Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
A tegnapi meccs kapcsán én csak annyit mondok, hogy igazolgatunk mindenféle, "senki nem látta még futballozni" játékosokat Dél-Amerikából meg minden honnan euró milliókért, közben meg ennek a Miccolinak már régen kék-feketében kellett volna játszania!!!
- jakupecs
Baggio85 írta:A tegnapi meccs kapcsán én csak annyit mondok, hogy igazolgatunk mindenféle, "senki nem látta még futballozni" játékosokat Dél-Amerikából meg minden honnan euró milliókért, közben meg ennek a Miccolinak már régen kék-feketében kellett volna játszania!!!
ezzel tökéletesen egyet értek, Miccoli már évek óta magas szinten játszik, de a válogatottban sem látják meg ezt sajna... Hozzánk meg simán befért volna!!
- Víctor04
jakupecs írta:Baggio85 írta:A tegnapi meccs kapcsán én csak annyit mondok, hogy igazolgatunk mindenféle, "senki nem látta még futballozni" játékosokat Dél-Amerikából meg minden honnan euró milliókért, közben meg ennek a Miccolinak már régen kék-feketében kellett volna játszania!!!
ezzel tökéletesen egyet értek, Miccoli már évek óta magas szinten játszik, de a válogatottban sem látják meg ezt sajna... Hozzánk meg simán befért volna!!
Hagyjuk már Miccolit! Ugyan olyan önző kis b*zi, mint Di Natale az Udinében, ráadásul juventino is volt! Isten mentsen meg az ilyenektől. Matrit kellett volna még elhozni Cagliariból, vagy Acquafrescat nem elherdálni...
-
JZ4+MM23
este nem voltam gépközelben így csak most tudom értékelni a látottakat. (felvételről láttam a meccset) Ilyen körülmények között sztem nem kellett volna lejátszani a meccset és ami a legviccesebb lesz h most majd a milán panaszkodni fog a pálya talajára aminek hatására majd elmarad a milan vs napoli.... NO COMMENT jah és érdekes módon északon csak Milánóban lehetett focizni...
- mike
Milito egyszerűen fantasztikus !!!! 
Két évvel ezelőtti önmagát idézi, csak sajnos most nincs olyan csapat mögötte mint José alatt.
Ranierinek nagyon nem örültem mikor bejelentették, és sajnos lehet be is igazolódik hogy nem képes hosszútávon kézbentartani a csapatot.
Mindenesetre a Herceg az ő irányítása alatt lett újra a régi
Két évvel ezelőtti önmagát idézi, csak sajnos most nincs olyan csapat mögötte mint José alatt.
Ranierinek nagyon nem örültem mikor bejelentették, és sajnos lehet be is igazolódik hogy nem képes hosszútávon kézbentartani a csapatot.
Mindenesetre a Herceg az ő irányítása alatt lett újra a régi
- graziejosé
Miccoli szerintem csak egy 'közepes' csapatnak lehet a királya. Az meg, hogy tegnap kaptunk 2 ugyanolyan gólt, az kevésbé az ő érdeme volt, inkább a védelem szégyene, na meg az a fejes....
Idén a Palermotól kaptunk egy 8-at, az mi?
Idén a Palermotól kaptunk egy 8-at, az mi?
- interjani
Palombo hogy muzsikált tegnap?
-
A'doma Zajcev Jr.
interjani írta:Palombo hogy muzsikált tegnap?
Kicsit meg volt illetődve szerintem ami nem is csoda. Ennek ellenére kiosztott egy tanári passzt Zanettinek aki gólpasszra váltotta azt.
Úgy érzem nagy hasznára lesz a csapatnak!
- Komax
Komolytalan meccs volt a szerdai. Aki kitudta ásni a labdát a hó alól az gólt lőtt. 
- Víctor04
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=3 ... witterfeed
Keret a Roma ellen. Se Sneijder, se Forlán, se Alvarez!!!! Ez így nagyon merész lesz
Keret a Roma ellen. Se Sneijder, se Forlán, se Alvarez!!!! Ez így nagyon merész lesz
- Veko
Alvarez és Sneijder sérültek???
-
A'doma Zajcev Jr.
Víctor04 írta:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=38993&L=en&utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed
Én is most néztem. Nem lesz egyszerű dolog. Gyakorlatilag nincs kreatív középpályánk. Poli nagyot domboríthat, benne van fantázia.
- Víctor04
Sneijder és Alvarez a Novara ellen már bevethető lesz. De nekem van egy olyan sejtésem, hogy Ranieri csak óvatosságból nem nevezte Sneijdert, nehogy hoszabb távra kidőljön...
