Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Süti
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szegény Lazio-sok, elcserélték magukat... 
- PellerG
Mi ez a csere, Milito le?! Még simán benne van, hogy Klose-ék bekotornak egyet, és akkor nagy szarban leszünk....
- Süti
Ranieri rendszeresen bevállalja ezeket a deffenzív cseréket, eddig bejöttek.
- Audipower
PellerG írta:Mi ez a csere, Milito le?! Még simán benne van, hogy Klose-ék bekotornak egyet, és akkor nagy szarban leszünk....
Egyetértek, de ha Milito-t levitte, akkor legalább Zarate-t kellett volna behoznia, a volt csapata ellen azért csak mutatna valamit.
- PellerG
Mintha nem is lenne belső középpályánk. Átrohannak ott. Nem tudom, hogy Motta nem Motta kérdés e, de nagyon feltűnő.
- Baggio85
A mai meccs egyetlen pozitívuma a győzelem! De lesznek itt gondok sajnos...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- sly89
Nehezen, de meglett. 
Obi nagyon küzdött, ő volt a legjobb csere
- Audipower
A mai játék nagyon gyenge volt. A védekezésünk valamennyire stabilizálódott Chivu lecserélésével, de a támadójátékunk nulla. El kell felejteni és készülni a Napoli elleni szerdai kupameccsre. Azt sztem még nehezebb lesz.
- mike
Megvan a 3 pont, ez a legfontosabb
Milito klasszis, ezért ragaszkodtam volna hozzá eddig is, bizalom kell neki, és rúgdossa a gólokat. Sneijder új színt adott a játéknak, remek indításai voltak.
Amin felhúztam magam hogy a vezetés után nem is akartunk támadni, átálltunk védekezésre, és nem rajtunk múlt hogy nem X lett a meccs.
Obi nálam kezdő lenne, sokkal inkább mint Chivu vagy Nagatomo.
Milito klasszis, ezért ragaszkodtam volna hozzá eddig is, bizalom kell neki, és rúgdossa a gólokat. Sneijder új színt adott a játéknak, remek indításai voltak.
Amin felhúztam magam hogy a vezetés után nem is akartunk támadni, átálltunk védekezésre, és nem rajtunk múlt hogy nem X lett a meccs.
Obi nálam kezdő lenne, sokkal inkább mint Chivu vagy Nagatomo.
- DSanton39
Audipower írta:A mai játék nagyon gyenge volt. A védekezésünk valamennyire stabilizálódott Chivu lecserélésével, de a támadójátékunk nulla. El kell felejteni és készülni a Napoli elleni szerdai kupameccsre. Azt sztem még nehezebb lesz.
A kupában megint remélem cserék játszanak, felesleges túlerőltetni azt, most a bajnokság az elsődleges! Már 4. helyen vagyunk 3 pontra a BL helytől, meg kell legyen!
- alwin91
a gyengébb ellenfelek ellen szépen is játszunk mostanság meg győzünk is, keményebb ellenfelek ellen a szép játék nem jön át, de legalább a győzelem megvan.
Nagyon felidegeltem magam ezen a sok eladott labdán.
Nagyon felidegeltem magam ezen a sok eladott labdán.
- hvmetal
Merda,Lazio 6pont,ennyi
Motta nagyon kell.Remélem Poli tudja majd pótolni,ha épp sérült.
Megyünk Leccébe.Juve-Udinese,Milan-Cagliari. hozhatunk megint pontokat vkin
Motta nagyon kell.Remélem Poli tudja majd pótolni,ha épp sérült.
Megyünk Leccébe.Juve-Udinese,Milan-Cagliari. hozhatunk megint pontokat vkin
-
JZ4+MM23
én is ezt akartam írni amit hvmetal írt annyival kiegészítve h ha megverjük a leccet(i)és a palermot (o) akk sztem egy meccsen ( 3 ponton) belül leszünk az elsőhöz ugye 20 forduló juve-udine 21.forduló lazio-milan
A meccsről tény nem játszottunk jól és most a védekezés sem volt az igazi de a győzelmet nem kell megmagyarázni és ha azt nézzük a csatárok sokkal több gólt nem rúghattak volna
Forza Inter!!!!
