SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

interfan

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.22. 22:30 Fonseca lesz a kuzinok új edzője. Részemről Pioli jobb edző, a Milánt szerintem ki is pipálhatjuk jövőre. Fél évet adok neki. :thumbup:
Viszont ami aggaszto szamomra, hogy Mottat nagyon irjak a Juvehoz.
Nagy fogas lenne o, es nagyon nem orulnek neki.

Milanhoz ha valoban Fonseca megy, az kb vicc kategoria lesz.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.05.22. 22:36
Én Mottaval várnék még. Tehetséges edző de teljesen más közegbe kerül. Juve már egy nagy csapat, más elvárásokkal és teli van sértődékeny nagyarcú sztárokkal. Ráadásul ott egy 4. hellyel esélyes ki is rugják majd, Bologna-ba meg a 6. hely esetén is pezsgőzés lett volna.
Na meg szerintem most a juvénál nem csak az edző volt a probléma, szerintem vannak más gondjaik is.
Szóval jó edző Motta és még magyobb is lehet majd de én valahogy nem érzem azt, hogy ők jövőre nagy bajnokesélyesek lennének. Akár vele kezd a juve akár mással.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Cupi írta: 2024.05.23. 09:17
Én Mottaval várnék még. Tehetséges edző de teljesen más közegbe kerül. Juve már egy nagy csapat, más elvárásokkal és teli van sértődékeny nagyarcú sztárokkal. Ráadásul ott egy 4. hellyel esélyes ki is rugják majd, Bologna-ba meg a 6. hely esetén is pezsgőzés lett volna.
Na meg szerintem most a juvénál nem csak az edző volt a probléma, szerintem vannak más gondjaik is.
Szóval jó edző Motta és még magyobb is lehet majd de én valahogy nem érzem azt, hogy ők jövőre nagy bajnokesélyesek lennének. Akár vele kezd a juve akár mással.
Én is így látom. A Juvénál az a nagy kérdés, hogy játékosok terén hogyan tudnak majd erősíteni. Szerintem ebből a keretből Motta sem hozna ki sokkal többet, főleg úgy, hogy jövőre már nekik is lesz BL.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Én még De Zerbit is eltudom képzelni a juvénál. Motta a mi játékosunk volt, Interista és remélem nem megy oda. Igaz Conte meg ősjuvés és mégis volt nálunk is..
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sztem nem akkora interista Motta, mennyit volt nalunk 2 es fel evet?
Cupi

tomika431 írta: 2024.05.23. 11:38 Én még De Zerbit is eltudom képzelni a juvénál. Motta a mi játékosunk volt, Interista és remélem nem megy oda. Igaz Conte meg ősjuvés és mégis volt nálunk is..
Szerintem Motta nem egy nagy Interista. Oké a triplázó csapat tagja és volt itt 2-3 szezont de ha jól tudom azóta már többször is nyilatkozta a PSG a nagy álma meg majd ott lenne edző, stb.
interfan

Cupi írta: 2024.05.23. 12:58
tomika431 írta: 2024.05.23. 11:38 Én még De Zerbit is eltudom képzelni a juvénál. Motta a mi játékosunk volt, Interista és remélem nem megy oda. Igaz Conte meg ősjuvés és mégis volt nálunk is..
Szerintem Motta nem egy nagy Interista. Oké a triplázó csapat tagja és volt itt 2-3 szezont de ha jól tudom azóta már többször is nyilatkozta a PSG a nagy álma meg majd ott lenne edző, stb.
Pontosan, Motta "PSGista" es nem Interista".

U19-es csapatot vezette is a PSG-nel, ott kezdett, mindig elmondja otthona a PSG, es alma egyszer a felnott csapatot edzeni.
interfan

Cupi írta: 2024.05.23. 09:17
Szerintem keves tehetsegesebb es jobb edzo van jelenleg a Serie A-ban mint Motta (beleertve Inzaghit is).
Nyilvan Inzaghi is elbukta a bajnoksagot, es nem birta a nyomast az elso eveben "nagy csapatnal".
Szoval van benne van amit irsz, de ha valaki Motta kepes lehet ezt kezelni.
Szerintem sokkal veszelyesebb lenne rank a Juve Mottaval, mint gyakorlatilag barki massal.
interfan

Pioli is mar hivatalosan kirugva, kovetkezo szezontol mar nem o a Milan edzoje.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.05.24. 10:26 Pioli is mar hivatalosan kirugva, kovetkezo szezontol mar nem o a Milan edzoje.
Kíváncsi leszek, kit választanak végül.
Jelenleg nagyon úgy tűnik, Fonseca érkezik.
Ő nem volt rossz a Románál, BL-helyre jó lesz biztosan.
Nem tudom futnak-e még egy kört De Zerbi vagy Sarri esetében, akiket többre tartok a portugálnál, viszont a 3 közül egyiknek sem örülnék pl, ha nálunk lennének téma egyszer.
interfan

PellerG írta: 2024.05.24. 11:33
interfan írta: 2024.05.24. 10:26 Pioli is mar hivatalosan kirugva, kovetkezo szezontol mar nem o a Milan edzoje.
Kíváncsi leszek, kit választanak végül.
Jelenleg nagyon úgy tűnik, Fonseca érkezik.
Ő nem volt rossz a Románál, BL-helyre jó lesz biztosan.
Nem tudom futnak-e még egy kört De Zerbi vagy Sarri esetében, akiket többre tartok a portugálnál, viszont a 3 közül egyiknek sem örülnék pl, ha nálunk lennének téma egyszer.
Hat nem tudom, szerintem az a Romas kaland inkabb buko volt Foncecaval, mint hogy "nem rossz".

