Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

MLK

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: MLK »

Alig láttam valamit a meccsből, de Martineznek jár a pacsi. Akanjinál viszont kapitális hiba volt ezen a meccsen is. Stones érkezése, vagy a vb. fáradtság, valami beütött neki.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Corrsera:

Calhanoglu 7
Barella 7
J.Martinez 6,5
Dimarco 6,5
Bisseck 6,5
Bastoni 6
Pavard 6
Stones 6
Sucic 6
Jones 6
Zielisnki 6
L.Martinez 6
Esposito 6
Akanji 5,5
Thuram 5,5
Henrique 5

Chivu:
Soha nem volt problema Pavard es koztem.
Nem beszeltem rola, amikor tavaly elment, de azert nem mert semmi nem tortent koztunk.
Tudom ki Benji, ismerem, pontosan tudom mire kepes.
Volt egy kis felreertes egy dontesem kapcsan tavaly nyaron, de soha nem ketelkedtem az ertekeben es a kepessegeiben.
Ezen a nyaron Pavard egy olyan jatekos volt, aki nagy lelkesedessel, es sok bizonyitassal vetette bele magat a munkaba.
Elmondta mennyire boldog Milanoba, es maradni szeretne az Interben.
Ha valaki megmutatja a kepessegeit edzesen, es olyan edzesmunkat vegez mint o, annak mindig meglesz az eredmenye.
Pavard a jobb WB poszton is kepes jatszani, ahogy azt ma meg is megmutatta, miutan Bissecket behoztam a KH posztra.

Jones nem melysegi iranyito, arra a posztra ott van Calhanoglu, valamint Zielisnki, Sucic, Stankovic is tud azon a poszton jatszani.
Jones kozepso kozeppalyas, aminek bal es jobbkozepen is tud jatszani.
De mar megmutatta a Liverpoolban, hogy szelsokent is tud jatszani.
Jones egy kivalo technikai tudasa jatekos.

Szezon elejen vagyunk, meg sok jatekosunk kicsit rozsdas, latszodik a felkeszules hianya.
Ilyenkor belecsuszhat 1-2 rosszabb eredmeny, rossz jatek, a szezon eleje mar csak ilyen.
Nem kell panikba esni, mivel nem a szezon elejen kell csucsformaban lenni.
VB-n jatszo jatekosaink meg mindig nem birnak 90 percet, mindenkit egy szintre kell hozni, ehhez idore van szukseg.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Napoli meccs összefoglalóját most néztem meg. A meccs végén szerintem igazságtalan volt elvenni a találatukat.

Nekünk is ítélhettek volna egy tizenegyest, Pio lerántása miatt, de nem tudom, hogy vizsgálták-e. Befújva viszont biztosan nem volt, visszanézve a livescore-t.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

sly89 írta: Tegnap, 22:37 Remélem azért Barellának és Lautaronak sem lesz kirobbanthatatlan helye a kezdőben, elég gyengék ma (is). Calhát már sok éve lapátra tennék de még mindig az egyik leghasznosabb játékosunk, aki messziről is mer lőni és a kaput is el tudja találni.

Martinez nem ügyes lábbal, de azért védeni tud.
Azért Barellára erős túlzás azt állítani, hogy gyenge volt. 😅
Válasz küldése