Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- realevil
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
a 11-12es szezonban ez az első meccs amit meg is tudok nézni sajnos, viszont hál' Istennek szenvedésnek nincs nyoma a pályán max Parmai részről. élvezetes első félidő után még 1 Pazzini gólt azért akarok látni. Alvarez nagyon ügyes, de még bőven van mit fejlödnie.
- Festa
Alavrez tartja a jó formáját.Szerintem most már stabilan helye van a kezdőben.
Milito meg felébredt a 2 éve tartó kómából:)
Remélem nem hagy alább a lendület egy 5-1 körül kiegyeznék.
Milito meg felébredt a 2 éve tartó kómából:)
Remélem nem hagy alább a lendület egy 5-1 körül kiegyeznék.
-
zanetti88
kolesnorbi írta:Csak így tovább!Ha a jövő héten is így fog játszani az Inter, +játszani fog Sneijder és Forlán is, a Milant is elverjük. FORZA INTER!
hát nem tudom most jól járnánk e sneijderrel....
viszont a 2 Diegot megnézném együtt
- Festa
zanetti88 írta:kolesnorbi írta:Csak így tovább!Ha a jövő héten is így fog játszani az Inter, +játszani fog Sneijder és Forlán is, a Milant is elverjük. FORZA INTER!
hát nem tudom most jól járnánk e sneijderrel....
viszont a 2 Diegot megnézném együtt
Osztom.Szerintem most Alvarez jobb formában van mint Sneijder sérülése után.
Még egy Zanetti gólnak örülnék:) Idén még nem lőtt gólt
- sorger=giallo
Hab lenne a tortán, az biztos!Festa írta:Még egy Zanetti gólnak örülnék:) Idén még nem lőtt gólt
Közben PAZZZZOOOO!!!!
Szerintem innen, Motta - Faraoni csere, hogy pihenjen a derbire, meg talán Militot is le lehetne hozni a lefújás előtt, hogy kapjon egy kis extra ünneplést.
FORZA INTER!!!
- Festa
sorger=giallo írta:Hab lenne a tortán, az biztos!Festa írta:Még egy Zanetti gólnak örülnék:) Idén még nem lőtt gólt
Közben PAZZZZOOOO!!!!
Szerintem innen, Motta - Faraoni csere, hogy pihenjen a derbire, meg talán Militot is le lehetne hozni a lefújás előtt, hogy kapjon egy kis extra ünneplést.
FORZA INTER!!!
Mottat és Maicont kéne lehozni mert ők vannak sárga veszélyben.
Samuel kapott még a meccs elején,de őt nem féltem.
Jön be Coutinho:)
- Festa
Tudtam,hogy Zanetti gólt lő:)
- sorger=giallo
Hv ezek után szerintem minimum fél üveggel többet gurít le a torkán a tervezettnél...hvmetal írta:holnap lő 2-őt
FORZA INTER!!!
- csak is inter
ott az ötös 
5:0
5:0
- kolesnorbi
FARAONI! Mekkora gól! Érdemes volt behozni. 
- graziejosé
Moratti arca milyen kisimult:D
- Audipower
graziejosé írta:Moratti arca milyen kisimult:D
Azért remélem nem kezd el most azon gondolkozni, hogy mégsem kellene igazolni.
- Festa
Audipower írta:graziejosé írta:Moratti arca milyen kisimult:D
Azért remélem nem kezd el most azon gondolkozni, hogy mégsem kellene igazolni.
Így van.Ez mégiscsak egy gyengébb képességű Parma volt.Azért örülnék ha kicsik ellen mi is ilyen sima meccseket játszanánk.
Szerintem nemsokára hivatalos lesz Tevez érkezése.Megérzés:)
- graziejosé
az utolsó 5 meccsünkön több pontot szereztünk, mint az azt megelőző 12-n..
- DSanton39
Galliani már bejelentette hogy megegyeztek Tevezzel, úgyhogy róla lemondhatsz.
Szép győzelem volt, igazán szórakoztató meccs volt, grat a csapatnak és Militonak
Szép győzelem volt, igazán szórakoztató meccs volt, grat a csapatnak és Militonak
- sorger=giallo
Jó volt végre egy magabiztos győzelmet látni a csapattól, kapott gól nélkül, ebben a szezonban még nem is volt ilyen. Gratula a fiúknak!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- sly89
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és az első kérdésem az lenne, hogy meg lehet e majd felvételről nézni a meccset valamilyen internetes oldalon, mivel csak a 74.percben tudtam csatlakozni
Milan ellen is hasonló eredményt várok
Forza INTER!
