Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Intertobi írta:Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a klub VB-s meccseket közvetíti valamelyik magyar tv?

Ja ez engem is érdekelne. Nem baj ha nem magyar, csak jó lenne ha fogható lenne és nem a neten kéne nézni :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

hvmetal írta:Örülnék neki,ha legalább egyszer kapna egy esélyt,de veszélyes lenne most.

Veszélyes? Miért? Ennél szarabb már nem lehet a csapat csak jobb, és ideiglenesen fél évről beszéltem, nagy károkat ebben a csapatban már nem tud okozni..
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

mert tapasztalatlan és mindenki jobb teljesítményt várna a csapattól egy új edzővel és,ha nem lenne javulás... Egy triplázótól ilyen kerettel nem az 5.-6. hely a reális.Sajtót és a sérüléseket is kezelni kellene majd(mert szerintem sérülés még lesz Rafáék csoda munkája miatt...) Jó lenne egy igazi Interista a csapat élére,de mind a csapatnak,mind Beppe későbbi karrierének árthat egy kudarc.Tényleg Capello lenne most a legjobb megoldás,ismervén a Milán keretét és,hogy bármikor bejöhet nekik egy hullámvölgy én még nem temetném a Scudettot.Remélem Moratti sem.
(ugyebár sok sok év után újra mi lehetnénk s 2. legeredményesebb klub Olaszban és már csak 1 kéne az új csillaghoz-bár ez lehet sokaknak nem olyan fontos,mint nekem :D azért jó lenne ;) )
Tommy

Már most is mi vagyunk a 2. legeredményesebb klub olaszországban.
hvmetal

Tommy írta:Már most is mi vagyunk a 2. legeredményesebb klub olaszországban.

jah igen,nem számoltam hozzá a "kapott"(jogosan) scudettot. nemzetközileg is mi vagyunk a 2.
attól még megnyerhetnénk idén is
Tommy

hvmetal írta:
Tommy írta:Már most is mi vagyunk a 2. legeredményesebb klub olaszországban.

jah igen,nem számoltam hozzá a "kapott"(jogosan) scudettot. nemzetközileg is mi vagyunk a 2.
attól még megnyerhetnénk idén is

És olasz kupát is többet nyertünk 1-el mint a bilan.. Olasz szuperkupában pedig egál jelenleg.

És egyedüli klubként "mai stati in B"!

Érdemes még megnézni amugy a Serie A öröktabelláját ahol 2. vagyunk 3606 pontal a juve mögött, és mindössze 19 pontal van kevesebb nekünk.. Ez nem semmi ha azt nézzük hogy a juve 9 scudettoval többet nyert, ha ezt a 19 pontot ledolgoznánk mi lennénk gyűjtött PONTOK tekintetében a Serie A legeredményesebb csapata. A bilan 172 pontal van tőlünk lemaradva és áll a 3. helyen.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Egy kis édesség, ebben a savanyú időszakban. :D

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... zebb_glja/
hvmetal

gondolom a bilán a 2 B-s évért is van ennyire lemaradva.remélem idén csak nőni fog javunkra a pont különbség.Juventus 19pont előnye azért durva,annak ellenére is,hogy ők is voltak B-sek.Amúgy ezt mióta számolják? 1930-tól?
hvmetal

Komax írta:Egy kis édesség, ebben a savanyú időszakban. :D

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... zebb_glja/

Rafa levelek jobbak:
"Az Alibec gyerek bejött a tréning után az irodámba és kijelentette, hogy fél és nem akar repülni. Baresi pont akkor somfordált arra, persze nem hagyta ki a poént, hogy aki innen repülni fog, az én leszek. Szerintem a helyemre pályázik." :D :lol:
Tommy

hvmetal írta:gondolom a bilán a 2 B-s évért is van ennyire lemaradva.remélem idén csak nőni fog javunkra a pont különbség.Juventus 19pont előnye azért durva,annak ellenére is,hogy ők is voltak B-sek.Amúgy ezt mióta számolják? 1930-tól?

