Sörsátor (Chat, és rengeteg OFF)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- Youme
- Adminisztrátor
Re: Sörsátor (Chat, és rengeteg OFF)
Felhívom mindenki szíves figyelmét a szabályzatunk 10-es pontjára, amit mindenki elfogadott amikor ide regisztrált:
#10. A _legszigorúbban_ tilos bármiféle szélsőséges tartalmú kijelentést tenni, vagy olyan kijelentést tenni, mellyel megsértesz valamely/bármely embercsoportot, vallást, kisebbséget, vagy az adott kisebbséghez tartozó fórumtagot. Minden ember olyannak született amilyennek, azt vallja amit akar, ahhoz vonzódik akihez akar, olyan a politikai nézete amilyet akar. A te róla alkotott véleményed pedig abszolút a kutyát nem érdekli itt! Írd be, és kapásból te leszel a kisebbség! - eljárás: indokolt esetben azonnali törlés, és egy életreszóló negatív priusz a moderátorok és a tulajdonos szemében.
Nem szívesen, de kénytelen vagyok most visszaolvasni a topikot és ha kell moderálni! Úgy látom néhányan azt hiszik, hogy a "sörsátor" kivétel a szabályzat alol, pedig nem. Aki ennyire a politika rabja az keressen más játszóteret magának! Köszönöm!
#10. A _legszigorúbban_ tilos bármiféle szélsőséges tartalmú kijelentést tenni, vagy olyan kijelentést tenni, mellyel megsértesz valamely/bármely embercsoportot, vallást, kisebbséget, vagy az adott kisebbséghez tartozó fórumtagot. Minden ember olyannak született amilyennek, azt vallja amit akar, ahhoz vonzódik akihez akar, olyan a politikai nézete amilyet akar. A te róla alkotott véleményed pedig abszolút a kutyát nem érdekli itt! Írd be, és kapásból te leszel a kisebbség! - eljárás: indokolt esetben azonnali törlés, és egy életreszóló negatív priusz a moderátorok és a tulajdonos szemében.
Nem szívesen, de kénytelen vagyok most visszaolvasni a topikot és ha kell moderálni! Úgy látom néhányan azt hiszik, hogy a "sörsátor" kivétel a szabályzat alol, pedig nem. Aki ennyire a politika rabja az keressen más játszóteret magának! Köszönöm!
- Komax
Talált már valaki valami megoldást, arra hogy követi ősztől a Serie A meccseit a TV-ben? - azon kívül hogy előfizet a DigiTVre.
- Tommy
- PetR
- Kapcsolat:
Komax írta:Talált már valaki valami megoldást, arra hogy követi ősztől a Serie A meccseit a TV-ben? - azon kívül hogy előfizet a DigiTVre.
Nem nagyon... Mi is már azon vagyunk, hogy váltunk. Jelenleg UPC-nk van, de hiába bővítik a csatornalistát, nem találtam olyat ami adna Olasz bajnokit. Pedig megszerettem a mostani műholdas tv-t, nagyon jó minőségű. Remélem a Digi se lesz rossz...
- Nia
PetR írta:Komax írta:Talált már valaki valami megoldást, arra hogy követi ősztől a Serie A meccseit a TV-ben? - azon kívül hogy előfizet a DigiTVre.
Nem nagyon... Mi is már azon vagyunk, hogy váltunk. Jelenleg UPC-nk van, de hiába bővítik a csatornalistát, nem találtam olyat ami adna Olasz bajnokit. Pedig megszerettem a mostani műholdas tv-t, nagyon jó minőségű. Remélem a Digi se lesz rossz...
Nálam régen Digi műholdas volt,azért váltottam mert szar volt a minőség,viharban pl. semmi nem jött be(bár igaz kb. az elsők között köttetem be) műholdas UPC van most.Most állították át.Bővítik:)Na az egy vicc.Beraknak egy csomó hülye csatornát,amit néznek vagy 10en az országban.Elvesznek olyanokat,amin legalább néhány meccset bírtál nézni.Lesznek magyar nyelvűek,román meg szlovák,a németeket kiveszik,a rai-t is és minden mást ami a magyarokon kívül volt rajta....Ennyi,nagy sz.r.Az biztos,hogy én váltok,de nem csak a serie a miatt,de hogy mire az a jövő kérdése.
