Komax írta:Milito szerzett tökig érő hóban 4gólt, azt ennyi.
Ő a legjobb

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Komax írta:Milito szerzett tökig érő hóban 4gólt, azt ennyi.
Youme írta:Igen. Az a baj, hogy magától nem állítja vissza, de én most (ha minden igaz) visszaállítottam. Csak majd szóljál tavasszal is.
Youme írta:Most jó?
+1 Nekem is jobban adná a régi kinézet ha van rá lehetőség.internaZIOnaLe írta: ↑2018.01.30. 07:35 Gyerekek,a fórum "skin"jei eltűntek? Nem találom hogy lehet beállítani... egyáltalán van ilyen opció? Már úgy megszoktam amit használtam ezelőtt!
Köszi a válaszokat!
Csatlakozok.Marco írta: ↑2018.01.30. 12:34+1 Nekem is jobban adná a régi kinézet ha van rá lehetőség.internaZIOnaLe írta: ↑2018.01.30. 07:35 Gyerekek,a fórum "skin"jei eltűntek? Nem találom hogy lehet beállítani... egyáltalán van ilyen opció? Már úgy megszoktam amit használtam ezelőtt!
Köszi a válaszokat!
Örülök neki. A munkádat pedig ezennel is köszönöm és minden tiszteletem a Tiéd!!! Amennyiben anyagi támogatásra lenne szükség, írj privátba!
Értem, köszönjük!lipa írta: ↑2018.02.06. 01:39 Én nem ismerem személyesen a tulajdonosokat, közös ismerős által tartottuk a kapcsolatot. Youme szerintem végleg magára hagyta az oldalt.
Hírküldő semmiképp nem vagyok, sőt az inter menetelését sem követem.Egyszerű partizán akció volt részemről a kommentelés, mert láttam pár technikai kérdést a topicban, amit csak én tudok megválaszolni.
A tulajdonosok tisztában vannak vele, hogy van még bőven itt meló. Adjatok nekik egy kis időt, hiszen csak most indult újra be igazán.
Ez a Facebook oldal új, rákérdezek!
Kösz az infókat. Youme néhány éve már nincs köztünk. Halála óta gyakorlatilag a nagy aktivitással működő fórum tartja életben az oldalt. Valószínű a hozzátartozói próbálják rendbe szedni a dolgokat.
Jó ötlet!