Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- Youme
- Adminisztrátor
Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Folytatás itt.
- Komax
Re: Primera división (átigazolások, meccsek, játékosok)
Csókosunk nem fog játszani az el classicon. Az eurobarca.hu szerint izombeszakadása, és csak fizioterapeutával tudott edzeni. Mennyi ideig tarthat egy ilyen típusú sérülés, azaz ellenünk játszhat-e?
- Cupi
Re: Primera división (átigazolások, meccsek, játékosok)
Komax írta:Csókosunk nem fog játszani az el classicon. Az eurobarca.hu szerint izombeszakadása, és csak fizioterapeutával tudott edzeni. Mennyi ideig tarthat egy ilyen típusú sérülés, azaz ellenünk játszhat-e?
Szerintem ellenünk tuti játszani fog! Az a meccs még 10 nap múlva lesz, szóval addig van ideje még pihenni!
- Nia
Re: Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Este megnézek egy nyert meccset,aztán nyomatok egy kis Classicot.Kíváncsi vagyok rá.Megszakad e a Real nyert szériája.Múltkor már "csak" 2 gólt rúgott.Visszaesés:)Szerintem jobban teszik ha Messire állítanak egy kommandót.
.Jó a kisgyerek.Van egy tippem a Barca győzelemre.És így a bajnokságra is.Bár idegenben lesznek,de egy fele olyan jó Messi ,mint hét közben is 2 gól. 

- kovacs5
Nekem is van olyan erzesem, hogy a Barca elveri a Realt, bar nem lesz olyan konnyu dolguk szerintem. De a Barca behuzza ezt a meccset. Reallal mar csak a jatekos politikajuk miatt sem szimpatizallok.
- Marco
Sztem nyer a Real 

- Komax
Nem bánnám ha az idén a Barcának is zero tituli lenne. Unom egy kicsit már ezt a nagy Barcabuzi feelinget.Marco írta:Sztem nyer a Real
- Nia
Komax írta:Nem bánnám ha az idén a Barcának is zero tituli lenne. Unom egy kicsit már ezt a nagy Barcabuzi feelinget.Marco írta:Sztem nyer a Real
Azért éltünk meg már elég sok Real bu.i feelinget is:)Én egyiket sem csípem.Vagy inkább csípi a szememet:).Sevilla párti vagyok.De az Atleticot is nézem,néha.De hát külön bajnokságot kellene indítani a Real és a Barca nélkül,hogy ők nyerjenek.
- Komax
Az is gáz.Nia írta:Komax írta:Nem bánnám ha az idén a Barcának is zero tituli lenne. Unom egy kicsit már ezt a nagy Barcabuzi feelinget.Marco írta:Sztem nyer a Real
Azért éltünk meg már elég sok Real bu.i feelinget is:)
Ha spanyol akkor Atlétco Madrid.

- Marco
Komax írta:Nem bánnám ha az idén a Barcának is zero tituli lenne. Unom egy kicsit már ezt a nagy Barcabuzi feelinget.Marco írta:Sztem nyer a Real
Teljesen egyetértek.

- benito92
Reménykedjetek hogy nem olvassák a fórumot Yomus ultrák akik tudnak magyarul 
Spanyol focit nem nézek csak ha nagyon nincs más, de ha feltétlen megkellene csapatot nevezni onnan akkor tisztelettel spanyol spanokra a Valencia lenne az de a matracosokkal sincs különösebb bajom. Többi hanyagolós

Spanyol focit nem nézek csak ha nagyon nincs más, de ha feltétlen megkellene csapatot nevezni onnan akkor tisztelettel spanyol spanokra a Valencia lenne az de a matracosokkal sincs különösebb bajom. Többi hanyagolós
- Tommy
Ha spanyolok akkor Valencia, meg még az atleticót én is csipázom valamennyire.
- DSanton39
hihetetlen hogy ez a Barcelona megfoghatatlan. 

