Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Festa
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
1 kapott gól az Udinese ellen bőven belefér,de amit ma a csatárduónk leművelt az a Cesenában is kevés lenne.
Ha rajtam múlna nem is egy csatárt hanem kapásból hármat igazolnék.
Az utolsó negyed óra drámáját (Zanettit kiállították,J.césar kifogott egy tizenegyest,Pazzini meg kihagyott egy büntetőt) még fel kell dolgoznom.Szerintem nem az akarattal volt a baj hanem ennyit tudunk.Sztankoval,Mottával,Militoval Chivuval itt már nem fogunk sok sót megenni.Az ő idejük lejárt.Tavaly is csak annyival voltunk jobbak,hogy volt egy élete formájában játszó Eto'o rugdosta a gólokat és volt egy motivátor Leonardonk.
Szegény Capitanonak meg ez volt pályafutása második piros lapja.
Ha rajtam múlna nem is egy csatárt hanem kapásból hármat igazolnék.
Az utolsó negyed óra drámáját (Zanettit kiállították,J.césar kifogott egy tizenegyest,Pazzini meg kihagyott egy büntetőt) még fel kell dolgoznom.Szerintem nem az akarattal volt a baj hanem ennyit tudunk.Sztankoval,Mottával,Militoval Chivuval itt már nem fogunk sok sót megenni.Az ő idejük lejárt.Tavaly is csak annyival voltunk jobbak,hogy volt egy élete formájában játszó Eto'o rugdosta a gólokat és volt egy motivátor Leonardonk.
Szegény Capitanonak meg ez volt pályafutása második piros lapja.
- PellerG
Az oké hogy nem Milito rúgta, mikor elrúgta Pazzini még ott sántikált a lerúgása után.
De Motta mostanság minden szabit elkér. Akkor most miért nem állt oda?
Deki sajnos totál elfáradt. Sebességben most már tartósan kilóg-sajnos.
Zanetti piros....Nem hittem hogy kap még nyugdíja előtt.
Ez a félidőben lekaplak dolog nem tetszik Ranieritől, hogy kerüljön játékba így egy eddig elhanyagolt Alvarez?!
Nagatomoval mit akart balfutóban, csak ő tudja.
EL meg lesz, de sokra nem megyünk vele.
Télen: Armero, Montolivo, Tevez, ha akarunk valamit.
Szemben a Juan, Kucek, Edu Vargas hármassal.
De Motta mostanság minden szabit elkér. Akkor most miért nem állt oda?
Deki sajnos totál elfáradt. Sebességben most már tartósan kilóg-sajnos.
Zanetti piros....Nem hittem hogy kap még nyugdíja előtt.
Ez a félidőben lekaplak dolog nem tetszik Ranieritől, hogy kerüljön játékba így egy eddig elhanyagolt Alvarez?!
Nagatomoval mit akart balfutóban, csak ő tudja.
EL meg lesz, de sokra nem megyünk vele.
Télen: Armero, Montolivo, Tevez, ha akarunk valamit.
Szemben a Juan, Kucek, Edu Vargas hármassal.
- DSanton39
nem találja a formáját a csapat, és ennek az lesz a vége hogy a kiesés ellen küzdünk. 
Zanetti piros, hát ilyet se gondoltam volna.
- Dan-i-nter
Ezzel a majom Armeroval se mennénk semmire sem. Minőségi balvédő és egy klasszis csatár kell ide.
Esünk szét. Nyáron, aki még haszánlható és még nem ment el, az biztos lelép. (Sneijder, Julio.)
Inkább a hollandot adtuk volna el, Eto nagyon hiányzik. Wes kezd el-Maicon-osodni.
Látja valaki az alagút végét?
Esünk szét. Nyáron, aki még haszánlható és még nem ment el, az biztos lelép. (Sneijder, Julio.)
Inkább a hollandot adtuk volna el, Eto nagyon hiányzik. Wes kezd el-Maicon-osodni.
Látja valaki az alagút végét?
- PellerG
[quote="Dan-i-nter"]Ezzel a majom Armeroval se mennénk semmire sem. Minőségi balvédő és egy klasszis csatár kell ide.
Ki a minőségi balhátvéd Nálad?
Árakat ne feledd! Ha pl Cissokhot veszem, aki nem rossz, 20 a cash alaphangon.
Ezért gondoltam Armerot, aki Udinében nem rossz, de én is parok kicsit attól, hogy Rivas lesz, á lá favágó.
Ezért gondoltam Armerot, aki Udinében nem rossz, de én is parok kicsit attól, hogy Rivas lesz, á lá favágó.
- Zoller
Hát ez a mai teljesítmény.......Ez kész! Komolyan mondom, hogy ilyen rosszul játszani a csapatot még nem is láttam! Néhány játékost úgy zavarnék el, hogy az csak na: Chivu, Milito, Stankovic, Nagatomo......
Rá kell jönnie most már Morattinak igazolni és fiatalitani kell! Kiöregedett a csapat!! Motiválatlan, elképzeléstelen az egész játékunk! Szörnyűűűűűűűű!
Rá kell jönnie most már Morattinak igazolni és fiatalitani kell! Kiöregedett a csapat!! Motiválatlan, elképzeléstelen az egész játékunk! Szörnyűűűűűűűű!
- Inter101
Azért az is szégyen hogy csak az a csapat nem nyer ellenünk amelyik nem akar. Azért az elgondolkoztató hogy kiveszel egy csapatból egy klasszis golvágot és az eredmény ez!! Persze egy kicsit leegyszerüsitve.
- bodimiki7
Az első félidőben lett volna keresnivalónk - az Európa Ligának köszönhetően – ott Motta rontott és ennyi is a gólhelyzeteket tekintve. Talán az volt a legveszélyesebb kapura lövésünk.
Zanetti, ahogy az egész csapat elég indiszponált volt – még ha nem is úgy jöttek össze a dolgok, de ő legalább hajtott – és ez meg is látszott.
