gianluca írta: ↑2024.04.29. 23:23
Ez a Dumfries egy seggbuta néger. Színvonaltalan ostoba bunkó. Szégyen, hogy egy ilyen szutyok az Inter mezét viselheti.
Ami az egészben szép, hogy ennél a makinál fel sem merül, hogy egy ilyen egyértelmű, fotókkal dokumentált taplóság után fel sem merül, hogy kivágjuk, mint a macskát sz..ni. Acerbit egy (hamis) vád alapján meg kitettük volna.
(Amúgy THeo Hernandez agyonverném egy szívlapáttal, de az egy más sztori)
En sokkal szemben sokaig "vedtem" Dumfriest.
Viszont ez most a legalja volt amit muvelt, es minden szo helytalo amit leirtal, mert valoban azokkal a szavakkal lehet illetni ezt a legalja viselkedest.
Megint errol az undormanyrol szol minden, es nem az unneplesrol, a Scudettorol, es az Interrol.
Emiatt a mar elnezest idiota barom Dumfries miatt.
Ertem en hogy egy patkany ez a Theo, de azert mert valaki hajlektalan, nem muszaj nekem is annak lenni...
Tenyleg Acerbi mit kapott, ahogy o maga elmondta, elete legnehezebb egy hete volt, es nehezebb volt neki ezt mint a rakbol felepulni.
Ahogy Acerbi mondta a karrierje veget jelentette volna ez...
Na most latjuk Dumfries peldajat, tenyleg ahogy irod fotokkal mindennel bizonyitva.
Csak egy fel pillanatra abba gondoljunk bele, ha ez forditva jatszodik le...
Szo szerint a Nato vonult volna mar be, es annak a feher jatekosnak szo szerint a karrierje ert volna veget, mint latjuk majdnem Acerbinek.
Dumfriest meg megszidja az Inter, megszidja a Szovetseg, kap egy dupla penzbirsagot, aztan ennyi.
Hat igen, az a bizonyos kettos merce...
Es akkor ha meg felre is teszem Dumfries inteligencia szintjet, ami sajnos latjuk hol is van.
Ott van sajnos a teljesitmenye is...
Persze mit varunk egy 13m-ert igazolt jatekostol, dehat akkor is.
Egy 34 eves Darmian WB poszton kiszoritja.
Minden tiszteletem Darmiane, de ez nem az o dicserete, hanem inkabb Dumfries szegyene.
Nyilvan az idei evben is boven eleg volt a WB poszt igy ahogy van.
De sem a teljesitmeny, amire meg csak-csak lehet mentseg ha az osszekepet nezem, sem a hatter es az emberi oldal nem adott Dumfries eseteben.
Tavaly is szo szerint vegighaknizta az ugynoke a PL-t, ajanlva Dumfries a legnagyobbtol a legkisebb csapatokig, majd amikor kiderult sehova nem kell, maradt az Interben.
Most ugyanez megy, keri a 6m fizut az Intertol, kozben ajanlja magat a teljes PL-be, majd amikor megint kiderul a kutyanak nem kell a PL-be, akkor mar hirtelen meggondolja magat, es csak jo az az Inter 4m fizu ajanlat.
Csodalatos...
Ehhez most ez a hetvegi story ami ahogy van mindennek az alja, emberileg minden teren megbukott, es a sporteljesitmeny is finoman szolva is kerdojeles.
Irta valaki, remeli nem leszunk ennyire butak, hogy 4m fizuval marad Dumfries, hanem eladjuk.
Most mar en is ezt gondolom ezek utan.
Valahogy ki kellene szedni belole 15m-t, annyibol ellehet hozni pl Wan Bissakat, aki persze megint nem egy klasszis, dehat ettol a Dumfriestol nem lenne nehez jobb teljesitmenyt hozni, emberileg meg gyakorlatilag lehetetlen nem jobbnak lenni.