Milan ellen is hasonló eredményt várok
- Audipower
Ma végre az eredményesség mellett szépen is játszottunk. Azért Tevez nagyon kell még ide. 4-2-3-1-ben egész ütős lenne a -Coutinho,Alvarez,Tevez-Milito 4-es elől.
Én Sneijder-t már nem marasztalnám. A BL győzelem óta egy nagy 0. Remélem a Milan ellen nem fog játszani, csak esetleg akkor, ha Alvarez is a pályán van. Nekem nem hiányzik a mostanában megszokott hisztizése és az, hogy nem képes hajtani a csapatért. Az árából majd jöhetne Damiao vagy Lucas, akik sikerre éhesek, nem úgy, mint a holland.
Na de ez itt már off.
Jó éjszakát mindenkinek, jövő héten meg egy Milan elleni győzelmet!
Én Sneijder-t már nem marasztalnám. A BL győzelem óta egy nagy 0. Remélem a Milan ellen nem fog játszani, csak esetleg akkor, ha Alvarez is a pályán van. Nekem nem hiányzik a mostanában megszokott hisztizése és az, hogy nem képes hajtani a csapatért. Az árából majd jöhetne Damiao vagy Lucas, akik sikerre éhesek, nem úgy, mint a holland.
Na de ez itt már off.
Jó éjszakát mindenkinek, jövő héten meg egy Milan elleni győzelmet!
- kolesnorbi
sly89 írta:Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és az első kérdésem az lenne, hogy meg lehet e majd felvételről nézni a meccset valamilyen internetes oldalon, mivel csak a 74.percben tudtam csatlakozni
Milan ellen is hasonló eredményt várokForza INTER!
Talán majd torrent oldalakra felkerül: www.btjunkie.org
- Audipower
DSanton39 írta:Galliani már bejelentette hogy megegyeztek Tevezzel, úgyhogy róla lemondhatsz.
Tevez-zel lehet, hogy megegyeztek, de a City nem megy bele a kölcsönbe, csak végleg adnák Tevez-t.
Mi 27 M €-ért vinnénk végleg a Milan pedig csak kölcsönbe, valamint a Psg is tett ajánlatot(35M€), bár nem hinném, hogy Tevez a francia bajnokságba menne.
Van egy cikk az nso-n is erről, meg az olasz oldalak is lehozták ugyanezt.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... ni-2111737
- alwin91
DSanton39 írta:Galliani már bejelentette hogy megegyeztek Tevezzel, úgyhogy róla lemondhatsz.
Galliani már rég megegyezett Tevezzel. Cseszheti ha a Citynek az nem tetszik.
- DSanton39
Audipower írta:DSanton39 írta:Galliani már bejelentette hogy megegyeztek Tevezzel, úgyhogy róla lemondhatsz.
Tevez-zel lehet, hogy megegyeztek, de a City nem megy bele a kölcsönbe, csak végleg adnák Tevez-t.
Mi 27 M €-ért vinnénk végleg a Milan pedig csak kölcsönbe, valamint a Psg is tett ajánlatot(35M€), bár nem hinném, hogy Tevez a francia bajnokságba menne.
PSG-nél most nagy csapat épül, szerintem simán elvihetik ők is. egyébként ez a 27 honnan van? (gondolom benne van a Balotelli üzlet 15 misije is mert különben Moratti nem adna ki ennyit mostanában)
-
JZ4+MM23
Ezt a marhaságot Juhár Tomi (digi szakkommentátora) kihozta azt ZANETTI öngóljából h
meg kellett volna adni mert a lesen lévő srác nem ért bele a labdába ekkora baromságot még életemben nem hallottam sztem úgy súgták neki bár kinézem belőle ha ZANETTI tudja h a srác lesen van akk az életben nem ér bele a labdába de végül is mind1 nem ezen múlott Grat a CSAPATNAK verjük meg a Milánt és a Laziot is előre a scudettoért FORZA INTER!!!!
meg kellett volna adni mert a lesen lévő srác nem ért bele a labdába ekkora baromságot még életemben nem hallottam sztem úgy súgták neki bár kinézem belőle ha ZANETTI tudja h a srác lesen van akk az életben nem ér bele a labdába de végül is mind1 nem ezen múlott Grat a CSAPATNAK verjük meg a Milánt és a Laziot is előre a scudettoért FORZA INTER!!!!
