(Látva a tegnapi bl eredményeket, mehetne 1-2ember Aczél mellé
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Schalke elleni égés után mi csak kussoljunk hogy kivel szeretnénk játszani a 16 között.
)
- versenyszellem
Pedig amikor ezt írtam, úgy tűnt ezek lettek a végeredmények, de azért a Zenitet megvernénk.
ma pedig kik jöhetnek még...
ma pedig kik jöhetnek még...
- Komax
Kezdő:
Inter: 12 Castellazzi; 55 Nagatomo, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 37 Faraoni, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 29 Coutinho; 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 8 Thiago Motta, 11 Alvarez, 16 Caldirola, 28 Zarate, 48 Crisetig.
Inter: 12 Castellazzi; 55 Nagatomo, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 37 Faraoni, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 29 Coutinho; 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 8 Thiago Motta, 11 Alvarez, 16 Caldirola, 28 Zarate, 48 Crisetig.
- lucky0
Valaki legyen olyan kedves és küldjön egy linket ahol tudom nézni meccset!!előre is köszi!Forza Inter
- internaZIOnaLe
- sorger=giallo
Azért nyomjuk le az "oroszokat"...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- lucky0
Van valami más,mert ez nem nagyon akar nekem bejönni!!de azért köszi!:)
- lucky0
Másik linket lécci,lécci,lécci!!
-
Injoc
- lucky0
Injoc írta:lucky0 írta:Másik linket lécci,lécci,lécci!!
http://www.ilemi.me/36563/1/Watch-Inter ... KA-Moscow/
Köszike!!Faraoni nagyon ügyes eddig!!
- sorger=giallo
Castellazzi szépen védett, de Obi mi a tosznak kezd el trükközni a saját tizenhatosunk előtt?
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Most tudtam csak becsatlakozni, történt vmi említésre méltó?
-
R9.
ugyanolyan semmilyen szar jatek mint eddig, semmi extra 
majd forlan megvaltja a vilagot hetvegen :p
majd forlan megvaltja a vilagot hetvegen :p
- Dan-i-nter
Kár, bíztam benne, hogy Ranieri komolyan gondolja amit mondott, és egy szépen játszó, harcos Intert láthatunk majd.
Te jó ég, Ranocchia, mint valami hajótörött egy lakatlan szigetről.
Te jó ég, Ranocchia, mint valami hajótörött egy lakatlan szigetről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2011.12.07. 21:23-kor.
- sorger=giallo
Komolyan, a beívelt szabadrúgásnál a kerti-törpe Nagatomo kísérte a CSZKA csatárt, naná, hogy Vagner love fejelni tudott... Csoda, hogy nem lett gól...
Pár perccel később a szögletnél ugyanez a helyzet...
FORZA INTER!!!
Pár perccel később a szögletnél ugyanez a helyzet...
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
Uhh, ez szép volt Milito és Coutinho!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
sorger=giallo írta:Uhh, ez szép volt Milito és Coutinho!
FORZA INTER!!!
Megérdemelte volna, hogy bemenjen, az utóbbi időben nagyon látszik rajta a bizonyítási vágy.
- Komax
Azt hittem szarabb meccs lesz, hogy nincs tétje.
- DaNi
egész jól játszunk, most sokkal gyorsabb a játékunk mint az udine ellen.A fiatalok is szépen játszanak
- lucky0
Komolyan mondom,engem idegesít nagatomo játéka!!nem tud egy egyeneset rúgni a labdába!!a támadó és a védekező játéka is botrány!használhatatlan,de ennek ellenére mindíg kezdő!!ezt egy edző nem látja???!!!vagy a japán vonal miatt, neki kötelező játszania?? nem tudom mi lehet az oka!Obi is technikailag egy nagy nulla!!de ő azért még fejlődni fog az biztos,benne van potenciál!!Faraoni meg nem tom miért nem játszott eddig!Egyáltalán nincs megilletődve,bátran meghúza a szélén,pontosak a passzai,indításai!amúgy a csapat játéka botrányos!rossz nézni!!azért rem behúzzuk valahogy!
