Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Primera división (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: R9. »

barca szep lejtmenetben van, atletico vezeti a tabellat
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

R9. írta: 2024.12.22. 07:51 barca szep lejtmenetben van, atletico vezeti a tabellat
Azert a Barcelona kb lefocizta az Atleticot tegnap, csak nekik semmi nem ment be, az Atleticonak meg minden, ugyanez volt a Leganes ellen.
En nem mondanam 2 abszolult peches es balszerencses vereseg miatt, hogy "szep lejtmentben van".
BL-ben 2.helyen vannak, ahol csak a Liverpool elozi oket.

Nyilvan ha nem a csucsfavorit Real nyeri meg a Spanyol bajnoksagot, az mar dobbenetes meglepetes lesz.
De iden eddig inkabb az a kerdes, ki botlik tobbet.
Mert a szupersztarokkal teli Real sem azt hozza amit a vilagsajto es mindenki vart toluk, hogy letaroljak oda meg vissza a vilagot.
Ez eddig nagyon, de nagyon nincs meg, es inkabb arrol van a 220. valsagertekezleten, hogy Ancelottit kirugjak e vagy sem, a szurkolok meg folyamatosan a kirugasat kovetelik.

Barcelona egy uj csapat Flickel, tele megannyi fiatallal, nem is akarmilyen fiatalokkal, en akarmennyire is nem szeretem oket, latok a Barcelonaba potencialt boven.

Atletico meg nagyjabol ugyanazt hozza amit tavaly.
Tavaly ilyenkor 38 pontjuk volt, dehat akkor volt egy 45 pontos Girona es Real, es a 4.helyen alltak.
2 eve meg 3 eve valoban volt egy szeteses ott, ahhoz kepest tavaly, es iden is rendben vannak.
Igaz elkoltottek a nyaron egy csomo penzt, szoval varhatak is, hogy osszeszedjek magukat ennyi penzbol.
R9.

bajnoksagban

FC Barcelona – Atlético Madrid 1-2
Real Betis – FC Barcelona 2–2
RCD Mallorca – FC Barcelona 1–5
FC Barcelona – UD Las Palmas 1–2
Celta Vigo – FC Barcelona 2–2
Real Sociedad – FC Barcelona 1–0

nekem ez lejtmenet ahhoz kepest ahogy kezdtek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2024.12.22. 08:45-kor.
R9.

R9. írta: 2024.12.22. 08:43 bajnoksagban

FC Barcelona – Atlético Madrid 2–1

+ leganes ellen is 0:1 otthon vereseg
interfan

R9. írta: 2024.12.22. 08:43 bajnoksagban

FC Barcelona – Atlético Madrid 1-2

Itt ezt erdemes megnezni, mert az a kezdes az valami egeszen mas dimenzio volt.

Valencia-Barcelona 1-2
Barcelona-Bilbao 2-1
Vallecano-Barcelona 1-2
Barcelona-Valladoid 7-0
Girona-Barcelona 1-4
Monaco-Barcelona 2-1
Villareal-Barcelona 1-5
Barcelona-Getafe 1-0
Osasuna-Barcelona 4-2
Barcelona-Young Boys 5-0
Alaves-Barcelona 0-3
Barcelona-Sevilla 5-1
Barcelona-Bayern 4-1
Real-Barcelona 0-4
Barcelona-Espanyol 3-1
Zvezda-Barcelona 2-5

16 meccs = 14 gyozelem
16 meccs = 55 rugott gol

Es azert olyanokat szortak meg egy 4 gollal mint a Real vagy a Bayern.

Ki kezdett igy?
Liverpoolt leszamitva senki.
Nyilvanvalo volt, hogy ezt a szinvonalat, es ezt a szintet nem lehet tartani.

Persze ez a 9 meccs = 4 vereseg nem mutat jol, de azert finomam szolva is jobbak voltak es lefociztak 4/3X az ellenfelet (kiveve Sociedad), csak hat nekik semmi nem ment be, az ellenfelnek meg minden.
Nyilvan a vereseg az vereseg akarhogyan is, de en ebben a Barcelonaban, ennyi tehetseges fiatallal, egy totalis uj csapatkent Flickel, latok potencialt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.12.22. 09:10-kor.
R9.

igen, ha az a loves bemegy akkor gol :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az agyonszídott, "teljesen vége van" Simeone azért csak vezeti a ligát és a BL-ben is mennek tovább ...
interfan

PellerG írta: 2024.12.22. 09:44 Az agyonszídott, "teljesen vége van" Simeone azért csak vezeti a ligát és a BL-ben is mennek tovább ...
Elkoltottek egy csomo penzt, elvaras is volt, hogy a "teljesen vege" helyzetbol kijojjon.
Tavaly is hasonlo ponttal alltak, de akkor ez csak a 4.helyre volt eleg, most mivel mindenki bukdacsol elsok.
BL-ben en azert azt nem jelentem ki, hogy "mennek tovabb".
Meglepodnek ha egyenes agon mennek a 8 koze, en szerintem ebbol nekik rajatszas lesz, aminek az eredemyet meg aztan senki nem tudhatja.

