Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- intertomega
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
...szóval azért nyerünk
Pavard és Sucic be...és
FORZA INTER
MAZZOLA tisztelete miatt is
Pavard és Sucic be...és
FORZA INTER
MAZZOLA tisztelete miatt is
- Atosz
Hát szarul nézett ki az első félidő nagyon. Ami nagyon feltűnő volt, hogy minden második labda, lepattanó egy romaié, a rest defence-ünk eddig is gatya volt, most cserébe a teljes védekezés. 16-oson belül vagyunk vagy 7-en, 8-an, mégis mindkét gólnál 2 (vagy 3) ember érkezik a hosszún töküresen (Bisseck? Diouf?). Ennek ellenére lehetett volna jobb is, szarkor kaptuk nagyon a 2.at, pont kezdtünk dominálni, meg helyzeteket kialakítani.
Romás labdaszerzések sokszor olyan helyzetekből jöttek, hogy volt, hogy 3an (!) csapdáztak be 1 Inter játékost, ami a brutális intenzitást mutatja, amit tolnak. Valószínűleg lentebb megy a lendületükből, de kelleni fog valami, ami átlendíti a csapatot a holtponton.
Romás labdaszerzések sokszor olyan helyzetekből jöttek, hogy volt, hogy 3an (!) csapdáztak be 1 Inter játékost, ami a brutális intenzitást mutatja, amit tolnak. Valószínűleg lentebb megy a lendületükből, de kelleni fog valami, ami átlendíti a csapatot a holtponton.
- sly89
Mindkét gólnál Bisseck magában védekezett 2-3 ember ellen. Akanji, Diouf, Barella hol vannak? Lehet kp-ra olyan valakit kellett volna nézni aki tud védekezni, bár rendszerszinten attól sem javulna meg.
Bastoni es Lautaro is gyenge, Augusto jöhetne még egy bombára.
A Roma nagyon jól jatszik, kivancsi vagyok tudják-e tartani 90 percig.
- tabi.csaba
Igen! Sem védekezni,sem támadni nem tud!
Vele támadunk? Úristen
- Baggio85
Szerintem ezt nem is várta tőle egyikünk se, hogy fog. Örök rejtély marad szerintem, hogy Ő miért kellett idén olyan nagyon 30 millióért, amikor jövőre ingyen lett volna.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.09.19. 19:01-kor.
- Cupi
Nekem nem azzal van a bajom ha idegenben egy jo formaban levo Roma ellen kikapunk.....az a baj az egesz szezonban eddig szar a vedekezesunk es ma a helyzetkihasznalasunk is szanalmas.....minimum 2 golt mi is szerezhettunk volna......nem tudom vedekezes teren mit beszelnek meg de olyan amator helyezkedesi hibak is vannak,hogy megye2-be lecsesznenek erte mindenkit.....
- interfan
Erre csak Chivu tudja a valaszt...Baggio85 írta: ↑Ma, 19:00Szerintem ezt nem is várta tőle egyikünk se. Örök rejtély marad szerintem, hogy Ő miért kellett idén olyan nagyon 30 millióért, amikor jövőre ingyen lett volna.
- Audipower
Az a baj, hogy eddig csak Akanjinak és Bissecknek voltak nagy hibái, de a mai meccsen Basto teljesítménye is lesüllyedt hozzájuk, így meg nehéz.Dan-i-nter írta: ↑Ma, 18:48Az a baj lassan nem csak nagy meccseken. Bajnokhoz nem méltó ez a balfaszkodás amit meccsek óta tolunk. Ráadásul papíron azért nem rossz a védelmünk szóval okát sem tudni hogy mi van idén.
Ráadásul a középpályásaink is gyengén védekeznek és rendre eladják a labdát a kapunktól 30-40 méterre.
Akanji amúgy sem a 3-as védelem közepén tudna jól teljesíteni, hanem Bisseck helyén a jobb oldalon, viszont sebességben oda már kevés szerintem.
Fizikálisan gyenge középre.
Stones lenne középre a legjobb megoldás, de ő meg nagyon sérülékeny. Rá nem nem lehet egy teljes szezonban építeni.
Bár nagyon jó játékos a képességei alapján, de a sérülékenysége miatt nem igazán értettem, hogy miért igazoltuk le.
Ha őszinte akarok lenni, akkor idén a második helyre várom magunkat a bajnokságban és a BL-ben egy 16 közé jutást.