- Audipower
DaNi írta:egész jól játszunk, most sokkal gyorsabb a játékunk mint az udine ellen.A fiatalok is szépen játszanak
Teljesen egyetértek. Én inkább nézném ezt az egész szezonban, mint a nyugger Stankovic és Motta szerencsétlenkedését a középpályán. Egyedül Nagatomo idegesít, remélem Maicon visszatérésével kiszorul a kezdőből.
- sorger=giallo
Vezetnek az oroszok...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
link bedöglött, valaki esetleg...
- Audipower
Dan-i-nter írta:link bedöglött, valaki esetleg...
http://livefootball.ws/6054-inter-cska.html
Ez Sopcast-os, de nagyon jó minőségű.
- Komax
- sorger=giallo
CAMBIASSSOOO!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Audipower írta:Dan-i-nter írta:link bedöglött, valaki esetleg...
http://livefootball.ws/6054-inter-cska.html
Ez Sopcast-os, de nagyon jó minőségű.
köszi.
- alwin91
ha rajtam múlna Zarate már most télen visszamehetne.
- Dan-i-nter
Zanetti egy ISTEN! Már megint mit művelt! Milito meg... 
Meg is érdemeljük, azt kihagyni... Persze ki más mellől: Nagatomo.
Meg is érdemeljük, azt kihagyni... Persze ki más mellől: Nagatomo.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2011.12.07. 22:30-kor.
- alwin91
és újabb vesztes meccs lesz... normál esetben azt mondanám,hogy lényegtelen, de most igen is fontos lett volna a győzelem.
- Dan-i-nter
Kár érte, de nem volt legalább tétje. Faraoninak, Zanettinek, Cambiassonak jár a dicséret. A törököket meg sajnálom, megérdemelték volna a továbbjutást.
- hvmetal
na jó
következő hazai meccsünkön felrakok vagy 50ezret az ellenre.
ebben az évben otthon többször kikaptunk mint az elmúlt 4-5évben.tiszta verebek
Ultrák ehhez mit szólnak?
következő hazai meccsünkön felrakok vagy 50ezret az ellenre.
ebben az évben otthon többször kikaptunk mint az elmúlt 4-5évben.tiszta verebek
Ultrák ehhez mit szólnak?
- alwin91
engem csak az idegesít, h nem is akartak hajtani 1-1-ért a győzelemért. mintha meg elégedtek volna azzal, hogy talán nem kapnak ki....
- Baggio85
Ez a meccs csak látszólag volt tét nélküli. Sikerült még lejjebb ásni magunkat. A tudatosság teljes hiánya volt jellemző ma is a játékunkra. Mentálisan innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
- PellerG
A szombati Fio meccs nagyon kemény lesz. Udine feelinget érzek, jó csapatuk van, Rossival belerázódnak majd. Morálunk a padlón, ez a mai ismét cinkes.
De nyerhettünk volna, ilyen a foci, Militot még az ág is húzza, a szokásos 5 méterről kihagyom helyzete után lekontráztak, szöglet, gól. Ennyi vót.
De nyerhettünk volna, ilyen a foci, Militot még az ág is húzza, a szokásos 5 méterről kihagyom helyzete után lekontráztak, szöglet, gól. Ennyi vót.
- lucky0
Kedves szurkoló társaim!
