Nia írta:Most meg : Azt nyilatkozza,hogy rosszul van az Atleticotól.
Ezt hol mondta??
Mert én ilyet nem olvastam tőle.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Nia írta:Most meg : Azt nyilatkozza,hogy rosszul van az Atleticotól.
Süti írta:Nia írta:Most meg : Azt nyilatkozza,hogy rosszul van az Atleticotól.
Ezt hol mondta??
Mert én ilyet nem olvastam tőle.
Stankov írta:Neymar Mourinho-é
Injoc írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/barcelona-sanchezert-tobb-mint-50-millio-dollart-adnak-lapertesules-2082414
Jézusom..és még a barca mondja a realra hogy mennyit költenek játékosokra...egyik hülyébb mint a másik.
(még akkor is ha dollár)
Nia írta:Mikor lesz a 2. meccs a spanyol szuperkupában??? Már ha két meccses,mindig megkavarodom.
DSanton39 írta:maga a meccs 23:00-kor kezdődik, csak egy óra felvezetést tartanak a Sport Tv-n, bár nem tudom minek.
Fabregas a Barcáé hivatalosan is, 39 milla, transfermarkt.de-n 29-et írnak, valószínű a többi bónuszokból jön össze. (vagy elgépelték)
DSanton39 írta:maga a meccs 23:00-kor kezdődik, csak egy óra felvezetést tartanak a Sport Tv-n, bár nem tudom minek.
Fabregas a Barcáé hivatalosan is, 39 milla, transfermarkt.de-n 29-et írnak, valószínű a többi bónuszokból jön össze. (vagy elgépelték)
hvmetal írta: Lemaradtam a visszajátszásról.a Madrid 1.gólja nem volt les?
R9. írta:vagy visszajönreal után megváltás lenne neki hazajönni
kiscivis írta:tegnap talán az ns írta, h 29 megy kp-ban, 6 különböző bónuszból tevődhet össze, 5 pedig Cesc fizetéséből megy majd.
Tommy írta:Mi az, hogy nincs esélye?
hvmetal írta:Calcioban jóval nehezebb dolguk lenne,de ez off
Tommy írta:Ugyan olyan José mint amilyen nálunk volt és a többi klubjánál, egyáltalán nem játsza túl magát, csak hozza a szokásos formáját.
Komax írta:A dagesztáni Chelsea Eto'o után D.Alvest nézte ki magának. 35-40misit adnának érte, 15miliós évi fizetést neki. Barca helyében ezt azonnal elfogadnám.
Süti írta:Tommy írta:Ugyan olyan José mint amilyen nálunk volt és a többi klubjánál, egyáltalán nem játsza túl magát, csak hozza a szokásos formáját.
Én azt látom, hogy egy kicsit még rátett a vereségek miatt, ráadásul nem a legjobbat hozza ki a csapatából, ami számomra abszolút óriási megelepetés.
PellerG írta:Nem tudjátok, milyen összezördülés volt most a Realnál?
Ramos, Casillas, Mou hármast írják az üggyel kapcsolatban.
hvmetal írta:Kezdi egyre jobban kikezdeni a spanyol média Josét,most már a Marca is
Komax írta:Mourinho és a siker együtt jár, az tudjuk. Ami nagyon hiányzik az a tökössége, ahogy feltétel nélkül kiáll a csapata mellett.
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/m ... to-2114558
Nia írta:Már 7 ponttal vezet a Real.Mivel a Villareal idén nagyon nem ragyog,sőt kieső helyen áll,így kijelenthetjük,hogy megint megszívatta egy "kis" csapat a Barcat
Innen már Jose behúzza,már nagyon nagy blama lenne elveszíteni.Szóval lehet támadni a mestert,hogy soha nem látott mélységekbe taszította a Realt,de így rég nem "verte" senki a Barcat pontszámba,arról nem beszélve,hogy csak az ellendrukkerek fognak elhozakodni,h..e mondatokkal.Idióta aki kiteszi onnan...
Nia írta:Idióta aki kiteszi onnan...
Süti írta:Nia írta:Idióta aki kiteszi onnan...
A madridi vezetőség az.