Számomra érthetetlen, hogy labdavesztésnél a gól előtt - Zanetti adta el és csak Ő fut vissza - a többiek kocognak. Mindez 6 defenzív játékossal.
A végén a csattanó Capitano piros, JC kifogja a tizenegyes, már-már érdemtelenül pontot szerezhetnénk, de nem lesz belőle semmi.
Edzőbuktatás és rúgjuk ki Ranierit? Szerintem felesleges Ő is csak annyit tud kihozni, amennyit egy adott keretből lehet.
Remélem, a nyári költekezés meghozza a gyümölcsét és lemaradunk a kupákat érő helyről.
Zanetti, ahogy az egész csapat elég indiszponált volt – még ha nem is úgy jöttek össze a dolgok, de ő legalább hajtott – és ez meg is látszott.
Számomra érthetetlen, hogy labdavesztésnél a gól előtt - Zanetti adta el és csak Ő fut vissza - a többiek kocognak. Mindez 6 defenzív játékossal.
A végén a csattanó Capitano piros, JC kifogja a tizenegyes, már-már érdemtelenül pontot szerezhetnénk, de nem lesz belőle semmi.
Edzőbuktatás és rúgjuk ki Ranierit? Szerintem felesleges Ő is csak annyit tud kihozni, amennyit egy adott keretből lehet.
Remélem, a nyári költekezés meghozza a gyümölcsét és lemaradunk a kupákat érő helyről.
- Festa
DSanton39 írta:nem találja a formáját a csapat, és ennek az lesz a vége hogy a kiesés ellen küzdünk.
1 A kiesés ellen azért nem fogunk küzdeni ,mert az ilyen Siena elleni meccseket
2.Amennyiben nem igazolunk a télen 3-4 meghatározó játékost akkor jövőre nem lesz nemzetközi szereplés
3.Ranieri helyettesét sürgősen meg kell találni,nem véletlen nem nyert semmi komolyat a csapataival.
Kreatív játékosok hiányában félidőben lecseréli Alvarezt? Kapkod ő is és 60 felett ő már nem fog változni.
Egy AVB pl még sokat fejlődhet londonban mire hozzánk kerül.
Elméletileg még meglehetne a BL egy olyan tavasszal amit tavasszal Leoval produkáltunk,de most a riválisok egyrészt többen vannak(Udinese,Lazio,Napoli)másrészt erősebbek is.
UI:Verthonghen ma két gól szerzett az Ajaxban.
-
zanetti88
PellerG írta:Dan-i-nter írta:Ezzel a majom Armeroval se mennénk semmire sem. Minőségi balvédő és egy klasszis csatár kell ide.
armero se lenne olcsóbb....
ott van a citybe 1olaszba már bizonyitott balbekk,aki nem kap lehetőséget (kolarov), de majd a dzsuve elviszi
tevezt is el kéne hozni, denekünk nem kell,nehogy hisztizzen itt is,hogy nem játszik,majd a bilánba veri a gólokat...
montolivot is el lehetne hozni 5-6millióér télen,de nekünk nem kell. erősödjön vele is tovább a milan
- PellerG
Inkább jöjjön Ralf, Romulo meg Cortes. Sokkal jobb döntés!....
Hogy legalább annyi esélyt kaphassanak majd a bizonyításra, mint Alvarez vagy Coutinho.
Hogy legalább annyi esélyt kaphassanak majd a bizonyításra, mint Alvarez vagy Coutinho.
-
zanetti88
bodimiki7 írta:Az első félidőben lett volna keresnivalónk - az Európa Ligának köszönhetően – ott Motta rontott és ennyi is a gólhelyzeteket tekintve. Talán az volt a legveszélyesebb kapura lövésünk.
én úgy láttam chivu adta el,utána meg megállt magyarázni
és véletlenülpont az ő helyén játszották ziccerig...
- interfan
Nem nagyon tudok mit hozzá fűzni, ez a csapat ennyit ér.
Nem egy embernek még a padon se lenne helye, pl: nagatomo, chivu. Valamint már milito is hasonló kategória, zarate, stanko pedig max cserének.
Persze nekünk nem kell tevez, hagy vigye a milan akinek igy is bomba erős a támadó sorunk. Nekünk ezzel ellentétben, harmat gyenge az összes támadónk.
Hiába reménykedünk, hogy jönnek ide nagyobb nevek, minőségű balhátvéd cissokho, középső kp banega, és támadó tevez. Ez sajnos csak álom, elkel fogadni ők nem jönnek.
Majd jön juan, kucka, és az edu vargas, akikkel semmivel nem leszünk előrébb.
Mindig probálok reménykedni, de azután hogy tevezt szinte semmi áron, 3m kölcsön nyárig, utánna 20m opció, hagyjuk a milanak hogy elvigye már nem tudok mit mondani. A mi csoda támadóink (pazzini3, forlan1, milito4, zarate1, casaignos1) összesen nem lőttek annyi gólt mint ibra a milanba. De nekünk nem kell tevez, eto tavaly ilyenkor egymaga 19 gólnál tartott, de elkelett adni, és ha a mu fizet akkor már sneijder sem ittlenne. De ne aggódjunk már ő sem lesz itt sokáig. Tevez pedig hülye lenne idejönni, egy csapatba akik azért küzdenek hogy a 10-be legyenek. Ott a milan scuddetoét küzdenek, bl cimért.
Na mindegy, de sajnos ennek az alagútnak már nem látom a végét.
Nem egy embernek még a padon se lenne helye, pl: nagatomo, chivu. Valamint már milito is hasonló kategória, zarate, stanko pedig max cserének.
Persze nekünk nem kell tevez, hagy vigye a milan akinek igy is bomba erős a támadó sorunk. Nekünk ezzel ellentétben, harmat gyenge az összes támadónk.
Hiába reménykedünk, hogy jönnek ide nagyobb nevek, minőségű balhátvéd cissokho, középső kp banega, és támadó tevez. Ez sajnos csak álom, elkel fogadni ők nem jönnek.
