Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sajnos most krízisben van a csapat.Nincs jó formában lévő játékos.
1-0 után úgy passzolgattunk mintha tudtuk volna,hogy az Atalanta biztos nem rúg nekünk gólt.
Ebben a játékban mindig benne van,hogy beszedünk egyet.
A Bastoni eset után pedig most már egyértelműen ellenünk fújnak a bírók.
A Dumfries eset is véleményes volt,de Fratessi felrúgását meg sem nézte az egyértelmű jelzés,hogy mi már nem fogunk tizenegyes kapni ebben a bajnokságban.

Chivu jogosan volt frusztrált,de ma is látszott ha a csapatnak nem megy akkor ő nem tud + energiát adni...
Ilyenkor szokott a Milán egy 90+ perces mákos góllal nyerni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de jo lenne ha Cholos hirek igazak lennenek
tokot novesztene ennek a bandanak az biztos
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Audipower írta: 2026.03.14. 16:58
Ha belőttük volna a helyzeteinket nem lenne miről beszélni. Egy kalap szarok vagyunk az az igazság.
Amíg 10 helyzet kell 1 gólhoz, addig ez lesz.
Megérdemli a csapat a sorsát!

Tudom, hogy ezzel nem leszek itt népszerű, de csak abban bízok, hogy elbukjuk a Scudettot, mert az talán felébresztené a vak vezetőinket, hogy valami nincs rendben és eltakarítanák Chivut a picsába.
A Triplete csapatból 2 játékost utáltam Chivu-t és Muntari-t. A román edzőként sem lett szimpatikusabb számomra.

Lassan örülhetünk az x-nek, éljen Chivu!😁

1-1.

Köpjön fel mindenki a csapatból és álljon alá.

Kibaszott nullák vagyunk!
Ma is meglátszott a beígért nagy motiváció.
Megérte elpazarolni a napomból 2 órát erre a semmire.
Mindennel beszedesebb az, hogy hanyadik meccsunket sikerul elbukni elonyrol...
Inzaghival 4 ev alatt nem sikerult ennyit, mint most 1db szezon alatt.
Forditani meg keptelenek vagyunk a "kokemeny" Pisa ellenit leszamitva.
Ha hatranya kerulunk, onnantol ki is kaptunk, viszontlatasra...

Alapembereink sulyos visszaese szinten mentalis kerdes.
Olyan nincs, hogy egyszerre kieg 4-5 alapember akik 28-29 evesek.
Festa

Baggio85 írta: 2026.03.14. 17:33 Ez a bajnoki cím legalább annyira megy el, ha elmegy, Thuramon, mint Chivun.
A különbség az, hogy Chivutól nem is várt senki Scudettot év elején, inkább azt, hogy novemberben repül. Thuram mehet majd röhögcsélni a tesóval, apuka is örülhet majd.
Sokba került nekünk a Bodo elleni első meccs Lautaro kiesésével...
Legalább a Fiorentina ellen jöhet vissza.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Festa írta: 2026.03.14. 17:40
Baggio85 írta: 2026.03.14. 17:33 Ez a bajnoki cím legalább annyira megy el, ha elmegy, Thuramon, mint Chivun.
A különbség az, hogy Chivutól nem is várt senki Scudettot év elején, inkább azt, hogy novemberben repül. Thuram mehet majd röhögcsélni a tesóval, apuka is örülhet majd.
Sokba került nekünk a Bodo elleni első meccs Lautaro kiesésével...
Legalább a Fiorentina ellen jöhet vissza.
Firenzében sem fogunk nyerni. Ezt érzem sajnos. Nem a mai meccs alapján mondom ezt. Kippukadt a lufi.
interfan

Cupi írta: 2026.03.14. 16:59 Heti 1 meccsnél Dimarcot miért kellett lehozni????
Tehettek pénzt, hogy most a milan nyerni fog....ez nem is kérdés.... :?
De az a csapat aki ennyi helyzetet kihagy és ilyen balfasz elől az meg is érdemli a sorsát....bajnoki cím....ja....
Azert ilyenkor legyunk elkepeszto halasak, hogy azert a Milannal a minoseg olyan amilyen, es amiatt ilyen Cremonese, Pisa, Sassuolo, Genoa, Parma ketszer, hoztak kemeny 18/3 pontot.
Ha csak mondjuk 6 ponttal tobbet hoznak, akkor most atvehetnek a vezetest.

Szoval azert nyilvan Scudetto az Scudetto, mindenki boldog lesz ha megvan, de azert kezeljuk a helyen, es ne egybol a hosszabbitas meg a fizetesmeles legyen az elso "mesterunk" fele.

En egyebkent nem vagyok benne biztos, hogy a Milan nyerni fog.
Ezt mondtuk par hete is, hogy fix nyernek a Parma ellen, aztan hazai palyan kaptak ki...

