Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

brecsinho

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Meg kell verni a romat húsvetkor,ennyi a feladat..azért ők se épp csúcsformában vannak, kint lesz 75ezer szurkoló,remélhetőleg Lautaro visszatér és Sommer se üti oda a labdát megint :evil:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nyilván világ szégyene lenne ha innen nem nyernénk meg a scudetott.
Amúgy azzal önmagában nincs baj,hogy egy Atalanta vagy Fio ellen kapunk 1-1 gólt,de sajnos 1-nélkül többet. Én is nagyon tudunk.Thuram pedig annyira formán kívül van,hogy nem is nagyon tud helyzetbe kerülni.Tőle többet várna az ember.Játekban is nagy a visszaesés nemcsak eredményekben.
Egyszerűen az,hogy nincs Lautaro az egész támadòjátékunkat kiszámíthatóvá teszi.
Marad a Roma meccs és,hogy valahogy azt megnyerve visszanyerjük a hitünket.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Festa írta: 2026.03.22. 23:26 Nyilván világ szégyene lenne ha innen nem nyernénk meg a scudetott.
Az a baj, hogy szerintem ez a 10(+) pontelőny borzasztó csalóka volt. Talán jobban mint valaha. Tehát ha ezt a bajnokságot 10 pontról elveszíti a Mourinho vagy Inzaghi féle csapat, az tényleg botrány lett volna, de ennek a csapatnak ez egyszerűen egy "ajándék" volt eddig.
Ráadásul egy kicsit hasonló a bajnoki sorsolásunk a BLhez, ha lehet ilyet mondani, mert a végén jönnek/jöttek azok a csapatok, meccsek, ami nem a 10-20. csapatokat jelenti főleg. Jó, most a Fior pl. pont igen, de azért az ő helyük sem igazán reális, ha a keret erősségét nézzük.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Sommer összességében összeszedte magát, de irtó szerencsétlen közbeavatkozásai vannak sokszor.
Bastoni árnyéka önmagának.
Bisseck sokszor jó, de sok pontot hullajtunk miatta.
Acerbi már nem a régi.
Akanji sztárként jött, megbízható, kéne hogy legyen, néha nem az.
De Vrij az örök sokadik és sajnos nagyon lassú.
Dimarco kicsit talán kipukkadt.
Dumfries formája ennyi idő után érthetően nulla.
Darmian már nem a régi.
Carlos abszolút kiegészítő ember, annak szuper.
Barella árnyéka önmagának, de talán kezdi összeszedni magát, viszont nem vezér már.
Zielinski tanár úr.
Miki már nem a régi.
Calha szuper kezdés után sérülés sérülés hátán.
Sucic, te jó ég.
Bonny, te jó ég (őt leépítette a stáb).
Diouf jó is lehetne de nem játszik, ugye Bonny?.
Frattesi, te jó ég.
LH, jó is lehetne, mire belelendülne már nem játszik.
Thuram egy kalap szar.
Lautaro nagy meccseken nulla nélküle viszont a csapat a nulla.
Esposito már nem csak a jövő ígérete, de a gravitáció nem a barátja.

Összességében pedig a csapat játéka és taktikája a kezdetekhez képest visszaesett és az átmenetekben hordozott problémákat nem sikerült kijavítani. Sokszor futnak meg minket, ilyenkor nagyon kiscsapat benyomást keltünk.
Nem igazán tudunk dominálni csak meddő módon, mert nincs agresszió és játék.
A védelmünk minden meccsen másokból áll, olyan is. A csapatvédekezésünk szörnyűséges a támadásaink már-már feleslegesen vannak.
6 pont előnyünk van, de sajnos a helyzet az, hogy az egész szezont figyelve, inkább ez a teljesítmény van közelebb a csapat valós arcához. Chivu szerintem bebizonyította, hogy sokkal jobb edző, mint gondoltuk és azt is, hogy nem való az Inter padjára még.
Ezektől a “baromi erősek vagyunk”, “elszántak vagyunk”, “most megmutatjuk”, “mi vagyunk az Inter” közhelyekből meg baromira elegem van. Ha a negyedét komolyan gondolják ezeknek a mondatoknak, akkor mindenkit ki kell dobni.
Lehet pihenni, regenerálódni, aztán a Roma ellen nyerni kéne, mert 4 meccset zsinórban mikor… mikor? 2023-ban, de 17-ben volt egy 10 meccses nyeretlenségünk is. Össze-vissza ez a csapat nagyon.
Forza Inter!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerencsére “csak” az első 15 percet láttam a meccsből. Amúgy Thuram játéka és Hakan-e is ebben az időben többnyire visszaesett mindig (azt nem tudom, hogy a Ramadannak mennyi köze van hozzá).
Sajnos elhittük magunkról, hogy milyen jó kerete van a csapatnak, de x játékos formánkivül van, vagy sérült már nem is olyan acélos a keret.
Szerintem a bajnokságot nem bukjuk el, mert a következő fordulóban Napoli-Milan is lesz, ahol x vagy győznek a hazaiak. Nekünk a Romat mindenképp verni kellene es akkor újra megnyugtató lesz az előny.
Nyáron valamit kellene csinálni, mert a keretnek ez az év a hattyúdala. Alsó hangon 5-6 játékost cserélni kellene.