A meccsről tény nem játszottunk jól és most a védekezés sem volt az igazi de a győzelmet nem kell megmagyarázni és ha azt nézzük a csatárok sokkal több gólt nem rúghattak volna
Forza Inter!!!!
- alwin91
sly89 írta:Nehezen, de meglett.
Szerintem is Ő volt ma a legjobb!
- PellerG
Motta nagyon kell, az utóbbi fél éve alapján.
A baj az, hogy sokat sérült. Valaki nagyon kéne még középre Cuchu mellé, minőségi valaki, nem Poli. Borzalmas átjáróház minden meccs, amikor nincs Motta, ez az igazság.
Guarín, Montolivo, valamelyikük nagyon kéne oda középre, remélem jön egyikük még januárban.
Elől is vannak gondok, 2 használható csatár, de ők sem bombaformában, bár remélem Milito megtalálja magát, nagyon megérdemelné.
Chivu érthetetlen, már reménykedtem benne, hogy Frank de Boer tényleg elviszi most, nagyon odavolt érte. Erre újra a kezdőbe kerül, még úgy is, hogy a héten sérült is volt.
Azért mákunk volt ma, a győztes góllal, és, hogy Cissé, Rocchi vagy Klose nem talált még egy gólt, mert akkor már nem lett volna cserénk átállni.
A baj az, hogy sokat sérült. Valaki nagyon kéne még középre Cuchu mellé, minőségi valaki, nem Poli. Borzalmas átjáróház minden meccs, amikor nincs Motta, ez az igazság.
Guarín, Montolivo, valamelyikük nagyon kéne oda középre, remélem jön egyikük még januárban.
Elől is vannak gondok, 2 használható csatár, de ők sem bombaformában, bár remélem Milito megtalálja magát, nagyon megérdemelné.
Chivu érthetetlen, már reménykedtem benne, hogy Frank de Boer tényleg elviszi most, nagyon odavolt érte. Erre újra a kezdőbe kerül, még úgy is, hogy a héten sérült is volt.
Azért mákunk volt ma, a győztes góllal, és, hogy Cissé, Rocchi vagy Klose nem talált még egy gólt, mert akkor már nem lett volna cserénk átállni.
- hvmetal
Napoli ellen játszhatnának a csereemberek. Zarate is (R9-et extázisba hozva)
- Festa
Ez nagyon kemény meccs volt,de továbbra is nyerünk akkor a játék másodlagos.
Pazzini a góljára ellenére nem nyerte el a szimpátiám.Játékban nagyon gyenge.
Amennyiben érkezik egy A- kategóriás csatár (Tevez vagy más) akkor lehet esélyünk a scudetto-ra.
A jövő héten a Juve az Udinésvel játszik.Ott már egy iksz is jó.Bármennyire is jók meg veretlenek szerintem a Juve elfog fáradni és jönnek majd az ilyen Cagliari elleni pontvesztések.Én inkább a Milántól tartok.
Bár megnézném mi lenne velük ha Ibra hosszabb időre kidőlne.
Mindenesetre 5 és 6 pont a hátrányunk a fő riválisok ellen szóval ha csak ezt nézzük a bajnoki címre még igenis van esélyünk.
Pazzini a góljára ellenére nem nyerte el a szimpátiám.Játékban nagyon gyenge.
Amennyiben érkezik egy A- kategóriás csatár (Tevez vagy más) akkor lehet esélyünk a scudetto-ra.
A jövő héten a Juve az Udinésvel játszik.Ott már egy iksz is jó.Bármennyire is jók meg veretlenek szerintem a Juve elfog fáradni és jönnek majd az ilyen Cagliari elleni pontvesztések.Én inkább a Milántól tartok.
Bár megnézném mi lenne velük ha Ibra hosszabb időre kidőlne.
Mindenesetre 5 és 6 pont a hátrányunk a fő riválisok ellen szóval ha csak ezt nézzük a bajnoki címre még igenis van esélyünk.
- interfan
Ranieri kezdő húzása, hogy nagatomo és chivu egyszere játszik, nagyon nem jött be, de szerencsére tudott változtatni, chivut elkéne végleg feledni mert nagyon gyenge. Alvarez volt aki még szintén gyenge volt, de majd hátha legközelebb. Milito kezdi megtalálni a helyes útat, pazzini a gólján kívül sajnos nagyon eltűnt. Motta hiánya is látszott nagyon, ha esetleg menne a psg be, akkor mindenképp kell guarin. Kupára pedig játszanak a cserék.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Süti
PellerG írta:Motta nagyon kell, az utóbbi fél éve alapján.