- Marco
DSanton39 írta:hihetetlen hogy ez a Barcelona megfoghatatlan.
Majd mi!!!
-
DSanton39 írta:hihetetlen hogy ez a Barcelona megfoghatatlan.
Ahhoz h megverjük őket, 1 dolog kell...megölni a játékokat...tördelni kell a játékot..mást nem lehet ellenük tenni...nézzétek meg az arsenalt...megpróbálta a saját szép játékát játszani és átlépett rajtuk a barca...olyannak kell lennünk mint a kazanynak...ölni a játékot..és reménykedni h 1 kósza labda beakad...mert h őket nem lehet izomból lefocizni az tuti..és ha lesz 1 helyzetünk azt be kell rúgni..mert lehet nem lesz több a meccsen...
A chelsea teljesen más csapat..sokkal jobban hajazott a mi játékszisztémánkra..de a barca teljesen más...eszméletlen gyorsan játszanak és ha nem lassítjuk le őket elrohannak mellettünk...Meg lehet őket verni, sőt! meg is KELL!...de ehhez maximális koncentrációra lesz szükség és igen nagy adag szerencsére...
- Crespo
Tavaly a Chelsea kinyírta a Barcelonát, csak a katalánok frissen igazolt norvég idegenlégiósa tudta nekik megnyerni az elődöntőt.
Nagy csalódás volt az El Classico. Szinte végig biztos volt, hogy a Barcelona nyeri, a Real Madrid semmit nem mutatott. C.Ronaldo különösen gyenge volt. Van Der Vaart lőhetett volna gólt, és visszahozhatta volna a meccset, de kihagyta a ziccert... Nyomát sem láttam a beígért nagy csatának.
Különben szerintem a spanyol bajnokság simán gyengébb mint az olasz. Van egy Barcelonájuk, ami kétség kívül a világ legjobbja, a második helyezett Realt viszont még az olasz csapatok is oktatják. És ez a két csapat gyakorlatilag úgy ver meg mindenkit a Primerában, ahogy akar.
Nagy csalódás volt az El Classico. Szinte végig biztos volt, hogy a Barcelona nyeri, a Real Madrid semmit nem mutatott. C.Ronaldo különösen gyenge volt. Van Der Vaart lőhetett volna gólt, és visszahozhatta volna a meccset, de kihagyta a ziccert... Nyomát sem láttam a beígért nagy csatának.
Különben szerintem a spanyol bajnokság simán gyengébb mint az olasz. Van egy Barcelonájuk, ami kétség kívül a világ legjobbja, a második helyezett Realt viszont még az olasz csapatok is oktatják. És ez a két csapat gyakorlatilag úgy ver meg mindenkit a Primerában, ahogy akar.
- kiscivis
Elég unalmas egy meccs volt. Mentek a passzok és semmi több.
- Nia
Ha már Magyarok amott(SERIE A),akkor itt is egy aki gólt lőtt.Vadócz az Ossasunaban a 90. percben(emberhátrányban).Ez a 2. gólja ha jól rémlik.
- Riky11
Nia írta:Ha már Magyarok amott(SERIE A),akkor itt is egy aki gólt lőtt.Vadócz az Ossasunaban a 90. percben(emberhátrányban).Ez a 2. gólja ha jól rémlik.
Nahát akkor ez magyar hétvége volt!

- Marco
Riky11 írta: Igen Vadócznak ez 2.gólja volt!
És nem is akármilyen gólja. Szépen bebombázta az tuti.

- Nia
A Barca tegnap 10 emberrel játszott 30 percen keresztül(Alves gyűjtött 2 sárgát).Így is elég jól nyomták.Ha ma hozza a Real a Valencia!!! ellen ott is csak egy pont.Nálunk is.Angliában is...Német honban sem sok...
Nem tudom,hogy az ... verekedte magát négy közé az EL-ben az Atletico,meg a Spanyol kupa döntőben.Hogy a francba ilyen sza.ok a bajnokságban...
Egyébként saját pályánkon a saját győzelmünkre az egyik fogadó iroda 3szoros pénzt nyom.A Barcara 2,3 at.Érdekes....Még most is le vagyunk becsülve:))))))
Nem tudom,hogy az ... verekedte magát négy közé az EL-ben az Atletico,meg a Spanyol kupa döntőben.Hogy a francba ilyen sza.ok a bajnokságban...
Egyébként saját pályánkon a saját győzelmünkre az egyik fogadó iroda 3szoros pénzt nyom.A Barcara 2,3 at.Érdekes....Még most is le vagyunk becsülve:))))))
- Marco
Nia írta:A Barca tegnap 10 emberrel játszott 30 percen keresztül(Alves gyűjtött 2 sárgát).Így is elég jól nyomták.Ha ma hozza a Real a Valencia!!! ellen ott is csak egy pont.Nálunk is.Angliában is...Német honban sem sok...
A Chelsea ellen is le voltunk becsülve, de nem bántam mert többet nyertem.