Jobban félek attól, hogy az olaszok nem jutnak ki a VB-re, mint nem nyerjük meg a bajnokságot. 3-ik VB részvétel is off, nem létező mélységbe taszítja a bajnokságot és a cspatokat is.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

6.meccsunket bukjuk el elonyorol az idei szezonban.
Ez szerintem vilagrekord...
Cserebe 1db Pisa meccset leszamitva, barmikor hatranyba kerultunk, kikaptunk...
Meg egy dontetlenre sem tudtunk visszajonni.
Egeszen gyalazatos....

Mindent elmond, hogy a Fiorentina frissebb, motivaltabb volt, pedig laza 2 meccsel tobbet jatszottak 6 nap alatt.
Ennyit a heti 1 meccsrol...

Nehez minositeni ezt a tegnapit, de legalabb 20 feletti beadas szamunk megvolt, zsenialis.
Kozelebb allt a Fiorentina a gyozelemhez, ez is mindent elarul.
Teljes leboges, es ahogy van nevetseges es siralmas amit muvelunk.
De persze Chivu mindig elmondja (vagy most eppen Kolarov baratja), hogy minden fantasztikus, csodalatos a csapat, gyonyoruen nezunk ki, micsoda motivacio, es majd most figyeljen mindenki micsoda Intert lathatunk.
Hat azt...
Koszonjuk ezeket az ertekes megszolasokat...

Es akkor legyunk halasak a Milannak is pl, akik ha verik a Parmat hazai palyan, most 3 pontra lennenk (-10 pontrol).
Ha meg ne adja eg a Laziot is, akkor most a Milan lenne az elso helyen, es beert volna minket (-10 pontrol).
Napoli is 4 fordulo alatt -14 pontrol, -7 pontra kerult...
4 fordulo = 7 ledolgozott pont.

Elkepesztoen csalodott es duhos vagyok.
Es en ertem, hogy elso hely, 6 ponttal megyunk, meg mindig toronymagas Scudetto favoritok vagyunk, es mindenki elkepeszto boldog lesz ha felelmeljuk a Scudetto serleget.
Ez mind szep es jo.
Csakhat ezeket a gyalazatos dolgokat sem szabad elfelejteni amik tortentek velunk iden, mert ha nem a teljes kepet nezzunk, akkor nagyon fals es hamis kepet kapunk.
Ahogy az osbolcsesseg tartja, ez "nem fekete vagy feher".

Nem baj, keszuljenek csak a hosszabbitasok dupla fizetessel.
Scudetto ide, vagy oda, igazan zsenialis dontesek...

Ertekelesek:

-SI:

Esposito 6,5
Bisseck 6
Sommer 5,5
Augusto 5,5
Acerbi 5,5
Barella 5,5
Calhanoglu 5,5
Akanji 5
Dumfries 5
Dimarco 5
Zielinski 5
Frattesi 4,5
Bonny 4,5
Thuram 4
Baggio85

interfan írta: 2026.03.23. 06:43 meg mindig toronymagas Scudetto favoritok vagyunk,
De miért lennénk toronymagas esélyesek még mindig, én ezt nem értem?? Ezt minden héten leírod, minden héten (még +10 pontnál is) elmondták itt a fórumon is, hogy várjunk azzal, hogy bajnokok vagyunk, BE IS IGAZOLÓDIK, hogy teljesen nyílt a bajnokság, de Te még mindig azt írod, hogy toronymagas esélyesek vagyunk.
Lehet itt mondogatni, hogy a Napoli sem fog 8/8at nyerni, de ez alapján a sorsolást nézve, mi sem fogunk max. 8/4et.
Francesco

Játékunk szempontjából lényegtelen, de ez megint mi?

https://www.facebook.com/share/r/1bp8Qq ... tid=wwXIfr
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.23. 06:58
De miért lennénk toronymagas esélyesek még mindig, én ezt nem értem??
Kolarov:
Valtoztassuk meg a narrativat, meg mindig 6 ponttal vezetunk, mindenki ezt nezze.
Sajat kezunkben a sorsunk, teljesen nyugodtak, magabiztosak, es optimistak vagyunk.
Sose felejtsuk el, 6 pont elonyunk van.
Ez az 1 pont is kozelebb vitt minket a Scudettohoz.
Kicsit frissebbnek kell lennunk, de felfrissulunk, es a szunet utan ujult erovel terunk vissza.
Mindig a tenyekbol induljunk ki, 6 ponttal vezetunk, csakis a mi kezunkben a Scudetto.
Lehet vannak kisebb problemak, de ezek csak a fizikai faradsag miatt vannak, de nyugodta es magabiztossa tesz minket a 6 pontos elony.
Baggio85

interfan írta: 2026.03.23. 07:29
Kolarov:
Valtoztassuk meg a narrativat, meg mindig 6 ponttal vezetunk, mindenki ezt nezze.
Sajat kezunkben a sorsunk, teljesen nyugodtak, magabiztosak, es optimistak vagyunk.
Kicsit frissebbnek kell lennunk, de felfrissulunk, es a szunet utan ujult erovel terunk vissza.
Mindig a tenyekbol induljunk ki, 6 ponttal vezetunk, csakis a mi kezunkben a Scudetto.
Lehet vannak kisebb problemak, de ezek csak a fizikai faradsag miatt vannak, de nyugodta es magabiztossa tesz minket a 6 pontos elony.
Szerintem a 2 nem függ össze.
Nálam a Bayern meg a PSG a toronymagas esélyes a német, meg francia bajnokságban. Nem ugyanaz ez a 2 kategória.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ezt most a saját megerősítésedre?