Majd jön juan, kucka, és az edu vargas, akikkel semmivel nem leszünk előrébb.
Mindig probálok reménykedni, de azután hogy tevezt szinte semmi áron, 3m kölcsön nyárig, utánna 20m opció, hagyjuk a milanak hogy elvigye már nem tudok mit mondani. A mi csoda támadóink (pazzini3, forlan1, milito4, zarate1, casaignos1) összesen nem lőttek annyi gólt mint ibra a milanba. De nekünk nem kell tevez, eto tavaly ilyenkor egymaga 19 gólnál tartott, de elkelett adni, és ha a mu fizet akkor már sneijder sem ittlenne. De ne aggódjunk már ő sem lesz itt sokáig. Tevez pedig hülye lenne idejönni, egy csapatba akik azért küzdenek hogy a 10-be legyenek. Ott a milan scuddetoét küzdenek, bl cimért.
Na mindegy, de sajnos ennek az alagútnak már nem látom a végét.
- DSanton39
Festa írta:Egy AVB pl még sokat fejlődhet londonban mire hozzánk kerül.
hagyjuk már Boast, nem az edző itt a baj, hanem hogy Morattiék a BL győzelem után elzárták a pénz csapokat és a csapatépítését minimálisra tették, pedig a BL siker után kellett volna erősíteni a kereten még egy nagyot az új generáció alapjait lerakva. sajnos a csapat teljes magját le kellene cserélni egy új lendülethez.
- bodimiki7
zanetti88 írta:bodimiki7 írta:Az első félidőben lett volna keresnivalónk - az Európa Ligának köszönhetően – ott Motta rontott és ennyi is a gólhelyzeteket tekintve. Talán az volt a legveszélyesebb kapura lövésünk.
én úgy láttam chivu adta el,utána meg megállt magyarázni
és véletlenülpont az ő helyén játszották ziccerig...
Igazad volt Zanetti csak a környéken volt. Motta akarta elrúgni...
Chivu meg még az ütésből józanodott és azt hitte nem veszik észre, hogy a bal oldalon totál nincs ember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodimiki7 2011.12.04. 21:20-kor.
- interfan
Hát igen, leírhatjuk hogy x számú meghatározó játékos kéne, igen ez igy is van. De a bl győzelem óta hány meghatározó játékos érkezett, azt hiszem 0, és annyi is fog még jönni. Itt a nagy név már kucka lesz, nem pedig mint 2éve sneijder, lucio és még sorolhatnám. Edző is ki az a nem normális aki idejön, egy teljesen szétesett semmi csapatba, ahol akkora a sporólás mint sehol máshol.
Benitezt szidtuk rendesen, köztük én is, de ő már tavaly télen megmondta hogy itt csak ugy lehet eredményt elérni ha meghatározó játékosok jönnek. Az is biztos nem itt tartanánk, ha ő megkapja a mascherano, kuyt, sanchez általa kért játékosokat.
Mourinho se jött volna annak idején ide, ha nem kapja meg a játékosokat, amiből tud épitkezni. Nem fog idejönni top edző, ilyen helyzetbe, és a másik pedig hogy a fizetését ugyse tudnánk állni.
Benitezt szidtuk rendesen, köztük én is, de ő már tavaly télen megmondta hogy itt csak ugy lehet eredményt elérni ha meghatározó játékosok jönnek. Az is biztos nem itt tartanánk, ha ő megkapja a mascherano, kuyt, sanchez általa kért játékosokat.
Mourinho se jött volna annak idején ide, ha nem kapja meg a játékosokat, amiből tud épitkezni. Nem fog idejönni top edző, ilyen helyzetbe, és a másik pedig hogy a fizetését ugyse tudnánk állni.
- PellerG
Nagyrészt igazad van, de azért ne legyen már utólag Benítez a hős, a főInteres.
Több ízben bukott, nem véletlen utáltuk ki sokan.(Vagy már az idehozataláról felröppent pletykákkor is.)
Ami gond, hogy szó volt itt Guardioláról, aki még lépne is a Barcától talán, új kihívásért, de így, hogy a fizuját se nagyon tudnánk állni, tutti hogy nem jön majd.
Én úgy érzem, hogy a következő 2 mercato Inter-igazolásai kb Juan, Kucka, Vargas, Cortes, Nainggolan lesznek kb.
Több ízben bukott, nem véletlen utáltuk ki sokan.(Vagy már az idehozataláról felröppent pletykákkor is.)
Ami gond, hogy szó volt itt Guardioláról, aki még lépne is a Barcától talán, új kihívásért, de így, hogy a fizuját se nagyon tudnánk állni, tutti hogy nem jön majd.
Én úgy érzem, hogy a következő 2 mercato Inter-igazolásai kb Juan, Kucka, Vargas, Cortes, Nainggolan lesznek kb.
- Inter101
Ha nem költünk akkor nagy baj lesz, igazábol már igy is az van.
Ha nem igazolunk meghatározo játékosokat csak tölteléket mint pl Forlan akkor jön a hosszutávú középszerüség. Azt hiszem ezt egy olyan "márkával" mint az Inter nem lehet megtenni! Azt gondolom hogy Morattinak is látnia kell a gondokat és ha nem tudja orvosolni azokat(költeni egy raklap lovét), van annyira elkötelezett hogy lépjen valamit(eladni valakinek aki fent tudja tartani a nivót, bár jelenleg ez nem az). Uj csapatot kell épiteni!!
Ha nem igazolunk meghatározo játékosokat csak tölteléket mint pl Forlan akkor jön a hosszutávú középszerüség. Azt hiszem ezt egy olyan "márkával" mint az Inter nem lehet megtenni! Azt gondolom hogy Morattinak is látnia kell a gondokat és ha nem tudja orvosolni azokat(költeni egy raklap lovét), van annyira elkötelezett hogy lépjen valamit(eladni valakinek aki fent tudja tartani a nivót, bár jelenleg ez nem az). Uj csapatot kell épiteni!!