Ebben a szezonban senki nem erdemel Scudettot.
kisnerra88

Hozzászólás Szerző: kisnerra88 »

Mar megint ennyi kovetkeztetest birtal levonni?
Mennyire demagog , gyerekes es ovodas erveles az , hogy mindenkiszar meg roncsderbi hehehuhu
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2026.03.14. 17:49
De az a csapat aki ennyi helyzetet kihagy és ilyen balfasz elől az meg is érdemli a sorsát....bajnoki cím....ja....
Szoval azert nyilvan Scudetto az Scudetto, mindenki boldog lesz ha megvan, de azert kezeljuk a helyen, es ne egybol a hosszabbitas meg a fizetesmeles legyen az elso "mesterunk" fele.

en sem erzem hogy milan nyerne lazio ellen, de ha igen akkor kezdodik a szamolas es a kalkulacio ami regen rossz
ha innen elbukjuk az a szegyenek szegyene lesz
interfan

R9. írta: 2026.03.14. 18:06

en sem erzem hogy milan nyerne lazio ellen, de ha igen akkor kezdodik a szamolas es a kalkulacio ami regen rossz
ha innen elbukjuk az a szegyenek szegyene lesz
Na az biztos, az a klubtortenelem, sot a Serie A valaha volt legnagyobb szegyene.
Ilyen szerintem top bajnoksagban sosem tortent meg, es nem is szabad megtortennie.
Gondolni sem szabad ra.

Be kell huzni a Scudettot, de azert erdemes a helyen kezelni a dolgokat.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem láttam a meccset,de jobb is úgy látom.Sajnos kicsúszott a talaj a juve mecs óta alólunk,és a bírók még löknek is rajtunk az biztos.Ezt nekünk kell rendbe tenni,méghozzá a pályán.Ha nem vagyunk erre képesek,akkor mindenki adja le az Inter mezt.Profin vért izzadva kell hozni a meccseket.Nincs más lehetőség,ebböl a gödörből ki kell jönni,most kéne egy igazi vezér,aki átveszi az irányítást,mert ez Chivunak nem fog menni.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nem gáz az x. Simán vállalható. Ezért nem kell Interfan az Inzaghi időkből kiindulni. Conte, Inzaghi vs egy full kezdő Chivu. (Szerintem Mottában is több a fantázia)

Az a gáz,hogy semmi Interes nincs a csapatban. A vezetőség sikeresen kinyírta. BL döntő óta csak a.pofonok jönnek. Edző kérdés, Mercato, k.rva Milán ellen be vagyunk szarva. Mióta ezek a befektetők vannak,Marotta az elnök szar minden. Rendberakják a klubot remélem, de még a bűnöző kínaiak alatt is vonzóbb volt a klub. A csőd szélén.
El kéne engedni a csapatot, Martinez,Dimarco,Basto/Barella, Esposito. Többiek mehetnének Daciaval Horvátországig.
Megérdemelnék, hogy szégyenszemre elbukjuk. Szurkolók, Martinezék nem.
interfan

hvmetal írta: 2026.03.14. 19:03 Ezért nem kell Interfan az Inzaghi időkből kiindulni. Conte, Inzaghi vs egy full kezdő Chivu. (Szerintem Mottában is több a fantázia)

Többiek mehetnének Daciaval Horvátországig.
Megérdemelnék, hogy szégyenszemre elbukjuk.
Az oke, hogy irod "Mottaban is tobb a fantazia".

Csak hat itt a gond ott kezdodik, hogy o is mas taktikat jatszat.
Mi meg a taktikahoz kerestunk edzot, egy olyat aki semmin nem tud/akar valtoztatni, es visz tovabb mindent.
Mert ahogy Chivu szo szerint el is mondta: "hulye lettem volna barmihez hozzanyulni."
Innentol kezdve meg kis tulzassal edesmindegy, hogy Mottaban "tobb fantazia" van.
interfan

R9. írta: 2026.03.14. 17:36 de jo lenne ha Cholos hirek igazak lennenek
Nem tudom ezt a Simeone storyt is.
Most azt tegyuk felre, hogy az utobbi jopar evben mit is teljesit vagy mit nem.

En ertem azt is, hogy nyilvanvalo problemak vannak amik az esetleges Scudetto gyozelem eseten is ott lesznek, es nem biztos, hogy elszabad fedniuk mindent, csak azert mert adott esetben nyertunk.
(Homokba dugott fej efektus)
Szoval ha valaki ugy latja, tudunk elorelepni edzo ugyben, ezert valtsunk hiaba Scudetto gyozelem, megtudom erteni ezt az allaspontot, ha nem is feltetlenul ertek vele egyet.