- Komax
Elmarad a Roma-Inter!
- PellerG
A legfrissebb döntés, hogy vasárnap 3 órára tették át a meccsünket, mivel holnap nagy havazás várható Rómában.
Az időjárástól függ, lesz e meccs, de jelenleg ez a döntés.
Ha lesz, én így kezdenék, a tartalékos keret alapján:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Nagatomo-Zanetti,Palombo,Cambiasso,Obi-Pazzini,Milito
Az időjárástól függ, lesz e meccs, de jelenleg ez a döntés.
Ha lesz, én így kezdenék, a tartalékos keret alapján:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Nagatomo-Zanetti,Palombo,Cambiasso,Obi-Pazzini,Milito
- alwin91
Nekem Poli játéka nagyon tetszett a Palermo ellen. Sajnáltam is, hogy lement, bár nagyon faragták, lehet belefáradt a 60 perc alatt.
-
RenciDavid
A csapat már Rómában van, reméljük lesz meccs 
- hvmetal
RenciDavid írta:A csapat már Rómában van, reméljük lesz meccs
remélem nem lesz
utóbbi 3meccs gáz,se Sneijder,se alvarez ráadásul CR Roma b.zi
nem kéne már kikapni
- kolesnorbi
Találtam egy webkamerát: http://www.romexplorer.com/rome-webcam.htm
Sok mindent nem lehet belőle kivenni, de nincs olyan kegyetlen idő Rómában.
Remélem lesz meccs.
Sok mindent nem lehet belőle kivenni, de nincs olyan kegyetlen idő Rómában.
Remélem lesz meccs.
-
Interfan84
Nem tudom volt-e már, de az Inter Primavera csapata bejutott a NextGen Series elődöntőjébe miután Portugáliában legyőzte a Sporting utánpótlás csapatát. A döntőbe kerülésért a Marseille együttesén kell továbblépni...
Sporting Clube de Portugal 0-1 Inter Milan
Gól: M'Baye 55'
Inter Milan:
Kezdő: Di Gennaro, Pecorini, M'baye, Spendlhofer, Kysela, Duncan, Alborno, Romano, Longo, Bessa (71), Crisetig
Cserék: Sala, Pasa, Giannetti, Falaca, Livaja (71), Garritano, Forts
Edző: Roberto Samaden
Sárga lap: Cirsetig 49', Duncan 73', Livaja 81', Longo 85'
A mérkőzés: http://www.youtube.com/watch?v=IAklzM4M7y4
Hivatalos honlap: http://www.nextgenseries.com/
Sporting Clube de Portugal 0-1 Inter Milan
Gól: M'Baye 55'
Inter Milan:
Kezdő: Di Gennaro, Pecorini, M'baye, Spendlhofer, Kysela, Duncan, Alborno, Romano, Longo, Bessa (71), Crisetig
Cserék: Sala, Pasa, Giannetti, Falaca, Livaja (71), Garritano, Forts
Edző: Roberto Samaden
Sárga lap: Cirsetig 49', Duncan 73', Livaja 81', Longo 85'
A mérkőzés: http://www.youtube.com/watch?v=IAklzM4M7y4
Hivatalos honlap: http://www.nextgenseries.com/
- Süti
-
JZ4+MM23
elnézve a keretet ez a meccs sajnos nem sok jót ígér... ha a roma megszerzi a vezetést gyakorlatilag el is dől a meccs mivel csak Casta ül a padon aki talán erősíteni tudná a támadásokat egyetlen esély ha a Herceg betalál és sikerül megint kapott gól nélkül lehozni a meccset remélem így lesz
Forza Inter
Forza Inter
- Intertobi
Helló! Múltkor valaki belinkelt egy oldalt ahol lehetett nézni a digi sportot magyarul.De azon most a Juve meccs megy. Digi plusszt nem lehet így online nézni? előre is köszi
- sorger=giallo
Nyomjuk le a rómaiakat!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- csak is inter
1:0 ezt hamar benyomták 
-
Dirtylt
Mi ez a védelem........................ Te jó ég
-
RenciDavid
Ez a Róma egy másik dimenzió mint mi... Ebből sok gólos vereség lesz...
- PellerG
Eddig nem gyenge nyomás alatt vagyunk. Obi ha kirúgja a p-be a labdát, nincs szöglet, de hátul toligálta....
Sajnos sima meccsnek néz ki.
Sajnos sima meccsnek néz ki.
- Dan-i-nter
Most csatlakoztam csak be. Mi történt?