- interfan
Benitezt nem hősnek akarom beálitani, csak annyit jól látott hogy ide új meghatározó játékosok kellenek, és ezt 1éve mondta. Azóta mi történt hát semmi, és nem is fog.
Egyetértek a juan, kucka, vargas, cortes, nainggolan nevekel. Nem hogy ők kellenek ide, hanem hogy ők fognak jönni.
Nem pedig egy vertonghen, kolarov, montolivo, tevez névsor közül valaki.
Ez pedig a lehető legnagyobb baj.
Egyetértek a juan, kucka, vargas, cortes, nainggolan nevekel. Nem hogy ők kellenek ide, hanem hogy ők fognak jönni.
Nem pedig egy vertonghen, kolarov, montolivo, tevez névsor közül valaki.
Ez pedig a lehető legnagyobb baj.
- hvmetal
És miért bukott? mert nem kapta meg azt aki kért
lehet is ódákat zengeni,de Morattiék kinyírják az Intert! apja forog a sírjában.mi a fasznak spórolunk??
komolyan mondom,valaki okos intézzen már valami számlaszámot,hogy gyűjtsünk pénzt.balkántól kezdve afrikáig mindenki bedob egy 5öst. Szánalmas. ha nem hozzunk egy Tevez kaliberű klasszis elbújhatnak
(jöhet a justice league,hogy mit tett... ki nem tette volna meg a szurkolók közül akkora hatalommal? mintha nem tudott volna pénzt mosni akár a klubból.ráadásul akkora tartozást halmoztak föl,hogy..)
Kurva élet..
forza Inter!!
lehet is ódákat zengeni,de Morattiék kinyírják az Intert! apja forog a sírjában.mi a fasznak spórolunk??
komolyan mondom,valaki okos intézzen már valami számlaszámot,hogy gyűjtsünk pénzt.balkántól kezdve afrikáig mindenki bedob egy 5öst. Szánalmas. ha nem hozzunk egy Tevez kaliberű klasszis elbújhatnak
(jöhet a justice league,hogy mit tett... ki nem tette volna meg a szurkolók közül akkora hatalommal? mintha nem tudott volna pénzt mosni akár a klubból.ráadásul akkora tartozást halmoztak föl,hogy..)
Kurva élet..
forza Inter!!
- Baggio85
1. Szerintem ténlyeg januártól el kell kezdeni új csapatot építeni, csak az a baj, hogy most nem hiszem, hogy Ranieri távozna a télen (hacsak nem mond le addig...), akkor meg valószínűleg nyáron megy, tehát nyáron MEGINT jön egy ÚJ edző, akinek lesz 2,5 hónapja, h összerakjon egy olyan csapatot, aki a bajnokság első 5 fordulójában legalább elér 10 pontot különben lapát...
2. Morattit sokat mutatták főleg a vége felé a meccsnek, és olyan hogy is mondjam... közönyösnek, beletörődöttnek tűnt.
2. Morattit sokat mutatták főleg a vége felé a meccsnek, és olyan hogy is mondjam... közönyösnek, beletörődöttnek tűnt.
- hvmetal
mégis ki jöjjön CR helyett aki ennél többet tud. pl: Stanko,ha még egy Leo 2 is jönne aki bepörgeti őket,a szerb a 60.perc után már 1 sprintől szívrohamot kaphat.tavalyi teljesítményre nem lennénk képesek.
3.edző egy szezonban ki tudja milyen jövővel.ha csak nem Boas,Hiddink(na persze...) akkor inkább kullogjunk csendesen hátul..
3.edző egy szezonban ki tudja milyen jövővel.ha csak nem Boas,Hiddink(na persze...) akkor inkább kullogjunk csendesen hátul..
- mike
Jobbnak éreztem ha várok ma délelőttig a véleményemmel 
Rövid, de tudatos munkával eljutottunk európa csúcsáról az olasz liga kiesőzónájának közelébe - Gratu mindenkinek aki ebben részt vett
Nagyon nagy adu volt a kezünkben a BL győzelem után, kis híjján bárkit megvehettünk volna, nemzetközileg is sikerkorszak lehetett volna, errefel jött a lejtmenet...
Benítezt nem tudhattuk hogy gáz lesz, de arra számítani lehetett hogy ha nem frissítjük a keretet, akkor baj lehet.
Ha spórolunk ne is várjunk eredményeket, Leo, Gasp és Ranieri is abszolút baklövés, bizonyították hogy nem képesek urrá lenni problémákon.
Bár lehet ezen most senki sem tudna, de egy Ancelottit el kellett volna hozni a nyáron. Elkezdhette volna újraépíteni a csapatot, jövőre már jók lettünk volna.
Szégyellem magam a mostani szereplés miatt
Hozni kell egy "normális" edzőt, és venni legalább 5-6 játékost, az alibizők és azok akik nem akarnak itt játszani mehetnek nyugodtan innen.
Rövid, de tudatos munkával eljutottunk európa csúcsáról az olasz liga kiesőzónájának közelébe - Gratu mindenkinek aki ebben részt vett
Nagyon nagy adu volt a kezünkben a BL győzelem után, kis híjján bárkit megvehettünk volna, nemzetközileg is sikerkorszak lehetett volna, errefel jött a lejtmenet...
Benítezt nem tudhattuk hogy gáz lesz, de arra számítani lehetett hogy ha nem frissítjük a keretet, akkor baj lehet.
Ha spórolunk ne is várjunk eredményeket, Leo, Gasp és Ranieri is abszolút baklövés, bizonyították hogy nem képesek urrá lenni problémákon.
Bár lehet ezen most senki sem tudna, de egy Ancelottit el kellett volna hozni a nyáron. Elkezdhette volna újraépíteni a csapatot, jövőre már jók lettünk volna.