Elso szezonban:
- 5.hely
- EL-ben 16 kozott bucsu
- Olasz Kupa 2.koros kieses (8 kozott)

Masodik szezonban:
- 7.hely (azonos pont szam a 8. Sassuoloval)
- EL elodonto (de kaptak egy 6-ost a MU ellen)
- Olasz Kupa 1.koros kieses (16 kozott)

Es hat a Lilleben sem brillirozik.

Elso szezon:
- 5.hely
- Francia kupa 16 kozott kieses

Masodik szezon:
- 4.hely
- Konferencia liga 8 kozott kieses
- Francia kupa 16 kozott kieses

Nem egy jo edzo szamai ezek, nagyon nem.
51 eves, es egesz eleteben semmit nem nyert komoly szinten.

Kb az osszes felmerult Milan edzojelolt kozul, szerintem az egyik, hanem a leggyengebb edzo Fonseca.
Ha valoban o lesz a Milan edzoje, szerintem meg visszalepes is Piolihoz kepest.
interfan

Azert Pioli nem fogta vissza magat, elmondta valami igazan nagy dolgot szeretne, es ez a PL lenne, de nem tudja lesz e ra lehetosege, viszont o mar tanul Angolul hatha.

Ha mar Milan, a PL-bol valo kukazas azert iden is kimeletlenul bejott.
Lasd Pulisic, nem csak a Milan egyik legjobbja, hanem a teljes bajnoksag legjobbjai kozott van.
De Loftus is kiemelkedo volt vegig.
Nekem aki nagy csalodas, es sokkal tobbet lattam bennuk, az a Musah, Chukwueze paros.
Kifejezetten gyengek voltak, barmikor is kaptak lehetoseget.
Nyilvan fiatalok, foleg Musah 21, de ez azert nagyon nem az o evuk volt, es eddig ez a Milan kaland nem az igazi.
PellerG

A bajnoki cím tényleg szép eredmény, de azért elég abszurd, ami Pioli körül megy 🙈😵‍💫
PL...
interfan

PellerG írta: 2024.05.26. 12:51 Érdekes Conte helyzete.
A lapok szerint 6.5 millióért (+BL hely esetén további 2 milliós bónuszért) megy Nápolyba.
Nálunk kb a dupláját kereste, VÉGIG sírt a szája, hogy nincsenek minőségi játékosai, messze az otthona és a családja, minden hétre jutott valami nyafi.
Ennek fényében nem tudom, mire számítanak a felek (DeLau és Conte).
Szerintem nagyon nem kompatibilis a két fél...
Bevallom nem is értem azt a történetet.
Lukakut megkaphatja Osimhen helyett, de azért oda kéne további 4-5 JÓ név, az ő szintje szerint.

Mivel emberunk a kutyanak nem kell komoly szinten, beszedes, hogy meg a Milan meg a Juve is offolta Contet, ezert nyilvan vigan alair egy Napoliba is 6,5m-ert.

Irta itt Csaszi, hogy igazolni tud majd, persze akar 200m is bejohet az Osimhen, Kvaratskhelia parosbol, ez gyonyoru.
De hogy a jo eletbe fogja ezt a ket jatekost potolni Conte?
Leginkabb sehogy...
Lukaku, hat igen...
Irjak a Scalvini, Buongiorno parost a vedelem, ez megint gyonyoru, de a kerdes ugyanaz, a Napoli ket kiemelkedoen legjobbja tavozhat.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2024.05.26. 14:22
PellerG írta: 2024.05.26. 12:51

Mivel emberunk a kutyanak nem kell komoly szinten, beszedes, hogy meg a Milan meg a Juve is offolta Contet, ezert nyilvan vigan alair egy Napoliba is 6,5m-ert.

Irta itt Csaszi, hogy igazolni tud majd, persze akar 200m is bejohet az Osimhen, Kvaratskhelia parosbol, ez gyonyoru.
Leginkabb sehogy...
Lukaku, hat igen...
Irjak a Scalvini, Buongiorno parost a vedelem, ez megint gyonyoru, de a kerdes ugyanaz, a Napoli ket kiemelkedoen legjobbja tavozhat.
Én nem tartom rossz edzőnek Contét, mint ahogy te leírod (nem vitázni szeretnék!).
Persze elmehet a Kvara-Oshi páros, de ők sem pótolhatatlanok, biztos lesz egy-két értelmes név előre. Gondolom Morata neve is fel fog merülni, de 100%, hogy egy jobb név is előkerül majd.
A védelem meg Scalvinivel és Buongiornoval parádés lenne. Lukaku rég nem jó játékos, de a MU-ból sem úgy érkezett. Ha Conte össze tudja őket rakni, főleg fejben, akkor igenis tényezők lesznek jövőre, még akkor is ha egy Lukaku, Morata, Raspadori, Simeone csatársoruk lenne. Nem világklasszis, de nem is mondanám rossznak.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.05.26. 15:15
PellerG írta: 2024.05.26. 12:51

Leginkabb sehogy...
Lukaku, hat igen...
Én nem tartom rossz edzőnek Contét, mint ahogy te leírod (nem vitázni szeretnék!).
Persze elmehet a Kvara-Oshi páros, de ők sem pótolhatatlanok, biztos lesz egy-két értelmes név előre. Gondolom Morata neve is fel fog merülni, de 100%, hogy egy jobb név is előkerül majd.
A védelem meg Scalvinivel és Buongiornoval parádés lenne. Lukaku rég nem jó játékos, de a MU-ból sem úgy érkezett. Ha Conte össze tudja őket rakni, főleg fejben, akkor igenis tényezők lesznek jövőre, még akkor sem ha egy Lukaku, Morata, Raspadori, Simeone csatársoruk lenne. Nem világklasszis, de nem is mondanám rossznak.
Nezd, az elmult 2 evben az Osimhen, Kvara paros 73 golt es 35 golpasszt osztott ki.
Eszmeltelen szam, olyan szam, amit nem csak a Napolinak, de a konkret Olasz bajnoksag szamara konkretan potolhatatlan.
Lukaku ehhez kepest vicc, sot egy Scalvini-Buongiorno paros sem lesz erosites annyira, amennyit gyengulnek elol.