Mióta hivatalosan Serie A van.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... takat.html

Az Internazionale gyengébb szereplését a csapatot sújtó sérüléshullámmal magyarázzák a klubnál, ám valószínűleg nem a véletlen műve, hogy a milánóiaknál ilyen sokan dőltek ki a sorból. Rafael Benítez kemény erőnléti edzéseit, úgy tűnik, megsínylette a játékosok izomzata, egy holland szakember szerint pedig általános probléma a fociban, hogy túledzik a játékosokat, s a sérülések nyolcvan százaléka elkerülhető lenne.

Egy cikk Benitez "munkásságáról".Azért ennyi sérültet nem lehet a balszerencsére fogni.
Mourinho más edzésmódszert alkalmazott és a következő tréner és máskép fog tréningeztetni.
Bárcsak már azokat a képeket láthatnám Inter.it-en. ;)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Kikapott a brazil inter, úgyh már biztos h nem velük játszunk a döntőben...
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Injoc írta:Kikapott a brazil inter, úgyh már biztos h nem velük játszunk a döntőben...

A pesszimistáknak összejöhet még a 3. helyért az Inter-Inter :(
Komax

Nia írta:
Injoc írta:Kikapott a brazil inter, úgyh már biztos h nem velük játszunk a döntőben...

A pesszimistáknak összejöhet még a 3. helyért az Inter-Inter :(
Ha ma kikapunk, jöjjünk haza, ne égessük magunkat.
Nia

Ma nyerünk kell,ez már egy jó csapat:)
FORZA INTER
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Nyertünk és az első Mikulás ajándékot meg is kaptuk :)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8459_n.jpg
hvmetal

valaki összetudná foglalni miről írnak a cikkben? fordítóval nem sok dolog jön ki.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=34067
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Holnap délben BL sorsolás!
Kíváncsi leszek. Fogadóirodák legnagyobb eséllyel a Realt tippelik ellenfelünknek, José távozása után mindig szembe kerül volt csapatával. Én is tartok ettől, érdekes lenne.
Otthon kezdünk, ami mindig kérdés mennyire előny vagy épp hátrány.

Én reálisan nézve, úgy hogy Benítez marad az edzőnk, az eddig mutatott forma, és a rangadókon nyújtott "játék" alapján úgy érzem, jó lenne a Schalkét vagy a Sahtart kapni! Ellenük 60-40%-al mehetnénk neki a párharcnak. A többiek ellen 30-70!-nek érzem a sanszunkat. Különösen Barca és Chelsea ellen, ők biztos harapnának a tavalyi miatt.
Schalkénak örülnék legjobban, azt hiszem.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Én a Mu-t (jó lenne visszavágni), vagy a Bayernt várom ( ők most még nálunk is rosszabbak)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

mu nem olyan jó mostanában de minket rommá verne sztem :D

jó lesz a schalke nekünk :D ÉS MILAN-BARCÁT VÁROK :DD
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Az Mu nem olyan jó mostanában?Ahhoz képest veretlenül vezetik az angol bajnokságot úgy, h 1-el kevesebb meccset játszott az összes riválisánál...most nem játszanak látványosan, de elég masszív csapatuk van!Amúgy szerintem is most rommá verne minket, de én bízok benne, h februárra azért lesz vmi a csapatból.A csapatban bízom csak vhogy a Benítezben nem tudok bízni:S
A Chelsea meg kiderül, h milyen formában lenne addigra, mert jelenleg ők sincsenek vmi világverő formában.
Komax

R9. írta:jó lesz a schalke nekünk :D ÉS MILAN-BARCÁT VÁROK :DD
Szívemből szóltál. :D de szerintem a bayern lesz.