Ez egyszerűen hihetetlen már ami itt folyik!!Mit akarunk ilyen nagatomókkal,de őszintén!!A bl győzelem óta,nem volt olyan igazolásunk akire azt mondom hogy ez igen,ezt érdemes volt szerződtetni!!Talán pazzo,de csak a tavalyi szereplése miatt,mert az idén ő sem megjátszható,mondjuk nincs is akitől nagyon labdát kapna.Ha ez így megy tovább akkor tényleg az olasz labdarúgás szégyenei leszünk!a bl-ben most úgy állunk hogy a barca,real kettőstől oda-vissza kapnák egy tizest,túlzások nélkül!nem látom a kiutat,ez a legrosszabb az egészben.a csatáraink már vagy 5 hete nem rúgtak gólt.de nekünk nem kell tevez!jó ez így,hogy kb cambi a házi gólkirályunk az őszi szezon végén!!szégyen és gyalázat!!
Ez egyszerűen hihetetlen már ami itt folyik!!Mit akarunk ilyen nagatomókkal,de őszintén!!A bl győzelem óta,nem volt olyan igazolásunk akire azt mondom hogy ez igen,ezt érdemes volt szerződtetni!!Talán pazzo,de csak a tavalyi szereplése miatt,mert az idén ő sem megjátszható,mondjuk nincs is akitől nagyon labdát kapna.Ha ez így megy tovább akkor tényleg az olasz labdarúgás szégyenei leszünk!a bl-ben most úgy állunk hogy a barca,real kettőstől oda-vissza kapnák egy tizest,túlzások nélkül!nem látom a kiutat,ez a legrosszabb az egészben.a csatáraink már vagy 5 hete nem rúgtak gólt.de nekünk nem kell tevez!jó ez így,hogy kb cambi a házi gólkirályunk az őszi szezon végén!!szégyen és gyalázat!!
- hvmetal
köthetnénk egy szerződést a játékosokkal
minden 2.meccsen kell játszaniuk,helyettük jön a primavera,de akkor el kell játszaniuk,hogy fontos a klub,a tabella,a szurkolók,és megpróbálnak nyerni
Ne essünk ki. ezt talán még elvárhatjuk
minden 2.meccsen kell játszaniuk,helyettük jön a primavera,de akkor el kell játszaniuk,hogy fontos a klub,a tabella,a szurkolók,és megpróbálnak nyerni
Ne essünk ki. ezt talán még elvárhatjuk
- bodimiki7
Baggio85 írta:Ez a meccs csak látszólag volt tét nélküli. Sikerült még lejjebb ásni magunkat. A tudatosság teljes hiánya volt jellemző ma is a játékunkra. Mentálisan innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.
Sajnos én is így látom. Zanetti elég ingerül, meg lehet érteni egyedül semmit se lehet.
Ami pozitívum ezen a rossz meccse, hogy Faraoni elég stabilnak tűnt remélem hamarosan átveszi Nagatomo szerepét vagy csak a bal oldalt.
Off: Fergusson fiatalít, most lehet hogy kiestek, de fogadni mernék – ha változtatások nem lesznek a vezetőség részéről – jövőre simán előttünk lesznek.
- hvmetal
bodimiki7 írta:Baggio85 írta:Ez a meccs csak látszólag volt tét nélküli. Sikerült még lejjebb ásni magunkat. A tudatosság teljes hiánya volt jellemző ma is a játékunkra. Mentálisan innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.
Sajnos én is így látom. Zanetti elég ingerül, meg lehet érteni egyedül semmit se lehet.
Ami pozitívum ezen a rossz meccse, hogy Faraoni elég stabilnak tűnt remélem hamarosan átveszi Nagatomo szerepét vagy csak a bal oldalt.
Off: Fergusson fiatalít, most lehet hogy kiestek, de fogadni mernék – ha változtatások nem lesznek a vezetőség részéről – jövőre simán előttünk lesznek.
hát
3-0val megúsznánk ellenük
- Festa
Borzasztó mélyen vagyunk!!!A mai meccset nem láttam,de nem emlékszem olyan idényre amikor ennyi hazai verességünk volt.
A mai meccset munka miatt nem láthattam,de az a furcsa,hogy nem volt hiányérzetem.Sőt kicsit örültem is neki,hogy van"igazolásom" erre a mulasztásra. Amennyiben nem lenne olyan ciki,hogy minden hónapban új edzőnk van azt mondanám,hogy Ranierinek köszönjük meg a tűzoltást.Hiddinket szeretném.Ő talán elérhető a nagy nevek közül.
