Ha mindenki készen áll a következőt tudom elképzelni: ----------------Handanovic----------------- --D'Ambrosio--Ranocchia--Juan---Dodó--- ---------Medel--Guarín--Hernanes--------- ----------------Kovacic--------------------- ----------Icardi----------Osvaldo----------
Én ezt szeretném legjobban látni a mostani keretből. M'Vila, Palacio, Bonazzoli, Vidic, Andreolli, Obi meg egész jó cserék lehetnének. Egyébként a játékosok is motiváltabbak lesznek szerintem. Egy olyan edző jön, aki több bajnokságot és egyéb kupákat is nyert.
Nagatomonak semmi keresnivalója jobbszélső védőként, D'ambrosionak ez az eredeti posztja, ami sebességbeli hátránya volt szélsőként az védőként kevésbé lesz zavaró hátrébb. Aki viszont rosszul járhat ezzel az egészzel, az egyedül Dodó, neki alapvető védekezésbeli hiányosságai vannak, nagyon gyatrán helyezkedik, szélsőként ez kevésbé volt gond, de 4 védővel több védekező feladat hárul rá. Azt nem tartom rossz ötletnek, hogy támadó szélsőként játszassuk egy esetleges 4-2-3-1-ben, de védőnek kevés lesz.
Az biztos, hogy egy bő kezdőre elegendő játékosunk van sérülések nélkül, de télen muszáj hozni egy csatár meg egy szervező kp-ást, mert nagyon rövid a padunk.
Remélem én is ahogy PelleG is írja h kipróbáljuk h J.J a balbekk középen meg Rano-Vidic.Ja hát szegény Dodo.de lehet úgy is 4-3-1-2 játszani h kp 3asból az egyik szélső.
Most már szinte fixnek tűnik a kezdő a hétvégi Derbyre:
Kapuban ugye Handanovic. Előtte a Nagatomo-Dodo szélső "védelem" fix, Vidic és Juan közt van némi kérdőjel, de a hírek szerint Vidic a padon kezd Mancionál. Középpályán Guarín és Kovacic helye biztos, Guaríntól sokat vár Mancio a hírek szerint. Medel kiesése miatt Kuzma vagy M'Vila fixen kezd a védekező kp posztján, egyes hírek szerint mindkettő kezdhet akár, de mivel ezt túl defenzívnek láthatja végül Mancio, így merülhetett fel Obi, mint a kp bal oldali posztjára valaki Hernanes helyére, aki még ma sem edzhetett együtt a csapattal elhúzódó sérülése miatt. Elől meg úgy tűnik úgy ítéli meg Mancini, Osvaldo egyelőre csereként tud többet hozzátenni a meccshez, így Palacio kezdhet Icardi oldalán.
gabesz írta:Guarin-Kuzma-Obi középpálya nekem nem tűnik túl biztatónak...
Nekem sem de bizok Manciniben elvégre más az edző más felállásban játszunk és lehet sok játékosunk igy fogja magából kihozni a legjobbat.
Medel meg Hernanes hiánya sokat jelent. Ha Guarínt rendbe tudná tenni fejben óriásit nyerhetünk.
Az általam is megálmodott Guarin-Medel-Kovacic-Hernanes kp-ból ketten sérültek, Medel helyén Kuzma vagy M"Vila, Hernanes helyére viszont feltolnám Dodót, és hátul Juan lenne a balbekk.
Guarínnal valóban nagyot nyerhetünk, ha Mancio ésszerű játékra tudja bírni, mert a képességei ugye nem kérdésesek.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=55154844 Azért így a kezdőket meg a padokat nézve a milánéknak talán egy picivel erősebb kerete van. Talán az edzőváltás a javunkra válhat ahogy írtátok is, valamint Mancini egyértelműen jobb és tapasztaltabb edző, mint Inzaghi. Remélem Kováék össze-vissza fogják sz*patni Muntarit meg Mexest, utálom ezt a két favágót.
gabesz írta:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1655984_544866675650883_6228234985881199384_n.jpg?oh=cc9256233c52f84e8595ca63d041fa34&oe=55154844 Azért így a kezdőket meg a padokat nézve a milánéknak talán egy picivel erősebb kerete van. Talán az edzőváltás a javunkra válhat ahogy írtátok is, valamint Mancini egyértelműen jobb és tapasztaltabb edző, mint Inzaghi. Remélem Kováék össze-vissza fogják sz*patni Muntarit meg Mexest, utálom ezt a két favágót.