Csak azert Simeone egy olyan Atleticoba van, ahol gyakorlatilag minden evben 100 millio eurokat fektetnek be.
Itt nalunk mar annak is orulunk, ha nullas lehet a mercato, es nem ki kell venni penzt a keretbol...
A csillagaszati fizeteset ne is emlitsuk, mert persze a vilagon kb sehol nem kereshetne a toredeket sem, igy mivan ha alair 10m-ert (ami azert nalunk szinten csucsfizetes).
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ez a rendszer már a múlt. Most vagy van benne még 1 scudetto, vagy nincs. Keret 1/4-de kiöregedett. Legalább 4 játékos szart se ér. Thuram is egy vicc idén. Vannak értékesíthető játékosaink, akiknek a nagy része akkora Interista,hogy 38 évesen a 85. percben egy x megtartásáért egy frissen beállt 22éves bantut lesprintel. Jah nem. Az Zanetti.
5-0 után, 3 elbukott scudetto után sem döglenek meg a pályán sok millióért a mezért. Milán ellen ennyire futja. Ekkora minőség különbséggel. De a mi kölykünk, több tisztelet meg hasonló faszságok.
Kb most lehetne szerkezetet is váltani,de hamarabb süllyedünk tovább,mint itt ezek változtassanak.
Nem a mai 1 pont a gáz.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Elég szomorkás a hangulat a fórumon, ami egyáltalán nem csoda.
Én azt nem értem, hogy tudjuk vezetni a bajnokságot, szezon előtt ezzel a kerettel, 0 kilométeres edzővel, fasz vezetőséggel max azt mondtam, hogy a bl helyért harcolunk.
Annyi a "szerencsénk" hogy minden más csapat is szar, illetve dobálja el a pontokat a "kicsik" ellen.
Borzasztó a serieA színvonala, és egyre csak romlik sajnos.
Az a baj, hogy egy mercaton nehéz lesz kicserélni a fél keretet, de rohadtul nem ártana.
Semmi tűz nincs a csapatban, ki van égve mindenki, Chivu arca meg olyan világfájdalom, szerintem bánja, hogy idejött, motiválni meg nem tud.
Egyedül kb Dimarco és Lautaro (esetleg Pio) az, akin idén látszik, hogy Inter szív, és bármit megtesz a csapatért, a többi zsoldos.
Nekem ők ketten az "érinthetetlen" kategória, bárki más mehet. Nyilván, Basto/Barella/Pio csak magas ajánlattal. A többi játékos felőlem bármikor eltűnhet, sírni nem fogok senkiért.

Két szóban összefoglalva: lélektelen csapat.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Várható volt a Juve elleni meccs miatti nagy felháborodás után, hogy befognak sz*patni minket a bírók. Innen már csak az a kérdés, hogy ez a mai meccsel letudva, vagy az szezon további része erről fog szólni. Persze valahol jogos mert Bastoni nagyon elszúrta azt a Juve ellen de szerintem ennek így kb ennyinek kellene lenni főleg úgy, hogy tömkelegével tudnánk felhozni az utóbbi 10 évben azokat a szitukat amikor egyértelműen a Juvénak csaltak a bírók ellenünk. Pjanic-Raphina, Cuadrado-Perisic stb. Viszont ezekután a mi vezetőségünknek is hangot kell, hogy adjanak annak, ha ellenünk hibáznak a bírók nem úgy mint eddig mikor inkább kussoltak.

Mert egész szezon során szerintem a Juve elleni meccsen volt az első és számunkra kedvező- és valóban nem túl szép jelenet addig a Milan meg a Juve drukkerek úgy tesznek mintha az egész szezonunkat a bírók segítették volna Marotta-ligázva, holott azért emlékezzünk vissza pl a Nápoly elleni meccsre (csak egy példa).

Hozzáteszem, ha Thuram 1 v 1-be a kapussal berúgja a helyzetét, vagy Bonny időben elrúgja a labdát mielőtt még az alapvonalat is kicselezi akkor nem lenne erről szó.
interfan

2 oras valsagertekezlet volt a vezetoseg (Marotta, Ausilio, Baccin), es Chivu kozott az Atalanta elleni dontetlen utan.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2026.03.14. 20:48 2 oras valsagertekezlet volt a vezetoseg (Marotta, Ausilio, Baccin), es Chivu kozott az Atalanta elleni dontetlen utan.
Remélem a válságértekezleten felmerült az a kérdés is, hogy Ausilio igazolásainak köszönhetően elköszönünk tőle a nyáron. Egyébként lehet itt ilyen meg olyan értekezlet, ha a játékosok beleszarnak a meccsbe - ez nem most Chivu alatt kezdődött, hanem már tavaly egész szezon is erről szólt. Mindig ment itt a magyarázkodás, hogy tartalékolunk éppen, vagy a BL-re készülünk, vagy a bajnoki hajrára, de egész egyszerűen ezek a játékosok ilyen hozzáállást engednek meg maguknak, vagy mentálisan ennyire a béka segge alatt vannak (megjegyzem nem nagyon van köztük győztes és vezér alkat, mint pl amilyen a teljes kezdőnk volt a triplete alatt).

Lehet kellene valaki az öltözőben aki nyakon veri őket, mert tényleg 1 kezemen meg tudom számolni, hogy kik azok a játékosok akik mindig oda teszik magukat (mégha éppen nem is játszanak jól).

Szerintem itt az ideje egy komoly vérfrissítésnek és lehetőleg egy szerkezetváltásnak is a nyáron, mert annak ami itt megy jelenleg, nincs értelme, a jövőnket szórakozzuk el ebben a szűkös anyagi helyzetben.
interfan

sly89 írta: 2026.03.14. 20:56
interfan írta: 2026.03.14. 20:48 2 oras valsagertekezlet volt a vezetoseg (Marotta, Ausilio, Baccin), es Chivu kozott az Atalanta elleni dontetlen utan.
Remélem a válságértekezleten felmerült az a kérdés is, hogy Ausilio igazolásainak köszönhetően elköszönünk tőle a nyáron. Egyébként lehet itt ilyen meg olyan értekezlet, ha a játékosok beleszarnak a meccsbe - ez nem most Chivu alatt kezdődött, hanem már tavaly egész szezon is erről szólt. Mindig ment itt a magyarázkodás, hogy tartalékolunk éppen, vagy a BL-re készülünk, vagy a bajnoki hajrára, de egész egyszerűen ezek a játékosok ilyen hozzáállást engednek meg maguknak, vagy mentálisan ennyire a béka segge alatt vannak (megjegyzem nem nagyon van köztük győztes és vezér alkat, mint pl amilyen a teljes kezdőnk volt a triplete alatt).