Varjuk ki a veget az "agyonszidott" Simeone mit fog a szezon vegen elerni...
interfan

Azert ez a Barcelona-Olmo story se semmi.
Mar nyaron se volt semmi, meg maga a regisztracio is nehezen ment, aztan Christensen sulyos serulese miatt sikerult.
Na de most gyakorlatilag 3 napra volt attol a Barcelona, hogy Olmot ingyen elveszitese, es a La Liga ervenytelenitse szerzodeset.

Mint az egesz vilag, nem csak a Sportban hanem minden teren, a Barcelona is az osszes nagycsapathoz hasonloan, es a FIFA-hoz hasonloan a Perzsa Obol menti gazdag Allamoktol varta segitseget es a megvaltast, es Laporta oda utazott.
Ugynezki ez sikerult is nekik, es a Katariaknak eladtak az uj stadion VIP szektorait kb 100m euro ertekben, igy ebbol a penzbol mar regisztralhatjak Olmot, Laporta alairta ezt az uzletet Dohaban.

Ezen kivul Laporta Dubaiba is volt, ahol a Szaudiakkal targyalt, ahova a mind a 4 "nagy" csapatnak felajanlotta DeJong jatekjogat.
Kivancsi vagyok a Szaudiak rakapnak e DeJongra, es ez is sikerul e Laportanak.
interfan

interfan írta: 2024.12.28. 16:15 Azert ez a Barcelona-Olmo story se semmi.
Mar nyaron se volt semmi, meg maga a regisztracio is nehezen ment, aztan Christensen sulyos serulese miatt sikerult.
Na de most gyakorlatilag 3 napra volt attol a Barcelona, hogy Olmot ingyen elveszitese, es a La Liga ervenytelenitse szerzodeset.

Mint az egesz vilag, nem csak a Sportban hanem minden teren, a Barcelona is az osszes nagycsapathoz hasonloan, es a FIFA-hoz hasonloan a Perzsa Obol menti gazdag Allamoktol varta segitseget es a megvaltast, es Laporta oda utazott.
Ugynezki ez sikerult is nekik, es a Katariaknak eladtak az uj stadion VIP szektorait kb 100m euro ertekben, igy ebbol a penzbol mar regisztralhatjak Olmot, Laporta alairta ezt az uzletet Dohaban.

Ezen kivul Laporta Dubaiba is volt, ahol a Szaudiakkal targyalt, ahova a mind a 4 "nagy" csapatnak felajanlotta DeJong jatekjogat.
Kivancsi vagyok a Szaudiak rakapnak e DeJongra, es ez is sikerul e Laportanak.
A story azota is megy, es azota is "fantasztikus".

Tegnap a Barcelona nagy arcal bejelentette, hogy a Vip helyek es Boxok eladasanak koszonhetoen hivatalosan is visszaterhetnek az 1:1 szabalyhoz, es nem kell tobb buntetest es korlatozast elszenvedniuk.
Es hogy ok lesznek az egyetlen top csapat akik betartjak ezt a szabalyt Spanyolorszagban.

Na most nyilvan persze a Real is megszegzi ezt a szabalyt mindenhol, mindehogy, es minden formaban.
1:1 szabaly persze, hagyjuk is...
De most azzal en mint Barcelona miert vagyok beljebb, hogy elmondom a "szomszedom" is legalabb akkora gazemember es minden szabalyt megszegezo mint en?
Erdemesebb lenne a sajat hazuk tajan sepregetni.

Viszont azt is elmondtak, hogy Olmo regisztraciohoz meg hianyzik 28m, de Laporta megoldja.
Biztos megoldja majd, elad meg valamit a klubol es minden jo, de meg mennyire jo...
Erdemes lenne osszeszamolni mit es miket adtak el az elmult evekben konkretan a klubol...
Es itt is fantasztikus a "vedekezes", hogy elmondjak a Real mar reges reg eladta a VIP helyeket es Boxokat az uj stadionban (Katarnak es Emirsegeknek), igy nem ok az elsok e teren.
Ez megint gyonyoru, de mire jogosit fel engem az ha a szomszedom egy kreten?
Semmire...

Tipikus Barcelona, tipikus sardobolas, tipikus masikra mutogatas.
Ezert a legnagyobb "kedvenc" csapat szamomra a Barcelona, meg nagyobb "kedvenc" mint a Juventus.

Palyan mi tortenik, kiket epitenek fel es be, akademia, stb az nyilvan mas kerdes, azokat akarnennyire is "szeretem" oket el kell ismerni, mert abban valoban nagyok.
Viszont ami a hatterben van ott is, haat az valami "fenomenalis".
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
https://tv2play.hu/la_liga/vinicius_meg ... t_a_birora
R9.

undorito ez a vini madar
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

vaskalap írta: 2025.01.04. 13:14 Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
Az a nagyobb gáz a klub és Anchelotti is tűri ezt és mindig megvédik....mindig jönnek azzal, hogy direkt provokálják és ő csak áldozat....
Nem szabadna, hogy a klub ezt hagyja. Ne azt érezze bármit megtehet úgyis bevédik a seggét. :? Szerintem bőven itt lenne az ideje, hogy a klub is elítélje ezt és megbüntesse ezért.
Több mint kínos már.....
vaskalap

