, kicsit azért sajnálom, mert tényleg semmi nem jött össze neki, a szerencsével is hadilábon álltunk..
A meccsről felesleges bármit is írni, a keret jó, és sokra hivatott, de ha nincs taktika akkor tökmindegy milyen játékosok vannak a keretben.
Remélem azért edzőt ültet le Moratti a padra, és nem egy figot.. Gondolom fél éves megoldás lesz. Esetleg Baresi se lenne rossz ötlet, évek óta másodedző már a csapatnál, gondolom tud valamit az edzősködésről.
Leonardo simán maradhatott volna.Volt 2 "csúnya meccsünk" Schalke és a derby,de egyébként minden hazai meccsünket megnyertük és esélyünk volt a scudettora is.Ami most van az totális fejetlenség!Minden meccsen más kezdő, más taktika.Ezzel a felfogással egy MU vagy Barca sem lenne jobb.A legrosszabb az egészben,hogy biztos vagyok benne ,hogy még most sem lesz edzőváltáss
Valami már csak történik: - Moratti azt mondta kell egy éjszaka hogy végig gondolja mit tegyen, a hírek szerint gasp repül. - Valamint branca, ausillo, és paoillo és összeültek és bementek az öltözőbe. Nagy a baj ebből is látszik. Várjuk a fejleményeket.
Ha marad Gasperini az oriási hiba lenne a vezetőség részéről. Tulajdonképpen bebizonyosodna hogy nemcsak a vezetőedző alkalmatlan hanem a vezetés is!!!
Festa írta:A legrosszabb az egészben,hogy biztos vagyok benne ,hogy még most sem lesz edzőváltáss
Szerintem meg holnap ilyenkor már nem Gasperini lesz az edző.
Én már öreg és szkeptikus vagyok,de remélem neked lesz igazad Remélem Moratti is úgy gondolja,hogy nincs tovább Gasp ha azt mondja ,hogy amíg nincs új edző addig Bares i(akitől zarate kér tanácsot,hogy akkor mit is csináljon) már nyugodt leszek.
Egyébként az ominózus Forlán-Muntari csere után én azt éreztem,hogy Gasp feladta,de talán jobban jár anyagilag ha mi mondunk fel neki.Más érvet nem tudok elképzelni,hogy miért maradt.
Egyébként tényleg szerencsétlen volt és tényleg szimpi az arc, de így a 4 meccs után az a baj, h semmiféle koncepció nem látszik. Most is pl miért kezdett Castaignos (miért nem akkor már Zarate v Pazzo)? Miért játszott Zanetti egy sorral Sneijder előtt (miért nem fordítva )? Mit keresett az a szerencsétlen Chivu a kezdőben, miközben Samuel (aki egyáltalán nincs rossz formában) ott csücsül a padon? Miért Sneijder helyére és nem mellé hozta be Zaratet? Én nem vagyok edző, nem igazán értek a különböző taktikákhoz, de ezek olyan evidens dolgoknak tűnnek számomra... Miért játszott 4 féle kezdő 4 féle taktikával az első 4 tétmeccsen? Miért nem tartotta meg a törökök elleni felállást mikor ott az arcpirító vereség ellenére sztem igenis jól játszott a csapat?! Na mind1, örültem volna ha beválik, jó arcnak tűnt.
Kb egyetértünk. Evidens dolgoknak tűnnek, de már tényleg tavaly Benítez is ezt játszotta.... Kifogtunk 3 nehéz eset edzőt....Leo eredményekben jó volt, "csak" a Chuchu-Motta posztcsere épp egy Schalke és Milan elleni kudarcot eredményezett, és ezen később sem változtatott. Még Zanetti is azt nyilatkozza hogy nem jó irányba megyünk.... A teljes vezetés az öltözőben járt. Moratti: "kell egy éjszaka hogy döntést hozzunk". Egyértelmű hogy Gasp nem kész az Interre, vagyis az ő taktikai elképzelései nem "ülnek" ezen a szinten. Sztem annyira nagyon nem kell fikázni, hogy 1 00 edző, arról van szó, hogy amit ő gondol a fociról, az nálunk semmlilyen szempontból nem felel meg.(Keret, játékosok, szurkolói szimpátia, eredményesség). De továbbra is tartom, hogy ez abszolút várható volt, semmi meglepetést nem érzek ebben, nyáron Delio Rossi Gasp verseny volt a legvégén, nem értem mi miatt lett Gasp. És hogy Mou dícsérte,/sokan itt e kijelentés miatt már a legjobb olasz edzőnek nevezték, és lehető legjobb választásnak, még pl Villas Boassal vagy Capelloval szemben is/, nem azt mondta hogy ő az új Ferguson, hanem hogy nagyon jól reagált a cseréire, az Inter támadóbbá tételére, ami azért nem azt jelenti, hogy ő találta föl a spanyol viaszt, hanem védekezőbbé tette csapatát, megfogott minket azon a meccsen. (Gaspapa)
internazionale001 írta:Szánalom! 3-4-3 kuka! a 3 belső védős játék már a múlt!
Jöhet Guardiola és Mou!
Én inkább azt mondanám,hogy az Inter kerete nem alkalmas rá,és ezt már észre kellett volna,hogy vegye...nekem,mint emberrel nincs bajom vele.A Muntari-Forlan csere tett be először,aztán,hogy Samuel padozik(holott magabiztosabb lábakon állunk vele),Pazzini padozik.A Sneijderes hülyesége,aztán ott van még az,hogy 3 támadószellemű játékos van a pályán(és azok sem "elől,de 3 védőből kettő ott bóklászik),ha esik ha szakad.A rendszeresség teljes hiánya.Ezt egy Inter nem teheti,ahogy egy ilyen idénykezdet sem méltó hozzánk.Elbírom viselni a vereséget,de azt a játékot amit mutatunk,az összevisszaságot és az ebből fakadó abszolút pontatlan játékot,már kevésbé.Türelmes ember vagyok,de ebből elég.
A Scudetto meg meglesz Miért?Mert magabiztos vagyok,és mert tudom,hogy mély gödörből is fel tudnak állni a fiúk.Mellesleg mi vagyunk a "szurkolóik",szimpatizánsaik,szóval ki higgyen bennük,ha mi nem... FORZA INTER
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.09.21. 11:03-kor.