MLK írta: ↑Ma, 08:38
Ahogy írtam is, Mkhy helyzetét teljesen benéztem. Azt hittem sokkal többet lesz a pályán.
Calhánál viszont várhatóak voltak a sérülések, így Stankó ha akar valamit, harcolja ki a helyét, mert a lehetőség megvan benne. Hacsak nem rúgta el a pöttyöst Chivunál, lesz lehetősége játszani, de azért neki is tenni kell.
Sucic eddig amit mutatott, említésre sem méltó, tehát Barella+Zielinsky+Jones kezdő háromas mellett, neki is lehet lehetősége a bizonyításra. Bízom benne, hogy élni is fog vele.
Kozeppalyasaink elerheto lejatszott jatekperce, eleherheto jatekperce, palyan toltott ido szazalekban:
1. Barella: 450/420 perc. 93%
2. Zielinski: 450/292 perc. 65%
3. Calhanoglu: 360/197 perc. 55%
4. Jones: 360/188 perc. 52%
5. Sucic: 450/176 perc. 39%
6. Mkhitaryan: 360/69 perc. 19%
7. Stankovic: 450/15 perc. 3%
Ebbol azert eleg vilagosan megmutatotkozik az eddigi tendencia:
- Barella kedvenc szavunkkak "agyon van hajtva". Osszes meccsen kezdo, 5/4 meccset vegig is jatszott.
93% palyan toltott ido rengeteg, eddig elkepzelhetetlen nelkule az Inter.
Tobbet jatszik mint tavaly, ot egyaltalan nem "rotaljuk" eddig.
- Zielinski kap boven lehetoseget, de o ugymond jolvan "rotalva". Tavaly is kb ugyanennyit jatszott.
- Calhanoglu kevesebbet jatszik egyelore mint tavaly, talan betudhato ez a serulesre hajlamos dolgai miatt.
- Jones egyre tobb lehetoseget kap, valoszinu nala ez meg tobb lesz.
- Sucic a tobbiekhez kepest joval kevesebb lehetoseget kap, es ugymond o tobbet kimarad a rotaciobol, szoval ranezve ez nem jo.
Tavalyhoz viszonyitva is kevesebb lehetoseget kapott egyelore.
- Mkhitaryan epizodszereplo. Szinten joval kevesebb szerepet kap eddig mint tavaly.
- Szegeny Stankovic pedig meg epizodszereplo sem, azzal a kemeny 3% palyan toltott idejevel.
O nem hogy kimarad a rotaciobol, o benne sincs egyaltalan.
Kinos ez igy. Remeljuk lesz valami valtozas, mert ez igy nagyon nem szep.