Cupi írta: 2025.01.06. 11:28
vaskalap írta: 2025.01.04. 13:14 Vinicius barátunk újabb ámokfutása tegnap a Valencia ellen.Kíváncsi leszek a büntire.
Az a nagyobb gáz a klub és Anchelotti is tűri ezt és mindig megvédik....mindig jönnek azzal, hogy direkt provokálják és ő csak áldozat....
Nem szabadna, hogy a klub ezt hagyja. Ne azt érezze bármit megtehet úgyis bevédik a seggét. :? Szerintem bőven itt lenne az ideje, hogy a klub is elítélje ezt és megbüntesse ezért.
Több mint kínos már.....
A klub nem,hogy elítéli,egyenesen követeli a piros lap visszavonását a szövetségtől.Vicc.Majd megint jön a rasszista kártya.
Cupi

vaskalap írta: 2025.01.06. 11:31
Cupi írta: 2025.01.06. 11:28
Több mint kínos már.....
A klub nem,hogy elítéli,egyenesen követeli a piros lap visszavonását a szövetségtől.Vicc.Majd megint jön a rasszista kártya.
Igen, ezért írtam, hogy nevettséges ahogy a madrid ehhez a dologhoz áll....rasszisztat kértya a másik, igen. :?
interfan

Nem semmi jo meccs volt ez a Real-Barcelona: 2-5
Es hat nem semmi alazas volt mar megint.
2 meccsen kapott 9 golt a Real a Barcelonatol, azert ez kemeny.

Perez orjon, azonnali milliomadik valsagertekezlet, Ancelotti azonnali kirugasa is lehetoseg ujra.
Hat igen, tipikus Real, tipikus Perez. :D :D
interfan

Azert az kemeny, hogy a Barcelona eddig rugott 32 meccsen 101 golt.
Azert ez nem semmi adat...

Erdekes hir szamomra, hogy megint arrol ir a Spanyol media, hogy az Atletico-Simeone story a vegehez er, mindket fel szabadulna mar a masiktol.
Simeone meg a PL-be menne, mondjuk ez is erdekes, mert nekem totalisan testidegen a Simeone-PL vonal ugy ahogy van.
Allitolag az Atletico meg elakarja erni Simeone tavozasat, es reges reg ota Emery a fo jelolt a helyere.
Kivancsi leszek mi lesz a vege ennek.
vaskalap

Érdekes dolog ez a reál hiszti a bírókra.Először azt hittem a szokásos rinya,ha nem megy sírjunk.Tipikus madridi eset,de ezt a tegnapi barca meccset nézve,hát van benne valami.Rayonak egy gólt vettek el,ami szabályos volt,plusz egy olyanért nem kaptak tizit,amiért a barca igen,és tulajdonképpen ezzel nyertek is.
Cupi

interfan írta: 2025.01.28. 09:36
Erdekes hir szamomra, hogy megint arrol ir a Spanyol media, hogy az Atletico-Simeone story a vegehez er, mindket fel szabadulna mar a masiktol.
Simeone meg a PL-be menne, mondjuk ez is erdekes, mert nekem totalisan testidegen a Simeone-PL vonal ugy ahogy van.
Allitolag az Atletico meg elakarja erni Simeone tavozasat, es reges reg ota Emery a fo jelolt a helyere.
Korábban is akartam már kérdezni miért akarják őt kirúgni? BL-ben állnak és a spanyol bajnokságban is 3. helyen vannak kemény 1 pont lemaradásba az éllovashoz képest....Emery-vel sima bajnoki cím lenne vagy mi? :)
interfan

Cupi írta: 2025.02.18. 15:51
interfan írta: 2025.01.28. 09:36
Korábban is akartam már kérdezni miért akarják őt kirúgni? BL-ben állnak és a spanyol bajnokságban is 3. helyen vannak kemény 1 pont lemaradásba az éllovashoz képest....Emery-vel sima bajnoki cím lenne vagy mi? :)
Erdekes...
Valoszinu az az evenketi laza 40m fizetes zavarja oket, igaz ez mar nem is olyan sok, mert volt mar 50m is evente a fizetese. :D

Nagyon megfaradt mar ez a kapcsolat, ennyi ev a mai futballban elkepeszto.
O es Pep az aki egyedul ilyen brutalis eveket toltott az utobbi evek modern fociban egy helyen.
Cupi

interfan írta: 2025.02.18. 16:29
Erdekes...
Valoszinu az az evenketi laza 40m fizetes zavarja oket, igaz ez mar nem is olyan sok, mert volt mar 50m is evente a fizetese. :D

Oké de ki adta neki ezt a beteg fizut? :D Gondolom a klub....tehát ne zavarja őket. :) ;)
interfan

Cupi írta: 2025.02.18. 19:02
interfan írta: 2025.02.18. 16:29
Erdekes...