A baj az, hogy sokat sérült.
Így van, lehetett érzeni a hiányát, nem ment a labdatartás valami jól.
- PellerG
Összegyűlt a 4 sárgája!
Amúgy szerintem idén a Kupa 3adlagos. A bajnokság nagyon kemény tavaszi menet lesz! Brutál! Főleg ha végül nem veszünk igazi húzóembert januárban. A BL-ben meg nagyon jó lenne menni 1-2-(3) kört, a BL az BL
Nem is értem, miért nyilatkozott úgy a Coppáról Ranieri, mintha az a BL serleg lenne....
Azt mondta, nekünk kimondottan fontos. De nem értem. Mindenki pihentet, cserecsapatok játszanak, tavaly megnyertük....Az Euro Liga helyet elérjük, szóval azért sem kell....Nem értem, látni kéne, hogy idén egyértelműen fontosabb célok vannak ennél.
Amúgy szerintem idén a Kupa 3adlagos. A bajnokság nagyon kemény tavaszi menet lesz! Brutál! Főleg ha végül nem veszünk igazi húzóembert januárban. A BL-ben meg nagyon jó lenne menni 1-2-(3) kört, a BL az BL
Nem is értem, miért nyilatkozott úgy a Coppáról Ranieri, mintha az a BL serleg lenne....
Azt mondta, nekünk kimondottan fontos. De nem értem. Mindenki pihentet, cserecsapatok játszanak, tavaly megnyertük....Az Euro Liga helyet elérjük, szóval azért sem kell....Nem értem, látni kéne, hogy idén egyértelműen fontosabb célok vannak ennél.
- hvmetal
Nem mondhatja,hogy a csapat nem bírja el a 3 sorozaton való szereplést,ezért szarunk rá
a klub neve: Internazionale, tudod
most már amúgy szürke csillagot kap aki 10szer nyert Coppát (csütörtökön mondta a kommentátor)
a klub neve: Internazionale, tudod
most már amúgy szürke csillagot kap aki 10szer nyert Coppát (csütörtökön mondta a kommentátor)
- Süti
PellerG írta:idén a Kupa 3adlagos
Ha szerdán nyögvenyelősen is de legyőzzük a Nápolyt (eléggé szétestek az utóbi időben), akkor a Siena-Chievo kettős közül nem hinném hogy bármelyik csapat komoly gondot okozna, még akkor is, ha visszavágós az elődöntő.
Harmadlagos a kupa, de nem nagy energiabefektetéssel besétálhat a csapat a döntőbe, és ezt a ziccert kár lenne kihagyni szerintem.
- Komax
Szidnak minket, hogy milyen szarul játszik az Inter, de annál szebb gólokat lövünk.
Most egyszerűen az eredmény a legfontosabb, mindegy hogy csak nyerjük, pláne egy ilyen elcseszett ősz után.
Nem tudom ki a gyepmester a Meazzaban, de kezébe adhatnánk egy gereblyét, mert a lapos passzoknál nagyon pattogott a labda, a játékosoknak meg komoly kihívást jelentett talpon maradni a pályán. Továbbá nem kis sérülésveszélyt hordoz magában.
Nem tudom ki a gyepmester a Meazzaban, de kezébe adhatnánk egy gereblyét, mert a lapos passzoknál nagyon pattogott a labda, a játékosoknak meg komoly kihívást jelentett talpon maradni a pályán. Továbbá nem kis sérülésveszélyt hordoz magában.
-
A'doma Zajcev Jr.
Pedig úgy emlékszem az ünnepek alatt fel lett újítva a gyep. Ennyit ért... 
- Süti
Az lehet, de a stadionnal van a gond, mert nem megoldott a szellőzése, ezért megy mindig tönkre a gyep.
Majd az új stadionnál Moratti erre jobban figyel
...
