létezik feleslges exhibicionizmus??
A fórum aláírás az felesleges.
Ha egy hölgy úgy öltözködik, hogy többet mutat a kelleténél egy picivel, az pedig dicséretes.

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
létezik feleslges exhibicionizmus??
Nia írta:Youme,a fórum ilyen időpontokat ír el és máshova teszi be a véleményt is(de ez is inkább időpont jellegű).Ez csak nálam van????(Tudom,hogy nem nagy dolog csak érdekelne)
Youme írta:Pontosan mi is a baj, mert ezt így nem értem. Milyen időpontok?
Youme írta:Pontosan mi is a baj, mert ezt így nem értem. Milyen időpontok?
DSanton39 írta:nem szabad bízni ezekben a böngészőkben, meg web-szerverekben, írd meg jegyzettömbbe vagy wordbe, és utána postold
(Benitez nem érdemel jól megfogalmazott cikket jó lesz az összecsapott verzió is)
graziejosé írta:Mail értesítés megszűnt? Csak mert pár napja nem kapok semmiről és nem is látom egyes témáknál a le/feliratkozást. Csak kedvencekhez adás, ami eddig nem tudom, hogy volt-e de attól, hogy hozzáadom nem jön róla értesítő.
internaZIOnaLe írta:Pepe!
Én nem kértem, hogy egy újabb nyelvújítást hajtson végre valaki, de azért igenis válogassuk meg mit és hogy írunk le. A haveroknak, vagy épp a barátnőmnek is k.va anyázom én is a játékosokat.... de mire ideülök már másképp foglalmazok.
Persze ez a legkevesebb. Én se vagyok egy matyó hímzés.... de remélem érted/érzed a mondandóm lényegét.
A kitiltást meg nem erre értettem. Ilyenekért figyelmeztetni.... (max) de ha valaki nem bír magával.. akkor azt parkoló pályára tenni.
De ne lihegjük túl ezt az egészet.
Én mindig hangsúlyozom, hogy így elolvasva a sorokat senki nem érzékeli (ill. nagyon nehéz) hogy hol van a hangsúly, mit és hogyan írunk/gondolunk. Ebből meg félreértések lesznek, amit felfújunk.
Na mindegy.
Egy kis off: Pepe nincs kedved focizni az Agráron? Tegnap este voltunk és gondoltam rá, hogy rád csörgök... de aztán máshogy alakult. Viszont ha máskor lenne... akkor szólj és mondom mikor és hogyan szoktunk jártni! (van hogy terembe nyomjuk rossz idő esetén)
Nia írta:Youme.Lesz tippverseny?
Ha van jelentkező lehetne itt a fórumon is egy olasz bajnoki tippverseny.Mondjuk ez csak egy felvetés.Elég sok helyen lehet tippelni,jó nyereményekért,csak ezért jutott eszemben.