Oké de ki adta neki ezt a beteg fizut? :D Gondolom a klub....tehát ne zavarja őket. :) ;)
Gondolom mar zavarja oket, es rajottek nem voltak teljesen normalisak amikor ezt megcsinaltak. :D
Most meg probalnak belole valahogy kiszabadulni, lehet jobb lett volna korabban gondolkozni.
interfan

Nem titok, nagyon nem szeretem a Barcelonat es akkor meg visszafogottan fogalmaztam.

De amit iden csinalnak, az nem semmi.
Flick elkepeszto munkat vegez, es ez a rengeteg fiatal is.
A nagy Cholo fele "feltorthetetlen szuper vedelemnek" rugtak az utobbi 2db meccsukon 8 golt.
A szupersztar, vilagsztar Realnak 2db meccsen 9 golt.
Osszesegeben a bajnoksagban:
27 meccs = 75 gol
Flick eddig:
43 meccs = 132 gol

Valami egeszen dobbenetes szamok.
De a jatekosoktol is:

- Yamal:
13 gol 17 golpassz
- Lewandowski:
35 gol 3 golpassz
- Raphinha:
27 gol 21 golpassz

Ez a harmas laza 75 gol 41 golpassz.

Es akkor meg ott van F.Torres 13 gollal 3 gp, es az Olmo-Pedri paros is laza 24 golban vett reszt (gol + golpassz).

Akarmennyire is nem szeretem oket, minden elismeresem.

Scholes azt mondta "vilagszenzacio es vilagmeglepetes" dontot var a BL-ben.
PSG-Inter, es ott nyer az Inter.
Legyen igy, kivanom Scholes joslata jojjon be.
De azert ha mi innen BL-t nyerunk, legyozve a Bayernt, majd ezt a Barcelonat, es meg a dontot is megnyerni, akkor tenyleg szobrot Inzaghinak es elete vegeig szerzodest.
Nekem ez inkabb egy gyonyoru szep alom mint hogy realis dolog es a valosag lenne.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.03.17. 09:09 Scholes azt mondta "vilagszenzacio es vilagmeglepetes" dontot var a BL-ben.
PSG-Inter, es ott nyer az Inter.
Legyen igy, kivanom Scholes joslata jojjon be.
De azert ha mi innen BL-t nyerunk, legyozve a Bayernt, majd ezt a Barcelonat, es meg a dontot is megnyerni, akkor tenyleg szobrot Inzaghinak es elete vegeig szerzodest.
Nekem ez inkabb egy gyonyoru szep alom mint hogy realis dolog es a valosag lenne.
A kötelező a BL-ben már megvan, a ház elejét szó már nem érheti.
Innentől minden kör egy ajándék.
A felszabadultság sokszor óriási erővel bír.
Álmodozzunk együtt!
interfan

interfan írta: 2024.12.22. 09:49
PellerG írta: 2024.12.22. 09:44 Az agyonszídott, "teljesen vége van" Simeone azért csak vezeti a ligát és a BL-ben is mennek tovább ...
Elkoltottek egy csomo penzt, elvaras is volt, hogy a "teljesen vege" helyzetbol kijojjon.
Tavaly is hasonlo ponttal alltak, de akkor ez csak a 4.helyre volt eleg, most mivel mindenki bukdacsol elsok.
BL-ben en azert azt nem jelentem ki, hogy "mennek tovabb".
Meglepodnek ha egyenes agon mennek a 8 koze, en szerintem ebbol nekik rajatszas lesz, aminek az eredemyet meg aztan senki nem tudhatja.

Varjuk ki a veget az "agyonszidott" Simeone mit fog a szezon vegen elerni...
A fenti iras december vegi, ezert irtam akkor, hogy varjuk ki a a veget.
BL-ben a 8 koze be sem jutottak, a bajnoksag gyakorlatilag elment, a Kupabol meg szinten kiestek.

Nem is azon van a hangsuly, hogy nem lesznek bajnokok, sokkal inkabb azon, hogy magukhoz kepest sem tobbek mint az elmult evekben.
32 fordulo utan a pontok:
-Iden: 63
-2023/24: 61
-2022/23: 66
2021/22: 60

Mindezt tettek azert ugy, hogy nyaron elkoltottek bonuszokkal egyutt 210m eurot, es zartak egy -120m mercato merleget.

Egyszoval korai volt decemberben azt gondolni, hogy az idei szezonuk mas lesz.
Nem lett mas...
interfan

PellerG írta: 2025.04.20. 22:41
CsaSzi9294 írta: 2025.04.20. 09:54
Azt még csodálom, hogy Inzaghi nem merült fel a Reálnál. Bár ha tovabb megyunk a Barcán, biztos bedobják.
Ott Xabi Alonso lesz.
En a helyeben nem biztos, hogy elvallanam a Realt.
Tobb okbol...

1.
Ennyi vilagsztart, ennyi arcot, ennyi egot tudni kell kezelni.
Nyilvan Xabi nagyon jol indult, dehat egy olyan csapatba ahol ennyi "sztar" van, haat nem lesz konnyu egyensulyt tartani az oltozbe.
Es hat azzal, hogy osszevasarlom a sztarokat, csapatom meg nem lesz.
Nem lesz ebbol egyszeru csapatot epiteni.