Szégyellem magam a mostani szereplés miatt
Hozni kell egy "normális" edzőt, és venni legalább 5-6 játékost, az alibizők és azok akik nem akarnak itt játszani mehetnek nyugodtan innen.
- Baggio85
hvmetal írta:mégis ki jöjjön CR helyett aki ennél többet tud. pl: Stanko,ha még egy Leo 2 is jönne aki bepörgeti őket,a szerb a 60.perc után már 1 sprintől szívrohamot kaphat.tavalyi teljesítményre nem lennénk képesek.
Szerintem mind2en abban értünk egyet, hogy a kispadon is a folytonosság kéne, hogy legyen a jellemző (lehet az írásomból ez nem derült ki). Csak én attól tartok, hogy ha idén nem nyerünk semmit (márpedig erre elég jó esélyünk van), akkor Ranieri nem fog maradni jövőre, és akkor ott leszünk, h egy fél évet elszórakoztunk megint. Még azt mondom, hogy a legjobb az lenne, hogy ha most tudatosítaná Moratti mindenkivel a klubnál, hogy Ranieri biztos marad nyáron is, tehát vele kezdjük meg a felkészülést és akkor ő elkezdhetne csapatot építeni a saját elképzelései szerint. Csak abban nem vagyok biztos, hogy Ő a megfelelő ember egyébként erre...
- hvmetal
Nem kell köntörfalazni,Ranieri egyáltalán nem megoldás .Én nem bántom,mert ha gólképtelenek is vagyunk,hátul legalább némi javulás van.(ennek örülni egy Inter szurkolónak...) De ezek a cserék ember...komolyan mi a f.szom van itt? Chivu,3-4-3,Biabiany,Nagatomo,Ranieri cseréi,Lele kirúgása. Ez mi??
Szerinted ezek kit hoznának Ranieri helyett? Max Malesani kategóriát
Ha nem ismerném a játékfilozófiáját,azt mondanám Zeman,legalább ő nem egy tejbetök.De ismerem,és a keret hozzá is szar.
Senkit nem fogunk idehozni,akinek biztos helye lesz a kispadon.Ne is álmodjunk.Nyáron 2,5hónapja lesz az új edzőnek.(Jah,ez az Inter,majd augusztusban nevezik ki,így 3hete
)
Várjuk a messiást,a ruszkikat.
Köszönet a stábnak.Inkább adták volna el.. Még BL hely.Ennyire amatőrök? Lokinál nincs ilyen fejetlenség..
Szerinted ezek kit hoznának Ranieri helyett? Max Malesani kategóriát
Senkit nem fogunk idehozni,akinek biztos helye lesz a kispadon.Ne is álmodjunk.Nyáron 2,5hónapja lesz az új edzőnek.(Jah,ez az Inter,majd augusztusban nevezik ki,így 3hete
Várjuk a messiást,a ruszkikat.
Köszönet a stábnak.Inkább adták volna el.. Még BL hely.Ennyire amatőrök? Lokinál nincs ilyen fejetlenség..
- hvmetal
Én már 2hónapja durván pesszimista(szerintem reálisan nézem a dolgokat) vagyok. Benitez tavaly megmondta.
Komolyan egy olasz bajnok,BL győztes stáb nem látta,a csapat mennyit érhet Eto'o nélkül? Azt,hogy ha Gasp után ha nem 1 siker edzőt hozunk,hanem egy közepest,és így még jobban romlik az imidzs,később nem akar majd senki idejönni? ha még vennénk is 2-3klasszist,akkor is kéne 2-3szezon,míg valaki bevállalja a klubot ezek után.
Guardiola a világ legjobbjától eljön Európa szégyenébe? Rajtunk nevet mindenki.
Nem csak a csapatból hiányzik a szív,hanem a mercatóból,vezetőségből is.
Az sem értem,mi a ...nak írom ezt le,felbaszva magam még jobban,mintha látnák,érdekelnék. lol
Komolyan egy olasz bajnok,BL győztes stáb nem látta,a csapat mennyit érhet Eto'o nélkül? Azt,hogy ha Gasp után ha nem 1 siker edzőt hozunk,hanem egy közepest,és így még jobban romlik az imidzs,később nem akar majd senki idejönni? ha még vennénk is 2-3klasszist,akkor is kéne 2-3szezon,míg valaki bevállalja a klubot ezek után.
Guardiola a világ legjobbjától eljön Európa szégyenébe? Rajtunk nevet mindenki.
Nem csak a csapatból hiányzik a szív,hanem a mercatóból,vezetőségből is.
Az sem értem,mi a ...nak írom ezt le,felbaszva magam még jobban,mintha látnák,érdekelnék. lol
- Audipower
Ha akar valamit a vezetőség, akkor most télen és nyáron itt nagytakarítás kell.
A kezdőből én egyedül a J.Cesar,Lúció,Cambi,Zanetti,Sneijder 5-öst hagynám meg, a többi mehet amerre lát.
Maicon,W.Samuel,Chivu,Motta,Stanko,Milito mind kiégett semmire nem való játékosok. Ranocchia,Zarate,Alvarez és Coutinho sajnos még nem elég jók, de ha megkapják a lehetőséget nagy játékos lehet belőlük.
Pazzini és Nagatomo pedig nem Inter szintű játékosok és nem is lesznek soha. Azért egy Inter kaliberű csapatnál nem ártana egy világklasszis középcsatár, aki nem csak a kapu előtt jó, hanem le is osztogatja a labdát(Dzeko,Falcao,Tevez), ha kell.
A tegnapi meccsről meg nem írok semmit, mindenki látta, hogy milyen szánalmasan vergődött a csapat a teljes 90 percben.
Én azt is elviselném, ha 3-4 évig csak épp hogy elérnénk a Bl helyezést és nem nyernénk semmit, ha kiszórjuk a selejtet és új csapatot építünk sok fiatal játékossal és egy klasszis edzővel.