En nem tartok a Napolitol, kicsit sem.
CsaSzi9294

interfan írta: 2024.05.26. 15:20
Nezd, az elmult 2 evben az Osimhen, Kvara paros 73 golt es 35 golpasszt osztott ki.
Eszmeltelen szam, olyan szam, amit nem csak a Napolinak, de a konkret Olasz bajnoksag szamara konkretan potolhatatlan.
Lukaku ehhez kepest vicc, sot egy Scalvini-Buongiorno paros sem lesz erosites annyira, amennyit gyengulnek elol.

Gondolj bele, Pioli hogy összerakva fejben a bajnok Milánt, akik jóval gyengébbek voltak mint mi, és akik aztán rajtunk röhögtek a Dóm téren. Rengeteget számít, hogy fejben mennyire erős valaki, mennyire hiszik el magukról, hogy győztesek. És az olasz bajnokságba Conte ehhez nagyon is ért. Tagadhatatlan.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.05.26. 16:37
interfan írta: 2024.05.26. 15:20

Gondolj bele, Pioli hogy összerakva fejben a bajnok Milánt, akik jóval gyengébbek voltak mint mi, és akik aztán rajtunk röhögtek a Dóm téren. Rengeteget számít, hogy fejben mennyire erős valaki, mennyire hiszik el magukról, hogy győztesek. És az olasz bajnokságba Conte ehhez nagyon is ért. Tagadhatatlan.
Azt a szezont mi buktuk el, es nem a Milan nyerte meg.

Conte ahhoz ert nagyon, hogy barhol is van balhet csinaljon, es belulrol rohasztja szet az adott kozeget ahol van.
Ez legalabb ennyire tagadhatatlan.
Ez a DeLau-Conte paros egy hatalmas idozitett bomba...
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Ha Conte a Napoliba megy, akkor nem biztos hogy rossz neki, ha a Kvarát eladják. Igazából Conte rendszerében nincs helye, az árából pedig futná Conte kompatibilis játékosokra. A védelembe minimum szükségük van két kezdő szintű játékosra, előre meg attól függően hogy mennyien távoznak, egy vagy két játékosra.
CsaSzi9294

Örülök, hogy az Udine bent maradt. Tervezek kimenni majd az Udine-Interre, mégis csak az van a legközelebb. :thumbup:
Empoli nagyot ment, teljesen jogos a Frosinone kiesése.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

CsaSzi9294 írta: 2024.05.26. 22:50 Örülök, hogy az Udine bent maradt. Tervezek kimenni majd az Udine-Interre, mégis csak az van a legközelebb. :thumbup:
Én is így vagyok az Udinevel.
Empoli nekem jóval szimpatikusabb csapat mint a Frosinone, örülök hogy így alakult a kiesés.
Bár szó mi szó egyetértek a 18 csapatra való csökkentéssel
interfan

Nyilvan a mercato meg csak most kezdodik, de szerintem egy Motta fele Juventus, sokkal erosebb lesz jovore, mint egy Conte fele Napoli.
Teljesen megertem a Juvet, hogy Mottara esett a valasztas, es nem a minden erejevel "hazaterni" akaro Contera.

Allegrivel mar elindult a fiatalitas.
Lasd Cambiaso, Gatti, Huijsen, Fagioli, Miretti, Weah, Iling, Yildiz, es a visszatero Soule.
(Es azert Bremer, McKennie, Locatelli, Chiesa, Vlahovic sor is 25 koruliek)

Na pont ez a vonal az, ami Mottahoz passzol, marmint a fenti fiatalok, ugyanilyen fiatalokra epulo csapatot epitett fel, nem is akarhogyan Bolognaba.
Kapuba megy a Serie A legjobbjanak valasztott kapus Di Gregorio.
Kerdes ugye mennyi penzt kap Motta, de allitolag 40-50m-t tesznek a mercatoba tisztan, eladasokon felul.
- KH-nak vinne magaval Motta Calafiorit, aki Bastonit leszamitva a legjobb KH statokat es atlagokat hozta a teljes Serie A mezonybol.
- KP-ra Koopmeiners a jelolt, alternativa K.Thuram.
- Elore pedig Gudmundsson, Zirkzee akik temak.

Nyilvan kitudja ki megy vegul oda, de azert vannak ezekben a nevekben lehetosegek.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Stankov írta: 2024.05.27. 10:23
CsaSzi9294 írta: 2024.05.26. 22:50 Örülök, hogy az Udine bent maradt. Tervezek kimenni majd az Udine-Interre, mégis csak az van a legközelebb. :thumbup:
Én is így vagyok az Udinevel.
Empoli nekem jóval szimpatikusabb csapat mint a Frosinone, örülök hogy így alakult a kiesés.
Bár szó mi szó egyetértek a 18 csapatra való csökkentéssel
Nem lenne rossz a 18 csapat, én is támogatom alapvetően. De amíg a klubok (lega szinten) elsősorban a meccsnapokra alapozzák a fő bevételeket, addig nem látom reálisnak. Jelenleg mínusz 2 hazai, szinte teltházas meccs nagyon hiányozna a költségvetésnek.
interfan

Kivancsi vagyok mi lesz a Milan nyari mercatoval.
Allitolag senki mashoz nem foghato (Olasz csapatok) budget all rendelkezesre.
Ez eladasokon felul 90-100m all rendelkezesre allitolag tisztan, lapok kiemelik, ennyi kozel sem all rendelkezesre senki masnak.
Juventusnal eladasokon felul 40-50m, Inter 0, Napoli 0 szinten.

