Azért jó sok sérültjük is van....azért az EL-t jó lenne ha elérnék.

Piolit sem értem....többször is a legmélyebb gödörből szedte össze a csapatát aztán meg sokszor annyira értelmetlen húzásai vannak ami a legtöbbször pontokba kerül a milannak....
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Azért jó sok sérültjük is van....azért az EL-t jó lenne ha elérnék.
Azert sokkal jobban szeretjuk a "gyenge" meccseket kiemelni mint az eroset.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 20:18 Onana a mai Galata elleni meccsen képes volt eddig 2 középre tartó szabit bevédeni. Marottától az év üzlete volt 50,2 m EUR-ért eladni. Vicces, hogy ott lehetett volna a kerek 50m erre kisajtolt még plusz 200 ezer Eurót is.Interfan te tájékozott vagy, ki lett kötve a fix összeg mellett bónusz is az Onana bizniszben?
Tudom, hogy mostanában egyre megízhatóbb volt de időről-időre olyan amatőr hibákat követ el ami nem elfogadható egy profi csapatnál. Ez van most már sokadjára a MU-ban és ez volt az Ajaxban is. Tudom, hogy az az egy év alatt míg itt volt sokat köszönhetünk neki de Ő is a védelmünknek és hadd ne magasztaljam fel mikor egy sorsdöntő meccsen 2 ugyanolyan potyát kap. Mert most ha a Köbenhavnt a kövi fordulóban legyőzi a Galata akkor a MU kiesett a BL-ből.interfan írta: ↑2023.11.29. 20:32Azert sokkal jobban szeretjuk a "gyenge" meccseket kiemelni mint az eroset.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 20:18 Onana a mai Galata elleni meccsen képes volt eddig 2 középre tartó szabit bevédeni. Marottától az év üzlete volt 50,2 m EUR-ért eladni. Vicces, hogy ott lehetett volna a kerek 50m erre kisajtolt még plusz 200 ezer Eurót is.Interfan te tájékozott vagy, ki lett kötve a fix összeg mellett bónusz is az Onana bizniszben?
Persze ma roppant gyenge volt, dehat ott a masik oldal is.
Hetvegen a PL fordulo csapataban is benne volt, a fordulo vedese is az ove volt, raadasul a legtobb "clean sheet" is o rendelkezik a teljes PL-t nezve.
Ezt leszamitva a teljes PL kapusai koze ove a legjobb atlag es legjobb kapus statok.
Ezen kivul a MU 3. legjobb statjai es atlagai az ove.
Gyengen kezdett teny, es mai is gyenge a Galata ellen, de ott van nagyon nem keves kifejezetten eros meccs, amivel a PL eddigi legjobb kapus statjait hozza.
Egyebkent a kerdesre valaszolva, 5m bonusz van az eladasa kapcsan.
Egyaltalan nem felesleges, mivel a teljes kepet csakis igy kapjuk meg.
Ez igaz, ezeket az amator hibakat valoban megcsinalja, es ilyenkor sovany vigasz a sok bravur es eros meccs.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 20:46Tudom, hogy mostanában egyre megízhatóbb volt de időről-időre olyan amatőr hibákat követ el ami nem elfogadható egy profi csapatnál. Ez van most már sokadjára a MU-ban és ez volt az Ajaxban is. Tudom, hogy az az egy év alatt míg itt volt sokat köszönhetünk neki de Ő is a védelmünknek és hadd ne magasztaljam fel mikor egy sorsdöntő meccsen 2 ugyanolyan potyát kap. Mert most ha a Köbenhavnt a kövi fordulóban legyőzi a Galata akkor a MU kiesett a BL-ből.interfan írta: ↑2023.11.29. 20:32Azert sokkal jobban szeretjuk a "gyenge" meccseket kiemelni mint az eroset.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 20:18 Onana a mai Galata elleni meccsen képes volt eddig 2 középre tartó szabit bevédeni. Marottától az év üzlete volt 50,2 m EUR-ért eladni. Vicces, hogy ott lehetett volna a kerek 50m erre kisajtolt még plusz 200 ezer Eurót is.Interfan te tájékozott vagy, ki lett kötve a fix összeg mellett bónusz is az Onana bizniszben?
Persze ma roppant gyenge volt, dehat ott a masik oldal is.
Hetvegen a PL fordulo csapataban is benne volt, a fordulo vedese is az ove volt, raadasul a legtobb "clean sheet" is o rendelkezik a teljes PL-t nezve.
Ezt leszamitva a teljes PL kapusai koze ove a legjobb atlag es legjobb kapus statok.
Ezen kivul a MU 3. legjobb statjai es atlagai az ove.
Gyengen kezdett teny, es mai is gyenge a Galata ellen, de ott van nagyon nem keves kifejezetten eros meccs, amivel a PL eddigi legjobb kapus statjait hozza.
Egyebkent a kerdesre valaszolva, 5m bonusz van az eladasa kapcsan.
