Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
-
Re: Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)
barca szep lejtmenetben van, atletico vezeti a tabellat
- interfan
Azert a Barcelona kb lefocizta az Atleticot tegnap, csak nekik semmi nem ment be, az Atleticonak meg minden, ugyanez volt a Leganes ellen.
En nem mondanam 2 abszolult peches es balszerencses vereseg miatt, hogy "szep lejtmentben van".
BL-ben 2.helyen vannak, ahol csak a Liverpool elozi oket.
Nyilvan ha nem a csucsfavorit Real nyeri meg a Spanyol bajnoksagot, az mar dobbenetes meglepetes lesz.
De iden eddig inkabb az a kerdes, ki botlik tobbet.
Mert a szupersztarokkal teli Real sem azt hozza amit a vilagsajto es mindenki vart toluk, hogy letaroljak oda meg vissza a vilagot.
Ez eddig nagyon, de nagyon nincs meg, es inkabb arrol van a 220. valsagertekezleten, hogy Ancelottit kirugjak e vagy sem, a szurkolok meg folyamatosan a kirugasat kovetelik.
Barcelona egy uj csapat Flickel, tele megannyi fiatallal, nem is akarmilyen fiatalokkal, en akarmennyire is nem szeretem oket, latok a Barcelonaba potencialt boven.
Atletico meg nagyjabol ugyanazt hozza amit tavaly.
Tavaly ilyenkor 38 pontjuk volt, dehat akkor volt egy 45 pontos Girona es Real, es a 4.helyen alltak.
2 eve meg 3 eve valoban volt egy szeteses ott, ahhoz kepest tavaly, es iden is rendben vannak.
Igaz elkoltottek a nyaron egy csomo penzt, szoval varhatak is, hogy osszeszedjek magukat ennyi penzbol.
-
bajnoksagban
FC Barcelona – Atlético Madrid 1-2
Real Betis – FC Barcelona 2–2
RCD Mallorca – FC Barcelona 1–5
FC Barcelona – UD Las Palmas 1–2
Celta Vigo – FC Barcelona 2–2
Real Sociedad – FC Barcelona 1–0
nekem ez lejtmenet ahhoz kepest ahogy kezdtek
FC Barcelona – Atlético Madrid 1-2
Real Betis – FC Barcelona 2–2
RCD Mallorca – FC Barcelona 1–5
FC Barcelona – UD Las Palmas 1–2
Celta Vigo – FC Barcelona 2–2
Real Sociedad – FC Barcelona 1–0
nekem ez lejtmenet ahhoz kepest ahogy kezdtek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2024.12.22. 08:45-kor.
-
+ leganes ellen is 0:1 otthon vereseg
- interfan
Itt ezt erdemes megnezni, mert az a kezdes az valami egeszen mas dimenzio volt.
Valencia-Barcelona 1-2
Barcelona-Bilbao 2-1
Vallecano-Barcelona 1-2
Barcelona-Valladoid 7-0
Girona-Barcelona 1-4
Monaco-Barcelona 2-1
Villareal-Barcelona 1-5
Barcelona-Getafe 1-0
Osasuna-Barcelona 4-2
Barcelona-Young Boys 5-0
Alaves-Barcelona 0-3
Barcelona-Sevilla 5-1
Barcelona-Bayern 4-1
Real-Barcelona 0-4
Barcelona-Espanyol 3-1
Zvezda-Barcelona 2-5
16 meccs = 14 gyozelem
16 meccs = 55 rugott gol
Es azert olyanokat szortak meg egy 4 gollal mint a Real vagy a Bayern.
Ki kezdett igy?
Liverpoolt leszamitva senki.
Nyilvanvalo volt, hogy ezt a szinvonalat, es ezt a szintet nem lehet tartani.
Persze ez a 9 meccs = 4 vereseg nem mutat jol, de azert finomam szolva is jobbak voltak es lefociztak 4/3X az ellenfelet (kiveve Sociedad), csak hat nekik semmi nem ment be, az ellenfelnek meg minden.
Nyilvan a vereseg az vereseg akarhogyan is, de en ebben a Barcelonaban, ennyi tehetseges fiatallal, egy totalis uj csapatkent Flickel, latok potencialt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.12.22. 09:10-kor.
-
igen, ha az a loves bemegy akkor gol 