Nyilvan (ha igaz) ez az eladasokon felul 90-100m, az valami brutalis penz.
De ha valoban Fonseca lesz az edzo, haat nem tudom mivel lesznek elorebb.
Raadasul azert a Milan sportszakmai hozzaertese kapcsan is vannak ketsegeim.
Covid ota rekorder Olasz csapatkent beletettek a mercatoba tisztan 180m eurot (mogottuk a 2. a Juve 45m-val), aztan annyira nagy epitkezes azert nem tortent, pedig ez rengeteg penz.
(Mi ugyanezen ido alatt nem beletettunk, hanem kivettunk a mercatobol 140m eurot, ami laza 320m euros kulonbseg 3 ev alatt)
interfan

En maximalisan egyetertek Al Khelaifi mondataval, aki azt mondta, hogy a kovetkezo nagy edzogeneracio 3 meghatorozo edzoje:
Xabi Alonso, Arteta, Motta.

Nyilvan meg Motta kicsit kilog, mert egy nem a Guardiola iskola mint Xabi Alonso es Arteta, ketto meg a legmagasabb szinten nem bizonyitott mint a masik ketto.
Dehat eddig ahol volt Motta az parades, szerintem nagyot fog vele a Juventus.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.05.29. 08:24 Kivancsi vagyok mi lesz a Milan nyari mercatoval.
Ez eladasokon felul 90-100m all rendelkezesre allitolag tisztan, lapok kiemelik, ennyi kozel sem all rendelkezesre senki masnak.

Covid ota rekorder Olasz csapatkent beletettek a mercatoba tisztan 180m eurot (mogottuk a 2. a Juve 45m-val), aztan annyira nagy epitkezes azert nem tortent, pedig ez rengeteg penz.
(Mi ugyanezen ido alatt nem beletettunk, hanem kivettunk a mercatobol 140m eurot, ami laza 320m euros kulonbseg 3 ev alatt)
Vehetnek megint támadókat Jovic,Okafor meg Pulisic akik még szép gólszámokat is elérhetnek ,de ha nincs védelem meg nincs meg szervezve a középpálya akkor megint csak a dobogó jut nekik.Fonseca a Romában jól megszórta a kis csapatokat, de a rangadókat rendre bukta sorban .Scudettohoz kevés lesz,de a dobogó meg Piolival is meg lett volna.
interfan

Festa írta: 2024.05.30. 13:44
interfan írta: 2024.05.29. 08:24 Kivancsi vagyok mi lesz a Milan nyari mercatoval.

Vehetnek megint támadókat Jovic,Okafor meg Pulisic akik még szép gólszámokat is elérhetnek ,de ha nincs védelem meg nincs meg szervezve a középpálya akkor megint csak a dobogó jut nekik.Fonseca a Romában jól megszórta a kis csapatokat, de a rangadókat rendre bukta sorban .Scudettohoz kevés lesz,de a dobogó meg Piolival is meg lett volna.
Mai ujsagok is arrol szolnak, hogy 100m-t kolthet a Milan eladasokon felul.
Zirkzee, Fofana, Emerson, Igor sort vihetik, stb.
Mondjuk Luca Toni volt az igazi, aki azt mondta, 100m-ert igazolja le a Milant Rodrygot.

Hat igen, vannak "almok". :D
interfan

Erdekes ez a Conte-DeLau-Napoli story is.
Azert latszik, hogy ismerik Contet, es mar a szerzodes is arra keszul fel, hogy mikor lesz a tavozasa...
DeLau ingyen kiteheti jovonyaron, ha nincs BL hely.
Valamint Conte is kilephet a szerzodesbol jovonyaron, ha ezt marciusig jelzi.
Oriasi. :D

Allitolag a Kvaratskhelia, Osimhen, Di Lorenzo sorbol vart bevetel 220m eurot koltheti majd el Conte.
Ebbol a penzbol akarja allitolag a Lukaku, Chiesa, Danilo, Scalvini, Buongiorno sort.
interfan

Conte terveit azert most biztosan megvaltoztatja Scalvini keresztszalag szakadasa.
Igy biztosan nem fogjak leigazolni, sot senki, hogy lehet a teljes 24/25 szezont ki kell hagynia.

Conte masik problemaja, hogy mindenkeppen ragaszkodik, es semmi aron nem adna el Kvaratskheliat.
Viszont Kvaratskhelia mar megallapodott a PSG-vel, es kerte az eladasat a Napolibol.
Most Conte probalja gyozkodni DeLaut ne adja el semmikeppen, es uj szerzodest akarnak neki ajanlani magas fizetessel.
Es akkor meg arrol nem is beszelve, hogy Lukaku kapcsan Contenak mar nem csak a Szaudiakkal kell megkuzdenie, hanem Mourinhoval aki vinne Lukakut a Fenerbe.