Olyankor mi van ha az Arsenalnak nem maradna ellenfél?, csak a 2 spanyolt és a 2 németet kaphatja, azaz mielőtt kihúznák őket már elkeltek a kapható ellenfelek. Vagy ez nem fordulhat elő?

Mivel 2. lett a Milan is ezért egy napon nem játszhatunk velük a közös stadion miatt, megtehetnénk az a gesztust, bevállaljuk héttel elő előbb vagy később játsszuk az odavágót. Legalább tv-s meccs lenne, a digin biztos.
20recoba

tovább kell jutni
Tommy

Szerencsénk van.

Bayern verhető, jelenleg ők is szar formában vannak, de februárig sok minden változhat, ha nem lesz sok sérültünk akkor még Benitezzel is továbbjuthatunk akár.

A bilan a spurs ellen játszik, simán kiesnek, szétfutják őket. :lol: :D
20recoba

Eto'o passzol Militohoz, elviszi a van Buyten mellet és 2-0 :D
Ismerős nem ? :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

örülök, hogy elkerültük a madridot és a barcát. a bayern nincs nagy formában, úgy ahogyan mi sem. remélem nem tudnak revansot venni a tavalyiért!!! :D
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Ha tovább megyünk megint lesz sorsolás,vagy a Valencia-Schalke gyözeteével játszunk??
amúgy itt a sorsolás eredménye:
Roma vs Shakhtar Donetsk
Milan vs Tottenham
Valencia vs Schalke
Inter vs Bayern Munich
Lyon vs Real Madrid
Arsenal vs Barcelona
Marseille vs Manchester United
Copenhagen vs Chelsea
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Schalke, vagy Doneck-nek jobban örültem volna. A Bayern már feljövőben van, és nekünk már a bajnokságra is nagyon kellesz figyelni, ha indulni akarunk a Bl-ben jövőre. Persze jobb mint a Barca, Real, de ha nem javulunk fel (mindenki reménykedik, hogy majd a következő hónap, de már elment 5 az idényből!!!!!!!!!) ellenük sincs esélyünk, mert összehasonlítva azokkal a csapatokkal akiktől kikaptunk jóval erősebbek. Reménykedek, hogy 2 hónap alatt sok minden változik.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Újabb sorsolás lesz ezután tehát, akárkit kaphatunk már akár egy nemzetbelit is.
Komax

Ez bejött. Inter-Bayern!!!
Komax

Komax írta:Mivel 2. lett a Milan is ezért egy napon nem játszhatunk velük a közös stadion miatt, megtehetnénk az a gesztust, bevállaljuk héttel elő előbb vagy később játsszuk az odavágót. Legalább tv-s meccs lenne, a digin biztos.
Bocsánat, elfelejtettem, hogy szét van szedve ez a forduló.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Azt hiszem elégedettek lehetünk a sorsolással!! Igaz,hogy a Schalke vagy a Sahtar jobb lett volna sokak szerint,de ez egyáltalán nem biztos.Benne van az a csapatban,hogy egy kisebb csapat ellen lazábban megy ki a pályára,és nem adnak bele mindent.Viszont a Bayern nem kis csapat,de mégis verhető..Elkerültük a Barcát,Realt,MU-t,Chelsea-t:) jelenleg 50-50 %ot adnék a továbbjutóra.

FORZA INTER!!!
Nia

Azért én még itt annyit hozzáfűznék,hogy hihetetlen néha a sors :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Na Van Gaal, most biztos nagyon összekapja a bajorokat, de nem baj nyerni kell! Azért a Shaktar csoportelsőként végzett, nem biztos, hogy könyebb ellenfél mint a Bayern.
Cupi

Nia írta:Azért én még itt annyit hozzáfűznék,hogy hihetetlen néha a sors :)

vagy a sors vagy a manipulált sorsolás. UEFA se szent, sőt.... ;)

