és most nézem hogy tényleg nincs ott a forumban az általam idézni kívánt post

ezt valahogy ki lehet védeni forum módszerrel?
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Marco írta:Sztem a moderátor törölte azt a hozzászólást míg írtál és ezért nem tudta kezelni fórum.
kiscivis írta:Nem én töröltem amúgy.
graziejosé írta:Ma nem jött értesítő mail egyik fórum topicból sem, pedig többnél is van új hozzászólás, amire fel vagyok iratkozva.
Youme írta:Csinálhatok egy "anyázós" topikot
Süti írta:Nia, A Youme által felvetett új topic sokkal fontosabb, mint azt első hallásra hinnéd.
Mert mi történne? Megosztanánk a fórumot szalonképes, és elfogadhatatlan hozzászólásokra.
Ha azt közvetítjük bizonyos fórumtársak felé, hogy te itt bármit leírhatsz, mert van erre egy külön fórum, akkor azzal a fórum elismeri a saját cenzúraképtelenségét, és ez nem jó.
Ne mi igazodjunk mások szalonképtelen megszólalásaihoz, hanem ők a régi fúrum színonalához, ha ez nem megy, akkor el lehet tolni a biciklit, mi ebből itt nem kérünk.
Süti írta:Tudom hogy te is hasonlóan gondolod ezt, de például amikor néha megnéztem az acmilan.hu fórumát, ott a moderátorok a 2., 3. oda nem illő megfogalmazás, személyeskedés után megírták a delikvensnek, hogy a következő hasonló megszólalásnál úgy röpül a fórumról, hogy a lába nem éri a földet. (Ilyet szó szerint olvastam.)
Ott úgy láttam betartatják a szabályzatot.
Egyetértek. Viszont nyilván nem egyszerű rendet tartani és senki nem vár csodát sem. Ellenben lehetne picit feszesebb az a bizonyos "gyeplő".Injoc írta:Süti írta:Tudom hogy te is hasonlóan gondolod ezt, de például amikor néha megnéztem az acmilan.hu fórumát, ott a moderátorok a 2., 3. oda nem illő megfogalmazás, személyeskedés után megírták a delikvensnek, hogy a következő hasonló megszólalásnál úgy röpül a fórumról, hogy a lába nem éri a földet. (Ilyet szó szerint olvastam.)
Ott úgy láttam betartatják a szabályzatot.
Én is támogatnám személy szerint az erélyesebb moderálást. Aki nem tud normálisan viselkedni annak nincs helye itt.
Az új topikkal nem oldanánk meg a dolgokat, sőt talán még inkább nőne az ellenszenv, egyes emberek irányába...
kiscivis írta:Nos, hamár így a mi hibánkból vannak itt dolgok, akkor pontosan mikről is van szó?
Mert egyáltalán nincs sok anyázás itt a fórumon sztem, személyeskedés se nagyon. Amíg pedig nincsenek nagy viták feleslegesnek érzem a közbelépést. Ahelyett, h mindenki másban keresi a hibát, inkább gondolkozzanak el, h ki miben segíti előre ezt a fórumot, és miben járul hozzá a színvonal fenntartásához. Könnyű véleményt mondani magas lovon ülve, de ha valakinek nem tetszik amit a másik gondol a véleményéről akkor rögtön baj van. Próbáljatok meg a sértődés helyett az Interre koncentrálni. Nem a regisztrált tagok lelki békéjéért működik a fórum, hanem az Interért.Szerintem...
Pepe
kiscivis írta:Mert egyáltalán nincs sok anyázás itt a fórumon sztem, személyeskedés se nagyon. Amíg pedig nincsenek nagy viták feleslegesnek érzem a közbelépést.
kiscivis írta:Bár sztem elég lenne a hozzászólók részéről egy kis odafigyelés.
Így van, ezzel teljesen egyetértek!Tommy írta:Spicliskedés szerintem nem jó jó ötlet, az csak további konfliktusokat eredményezne..
R9. írta:nem értem minek ez a sírás, kb 2-3 ember zavar az egész fórumról hogy benitezt elküldik az anyjába, tegyük hozzá jogosan
akkor az a 2-3 ember csináljon egy fórumot magának aztán írogassanak oda, semmi gond a fórummal...
Tommy írta:Spicliskedés szerintem nem jó jó ötlet,
Youme írta:Jó rendben! Döntsétek el mi legyen, én hajlandó vagyok bármilyen módosításra, nyitott vagyok mindenre. Viszont ha a moderátorok nem kapnak visszacsaotlást arról, hogy melyik hozzászólásokkal van baja azoknak kiknek bajuk van a hozzászólások egy részével, akkor szankcionálni sem tudnak. Ugyanis azért a tűrőképességünk is változó. Ami nekem sértő az lehet, hogy másnak nem az, és viszont. Remélem valamilyen megoldást sikerül közösen kitalálni.
Süti írta:Youme!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem engedélyezett az aláírások használata?
Többé-kevésbé erről van szó. Véleményt nyilvánítani, vitázni lehet, de csak kulturáltan a másik tiszteletben tartásával. Megjegyzem, szerintem nem olyan nehéz kiszűrni a renitens fórumozókat és van itt olyan, aki tudomásom szerint kapott már figyelmeztetést, mégsem képes viselkedni.internaZIOnaLe írta:Youme írta:Jó rendben! Döntsétek el mi legyen, én hajlandó vagyok bármilyen módosításra, nyitott vagyok mindenre. Viszont ha a moderátorok nem kapnak visszacsaotlást arról, hogy melyik hozzászólásokkal van baja azoknak kiknek bajuk van a hozzászólások egy részével, akkor szankcionálni sem tudnak. Ugyanis azért a tűrőképességünk is változó. Ami nekem sértő az lehet, hogy másnak nem az, és viszont. Remélem valamilyen megoldást sikerül közösen kitalálni.
Van 1-2 ember aki obszcén szavakat is beszúr egy-egy vereség után a meccs kritikájába, ŐKET KELLENE FENYÍTENI!!!
Ide kellene a modik fontos szerepe, hogy az orrukra koppintsanak! Elég lenne 3 figyelmeztetés.... ha nem megy... akkor tiltás!
Youme írta:Letiltottam. Ha valaki mond 3 értelmes érvet mellettük visszaállítom.
Youme írta:- Felesleges exhibicionizmus.
- Ha túl hosszú akkor elcsúfítja a fórumot.
- Egy idő után unalmassá válik mindig ugyanazt olvasni a hsz-ok végén.
Youme írta:- Felesleges exhibicionizmus.
- Ha túl hosszú akkor elcsúfítja a fórumot.
- Egy idő után unalmassá válik mindig ugyanazt olvasni a hsz-ok végén.