En orulok az Atalanta EL gyozelmenek, es Gasperini is megerdemelte mar nagyon.
Viszont ez annyira nem szimpatikus, hogy kb minden nyilatkozataba amikor megemliti az Intert, kopkodi az Intert.
Most is hogy 1 milliardos adossag, jatekosok balra jobbra, igy nem lehet mukodni, stb.
Ertem en, hogy gyuloli az Intert, es sose bocsatja meg azt az 5 meccset ami utan kirugtak.
Ez ok, szive joga.
De ettol fuggetlenul nem kellene mindig az Intert tamadni, kopkodni, es beszolnia minden egyes alkalommal.
interfan

Azert mennyire valtoznak az idok, par eve konkretan 0db Amerikai maganbefektesi alap tulajdon csapat volt a Serie A-ban, most ez a szam 8 csapat + 1 Kanadai.
Nyilvan Angliaba 20 eve ez van, de Olaszorszagba ahol par eve 0 csapat volt, most meg kozelitunk a 10-hez, azert nem kis valtozas.

Amerikai tulajdon:
- Inter
- Milan
- Atalanta
- Roma
- Fiorentina
- Genoa
- Parma
- Venezia

Kanadai tulajdon:
- Bologna

Indonez tulajdon:
- Como
interfan

Valaki irta sokszor itt a forumon Douglas Luiz nevet, hogy de jo lenne.
Allitolag megy a Juveba, es mar igent is mondott.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/j ... la-1975652

Csereuzlet lehet Douglas Luiz-Mckennie
Par millio csak a kulonbseg, Douglas Luiz az Aston Villa 40-50m-ra ertekeli, a Juve pedig 25-30m-t ker Mckenniert.
Igy par milliot fizethet pluszba a Juventus.
PellerG

interfan írta: 2024.06.04. 10:43 Valaki irta sokszor itt a forumon Douglas Luiz nevet, hogy de jo lenne.

Par millio csak a kulonbseg, Douglas Luiz az Aston Villa 40-50m-ra ertekeli, a Juve pedig 25-30m-t ker Mckenniert.
Én voltam, szerintem ő nagy fogás a középpályán.
Ha Koopmeinerst is behúzzák és Rabiot is marad végül, azért már annyira nem leszek nyugodt (úgy is erősebbek lennénk közepén, de ezek jó erősítések).
interfan

PellerG írta: 2024.06.04. 16:43
interfan írta: 2024.06.04. 10:43 Valaki irta sokszor itt a forumon Douglas Luiz nevet, hogy de jo lenne.

Én voltam, szerintem ő nagy fogás a középpályán.
Ha Koopmeinerst is behúzzák és Rabiot is marad végül, azért már annyira nem leszek nyugodt (úgy is erősebbek lennénk közepén, de ezek jó erősítések).
Nyilvan meg nem tudjuk mi lesz a mercato vege, tisztabban azutan fogunk latni, de en a Motta fele Juvet tobbre tartom, mint a Conte fele Napolit.
Mar ugy eleve is a ket edzo kozotti kulonbseget emberileg, hozzaallasban.
De a kereteket nezve is.

Nyilvan a Napoliba van ket extra jatekos, Kvaratskhelia es Osimhen.
(Dehat kitudjak maradnak e)
Rajtuk kivul aki meg valamire valo jatekos, az Anguissa, de kb ennyi.
Tobbiek mind-mind kozepes jatekosok, ne adja eg meg attol is gyengebbek, raadasul sokan nem is fiatalok mar.

Juventus kerete is persze olyan amilyen.
De ott azert boven akadnak fiatalok akikben van lehetoseg, lasd Cambiaso, Gatti, Fagioli, Miretti, Weah, Iling, Yildiz, Soule, Huijsen.
Es a Locatelli, Bremer, Mckennie, Chiesa, Vlahovic sor is 25 koruli.

Ismetlem nem tudjuk mi lesz a mercato vege, mivel meg el sem kezdodott, de az eddigi nevek azert a Juve es Motta kapcsan sokkal jobbak szerintem, mint a Napoli es Conte eseteben.

Juve allitolag viszi a top 5 bajnoksagot nezve legjobb statokat, es atlagokat hozo, Serie A legjobb kapusanak valasztott Di Gregoriot.
Hatra Motta Calafiori vinne, aki azert Bastoni utan a 2.legjobb KH statokat hozta iden.
Ott van ugye Douglas Luiz neve, na meg ezerrel mennek Koopmeiners kapcsan is.
Elore meg szinten be-be dobogatnak neveket, nem is rosszakat, foleg ha Vlahovicot eladnak.

Conte meg akarja Lukakut, dehat eszre kellene venni, hogy 2019 ota eltelt mar 5 ev...
Scalvini serulese miatt Buongiorno mellett most Dragushin allitolag a jelolt.
Nyilvan a Genoaba rendben volt, de a Tottenhambe remisztoen gyenge, es akkorat bukott, hogy az mar faj.
Nem beszelve arrol, hogy Conte 3 vedos rendszerehez, 3 klasszis KH kell, jelenleg ebbol nulla, azaz 0db van a Napoliba.
Jaa es azt megint ne felejtsuk el, hogy vasarolni akkor tudnak, ha eladjak a Kvara-Osimhen parost, vagy az egyiket, akiket potolni nem csak a Napoliba, hanem Olasz bajnoksag szinten is lehetetetlen.
KP-ra varjak a megvaltast a visszatero Folorunshotol, nem ertem miert.
Ezen kivul Anguissa nyitott a Szaudi lehetosegre, ezert tema meg a Spursbol abszolult kiszorulo, teljes csere Hojbjerg.
Zielisnki tavozasaval egyetlen valamire valo Napoli KP van, Anguissa, aki lehet szinten tavozik.
Vegezetul pedig Conte szemelyisegerol nem is beszeltunk, aki De Lauval aki szinten nem egy egyszeru ember, kitudja hogy fog megferni.
Nem veletlen Conte szerzodesevel mar arra keszultek fel a Napolibol, hogyan es mikent lesz a tavozasa.
PellerG