Lehet kellene valaki az öltözőben aki nyakon veri őket, mert tényleg 1 kezemen meg tudom számolni, hogy kik azok a játékosok akik mindig oda teszik magukat (mégha éppen nem is játszanak jól).

Szerintem itt az ideje egy komoly vérfrissítésnek és lehetőleg egy szerkezetváltásnak is a nyáron, mert annak ami itt megy jelenleg, nincs értelme, a jövőnket szórakozzuk el ebben a szűkös anyagi helyzetben.
Szerintem ez megint egy tobboldalu dolog.

Mert teljesen igaz, ideje a nagy valtozasnak.
Csakhat ehhez egy edzo is kellene, mert Chivut nem lebecsulve, erre nem alkalmas.

Masik resze, ki az a komoly edzo aki egy olyan csapathoz elakar jonni, ahol 0 eurobol epitkezhet.
Hat nem sok nevet tudnek mondani...

Vegezetul pedig ezer eve mar aktualis lenne a "forradalom", de vezetoink ugy rettegnek tole mint a tuztol.
Latjuk mar a tavalyi nyar is errol szolt minden teren....

Ausilio meg hamarabb lesz a hamarosan tavozo Marotta utodja az Inter elnoki poszton, mint hogy kirugasra keruljon.
interfan

interfan írta: 2026.03.14. 19:16
R9. írta: 2026.03.14. 17:36 de jo lenne ha Cholos hirek igazak lennenek
Nem tudom ezt a Simeone storyt is.
Most azt tegyuk felre, hogy az utobbi jopar evben mit is teljesit vagy mit nem.

En ertem azt is, hogy nyilvanvalo problemak vannak amik az esetleges Scudetto gyozelem eseten is ott lesznek, es nem biztos, hogy elszabad fedniuk mindent, csak azert mert adott esetben nyertunk.
(Homokba dugott fej efektus)
Szoval ha valaki ugy latja, tudunk elorelepni edzo ugyben, ezert valtsunk hiaba Scudetto gyozelem, megtudom erteni ezt az allaspontot, ha nem is feltetlenul ertek vele egyet.

Csak azert Simeone egy olyan Atleticoba van, ahol gyakorlatilag minden evben 100 millio eurokat fektetnek be.
Itt nalunk mar annak is orulunk, ha nullas lehet a mercato, es nem ki kell venni penzt a keretbol...
A csillagaszati fizeteset ne is emlitsuk, mert persze a vilagon kb sehol nem kereshetne a toredeket sem, igy mivan ha alair 10m-ert (ami azert nalunk szinten csucsfizetes).
Ha mar Simeone.

Moretto szerint 95% hogy Atletico edzo marad Simeone.
5% esely a "szenzacios meglepetesre".
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Napoli is jon fel....14 pontra voltak 1 hete....most meg mar 9....az a baj jatszunk meg a Roma-val,Como-val es a Lazio-val is idegenben.....mostanaban mutatott jatekkal nem vagyok tul optimista.... :cry:
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Fontos lenne behúzni a bajnoki címet, mert ahogy most áll a helyzet és a tulajokat “ismerve” a következő években a dominanciánk meg fog szűnni.
Szintén nagyon kellene, hogy felépüljenek a sérültek. Nagyon nagy probléma, hogy semmi tűz nincs a csapatba. Egyszerűen nem vagyunk képesek kitenni a szívünket a pályára. Márpedig ez mindig egy fontos része volt az ideológiánknak.
Hosszú távon a legjobb ami a csapattal történhet, hogy nyáron távozik a Bastoni, Barella, Calhanoglu, Thuram, Frattesi sor. Most direkt csak azokat kiemelve, akikért kaphatunk pénzt. Bonny-t pedig oda kell adni kölcsönbe. Vele kettős érzéseim vannak. Brutál bíztatóan kezdett, mára viszont rossz nézni. Viszont azt vettem észre, hogy önbizalma sincs és sajnos ha megnézzük, hiába mozgott az elején jól, utána elfelejtették. Így azért nehez formában maradni. Remélem, hogy a mai meccs már tényleg felrázza a srácokat, bár ugyanezt mondtam a Milan elleni fiaskó után is.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Leszarom semmi értelme. Nem lesz leváltva Chivu. És nem is kell mert normális edző nem jönne ide. A csapat kuka. Jöhet ide bármilyen edző. A játékosaink 50%a ki van égve, a másik fele nagyrésze kókler és van pár játékosunk akinek fejlődnie kellene nem keveset, de nem reménytelenek.