Majd az új stadionnál Moratti erre jobban figyel
-
gabesz
sly89 írta:Dirtylt írta:Egyvonal!!!![]()
![]()
Attól függ, merről húzzuk azt a vonalat
Hát én nem tudom, a fűnyírás miatti csíkok alapján nekem tényleg egyvonalnak tűnik, ráadásul a partjelző is pont egyvonalban van velük...
http://www.youtube.com/watch?v=igrzoen5ceY
(3:24-nél a visszajátszás)
- sly89
gabesz írta:sly89 írta:Dirtylt írta:Egyvonal!!!![]()
![]()
Attól függ, merről húzzuk azt a vonalat
Hát én nem tudom, a fűnyírás miatti csíkok alapján nekem tényleg egyvonalnak tűnik, ráadásul a partjelző is pont egyvonalban van velük...
http://www.youtube.com/watch?v=igrzoen5ceY
(3:24-nél a visszajátszás)
Utólag megnézve, lehet igazad van. Akkor nekem egyértelmű les volt, lehet nem figyeltem a Lazio utolsó emberét, de a lényeg, hogy győztünk!
- 20recoba
-
Injoc
A partjelző azt hitte hogy Milito hozzáért a labdához...és akkor valóban nem lett volna les...de nem ért hozzá, így les volt.
- kolesnorbi
Thiago Motta utolsó meccse Inter mezben
Már csak ezért is nyernünk kell.
Már csak ezért is nyernünk kell.
-
rEEzuh
ha valakinek kéne egy normális stream:
http://www.sportlemon.tv/v-2/14/182/v-358351.html
igaz olasz, ha vki tud egy jól működő angolt, mondjuk sky sports, azt megköszönném :]
http://www.sportlemon.tv/v-2/14/182/v-358351.html
igaz olasz, ha vki tud egy jól működő angolt, mondjuk sky sports, azt megköszönném :]
- alwin91
ezt a rohadt románt nem igaz, hogy nem lehet eladni. mi a tökömet lát benne minden edző?? bocsánat de ezen a sárgán amit összeszerencsétlenkedett nagyon felhuztam magam.
- sly89
Engem is felidegel a ténykedése.
Azért az durva, hogy kontráznánk, de nincs elöl gyors emberünk, meg csak 2-en mennek előre, alig van a pályán támadószellemű játékosunk. Így nehéz lesz gólt lőni
Azért az durva, hogy kontráznánk, de nincs elöl gyors emberünk, meg csak 2-en mennek előre, alig van a pályán támadószellemű játékosunk. Így nehéz lesz gólt lőni
- lucky0
Ez a védekező taktika az agyamra megy!Ennyire be kell szarni egy napolitól!Egy barca ellen megértem,de a Napoli ellen azért egy kicsit erősnek érzem!!A bocskoros romántól már a hajam égnek áll,sneijder nem akar már itt focizni,csak hisztizik nem hogy a játékkal foglalkozna!
- kolesnorbi
Szerintem kéne egy Sneijder-Zarate és egy Chivu-Alvarez csere.
- alwin91
az a hozzáállás,amit az utolsó 20 percben mutatott a csapat tetszett.Mentek előre, daráltak, akartak. De miért nem lehet ezt az első perctől, főleg úgy, hogy ez nem egy visszavágós meccs. Akkor még megérteném, hogy idegenben jó az X.
Ma azt is megtudtuk, hogy a vezetőség szerint nincs szükség igazolásra, ezt az okos döntést ez az esti meccs megfűszerezte.
Ma azt is megtudtuk, hogy a vezetőség szerint nincs szükség igazolásra, ezt az okos döntést ez az esti meccs megfűszerezte.
- Baggio85
Az utóbbi meccseken nagyon keveset futballoztunk, várható volt, hogy ez nem lesz mindig elég, hogy eredményesek legyünk. A gól után kiderült, hogy nem kellett volna ennyire tartani a Napoli-tól, az utolsó 20-30 percben még úgy ahogy elfogadható volt a játékunk. Ez egy X-es meccs volt, dehát ekkora hibát, mint ami a 11-es előtt volt, nem lehet elkövetni ezen a szinten. Örültem, hogy Ranocchia jól játszott egészen a végéig, de aztán bántóan, nagyon könnyen játszotta át Cavani. A jelenlegi taktikánk rövid távon lehet eredményes, de hosszú távon nem sokra fogunk menni vele.