-
Azért az tényleg durva hogy a 3.helyen álló valenciat ilyen módon szívatja a real..legalább mintha 2ős emberhátrányban játszana a vale..
Ezért gáz am a spanyol bajnoki...ha a 2 nagy klub meccsel többnyire nyer is..és még az sincs h döntetleneznek..asszem a realnak is 2 van összvissza a szezonban...
Ezért gáz am a spanyol bajnoki...ha a 2 nagy klub meccsel többnyire nyer is..és még az sincs h döntetleneznek..asszem a realnak is 2 van összvissza a szezonban...
- kiscivis
Úgy tűnik Villa-t megszerzi a Barca. Talán Zlatan játékperceinek a kárára?
- DSanton39
kiscivis írta:Úgy tűnik Villa-t megszerzi a Barca. Talán Zlatan játékperceinek a kárára?
én úgy tudom Henrytól akarnak megválni. persze Villa játszana centert Messi és Zlatan széleken. ez jobban is feküdne neki.
- kiscivis
Zlatan mint villámléptű lendületes szélső. Talán más csapatba megtehetné.
- vaskalap
Én úgy tudom,hogy Henry a kiszemelt távozó,állitólag tárgyalnak a Villával egy esetleges Young-Henry csere +k.p.DSanton39 írta:kiscivis írta:Úgy tűnik Villa-t megszerzi a Barca. Talán Zlatan játékperceinek a kárára?
én úgy tudom Henrytól akarnak megválni. persze Villa játszana centert Messi és Zlatan széleken. ez jobban is feküdne neki.
- Laci78
Szerintetek mennyire zuhannak meg Barcelonában? Elég rázós ellenfeleik lesznek idegenben, Villarreal és Sevilla. Realnak könnyebb a sorolása, lehet semmit sem nyernek?

- DSanton39
egy spanyol csapat se képes úgy megszervezni a védekezést ellenük mint mi, de egy döntetlen becsúszhat.
- Marco
Vicc ez a spanyol liga, busquets két srága és lecseréli az edzője
Ilyenkor lehet fellebezni nem?

- Nia
Marco írta:Vicc ez a spanyol liga, busquets két srága és lecseréli az edzőjeIlyenkor lehet fellebezni nem?
Mármint,hogy kukucskáló 2 sárgát kapott?És nem kiállították hanem az edző lecserélte gyorsan.Vagy mi?Nem láttam kösz ha válaszolsz.
- kiscivis
Nia írta:Marco írta:Vicc ez a spanyol liga, busquets két srága és lecseréli az edzőjeIlyenkor lehet fellebezni nem?
Mármint,hogy kukucskáló 2 sárgát kapott?És nem kiállították hanem az edző lecserélte gyorsan.Vagy mi?Nem láttam kösz ha válaszolsz.
Volt már egy sárgája, megkapta a másodikat, de a bíró mindenbizonnyal elfelejtette, így nem mutatta fel a pirosat, és jöhetett Touré helyette.
Legalábbis így nézett ki, de mára már biztos, h Llorrente-nek mutatta fel a sárgát a spori.
- Marco
kiscivis írta:Nia írta:Marco írta:Vicc ez a spanyol liga, busquets két srága és lecseréli az edzőjeIlyenkor lehet fellebezni nem?
Volt már egy sárgája, megkapta a másodikat, de a bíró mindenbizonnyal elfelejtette, így nem mutatta fel a pirosat, és jöhetett Touré helyette.
Legalábbis így nézett ki, de mára már biztos, h Llorrente-nek mutatta fel a sárgát a spori.
Csak a meccsen egyáltalán nem úgy látszott h Villarealos kapta...
- kiscivis
Nekem is kikerekedett a szemem, de hát ez van. A jegyzőkönyvbe mindenbizonnyal Llorrente lett beírva, különben nem maradna szó nélkül ez a "baki".
- Nia
Marco írta:Csak a meccsen egyáltalán nem úgy látszott h Villarealos kapta...
Egyre érdekesebb.Ki volt szabálytalan,abba a szituban.Így nézve amit írtok mindketten.Azért nem mindegy,hogy egy sárga mezes vagy egy sunyi disznó:)
- San Siro
Tommy írta:Ha spanyolok akkor Valencia, meg még az atleticót én is csipázom valamennyire.
Ha spanyol liga akkor csak az Atlético. A Valencia is szimpatikus, de én úgy vagyok vele, hogy a 2 Nagy ("Kirakat Madrid", "FC Katalónia") kivételével nincs bajom egyik csapattal szemben sem.
- kiscivis
Nia írta:Marco írta:Csak a meccsen egyáltalán nem úgy látszott h Villarealos kapta...
Egyre érdekesebb.Ki volt szabálytalan,abba a szituban.Így nézve amit írtok mindketten.Azért nem mindegy,hogy egy sárga mezes vagy egy sunyi disznó:)
Nem igazán votl szabálytalanság, a labda a közelben sem volt csak meglökdösték egymást egy kicsit.
http://www.youtube.com/watch?v=oHMgNofmPwk
- Laci78
Na akkor nem jött be a jóslatom, csak mi tudtuk őket levédekezni.
Ilyen csapatokat lazán megesznek, Messi megint fickándozott.
Nem hiába "bohócliga".
Ilyen csapatokat lazán megesznek, Messi megint fickándozott.
Nem hiába "bohócliga".
- Nia
kiscivis írta:Nia írta:Marco írta:Csak a meccsen egyáltalán nem úgy látszott h Villarealos kapta...
Nem igazán votl szabálytalanság, a labda a közelben sem volt csak meglökdösték egymást egy kicsit.
http://www.youtube.com/watch?v=oHMgNofmPwk
Megnéztem a videót ,köszi.Hát az elsőt biztos sunyi kapta.A 2. meg mindenképpen nevetséges szerintem még sárgának is:)akárkinek.Ennyi erővel minden meccsen kioszthatnánk 2 tucatot minimum.
- Marco
Nia írta:Megnéztem a videót ,köszi.Hát az elsőt biztos sunyi kapta.A 2. meg mindenképpen nevetséges szerintem még sárgának is:)akárkinek.Ennyi erővel minden meccsen kioszthatnánk 2 tucatot minimum.
Hát igen kérdéses egy sárga volt az tuti, de ha már adott akk nem tom kinek nekem ez elégé ugy tünt h buskeksz kapta, de hát na siralmas játékvezetések vannak mostanában...
- Marco
Vadócz gól a Realnak! Vezetnek is 2-1re
- vaskalap
2-2 és Vadócz kihagyhatatlan helyzetbe hozta társát,de az kihagyta.Még bármi lehet.
- Marco
vaskalap írta:2-2 és Vadócz kihagyhatatlan helyzetbe hozta társát,de az kihagyta.Még bármi lehet.
Azt bekellett volna rúgnia, nem értem miért passzolta le.
- Riky11
Örülök Vadócz újabb góljának! Jól megmutatta az edzőjének hogy fontos tagja annak a csapatnak és nem egy lelátón ülő kis senkiházi! 