Az a baj teszünk is azért hogy a bírók csalni tudjanak ellenünk. A mai meccset le kellett volna zárni réges régen. Chivu is hibázott. Nem kicsit. Dumfriest érthetetlen miért nem cserélte le, nem bír még el teljes meccset. Levitte Dimarcot, pihentetés céljából? Érthetetlen. Mindent feltettünk egy lapra a Scudettora. Miért is vitte le? A másik Pio megtartotta a labdákat elöl amíg a pályán volt, erre őt viszi le és behozza azt a Bonnyt aki nagyon hasonló profil mint Thuram. Onnantól kezdve rugófal volt a csatársor. Egy labdát nem tartottunk meg elöl. Értem én hogy kezdő edző. De ezt otthonról a karosszékből félrészegen is tudnia kellet volna, hogy a cseréivel halálra volt ítélve a csapat LH baloldalon, inkább ne is említsük.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem senki ne beszéljen a bajnoki címről.

FORZA INTER!!!
vaskalap

sorger=giallo írta: 2026.03.14. 22:06 Szerintem senki ne beszéljen a bajnoki címről.

FORZA INTER!!!
Helyes.Ne beszéljen,szerezze meg!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Csak most néztem meg az összefoglalót
Hat ennél nagyobb csalás nem kell
Az Atalanta goljanal egyértelműen szabálytalankodtak Dumfriesel
Frattesi esetében pedig tisztább 11es volt mint bármi ebben a szezonban
A védő akkorát rúgott a lábába hogy nem is értem ez mi alapján nem 11es
Hatalmas csalás volt ez a meccs az összefoglaló alapján
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

INTER-1908 írta: 2026.03.15. 00:00 Csak most néztem meg az összefoglalót
Hat ennél nagyobb csalás nem kell
Az Atalanta goljanal egyértelműen szabálytalankodtak Dumfriesel
Frattesi esetében pedig tisztább 11es volt mint bármi ebben a szezonban
A védő akkorát rúgott a lábába hogy nem is értem ez mi alapján nem 11es
Hatalmas csalás volt ez a meccs az összefoglaló alapján
De hát elvileg Marotta liga van. Végülis csak 4 pontot vettek el 2 meccs alatt, az egy másik dolog, hogy baromi szarok vagyunk.
Most az a szöveg, hogy Interisták miért biróznak, de borzalom, ami olasz játékvezetés szinten megy.
interfan

Audipower írta: 2026.03.14. 16:58
Tudom, hogy ezzel nem leszek itt népszerű, de csak abban bízok, hogy elbukjuk a Scudettot, mert az talán felébresztené a vak vezetőinket, hogy valami nincs rendben és eltakarítanák Chivut a picsába.
Scudettot azert huzzuk be, mert a klub tortenelem legnagyobb szegyene lenne ha 10 forduloval vege elott 10 pontrol elbuknak.

Viszont, en tartom azt, ne dugjuk homokba a fejunket, es a finoman szolva sem keves hibat is vegyuk eszre.
Oriasi hiba lenne ha a Scudetto arany elvakitana minket.

En ertem azokat akik Simeoneznak, azokat is akik "forradalmat" akarnak es teljes megujulast, meg bajnoki cim eseten is.
De en tovabbra sem latom azt az edzot, aki biztosan el is jonne.
Azt meg foleg nem latom, hogy majd a mi vezetosegunk "forradalmat" csinal, es ezen a nyaron minden megvaltozik minden teren.

Egyszoval legyen meg a Scudetto, maradjon Chivu, de jelentos es meglehetosen sok hibat is vegyuk cserebe eszre, es a hosszabbitas gondolatat felejtsuk el, mivel meglevo szerzodese van edzonknek 2027 nyaraig.
Ha jovore fejlodik, es az iden latott sulyos problemak eltunnek, akkor nyugodtan lehet vele jovore is hosszabbitani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.15. 06:44-kor.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Seria A azért tart ott ahol, mert 1-1 hiba után folyamatosan jönnek a kompenzálások, ami végett meg nagyobb lesz csak a “szar”. Atalanta egyenlítő gólja szabálytalan volt, de Dumfries miért nem rúgta el a francba a labdát? Játékosoknak egyértelműen látniuk és tudniuk kellene, hogy a kétes szituációkban nem fognak korrekten fújni a Bastoni eset óta.

Szerintem a Lazio - Milan meccs x lesz, így nem kerülnek hozzánk közelebb.

Ezt pedig csak zárójeles megjegyzés
(“A holnapi Lazio meccsen Chiffi lesz a VAR felelős, az Atalanta ellen ő volt a VAR asszisztens, tavaly pedig ő vezette Inter - Lazio meccset).
Számomra ez is érthetetlen, hogy miért kell 1 játékvezetőt küldeni ugyanarra a meccsekre?
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Amit tudomásul kellene venni Seria A-nak vége.
Semmilyen szinten nem tudják a versenyt tartani a többi ligával.

Jön az újabb pofon, ha az olaszok a harmadik VB-re sem jutnak ki.
Őszintén Bastoni-t miért kell az összes létező meccsen fütyülni? Mindenki Juve drukker lett? Na ezért tart ott az egész, ahol.
Eligazol a bajnokságból a maradék néhány értelmes játékos, aztán maguk között eldönthetik ki legyen a “király”.
interfan

Audipower írta: 2026.03.14. 16:58 Köpjön fel mindenki a csapatból és álljon alá.