Egy kis off:
Azt írják az olasz oldalakon, hogy nyártól Mazzarri vagy Spaletti lehet az új edzőnk. Sztem Mazzarri Gasp 2.0 lenne a 3-4-3-as szutykával, Spaletti pedig a nagy derbiken mindig besült, mert nem tudott jó cserékkel belenyúlni a meccsekbe, de ez csak az én véleményem.
Na mindegy, a remény hal meg utoljára.
Forza Inter!!!
A kezdőből én egyedül a J.Cesar,Lúció,Cambi,Zanetti,Sneijder 5-öst hagynám meg, a többi mehet amerre lát.
Maicon,W.Samuel,Chivu,Motta,Stanko,Milito mind kiégett semmire nem való játékosok. Ranocchia,Zarate,Alvarez és Coutinho sajnos még nem elég jók, de ha megkapják a lehetőséget nagy játékos lehet belőlük.
Pazzini és Nagatomo pedig nem Inter szintű játékosok és nem is lesznek soha. Azért egy Inter kaliberű csapatnál nem ártana egy világklasszis középcsatár, aki nem csak a kapu előtt jó, hanem le is osztogatja a labdát(Dzeko,Falcao,Tevez), ha kell.
A tegnapi meccsről meg nem írok semmit, mindenki látta, hogy milyen szánalmasan vergődött a csapat a teljes 90 percben.
Én azt is elviselném, ha 3-4 évig csak épp hogy elérnénk a Bl helyezést és nem nyernénk semmit, ha kiszórjuk a selejtet és új csapatot építünk sok fiatal játékossal és egy klasszis edzővel.
Egy kis off:
Azt írják az olasz oldalakon, hogy nyártól Mazzarri vagy Spaletti lehet az új edzőnk. Sztem Mazzarri Gasp 2.0 lenne a 3-4-3-as szutykával, Spaletti pedig a nagy derbiken mindig besült, mert nem tudott jó cserékkel belenyúlni a meccsekbe, de ez csak az én véleményem.
Na mindegy, a remény hal meg utoljára.
Forza Inter!!!
- hvmetal
kamu,hál' Isten
- tabi.csaba
Forlant sokan fikázzák,de annyira gyengén mint Pazzini,Milito páros nem tud játszani.Főleg,ha a helyén játszhatna,csatárként.Támadószellemű szélsőhátvédek és ugyanilyen kp-ok kellenek!Az nem lehet,hogy 8-9 védekező játékos van egyszerre pályán.Moriero,de jó kis játékos volt!
- Komax
Sokkból felocsúdva...
Tegnap láthatta mindenki, hogy ez a csapat teljesen impotens bármiféle cél elérésére. Most már biztos vagyok benne hogy Mourinho nem azért lépett le azonnal a tripla után, mert Ő mindenáron a Real edzője akart lenni, hanem látta azt, hogy ezt a keretet még egyszer erre a szintre már nem tudja felhozni, és a vezetőségnek esze ágában sincs a csapatra költeni. Fejétől bűzlik a hal, ez nyilvánvaló. Én értékelem és becsülöm a tradicionális dolgokat, de ez a 21. század. Pénz nélkül senki vagy. Lehet gyűlölni a man.city-t, anzsit, psg-t, stb., de pár éven belül ezek a csapatot fogják uralni európát. Az Internek 3 dolog hiányzik: Pénz! Pénz! Pénz!
Tegnap láthatta mindenki, hogy ez a csapat teljesen impotens bármiféle cél elérésére. Most már biztos vagyok benne hogy Mourinho nem azért lépett le azonnal a tripla után, mert Ő mindenáron a Real edzője akart lenni, hanem látta azt, hogy ezt a keretet még egyszer erre a szintre már nem tudja felhozni, és a vezetőségnek esze ágában sincs a csapatra költeni. Fejétől bűzlik a hal, ez nyilvánvaló. Én értékelem és becsülöm a tradicionális dolgokat, de ez a 21. század. Pénz nélkül senki vagy. Lehet gyűlölni a man.city-t, anzsit, psg-t, stb., de pár éven belül ezek a csapatot fogják uralni európát. Az Internek 3 dolog hiányzik: Pénz! Pénz! Pénz!
- PellerG
Én is azok véleményét adom, akik akár a ruszkik érkezését, de legalábbis beszállását pártolják. Nagyon szeretem Morattit, nem véletlen van ode tőle minden Interes, az exek is.
A család kötődése, stb.
De, nekem sokkal fontosabb, hogy egy versenyképes Intert láthassak, egy olyat amelynek vannak céljai, vannak klasszis játékosai, és 3 hetente leülhetek TV/Stream elé BL meccsen szurkolni neki.
Nem akarom azt, hogy egy ilyen vezetőség- igazából nem tudom pontosan ki(k), mert pl Mourinho azóta is ódákat zeng Brancáról, viszont nagyon úgy tűnik, ő a főkolompos a sikertelenségben a vezetőség részéről -miatt végig kelljen néznem a csapat teljes bukását. Euro Liga, vagy még az sem, Kucka, Nainggolan, Ralf, Amauri a keretben, BL-helyért brutális küzdés, neem.
Én teszek rá, hogy beszáll egy pénzes ember, ha ezen múlik, hogy szerethető csapatunk legyen, játékkal, de legalább jó talktikával(Mou), BL-ben minden télen azon gondolkozva hogy vajon meddig juthatunk, akkor jöjjön. Pénz nélkül ez a játék nem megy, és egyre kevésbé fog menni. Ha Moratti fia veszi át, pont ugyanennyi változás lesz, tehát detto ez lesz.
A család kötődése, stb.
De, nekem sokkal fontosabb, hogy egy versenyképes Intert láthassak, egy olyat amelynek vannak céljai, vannak klasszis játékosai, és 3 hetente leülhetek TV/Stream elé BL meccsen szurkolni neki.