Én Palaciot jegelném, Osvaldo veszélyesebb most szerintem.
gabesz írta:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1655984_544866675650883_6228234985881199384_n.jpg?oh=cc9256233c52f84e8595ca63d041fa34&oe=55154844 Azért így a kezdőket meg a padokat nézve a milánéknak talán egy picivel erősebb kerete van. Talán az edzőváltás a javunkra válhat ahogy írtátok is, valamint Mancini egyértelműen jobb és tapasztaltabb edző, mint Inzaghi. Remélem Kováék össze-vissza fogják sz*patni Muntarit meg Mexest, utálom ezt a két favágót.
jobb? A kiégett torresre vagy essienre gondolsz? egyedül sharaawy és menez aki jó de nem 1 kovacic v icardi
R9. írta:jobb? A kiégett torresre vagy essienre gondolsz? egyedül sharaawy és menez aki jó de nem 1 kovacic v icardi
A védelmük nem néz ki rosszul, bár olyat olvastam h Alex lesérült a napokban. A támadó szekciójuk sem néz ki rosszul, és a padon is több a variációs lehetőségük. Ezzel szemben nálunk h ha változtatni szeretne Mancini, a félig sérült Osvaldon és Hernanesen kívül épkézláb játékos nincs.
hvmetal írta:ráadásul 1,5 év után 2-3 napot edzhetett együtt a csapat újra 4 védővel. Szerintem Mancini aláírná most az x-et,én sem leszek ideges.
Azért ez a középpálya Medel-Hernanes nélkül, a csere lehetőségek. Guarin-Kuzma-Obi . Legyünk őszinték, ez kurva gyenge.
Igen. De Mancinin meg a csapaton kívül senki sem tudja, hogy mit fogunk játszani, mi ellen készülhetnek Nekem pozitív előérzetem van, szerintem Guarín nagy nyertese lesz az új Mancini érának.
Ahogy látom sokakból kezdte kiölni a foci szeretetét a Mazzarri-éra végső szakasza. Én is így voltam. Fura lesz végre úgy leülni egy meccshez, hogy teljes szívből szurkolhatok a csapatnak, és nem kell azon sakkozni, hogy "most ne nyerjünk, hátha végre kiteszik a kókler, makacs edzőnket a remek taktikájával."
Mint már írtam, Mancini nem egy Mourinho, de ebben a helyzetben egy jó edző érkezett, olasz szinten működtek a taktikái (4-3-1-2, 4-1-2-1-2). Én úgy érzem van akkora tapasztalata, rutinja, olyan képességei, hogy rendezze a sorokat, és fel tudjunk zárkózni, télen pedig 1-2 normális igazolással (nem az irreális szintre gondolok) végre versenyképes csapat alakuljon, amit aztán a nyáron tovább tudunk alakítgatni, lehetőleg Mancini, és nem Ausilio szája íze szerint. Az edzéseken azt látom a kezdeti Mazzarri-pártolás után kezdik elfogadni az új helyzetet, és mivel Mancini is jól állt a dolgokhoz, így jó hangulat érződik a csapaton.
Két kérdőjel maradt az esti meccset illetően: -középpálya-> Obi vagy M'Vila -csatársor-> Palacio vagy Osvaldo
Nagatomo, Jonathan, Vidic és Hernanes nem lesznek vasárnap a Roma ellen sérülések miatt. Ezzel nem sok kérdés maradt a kezdőt illetően, ezek: -D'Ambrosio vagy Campagnaro -Obi vagy Medel -Icardi vagy Osvaldo
Megint ez a támadásban 4-3-3, védekezésben 4-5-1 kezdő lesz fent, ami már a múlt heti Milan elleni meccsen is:
Én nem értem, mi bajotok van ennyire Icardival, tény nincs élete formájában ( nem mintha Pala abban lenne) de 21 évesen rúgott eddig 7 gólt, amivel 3. a góllövőlistán, és kis szerencsével a Milan ellen is összejött volna az a gól, még ebben a formában is sokkal jobban érzi a kaput mint Pala mostanság. Ha nem játszatjuk sose lesz csúcsformában.
Marco írta:Én nem értem, mi bajotok van ennyire Icardival, tény nincs élete formájában ( nem mintha Pala abban lenne) de 21 évesen rúgott eddig 7 gólt, amivel 3. a góllövőlistán, és kis szerencsével a Milan ellen is összejött volna az a gól, még ebben a formában is sokkal jobban érzi a kaput mint Pala mostanság. Ha nem játszatjuk sose lesz csúcsformában.
