Stankov írta: ↑2024.02.18. 15:57
Szerintem az az elnök vagy sportigazgató aki edző váltáson gondolkozik és nem Motta az elsőszámú jelölt az egy idióta.
5. helyen 45. ponttal mint a 4. Atalanta csak ők egy meccsel kevesebbet játszottak.
A két római csapatot Napolit és Fiot is megelőzik akiknek mind erősebb keretünk van.
Persze külföldi csapatok is figyelik már. De pl Milanhoz tökéletes lenne , remélem hülyék ott annyira hogy tényleg Contet vigyék inkább.
De Laut sem értettem elmúlt nyáron, mindent meg kellett volna tennie Mottáért. Meg lett a bajnoki cím, lett volna türelem idő újra felépíteni a Napolit még Osimhen eladása után lett volna pénz is meg Kim eladásából. Spalletti játékát simán tovább tudta volna vinni
matyinter írta: ↑2024.02.18. 18:18
Motta tényleg nagyon nagyot megy, és látva a mai Lazio elleni meccsüket is, nagyon ötletesen és szép focit játszva nyomják ezt. Elképesztő, hogy kis csapat létükre mit mennek idén. Én drukkolok nekik, nyilván leginkább Motta miatt, aki az egyik kedvencem volt anno, és már akkor is látszott, plusz elég sok írásból is tudni lehetett, hogy már játékos korában is nagy stratéga volt az ember. Nem szeretném elszólni, de nagy karriert futhat be edzőként is.
Egeszen elkepeszto amit Motta csinal.
Mar amikor azt a hullagyenge Speziat benntartotta, ott latszott mar, hogy lehet belole valami.
Mar ott is egy tobb taktikas, kifejezetten szep tamadofocit jatszatott.
Aztan a Bologna mar tavaly is nagyon rendben volt.
12 ev utan a legjobb eredmenyt erte el a Bolognanal, 12 eve voltak utoljara 9.helyen, ezt o elso szezonjaban elerte.
Mindezt mar tavaly is egy kifejezetten szep, tamadofocival, mindezt ugy, hogy semmifele erosites nem tortent +10m mercato, fiatalokat igazoltak.
Apropo fiatalok, hihetetlen mod epiti fel a semmibbol a fiatalokat, szinte a teljes Olasz bajnoksag legfiatalabb kezdoit kuldi fel hetrol hetre.
Hatalmas taktikai rugalmassagal, szep tamadofocival, es az egesz csapatot fiatalokra epitve.
Hetrol hetre donti a Bologna rekordotat, tortenelmet irt mar Bolognaba most.
Teszi ezt Motta 41 evesen, ha valaki, o tenyleg "fiatal" edzokent.
Nem veletlenul tema Motta a Barca, Liverpool, Chelsea, MU, Newcastle sornal.
Korabban elmondta, hogy alma lenne "hazaterni" a PSG-be, es a PSG-t vezetni, de ott azert kezd most Enrique osszeallni, szoval oda lehet nem lesz eselye.
Ettol fuggetlenul valoszinu "top" csapatok kozul valaszhat, es nem ilyen Juventus, Milan, Roma, Napoli lesz neki az igazan komoly opcio.
Allitolag tavaly visszautasitotta a Roma-Napoli parost, sot meg minket is amikor Inzaghi alatt remegett a pad.
Ez azert beszedes, valoszinu lepni akar Olaszorszagbol, es "top" csapatnal akarja folytatni.
Erre pedig az idei evet latva, sot gyakorlatilag a teljes edzoi palyafutasat, maximalisan raszolgalt.
Ha Matyinter irta neki mekkora kedvence volt, en is felidezem a multat.
En amikor erkezett sem orultem neki, amikor jatszott is "szurkenek" tartottam, de amikor elment kiderult o volt kb a KP motorja, esze, es az aki osszefogta a csapatot.
Ranierivel ment a szeker, 8-9 meccses gyozelmi sorozat, majd eladtuk Mottat, es darabokra estunk.
Ahogy Ranieri is elmondta akkor, Motta volt a kulcs, az o tavozasaval szetesett a KP, ezaltal az egesz csapat.
Szoval visszatekintve, hihetetlenul fontos jatekos o volt szamunkra.
Ez az elkepeszto esz ami neki van a futballhoz, az pedig most kijon az edzoi palyan is.
Szamomra nem kerdes, Motta a kovetkezo evtizedek egyik, hanem a legjobb edzoje lesz, es mar most is ott kozelit egyre jobban a legmagasabb szinthez.