Kibaszott nullák vagyunk!
Ma is meglátszott a beígért nagy motiváció.
Megérte elpazarolni a napomból 2 órát erre a semmire.
Visszaterve meg a tegnapra, beharangozza edzonk, hogy micsoda elszantsag, onbizalom, es lelkesedes lesz majd figyelje mindenki.
Hat lett...
En ertem, hogy mondani kell valamit, de ezzel sajat magunkbol csinalunk bohocot.

Nekem ez is egy oriasi csalodas, hogy nyomat sem lehet latni barmifele elszantsagnak, motivacionak, barminek.
De persze elmondjuk, hogy majd most figyeljen mindenki, micsoda csodak vagyunk.
Hat az lett...

Eleve az is milyen mar, hogy a szakmai vezetes megy "motivacios beszedet" tartani a jatekosoknak.
De ugynezki ez sem jott most be.

Vajon hany "valsagertekezlet" lesz majd a heten...
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én a tegnapi játékvezetés után jövő héten nem állítanám ki a csapatot…ideje most már határozottan fellépni a csalás ellen, mert ami itt ment, meg a Napoli ellen is, az egy vicc!
interfan

lucky0 írta: 2026.03.14. 22:01
Leszarom semmi értelme. Nem lesz leváltva Chivu. És nem is kell mert normális edző nem jönne ide. A csapat kuka. Jöhet ide bármilyen edző. A játékosaink 50%a ki van égve, a másik fele nagyrésze kókler és van pár játékosunk akinek fejlődnie kellene nem keveset, de nem reménytelenek.

Az a baj teszünk is azért hogy a bírók csalni tudjanak ellenünk. A mai meccset le kellett volna zárni réges régen. Chivu is hibázott. Nem kicsit. Dumfriest érthetetlen miért nem cserélte le, nem bír még el teljes meccset. Levitte Dimarcot, pihentetés céljából? Érthetetlen. Mindent feltettünk egy lapra a Scudettora. Miért is vitte le? A másik Pio megtartotta a labdákat elöl amíg a pályán volt, erre őt viszi le és behozza azt a Bonnyt aki nagyon hasonló profil mint Thuram. Onnantól kezdve rugófal volt a csatársor. Egy labdát nem tartottunk meg elöl. Értem én hogy kezdő edző. De ezt otthonról a karosszékből félrészegen is tudnia kellet volna, hogy a cseréivel halálra volt ítélve a csapat LH baloldalon, inkább ne is említsük.
En nem tudom ezeknek a 4 naponta "valsagertekezlet" mi ertelme.
Vezetoseg sajat magat nevetetti ki.

Eleve nekem az is egy "vicc" kategoria, hogy a vezetosegnek kell motivacios beszedet tartani az oltozobe.
Mindezt egy profi klubnal.

Azt meg tartom, hogy a "kezdo" jelzo lassan elkell tunnie edzonk kapcsan, mert azert mar annyira nem "kezdo" lassan 50 Inter meccsel a hata mogott.
Hibak pedig ugyanazok, nem igazan latni, hogy jelenleg barmifele tanulas lenne ebbol.
Fejlodes meg aztan szinten nem...

Keretre pedig visszaterve, egyszer az eletben a "kovetkezmeny" szonak is elo kell kerulnie.
Mert ez a 100m feletti osszeg a J.Martinez, Palacios, Sucic, Diouf, Henrique sorra nem maradhat kovetkezmeny nelkul egy profi klubnal.
(Persze nalunk sosem volt, es sosem lesz kovetkezmeny, hisz minek...)
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Látom megint mindenki szar. Dilettáns vezetês, kókler edző, kutyaütő játékosok. Pedig csak egy kis türelem kell. Jön vissza Halkan és Lautaro, aztán lehet menni a Dóm térre. ;)
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.15. 10:02 Látom megint mindenki szar. Dilettáns vezetês, kókler edző, kutyaütő játékosok. Pedig csak egy kis türelem kell. Jön vissza Halkan és Lautaro, aztán lehet menni a Dóm térre. ;)
Nem errol van szo, szerintem joparan kiemeltuk a jo dolgokat is, lasd meg mindig 1.helyen vagyunk.
De ha a hibakat nem vesszuk eszre, es "elvakit" minket egy esetleges Scudetto, ezaltal minden mas elfelejtunk, az a tipikus "homokba dugott fej" effektus.

Ahogy a forum osbolcsessege tartja, ez nem "fekete vagy feher".
Mert akkor irhatnak azt is, minden tokeletes, 1.helyen vagyunk vezetunk, Scudetto legnagyobb eselyesei vagyunk, edzonk bajnok lehet, jatekosaink igazi "gyoztesek es bajnokok", mert vezetjuk a tabellat, es behuzhatjuk a Scudettot, igazolasaink tokeletesek, vezetosegunk zseni mert mi lehetunk a bajnokok.
(Na ez a fekete vagy feher efektus)

Vannak jo dolgok, vannak meg jobbak, cserebe vannak rosszak, meg rosszabbak, mindig az osszkepet erdemes megnezni, nem pedig csak egy szeletet a tortenetnek.
Mert ha csak ennyit nezunk, akkor bizony a fekete vagy feher story lesz belole...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.03.15. 10:09 Nem errol van szo, szerintem joparan kiemeltuk a jo dolgokat is, lasd meg mindig 1.helyen vagyunk.
De ha a hibakat nem vesszuk eszre, es "elvakit" minket egy esetleges Scudetto, ezaltal minden mas elfelejtunk, az a tipikus "homokba dugott fej" effektus.

