PellerG írta: ↑2024.06.04. 16:43
interfan írta: ↑2024.06.04. 10:43
Valaki irta sokszor itt a forumon Douglas Luiz nevet, hogy de jo lenne.
Allitolag megy a Juveba, es mar igent is mondott.
https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/j ... la-1975652
Csereuzlet lehet Douglas Luiz-Mckennie
Par millio csak a kulonbseg, Douglas Luiz az Aston Villa 40-50m-ra ertekeli, a Juve pedig 25-30m-t ker Mckenniert.
Igy par milliot fizethet pluszba a Juventus.
Én voltam, szerintem ő nagy fogás a középpályán.
Ha Koopmeinerst is behúzzák és Rabiot is marad végül, azért már annyira nem leszek nyugodt (úgy is erősebbek lennénk közepén, de ezek jó erősítések).
Nyilvan meg nem tudjuk mi lesz a mercato vege, tisztabban azutan fogunk latni, de en a Motta fele Juvet tobbre tartom, mint a Conte fele Napolit.
Mar ugy eleve is a ket edzo kozotti kulonbseget emberileg, hozzaallasban.
De a kereteket nezve is.
Nyilvan a Napoliba van ket extra jatekos, Kvaratskhelia es Osimhen.
(Dehat kitudjak maradnak e)
Rajtuk kivul aki meg valamire valo jatekos, az Anguissa, de kb ennyi.
Tobbiek mind-mind kozepes jatekosok, ne adja eg meg attol is gyengebbek, raadasul sokan nem is fiatalok mar.
Juventus kerete is persze olyan amilyen.
De ott azert boven akadnak fiatalok akikben van lehetoseg, lasd Cambiaso, Gatti, Fagioli, Miretti, Weah, Iling, Yildiz, Soule, Huijsen.
Es a Locatelli, Bremer, Mckennie, Chiesa, Vlahovic sor is 25 koruli.
Ismetlem nem tudjuk mi lesz a mercato vege, mivel meg el sem kezdodott, de az eddigi nevek azert a Juve es Motta kapcsan sokkal jobbak szerintem, mint a Napoli es Conte eseteben.
Juve allitolag viszi a top 5 bajnoksagot nezve legjobb statokat, es atlagokat hozo, Serie A legjobb kapusanak valasztott Di Gregoriot.
Hatra Motta Calafiori vinne, aki azert Bastoni utan a 2.legjobb KH statokat hozta iden.
Ott van ugye Douglas Luiz neve, na meg ezerrel mennek Koopmeiners kapcsan is.
Elore meg szinten be-be dobogatnak neveket, nem is rosszakat, foleg ha Vlahovicot eladnak.
Conte meg akarja Lukakut, dehat eszre kellene venni, hogy 2019 ota eltelt mar 5 ev...
Scalvini serulese miatt Buongiorno mellett most Dragushin allitolag a jelolt.
Nyilvan a Genoaba rendben volt, de a Tottenhambe remisztoen gyenge, es akkorat bukott, hogy az mar faj.
Nem beszelve arrol, hogy Conte 3 vedos rendszerehez, 3 klasszis KH kell, jelenleg ebbol nulla, azaz 0db van a Napoliba.
Jaa es azt megint ne felejtsuk el, hogy vasarolni akkor tudnak, ha eladjak a Kvara-Osimhen parost, vagy az egyiket, akiket potolni nem csak a Napoliba, hanem Olasz bajnoksag szinten is lehetetetlen.
KP-ra varjak a megvaltast a visszatero Folorunshotol, nem ertem miert.
Ezen kivul Anguissa nyitott a Szaudi lehetosegre, ezert tema meg a Spursbol abszolult kiszorulo, teljes csere Hojbjerg.
Zielisnki tavozasaval egyetlen valamire valo Napoli KP van, Anguissa, aki lehet szinten tavozik.
Vegezetul pedig Conte szemelyisegerol nem is beszeltunk, aki De Lauval aki szinten nem egy egyszeru ember, kitudja hogy fog megferni.
Nem veletlen Conte szerzodesevel mar arra keszultek fel a Napolibol, hogyan es mikent lesz a tavozasa.