FORZA INTER!!!
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.23. 07:32
Kolarov:
Nálam a Bayern meg a PSG a toronymagas esélyes a német, meg francia bajnokságban. Nem ugyanaz ez a 2 kategória.
Hat ha Kolarov, sot minden heten Chivu is elmondja minden rendben, zsenialisak vagyunk edzesen, es egyebkent is csodalatos minden, majd most mindenki meglatja micsoda Inter lep palyara, es micsoda motivacio lesz, haaaat akkor nagy baj nem lehet....
Baggio85

interfan írta: 2026.03.23. 07:39
Baggio85 írta: 2026.03.23. 07:32

Kolarov:

Hat ha Kolarov, sot minden heten Chivu is elmondja minden rendben, zsenialisak vagyunk edzesen, es egyebkent is csodalatos minden, majd most mindenki meglatja micsoda Inter lep palyara, es micsoda motivacio lesz, haaaat akkor nagy baj nem lehet....
Ja, értem, tehát Te a nyilatkozatok alapján mondod, hogy toronymagas bajnokesélyesek vagyunk. Mondjuk abban igazad van, hogy az alapján lehet, hogy én sem izgulnék. Csak én inkább a meccsekből indulok ki.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.23. 07:41
interfan írta: 2026.03.23. 07:39 Hat ha Kolarov, sot minden heten Chivu is elmondja minden rendben, zsenialisak vagyunk edzesen, es egyebkent is csodalatos minden, majd most mindenki meglatja micsoda Inter lep palyara, es micsoda motivacio lesz, haaaat akkor nagy baj nem lehet....
Ja, értem, tehát Te a nyilatkozatok alapján mondod, hogy toronymagas bajnokesélyesek vagyunk. Mondjuk abban igazad van, hogy az alapján lehet, hogy én sem izgulnék. Csak én inkább a meccsekből indulok ki.
Elmondtak, legyunk nyugodtak...
Hat ok azok, es magabiztosak.
Csak valahogy az a majd ma megmutatjuk micsoda motivacioval fogunk jatszani amit elmond mindig edzonk, es most Kolarov, sosem er ide.
Cserebe az ellenkezoje igen.
Baggio85

Egyébként 2 dolog látványosan eltűnt a játékunkból, de igazából már tavaly Inzaghi utolsó félévében is, csak akkor még lehetett részben a sok meccsre fogni:
1. Minden meccsen volt általában a félidők elején és végén egy 10-15 perc, amikor iramot tudtunk váltani, amivel bedaráltuk az ellenfelet. Most ott tartunk, hogy a heti 3. meccsét játszó Fiorentina frissebb volt mint mi... Lehet, hogy most ütközik ki, hogy nem volt rendes alapozásunk?!
Amikor az AtMa ellen kiestünk Inzaghival, utána szinte ledaráltuk a mezőnyt 3 meg 4-0kkal, mert lehetett látni, hogy a BL kiesés miatt megmaradt frissesség kijött a csapatból.

2. Az Inzaghi féle Internek talán a legnagyobb erőssége az átmenet volt, hogy labdaszerzés után 3 passzból gólt lőttünk. Tegnap a 40. mp-ben vezetttünk, minden adott volt, hogy a maradék 89 percben(!!!) egyetlen(!!!) normális kontratámadást végig vigyünk egy kitámadó Fiorentina ellen. Egyszer sem sikerült. És nem csak tegnap.
interfan

Dehat Kolarov azt is elmondta, csak a frisseseg a problema.
Az...

Semmi baj, hogy mi multhet szombar ota "pihenunk", tobb mint 1 hetig meccsunk sem volt.

Ellenben a Fiorentina jatszott addig 2 meccset, hetfon es csutortokon este.

Oriasi. :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ehhez képest nem adok pár órát és kifejted miért fogjuk,miért kell nekünk megnyerni.
Csak szereted elfelejteni, hogy már nem Inzaghi itt az edző, a Milánnál nem Pioli, de még azt is ,hogy a 14. nem akar kiesni, épp edzőt vált ami ad olyan lendületet, hogy bent tudnak maradni. Conte,Allegri vs Chivu. Az,hogy Inzaghi megfoghta a tavaszi összeesést egy dolog. Chivu megtudja ? Idő eldönti, de egy olyan emberről beszélünk aki a derbyken, tét meccseken baromira impotens .
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Sommer mit keres még a kapuban?

Régen ki kellett volna rakni, mi meg még hosszabbítani akarunk vele, te atya ég…
Festa

Kolarov és egy ilyen néma hall volt tegnap pont mint általában Chivu.
Lehet persze,hogy a játékosok eddig is inkább csak magukat tüzelték.
A 2 Milán meccs között a bajnokságban egyébként volt egy szép sorozatunk.
Most krízisben vagyunk.Gyakorlatilag Lautaro hiányára lehet fogni maximum a dolgokat,mert most már csak heti egy meccs van. Sajnos nem látszik a koncentráció ,ami eddig legalább hazai fronton megvolt.
Sommer pedig annyira nem jó kapus,hogy egyedül le hozzon egy meccset amikor átengedjük az ellenfélnek a kezdemenyzést. Lehet ház utolsò percben De Gea nem védi Pio lövését akkor most minden szép és jò,de szinte biztos voltam benne,hogy későn ébredtünk.

Szépen elolvad az előny és nemcsak a Roma,Como meccs lesz rázòs hanem a Bologna meg a Lazio is idegenben.
kisnerra88

Hozzászólás Szerző: kisnerra88 »

interfan írta: 2026.03.23. 07:51 Dehat Kolarov azt is elmondta, csak a frisseseg a problema.
Az...