Az alapszakaszban a 8 közé jutás szerintem esélytelen ezzel a védekezéssel és a nevetséges helyzetkihasználással.
Addig, amíg 10 helyzet kell egy gólhoz, nincs miről beszélni.
Egy Bodo szintű csapat is simán megaláz minket.
- PetR
- Kapcsolat:
Első gólnál látszott is hogy Diouf, arra számítva hogy ellentámadunk, simán elindul előre, aztán a labda meg a Románál maradt. De Barella sem igen zárogat vissza, egyszerűen nincs olyan emberünk a középpályán aki a lepattanó labdákat előbb begyűjtse, mint náluk Koné. Zielinski sem való erre a feladatra, és egyszerűen ha nincs kontroll a kp-n akkor simán vezetgetik rá a gyengélkedő védelmünkre. Lehet kellene Pio előre hogy labdát tartsunk, de a középpályára nem igen lehet bedobni senkit aki fizikálisan jobb lenne. Talán Sucic de ő sem ez a típus. Hát kíváncsi leszek, ha tudunk hamar lőni egyet, akkor menthetünk pontot a végén. De benne van hogy ez ma elúszik.sly89 írta: ↑Ma, 18:57 Mindkét gólnál Bisseck magában védekezett 2-3 ember ellen. Akanji, Diouf, Barella hol vannak? Lehet kp-ra olyan valakit kellett volna nézni aki tud védekezni, bár rendszerszinten attól sem javulna meg.
-
FEKA84
Ne kezdjük már el 2 meccs után kikezdeni Curtis Jonest.
- Baggio85
-
FEKA84
Mert McTominay világsztár volt a Unitedben nem?
- Baggio85
-
cuchu11
Úgy érzem magam, mintha a Tottenham fórumot ilvasnám.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Atosz
Na ez kell basszammeg!
- interfan
-
FEKA84
Tavaly duplázott Chivu, idén 4/4-el kezdett, közte egy Napoli győzelemmel, és még mindig olyan érzés olvasni a kommenteket mintha egy Lazio fórumon lennék kb 

Amíg hozzuk a meccseket kapjunk minden meccsen 2 gólt.

Amúgy kurva gáz ha nem 100%-osan leszünk bajnokok.

Amíg hozzuk a meccseket kapjunk minden meccsen 2 gólt.
Amúgy kurva gáz ha nem 100%-osan leszünk bajnokok.
- Audipower
Megint jól időzítettem. Kimentem sörért, erre lőttünk egy gólt.
-
FEKA84
- Kenji
Tudom lerágott csont, de ahogy ez a patkány szpíker szurkol a Rómának ma úgy kb. Totti se...
- Dan-i-nter
Tavaly duplázott egy roncs derbi szezonban, a legerősebb kerettel, rengeteg botrányos meccsel, és egy hatalmas BL égéssel. Nyilván mivel a legtöbben arra számítottunk hogy az őszt sem éri meg, így megsüvegelendő, de azért kezeljük a helyén.
Ami idén védekezés címén megy, az gyalázat, Interhez nem méltó, függetlenül hogy ki az edző.
- Atosz
Adlak teljesen!
Remélem Gasp Manu Koné cseréje felér Allegri múltkori Lobotka cseréjével!
- Audipower
- Audipower
Ez már a vég, Basto<-> L. Henrique csere.
- interfan
- Dan-i-nter
Roma ugy tűnik kifulladt, most kellene megnyomni. Pio kellene mert betömörülnek labda nélkül.
- Audipower
Nyílván nem hátra ment Enrique, de maga a tény, hogy egy Interben a keret tagja lehet egy ilyen szerencsétlen, eléggé nevetséges.
Megye II szint a faszi.
- Dan-i-nter
Az a baj sz.rt se csináltunk az utobbi 10 percben, és akkor még itt van a zseni brazil varázslónk is ha végre eljutunk a 16-osig.
- Atosz
Na ott is van az istenfaszát!
- Audipower
A f*Szt nem lesz Pazza Inter!

- Dan-i-nter
OTT VAN BAZDMEG,EL TORO!!!
- interfan
Van meg 10 perc, megkell nyerni.Dan-i-nter írta: ↑Ma, 19:35 Roma ugy tűnik kifulladt, most kellene megnyomni. Pio kellene mert betömörülnek labda nélkül.
Roma kifulladt valoban, ki kell ezt hasznalni.
Hajra, gyerunk.