Mert akkor irhatnak azt is, minden tokeletes, 1.helyen vagyunk vezetunk, Scudetto legnagyobb eselyesei vagyunk, edzonk bajnok lehet, jatekosaink igazi "gyoztesek es bajnokok", mert vezetjuk a tabellat, es behuzhatjuk a Scudettot, igazolasaink tokeletesek, vezetosegunk zseni mert mi lehetunk a bajnokok.

Vannak jo dolgok, vannak meg jobbak, cserebe vannak rosszak, meg rosszabbak, mindig az osszkepet erdemes megnezni, nem pedig csak egy szeletet a tortenetnek.
Mert ha csak ennyit nezunk, akkor bizony a fekete vagy feher story lesz belole...
A hozzászólásokat olvasva, én 99% feketét látok.
Na akkor jöjjön egy kis fehér:
Szinte senki nem várt Scudettot, de reális esély van rá. Az utóbbi időszakban 3 meghatározó ember is kiesett: Calha, Denzel ês Lautaro. Nyilvánvaló ennek fontos szerepe van az utolsó hetek gyengélkedésében. Szerintem a kp. nyári megerősítésével és egy új kapussal nagyot léphetünk előre. A nyáron érkezett 5 fiatalnak idő és türelem kell. Lesz aki be fog válni. A klub munka kultúrája Marotta érkezése óta rendben van, hosszú távon jó pályán vagyunk. A pénzügyi helyzet javul. U23 projekt sikeres lehet. Én pozitívnak látom a jövőt. Nem lehet mindig nyerni ;)
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.15. 10:37
interfan írta: 2026.03.15. 10:09 Nem errol van szo, szerintem joparan kiemeltuk a jo dolgokat is, lasd meg mindig 1.helyen vagyunk.

A hozzászólásokat olvasva, én 99% feketét látok.
Na akkor jöjjön egy kis fehér:
Szinte senki nem várt Scudettot, de reális esély van rá. Az utóbbi időszakban 3 meghatározó ember is kiesett: Calha, Denzel ês Lautaro. Nyilvánvaló ennek fontos szerepe van az utolsó hetek gyengélkedésében. Szerintem a kp. nyári megerősítésével és egy új kapussal nagyot léphetünk előre. A nyáron érkezett 5 fiatalnak idő és türelem kell. Lesz aki be fog válni. A klub munka kultúrája Marotta érkezése óta rendben van, hosszú távon jó pályán vagyunk. A pénzügyi helyzet javul. U23 projekt sikeres lehet. Én pozitívnak látom a jövőt. Nem lehet mindig nyerni ;)
Na latod, en meg ebbe a 99% feheret latom. :D
Ugy legyen, legyen igazad, es jojjon be a minden tokeletes.
En mar ugyis megkaptam 100X, hogy tul pozitiv vagyok, mindig gyozelmet varok, mindig tulbecsulom az Intert, stb. :D

En maradok kozepen, es sajnos latom a problemakat is, latom ma jo dolgokat is, es inkabb ezt a "fekete/feher" storyba nem mennek bele, mert fals kepet ad mindket veglet.
(Lasd feljebb)
Cupi

Én azt nem értem, hogy oké, hogy a juve meccs óta a bírók kompenzálni akarnak és szépen szivatnak minket de könyörgöm ez miért nem tüzeli fel a játékosokat? Miért nem mondják azt oké köcsögök ne adjatok 11-est de nem is izgat mert beverünk 2-3 gólt. :shock: Miért megy ez a töketlenkedés a kapu előtt? Tegnap is amit Thuram kihagyott....megye 2-be illene az olyat beverni.... Bonny is kb. mindig keresett valakit aki nála még nagyobb helyzetbe van vagy épp a gólvonalat is le akarta cselezni és eszébe nem volt ellőni amikor lehetett volna....Barella már rá se rúgja mert szegény érzi annyira nem megy neki a szögletzászlót vagy valamelyik galambot lőni csak ki.....Milan elleni helyzeteket meg már hagyjuk....
Ennek a csapatnak most nem taktikai utasításokra lenne szüksége hanem tűzre. Igyanak vért és mutassák meg, hogy le vannak szarva a bírói hibák ha mindig 2-vel több gólt verünk az ellenfélnek. Dühből is be kellene húzni. ;)
Forza Inter!!!
vaskalap

Szerintem a bíráskidás ellen igen is fel kell lépni,mégpedig keményen,ahogy a tolvajok tették.Verni kell az asztalt,különben ez folytatódik.
Cupi

vaskalap írta: 2026.03.15. 15:05 Szerintem a bíráskidás ellen igen is fel kell lépni,mégpedig keményen,ahogy a tolvajok tették.Verni kell az asztalt,különben ez folytatódik.
Ez nem is kérdés de, hogy ez ér e valamit az már nem csak rajtunk múlik. Ellenben a pályán mutatott tűz és elszántság csak rajtunk múlik. ;)
Festa

vaskalap írta: 2026.03.15. 15:05 Szerintem a bíráskidás ellen igen is fel kell lépni,mégpedig keményen,ahogy a tolvajok tették.Verni kell az asztalt,különben ez folytatódik.
Veled értek egyet.Ha nem állunk mi magunkért akkor sorban jönnek majd az ilyen meccseket befolyásolò ítéletek.Ez a sajtócsend nagyon enyhe reakció. Várom Marotta rekaicòját.