Nem akarom azt, hogy egy ilyen vezetőség- igazából nem tudom pontosan ki(k), mert pl Mourinho azóta is ódákat zeng Brancáról, viszont nagyon úgy tűnik, ő a főkolompos a sikertelenségben a vezetőség részéről -miatt végig kelljen néznem a csapat teljes bukását. Euro Liga, vagy még az sem, Kucka, Nainggolan, Ralf, Amauri a keretben, BL-helyért brutális küzdés, neem.
Én teszek rá, hogy beszáll egy pénzes ember, ha ezen múlik, hogy szerethető csapatunk legyen, játékkal, de legalább jó talktikával(Mou), BL-ben minden télen azon gondolkozva hogy vajon meddig juthatunk, akkor jöjjön. Pénz nélkül ez a játék nem megy, és egyre kevésbé fog menni. Ha Moratti fia veszi át, pont ugyanennyi változás lesz, tehát detto ez lesz.
- sorger=giallo
Egyetértek. A BL-győzelem például nem azért jött össze szerintem, mert annyira egyértelműen esélyes volt rá az Inter és nem is nyerhette volna más. Ellenkezőleg, a csapat akkor csúcsra lett járatva, szerencse is kellett hozzá és nem utolsó sorban emberfeletti teljesítmény a keret részéről. A BL-trófea gyakorlatilag hab volt a tortán, viszont Moratti szerintem elhitte, hogy a keret hosszú távon így fog teljesíteni. Ma már tudjuk, hogy mekkorát tévedett. A csapat nem lett jobb a triplázástól, inkább csak vonzóbb. A BL-siker után könnyebben elhozhattunk volna nagy neveket és ígéretes fiatalokat, most erre szinte esélyünk sincs.DSanton39 írta: Morattiék a BL győzelem után elzárták a pénz csapokat és a csapatépítését minimálisra tették, pedig a BL siker után kellett volna erősíteni a kereten még egy nagyot az új generáció alapjait lerakva. sajnos a csapat teljes magját le kellene cserélni egy új lendülethez.
Jelenleg a 16. helyen áll a csapat, ha behúzzuk az elmaradt meccsünket, az jó esetben is csak a középmezőnybe fog "repíteni" minket. Komolyan azt gondolja bárki is, hogy a téli időszakban egy padlón lévő, széthullott csapatba klasszisok fognak érkezni? Én nem hiszem...
FORZA INTER!!!
- vaskalap
Abszolute egyetértek az előző hsz-ekkel.2010. egy korszak lezárult,és teljesen világos,hogy most egy másik kezdődik.A kérdés csak az,hogy milyen lesz az elkövetkező éra.Egy biztos,pénz nélkül semmire sem megyünk,és ha ezen a téren sporolás lesz,nos nem sok jóra számithatunk.
- Süti
sorger=giallo írta:Moratti elhitte, hogy a keret hosszú távon így fog teljesíteni. Ma már tudjuk, hogy mekkorát tévedett.
Nem az a baj, hogy tévedett, szerintem nem ezért neheztelnek rá.
Sokkal inkább az a bajom, hogy a BL győzelem óta volt 3 mercatto, most jön a negyedik, és Moratti nem éri fel ésszel, hogy ez így nem mehet tovább.
Nem reagálta le a helyzetet, durván halogatta a dolgokat, ez a bajom.
- Komax
Szerintem csak kiürült a kassza.Süti írta:Nem az a baj, hogy tévedett, szerintem nem ezért neheztelnek rá.sorger=giallo írta:Moratti elhitte, hogy a keret hosszú távon így fog teljesíteni. Ma már tudjuk, hogy mekkorát tévedett.
Sokkal inkább az a bajom, hogy a BL győzelem óta volt 3 mercatto, most jön a negyedik, és Moratti nem éri fel ésszel, hogy ez így nem mehet tovább.
Nem reagálta le a helyzetet, durván halogatta a dolgokat, ez a bajom.
- intertomega
Padlón van az INTER !!!
De azért néhány ideírogató társam is.
Hogy a fenébe lehet elfelejteni Moratti szívét ????? Mennyit tett a csapatért?
Rengeteget !!
Morattit bántjátok ? Meg Militoról azok a kemény kritikák.
Jó-jó most egy nagy 0 de 2 éve hogy üvöltöttünk miatta - a sikereink legfőbb egyénisége volt.
Nem szeretetem amikor egy szurkoló neki esik a csapatának.
Most ez van egy nagy s...! Sajna innen nem tudunk megoldani semmit.
Deeeeeeeeee a múltat ne feledjük ! Mennyi de mennyi örömet okoztak nekünk a kékfeketék.
és akkor is FORZA INTER !!!!!!!
De azért néhány ideírogató társam is.
Hogy a fenébe lehet elfelejteni Moratti szívét ????? Mennyit tett a csapatért?
Rengeteget !!
Morattit bántjátok ? Meg Militoról azok a kemény kritikák.
Jó-jó most egy nagy 0 de 2 éve hogy üvöltöttünk miatta - a sikereink legfőbb egyénisége volt.
Nem szeretetem amikor egy szurkoló neki esik a csapatának.
Most ez van egy nagy s...! Sajna innen nem tudunk megoldani semmit.
Deeeeeeeeee a múltat ne feledjük ! Mennyi de mennyi örömet okoztak nekünk a kékfeketék.
és akkor is FORZA INTER !!!!!!!
- sorger=giallo
A fizetések azért nem teljesen ezt mutatják. Többen gyakorlatilag a semmiért kapnak horror összegeket.Komax írta:Szerintem csak kiürült a kassza.
FORZA INTER!!!
- kiscivis
sorger=giallo írta:A fizetések azért nem teljesen ezt mutatják. Többen gyakorlatilag a semmiért kapnak horror összegeket.Komax írta:Szerintem csak kiürült a kassza.
FORZA INTER!!!
És ha van egy aláírt papírod, vállalt kötelezettségekkel, akkor azokat nem kell kifizetned, ha kevesebb lett a pénzed? Nem mondhatják azt, h "neked nem fizetünk mert szarul játszol".
