A szokás hatalma.

Javítom...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Youme írta:Sajnos most csak ennyi jutott eszembe. Viszont nekem segítség lenne ha kitalálnád (te vagy valaki) a következő szavazáson mi legyen. Kérdés + válaszok. Már ha benne vagy...
Youme írta:Ja értem. Megnézem van-e lehetőség arra.
PellerG írta:Én csak szeretném megköszönni Lipták Dánielnek a meccsek előtti felvezetőket, és meccseket követő nyilatkozat gyűjtéseket/fordításokat, nagyon jól összeszeded őket!
Köszönjük!
Süti írta:Youme írta:Ja értem. Megnézem van-e lehetőség arra.
Építő jellegű kritikának szántam.![]()
És köszi...
borz írta:Én is szeretném megköszönni Lipták Dánielnek az írásait!
Wesley10 írta:Az utóbbi napokban megint lelassult az oldal, de aztán lehet h. csak nálam?!
Youme írta:Kedden lezárul a regisztrációs lehetőség, és kitakarítom ezt a sok szemetet.
Marco írta:Az utóbbi napokban gyakran nagyon sokáig tölti, hozza be az oldalt, meg a fórumot is. Lehet nálam van a gond (bár más oldalnál nem tapasztaltam) de gondoltam jelzem azért.
DSanton39 írta:Marco írta:Az utóbbi napokban gyakran nagyon sokáig tölti, hozza be az oldalt, meg a fórumot is. Lehet nálam van a gond (bár más oldalnál nem tapasztaltam) de gondoltam jelzem azért.
igen, néha nagyon be tud lassulni. pl most is. ma korábban nem volt gond vele.
Youme írta:Központi probléma volt. Nem mi tehetünk róla. Ilyesmi előfordul és mindig rendbe is jön.
DSanton39 írta:Youme írta:Kedden lezárul a regisztrációs lehetőség, és kitakarítom ezt a sok szemetet.
inkább ide válaszolok, ne ott offoljunk.
szóval az gáz, hogy ilyen könnyen kijátsszák a hagyományos captcha-t. esetleg meglehetne próbálni egy kicsit fejlettebbet, és akkor nyugodtan nyitva maradhatna a regisztrációs ablak tovább is.
pl: https://www.phpbb.com/customise/db/mod/keycaptcha/
Youme írta:OK. 1-én megcsinálom!