Még van 2 hónapunk, bőven van esélyünk ellenük. Mostani formánál nem nehezebb jobbnak lenni. :)
hvmetal

szánalmas ez az időszak.tavaly a csapatunk ezzel a játékos állománnyal megverte a Chelsea-t,Barca-t,Bayern-t.nem sok lehetőség lett volna,hogy nehezebb utat járjunk be.Most pedig még 1 szar formában lévő bajor klubtól is el kell gondolkodni,hogy mennyi az esélyünk.Nem a Porto vagyunk és nem a tavalyi szezon volt a "kisiklás" hanem az idei.jó lenne ha a klub vb győzelemmel sok dolog a helyére kerülne. aki pedig Mourinho távozása után nem érzi azt,hogy egy Inter mezben 100%-ot kell nyújtania akkor inkább menjen.nem ártana 1-2 olasz Interista a keretben,Capitano szíve és Stanko harcossága sokszor kevés.büszkeségemet is zavarja,hogy triplázás után is sokan a bajorokat tartják esélyesnek.nem méltó ez a szereplés hozzánk.(titkon amúgy egy csapatot tartok esélyesnek ,hogy duplázzon a BL-ben,a harcos Intert.persze a mostani csapat hát..)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Komax írta:Ez bejött. Inter-Bayern!!!

Nem rossz :)
De fejlődni kell sokat, mert megjárhatjuk..
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Lényegében örülök ! Bayern ! Jöhet !
Persze nehéz lesz meg küzdelem a köbön meg minden de jobb mintha pl. a Barca lenne az ellenfél ;)
...ja és persze hajrá Arsenal . Hátha meglepik az ágyusok a világot ! :D

FORZA INTER !!!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Az tetszik hogy ennyien vagytok optimisták, ez a normális, de. Szerintem a jelenlegi Internek nincs esélye egyik csapat ellen sem + a Bayernt nagyon nagyon nehéz kiejteni egy oda-visszavágos rendszerben. Ha marad Benitez akkor szerintem kiesünk(bárcsak nem lenne igazam, ill küldjék el és jussunk tovább ez a jo megoldás!!!), ha elküldik és jön valaki más, akkor lehet esélyünk(azt gondolom hogy ez esetben áll az 50-50%) és talán akkor majd én is optimista leszek, addig nem! Forza INTER!!!
Tommy

Bayern még nálunk is szarabb formában van, szal ha nekünk senki ellen nincs esélyünk nekünk sem..

Azt pedig pár ember ugy látszik efelejtette, hogy nem most játsszunk a bayernel hanem februárban, addig rengeteg minden történhet.. Szánalom ez a pesszizmizmus, ugyanez volt tavaly Chelsea ellen is akkor is mindenki itt siránkozott, aztán mi lett a vége.
hvmetal

ha megnyerjük a vb-t biztos marad Benitez még vagy 2 meccset.A cesena,firenze elleni meccs elmaradt,de ha jól tudom ezek csak később lesznek bepótolva.Tehát otthon a Nápoly és idegenben a Catania vár ránk. Sok helyen hallottam és láttam,hogy a csapat mintha újjá született volna a klub vb-re.pár edzésből és 1 meccsből egy koreai csapat ellen sokat nem lehet levonni szerintem... De jó lenne látni,hogy mire képes egy motivált,pihentebb és teljes gárdával az eddig nem épp sikeres Benitez taktika.Mindenképp nyerni kellesz ezen a 2meccsen,ha nem sikerül remélem Moratti már tényleg nem vár tovább,mert egy esetleges győzelmi szériával(6meccs) könnyen visszaszerezhetjük az esélyt a scudetto-ra. Szar dolog ez a bizonytalanság.
Ami biztos,hogy nem lehet tudni mi lesz 2hónap múlva,főleg az Internél most,de az is biztos,hogy bárki ellen 50% az esélyünk,ha összeszedjük magunkat.
http://www.youtube.com/watch?v=xvn-_X5pEjY
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hát persze sok minden megtörténhet 2 hónap alatt csak az a baj hogy Benitezzel 5 honap alatt sem történt semmi, illetve mégis sikerült demoralizálni a csapatot! Ha ő marad és nem vált taktikát akkor tartom hogy nincs esélyünk. Ez nem pesszimizmus hanem reális. A Bayern mindig képes egy bizonyos szintre, ezt nem lehet elvenni tőlük. Ha a csapat hozza a maximumot(játékban és akaratban) akkor van esélyünk!! Sneijder idén semmit nem mutat(többekkel egyetemben), és ő a kulcsjátékos. Reméljük magára talál!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Tommy írta:Azt pedig pár ember ugy látszik efelejtette, hogy nem most játsszunk a bayernel hanem februárban, addig rengeteg minden történhet.. Szánalom ez a pesszizmizmus, ugyanez volt tavaly Chelsea ellen is akkor is mindenki itt siránkozott, aztán mi lett a vége.
Ebben teljesen igazad van. Egyből be is ugrott, hogy Kalou egyenlítő góljánál azonnal beírtad: kiestünk. :twisted:

FORZA INTER!!!
Tommy

sorger=giallo írta:
Tommy írta:Azt pedig pár ember ugy látszik efelejtette, hogy nem most játsszunk a bayernel hanem februárban, addig rengeteg minden történhet.. Szánalom ez a pesszizmizmus, ugyanez volt tavaly Chelsea ellen is akkor is mindenki itt siránkozott, aztán mi lett a vége.
Ebben teljesen igazad van. Egyből be is ugrott, hogy Kalou egyenlítő góljánál azonnal beírtad: kiestünk. :twisted:

FORZA INTER!!!

Én a meccs előtti esélyekről beszéltem..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Tommy írta:Szánalom ez a pesszizmizmus

A jelenlegi csapat is az sajna, aki realista az ebből indul ki :)
Jó hír viszont hogy ennél gyengébbek már nem nagyon leszünk : PP
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Most egyik csapat sincs csúcsformában,de a meccseket februárban játszák,addig mindkét csapatnál fordulhat a világ.Persze remélem ebböl mi jövünk ki jobban. :D
20recoba

José Mourinho a tévé előtt szurkol majd az Internek szombat este.

A milánói gárda az előző szezonban a portugál szakemberrel nyerte meg az Olasz Kupát, az olasz bajnokságot és a Bajnokok Ligáját, utóbbinak köszönhetően vehetett most részt a klub-vb-n. Bár Mourinho a nyár óta már a Real Madridot irányítja, tiszta szívéből szorít majd korábbi csapatáért.

„Meg kell nyernünk a klub-vébét – nyilatkozta többes szám egyes személyben Mourinho a La Repubblicának. – Ötvenhét mérkőzést játszottunk, hogy idáig eljuthassunk, most már nem ronthatjuk el. Az Internek kell a világ legjobbjának lennie."

„Megnézem a mérkőzést, méghozzá Inter-mezben" – tette hozzá a portugál, aki nem véletlenül beszél úgy, mintha még mindig ő ülne a fekete-kékek kispadján, mivel távozásakor kijelentette, hogy örök életére Inter-szurkoló marad.

Nem semmi ez a csávó :lol:
Tommy

Ennyi! Uno di noi..

Ennyire még soha nem kötődött szerintem egy csapathoz sem. Biztos vagyok benne, hogy visszafog térni ha nem is most, de pár év múlva biztos.
Cupi

Ez egy korrekt nyilatkozat volt :) Visszavárunk José ;)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Tommy írta:Ennyi! Uno di noi..

Ennyire még soha nem kötődött szerintem egy csapathoz sem. Biztos vagyok benne, hogy visszafog térni ha nem is most, de pár év múlva biztos.

Szép remények Tomikám, de fogadok veled egy Guinnessben, h nem fog visszatérni.
Válasz küldése