- Audipower
DSanton39 írta:Audipower írta:DSanton39 írta:Galliani már bejelentette hogy megegyeztek Tevezzel, úgyhogy róla lemondhatsz.
PSG-nél most nagy csapat épül, szerintem simán elvihetik ők is. egyébként ez a 27 honnan van? (gondolom benne van a Balotelli üzlet 15 misije is mert különben Moratti nem adna ki ennyit mostanában)
A 27 M-t az fcinternews-on, meg az fcinter1908-on hozták le. Remélem nem szarakodik Leonardo velünk, mert nagyon kellene Tevez.
Végül is Eto'o árából megvan az a 27 M, szal nyugodtan kiperkálhatja az öreg.
- DSanton39
Audipower írta:A 27 M-t az fcinternews-on, meg az fcinter1908-on hozták le. Remélem nem szarakodik Leonardo velünk, mert nagyon kellene Tevez.
Végül is Eto'o árából megvan az a 27 M, szal nyugodtan kiperkálhatja az öreg.
én még pár hete olvastam olyat hogy ez a bizonyos 15 millió még nincs kifizetve, így adná magát a dolog, hogy belevegyék az üzletbe és akkor csak 12 milliót kéne utalni a Citynek, úgy azért teljesen korrekt lenne.
- interfan
Szép győzelem volt, újra sima és könnyű győzelem ami kell is. Végre milito is formában volt, alvarez is egyre jobb, mindenki jó volt újra grat a mindenkinek. Maradjunk és szépen ezen az úton.
Kérdezték baresit, samuelt és morattit is tevezről.
Baresi azt mondta hogy egy nagyszerű játékos, de hosszú még az átigazolási piac.
Samuelt kérdezték hogy nem beszél e tevezel, erre ő azt mondta hogy a vezetőség feladata meggyőzni tevezt.
Morattit pedig azt mondta mosolyogva hogy ő nem ebédelt vele, valamint kérdezték hogy galliani dühös az inter miatt hogy bekavart tevez ügybe, és mit szól ehhez moratti, ő pedig azt mondta hogy viszlát.
Tehát egyértelmű a dolog, akarjuk tevezt és várunk a city válaszára, valamint tevezel kell még meggyezni.
Az ajánlatunkban nincs semmilyen balotelli 15m, talán az az összeg nem is volt, vagy már a city kifizette. 27m-t fizetnék és végleg vennénk tevezt, de ezt a 27m-t 2év alatt törlesztenénk, 2-3 kisebb részletben. A city egyértelműen hajlik az üzletre, és ha a psg nem kavar be akkor mi jobb helyzetbe vagyunk mint a milan. Mivel a milan csak kölcsön akarja, és csak akkor veszik meg ha lejátszik bizonyos számú meccset és akkor is 24m-ért.
Kérdezték baresit, samuelt és morattit is tevezről.
Baresi azt mondta hogy egy nagyszerű játékos, de hosszú még az átigazolási piac.
Samuelt kérdezték hogy nem beszél e tevezel, erre ő azt mondta hogy a vezetőség feladata meggyőzni tevezt.
Morattit pedig azt mondta mosolyogva hogy ő nem ebédelt vele, valamint kérdezték hogy galliani dühös az inter miatt hogy bekavart tevez ügybe, és mit szól ehhez moratti, ő pedig azt mondta hogy viszlát.
Tehát egyértelmű a dolog, akarjuk tevezt és várunk a city válaszára, valamint tevezel kell még meggyezni.
Az ajánlatunkban nincs semmilyen balotelli 15m, talán az az összeg nem is volt, vagy már a city kifizette. 27m-t fizetnék és végleg vennénk tevezt, de ezt a 27m-t 2év alatt törlesztenénk, 2-3 kisebb részletben. A city egyértelműen hajlik az üzletre, és ha a psg nem kavar be akkor mi jobb helyzetbe vagyunk mint a milan. Mivel a milan csak kölcsön akarja, és csak akkor veszik meg ha lejátszik bizonyos számú meccset és akkor is 24m-ért.