Semmi baj, hogy mi multhet szombar ota "pihenunk", tobb mint 1 hetig meccsunk sem volt.

Ellenben a Fiorentina jatszott addig 2 meccset, hetfon es csutortokon este.

Oriasi. :D
Pedig, attol hogy valaki mond ilyen kozhelyeket az lehet ertelmetlen.
Nalad is latni, hogy attol mert sokszor leirsz valamit magadat probalva igazolni meg lehet butasag nagyreszt.

Megis mikor es hol volt olyan , hogy barki kiallt volna es azt mondana ez meg az szar volt. Sehol nem jellemzo. Ebbol a frissessegre panaszkodasbol is latszik, hogy csak valami jolhangzo demagog dumat probalt mondani kolarov, nem atgondolva, hogy ha mar a valogatott szunet elott is ez a gond szerint, akkor mi lesz utana az utazasok meg es a jatekpercek miatt
interfan

hvmetal írta: 2026.03.23. 08:12 Ehhez képest nem adok pár órát és kifejted miért fogjuk,miért kell nekünk megnyerni.
Csak szereted elfelejteni, hogy már nem Inzaghi itt az edző, a Milánnál nem Pioli, de még azt is ,hogy a 14. nem akar kiesni, épp edzőt vált ami ad olyan lendületet, hogy bent tudnak maradni. Conte,Allegri vs Chivu. Az,hogy Inzaghi megfoghta a tavaszi összeesést egy dolog. Chivu megtudja ? Idő eldönti, de egy olyan emberről beszélünk aki a derbyken, tét meccseken baromira impotens .
Nyilvan sok igazsag van abban amit irsz.
Es persze nem Inzaghi, Allegri, Conte az edzonk, ez is egy teny.

Minden meccset nem fogja megnyerni se a Napoli, se a Milan.
Maximum 87 vagy 86 pontjuk lenne, ha az osszeset megnyernek, de azert arra szamithatunk, hogy nem fogjak, foleg mivel egymas ellen is jatszanak.

Nekunk van 69 pontunk.
Szerezheto meg 24, ha ebbol csak 15 pontot szerzunk, mar bajnokok vagyunk...

Csakhat ahogy irtam:
mindenki elkepeszto boldog lesz ha felelmeljuk a Scudetto serleget.
Ez mind szep es jo.
Csakhat ezeket a gyalazatos dolgokat sem szabad elfelejteni amik tortentek velunk iden, mert ha nem a teljes kepet nezzunk, akkor nagyon fals es hamis kepet kapunk.
Ahogy az osbolcsesseg tartja, ez "nem fekete vagy feher".

Nem baj, keszuljenek csak a hosszabbitasok dupla fizetessel.
Scudetto ide, vagy oda, igazan zsenialis dontesek...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Interfan1000 írta: 2026.03.23. 08:31 Sommer mit keres még a kapuban?

Régen ki kellett volna rakni, mi meg még hosszabbítani akarunk vele, te atya ég…
Ezt én sem értem.
A tegnapi meccs is rajta ment el. Azt a labdát fogni kellett volna.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Szerintem meg Chivu nem jó edző! Őszintén szólva baromira nem érdekel az a kifogás hogy kezdő edző! Kit érdekel?? Ha kezdő ha nem lássam hogy az Inter fejlődik, lássam mit akar játszani, lássam hogy a játékosok motiváltak, lássam hogy a védekezés rendben van téve és még folytathatnám! Ezt nem a tegnapi alapján mondom hanem az egész eddigi teljesítmény alapján! Az év elején még megvolt az Inzaghi féle felépített játék, aztán miután a lendület alább hagyott, jöttek a beadások! Chivu ehhez a csapathoz semmit nem tett hozzá, inkább csak elvett.
Abban hogy az Inter a jelenlegi bajnokságot 6 ponttal vezeti abban Chivunak nulla szerepe van, irgalmatlan mákja van! Semmi játékunk nincs! Ellenben nem ő a hibás hogy az Inter edzője. Lásd alább!
A vezetőség viszont kifejezetten rossz! Rossz döntések sorozata! Edző kinevezés, játékos igazolások, hosszabbítások, kommunikáció, válság értekezlet, totál impotensek! És ezt szintén nem 1 meccs miatt mondom!
Lehet hogy idén megnyerjük a bajnokságot, én is nagyon fogok örülni veletek együtt, de ha nem változik valami radikálisan jövőre nagy baj lesz! Ha marad Chivu nem lesz meg a BL hely, és szezon közben ki fogják rúgni, a tippem kb a 10. forduló körül.
Természetesen örülnék ha nem lenne igazam! Forza INTER!!
interfan