- PellerG
Az agyonszídott, "teljesen vége van" Simeone azért csak vezeti a ligát és a BL-ben is mennek tovább ...
- interfan
Elkoltottek egy csomo penzt, elvaras is volt, hogy a "teljesen vege" helyzetbol kijojjon.
Tavaly is hasonlo ponttal alltak, de akkor ez csak a 4.helyre volt eleg, most mivel mindenki bukdacsol elsok.
BL-ben en azert azt nem jelentem ki, hogy "mennek tovabb".
Meglepodnek ha egyenes agon mennek a 8 koze, en szerintem ebbol nekik rajatszas lesz, aminek az eredemyet meg aztan senki nem tudhatja.
Varjuk ki a veget az "agyonszidott" Simeone mit fog a szezon vegen elerni...
- interfan
Azert ez a Barcelona-Olmo story se semmi.
Mar nyaron se volt semmi, meg maga a regisztracio is nehezen ment, aztan Christensen sulyos serulese miatt sikerult.
Na de most gyakorlatilag 3 napra volt attol a Barcelona, hogy Olmot ingyen elveszitese, es a La Liga ervenytelenitse szerzodeset.
Mint az egesz vilag, nem csak a Sportban hanem minden teren, a Barcelona is az osszes nagycsapathoz hasonloan, es a FIFA-hoz hasonloan a Perzsa Obol menti gazdag Allamoktol varta segitseget es a megvaltast, es Laporta oda utazott.
Ugynezki ez sikerult is nekik, es a Katariaknak eladtak az uj stadion VIP szektorait kb 100m euro ertekben, igy ebbol a penzbol mar regisztralhatjak Olmot, Laporta alairta ezt az uzletet Dohaban.
Ezen kivul Laporta Dubaiba is volt, ahol a Szaudiakkal targyalt, ahova a mind a 4 "nagy" csapatnak felajanlotta DeJong jatekjogat.
Kivancsi vagyok a Szaudiak rakapnak e DeJongra, es ez is sikerul e Laportanak.
Mar nyaron se volt semmi, meg maga a regisztracio is nehezen ment, aztan Christensen sulyos serulese miatt sikerult.
Na de most gyakorlatilag 3 napra volt attol a Barcelona, hogy Olmot ingyen elveszitese, es a La Liga ervenytelenitse szerzodeset.
Mint az egesz vilag, nem csak a Sportban hanem minden teren, a Barcelona is az osszes nagycsapathoz hasonloan, es a FIFA-hoz hasonloan a Perzsa Obol menti gazdag Allamoktol varta segitseget es a megvaltast, es Laporta oda utazott.
Ugynezki ez sikerult is nekik, es a Katariaknak eladtak az uj stadion VIP szektorait kb 100m euro ertekben, igy ebbol a penzbol mar regisztralhatjak Olmot, Laporta alairta ezt az uzletet Dohaban.
Ezen kivul Laporta Dubaiba is volt, ahol a Szaudiakkal targyalt, ahova a mind a 4 "nagy" csapatnak felajanlotta DeJong jatekjogat.
- interfan
A story azota is megy, es azota is "fantasztikus".interfan írta: ↑2024.12.28. 16:15 Azert ez a Barcelona-Olmo story se semmi.
Tegnap a Barcelona nagy arcal bejelentette, hogy a Vip helyek es Boxok eladasanak koszonhetoen hivatalosan is visszaterhetnek az 1:1 szabalyhoz, es nem kell tobb buntetest es korlatozast elszenvedniuk.
Es hogy ok lesznek az egyetlen top csapat akik betartjak ezt a szabalyt Spanyolorszagban.
Na most nyilvan persze a Real is megszegzi ezt a szabalyt mindenhol, mindehogy, es minden formaban.
1:1 szabaly persze, hagyjuk is...
De most azzal en mint Barcelona miert vagyok beljebb, hogy elmondom a "szomszedom" is legalabb akkora gazemember es minden szabalyt megszegezo mint en?
Erdemesebb lenne a sajat hazuk tajan sepregetni.
Viszont azt is elmondtak, hogy Olmo regisztraciohoz meg hianyzik 28m, de Laporta megoldja.
Biztos megoldja majd, elad meg valamit a klubol es minden jo, de meg mennyire jo...
Erdemes lenne osszeszamolni mit es miket adtak el az elmult evekben konkretan a klubol...
Es itt is fantasztikus a "vedekezes", hogy elmondjak a Real mar reges reg eladta a VIP helyeket es Boxokat az uj stadionban (Katarnak es Emirsegeknek), igy nem ok az elsok e teren.
Ez megint gyonyoru, de mire jogosit fel engem az ha a szomszedom egy kreten?
Semmire...
Tipikus Barcelona, tipikus sardobolas, tipikus masikra mutogatas.
Ezert a legnagyobb "kedvenc" csapat szamomra a Barcelona, meg nagyobb "kedvenc" mint a Juventus.
Palyan mi tortenik, kiket epitenek fel es be, akademia, stb az nyilvan mas kerdes, azokat akarnennyire is "szeretem" oket el kell ismerni, mert abban valoban nagyok.
Viszont ami a hatterben van ott is, haat az valami "fenomenalis".
- vaskalap
Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
https://tv2play.hu/la_liga/vinicius_meg ... t_a_birora
-
undorito ez a vini madar
- Cupi
Az a nagyobb gáz a klub és Anchelotti is tűri ezt és mindig megvédik....mindig jönnek azzal, hogy direkt provokálják és ő csak áldozat....vaskalap írta: ↑2025.01.04. 13:14 Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
Nem szabadna, hogy a klub ezt hagyja. Ne azt érezze bármit megtehet úgyis bevédik a seggét.