Hogy? Nem az első 3 pontja megy el róla a MU-nak. Mint írtam az előbb lehet miatta nem jut tovább a csoportból a MU. Te szoktál elemzéseket írni a BL pénzekből, konkrét miatta bukhatja el a MU a saját átigazolási árát abban az esetben ha pl végig mennének. Márpedig egy játékost egy klub nem azért igazol le, hogy pénzt bukjanak róla, hanem nyerjenek vele. Hozzáteszem szerintem De Gea stabilabb kapus lenne ha maradt volna, de ez legyen az Ő problémájuk, valószínű Ő jókat röhög otthon rajta és a MU-n-interfan írta: ↑2023.11.29. 20:47Egyaltalan nem felesleges, mivel a teljes kepet csakis igy kapjuk meg.
Lehet vannak gyenge meccsei es potyai is, de cserebe brutalisan is eros meccsei is vannak es oriasi bravurjai.
Raadasul utobbibol van neki a tobb, ezert egyaltalan nem veletlen, hogy a PL legjobb kapusai kozott van eddig.
Egy meccset kiemelni ugyanolyan fals kepet ad, mint hogy nem nezzuk a teljes kepet es az osszes meccset egy jatekos eseteben.k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 20:52Hogy? Nem az első 3 pontja megy el róla a MU-nak. Mint írtam az előbb lehet miatta nem jut tovább a csoportból a MU. Te szoktál elemzéseket írni a BL pénzekből, konkrét miatta bukhatja el a MU a saját átigazolási árát abban az esetben ha pl végig mennének. Márpedig egy játékost egy klub nem azért igazol le, hogy pénzt bukjanak róla, hanem nyerjenek vele.interfan írta: ↑2023.11.29. 20:47Egyaltalan nem felesleges, mivel a teljes kepet csakis igy kapjuk meg.
Lehet vannak gyenge meccsei es potyai is, de cserebe brutalisan is eros meccsei is vannak es oriasi bravurjai.
Raadasul utobbibol van neki a tobb, ezert egyaltalan nem veletlen, hogy a PL legjobb kapusai kozott van eddig.
Nem kicsinyítve a Napoli érdemeit de a Madridnak ez totál tét nélküli volt....szinte a csoportelsőség sem volt kérdés számukra...Napoli meg a továbbjutásért játszott...azért ez nem mind1...és így is kikaptak 4-2-re....interfan írta: ↑2023.11.30. 06:36 Olasz media szeret "tulozni", de most azt mondom valamennyire igazuk van, es persze a "nyaladzas" tulzas a Napoliert, de az elismeres jar nekik.
Oriasit mentek a Real ellen, es teljesen egyenrangu ellenfel voltak.
Tovabbra is dobbentem allok azelott, hogy Mazzarri 4-3-3 taktikat jatszat, elkepeszto.
Jar az elismeres eddig Mazzarrinak es a Napolinak.
Latva az elmult 2 meccsuket, haat nem lesz egyszeru a hetvege.
8 pont a hátrányuk velünk szemben. Ha hisznek még a bajnoki címvédésben,Cupi írta: ↑2023.11.30. 08:44
Nem kicsinyítve a Napoli érdemeit de a Madridnak ez totál tét nélküli volt....szinte a csoportelsőség sem volt kérdés számukra...Napoli meg a továbbjutásért játszott...azért ez nem mind1...és így is kikaptak 4-2-re....![]()
Az viszont tény, nagyon kemény meccsünk lesz velük....abban viszont bízom ők nem juve féle bunker focit nyomnak így lesz területünk.![]()
Az a baj, hogy veszitenivalonk csak nekunk van Napolyban....
Ha nem nyernek, akkor elszáll a címvédés esélye.
Bajnoki cimet toluk senki nem vart tavaly sem, es iden sem.cuchu11 írta: ↑2023.11.30. 11:12Ha nem nyernek, akkor elszáll a címvédés esélye.
Nápolyba azért nehéz nyerni, de ha megtörténne,
akkor is versenyben vagyunk bőven a címért.
Szóval szerintem nekik van nagyobb vesztenivalójuk.
Azt gondolom, ha a 60. perc környékén még X lenne,
akkor ők a fentiek miatt keményen támadni fognak,
és jöhetnek a kontrák. Abban meg jók vagyunk.