2.
A Realnal ha nem nyersz BL-t, akkor megbuktal.
Ott minden evben, mindig, folyamatosan kotelezo a BL gyozelem.
Ha ez nincs meg, akkor bukott ember vagy.
Latjuk, tavaly meg Ancelotti volt a vilagtortenelem legjobb edzoje, most meg uldozik el Madridbol, hogy egy bukott, oreg, senkihazi (kis tulzassal)

3.
A Real rengeteg edzo karrierjet tette tonkre, igazi jatekos es edzotemeto volt hosszu eveken at.

Persze nyilvan 35X nagyobb fizetes kap mint a Leverkusenbe, es egyertelmuen ha ezzel a kihivassal megbirkozik, akkor onnantol valoban "top edzo".
De rengeteg a buktato...
Persze hova menne...
Liverpool, City, Barcelona, Arsenal, PSG, stb padja foglalt.
Ilyen MU, Chelsea, Spurs nem komoly szint, talan-talan a Bayern maradna meg mint lehetoseg, ahol kevesbe kockazatos edzonek lenni.
vaskalap

Hát elnézve ezt a barcát,fel kell kötni a gatyót.
Cupi

vaskalap írta: 2025.04.26. 22:54 Hát elnézve ezt a barcát,fel kell kötni a gatyót.
Erősebbek mint a Bologna és a milan. Ha már mostanában ezektől kaptunk ki. :) De szerintem pont ezért érzem azt van esélyünk. ;)
Yamal azzal az igénytelen színű festett szőke hajjal.... :D Viccesen néz ki.
120 perc jól jön nekünk legalább. Fáradjanak csak.
R9.

yamal - di marco...erdekes lesz
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

R9. írta: 2025.04.27. 09:00 yamal - di marco...erdekes lesz
Remélem inkább Yamal - Bastoni és Augusto lesz, legalábbis Barcelonában.
interfan

Akarmennyire is nem szeretem oket, ezt az idei Barcelonat minden teren el kell ismerni.
Olyan szintu csapat, es olyan szinten voltak iden, amilyen szinten talan egyedul a PSG rajtuk kivul az idei evben.
-Spanyol Szuperkupa gyozelem
-Spanyol Kupagyozelem
-Spanyol bajnoki cim

Mindezt valami egeszen elkepeszto tamadojatekkal.
Rugtak 58 meccsen 169 golt, 4/4X vertek a Realt es rugtak nekik laza 16 golt.
Yamal 17 evesen 42 gol/golpassz, ez valami felfoghatatlan minden teren.
17 evesen...
Ilyen nincs, de megis van.

Es hat mi ezt a Barcelonat tudtuk kiutni.
Ez szerintem legalabb akkora tett, mint 2010-ben a Pep fele Messi, Iniesta, Xavi, stb fele Barcelonat, ha meg nem nagyobb cselekedet az idei.

Ha ezutan a Barcelona utan a dontobe megverjuk az idei szezonban szinten valami egeszen zsenialis PSG-t, akik egyetlen csapatkent tortenelmi triplazast csinalhatnak, akkor azt hiszem a teljes futball vilag fejet hajthat az Inter elott.

Real meg szepen kolt.
Erkezik Arnold 20m alairasi + 16m eves fizetes.
Most kifizetnek 60m-t Huijsen leigazolasara.
Es ajanlatot tettek Theo kapcsan a Milannak, 35m euroert vinnek.
interfan

Real se fogja vissza magat:

- Huijsen: 63m
- Mastantuno (uj Messi): 55m (bonuszokkal)
- Carreras: 50m
- Arnold: 10m + 20m alairasi

-198m mercato merleg.
interfan

Realnal megint kemenyen all a bal, a sok sztar miatt.
Ez a Vinicius-Mbappe-Bellingham harmas egymas iranti felteknysege, megfurasa, es irigykedese hatartalan.
Most eppen a Vinicius-Bellingham paros irigyelte el Mbappe 20m fix + 20m bonusz fizeteset.
Mindketten legalabb akkora fizetest akarnak mint a francia.
Raadasul Arnold erkezese sem segitetett, aki bonuszokkal egyutt 16m eurot kap, igaz hol van ez meg a Mbappe fele majdnem 40m eurotol.
Szegeny Vinicius es Bellingham pedig azert vannak felhaborodva, mert az o fizetesuk csak 12m bonuszokkal.

Hat igen, ez az amikor sztarokbol akarsz csapatot epiteni...

Jaa es nem beszelve arrol, hogy a Real 130m eurot ajanlott Rodri kapcsan, es a jelenlegi Cityben kapott 7m fizetese helyett, a Real 20m fizetessel csabitja.

Hat igen, biztos jott tenne egy ujabb sztar az amugy is egekben levo egok, arcok, es oriasi nagykepuseg melle.