VInter101 írta: 2026.03.23. 10:04 Szerintem meg Chivu nem jó edző! Őszintén szólva baromira nem érdekel az a kifogás hogy kezdő edző! Kit érdekel?? Ha kezdő ha nem lássam hogy az Inter fejlődik, lássam mit akar játszani, lássam hogy a játékosok motiváltak, lássam hogy a védekezés rendben van téve és még folytathatnám! Ezt nem a tegnapi alapján mondom hanem az egész eddigi teljesítmény alapján! Az év elején még megvolt az Inzaghi féle felépített játék, aztán miután a lendület alább hagyott, jöttek a beadások! Chivu ehhez a csapathoz semmit nem tett hozzá, inkább csak elvett.
Abban hogy az Inter a jelenlegi bajnokságot 6 ponttal vezeti abban Chivunak nulla szerepe van, irgalmatlan mákja van! Semmi játékunk nincs! Ellenben nem ő a hibás hogy az Inter edzője. Lásd alább!
A vezetőség viszont kifejezetten rossz! Rossz döntések sorozata! Edző kinevezés, játékos igazolások, hosszabbítások, kommunikáció, válság értekezlet, totál impotensek! És ezt szintén nem 1 meccs miatt mondom!
Lehet hogy idén megnyerjük a bajnokságot, én is nagyon fogok örülni veletek együtt, de ha nem változik valami radikálisan jövőre nagy baj lesz! Ha marad Chivu nem lesz meg a BL hely, és szezon közben ki fogják rúgni, a tippem kb a 10. forduló körül.
Es az a helyzet, hogy mar azt sem igazan lehet elmondani ra amit imadunk, es mindig leirunk, hogy "0 kilometeres".
Van mar lassan 50 meccse Inter padon...
Lassan 1 eve az Inter edzoje, es itt jonnek elo amiket te is irsz, hogy jatek, motivacio, mentalis dolgok, stb.

En nem gondolnam, hogy itt majd BL hely sem lesz, latjuk a rivalisokat.
Ha nem tortenik mindenhol "csoda", akkor kis tulzassal edzo nelkul is beerunk BL helyen.

Viszont pont azokert, es azert a bizonyos "nem fekete vagy feher" story miatt kell esznel lenni, es mindent a helyen kezelni.
Ha bajnokok leszunk, oruljunk is, de a problemakat ne lokje be a szonyeg ala, csak azert mert "nyertunk".
Mehetunk tovabb, es ha jovore lesz valtozas, akkor is boven raer a hosszabbitas mivel szerzodese van 2027 nyaraig.
Mostani hosszabbitas gondolata vicc es totalisan nonszensz....
VInter101

A BL helyeknél a következő szezonra gondoltam!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én most nem a pozitív arc leszek de szerintem a hátralévő 8 meccsből 5-öt fogunk nyerni. 3 vereség/x lesz még. Ez akkor lehet elég a bajnoki címre ha a mögöttünk lévő 2 csapat is botladozik. :?
Oké még csalódott vagyok de nem érzem azt, hogy ennél az 5-nél többet hoznánk....lehet sokat is írtam és mégis inkább pozitív vagyok? :D
interfan

interfan írta: 2026.03.23. 10:18
VInter101 írta: 2026.03.23. 10:04 Szerintem meg Chivu nem jó edző! Őszintén szólva baromira nem érdekel az a kifogás hogy kezdő edző! Kit érdekel?? Ha kezdő ha nem lássam hogy az Inter fejlődik, lássam mit akar játszani, lássam hogy a játékosok motiváltak, lássam hogy a védekezés rendben van téve és még folytathatnám! Ezt nem a tegnapi alapján mondom hanem az egész eddigi teljesítmény alapján! Az év elején még megvolt az Inzaghi féle felépített játék, aztán miután a lendület alább hagyott, jöttek a beadások! Chivu ehhez a csapathoz semmit nem tett hozzá, inkább csak elvett.
Es az a helyzet, hogy mar azt sem igazan lehet elmondani ra amit imadunk, es mindig leirunk, hogy "0 kilometeres".
Lassan 1 eve az Inter edzoje, es itt jonnek elo amiket te is irsz, hogy jatek, motivacio, mentalis dolgok, stb.

Ha nem tortenik mindenhol "csoda", akkor kis tulzassal edzo nelkul is beerunk BL helyen.

Viszont pont azokert, es azert a bizonyos "nem fekete vagy feher" story miatt kell esznel lenni, es mindent a helyen kezelni.
Ha bajnokok leszunk, oruljunk is, de a problemakat ne lokje be a szonyeg ala, csak azert mert "nyertunk".
Mehetunk tovabb, es ha jovore lesz valtozas, akkor is boven raer a hosszabbitas mivel szerzodese van 2027 nyaraig.
VInter101 írta: 2026.03.23. 10:42 A BL helyeknél a következő szezonra gondoltam!
En arra ertettem ezt, hogy ahhoz mindenhol oriasi csodanak es fejlodesnek kellene tortennie.
VInter101

interfan írta: 2026.03.23. 10:52

VInter101 írta: 2026.03.23. 10:42 A BL helyeknél a következő szezonra gondoltam!
En arra ertettem ezt, hogy ahhoz mindenhol oriasi csodanak es fejlodesnek kellene tortennie.
Az mindegy máshol mi történik. Ugyanis ennek a csapatnak át kell alakulnia.
Távozó alapemberek várhatóan: Sommer, Bastoni, Calhanoglu. Távozó kiegészítő emberek: DeVrij, Acerbi, Darmian, Miki(?), LH, Diouf, Martinez (kapus), Frattesi. Ez összesen 10 játékos minimum, és C. Augusto is kérdéses. És akkor mindjárt ide vehetjük hogy Ausilio fog igazolni, és bónuszként még csórók is vagyunk.
Kizárt dolognak tartom hogy ezt Chivu le tudná managelni. Játék? Már most kezdik Dimarcot levédekezni, szerencse hogy eddig nem tették, azért van 6 pont előnyünk! Jövőre ezt amit most csinál nem fogja még egyszer, és ezzel kb el is ment a felépített "játék".
Akkora visszaesés lesz szerintem hogy jövőre max 10 forduló után elköszönünk tőle. De mondom ne legyen igazam!!!!
Egyébként a vezetőségnek magának kellene felmondania! Ilyen lehetséges??
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