- Lombardini
A Digi-vel az a baj, hogy esik 3 csepp eső és nem nézel semmit sem. Nekem is UPC műholdas van de maradok is nem kockáztatok. De, hogy, hogy fogom nézni a Serie A-t azt nem tudom.
- Tommy
Vegyetek egy dekódert 15 rugóért, meg egy tányért (ha van akkor nem kell) és beszerelik 5 rugóért, és ingyen nézheted összes digi csatornát, fizetősőket is.
- kiscivis
Tommy írta:Vegyetek egy dekódert 15 rugóért, meg egy tányért (ha van akkor nem kell) és beszerelik 5 rugóért, és ingyen nézheted összes digi csatornát, fizetősőket is.
Arra gondolsz aminek minden hónapban frissíteni kell a kódjait?
- bodimiki7
Azért kíváncsi leszek mennyi meccset fognak adni? Nekem marad a stream.
- Tommy
kiscivis írta:Tommy írta:Vegyetek egy dekódert 15 rugóért, meg egy tányért (ha van akkor nem kell) és beszerelik 5 rugóért, és ingyen nézheted összes digi csatornát, fizetősőket is.
Arra gondolsz aminek minden hónapban frissíteni kell a kódjait?
Hát nekünk nem ilyen van, de több rokonomnak ilyen, és ja frissíteni kell, de ez a legkevesebb.
Nekünk a helyi szolgáltató berakta a digit és az eurosport 2őt is.
- kiscivis
Jó helyen laksz Tomi.
Amúgy nekem is sok ismerősömnek is ez a frissítgetős téma van, és most én is erősen gondolkozok rajta.
Amúgy nekem is sok ismerősömnek is ez a frissítgetős téma van, és most én is erősen gondolkozok rajta.
- Wesley10
Festa! Isten éltessen!
Üdv Emre56
Üdv Emre56
- gyuszi
- Kapcsolat:
Tomi, milyen szolgáltatótok van?
Ebbe a frissítgetős módszerbe majd privátban beavathatnátok!
- gyuszi
- Kapcsolat:
Festa barátom, Boldog születésnapot itt is !
- kiscivis
gyuszi írta:Tomi, milyen szolgáltatótok van?
Annyi, h ugye kell hozzá egy tányért (hozzá forgatómotor is), veszel egy dekódert (ilyen kézalatti téma errefelé, pontosan nem tudom, h működik) és így lesz egy rakat adód, mert a kódok alapján meghekkelik a műholdakat. Ezért szükséges a frissítés, amihez a kódokat netről lehet leszedeni kb havonta.
Viszont msot beszéltem erről haverommal és mondja, h most ne nagyon ruházzak be erre, mert ha minden igaz a Digi átköltözik egy másik műholdra így amíg az okosok nem tudják meghekkelni az új műholdat (nem tudni mennyi idő, de akár 1 év is lehet, de lehet csak hetek kérdése) addig nem lesz elérhető így a digi.
- Tommy
gyuszi írta:Tomi, milyen szolgáltatótok van?
Mezeivill
A magyar futsal bajnok csapatának szponzora.
Pepe meg leírta hogy működik.
Buon Compleanno Festa!
- kiscivis
Tommy írta:gyuszi írta:Tomi, milyen szolgáltatótok van?
Mezeivill
Volt osztálytársaméké.
- Tommy
kiscivis írta:Tommy írta:gyuszi írta:Tomi, milyen szolgáltatótok van?
Mezeivill
Volt osztálytársaméké.
Akkor neked ingyen bekötik.
- kiscivis
Nem tudom, h Debrecenben elérhető-e. Sztme nem, de holnap felhívom Bettit.
-
- Marco
- vaskalap
Bocs,hogy igy beleszólok a bizniszbe,de a legújabb valami ukrán "csomag",azaz ukrajnából hozzák be(kompletten 10-12EFT)és mindent visz.Több ismerősnél is bevált,és használják.kiscivis írta:Nem tudom, h Debrecenben elérhető-e. Sztme nem, de holnap felhívom Bettit.
- kiscivis
vaskalap írta:Bocs,hogy igy beleszólok a bizniszbe,de a legújabb valami ukrán "csomag",azaz ukrajnából hozzák be(kompletten 10-12EFT)és mindent visz.Több ismerősnél is bevált,és használják.kiscivis írta:Nem tudom, h Debrecenben elérhető-e. Sztme nem, de holnap felhívom Bettit.