Több mint kínos már.....
- vaskalap
A klub nem,hogy elítéli,egyenesen követeli a piros lap visszavonását a szövetségtől.Vicc.Majd megint jön a rasszista kártya.Cupi írta: ↑2025.01.06. 11:28Az a nagyobb gáz a klub és Anchelotti is tűri ezt és mindig megvédik....mindig jönnek azzal, hogy direkt provokálják és ő csak áldozat....vaskalap írta: ↑2025.01.04. 13:14 Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
Nem szabadna, hogy a klub ezt hagyja. Ne azt érezze bármit megtehet úgyis bevédik a seggét.Szerintem bőven itt lenne az ideje, hogy a klub is elítélje ezt és megbüntesse ezért.
Több mint kínos már.....
- Cupi
Igen, ezért írtam, hogy nevettséges ahogy a madrid ehhez a dologhoz áll....rasszisztat kértya a másik, igen.vaskalap írta: ↑2025.01.06. 11:31A klub nem,hogy elítéli,egyenesen követeli a piros lap visszavonását a szövetségtől.Vicc.Majd megint jön a rasszista kártya.Cupi írta: ↑2025.01.06. 11:28Az a nagyobb gáz a klub és Anchelotti is tűri ezt és mindig megvédik....mindig jönnek azzal, hogy direkt provokálják és ő csak áldozat....vaskalap írta: ↑2025.01.04. 13:14 Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
Nem szabadna, hogy a klub ezt hagyja. Ne azt érezze bármit megtehet úgyis bevédik a seggét.Szerintem bőven itt lenne az ideje, hogy a klub is elítélje ezt és megbüntesse ezért.
Több mint kínos már.....

- interfan
Nem semmi jo meccs volt ez a Real-Barcelona: 2-5
Es hat nem semmi alazas volt mar megint.
2 meccsen kapott 9 golt a Real a Barcelonatol, azert ez kemeny.
Perez orjon, azonnali milliomadik valsagertekezlet, Ancelotti azonnali kirugasa is lehetoseg ujra.
Hat igen, tipikus Real, tipikus Perez.

Es hat nem semmi alazas volt mar megint.
2 meccsen kapott 9 golt a Real a Barcelonatol, azert ez kemeny.
Perez orjon, azonnali milliomadik valsagertekezlet, Ancelotti azonnali kirugasa is lehetoseg ujra.
Hat igen, tipikus Real, tipikus Perez.

- interfan
Azert az kemeny, hogy a Barcelona eddig rugott 32 meccsen 101 golt.
Azert ez nem semmi adat...
Erdekes hir szamomra, hogy megint arrol ir a Spanyol media, hogy az Atletico-Simeone story a vegehez er, mindket fel szabadulna mar a masiktol.
Simeone meg a PL-be menne, mondjuk ez is erdekes, mert nekem totalisan testidegen a Simeone-PL vonal ugy ahogy van.
Allitolag az Atletico meg elakarja erni Simeone tavozasat, es reges reg ota Emery a fo jelolt a helyere.
Kivancsi leszek mi lesz a vege ennek.
Azert ez nem semmi adat...
Erdekes hir szamomra, hogy megint arrol ir a Spanyol media, hogy az Atletico-Simeone story a vegehez er, mindket fel szabadulna mar a masiktol.
Simeone meg a PL-be menne, mondjuk ez is erdekes, mert nekem totalisan testidegen a Simeone-PL vonal ugy ahogy van.
Allitolag az Atletico meg elakarja erni Simeone tavozasat, es reges reg ota Emery a fo jelolt a helyere.
- vaskalap
Érdekes dolog ez a reál hiszti a bírókra.Először azt hittem a szokásos rinya,ha nem megy sírjunk.Tipikus madridi eset,de ezt a tegnapi barca meccset nézve,hát van benne valami.Rayonak egy gólt vettek el,ami szabályos volt,plusz egy olyanért nem kaptak tizit,amiért a barca igen,és tulajdonképpen ezzel nyertek is.
- Cupi
Korábban is akartam már kérdezni miért akarják őt kirúgni? BL-ben állnak és a spanyol bajnokságban is 3. helyen vannak kemény 1 pont lemaradásba az éllovashoz képest....Emery-vel sima bajnoki cím lenne vagy mi?interfan írta: ↑2025.01.28. 09:36