VInter101 írta: 2026.03.23. 11:50 Egyébként a vezetőségnek magának kellene felmondania! Ilyen lehetséges??
Persze.
interfan

Marotta:
Vannak nehezsegeink, de jelenleg meg nincsen drama.
Megerdemelten allunk a tabella elen 6 pont elonnyel, Kupaban elodontot jatszunk, ket celunkat is elerhetjuk iden, a Scudettot es a Kupat is.
BL-ben valoban teljesithettunk volna jobban is, koran kiestunk amire nem szamitottunk, de a BL-ben elofordulnak neha meglepetes eredmenyek.
Scudettot illetoen van 8 fordulo, 6 pont elony, azt mondanam rossz formaban es helyzetben vagyunk, de ezek a nehezsegek amik elertek minket a rivalisokat is elertek mar, ezert nem aggodom tulsagosan.

Valoban volt egy ertekezlet, de ez egy termeszetes dolog, hogy szakmai vezetok es az edzo osszeulnek a nehez helyzetben, es megprobaljuk ezt kezelni.
Chivu az Inter vezetoje, o es a stabja a leheto legtobbet elemzi a helyzetet, es megprobaljak azt kezelni.
Jelenleg nincs drama, a sportban elofordul rossz idoszak.
De nem gondoltam, hogy 8 forduloval a vege elott magabiztosan, 6 ponttal vezetjuk majd a tabellat.
Kezelni kell ezt a helyzetet ami most felepett, de optimista vagyok.
Nagyon eros a keretunk, az edzonk es a stabja a toluk telheto legjobban probaljak vegezni a munkat.
Most az a kerdes, megtalaljuk e azt az utat, amit most elveszitettunk, es tudjuk e kezelni a fellepo nehez helyzetet.

Van e veszely egy mentalis blokkra?
Nem tudom, remelem nem, es csak hinni tudok benne, hogy nem.
Mi vagyunk az Inter, az Internel mindenkinek, az edzonek is tudnia kell kezelni a nyomast.
Nehezsegeket tudni kell kezelni, ez az edzoi munka velejaroja.
Francesco

Hol maradt a Chivu-val akarunk megöregedni és ő a mi jövőnk monológ? Kis nehézség a házasságban és máris megváltozik a komminikáció? cöh. :D
interfan

Francesco írta: 2026.03.23. 15:27 Hol maradt a Chivu-val akarunk megöregedni és ő a mi jövőnk monológ? Kis nehézség a házasságban és máris megváltozik a komminikáció? cöh. :D
Szerintem mar kesz a hosszabbitas dupla fizetessel. :D

Es minket ismerve, ez teljesen realis is, ateltuk ezt mar....
hvmetal

Valaki esetleg nem olvasta mit vár Interfan edző kérdésben?
Vagy még nem írta le százharminckilencedszer?
interfan

hvmetal írta: 2026.03.23. 15:56 Valaki esetleg nem olvasta mit vár Interfan edző kérdésben?
Vagy még nem írta le százharminckilencedszer?
En nem tudom mit varok, de te biztosan tudsz segiteni 145. alkalommal.

Hisz azt is tudjuk mar fejbol, hogy a Bodo kiket vert meg.
Igaz ez senkit nem zavart, hogy 256X lelett irva a forumon.
Nem baj, igy van ez rendjen. :D :D

Esetleg azt tudjuk, hogy Chivu hany "kilometeres edzo?"
Mert ezt is lathattuk ugy 250x leirva, dehat az sem zavar ugye metalom? :D
interfan

VInter101 írta: 2026.03.23. 11:50
interfan írta: 2026.03.23. 10:52

Az mindegy máshol mi történik. Ugyanis ennek a csapatnak át kell alakulnia.
Távozó alapemberek várhatóan: Sommer, Bastoni, Calhanoglu. Távozó kiegészítő emberek: DeVrij, Acerbi, Darmian, Miki(?), LH, Diouf, Martinez (kapus), Frattesi. Ez összesen 10 játékos minimum, és C. Augusto is kérdéses. És akkor mindjárt ide vehetjük hogy Ausilio fog igazolni, és bónuszként még csórók is vagyunk.
Kizárt dolognak tartom hogy ezt Chivu le tudná managelni. Játék? Már most kezdik Dimarcot levédekezni, szerencse hogy eddig nem tették, azért van 6 pont előnyünk! Jövőre ezt amit most csinál nem fogja még egyszer, és ezzel kb el is ment a felépített "játék".
Akkora visszaesés lesz szerintem hogy jövőre max 10 forduló után elköszönünk tőle. De mondom ne legyen igazam!!!!
Egyébként a vezetőségnek magának kellene felmondania! Ilyen lehetséges??
Oo hat mar keszul az Ausilio es Baccin hosszabbitasa is.
Mai hir volt, hogy az o hosszabbitasuk kapcsan aprilis elejen targyalnak a felek.
hvmetal