És még csak egy megjegyzés: Alvarez-nek természetesen időt kell adni, voltak biztató momentumai a szezonban, de amellett, hogy dinamikával nem nagyon rendelkezik, az az összehasonlítás, amit szezon előtt mondogattak, hogy olyan bal lába van, mint Recoba-nak... Hát én kérek elnézést... Recobától elsősorban!
FORZA INTER!!!
És még csak egy megjegyzés: Alvarez-nek természetesen időt kell adni, voltak biztató momentumai a szezonban, de amellett, hogy dinamikával nem nagyon rendelkezik, az az összehasonlítás, amit szezon előtt mondogattak, hogy olyan bal lába van, mint Recoba-nak... Hát én kérek elnézést... Recobától elsősorban!
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2012.01.25. 23:19-kor.
- PetR
- Kapcsolat:
Ezt a meccset Tevez lehet eldöntötte volna... Nagyon kéne venni egy jó csatárt.
A második félidő amúgy jó volt. Jó lett volna címet védeni. Mindegy, nem szabad leereszteni, bajnokságban menni kell.
FORZA INTER!
A második félidő amúgy jó volt. Jó lett volna címet védeni. Mindegy, nem szabad leereszteni, bajnokságban menni kell.
FORZA INTER!
- alwin91
Baggio85 írta:Az utóbbi meccseken nagyon keveset futballoztunk, várható volt, hogy ez nem lesz mindig elég, hogy eredményesek legyünk. A gól után kiderült, hogy nem kellett volna ennyire tartani a Napoli-tól, az utolsó 20-30 percben még úgy ahogy elfogadható volt a játékunk. Ez egy X-es meccs volt, dehát ekkora hibát, mint ami a 11-es előtt volt, nem lehet elkövetni ezen a szinten. Örültem, hogy Ranocchia jól játszott egészen a végéig, de aztán bántóan, nagyon könnyen játszotta át Cavani. A jelenlegi taktikánk rövid távon lehet eredményes, de hosszú távon nem sokra fogunk menni vele.
FORZA INTER!!!
Szerintem kifejezetten jó volt ma. Egyszerűen nem fogja még föl, hogy ez nem az argentín bajnokság, ahol lehet cipelni a labdát meg bűvölni meg minden anélkül, hogy rögtön rámenne valaki.
- PellerG
-Én inkább nézem ezt a totál deffenzív kontrára épülő taktikai harcot, mint hogy ilyen Schalke elleni meglepiket kelljen átélnem.
-Chivu botrány. Az 1. félidőben Maggio 10 méteren 2 métert vert rá mélységből érkezve, és került lövőhelyzetbe az 5-ös környékén. Nagyon csúnya volt. Aztán a sárga lapos akciója szokás szerint....Nem értem, komolyan miért kell itt tartani.
-Sneijder borzalom. Idegbeteg lett. Össze-vissza rúgdosódott, alattomos belépők. Vita szokás szerint mindenkivel. Botrányos pontrúgások, kivéve a végén a szabadrúgás. Anno élvezte a játékot, látni lehetett hogy nagyon akar. Most meg: "tojok bele, ha megkapom próbálok valamit kihozni, de ha szerelnek duzzogok egy sort és végignézem sikerül e valakinek helyrehozni a hibámat". Nem tudhattuk, de egyértelműen azt gondolom jobban jártunk volna, ha nyáron ő megy és nem Eto'o. Persze nem kizárt, hogy kedvet kap majd újra a játékhoz, és belelendül, de ettől jó ideje nagyon távol áll.
-Chivu botrány. Az 1. félidőben Maggio 10 méteren 2 métert vert rá mélységből érkezve, és került lövőhelyzetbe az 5-ös környékén. Nagyon csúnya volt. Aztán a sárga lapos akciója szokás szerint....Nem értem, komolyan miért kell itt tartani.
-Sneijder borzalom. Idegbeteg lett. Össze-vissza rúgdosódott, alattomos belépők. Vita szokás szerint mindenkivel. Botrányos pontrúgások, kivéve a végén a szabadrúgás. Anno élvezte a játékot, látni lehetett hogy nagyon akar. Most meg: "tojok bele, ha megkapom próbálok valamit kihozni, de ha szerelnek duzzogok egy sort és végignézem sikerül e valakinek helyrehozni a hibámat". Nem tudhattuk, de egyértelműen azt gondolom jobban jártunk volna, ha nyáron ő megy és nem Eto'o. Persze nem kizárt, hogy kedvet kap majd újra a játékhoz, és belelendül, de ettől jó ideje nagyon távol áll.