- Pazzo
JZ4+MM23 írta:Ezt a marhaságot Juhár Tomi (digi szakkommentátora) kihozta azt ZANETTI öngóljából h
Juhárnak vannak okos meglátásai...
A meccs meg parádés volt,kivétel nélkül mindenki jól játszott.
Egyébként nekem is az jutott eszembe,hogy nehogy Moratti most kitalálja,hogy nem kell megerősíteni a csapatot,vagy esetleg nem kellenek sztárok. De ez itt off,most örüljünk győzelemnek,és a lényeg,hogy folytatni kell ezt a jó sorozatot!
- PetR
- Kapcsolat:
Nagyon jó meccs volt, remélem a derbyn is megy majd és nyerünk! Nagyon kellene az a győzelem...
Faraoni mekkora gólt vert basszus.
Faraoni mekkora gólt vert basszus.
- intertomega
Húúú nagyon kellett és főleg Milito góljai.
Látjátok , milyen sokan temettétek, el akartátok küldeni stb.
Diego kell nekünk - meg hát amit tett a csapatért 2009/10-ben
szóval gyúrni a derbyre és akkor ha győzünk ...no akkor ...
FORZA INTER !!!
Látjátok , milyen sokan temettétek, el akartátok küldeni stb.
Diego kell nekünk - meg hát amit tett a csapatért 2009/10-ben
szóval gyúrni a derbyre és akkor ha győzünk ...no akkor ...
FORZA INTER !!!
- sorger=giallo
Jó volt Militot újra vigyorogni látni (pláne duplán), JC "diszkrét" őrjöngést produkált Motta góljánál, Pazzini megint majdnem kibőkte a saját szemeit, Faraoni pedig ha már arra járt ragasztott egy löketet. Ugyanez mozgóképen: http://www.youtube.com/watch?v=_z2MRkQjnOc
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Marco
Ha jól vettem ki olasz oldalakból, meg van a meccs negatívuma is, Maicon nem játszhat a Milan ellen, kisebb sérülés miatt elvileg.
- 20recoba
Hogy egy klasszikust idézzek: a szarból hoztuk vissza a kormányzást 
- PellerG
Igen, Maicon sajnos meghúzódott, valószínűleg nem lesz jövő héten....
Egyre többet sérült.
Ma nagyon jól játszottunk. De azért azt tudni kell, hogy az utóbbi 2 ellenfél nem volt valami acélos. De nagyon szépen feljöttünk! Az igazi értékmérő a Milan és a Lazio ellen lesz.
Egyre többet sérült.
Ma nagyon jól játszottunk. De azért azt tudni kell, hogy az utóbbi 2 ellenfél nem volt valami acélos. De nagyon szépen feljöttünk! Az igazi értékmérő a Milan és a Lazio ellen lesz.
- e.szabi
Az bizony elég nagy gond, ha Maicon tényleg nem játszhat majd...
Tényleg nem volt acélos ellenfél ez a Parma sem, de azért nagyon jól játszottunk. Az első 15-20 percben Alvarez játékától majdnem... Tud ez a srác valamit, remélem a Milan ellen is legalább így fog játszani, és akkor talán elmondhatjuk, hogy van 1 új Ricky nevű klasszisjelölt a Serie A-ban, és nem Ricky Kaká, hanem Ricky Alvarez! Milito is nagyon tetszett, és borzasztó jó érzés volt látni újra így nevetni és gólokat szerezni, majdnem sírtam örömömben. Maicon is nagyon jó volt szerintem, épp ezért nagyon fog hiányozni ha nem játszik a Milan ellen, de remélem sikerül nyernünk, mert az lesz az igazi vízválasztó dolog, onnantól nagyon lendületbe jöhetünk, pár új arccal kiegészülve.
Tényleg nem volt acélos ellenfél ez a Parma sem, de azért nagyon jól játszottunk. Az első 15-20 percben Alvarez játékától majdnem... Tud ez a srác valamit, remélem a Milan ellen is legalább így fog játszani, és akkor talán elmondhatjuk, hogy van 1 új Ricky nevű klasszisjelölt a Serie A-ban, és nem Ricky Kaká, hanem Ricky Alvarez! Milito is nagyon tetszett, és borzasztó jó érzés volt látni újra így nevetni és gólokat szerezni, majdnem sírtam örömömben. Maicon is nagyon jó volt szerintem, épp ezért nagyon fog hiányozni ha nem játszik a Milan ellen, de remélem sikerül nyernünk, mert az lesz az igazi vízválasztó dolog, onnantól nagyon lendületbe jöhetünk, pár új arccal kiegészülve.