Mémek tömege van a csávóról,még csak november van,de lassan Maguire szinten van a megítélése, ne vicceljünk már...lehet itt jönni a bravúrjaival, meg a tizivédésével, de kérdezz majd meg egy MU szurkolót is, mit gondol. Mindezt 50milláért,azok után ,hogy kiraktkák DeGeat...k.tomi880421 írta: ↑2023.11.29. 20:52Hogy? Nem az első 3 pontja megy el róla a MU-nak. Mint írtam az előbb lehet miatta nem jut tovább a csoportból a MU. Te szoktál elemzéseket írni a BL pénzekből, konkrét miatta bukhatja el a MU a saját átigazolási árát abban az esetben ha pl végig mennének. Márpedig egy játékost egy klub nem azért igazol le, hogy pénzt bukjanak róla, hanem nyerjenek vele. Hozzáteszem szerintem De Gea stabilabb kapus lenne ha maradt volna, de ez legyen az Ő problémájuk, valószínű Ő jókat röhög otthon rajta és a MU-n-interfan írta: ↑2023.11.29. 20:47Egyaltalan nem felesleges, mivel a teljes kepet csakis igy kapjuk meg.
Ebben igazad van, de azert Madridban 85 percig 2-2-vel allni, es teljesen egyenragu ellenfel lenni a Real ellen azert szep eredmeny.Cupi írta: ↑2023.11.30. 08:44Nem kicsinyítve a Napoli érdemeit de a Madridnak ez totál tét nélküli volt....szinte a csoportelsőség sem volt kérdés számukra...Napoli meg a továbbjutásért játszott...azért ez nem mind1...és így is kikaptak 4-2-re....interfan írta: ↑2023.11.30. 06:36 Olasz media szeret "tulozni", de most azt mondom valamennyire igazuk van, es persze a "nyaladzas" tulzas a Napoliert, de az elismeres jar nekik.
Oriasit mentek a Real ellen, es teljesen egyenrangu ellenfel voltak.
Tovabbra is dobbentem allok azelott, hogy Mazzarri 4-3-3 taktikat jatszat, elkepeszto.
Jar az elismeres eddig Mazzarrinak es a Napolinak.
Latva az elmult 2 meccsuket, haat nem lesz egyszeru a hetvege.![]()
Az viszont tény, nagyon kemény meccsünk lesz velük....abban viszont bízom ők nem juve féle bunker focit nyomnak így lesz területünk.![]()
Newcastlet sajnaltam, megerdemeltek volna a tovabbjutast.
Szerintem ez a legjobb forgatókönyv volt. BL továbbjutás esetén jó nagy arcuk lett volna, viszint ha kiesnek az utolsó helyen meg marad nekik tavaszra csak a bajnokság. Így mennek még az EL-ben is pár kört. De ha csak 1-et akkoris lesz 2 meccsük még.
En is ennek orulok most, hogy legalabb az EL meglett nekik.Cupi írta: ↑2023.12.14. 08:11Szerintem ez a legjobb forgatókönyv volt. BL továbbjutás esetén jó nagy arcuk lett volna, viszint ha kiesnek az utolsó helyen meg marad nekik tavaszra csak a bajnokság. Így mennek még az EL-ben is pár kört. De ha csak 1-et akkoris lesz 2 meccsük még.Figyelembe véve náluk mindig mennyi sérült van az a 2 meccs még akkoris megterhelő lesz ha nem veszik majd az EL-t annyira komolyan.
Eloterben nincs, csak konkretan betiltva nincs.
Szerintem csak nyitva hagyták a kiskaput.interfan írta: ↑2023.12.21. 12:45Eloterben nincs, csak konkretan betiltva nincs.
Ettol fuggetlenul 2 csapat van benne meg benne, Barca es Real.
Sok sikert.![]()
Spanyol, Olasz, Angol, Nemet, Francia bajnoksag Szovetsegi ki is mondtak egybol, szo nincs es nem is lesz Szuperligarol, ami mar megbukott es megszunt.
Azert ha ez a Milan veszelyt jelente rank a bajnoksagban, ekkora elony birtokaban, az nagyon nagy gond lenne...
Én óvatos vagyok.
Hat igen...
es meg volt itt a forumon aki ot akarta inzaghi helyere tavaly
Zvezdanal azért nem volt rossz, a Sampnál bevállalni a tuti bukó melót elég kár volt. A Fradit sem igazán értem, miért vállalta el. Ez így sajnos erősen lejtmenet, pedig szerintem, ha valaki Ő lehetett volna jó edző.R9. írta: ↑2024.02.23. 09:26es meg volt itt a forumon aki ot akarta inzaghi helyere tavaly![]()
Zvezda....alwin91 írta: ↑2024.02.23. 10:06Zvezdanal azért nem volt rossz, a Sampnál bevállalni a tuti bukó melót elég kár volt. A Fradit sem igazán értem, miért vállalta el. Ez így sajnos erősen lejtmenet, pedig szerintem, ha valaki Ő lehetett volna jó edző.
Nem védeni akarom de a bajnoki cím esélyes meglesz neki és akkor olyan nagyot nem bukik itt. A nemzetközi kupa tavaszi menetelés meg tök mindegy milyen edző van és milyen csapatról beszélünk az a magyar kluboknak nem megy.
Nagyot hibazott Sarri, hogy bealtt egy bunkerre, legalabb olyan testidegen ez neki, mint Gasperininek a 4 vedo.