Ezt irtam a masodik felido elejen, ha nem kapunk ujabb golt boven lesz eselyunk.
Eddig ez bejott, mar csak 1 gol kell.
- Baggio85
Nincs baj ezzel az X-szel, de a válogatott szünetben rendbe kell tenni a védekezést.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- interfan
Sajnos nem jott az az 1 gol, az az utolso...
Kar erte, es meg nagyobb kar az elso felidoert, ha a vedekezesunk nem 0 szinten van, akkor siman nyerheto meccs lett volna ez.
Kar erte, es meg nagyobb kar az elso felidoert, ha a vedekezesunk nem 0 szinten van, akkor siman nyerheto meccs lett volna ez.
- Dan-i-nter
Nyerhető lett volna, de sokat vártunk a cserékkel. Meg ez a köcsög Massa is csak 3 percet rakott rá.
1 pont formában lévő Roma ellen nem rossz, de válogatott szünet utánra össze kell álljon a védelem, mert ez a 2gól ajándékozgatás minden meccsen tarthatlan.
1 pont formában lévő Roma ellen nem rossz, de válogatott szünet utánra össze kell álljon a védelem, mert ez a 2gól ajándékozgatás minden meccsen tarthatlan.
- Baggio85
Ja, és LAUTARO!!!

-
FEKA84
Nem kötekedni akarok de melyik cserével vártunk sokat? Ha Lautarot nem a 90.-ben hozza le akkor nincs a 2. gólDan-i-nter írta: ↑Ma, 19:58 Nyerhető lett volna, de sokat vártunk a cserékkel. Meg ez a köcsög Massa is csak 3 percet rakott rá.
- interfan
- PetR
- Kapcsolat:
Hát majdnem meglett ismét, elképesztő. De ezt a védelmet valahogy rendbe kell tenni, nem lesz mindig erőnk 0-2-ről felállni. Ha a Serie A-ban működik is, a BL-ben 0-2-ről a topcsapatok ki is végeznek. De azért a második félidőben nagyot mentünk, bár szerintem ehhez kellett az is hogy Koné már ne legyen a pályán - ezután, és Sucic beállásával egyből jobban néztünk ki. Lauti meg hatalmas dícséretet érdemel. Jobb azért így szünetre menni, mint 3 pont hátrányban.
Forza!
- sly89
Katasztrófa a védekezésünk, de azt nem lehet elvitatni, hogy fizikálisan kiemelkedő a bajnokságban a csapat. Roma látványosan elfáradt második félidőre, pedig nálunk kevesebb csere volt.
Diouf meg amennyire védekezésben gyenge egyelőre, nagyon gyors, jól cselez, veszélyes az ellenfél kapujánál, idővel lehet jól fogja tudni helyettesíteni Dumfriest, mégha nem is gólszerzésben hanem előkészítésben.
Azért Chivu-Kolarov-Palombo triótól többet várnék a védekezés megszervezésében, ha az megoldódna, nagy előrelépés lenne a BL meneteléshez és bajnoki cím bebiztosításához.
Gratulálok a csapatnak, nem gondoltam, hogy pontszerzés lesz ebből.
Diouf meg amennyire védekezésben gyenge egyelőre, nagyon gyors, jól cselez, veszélyes az ellenfél kapujánál, idővel lehet jól fogja tudni helyettesíteni Dumfriest, mégha nem is gólszerzésben hanem előkészítésben.
Azért Chivu-Kolarov-Palombo triótól többet várnék a védekezés megszervezésében, ha az megoldódna, nagy előrelépés lenne a BL meneteléshez és bajnoki cím bebiztosításához.
Gratulálok a csapatnak, nem gondoltam, hogy pontszerzés lesz ebből.
- Dan-i-nter
Vagy Bonny vagy Esposito behozatalával. Roma, 70 percig bírta a tempót, utána csak passzív labdatartás volt kb a részükről meg betömörülés ha nálunk volt. Nem kell Lautaro-t lehozni, ahhoz hogy bármelyik cserét hamarabb meglépje Chivu mint a 85. perc, főleg hogy a Roma védelem kb annyira vakon volt a meccs végére mint mi az elején. Máskor is volt már fent 3, sőt 4 csatár is nála.
Henrique helyett is ezerszer inkább nézem megint Bonny-t a szélen (korábban már volt az egyik meccsen), mert a brazil abszolút ember hátrány előre és hátra is.