Zavart az egész Bodos téma.
Dortmund előtt gondoltam úgy,hogy ez a Chivu sosem lesz jobb,mint egy Mancini szint. Nem érdekel,hogy kezdő. A kezdőség nem hatalmaz fel arra,hogy minden derbin szar legyél. Ez a kezdő,balfasz edző ismérve.
Megérdemelné q vezetőség, hogy elcsesszük. Azt már érdekes lenne kimagyarázni
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.03.23. 16:17
Oo hat mar keszul az Ausilio es Baccin hosszabbitasa is.
Mai hir volt, hogy az o hosszabbitasuk kapcsan aprilis elejen targyalnak a felek.
Tavaly nyári mercato jó ajánlólevél a sikeres hosszabbításra. Ja ezt nem ide. :?
Festa

hvmetal írta: 2026.03.23. 16:27 Zavart az egész Bodos téma.
Dortmund előtt gondoltam úgy,hogy ez a Chivu sosem lesz jobb,mint egy Mancini szint. Nem érdekel,hogy kezdő. A kezdőség nem hatalmaz fel arra,hogy minden derbin szar legyél. Ez a kezdő,balfasz edző ismérve.
Ide kiabálós ,teátrális edző kell.Inzaghi sem volt egy géniusz aki ugrált a partvonal mellett és adta az energiát.
Kb pont ezt hiányzik a Chivu-Kolarov párosból.Ettől függetlenül a Bodo meccs illetve a Bastoni ügy utáni országos kampány után a csapatnak csokis lett a gatyája ,ezért próbálunk meg ráülni az 1-0-kra,dehát Sommer nem egy Donnaroma meg vagy Courtois. Miben bízunk ?Marad Lautaro visszatérése vagy esetleg még Carew betud ha éppen nem forgat. ;)
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Én sokáig védtem Chivut de már nem tudom. Sajnos a fejlődés csak negatív irányba történik látszik mostmár hogy nem rá van szükségünk.
Amiket én meglépnék a nyáron:
-A használhatatlan idős arcokat kiraknám helyettük fiatalokkal melegíttetném a kispadot
-Visszahoznám Stankovicékat, a nagyobbik Espositot és megpróbálnék akasztani 2 vezéregyéniséget akik 30 körüliek.
-németből igazolnék egy egész csapat scout ot meg 1 terapeutát aki elmondja a teszetosza jatékosainknak hogy tököt kéne növeszteni

Végül pedig és ezzel biztos sokan nem értenek egyet lehet visszahoznám Mout.
interfan

Janicsár írta: 2026.03.23. 20:23 Én sokáig védtem Chivut de már nem tudom. Sajnos a fejlődés csak negatív irányba történik látszik mostmár hogy nem rá van szükségünk.

Végül pedig és ezzel biztos sokan nem értenek egyet lehet visszahoznám Mout.
Latva az elmult legalabb 7-8 evet, koztuk a Serie A Romas idoszakot, es azt az elkepeszto melyrepulest amiben van, alkalmas lenne o barmire?
Janicsár

Szerintem nálunk fejben van a legnagyobb gond és szerintem azt rendberakni ő megfelelő lehet. A háttér persze kérdéses de én azt látom nem hagyná a tulaj legatyásodni a csapatot már maga miatt sem.
Nem mondom h tökéletes választás de akire lenne sansz és ilyen kaliber az ő.
interfan

Janicsár írta: 2026.03.24. 07:46 Szerintem nálunk fejben van a legnagyobb gond és szerintem azt rendberakni ő megfelelő lehet. A háttér persze kérdéses de én azt látom nem hagyná a tulaj legatyásodni a csapatot már maga miatt sem.
Romanal ugy orultek a jatekosok amikor kirugtak, mindenki felszabadult es elkezdtett normalisan jatszani.

Eredmenyekben rettenet, de en mar ezt a fejben osszetud kapni barmit sem latom nala....
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Interfan, élj egy kicsit, tanulj meg helyesen írni, sétálgass, ha kellemes az idő, de mindenek előtt, ritkábban böffents ide a fórumra!
Én azt gondolom, kb. a Moratti - éra, a triplázás után óriási vérátömlesztésre lett volna szükség, többek között a gazdasági helyzet stabilitásának a kialakításáért. Tudjuk, hogy ez nem történt meg, azt is tudjuk, hogy mi lett a következménye. Hasonló átalakulásra lenne most is szükség gazdaságpolitikai, stratégiai (stb, stb...) szinten, szerintem. De erről már számos alkalommal volt szó itt a fórumon is és ez elszáll, mint fing a szélben.

FORZA INTER!!!
interfan

Festa írta: 2026.03.23. 19:13
hvmetal írta: 2026.03.23. 16:27 Zavart az egész Bodos téma.
Ide kiabálós ,teátrális edző kell.Inzaghi sem volt egy géniusz aki ugrált a partvonal mellett és adta az energiát.
Kb pont ezt hiányzik a Chivu-Kolarov párosból.
Szerintem nem sok koze van ehhez a "kiabalasnak".
Chivu ilyen szemelyiseg, minden edzo mas.
Nem feltetlenul a kiabalastol fugg az edzo felkeszultsege.

En tovabbra is azon a velemenyen vagyok, hogy ha meglesz a Scudetto maradjon, bizonyitson, es majd jovore meglatjuk.