Nem irigylem Xabi Alonsot, konnyu dolga nem lesz az biztos.
Mondjuk kap egy 10m euros fizut, szoval nagyon sajnalni sem tudom.
vaskalap

interfan írta: 2025.07.27. 07:15 Realnal megint kemenyen all a bal, a sok sztar miatt.
Ez a Vinicius-Mbappe-Bellingham harmas egymas iranti felteknysege, megfurasa, es irigykedese hatartalan.
Most eppen a Vinicius-Bellingham paros irigyelte el Mbappe 20m fix + 20m bonusz fizeteset.
Raadasul Arnold erkezese sem segitetett, aki bonuszokkal egyutt 16m eurot kap, igaz hol van ez meg a Mbappe fele majdnem 40m eurotol.
Szegeny Vinicius es Bellingham pedig azert vannak felhaborodva, mert az o fizetesuk csak 12m bonuszokkal.

Jaa es nem beszelve arrol, hogy a Real 130m eurot ajanlott Rodri kapcsan, es a jelenlegi Cityben kapott 7m fizetese helyett, a Real 20m fizetessel csabitja.

Hat igen, biztos jott tenne egy ujabb sztar az amugy is egekben levo egok, arcok, es oriasi nagykepuseg melle.

Mondjuk Rodri pont nem az az ego sztár fajta,és meg lennék lepve ha lépne a Citytől.
interfan

vaskalap írta: 2025.07.27. 07:30
interfan írta: 2025.07.27. 07:15 Realnal megint kemenyen all a bal, a sok sztar miatt.

Mondjuk Rodri pont nem az az ego sztár fajta,és meg lennék lepve ha lépne a Citytől.
Ez igaz, de hogy az o 20m fizeteset is merigyelnek az ego sztarok is biztos.
Igaz a Realnal a szeretetuk hatartalan Rodri fele az Aranylabda ota, foleg a Vinicius fele vonalnak. :D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Egyfelől Xabi az egyik legszimpatikusabb edző ebből a fiatalabb generációból, másrészt viszont remélem óriási égés lesz a Realnál ebből a nagy pénzszórásból.

Erősen emlékeztet a 2000-2010es Real Időszakra, ahol minden sztár játékost leigazoltak, aztán nem igazán ment nekik a szekér. Őrült összegek ezek, a foci nem szólhat csak erről..
interfan

Atletico valami szornyen kezdte a szezont, de legutobb nagy nehezen mar nyertek, es most ez a Real elleni 5-2 gyozelem nagyon szep volt.
Ritkan mond ilyet az ember, de jo volt Atletico meccset nezni.
Tamadtak, mentek, akartak, kezdemenyeztek, abszolult jobbak voltak mint a Real.

Realnal meg hatha kicsit visszabb vesznek az arcokbol ennek az otosnek a hatasara.
interfan

Dan-i-nter írta: 2025.07.28. 12:03 Egyfelől Xabi az egyik legszimpatikusabb edző ebből a fiatalabb generációból, másrészt viszont remélem óriási égés lesz a Realnál ebből a nagy pénzszórásból.

Erősen emlékeztet a 2000-2010es Real Időszakra, ahol minden sztár játékost leigazoltak, aztán nem igazán ment nekik a szekér. Őrült összegek ezek, a foci nem szólhat csak erről..
Azert nem lennek Xabi Alonso helyeben...
(Persze nem sajnalom, kap erte egy tomerdek penzt)

Ha nem nyer BL-t, de legalabb bajnoki cimet, akkor ugy uldozik majd el Madridbol mint annak a rendje.
Ket ev alatt beltoltak a csapatba tisztan 400m eurot, ezen felul vilagrekord magas a fizeteskeret.
Ha ez a Realnal eredmeny (BL gyozelem, bajnoki cim) nelkul marad, akkor annak annyi.

Es hat igen, amit irsz az is nagyon igaz a sztarok kapcsan.
Ennyi egot, ekkora arcokat, ekkora "sztarokat" kezelni, azert nem egyszeru.
Ancelotti is ebbe bukott mar bele.
A sors az elet szinte mindig bizonyitja, nem az a legjobb csapat, ahol a legtobb sztar van, es azert mert osszeszedem a sztarokat, csapatom nem lesz.

Xabi Alonso szamomra egy vegtelenul szimpatikus, tehetseges edzo.
De ez azert kemeny feladat.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Kivánom Xabi Alonsonak hogy legyen sikeres a Real Madrid élén de ha elküldik és szabad edző lesz szerintem nem kizárt hogy szóba jön nálunk ha Chivu-val elakad a szekér. Igaz kérőkbe nem lenne hiánya akkor sem ha elküldik a Realtól. Mondjuk kiváncsi lennék nálunk mit hozni ki a csapatból de nem lenne könnyü megszerezni őt az tuti....
interfan

Az meg mindig kemeny, hogy a Real mar 150m eurot fizetne Rodri kapcsan.
City is most emelte 9m-rol 13m eurora Rodri fizeteset, ehhez kepest a Real 25m euros fizetessel csabitja.
Egeszen beteg...
Persze Rodri klasszis, de azert csak 30 eves lesz mar.