Nyilvan a Genoaba rendben volt, de a Tottenhambe remisztoen gyenge, es akkorat bukott, hogy az mar faj.
Annyira durván tudsz ítélni 2 perc alapján.
PL-be ment, a legkeményebb terep.
Össz nem játszott 5 meccsnyi időt (424 perc).
A Genoában látszott, jó kvalitású a srác.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2024.06.05. 12:24
Annyira durván tudsz ítélni 2 perc alapján.
PL-be ment, a legkeményebb terep.
Össz nem játszott 5 meccsnyi időt (424 perc).
A Genoában látszott, jó kvalitású a srác.
Rengeteg az 1-1es párharc, még a kh-k sokszor kerülnek ilyen helyzetbe.
Kemény terep, mondjuk nekem még mindig nem tetszik ez csapkodó fegyelmezetlen játék, sokszor telis-tele komoly hibákkal, nyilván a nagy tempó miatt .
Spurs-Cityt néztem utoljára ott is, rengeteg hiba
interfan

Tudor kalandja is ennyi volt a Lazional...

Azt viszont en nem ertem miert van az Olaszoknal ekkora "Allegri kultusz".
Juve szurkolok mar a vegen tiltakoztak a kirugasa ellen, es tuntettek Conte erkezese ellen.
Amiota kiderult tavozik a Juvetol, allitolag megkereste a Milan, es most a Lazio is.

En ertem azt, hogy a 3. valaha volt legsikeresebb Olasz edzo, 2. legtobbszoros Olasz bajnok edzo, legtobb Kupa gyozelem, 14 Trofea, stb-stb-stb.
De ahogyan jatszik, es amit csinal a palyan a csapata, azt az antifocit csak a Simeone es Mourinho mulja felul, vagy inkabb alul.
Es ha ez nem lenne eleg, az az amokfutas amit a Kupadonto utan csinalt, az alapjan emberileg is megbukott.
Nekem azert eros, hogy Ancelotti, Trappattoni szinten van szamontartva, es jobbnak mint Capello, Lippi, ez az erdeklodes erte szamomra rejtely.

Conte sem kellett mar sehova, csak a Napoliba...
De hogy Allegri tavozik, es egybol ramegy pl a Milan is, haat nekem kicsit tulzo.

Stadion kihasznaltsag mutatok a teljes 2023/24-es szezonban a top 5 bajnoksagot nezve:

1. Premier League: 97,6%
2. Bundesliga: 96,4%
3. Ligue 1: 85,4%
4. Serie A: 82,8%
5. La Liga: 81,4%

Itt egyertelmuen latszik, hogy Olaszorszagban meg mindig ahhoz kepest, mennyire "kevesen" jarnak meccsekre.
Nyilvan ez az Inter, Milan, Juve sor eseteben nem igaz, mivel azert nagyon sokszor telthaz kozeli helyzetek voltak.
Viszont mar egy Napoli, Roma, Lazio eseteben is vannak gondok, nem beszelve sok-sok "kis csapatrol" ahol a 20 ezres stadionokban sokszor nincs 8-10 ezer ember sem.

Remelem ez koze-hosszutavon valtozni fog, mert rengeteget segiteni az Olasz bajnoksag versenykepessegen, pont a reklam, marketing, es TV jogdijak kapcsan.

Atlagnezoszam kapcsan nem rossz a helyzet, sot.
Nyilvan ez megint fugg a stadionok kapacitasatol is.

1. Bundesliga: 39519
2. Premier League: 38557
3. Serie A: 30000
4. La Liga: 29017
5. Ligue 1: 27113
PellerG

interfan írta: 2024.06.06. 06:33 Tudor kalandja is ennyi volt a Lazional...
Én Lotitot nem értem.
Van egy jó edződ, Sarri, erre nem vesz neki játékosokat.
Talál egy használható edzőt, Tudort (11 meccsből 6 győzelem ha jól tudom), erre megint nem ad garanciát az edzőnek, hogy lehetnének majd minőségi erősítések, esetleg az edző elképzelései mentén, nyilván lép az edző.
Most ott tart, hogy ilyen Baronikkal (ex Lecce, Verona) tárgyal, gondolom ő simán elfogadja a báb szerepet.
A szurkolók gyűlölik, nem értem miért jó ez neki és miért nem adja el inkább a klubot.
interfan

PellerG írta: 2024.06.06. 07:56
interfan írta: 2024.06.06. 06:33 Tudor kalandja is ennyi volt a Lazional...
Én Lotitot nem értem.
Van egy jó edződ, Sarri, erre nem vesz neki játékosokat.
Talál egy használható edzőt, Tudort (11 meccsből 6 győzelem ha jól tudom), erre megint nem ad garanciát az edzőnek, hogy lehetnének majd minőségi erősítések, esetleg az edző elképzelései mentén, nyilván lép az edző.
Most ott tart, hogy ilyen Baronikkal (ex Lecce, Verona) tárgyal, gondolom ő simán elfogadja a báb szerepet.
A szurkolók gyűlölik, nem értem miért jó ez neki és miért nem adja el inkább a klubot.
Logikus amit irsz es ertheto is, Lotito finoman szolva is "erdekes" amit csinal szakmailag...

Viszont hogy "nem értem miért jó ez neki és miért nem adja el inkább a klubot?"