És ez vmi kábelszolgáltatás vagy konverteres vmi?
- vaskalap
Ugyan úgy müködik,mint a Digi,tehát van egy tányér+egy beltéri egység.A trükk csak annyi,hogy semmi sincs lekódolva,tehát szabadon nézhetsz bármit.A kérdés csak az meddig lehet ezt megtenni,bár a beruházott összeg nem nagy,tehát bukta nincs.
- kiscivis
vaskalap írta:Ugyan úgy müködik,mint a Digi,tehát van egy tányér+egy beltéri egység.A trükk csak annyi,hogy semmi sincs lekódolva,tehát szabadon nézhetsz bármit.A kérdés csak az meddig lehet ezt megtenni,bár a beruházott összeg nem nagy,tehát bukta nincs.
Aha, világos, csak ugye ezzle ugyanannyi a buktató, h ha a Digi költözik más műholdra, akkor fogható lesz-e. VAgy van vmi külföldi csatorna ami közvetíti a mecseket?
- vaskalap
Ha a Digi költözik,csak utána derül ki,hogy továbbra is fogható-e.Egyébként,hogy milyen csatornák vannak rajta pontosan nem tudom,de van egy jó pár Én mondjuk úgy vagyok vele,sport csat. legyen meg mind,mert úgy is azokat nézem a legtöbbet,a többi csak hab a tortán.De ha érdekel a dolog utána kérdezek,pontosan melyik sport csat.-ok foghatók.kiscivis írta:vaskalap írta:Ugyan úgy müködik,mint a Digi,tehát van egy tányér+egy beltéri egység.A trükk csak annyi,hogy semmi sincs lekódolva,tehát szabadon nézhetsz bármit.A kérdés csak az meddig lehet ezt megtenni,bár a beruházott összeg nem nagy,tehát bukta nincs.
Aha, világos, csak ugye ezzle ugyanannyi a buktató, h ha a Digi költözik más műholdra, akkor fogható lesz-e. VAgy van vmi külföldi csatorna ami közvetíti a mecseket?
- kiscivis
Megköszönném.
- vaskalap
Utána érdeklődtem,a helyzet a köv:3 héttel ezelöttig minden tuti volt,majd a cirka 200 csat.-ból lekódoltak 150-et,majd pár nap múlva 40-et,úgyhogy az alapokon kivül most extraként az HBO fogható csak Egyébként ez a tor2-es műholdról jött,és a DIGI ukrán változata volt,kikódolva.Most arra várnak,hogy egy új kódot kapjanak,de azt,hogy mikor lesz ebböl valami az a jövő zenéje.Az össz. beruházás 8000 a beltéri+6000 a tányér+ha nem értesz hozzá pár ezres egy szaki,aki belövi.Ha sürgős a dolog mást ajánlok, de ha nem majd értesitelek,ha történik változás.Az ismeröseim amúgy k.b.6-7hónapig használták,és a DIGI összes csat.-ját(a m.o.-n kódoltakat is)nézték.
- Komax
Tommy neked is Boldog Születésnapot!
- Tommy
Kösz! Viszont!
- Atosz
Van egy 4 oldalas poszter a Sztár Sportban Capitanoról(!).
Beszartam mikor megláttam, rég nincsenek a posztereim a falamon, de ezt kirakom.
Beszartam mikor megláttam, rég nincsenek a posztereim a falamon, de ezt kirakom.
- Komax
Előhozhatjátok a disznóólból a pálinkafőzőket.
- vaskalap
- kiscivis
vaskalap írta::?:
Orbán egyik, sok ember számára fontos pontjára utalt.
- vaskalap
A pálinkafőzés számomra is fontos Alig várom a szezonját,mert a tavalyi főzés már rég elfogyott!
-
2010 VB(olasz,német,angol,argentín,brazíl,holland,portugál,spanyol stb.) és klubtermékek(angol,olasz,spanyol klubcsapatok):
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453?o=60#2
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453?o=72#2
7 oldalon keresztül:
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Érdeklődni:
lonsdalebolt@gmail.com címen
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453?o=60#2
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453?o=72#2
7 oldalon keresztül:
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Érdeklődni:
lonsdalebolt@gmail.com címen
- Crespo
- kiscivis
Crespo írta:http://www.vuvuzela-time.co.uk/internazionale.hu
Hatalmas.