Barcelona 2024-25 gazdasagi evet 994m euros bevetellel zarta, viszont tovabbra is veszteseges a mukodes, a zaro merleg -17m lett.
2025-26-os gazdasagi evben viszont mar 1,1 millard euros bevetel, es kb 5-10m euros nyereseges mukodes varhato a Camp Nouba valo visszateres miatt is.
vaskalap

interfan írta: 2025.10.07. 16:13 Az meg mindig kemeny, hogy a Real mar 150m eurot fizetne Rodri kapcsan.
City is most emelte 9m-rol 13m eurora Rodri fizeteset, ehhez kepest a Real 25m euros fizetessel csabitja.
Egeszen beteg...
Persze Rodri klasszis, de azert csak 30 eves lesz mar.

Barcelona 2024-25 gazdasagi evet 994m euros bevetellel zarta, viszont tovabbra is veszteseges a mukodes, a zaro merleg -17m lett.
2025-26-os gazdasagi evben viszont mar 1,1 millard euros bevetel, es kb 5-10m euros nyereseges mukodes varhato a Camp Nouba valo visszateres miatt is.
Rodrit most kell eladni,a sérülése óta már nem a régi,ráadásul hétvégén is megsérült.
interfan

Azert milyen erdekes a vilag, es mennyit valtozik kevesebb mint 1,5 ev alatt.
2024-ben meg az EB elott volt hir (kb tavasszal) hogy a PSG 200m eurot fizetne a 16 eves Yamalert.
Sok helyen egybol ment a hoborges, meg a bla-bla.
Na azota kiderult, hogy Yamal zsenializmusa olyan, amit valami egeszen elkepesztoen ritkan latni, es az egesz vilag a labai elott hever jelenleg.
(Legutobb Zidana beszelt arrol, hogy o ilyen szintu jatekost meg nem latott eleteben amit Yamal tud)
Egyszoval a PSG-nel zsenialisan lattak valamit, ahogy a Barcelonanal is, hogy nem adtak el.
Mai arakat latva, lasd bonuszokkal Wirtz 150m, Isak 160m, Mudryk 100m, ahogy Marotta mondta Mastantuono 70m, haaat az is bebizonyosodott, hogy ez a 200m apropenz lett volna Yamal kapcsan.

Par napos hir, hogy Inzaghi es az Al Hilal 400m fix + 100m bonuszt, azaz osszesen 500m eurot ajanl Yamalert a Barcelonanak.
Yamalnak pedig evenkenti 150m euros fizetest.
Spanyol forrasok szerint a Barcelona vacilal, es gondolkozik az ajanlaton.

Viszont a BBC, New York Times szerint Yamal egyetlen klubert igazolna csak el a Barcelonatol, az pedig a PSG.
Nem szeretne a Szaudiakhoz igazolni jelenleg.
PSG-nel pedig a mai napig eltokelt vagy, hogy Yamalt leigazoljak.

Inzaghinak es az Al Hilalnak jovore valoszinu be kell erniuk Viniciussal Yamal helyett.
Vinicius a Realnal levo "sztarharc" miatt egyre eselyesebb, hogy tavozik, es az Al Hilal az elsoszamu opcio szamara.
interfan

Vinicius megint megmutatta ki is o valojaban...

Ezt mondta szo szerint Xabinak amikor lecserelte, es mielott elkezdett balhezni:

"B*szd meg!"

Vinícius őrjöngve küldte el a fenébe az edzőjét a Barcelona elleni rangadón

https://index.hu/sport/futball/2025/10/ ... yolorszag/

Hat igen, az alazat, a szerenyseg, a csapatszellem, a mez tisztelete, es az egyeni ertekek hatraszoritasa, na ez Vinicius, jaaa, nem....
Legkozelebb mi lesz, ossszeveri Xabi Alonsot ha lemeri cserelni?

Mondjuk ez se kutya Viniciustol:
A lefújás után aztán megragadta az alkalmat, hogy provokálja az ellenfelet, amire vélhetően már készült.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sziasztok. Azt esetleg tudja valaki, hogy Nico Pazt mennyiért viheti vissza a Madrid télen? Januárban vissza vásárolják azt olvastam nso-n. Ugye mi is akartuk őt, nagy kár érte.
interfan

lucky0 írta: 2025.11.12. 09:26 Sziasztok. Azt esetleg tudja valaki, hogy Nico Pazt mennyiért viheti vissza a Madrid télen? Januárban vissza vásárolják azt olvastam nso-n. Ugye mi is akartuk őt, nagy kár érte.
10m euro
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2025.11.12. 09:28
lucky0 írta: 2025.11.12. 09:26 Sziasztok. Azt esetleg tudja valaki, hogy Nico Pazt mennyiért viheti vissza a Madrid télen? Januárban vissza vásárolják azt olvastam nso-n. Ugye mi is akartuk őt, nagy kár érte.
10m euro
pfff. Az kemény. Köszönöm
interfan

Azert az nekem nagyon kemeny, hogy Xabi Alonso mar a kirugas szelen van, sot Real vezetes nagyresze mar menesztene, es mar a jatekosok is ellene kezdenek fordulni a "nagy sztarok".
Most allitolag ha a City ellen nem nyer, akkor kirugjak...

https://www.calciomercato.com/liste/xab ... 3e9fc2ffcb#

https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... ia-2177292

https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... ca-2177298

https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... ti-2176809

Annyira, de annyira Realos ez.