A mai meccset munka miatt nem láthattam,de az a furcsa,hogy nem volt hiányérzetem.Sőt kicsit örültem is neki,hogy van"igazolásom" erre a mulasztásra. Amennyiben nem lenne olyan ciki,hogy minden hónapban új edzőnk van azt mondanám,hogy Ranierinek köszönjük meg a tűzoltást.Hiddinket szeretném.Ő talán elérhető a nagy nevek közül.
- interfan
Kikaptunk újra, idén már nem is tudom hanyadik alkalomal. Persze most lehet arra fogni, hogy már tétnélküli meccs volt és így is elsők lettünk. De az a probléma, hogy ha ennek a meccsnek tétje lett volna, akkor is ugyanilyen 0 semmi játékot mutattunk volna. Szánalmas hogy nagatomo lejátszott idén már 16 meccset az interbe, ami 2éve egy önbizalomal teli, sikeres éhes, világ legerősebb csapata volt. Nagatomo oda való ahonnan jött, cesena ott játszana alap kezdőnek az megérthető, de egy interbe az maga a botrány. Persze nekünk nem kellett nyáron se bastos 15m-ért se cissosho hasonló összegért. Milito is nagyon csúnyán visszaesett, sajnos elkel fogadni ő már nem lesz olyan mint a triplázás idején. Zarate is december és 1gól, pazzini egyedül használhatlan, forlan eddig semmit nem mutatott, castaignos pedig nem ide való neki még jó pár év kéne kisebb csapatba. De nekünk nem kell tevez kölcsön + 20m nyáron, nekünk ilyen pizzaro, amauri, pinilla, floro flores féle csatárok kellenek.
Nem tudom morattiék mit várnak így, és mi spórolunk a ffp-re, de évekig nem leszünk bl hely közelébe. Senki nem azt veti fel hogy miért nem adunk ki 30-40m-at 1játékosért. Hanem azt hogy, mindenki látja a hiány posztokat a csapatba balhétvéd, középső kp, és csatár. Cissosko 15m, mascherano 20m vagy banega 10m és tevez kölcsön majd 15m. Ennyiért megtudtuk volna őket szerezni, és szerintem velük nem itt járnánk most. Jön majd juan, kucka akitől olyan megváltást várunk mintha a mi grande josénk jönne vissza, előre pedig a leírt nevek közül valaki.
Szerintem ezt josé is látta, hiába szereti meg szerette nagyon az intert, ő se tud szarból várat épiteni. Sajnos itt pedig most az van. Amit josé a realal csinált fantasztikus, 2ik évében ott jár hogy jobb csapatott csinált a realból mint a barca, kicsit a 09-10 es inter jut a realol eszembe. De sajnos valószínű ő nem fog ide visszatérni, pedig ahogy ranieri is mondta mourinhonak kijár majd egy szobor appianoban.
Nem tudom morattiék mit várnak így, és mi spórolunk a ffp-re, de évekig nem leszünk bl hely közelébe. Senki nem azt veti fel hogy miért nem adunk ki 30-40m-at 1játékosért. Hanem azt hogy, mindenki látja a hiány posztokat a csapatba balhétvéd, középső kp, és csatár. Cissosko 15m, mascherano 20m vagy banega 10m és tevez kölcsön majd 15m. Ennyiért megtudtuk volna őket szerezni, és szerintem velük nem itt járnánk most. Jön majd juan, kucka akitől olyan megváltást várunk mintha a mi grande josénk jönne vissza, előre pedig a leírt nevek közül valaki.