- kiscivis
- Tommy
- Marco
Na Tommy várhatod az Ncore meghívót a végén még Ncore se lesz. Jó kis razzia volt és lefoglaltál a server gépeket. Ki tudja lesz e ujra Ncore meg mikor.
- Komax
Ez szívás, szvsz a legjobb torrentoldal, remélem újraindul. Nagyon népszerű volt, valószínű ezért nyomoztak utána. Ha jól emlékszek 120e körüli felhasználója voltMarco írta:Na Tommy várhatod az Ncore meghívót a végén még Ncore se lesz. Jó kis razzia volt és lefoglaltál a server gépeket. Ki tudja lesz e ujra Ncore meg mikor.
- vaskalap
Ne má,alig vártam,hogy engedélyezzék a meghivást
- Toldo
- Kapcsolat:
Én is:(
már majdnem 2 embert megtudtam volna hívni:(
de most majd engem kell valahova:(
már majdnem 2 embert megtudtam volna hívni:(
de most majd engem kell valahova:(
- Tommy
Nem kell befosni..
Az mag nem fog megszűnni, volt ilyen már máskor is. Inkább kisebb oldalaknak szokott az ilyen betenni. Az ncore a legnagyobb és legnépszerűbb (meg legjobb is) torrent oldal. Állítólag 1-2 hét és újra menni fog.
Az mag nem fog megszűnni, volt ilyen már máskor is. Inkább kisebb oldalaknak szokott az ilyen betenni. Az ncore a legnagyobb és legnépszerűbb (meg legjobb is) torrent oldal. Állítólag 1-2 hét és újra menni fog.
- Crespo
Remélem, hogy visszatér az Ncore, 3 hete csak seedelek erre páfff!
- DSanton39
asva-n olvasom a cikk alatti hozzászólásokat, és azt kell hogy mondjam néhány ember tényleg szánalmas, úgy össze vannak zuhanva mintha lakásukat vették volna el.
van egy csomó torrent oldal ahonnan lehet szedni ezt azt, egy-egy torrent oldalt meg lehet szüntetni, de a torrent forradalmat nem.
van egy csomó torrent oldal ahonnan lehet szedni ezt azt, egy-egy torrent oldalt meg lehet szüntetni, de a torrent forradalmat nem.
- Komax
Akit érdekel az nCore sorsa:
http://ncorenews.blogspot.com/
http://ncorenews.blogspot.com/
- Toldo
- Kapcsolat:
Több torrent oldal is jogi képviseletet keres...
Hisz a szervereken semmilyen illegális tartalom nincs és nem is volt..... (hisz csak linkek vannak)
Valószínüleg itt is ellesz játszva egy Piratebay-hez hasonló vissza perlős dolog.... amit először a Piratebay is megnyert, viszont utánna elbukta.... de cserébe ingyenessé és bárki nek elérhetővé tették torrentmotorjukat....
Szerintem ezeket a dolgokat sehogyse lehet megakadájozni és elkéne gondolkozniuk a kiadoknak azon, hogy máshonnan kellene pénzhez jutniuk...
Hisz a szervereken semmilyen illegális tartalom nincs és nem is volt..... (hisz csak linkek vannak)
Valószínüleg itt is ellesz játszva egy Piratebay-hez hasonló vissza perlős dolog.... amit először a Piratebay is megnyert, viszont utánna elbukta.... de cserébe ingyenessé és bárki nek elérhetővé tették torrentmotorjukat....
Szerintem ezeket a dolgokat sehogyse lehet megakadájozni és elkéne gondolkozniuk a kiadoknak azon, hogy máshonnan kellene pénzhez jutniuk...
- DSanton39
http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/07/01/magyar_mobilszolgaltato_lett_a_red_bull/
mik vannak
percekre lebontva veri a djuice kártyás tarifáit, csak kár hogy ezt a havi összeget akkor is kicsengeted, ha beszélsz ennyit, ha nem.
mik vannak
percekre lebontva veri a djuice kártyás tarifáit, csak kár hogy ezt a havi összeget akkor is kicsengeted, ha beszélsz ennyit, ha nem.