Na de szezon eleje óta játszik megállás nélkül. Szerintem kell neki is egy kis pihenő, és ahogy előttem is mondták, Mancini taktikájához kell egy szélre kihúzódó csatár.
Marco írta:Én nem értem, mi bajotok van ennyire Icardival, tény nincs élete formájában ( nem mintha Pala abban lenne) de 21 évesen rúgott eddig 7 gólt, amivel 3. a góllövőlistán, és kis szerencsével a Milan ellen is összejött volna az a gól, még ebben a formában is sokkal jobban érzi a kaput mint Pala mostanság. Ha nem játszatjuk sose lesz csúcsformában.
Na de szezon eleje óta játszik megállás nélkül. Szerintem kell neki is egy kis pihenő, és ahogy előttem is mondták, Mancini taktikájához kell egy szélre kihúzódó csatár.
Szerintem Osvaldo is kitudna húzódni, technikás, passzolni is tudó játékos ő. Nálam egy ilyen meccsen tuti kezdene Icardi.
Stramánál a lapok is csak tippelgetnek, éppen milyen formáció lesz (ismerős ugye?), 4-3-1-2 vagy 3-5-1-1 a két lehetőség.
Nagy eséllyel ez lesz, főleg ha Hernanes még mindig nem kész a kezdőcsapatra. Jobban szeretném a 4-3-1-2-t, mert nincs szélsőnk a 3 csatárhoz, sem Osvaldo, sem Kovacic nem az, Palacio meg totál formán kívül van. Remélem Osvaldo kezd, baklövés lenne padoztatni a legjobb támadónkat.
A sok aranylábúnak kell is a pihenő, nehogy elfáradjanak ebben a nagy teljesítményben. Remélem, hogy azoknak is menni kell erre a "vonzó" túrára, akik egyébként nincsenek nevezve, úgy lenne az igazságos a többiekkel szemben.
A hétvégi szarból kiindulva elhatároztam, h nem nézek meccset 1-2 hétig, de nézve a nevezett keretet kíváncsi vagyok a fiatalokra. Primavera összefoglalókat szoktam nézni, elképesztő h mennyire kimagaslanak a csoportban lévő többi csapat közül, rengeteg helyzetet dolgoznak ki minden meccsen.
Hétfő este Chievo-Inter lesz a következő fordulóban. Icardi és Dodo egyelőre nem 100-asok, külön edzenek, Vidic, Hernanes pedig betegség és sérülés miatt továbbra sem lesznek bevethetőek. Ez alapján ez a kezdőcsapat várható:
Este Inter-Lazio, a kezdőt illetően nem sok kérdés maradt. Osvaldo tegnap kiesett sérülés miatt, nem lehet a keretben sem. Úgy tűnik D'Ambrosio bizonyított Mancininek, így az egy kérdőjel: Nagatomo vagy Dodo kezdjen e a balon? Saját véleményem szerint ebből a keretből egy D'Ambrosio-Dodo szélsőhátvéd duó lenne a legideálisabb, remélem össze is állhat ez majd hamarosan.
PellerG írta:Este Inter-Lazio, a kezdőt illetően nem sok kérdés maradt. Osvaldo tegnap kiesett sérülés miatt, nem lehet a keretben sem.
Én azt olvastam, hogy azért nem edzett a napokban, mert a feleségének a családjában valami nagy tragédia történt és így inkább otthon marad, hogy mellette lehessen, ezért nem került be a keretbe és így nehezen is sérülhetett volna meg.
Osvaldo valszeg és sajnos amúgy sem kezdett volna, pedig nagyon megérdemelné, fényévekkel jobb mint Palacio.
Hernanes még mindig nem ok? Nagyon jó lenne Kuzma helyére, sokkal kreatívabb lenne a középpályánk, de valszeg még mindig sérült. Ja és egyértelműen Dodo kell balra, kedvencem lehet a brazil, sajnálnám ha a 4 védős rendszernek ő lenne az áldozata.
Figyeljétek meg, ma Palacio újra gólt fog lőni én ezt érzem! De szép is lenne. Nyerni kell. Herna meg már visszatérhetne, nem volt baj a szerbbel mostanában, de azért van különbség. Szélső védő posztra meg egyértelműen a D'Ambro-Dodó párost kéne játszatni.
Dodó kp-ra rakása akár jól is elsülhet, de így akkor, hogy lehet az h Kuzma kezd Medel helyett? Lehet mostanság akármilyen jó is a szerb, számomra felfoghatatlan, hogy lehet már szinte alapember.