Valahogy en ilyen Mourinho vonalat nagyon nem tamogatnek semmilyen teren.
Baggio85

sorger=giallo írta: 2026.03.24. 07:55 Én azt gondolom, kb. a Moratti - éra, a triplázás után óriási vérátömlesztésre lett volna szükség, többek között a gazdasági helyzet stabilitásának a kialakításáért.
Morattinak, mindannyian tudjuk, hogy szívügye volt az Inter, ezért aztán teljesen észszerűtlen döntéseket hozott sokszor, de mindenki elfogadta ezt, főleg mikor felértünk vele a csúcsra. A tény az viszont, hogy vele csődközeli állapotba került az Inter és ha nincs Thohir, akkor lehet, hogy a Fiorentina meg a Parma sorsára jutottunk volna. Ráadásul pont akkor, amikor az olasz foci igazából hanyatlásnak indult, egyre nagyobb volt a szakadék az egyéb top bajnokságokkal összevetve, főleg gazdaságilag. Megmondom őszintén, szerintem még össze tehetjük a két kezünket, hogy jelenleg ott tartunk ahol. Alapnak nem rossz ez és ha lesz stadion, akkor minden más lesz valószínűleg. Már csak egy új tulaj kellene, de Zhangékon kívül, más nem nagyon kapkodott az Interért sajnos. Lehetett volna annak a történetnek is szebb vége, de nem lett. De legalább itt vagyunk még!
interfan

Nekem azert felmerul az, hogy mennyit szidtuk Martinezt folyamatosan, ha pl 2 meccsen nem lott golt.
Erdemes megnezni milyen eredmenyeket ertunk most el amiota nincs Martinez, es hany golt rugtunk.
Nem veletlenul beszelt arrol Inzaghi, beszel arrol Chivu, beszel arrol a szakmai vezetes, jatekosaink, hogy Martineznek mekkora szerepe van a palyan, es mekkora "vezer".
Ilyenkor elojon az is, hogy nem csak a goljai, hanem a jelenlete is mennyit szamit o az Internek.
Janicsár

interfan írta: 2026.03.24. 07:53
Janicsár írta: 2026.03.24. 07:46 Szerintem nálunk fejben van a legnagyobb gond és szerintem azt rendberakni ő megfelelő lehet. A háttér persze kérdéses de én azt látom nem hagyná a tulaj legatyásodni a csapatot már maga miatt sem.
Romanal ugy orultek a jatekosok amikor kirugtak, mindenki felszabadult es elkezdtett normalisan jatszani.

Eredmenyekben rettenet, de en mar ezt a fejben osszetud kapni barmit sem latom nala....
A románál a játékosok szerintem össze tehették volna a kezüket mert végre nyertek valamit. Azóta sem játszanak olyan normálisan hogy bármi ilyesminek a közelébe kerüljenek. Legalábbis én igy emlékszem nyugodtan cáfoljatok ha hülyeséget mondok.
Nálunk úgy rohangálnak egyesek mint pók a falon, ha egy Kroosnak adsz ilyen szabadságot valszeg tud élni vele de ha Thuramnak vagy Sucicnak hát látjuk mi a vége.
Ellenben Mou nem csak vakargatja a fejét ha olyan dolog történik a pályán vagy igazságtalanság ér minket.
Hangsúlyozom nem ő a tökéletes választás de szerintem a szükségesnél nagyobb hendivel megy mint kéne.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.24. 08:03
Morattinak, mindannyian tudjuk, hogy szívügye volt az Inter, ezért aztán teljesen észszerűtlen döntéseket hozott sokszor, de mindenki elfogadta ezt, főleg mikor felértünk vele a csúcsra. A tény az viszont, hogy vele csődközeli állapotba került az Inter és ha nincs Thohir, akkor lehet, hogy a Fiorentina meg a Parma sorsára jutottunk volna.
Thohir nem reg az Inter szekhazan fotozkodott, meg a vegen visszater. :D
interfan

Janicsár írta: 2026.03.24. 08:15
interfan írta: 2026.03.24. 07:53

A románál a játékosok szerintem össze tehették volna a kezüket mert végre nyertek valamit. Azóta sem játszanak olyan normálisan hogy bármi ilyesminek a közelébe kerüljenek. Legalábbis én igy emlékszem nyugodtan cáfoljatok ha hülyeséget mondok.
Nálunk úgy rohangálnak egyesek mint pók a falon, ha egy Kroosnak adsz ilyen szabadságot valszeg tud élni vele de ha Thuramnak vagy Sucicnak hát látjuk mi a vége.
Ellenben Mou nem csak vakargatja a fejét ha olyan dolog történik a pályán vagy igazságtalanság ér minket.
Hangsúlyozom nem ő a tökéletes választás de szerintem a szükségesnél nagyobb hendivel megy mint kéne.
Megertem amit irsz, de nem ertek vele egyet.
Szamomra Mourinhotol nagyobb lejton keves ember van, es azt a zuhanast amit o veghez vitt az elmult evekben az nagyon kemeny.
Romanal is rettenet volt a vege, es az eredmenyek is gyengek voltak, nem beszelve a "mergezo" lekkorol amirol beszeltek a jatekosok.

Nalam Mourinho sem eredmeny, sem hatter tekinteteben nagyon nem megoldas, sot olyan messzirol elkerulnem amennyire csak lehet.

Ha megvan a Scudetto, en nem valtanek, es meglatjuk jovore tortenik e elorelepes, vagy sem, es utanna lehet donteni.
interfan

Marotta:
A jovom?

Ahogy mar elmondtam, a sportpolitaka lesz a jovom.
Szeretnem allami szinten az utanpotlast es fiatalokat tamogatni, es a sportban szerzett tapasztalatomat a politikaban hasznositani, ezaltal a sportot tamogatni, amire nagyon nagy szukseg lenne Olaszorszagban.
Válasz küldése