- interfan
Erdekes...Cupi írta: ↑2025.02.18. 15:51Korábban is akartam már kérdezni miért akarják őt kirúgni? BL-ben állnak és a spanyol bajnokságban is 3. helyen vannak kemény 1 pont lemaradásba az éllovashoz képest....Emery-vel sima bajnoki cím lenne vagy mi?interfan írta: ↑2025.01.28. 09:36
Kivancsi leszek mi lesz a vege ennek.![]()
Valoszinu az az evenketi laza 40m fizetes zavarja oket, igaz ez mar nem is olyan sok, mert volt mar 50m is evente a fizetese.

Nagyon megfaradt mar ez a kapcsolat, ennyi ev a mai futballban elkepeszto.
O es Pep az aki egyedul ilyen brutalis eveket toltott az utobbi evek modern fociban egy helyen.
- Cupi
- interfan
Gondolom mar zavarja oket, es rajottek nem voltak teljesen normalisak amikor ezt megcsinaltak.

Most meg probalnak belole valahogy kiszabadulni, lehet jobb lett volna korabban gondolkozni.
- interfan
Nem titok, nagyon nem szeretem a Barcelonat es akkor meg visszafogottan fogalmaztam.
De amit iden csinalnak, az nem semmi.
Flick elkepeszto munkat vegez, es ez a rengeteg fiatal is.
A nagy Cholo fele "feltorthetetlen szuper vedelemnek" rugtak az utobbi 2db meccsukon 8 golt.
A szupersztar, vilagsztar Realnak 2db meccsen 9 golt.
Osszesegeben a bajnoksagban:
27 meccs = 75 gol
Flick eddig:
43 meccs = 132 gol
Valami egeszen dobbenetes szamok.
De a jatekosoktol is:
- Yamal:
13 gol 17 golpassz
- Lewandowski:
35 gol 3 golpassz
- Raphinha:
27 gol 21 golpassz
Ez a harmas laza 75 gol 41 golpassz.
Es akkor meg ott van F.Torres 13 gollal 3 gp, es az Olmo-Pedri paros is laza 24 golban vett reszt (gol + golpassz).
Akarmennyire is nem szeretem oket, minden elismeresem.
Scholes azt mondta "vilagszenzacio es vilagmeglepetes" dontot var a BL-ben.
PSG-Inter, es ott nyer az Inter.
Legyen igy, kivanom Scholes joslata jojjon be.
De azert ha mi innen BL-t nyerunk, legyozve a Bayernt, majd ezt a Barcelonat, es meg a dontot is megnyerni, akkor tenyleg szobrot Inzaghinak es elete vegeig szerzodest.
Nekem ez inkabb egy gyonyoru szep alom mint hogy realis dolog es a valosag lenne.
De amit iden csinalnak, az nem semmi.
Flick elkepeszto munkat vegez, es ez a rengeteg fiatal is.
A nagy Cholo fele "feltorthetetlen szuper vedelemnek" rugtak az utobbi 2db meccsukon 8 golt.
A szupersztar, vilagsztar Realnak 2db meccsen 9 golt.
Osszesegeben a bajnoksagban:
27 meccs = 75 gol
Flick eddig:
43 meccs = 132 gol
Valami egeszen dobbenetes szamok.
De a jatekosoktol is:
- Yamal:
13 gol 17 golpassz
- Lewandowski:
35 gol 3 golpassz
- Raphinha:
27 gol 21 golpassz
Ez a harmas laza 75 gol 41 golpassz.
Es akkor meg ott van F.Torres 13 gollal 3 gp, es az Olmo-Pedri paros is laza 24 golban vett reszt (gol + golpassz).
Akarmennyire is nem szeretem oket, minden elismeresem.
Scholes azt mondta "vilagszenzacio es vilagmeglepetes" dontot var a BL-ben.
De azert ha mi innen BL-t nyerunk, legyozve a Bayernt, majd ezt a Barcelonat, es meg a dontot is megnyerni, akkor tenyleg szobrot Inzaghinak es elete vegeig szerzodest.
Nekem ez inkabb egy gyonyoru szep alom mint hogy realis dolog es a valosag lenne.
-
A kötelező a BL-ben már megvan, a ház elejét szó már nem érheti.interfan írta: ↑2025.03.17. 09:09 Scholes azt mondta "vilagszenzacio es vilagmeglepetes" dontot var a BL-ben.
Innentől minden kör egy ajándék.
A felszabadultság sokszor óriási erővel bír.
Álmodozzunk együtt!