Erre a valasz nagyon egyszeru, es rovid: A PENZ

A Lazio tavaly is 10m feletti nyereseget termelt.
A most lezarulo gazdasagi evben ez az osszeg 40m koruli lehet.
Ezek elkepeszto penzek, elkepeszto penzeket kaszal es szed be Lotito a Lazioval.
Ameddig ilyen penzeket keres a Lazioval, addig mar elnezest, de hulye lenne eladni a klubot.
interfan

Nem tudom ez a Conte-DeLau story meddig lesz "nyugodt es boldog".

Allitolag Conte mindenaron ragaszkodik Kvaratskheliahoz, semmikkeppen, semmilyen osszeggel nem engedi eladni, mint a Napoli legfontosabb tagja ragaszkodik hozza.
Kozben DeLau eladna a PSG-nek 100m-ert, Kvaratskhelia meg mar kerte is a Napolit adjak el, mert a PSG-be akar igazolni, es mar meg is allapodott veluk.

Di Lorenzo megtartasat szinten kerte, sot meg a jatekossal es az ugynokevel is beszelt, maradjon, es ne menjen a Juveba.
Valamint Lobotkahoz is ragaszkodik Conte.

Osimhen eladasat mar nem tudja gatolni, a kivasarlasi zaradek miatt.
Valamint Anguissa eladasat sem, aki szivesen igazolna a Szaudi bajnoksagba.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.06.06. 13:25 Nem tudom ez a Conte-DeLau story meddig lesz "nyugodt es boldog".

Allitolag Conte mindenaron ragaszkodik Kvaratskheliahoz, semmikkeppen, semmilyen osszeggel nem engedi eladni, mint a Napoli legfontosabb tagja ragaszkodik hozza.
Kozben DeLau eladna a PSG-nek 100m-ert, Kvaratskhelia meg mar kerte is a Napolit adjak el, mert a PSG-be akar igazolni, es mar meg is allapodott veluk.

Di Lorenzo megtartasat szinten kerte, sot meg a jatekossal es az ugynokevel is beszelt, maradjon, es ne menjen a Juveba.

Erre a De Lau - Conte kapcsolatra szerintem mindenki kiváncsi. Lesz cirkusz dögivel,
ebben 100% biztos vagyok.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

cuchu11 írta: 2024.06.06. 14:42
interfan írta: 2024.06.06. 13:25 Nem tudom ez a Conte-DeLau story meddig lesz "nyugodt es boldog".

Erre a De Lau - Conte kapcsolatra szerintem mindenki kiváncsi. Lesz cirkusz dögivel,
ebben 100% biztos vagyok.
Meglepődnék, ha a következő idényt is ott kezdené Conte. Az Ő esetében azt sem zárom ki, hogy nem tetszik majd neki a mercato és el sem kezdi az idényt.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Úgy néz ki a milan kifizeti a kivásárlási árat Zirkzee ért.
interfan

Oriali koveti Contet a Napoliba, igy o is a Napoli stab tagja lesz.
interfan

vaskalap írta: 2024.06.07. 17:50 Úgy néz ki a milan kifizeti a kivásárlási árat Zirkzee ért.
Mar Zirkzeevel is megallapodtak, 4,5m fizetes + bonuszok ajanlatot fogadott el.
Mar csak az ugynoke (Kia Joobrachian) 15m euros jutalek kereset kell csokkenteni.
Di Marzio es a Sky szerint ugynoke mar meg is erkezett Milanoba, es kozel vele is a megallapodas.

Azert ha sikerul nekik Zirkzee, az egy nagy fogas lehet, es nagy fegyverteny.
Pulisic-Zirkzee-Leao azert nagyon eros sor lenne.
(Persze ha marad Leao)
Ha a KP-ra is tudnak vinni valakit a Loftus-Reijnerds paros melle, akkor a KP is egyben lehet szepen.
Ide a Monacobol tavozo Fofana a cel, akiert viszont komoly Nemzetkozi erdeklodes van.
Ha o is sikerulne, akkor a KP is nagyon egyben lehetne ott.

Pont a napokban mondta el Ausilio, hogy nekunk is esznel kell lenni, egyben kell tartani a csapatot, es erositeni kell, mert a Juventus es a Milan is nagyon komoly erositeseket es igazolasokat csinal majd a nyaron.

Nyilvan meg a Milannak nem sikerult sem Zirkzee, sem Fofana, es a Milannal mindig ilyen nagy tervekkel kezd, aztan kerdes mi lesz belole.
De azert egy Zirkzee-Fofana paros komoly es minosegi igazolasok lennenek.
interfan

Berardi kozben igent mondott a Juvenak, 3m fizetest kapna.
Sassuolo 10m-t ker, viszont a Juventus a serulese miatt csak kolcson + sima opciot akar.
Jelenleg tobb nev is van elore a szelre a Juventusnal, egyik Berardi akit Guintoli mar a Napoliba is vitt volna, kerdes Motta kit akar elore a szelekre, es Berardi meggyozi e.
PellerG

L.Alberto is lépett a Laziotol, ahogy Kamada is.
Guendouzi is léphet még, Immobilének vége van.
Baroni jött edzőnek, nehezen hiszem, hogy az elmúlt 2 hét hírei alapján komoly játékos menne oda.
Szerintem nagyon széteshetnek jövőre.
interfan

Erdekes szamomra, hogy Ibrahimovic ekkora szerepet kap a Milannal.
Kis tulzassal, mintha o lenne az elnok.
O dontott edzokerdesben is, igazolasok kapcsan is szerepet jatszik, es o beszel mint egy elnok vagy szakmai vezeto.
Abban szerintem totalisan igaza van Ibrahimovicnak, hogy Conte egyaltala nem illet sem a Milan projekthez (fiatalok), sem a Milan kerethez, sem a Milan kerethez taktikailag.
Viszont az, hogy Fonseca egy "top edzo", es o volt a legjobb valaszta, haaat vannak ketelyeim...

