Szét untam a fejem nCore nélkül, hál' Istennek megoldódott...

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Tommy írta:Nem. Nekem kell.
internaZIOnaLe írta:Mit szólnátok hozzá, ha csinálnánk egy olyan hónapot, amikor mindenki a saját avatar-ját lecserélné egy róla készült igazolványképre?
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy-egy nick név mögött ki rejtőzik és így legalább "meg ismerhetnénk" egymást jobban!
Kicsit személyesebb lenne az egész fórum hangulata!
Mi a véleményetek?
(Tudom, sokan már ismerik egymást a közös milánói meccsnéző túrákról, de nagyon sokan még nem)
PetR írta:Nálunk nincs ilyen gond a upc-vel. Nem lehet hogy rossz helyen van a tányérotok, Nia? Na de ez itt már off asszem.
Nia írta:PetR írta:Nálunk nincs ilyen gond a upc-vel. Nem lehet hogy rossz helyen van a tányérotok, Nia? Na de ez itt már off asszem.
Tuti nem a saját szerelőjük állította átMondom a digivel is ugyanaz volt anno
Akkor telt be a pohár a diginél amikor az utolsó mindent eldöntő Inter meccset nem láttam,mert nagy vihar volt.És persze se kép se hang:) De most,hogy volt az átállás a upc-nál ugyanarra a műholdra,előjött ugyanaz a hiba.Szar ügy,majd kitalálok valamit:)
Komax írta:Azt hittem káprázik a szemema kábelszolgáltatóm berakta a Digisportot!
Szinte el se hiszem, remélem nem csak vmi teszt, vagy ilyesmi.
PetR írta:Milyen szolgáltatótok van?
Tarr kft.PetR írta:Milyen szolgáltatótok van?
Komax írta:Tarr kft.PetR írta:Milyen szolgáltatótok van?
Komax írta:Azt hittem káprázik a szemema kábelszolgáltatóm berakta a Digisportot!
Lombardini írta:Irigyellek. A T-Home egyelőre nem gondolkodik ilyenen. Ráadásul a Digisport honlapján sem lehet majd nézni a meccseket valószínű. Az angollal már megcsinálták a korlátozást az olasszal sem lesz másképp. Éljen a kínai stream.
Cupi írta:Lombardini írta:Irigyellek. A T-Home egyelőre nem gondolkodik ilyenen. Ráadásul a Digisport honlapján sem lehet majd nézni a meccseket valószínű. Az angollal már megcsinálták a korlátozást az olasszal sem lesz másképp. Éljen a kínai stream.
A Tim kupát még tök jó minőségben lehetett nézni a Digi honlapján, megörültem neki, minden akadás meg fagyás mentesen, aztán tegnap bele akartam nézni ugyanott a City meccsbe és azt már nem nyomták...![]()
Olaszt se fogják akkor? Tud erről valaki valami hivatalosat? Pedig a BL meccseket is lehetett ott nézni.
Sajna a upc kínálatában sincs és szerintem nem is lesz.
Nia írta:Ha már itt tartunk fiúk,ugye 21.-én lesz a kupadöntő.Mi is adja?Mert a digi tuti nem vagyis újság és honlap szerint nem,a sportklubbon sem láttam kiírva valami boksz lesz,vagy mi:)Vagy nem 21.-én lesz?
Elképzelhető, hogy a jövőben mégis csak kiárulja a DigiTV a Digisport jogait épp a csekély lefedettség miatt. Egy példa: Emlékszem amikor az Eurosport elveszette a MotoGP-t, a szövetség azzal magyarázta a dolgot, hogy országos lefedettségű televíziós társaságokkal kívánnak szerződést kötni (ahogy a F1-ben is van) hogy minél több emberhez eljusson a MotoGP. Ezért volt nekem furcsa, hogy a digisportra került. Gyanítom, mind a sportszövetségek, mind a szponzorok, reklámozok elkezdték ütni a DigiTV-t, hogy kicsi a lefedettség, de a pénzt és a közvetítési jogokat nekik adták.Lombardini írta:Komax írta:Azt hittem káprázik a szemema kábelszolgáltatóm berakta a Digisportot!
Irigyellek. A T-Home egyelőre nem gondolkodik ilyenen.
internaZIOnaLe írta:
http://pontpark.eu/b_regisztracio/249a3 ... e9668a934e
Bocs, hogy ha valakit nem érdekelt... de gondoltam egy ingyen LCD bármelyik inter fan-nak jól jön egy derbire!!
Tommy írta:Több mint 10 ezer pont kell valami értelmes dologhoz (lcd tv, laptop, iphone) én most 6 pontot szereztem ha mindennap ennyit szerzek akkor 1 év alatt kb 2000-2500 pontom lesz, tehát kb 5 év kell egy lcd tvhez. :d Akkor asszem felejtős.
internaZIOnaLe írta:Tommy írta:Több mint 10 ezer pont kell valami értelmes dologhoz (lcd tv, laptop, iphone) én most 6 pontot szereztem ha mindennap ennyit szerzek akkor 1 év alatt kb 2000-2500 pontom lesz, tehát kb 5 év kell egy lcd tvhez. :d Akkor asszem felejtős.
Ja és már 6500-ért is van laptop, meg 1500 egy Garmin gps, szóval azt meg nem vészes összegyűjteni! Te tudod...
Komax írta:Elképzelhető, hogy a jövőben mégis csak kiárulja a DigiTV a Digisport jogait épp a csekély lefedettség miatt. Egy példa: Emlékszem amikor az Eurosport elveszette a MotoGP-t, a szövetség azzal magyarázta a dolgot, hogy országos lefedettségű televíziós társaságokkal kívánnak szerződést kötni (ahogy a F1-ben is van) hogy minél több emberhez eljusson a MotoGP. Ezért volt nekem furcsa, hogy a digisportra került. Gyanítom, mind a sportszövetségek, mind a szponzorok, reklámozok elkezdték ütni a DigiTV-t, hogy kicsi a lefedettség, de a pénzt és a közvetítési jogokat nekik adták.
Az én szolgáltatómé a fél Dél-Dunántúl azaz nem kicsi, ezért lepett meg hogy megegyeztek a Digivel.