- Marco
Hogy áll pontosan a góllövőlista? Sokkal vezet Messi C.Roni előtt? Rem Roni be tudja hozzni, utálom MEssit. 

- Nia
Marco írta:Hogy áll pontosan a góllövőlista? Sokkal vezet Messi C.Roni előtt? Rem Roni be tudja hozzni, utálom MEssit.
Hát azt kétlem már.
31 gólja van Messinek.A tegnapi mesterhármassal meg 25 piperkőc gyereknek.Akit viszont én nem bírok annyira:)
- Marco
Nia írta:Marco írta:Hogy áll pontosan a góllövőlista? Sokkal vezet Messi C.Roni előtt? Rem Roni be tudja hozzni, utálom MEssit.
Hát azt kétlem már.
31 gólja van Messinek.A tegnapi mesterhármassal meg 25 piperkőc gyereknek.Akit viszont én nem bírok annyira:)
Nekem se a kedvencem meg semmi, csak Messi annyira unszimpatikus meg minden meccse azt hallom h ő ey isten akit lehetetlen megállitani és senki nem tud annyi gólt lőni... és hát reméltem h legalább Roni behozza.
- Nia
Ma egy időben 21:00-kor kezdődik az összes meccs a Spanyol bajnokságban.(eddig ilyen ott nem volt,vagy nem emlékszem
)
A Real az Athletic Bilbaot fogadja.Az simának tűnik.
Ami nem a Barca Sevillai látogatása...a Sevilla az elmúlt 4 meccsén 3 vagy több gólt rúgott.A kupában a Nuo Campban verte őket
A Barca a másik kupadöntőstől(Atletico) szenvedte el idén egyetlen vereségét:)Érdekes lenne ahogy itt bukik el
.Azért remélem megszorongatják őket Capelék 

A Real az Athletic Bilbaot fogadja.Az simának tűnik.
Ami nem a Barca Sevillai látogatása...a Sevilla az elmúlt 4 meccsén 3 vagy több gólt rúgott.A kupában a Nuo Campban verte őket

- Komax
- PetR
- Kapcsolat:
Komax írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-elgurult_perez_gyogyszere_messit_akarja-35079
Hát ez, ez, ez.... Egyszerüen hihetetlen, nincs rá jobb szó.