- s.torres
Végre leszállt az átok Militoról! 
Alvarez egyre jobb formában van, szerintem egyre stabilabb a helye a kezdőben.
Jövő héten jön Forlán meg Sneijder is, szerintem megfogjuk a Milányt.
+Ma remélem sínylődni fognak az Atalanta ellen.
(15:00_Digi_Atalanta-Milan)
Alvarez egyre jobb formában van, szerintem egyre stabilabb a helye a kezdőben.
Jövő héten jön Forlán meg Sneijder is, szerintem megfogjuk a Milányt.
+Ma remélem sínylődni fognak az Atalanta ellen.
(15:00_Digi_Atalanta-Milan)
- Komax
Szemét Ranieri visszahozta a csapatot a sírgödörből.
Pedig csak annyit csinált hogy visszarakott mindenkit oda ahol a legjobb, és megnyugtatta a lelkeket, hogy van visszaút a scudetto irányába.
A derby értékmérő lesz, abszolút ki kell használni hogy lendületben vagyunk és az önbizalom az egekben.
Forza Inter!
A derby értékmérő lesz, abszolút ki kell használni hogy lendületben vagyunk és az önbizalom az egekben.
Forza Inter!
-
RenciDavid
Jó kis meccs volt. Mind Milito, mind a fiatalok egyre jobban kezdenek formába lendülni. Lassan erős dilemma, hogy kell-e még nekünk Sneijder, mert Alvarez kezd nagyon jó lenni. Jobb lenne formációt váltani és nem pedig padoztatni Alvarezt. 4-2-3-1 ben a két szélen lehetne Alvarez és Tevez (ha jön).
Faraoni pedig szenzációs, ha nem lesz a Milan ellen Maicon és simán a kezdőbe tenném.
Faraoni pedig szenzációs, ha nem lesz a Milan ellen Maicon és simán a kezdőbe tenném.
- s.torres
Komax írta:Szemét Ranieri visszahozta a csapatot a sírgödörből.![]()
![]()
Pedig csak annyit csinált hogy visszarakott mindenkit oda ahol a legjobb, és megnyugtatta a lelkeket, hogy van visszaút a scudetto irányába.
Forza Inter!
Az egekben lévő önbizalom nem igazán egészséges, de tény, hogy egyre jobb passzban vagyunk és ezt csak fokozni lehet.
A szezon eleje azért ment s*arul, mert össze-vissza lettek pakolgatva a játékosok az egyes posztokon, úgyhogy szerintem is az a siker kulcsa, hogy végre mindenki a saját területén kergeti a lasztit.
Ha a védelmünk a tegnapi 90%-ról feltornázza magát 100-ra, nem lesz gond a milány ellen!
Pazza Inter!
- intertomega
Nos itt a nagy örömködés közepette egy apróságról.
Az NS 37 000, az inter.it 47 000 míg Ti csupán 30 000 nézőt jeleztetek. Mi az igazság? Ez bevételi kérdés is.
Más is de főleg gazdasági okok miatt is érdekes kérdés. Terhát nem mindegy , hogy 30 vagy 47 ezer.
Bár jelzem ez egy apróság és szerintem itt a fórumon csak engem érdekel.
Tehát aki tudja a pontos számot - a forrás megjelölésével - kérem írja meg. Köszi.
FORZA INTER !!!
Az NS 37 000, az inter.it 47 000 míg Ti csupán 30 000 nézőt jeleztetek. Mi az igazság? Ez bevételi kérdés is.
Más is de főleg gazdasági okok miatt is érdekes kérdés. Terhát nem mindegy , hogy 30 vagy 47 ezer.
Bár jelzem ez egy apróság és szerintem itt a fórumon csak engem érdekel.
Tehát aki tudja a pontos számot - a forrás megjelölésével - kérem írja meg. Köszi.
FORZA INTER !!!
- Festa
PellerG írta:Igen, Maicon sajnos meghúzódott, valószínűleg nem lesz jövő héten....
Egyre többet sérült.