- interfan
Szerintem a kezdot rontottuk el, es nem a csereket.FEKA84 írta: ↑Ma, 20:02Nem kötekedni akarok de melyik cserével vártunk sokat? Ha Lautarot nem a 90.-ben hozza le akkor nincs a 2. gólDan-i-nter írta: ↑Ma, 19:58 Nyerhető lett volna, de sokat vártunk a cserékkel. Meg ez a köcsög Massa is csak 3 percet rakott rá.
1 pont formában lévő Roma ellen nem rossz, de válogatott szünet utánra össze kell álljon a védelem, mert ez a 2gól ajándékozgatás minden meccsen tarthatlan.![]()
Augusto kivalo formaban van, erre megy a padra mert Dimarco felepult.
Akanji szornyu formaban van, megis kirobbanthatatlan.
Barella szo szerint "agyon van hajtva" ahogy szeretunk itt a forumon fogalmazni, most is az utolso percig vegig jatszott.
Jonest ne irjuk le par meccs utan ez igy van, de nem tudom o szolgalta meg jobban a kezdot, vagy szerencsetlen Stankovic az 1 honap = 10 perc jatekidot.
Eddig se a "rotacio" se a "keret menedzselest" nem erzem jonak.
Remelem ez valtozik.
-
cuchu11
Mindenki szar, meg még szarabb...
A kapus, a védelem, főleg Akanji, Basto is. Jones, na meg Barella, Henrique is. A csatárok meg mindent kihagynak. Na meg, az edző is gyenge, és még a másodedző is.
Nem is értem, hogy nem kaptunk ma ötöt
A kapus, a védelem, főleg Akanji, Basto is. Jones, na meg Barella, Henrique is. A csatárok meg mindent kihagynak. Na meg, az edző is gyenge, és még a másodedző is.
Nem is értem, hogy nem kaptunk ma ötöt
-
FEKA84
5 meccs 13 pont.
2 rangadóból 4 pont
Szerintem az egyik bajnokesélyes ellen idegenben döntetlen
5 meccs 15 rúgott gól ennél több az 5 nagy bajnokságban csak a Barca, Real, Brigton hármasnak van.
3X felálltunk 0-2-ről amiből csináltunk 7 pontot, szóval van tartása a csapatnak.
Igen egyedül ez a sok kapott gól aggasztó, de reméljük megoldódik az is hamarosan.
Úgyhogy azért annyira nem vészes a helyzet számomra.
2 rangadóból 4 pont
Szerintem az egyik bajnokesélyes ellen idegenben döntetlen
5 meccs 15 rúgott gól ennél több az 5 nagy bajnokságban csak a Barca, Real, Brigton hármasnak van.
3X felálltunk 0-2-ről amiből csináltunk 7 pontot, szóval van tartása a csapatnak.
Igen egyedül ez a sok kapott gól aggasztó, de reméljük megoldódik az is hamarosan.
Úgyhogy azért annyira nem vészes a helyzet számomra.
- PellerG
- intertomega
Szóval nagy csapatunk van!!
Úgy tudjuk hozni a meccseket ( jó ma csak 1 pontot)
hogy 1-2 játékosunk formán kívül...
Ismét csak büszke vagyok a kedvenc csapatomra.
Hajtottak, küzdöttek es a végén majdnem behúztuk. Rómában 0 : 2 ről X et produkálni...
Igen most örülni kell a megszerzett pontnak.
Hátvedeink? Hát van mit javulniuk....de
Ne szídjatok már annyit a csapatot.
Nagy bandánk van ....és kész.
FORZA INTER
Úgy tudjuk hozni a meccseket ( jó ma csak 1 pontot)
hogy 1-2 játékosunk formán kívül...
Ismét csak büszke vagyok a kedvenc csapatomra.
Hajtottak, küzdöttek es a végén majdnem behúztuk. Rómában 0 : 2 ről X et produkálni...
Igen most örülni kell a megszerzett pontnak.
Hátvedeink? Hát van mit javulniuk....de
Ne szídjatok már annyit a csapatot.
Nagy bandánk van ....és kész.
FORZA INTER
- Baggio85
Szerintem erőnk lesz, én most azt látom, hogy az erőnlétre Chivuék nagyon kihegyezték a felkészülést. A probléma inkább az, hogy 0-1, 0-2nél már jönnünk kell nagyon, és lesz csapat, amelyik ezt kihasználja és rárúgja a 3-at és onnan már nagyon nehéz lenne, bármilyen erőben is vagyunk.