- sorger=giallo
Eddig semmi jó, a mi szemszögünkből... Elég nagy a fejetlenség.Dan-i-nter írta:Most csatlakoztam csak be. Mi történt?
FORZA INTER!!!
- g.e.r.a
Ezt egyre fájdalmasabb hétről hétre nézni!!! Sajnos 0-ák vagyunk....az is érdekes, h minden csapatott hagyunk irányítani. Oké, h kontra focit nyomunk, de azt lehetne állandó letámadás mellett nem pedig területet hagyva! Kezdjünk megbarátkozni az Európa ligával:)
- PellerG
Dan-i-nter írta:Most csatlakoztam csak be. Mi történt?
Jó várható volt, hogy ilyen kezdővel (más nem nagyon lehetne) be állunk bunkerre, és kontrázni fogunk. De folyamatos hazaadások Julionak, már 2-3x is gondban volt. Első 10 percben totál letámadtak. Egyértelmű volt, hogy nem ússzuk meg. Pazzini megint a hátrapasszt keresi, remélem Forlan használható lesz előbb-utóbb végre. Volt egy nagyobb Milito helyzet, csak sajnos középre ment. De összességében sokkal lendületesebb csapat, ez jól kijön.
-
Dirtylt
Ranierinek most kell lépnie, ha meg akarja fogni ezt a meccset. Nagatomot azonnal levenném. Megye 3-ban van ilyen fejetlenség. Töketlenek vagyunk... Értem, hogy átadjuk a területet a kontra miatt, de a Roma meg pont 3-4 emberrel támadja a labdásainkat, hogy ne tudjanak indítani, és minden támadást lövéssel fejez be. Jól ölik a taktikánk...
Ja és Totti járókerettel, tolókocsiban, a halálos ágyán többet ér, mint Pazzini
Ja és Totti járókerettel, tolókocsiban, a halálos ágyán többet ér, mint Pazzini
- inter89
g.e.r.a írta:Ezt egyre fájdalmasabb hétről hétre nézni!!! Sajnos 0-ák vagyunk....az is érdekes, h minden csapatott hagyunk irányítani. Oké, h kontra focit nyomunk, de azt lehetne állandó letámadás mellett nem pedig területet hagyva! Kezdjünk megbarátkozni az Európa ligával:)
Hát igen,ez eddig nagyon gyenge amit csinálunk,és én se értem miért nem támadunk le,így labdát szerezni,esetleg gólt nem sok esélyünk lesz!
Meg az is szörnyű látni,hogy kiöregedett a csapatunk,mostani kezdőcsapatunk átlagéletkora 30 felett van.Gyötörjünk be egy gólt és valahogy hozzuk ki x-re!Forza Inter!!!
- Dan-i-nter
Maicont nem szeretném jövőre inter mezben látni. Végre lenne egy támadásunk, Cambiasso üresen középen, erre ész nélkül beíveli a Roma védőknek.
- PellerG
Lucio hol jár mostanában? Mert nagyon nincs ott fejben. Totál ellentettje lett annak, mint amit Ranieri idekerülésével művelt végre.
Sima 2-0.
Sima 2-0.
- inter89
Eldőlt,bakker!A védelmünk harmat gyenge 2:0 Romának!! 
-
Dirtylt
Úristen. Kapuralövésből dobás.
))))))))))))))))))))))) Mindjárt kikapcsolom, mert ez most nem rossz játék, hanem szánalmas. Olyan, mintha lebutultunk volna. Szerintem abszolút nincs összhang nemhogy a csapatrészek között, azokon belül sincs.
- kolesnorbi
Én ezt nem nézem tovább. Kb. volt 1-2 helyzetünk, míg a Róma már vezethetne 4-0-ra is
- alwin91
nem is nézem tovább. és nem is fogok egy olyan meccset sem nézni, ahol az egyetlen ember aki támadni tud, az Milito. 8 védekező játékossal nem tud a csapat védekezni, van egy Pazzini, aki rohangál össze-vissza mint egy hülyegyerek, meg egyedül Milito... Erre nem lehet alapozni.
- PellerG
2. félidő:
Julio-Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti-Poli,Palombo-Milito,Cambiasso,Nagatomo-Pazzini
Cserékhez kihez lehetne nyúlni? Öcsém ilyenkor legalább tegye már oda Zaratét egy 3. cserevédő helyett.
Goal.com-os igazolás értékelőben is azt fejtegették, minek jött össz 3 védekező játékos, mikor egyértelműen támadóra lenne szükségünk. Jó kérdés.