Vicc az egesz.
En ertem, hogy 20 meccs alatt nem nyert meg mindent, de konyorgom azert kirugni, mert XY es YX sztarnak nem tetszik.
Persze Zidane vagy Klopp kell a Realnak, ki mas, persze csakis a "sztarok" mindig.

Kicsit jobban tennek ha eszhez ternenek, es azert mert nem nyered meg az osszes letezo meccsedet, meg a vilagsztarok igy, az egok ugy, nem egybol az edzot kellene kivagni.
Azt a Xabit, akit par honapja meg "Istenseg", mint "megvalto" vartak, a "kiegett, sz.ar" Ancelotti helyere, aki persze azelott egy evvel meg a "vilag valaha volt legjobbja" volt.
Hat igen, ez a Real.
interfan

Festa írta: 2025.12.10. 11:33 Xabi Alonso ha ma este kirúgják a City meccs után.
Egesz egyszeruen rohej ami ott tortenik.
Mar magaba az a legnagyobb szanalom, hogy ennyire a kirugas szelere kerult Xabi Alonso.
(Aki meg tavasszal es nyaron egy zseni volt a Real szurkolok szerint, most meg hirtelen mar egy bukott senki)
Nonszensz az egesz...

Most meg jon a szokasos, ha nincs lo, akkor jo a szamar is szint.
Mit gondoltak?
Majd csak azert mert ok a Real Klopp azonnal ugrik?
Vagy majd Zidane 200. alkalommal?
Nagyon nem az a vilag mar ez, hogy mindenki a Realba akar menni, csak azert mert ok a Real.
Kozel sem...
Negyedolyan vonzok sincsenek mar mint azt gondoljak magukrol.

Most meg hogy offoljak oket, akkor maradjon megis Xabi?
Hat igen, jo lesz az a szamar is mi?

287X leirtam mar, hogy mennyire utalom a Barcelonat, az egyetlen csapat a vilagon akiket utalok.
(Hozzajuk kepest semmi bajom a Juventusal, Milannal)
De amit a Real is muvel ezzel az en vagyok a vilag orok legjobbja, mindenki ideakar jonni, mi talaltuk ki meg a futballt is, es vasaroljuk ossze a vilag osszes penzeert az osszes letezo vilagsztart, majd persze mindenert az edzo a hibas, az az edzo akit meg par honapja mint vilagmegvalto zseni vartunk, most meg egy utolso bukott senki.
Szerencsetlen Ancelottival is amit lemuveltek tavaly...
Most megkapja ugyanezt a "szeretetet" Xabi Alonso.

Hat ez minden, csak nem szimpatikus...

Lehet jobb lenne a sajat hazuk tajan sepregetni, es a jatekosokat, igazolasi elkepzeleseket, es ezt a vilagsztarok koncepciot atgondolni, nem pedig mindig csakis az edzo a hibas.
vaskalap

interfan írta: 2025.12.11. 07:53
Festa írta: 2025.12.10. 11:33 Xabi Alonso ha ma este kirúgják a City meccs után.
Mar magaba az a legnagyobb szanalom, hogy ennyire a kirugas szelere kerult Xabi Alonso.
(Aki meg tavasszal es nyaron egy zseni volt a Real szurkolok szerint, most meg hirtelen mar egy bukott senki)
Nonszensz az egesz...

Mit gondoltak?
Nagyon nem az a vilag mar ez, hogy mindenki a Realba akar menni, csak azert mert ok a Real.
Kozel sem...

287X leirtam mar, hogy mennyire utalom a Barcelonat, az egyetlen csapat a vilagon akiket utalok.
De amit a Real is muvel ezzel az en vagyok a vilag orok legjobbja, mindenki ideakar jonni, mi talaltuk ki meg a futballt is, es vasaroljuk ossze a vilag osszes penzeert az osszes letezo vilagsztart, majd persze mindenert az edzo a hibas, az az edzo akit meg par honapja mint vilagmegvalto zseni vartunk, most meg egy utolso bukott senki.

Lehet jobb lenne a sajat hazuk tajan sepregetni, es a jatekosokat, igazolasi elkepzeleseket, es ezt a vilagsztarok koncepciot atgondolni, nem pedig mindig csakis az edzo a hibas.
Ez tipikus szurkolói hozzáállás az ilyen csapatoknál.Ők lehetnek csak a legjobbak,senki más....bla,bla,bla
interfan

vaskalap írta: 2025.12.11. 13:15
interfan írta: 2025.12.11. 07:53
Nonszensz az egesz...

Mit gondoltak?
Kozel sem...

Ez tipikus szurkolói hozzáállás az ilyen csapatoknál.Ők lehetnek csak a legjobbak,senki más....bla,bla,bla
Pont ezzel kapcsolatban volt Saulnak egy nyilatkozata:

" A Realnak nincsenek valodi szurkoloi. A Realt csak a neve miatt ismerik, es allnak ki mellettuk olyan emberek, akik nem is ismerik a futballt igazan.
Ha elmesz a Bernabeuba semmit nem erzel, nincs igazi hangulat, nincs igazi szurkolas."
Válasz küldése