- Süti
PellerG írta:azt gondolom jobban jártunk volna, ha nyáron ő megy és nem Eto'o.
Csatlakozom.
Ha Motta tényleg megy és senki sem érkezik, (leszámítva Obi játékjogának 50%-át: bravó Branca, Ausilio) azzal a vezetőség azt is kinyilvánítja, hogy max. a harrmadik helyet tűzte ki célul.
Nagyon úgy néz ki, hogy idén kupa nélkül maradunk.
Régi "szép idők".
-
keresztesierwin
En nem fogok addig Inter meccset nezni mig nem vesznek egy Cavanit vagy hasonlo stilusu csatart mer ez katasztrofa Szegeny Milito probalt vmit csinalni erre behoztak melle Zaratet aki szimplan csak kirohogok:D En pont az Intert anno azert szerettem mer kivalo tamadoi voltak de most ezt nagyon elbaltaztak... Nagyon idegesito amit csinalnak mostanaba....
-
Injoc
Süti írta:PellerG írta:azt gondolom jobban jártunk volna, ha nyáron ő megy és nem Eto'o.
Csatlakozom.
Wes a realnál is ezt csinálta. Volt egy kiemelkedő szezonja utána ugyanúgy megsérül és annyira fos lett hogy eladták nekünk. Az a baj hogy ha eladjuk MU-nak (mert eladjuk) ott megint fasza kis labdákat fog osztogatni...bár lehet DeJong, vagy Balo lerúgja a 2. meccsén...
-
RenciDavid
Rickyvel 9ből 8at nyertünk. Ez számomra azt bizonyítja, hogy nem függünk Sneijdertől, felőlem ha 35M-t letesz valaki érte, akkor mehet. Az árából elhoznám Lucast. Ha Lucast csak 40 fölött engedik még akár egy 10M-t hozzá is tennék, mert Lucas a következő 10 év legjobb játékosa lehet.
- Komax
Én nem sírok, hogy kiestünk a kupából. Sokkal fontosabb a bajnokság.
Sneijder mióta itt van ugyanilyen hévvel játszott, csak akkor jöttek az aranyérmek senki nem törődött a rohamaival. Tegnap azért benne volt az akarás és a gólszerzés is. Ő klasszis játékos, ezt ne felejtsük el. De adjuk el, ez a lényeg...
Sneijder mióta itt van ugyanilyen hévvel játszott, csak akkor jöttek az aranyérmek senki nem törődött a rohamaival. Tegnap azért benne volt az akarás és a gólszerzés is. Ő klasszis játékos, ezt ne felejtsük el. De adjuk el, ez a lényeg...
- zsizsi14
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 22 Milito;
Substitutes: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 18 Poli, 28 Zarate;
Coach: Claudio Ranieri.
Inter.it
Substitutes: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 18 Poli, 28 Zarate;
Coach: Claudio Ranieri.
Inter.it
-
RenciDavid
Atya ég Samuel de lassú, 20 méteren 10m-t rávertek... Ezt bemákoltuk.
- PellerG
Ezt tudjuk, tudtuk eddig is. Helyezkedéssel sokat tud korrigálni, de az nem mindig elég. Ezért lenne jó egy megfelelő helyettes, dehát nincs rá szükségünk....Pedig 3 fronton kell áltlaában helytállnunk, nem lenne baj ha nem neki kéne állandóan játszania, "picit" sérülékeny.
Amúgy Sneijder ma végre nagyon akar. Igaz, hogy ma is vitatkozik, de oda is teszi magát mellette. Ideje lenne végre.
Amúgy Sneijder ma végre nagyon akar. Igaz, hogy ma is vitatkozik, de oda is teszi magát mellette. Ideje lenne végre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2012.01.29. 15:34-kor.
- Dan-i-nter
védelmünk néha hajmeresztő dolgokat művel...
- DaNi
Pazzini helyett a szünetben jöhet Alvarez!