"After the match Maicon's test results revealed a strain in the adductor muscle of his right thigh. On Monday, when training resumes, further tests will be carried out to see the extent of the injury.
Szerintem ennek ellenére játszani ha begyógyszerezve is,de játszani fog.Majd rámászik a gyúró,de egy ilyen sérülésen egy vb döntő előtt szerintem mindenki túljutna.Kérdezték Mottát,hogy a tegnapi győzelem fordulópont volt-e.Én azt mondom az lenne az igazi fordulópont ha jövőhéten vernénk a Milánt.Akkor lenne esély a scudettora is.Ezért fontos,hogy Maicon is játsszon akinek nem is védekezés hanem inkább a támadások építésében van szerepük.Amennyiben ő nem lesz akkor jobb oldalról értelmes beadásra nem számíthatunk.
- matrix23
Festa írta:PellerG írta:Igen, Maicon sajnos meghúzódott, valószínűleg nem lesz jövő héten....
Egyre többet sérült.
"After the match Maicon's test results revealed a strain in the adductor muscle of his right thigh. On Monday, when training resumes, further tests will be carried out to see the extent of the injury.
Szerintem ennek ellenére játszani ha begyógyszerezve is,de játszani fog.Majd rámászik a gyúró,de egy ilyen sérülésen egy vb döntő előtt szerintem mindenki túljutna.Kérdezték Mottát,hogy a tegnapi győzelem fordulópont volt-e.Én azt mondom az lenne az igazi fordulópont ha jövőhéten vernénk a Milánt.Akkor lenne esély a scudettora is.Ezért fontos,hogy Maicon is játsszon akinek nem is védekezés hanem inkább a támadások építésében van szerepük.Amennyiben ő nem lesz akkor jobb oldalról értelmes beadásra nem számíthatunk.
Én csak akkor erőltetném ha nem lesz Forlán és Sneijder. Mert ha ők játszanak akkor a középpályán csak két belső ember kell, így Zanetti egy sorral hátrébb mehet. De ha nem játszik Forlán és Sneijder akkor nagyon nagy szükség lesz Maiconra. Ha nem muszáj akkor nem kockáztatnék nála egy hosszabb sérülést.
- hvmetal
Kemény volt.Milito nagy volt,bár még sok a hiba,de kezd emlékeztetni a régi önmagára. Küzdéssel nála soha nem volt baj.Julio is szépeket fogott.Maicon ha bevállalja az 1 az 1-eket még hasznosabb lehet.
Sneijdert már küldenétek páran.Azért Alvarez még nem kezdő szint.Cáfoljon rám,de azért a Milan ellen Sneijder tapasztalata többet érhet.Sőt! Ha van esze a vezetőségnek,Sneijdert az EB végéig nem adja el.Hollandok jók lesznek.Az egy 10est dob majd az árán.
Jelenleg kiegyeznék egy x-el is a Milan ellen.Aggasztó Samuelék lassúsága.Nekünk a Lazio után jönnek a Novarák,Milannak viszont kemény meccsei lesznek.Most lehet x,tavaszi derbire megyek,ott muszáj nyerni,és a 4pont fasza.
A győzelemhez kell egy ilyen Milito is.Sneijdert,ALvarezt egyszerre játszatnám.
A "szerencsétlen kedvencem" megint mekkora gólt vágott! Imádkozok,hogy Motta ne sérüljön le.Vele meg***uk a mocskos milant
forza Nerazzurri!!
Sneijdert már küldenétek páran.Azért Alvarez még nem kezdő szint.Cáfoljon rám,de azért a Milan ellen Sneijder tapasztalata többet érhet.Sőt! Ha van esze a vezetőségnek,Sneijdert az EB végéig nem adja el.Hollandok jók lesznek.Az egy 10est dob majd az árán.
Jelenleg kiegyeznék egy x-el is a Milan ellen.Aggasztó Samuelék lassúsága.Nekünk a Lazio után jönnek a Novarák,Milannak viszont kemény meccsei lesznek.Most lehet x,tavaszi derbire megyek,ott muszáj nyerni,és a 4pont fasza.
A győzelemhez kell egy ilyen Milito is.Sneijdert,ALvarezt egyszerre játszatnám.
A "szerencsétlen kedvencem" megint mekkora gólt vágott! Imádkozok,hogy Motta ne sérüljön le.Vele meg***uk a mocskos milant
forza Nerazzurri!!