- sorger=giallo
Ezt nem is írtam. Viszont szerintem abszolút zsákutca például, hogy nem kevés Inter-játékos gyakorlatilag a semmiért kapja a fizetését (és van akivel kapcsolatban még a hosszabbítás is felmerült, illetve van akit képtelenség elhajtani) huzamosabb idő óta. Továbbá, amennyiben valóban bajban van a klub anyagilag, talán nem kellett volna horribilis pénzekért itt tartani néhány 30 feletti játékost, esetleg inkább el kellett volna engedni őket, amíg még piacképesek voltak, bármennyire rosszul hangzik is most ez. Habár az is igaz, hogy a teljesítménybeli visszaesésekre sem lehet előre biztosra venni semmit...kiscivis írta:És ha van egy aláírt papírod, vállalt kötelezettségekkel, akkor azokat nem kell kifizetned, ha kevesebb lett a pénzed? Nem mondhatják azt, h "neked nem fizetünk mert szarul játszol".
FORZA INTER!!!
- Komax
Pont ez lett az egyik ok, hogy nincs annyi pénz.sorger=giallo írta:A fizetések azért nem teljesen ezt mutatják. Többen gyakorlatilag a semmiért kapnak horror összegeket.Komax írta:Szerintem csak kiürült a kassza.
FORZA INTER!!!
A válság sújtja Morattiékat is.
- sorger=giallo
Ebben teljesen egyetértünk.Komax írta:Pont ez lett az egyik ok, hogy nincs annyi pénz.sorger=giallo írta:A fizetések azért nem teljesen ezt mutatják. Többen gyakorlatilag a semmiért kapnak horror összegeket.Komax írta:Szerintem csak kiürült a kassza.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- PellerG
Én is egyetértek. Túlságosan ragaszkodott a vezetőség mindenkihez. Tényleg jó közösség alakult ki, régóta együtt játszanak, de így Milan lettünk, nyugdíjas tempóban.
Utólag könnyű okoskodni, de egy 28 éves Mottára 16 millás Zenit ajánlat szerintem több mint bomba.
Maicon neccesebb, mert a legjobb jobbek volt akkor, de ő is 29 volt már, 25-30 milla nem rossz.
Chivu, Muntari hogy itt maradhattak eddig, rejtély.
Most is hasonló a helyzet 1-1 esetben. Pl Lucioért adnának 6-10 millát. 34 éves. Forlant a Malaga vinné. Ő nagy baklövésnek tűnik, ha másért nem, mert benéztük nála a BL-t. Ha az 5 milla visszajön, már jó.
Utólag könnyű okoskodni, de egy 28 éves Mottára 16 millás Zenit ajánlat szerintem több mint bomba.
Maicon neccesebb, mert a legjobb jobbek volt akkor, de ő is 29 volt már, 25-30 milla nem rossz.
Chivu, Muntari hogy itt maradhattak eddig, rejtély.
Most is hasonló a helyzet 1-1 esetben. Pl Lucioért adnának 6-10 millát. 34 éves. Forlant a Malaga vinné. Ő nagy baklövésnek tűnik, ha másért nem, mert benéztük nála a BL-t. Ha az 5 milla visszajön, már jó.
- Komax
Forlant túl hamar van leírva. Ranieri alatt nem is tudom hogy játszott-e?! BL nélküle is simán lett hozva. Ha tavasszal nem megy neki akkor lehet azt mondani hogy felesleges volt idehozni. Gasp alatt mindenki fos volt, az nem lehet kiindulási alap.
- Süti
PellerG írta:Ha az 5 milla visszajön, már jó.
Nem is emlékészem hogy elmúlt években volt-e olyan, hogy a klub anyagi helyzete és a játékosok ennyire gátolják egymást.
Számolgathatjuk, hogy kiért mennyit kapunk, (Eto'o-ért is szépen kaptunk) de ezzel nem megyünk semmire.
Fillekért vagy vagyonokért, dejól kell igazolni, épkézláb, használható embereket.
Azt meg nem értem visszanézve az eseményeket, miért Pazzini lőtte a büntetőt?
- tabi.csaba
Süti írta:PellerG írta:Ha az 5 milla visszajön, már jó.
Nem is emlékészem hogy elmúlt években volt-e olyan, hogy a klub anyagi helyzete és a játékosok ennyire gátolják egymást.
Számolgathatjuk, hogy kiért mennyit kapunk, (Eto'o-ért is szépen kaptunk) de ezzel nem megyünk semmire.
Fillekért vagy vagyonokért, dejól kell igazolni, épkézláb, használható embereket.
Azt meg nem értem visszanézve az eseményeket, miért Pazzini lőtte a büntetőt?
Azért Pazzini mert ő csak fejelni tud!!
- versenyszellem
akkor eddig jöhet:
Bayer Leverkusen
Olympiakos
Apoel Nicosia
ciki lenni a déliek ellen kiesni
)
Bayer Leverkusen
Olympiakos
Apoel Nicosia
ciki lenni a déliek ellen kiesni
- kiscivis
versenyszellem írta:akkor eddig jöhet:
Bayer Leverkusen
Olympiakos
Apoel Nicosia
ciki lenni a déliek ellen kiesni)
Az Apoel csoportelső lett, a Zenit jöhet helyettük!
- zsizsi14
versenyszellem írta:akkor eddig jöhet:
Bayer Leverkusen
Olympiakos
Apoel Nicosia
Apoel csoportelső lett
Leverkusen
Marseille
Zenit
- sorger=giallo
Az Olympiakosz pedig csak harmadik lett, a Marseille lett a második, vagyis az eddigi lehetséges ellenfelek: Leverkusen, Marseille, Zenitkiscivis írta:versenyszellem írta:akkor eddig jöhet:
Bayer Leverkusen
Olympiakos
Apoel Nicosia
Az Apoel csoportelső lett, a Zenit jöhet helyettük!
FORZA INTER!!!
-
R9.
eddig mindegyik ellen kiesnenk