Hibáztak a játékosok is,de ha 1-0-ra nyerünk akkor mindenki továbblépett volna a meccsen.
Festa

A Lazio valamit visszaadott a kölcsönből.Lazio-Milán 1-0
Amit sokan nem gondoltak volna többen 8pontra nőtt az elöny.

Még mindig a mi kezünkben van a sorsunk.Forza Inter!!!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Ment a hiszti, hogy fú 5 pont lesz meg minden, de végül még 1 pontot rátettünk a matekra… :)
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

A Lazio most kisegitett minket...
9 meccs es 8 pont előny tehát a Milánnak meccsenkent 1 pontot hoznia kell rajtunk...
En azt gondolom hogy jól állunk es ha meg a biraskodas is elfogadható lesz akkor szerintem nem lesz gond
Cupi

möszi írta: 2026.03.15. 22:45 Ment a hiszti, hogy fú 5 pont lesz meg minden, de végül még 1 pontot rátettünk a matekra… :)
Ez tény de nem bízhatunk abban mindig, hogy na majd a riválisok is kikapnak. ;) Szóval ha lehet most már kezdjünk el újra nyerni. :)
interfan

Azert ilyenkor legyunk elkepeszto halasak, hogy azert a Milannal a minoseg olyan amilyen, es amiatt ilyen Cremonese, Pisa, Sassuolo, Genoa, Parma ketszer, hoztak kemeny 18/3 pontot.
Ha csak mondjuk 6 ponttal tobbet hoznak, akkor most atvehetnek a vezetest.

Ezt mondtuk par hete is, hogy fix nyernek a Parma ellen, aztan hazai palyan kaptak ki...

Ebben a szezonban senki nem erdemel Scudettot.
Remelem Cupi nem tettel penzt.

Errol beszeltem, valami egeszen elkepeszto benazas es melysegek vannak.

Hala a rivalisoknak, ezt a Scudettot igazabol ha akarjuk se nagyon tudjuk elbukni.

Inter Scudettora meg nem mondom, hogy tegyel penzt, mert annyira de annyira keveset fizet, hogy azzal sokra senki nem megy. :D
Kemeny 1.1X odds.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.16. 07:07-kor.
kisnerra88

Hozzászólás Szerző: kisnerra88 »

Gyakorlatilag rekord pontszammal lehetunk bajnokok, de azert meg mantrazzad tovabb a hulyesegeid, hogy minden es mindenki szar
sorger=giallo

interfan írta: 2026.03.16. 06:23
Errol beszeltem, valami egeszen elkepeszto benazas es melysegek vannak.

Hala a rivalisoknak, ezt a Scudettot igazabol ha akarjuk se nagyon tudjuk elbukni.
Nagy ügy, a tengernyi véleménynyilvánításoddal néha még te is ráhibázhatsz. Ne döngessük a mellkasunkat azért, mert a többi csapat botladozása esetleg scudettot érhet nekünk, az idei szezon feltétlenül extrém ambivalens.
Elindulunk egy csaknem nulla kilométeres edzővel, kiöregedett játékosokkal, frusztrált játékosokkal a tavalyi zero tituli okán (is) és a lassabban beilleszkedő ifjú titánokat még nem is említettem. Ehhez képest, minden balfaszkodás ellenére is az első helyen vagyunk.
Erre természetes reakció az esetenkénti frusztráltság a drukkersereg köreiben.
És akkor jön az "erről beszéltem". Pfffff...

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.03.16. 07:07 Nagy ügy, a tengernyi véleménynyilvánításoddal néha még te is ráhibázhatsz. Ne döngessük a mellkasunkat azért, mert a többi csapat botladozása esetleg scudettot érhet nekünk, az idei szezon feltétlenül extrém ambivalens.
Felreertesz, en nem "dongetem a mellem", hanem sokkal inkabb arra hivtam fel a figyelmet, hogy majd XY csapat biztos nyer, nem is kerdes, aztan latjuk.
Es nem is volt olyan reg ez a Milan-Parma meccs is, detto ugyanaz mint itt akkor.
Napolit szinten ne felejtsuk, hogy majd heti 1 meccs, es rettegjen mindenki.

En azt erzem, ha magunkat inkabb lebecsuljuk, a tobbieket meg inkabb fel.
sorger=giallo

interfan írta: 2026.03.16. 07:10 Felreertesz
Nos hogyne, én tehetek erről...
Most meg hárítani próbálsz... De sebaj így kedvelünk téged (vagy éppen rühellünk, vérmérséklet kérdése).
A kiváló szakmai hátteret és az anyagi instabilitást ki is felejtettem az iménti felsorolásból... A ropogós, ananászos pizzáját... Ez igazából egy csodacsapat, tűzről pattant edzővel, hogy a tabella élén vagyunk. Csak aztán a harmincnyolcadik fordulót követően is ott legyünk!

FORZA INTER!!!
Válasz küldése