Szerintem ezt josé is látta, hiába szereti meg szerette nagyon az intert, ő se tud szarból várat épiteni. Sajnos itt pedig most az van. Amit josé a realal csinált fantasztikus, 2ik évében ott jár hogy jobb csapatott csinált a realból mint a barca, kicsit a 09-10 es inter jut a realol eszembe. De sajnos valószínű ő nem fog ide visszatérni, pedig ahogy ranieri is mondta mourinhonak kijár majd egy szobor appianoban.
- sorger=giallo
A lehetséges ellenfelek közül (Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit) talán a svájci csapat lenne a legkisebb falat, habár nem lehet félvállról venni őket sem, nem véletlenül léptek tovább a csoportjukból.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
R9.
tokmind1 kit kapunk, 10000t fogok tenni az inter ellen legalabb biztos nyerek
- sandor mate
Szerintem Nagatomo játszatása a japán piacnak szól, hogy vegyék a mezét!
Mi sem jobb példa, hogy japánul is lehet böngészni az inter.it-ét!
Szóval bérelt helye lesz egy ideig a kezdőbe!
Mi sem jobb példa, hogy japánul is lehet böngészni az inter.it-ét!
Szóval bérelt helye lesz egy ideig a kezdőbe!
- Süti
interfan írta:Nagatomo oda való ahonnan jött, cesena ott játszana alap kezdőnek az megérthető, de egy interbe az maga a botrány.
Én kedvelem a japánt és jó ötlet volt elhozni, de már sokadszorra bizonyította idén, hogy nem ide való. Egyetértek.
Milito-t is el kell adni, egy nagy nulla idén, és nincs értelme várni a feltámadását, mert itt már nem lesz neki.
- Komax
Hát a 2. orosz gólt nevezzük helyezkedési hibának.
Tudták hogy a Lille-Trabzon 0-0-ra áll. Gyakorlatilag elfutott vagy 3 ember Berezutski elől.
Teljesen mindegy, nekünk sörmeccs volt.
1.30-tól
http://www.youtube.com/watch?v=vp8tZ86Z-KQ
1.30-tól
http://www.youtube.com/watch?v=vp8tZ86Z-KQ
- Dan-i-nter
interfan írta:De nekünk nem kell tevez kölcsön + 20m nyáron
Higgyétek már el, Morattiék nem olyan hülyék, hogy ebbe ne mentek volna bele. Egyszerűen Teveznek nem volt kedve ide jönni, amit meg tudok érteni.
- hvmetal
Szezontól már csak a vezetőség gázabb.
Még egy vereség a közeljövőben,és Ranieri repül.ollé
Kit hoz ide ez a marha? Zaccheronit?
Vegyenek embereket,ne Lipcsei szintektől várják a BL-t.
2év,5edző,elmebetegek...hova égetik tovább a klubbot?
Még egy vereség a közeljövőben,és Ranieri repül.ollé
Kit hoz ide ez a marha? Zaccheronit?
Vegyenek embereket,ne Lipcsei szintektől várják a BL-t.
2év,5edző,elmebetegek...hova égetik tovább a klubbot?
- hvmetal
Hiddinket meg ne is írjátok! Bolond aki azt hiszi,hogy...
Moratti nem kesereg Tevez miatt,és lesz vmi a karácsonya alatt.(nyáron is be volt ígérve) Amauri
Majd keseregjenek,ha az első 10-ben sem leszünk.Vagy az új 0kategóriás edzőt is megfúrják.
Moratti nem kesereg Tevez miatt,és lesz vmi a karácsonya alatt.(nyáron is be volt ígérve) Amauri
Majd keseregjenek,ha az első 10-ben sem leszünk.Vagy az új 0kategóriás edzőt is megfúrják.
-
R9.
Inter: 1 Julio Cesar, 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faraoni, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 7 Pazzini, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 18 Poli, 28 Zarate, 30 Castaignos, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri.
4:4:2??????????
hülye ez az ember..
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 18 Poli, 28 Zarate, 30 Castaignos, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri.
4:4:2??????????
hülye ez az ember..