Julio-Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti-Poli,Palombo-Milito,Cambiasso,Nagatomo-Pazzini
Cserékhez kihez lehetne nyúlni? Öcsém ilyenkor legalább tegye már oda Zaratét egy 3. cserevédő helyett.
Goal.com-os igazolás értékelőben is azt fejtegették, minek jött össz 3 védekező játékos, mikor egyértelműen támadóra lenne szükségünk. Jó kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2012.02.05. 15:54-kor.
- Dan-i-nter
no comment. Csak fölösleges munkát adnék a moderátoroknak...
- Dan-i-nter
Zarate influenzás. De nem hinném, hogy sokra mennénk vele.
- Adriano92
Azt hittem én szóltam hozzá az előbb...
Elég idegesítő hogy ilyen gyengén játszunk. Én is mindjárt kikapcsolom mert csak felidegesítem magam...
-
Injoc
Felálltunk 9 védekező emberrel és egy Pazzinivel...ettől a meccstől csak tisztes vereséget lehetett max várni..de ahogy látom még az se lesz meg.
- g.e.r.a
Erőltessük még a védekező 4-4-2-t. Ennek akkor lenne értelme, ha az ellenfél nem kerülne helyzetbe mi meg egész meccsen 2-szer ziccerbe kerülünk. Hajrá hajrá!! Ehelyett az ellenfél átrohan rajtunk és nekünk volt egyetlen egy helyzetünk! Ezt már nehéz lesz kimagyarázni, h szinte meg se próbálunk támadni hátrányban sem........pár embert tartsunk meg a lélektelennek helyett meg játsszon a primavera akkor is jobban járunk!!!
- interfan
Nem tudom felfogni, ranieri komolyan gondolta a nagatomo-obi baloldalt. Mindkettő egy cesena, parma szint. Rohangálnak össze-vissza védekezésük 0, támadásba hasznavehetlen mindkettő. Persze ragaszkodik tovább a 4--2-2 höz ranieri, mert igen ez kell, és persze pazzini. Akire szavakat nem tudok találni annyira gyenge, legalább rakná be castaignost vele is többre mennénk mint pazzinivel. Eszméletlen gyengék vagyuk, ranieri lassan úgy ragaszkodik a 4-4-2 höz, mint anno gasperini a 3-4-3 hoz. Annak is tudjuk mi lett az eredménye.
- Baggio85
35 percig úgy játszottunk, olyan felfogással, mint egy kiesőhelyen lévő kiscsapat, akik elmentek Roma-ba és nem akarnak nagyon kikapni. Aztán a 35. perctől meg úgy, mint akik rájöttek, hogy így ki fognak esni... Igazából ez az a meccs, ahol abszolút felesleges idegeskedni, mert így ez a csapat a tabella első 10 helyén állótól kikapna idegenben ugyanígy, most meg még ráadásul egy elég játékosokból álló Roma ellen játszunk.
Vannak akiknél becsülendő, hogy hajtanak meg akarnak (bár ez elvileg alapnak kéne lenni), de itt jó pár játékos (már) nem ez a szint. Illetve hát de! Ez a szint, amit mi most éppen képviselünk. Mikor még nem zavar minket senki, akkor sem tudunk pontosan passzolni (lásd Lucio).
Most olyanokról már nem is beszélek, hogy kontrára állunk be Pazzinivel...Egyedül Milito az, aki talán jóként említhető.
FORZA INTER!!!
Vannak akiknél becsülendő, hogy hajtanak meg akarnak (bár ez elvileg alapnak kéne lenni), de itt jó pár játékos (már) nem ez a szint. Illetve hát de! Ez a szint, amit mi most éppen képviselünk. Mikor még nem zavar minket senki, akkor sem tudunk pontosan passzolni (lásd Lucio).
Most olyanokról már nem is beszélek, hogy kontrára állunk be Pazzinivel...Egyedül Milito az, aki talán jóként említhető.
FORZA INTER!!!
- interjani
Ez a produkció egy rakás sz.r!!!!!!
Soha nem fogom megérteni miért nem lehet már az első perctől kezdve nyomni.
sokszor volt élvezhetetlen foci Mou alatt is,de legalább hozták a meccseket.
Ez az összeállítás is!!???
Soha nem fogom megérteni miért nem lehet már az első perctől kezdve nyomni.
sokszor volt élvezhetetlen foci Mou alatt is,de legalább hozták a meccseket.
Ez az összeállítás is!!???
- Adriano92
Hát Pazzinivel sokat érünk nem mondom.