- Festa
Lautaro Martinez a csapat szíve.A Napoli és az Udinese ellen most is felálltunk két gólos hátrányból.
Sajnos ha a teljes idényt nézzük akkor nem lehet egy embert elővenni a kaput gólokért mert az elvesztett labdák után az egész csapatvédekezés elcsúszik.
Lehet Akanjit,Bastonit vagy Bissekcet vagy akár Dioufot savazni,de Itt most Chivunak kell nem keveset videózni a csapattal,mert szinte minden meccsen ugyanazok a hibák köszönnek vissza.
A félig teli illetve félig egész pohár esete áll fönt.Tavaly még Chivuval mind a Roma mind a Napoli meccset elbuktuk volna.Az Inter mindig is a nagy fordításairól volt híres,de arra nem emlékszem mikor álltunk fel zsinórban három meccsen két gólos hátrányból.
Nagyon más így három hetes szünetre menni mintha kikaptunk volna.
Forza Inter!!!
Sajnos ha a teljes idényt nézzük akkor nem lehet egy embert elővenni a kaput gólokért mert az elvesztett labdák után az egész csapatvédekezés elcsúszik.
Lehet Akanjit,Bastonit vagy Bissekcet vagy akár Dioufot savazni,de Itt most Chivunak kell nem keveset videózni a csapattal,mert szinte minden meccsen ugyanazok a hibák köszönnek vissza.
A félig teli illetve félig egész pohár esete áll fönt.Tavaly még Chivuval mind a Roma mind a Napoli meccset elbuktuk volna.Az Inter mindig is a nagy fordításairól volt híres,de arra nem emlékszem mikor álltunk fel zsinórban három meccsen két gólos hátrányból.
Nagyon más így három hetes szünetre menni mintha kikaptunk volna.
Forza Inter!!!
- interfan
Az a helyzet, hogy a csereink mindig posztracserek.Dan-i-nter írta: ↑Ma, 20:09
Vagy Bonny vagy Esposito behozatalával. Roma, 70 percig bírta a tempót, utána csak passzív labdatartás volt kb a részükről meg betömörülés ha nálunk volt. Nem kell Lautaro-t lehozni, ahhoz hogy bármelyik cserét hamarabb meglépje Chivu mint a 85. perc, főleg hogy a Roma védelem kb annyira vakon volt a meccs végére mint mi az elején. Máskor is volt már fent 3, sőt 4 csatár is nála.
Henrique helyett is ezerszer inkább nézem megint Bonny-t a szélen (korábban már volt az egyik meccsen), mert a brazil abszolút ember hátrány előre és hátra is.
Nyilvan fenyevente egyszer elofordult mar (persze amikor hatranyba voltunk es 85.perc volt), hogy 3 csatar is a palyan volt...
-
FEKA84
Na neeee. Hirtelen C. Augusto kezdjen Dimarco helyett. Stones lesérült.interfan írta: ↑Ma, 20:11Szerintem a kezdot rontottuk el, es nem a csereket.FEKA84 írta: ↑Ma, 20:02Nem kötekedni akarok de melyik cserével vártunk sokat? Ha Lautarot nem a 90.-ben hozza le akkor nincs a 2. gólDan-i-nter írta: ↑Ma, 19:58 Nyerhető lett volna, de sokat vártunk a cserékkel. Meg ez a köcsög Massa is csak 3 percet rakott rá.
1 pont formában lévő Roma ellen nem rossz, de válogatott szünet utánra össze kell álljon a védelem, mert ez a 2gól ajándékozgatás minden meccsen tarthatlan.![]()
Augusto kivalo formaban van, erre megy a padra mert Dimarco felepult.
Akanji szornyu formaban van, megis kirobbanthatatlan.
Barella szo szerint "agyon van hajtva" ahogy szeretunk itt a forumon fogalmazni, most is az utolso percig vegig jatszott.
Jonest ne irjuk le par meccs utan ez igy van, de nem tudom o szolgalta meg jobban a kezdot, vagy szerencsetlen Stankovic az 1 honap = 10 perc jatekidot.
Eddig se a "rotacio" se a "keret menedzselest" nem erzem jonak.
Remelem ez valtozik.
Stankovic meg imádom, szeretem, de ne egy Roma ellen kezdjen még szerintem.
Az a baj, hogy csóró Chivu csinálhat bármit, kb az az ember érzése hogy sose lesz úgy elfogadva.