Az is egy erdekes tema, amit szinten Ibra mondott, hogy
"Maignan, Theo és Leao mind maradni fognak! ".
Valamint, hogy
"A RedBird’s-nek köszönhetően a klub képes megtartani a legjobbjait, és képes lesz a továbbiakban is a legjobbakat megszerezni."

Nekem azert itt vannak ketsegeim.
Mint ahogy abban is, hogy sikerul e a Zirkzee-Fofana paros.

Juve is erdekes, ugye ezerrel mennek a KP-ra a Douglas Luiz + Koopmeiners parosert, ami azert minosegi vonal.
Elore pedig Berardi mellett, a Sancho-Greenwood parosbol akarnak egyet szelre.
Di Lorenzo ugynoke pedig kozolte, elmondtak Contenak is, tavozni akar, es kerik a Napolit adjak el.
Allitolag mindenben megegyeztek a Juveval, es Di Lorenzo mindenkeppen a Juventus jatekosa akar lenni.
interfan

Erdekes, hogy mindig olvashattuk, Conte mekkora ero, es mennyi jelentosege van egy csapatnal, es mindenki vele akar dolgozni, bla-bla.
Hat ugynezki ebbol nem sok igaz...

Osimhen es ugynoke mar korabban bejelentette, Conte ide vagy oda, tavozni akar a Napolibol.

Di Lorenzo szinten elmondta, nem erdekli Conte, tavozni akar a Napolibol, es semmikeppen nem marad.
(Juveval mindenben megallapodtak)

Kvaratskhelia kapcsan is ez volt a hir, tavozni akar, mindenben megegyezett a PSG-vel, be is jelentettek a Napolinak, hogy bizony o nem marad, es a PSG-be akar menni.
Majd Conte megszolalt, elmondta letfontossag, sot a Napoli legfontosabb jatekosa Kvaratskhelia, es barmi is van, maradnia kell, es maradni fog.
Ezutan mar azt irtak, a Napoli uj szerzodest ajanlott neki.
Tegnap viszont Kvaratskhelia ugynoke tiszta vizet ontott a poharba:
"
Az embereknek tudnia kell, Kvaratskhelia tavozni akar a Napolibol.
Nem tortenhetne vele rosszabb dolog a palyafutasaban, mintha a Napoliban maradna.
"
Napoli meg kiadott egy kozlemenyt, hogy nem a jatekos donti el, hogy marad e a Napoliban, mivel szerzodese van 2027-ig, ezert csak a Napoli dont.
Hat igen...

Szoval latjuk mennyit er a "Conte hatas", a 3 legfontosabb jatekos tavozni akar amit be is jelentettek. :D

Ibra ugye par napja jelentette be, hogy:
"
Maignan, Theo és Leao mind maradni fognak!
A RedBird’s-nek köszönhetően a klub képes megtartani a legjobbjait, és képes lesz a továbbiakban is a legjobbakat megszerezni.
"

Erre tegnap Theo elmondta, nem tudja marad e a Milanba, meglatjuk mit hoz a jovo.
Allitolag a Real 100m-t fizetne erte.
Mondjuk az is beteg, hogy Theo = 100m. Eladjak 23m-ert, most meg visszavennek 100m-ert, nagy uzlet.
Nyilvan egy jo jatekos, barmekkora tusko is, de azert hogy 100 millios jatekos, haat nekem finoman szolva is tulzo.
Igaz a testvere kapcsan mar a Bayern fizetett 80m-t, szoval min lepodok meg...
Ajanlanam a Real figyelmebe Dumfriest a masik oldalra, ugyis nagy haverok Theo baratunkkal, es erte nem is kell 100m-t fizetni, eleg lesz Dumfriesert 40m is. ;)
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Függetlenül Contétól, ha a Napoli edzője lenne augusztustól Ancelotti, akkor se maradnék se Kvar, se Osi helyében. Rájuk abszolút igaz, hogy kinőtték a délieket. Egy PSG, Juve bármikor komolyabb alternatíva, mint a Napoli.
Én nem gondolom, hogy ez Conte kritikája lenne. Sőt, inkább a Napolié. Ja és amúgy, 10-ek lettek a bajnoksákban, ki akar elpazarolni egy évet a pályafutásából nemzetközi kupameccsek nélkül?
Adjáknel őket csilliókért, azt örüljenek.
Cupi

interfan írta: 2024.06.17. 06:44

Kvaratskhelia kapcsan is ez volt a hir, tavozni akar, mindenben megegyezett a PSG-vel, be is jelentettek a Napolinak, hogy bizony o nem marad, es a PSG-be akar menni.
Majd Conte megszolalt, elmondta letfontossag, sot a Napoli legfontosabb jatekosa Kvaratskhelia, es barmi is van, maradnia kell, es maradni fog.
Ezutan mar azt irtak, a Napoli uj szerzodest ajanlott neki.
De hol játszatná? Ő egy szélső támadó. 3-5-2-ben neki nincs helye.....WB lehetne de a védekezése nem az igazi meg akkor a legnagyobb erősségeit ki is veszed....
Szóval nem értem Conte miért ragaszkodna hozzá. Jobban járna ő azzal a 80-100 millióval amit kapnának érte.
Válasz küldése