Intertobi írta:Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a klub VB-s meccseket közvetíti valamelyik magyar tv?
Ja ez engem is érdekelne. Nem baj ha nem magyar, csak jó lenne ha fogható lenne és nem a neten kéne nézni
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Intertobi írta:Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a klub VB-s meccseket közvetíti valamelyik magyar tv?
hvmetal írta:Örülnék neki,ha legalább egyszer kapna egy esélyt,de veszélyes lenne most.
Tommy írta:Már most is mi vagyunk a 2. legeredményesebb klub olaszországban.
hvmetal írta:Tommy írta:Már most is mi vagyunk a 2. legeredményesebb klub olaszországban.
jah igen,nem számoltam hozzá a "kapott"(jogosan) scudettot. nemzetközileg is mi vagyunk a 2.
attól még megnyerhetnénk idén is
Komax írta:Egy kis édesség, ebben a savanyú időszakban.![]()
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... zebb_glja/
hvmetal írta:gondolom a bilán a 2 B-s évért is van ennyire lemaradva.remélem idén csak nőni fog javunkra a pont különbség.Juventus 19pont előnye azért durva,annak ellenére is,hogy ők is voltak B-sek.Amúgy ezt mióta számolják? 1930-tól?
Injoc írta:Kikapott a brazil inter, úgyh már biztos h nem velük játszunk a döntőben...
Ha ma kikapunk, jöjjünk haza, ne égessük magunkat.Nia írta:Injoc írta:Kikapott a brazil inter, úgyh már biztos h nem velük játszunk a döntőben...
A pesszimistáknak összejöhet még a 3. helyért az Inter-Inter
Szívemből szóltál.R9. írta:jó lesz a schalke nekünkÉS MILAN-BARCÁT VÁROK
D
Bocsánat, elfelejtettem, hogy szét van szedve ez a forduló.Komax írta:Mivel 2. lett a Milan is ezért egy napon nem játszhatunk velük a közös stadion miatt, megtehetnénk az a gesztust, bevállaljuk héttel elő előbb vagy később játsszuk az odavágót. Legalább tv-s meccs lenne, a digin biztos.
Nia írta:Azért én még itt annyit hozzáfűznék,hogy hihetetlen néha a sors
Komax írta:Ez bejött. Inter-Bayern!!!
Ebben teljesen igazad van. Egyből be is ugrott, hogy Kalou egyenlítő góljánál azonnal beírtad: kiestünk.Tommy írta:Azt pedig pár ember ugy látszik efelejtette, hogy nem most játsszunk a bayernel hanem februárban, addig rengeteg minden történhet.. Szánalom ez a pesszizmizmus, ugyanez volt tavaly Chelsea ellen is akkor is mindenki itt siránkozott, aztán mi lett a vége.
sorger=giallo írta:Ebben teljesen igazad van. Egyből be is ugrott, hogy Kalou egyenlítő góljánál azonnal beírtad: kiestünk.Tommy írta:Azt pedig pár ember ugy látszik efelejtette, hogy nem most játsszunk a bayernel hanem februárban, addig rengeteg minden történhet.. Szánalom ez a pesszizmizmus, ugyanez volt tavaly Chelsea ellen is akkor is mindenki itt siránkozott, aztán mi lett a vége.![]()
FORZA INTER!!!
Tommy írta:Szánalom ez a pesszizmizmus
Tommy írta:Ennyi! Uno di noi..
Ennyire még soha nem kötődött szerintem egy csapathoz sem. Biztos vagyok benne, hogy visszafog térni ha nem is most, de pár év múlva biztos.