- hvmetal
az nem lenne gyenge,ha megszereznénk Tevezt és az ő jó teljesítményével (is) ütnénk a Milant. Gallianiék,meg az öntelt szurkolóik opálhatnák egymást.
Gáz azért ez a 6vereség,ha a statisztikát nézzük.De hátha.Lehet,hogy az örök vesztest( ezüstérmest) majd az Inter teszi bajnokká.
Ami pozitívum,hogy 3góllal kaptunk többet,mint a Milan. (19gól,de szerintem mi már az első 6meccsen beszedtünk vagy 12-őt)
Gáz azért ez a 6vereség,ha a statisztikát nézzük.De hátha.Lehet,hogy az örök vesztest( ezüstérmest) majd az Inter teszi bajnokká.
Ami pozitívum,hogy 3góllal kaptunk többet,mint a Milan. (19gól,de szerintem mi már az első 6meccsen beszedtünk vagy 12-őt)
- Süti
hvmetal írta:megszereznénk Tevezt
Tegnap ha Milito mellett Tevez kezdett volna, akkor 6-7 góllal nyerünk.
A "Nyegleóval" azért rúgattak egy gólt, de látszik, hogy kellene még előre egy Tevez kaliberű támadó.
Mivel Zarate felejtős...
-
JZ4+MM23
egy kicsit off:
elég érdekesnek tartom a bíró küldést az atalanta- milan meccsre (Rizzoli) ha jól emlékszem Ő állította ki sneijdert 2éve a milan ellen ő ítélt 11-est a napolinak, és állította ki obi-t idén ráadásul ő az aki a mai meccsen nem adott SEMMILYEN LAPOT ibrahimovicnak ( először szándékos ütésért majd később bordán rúgta az ellenfél földön fekvő játékosát , aki ezután visszarúgott de vmiért csak ő kapott sárga lapot) jah és a milán játékosok addig dobálták magukat a 16oson belül míg a nem ítélt 11-est ( be lehetett fújni) de meg sem lepődök h kapásból befújta SZÁNALMAS!!! De akkor is megcsapjuk a merdát FORZA INTER!!!!
elég érdekesnek tartom a bíró küldést az atalanta- milan meccsre (Rizzoli) ha jól emlékszem Ő állította ki sneijdert 2éve a milan ellen ő ítélt 11-est a napolinak, és állította ki obi-t idén ráadásul ő az aki a mai meccsen nem adott SEMMILYEN LAPOT ibrahimovicnak ( először szándékos ütésért majd később bordán rúgta az ellenfél földön fekvő játékosát , aki ezután visszarúgott de vmiért csak ő kapott sárga lapot) jah és a milán játékosok addig dobálták magukat a 16oson belül míg a nem ítélt 11-est ( be lehetett fújni) de meg sem lepődök h kapásból befújta SZÁNALMAS!!! De akkor is megcsapjuk a merdát FORZA INTER!!!!
- kiscivis
JZ4+MM23 írta:egy kicsit off:
Az Rocchi lesz.
-
JZ4+MM23
kiscivis írta:JZ4+MM23 írta:egy kicsit off:
Az Rocchi lesz.De Rizzoli se jobb...
Bocs akk ezt benéztem
- kiscivis
Rocchiról azért árulkodó, h nekünk 17 meccs alatt 7 pirosat osztott ki, míg a juve, milan duónak 18 meccs alatt 2-2-t. Bizonyára a mi fiaink ilyen hentesek... Nem tudja valaki, h ki fogja vezetni a derbyt?
- hvmetal
kiscivis írta:Rocchiról azért árulkodó, h nekünk 17 meccs alatt 7 pirosat osztott ki, míg a juve, milan duónak 18 meccs alatt 2-2-t. Bizonyára a mi fiaink ilyen hentesek... Nem tudja valaki, h ki fogja vezetni a derbyt?
de
Berlusconi
- kiscivis
hvmetal írta:kiscivis írta:Rocchiról azért árulkodó, h nekünk 17 meccs alatt 7 pirosat osztott ki, míg a juve, milan duónak 18 meccs alatt 2-2-t. Bizonyára a mi fiaink ilyen hentesek... Nem tudja valaki, h ki fogja vezetni a derbyt?
de
Berlusconi
Az ilyen infókat feltétlenül fontos megosztanod?