Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- CsaSzi9294
Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
De kár, hogy Martinez kijátszotta magát ebből az Argentin keretből. Most lehetne neki drukkolni…
- interfan
Az szerintem szerintem eleg valoszinu, hogy nem Marokko a vilag 4.legjobb valogatottja.sly89 írta: ↑2022.12.18. 13:18Kimutatták a foguk fehérjét, remélem eltiltanak pár játékost és az edzőjüket is. Nem értem min háborodtak fel, ha a győzelemért többet tevő horvátok megkapják a tizit, akkor az utolsó 20 perc tétnélküli lett volna. Valamiért ők mégis tudtak a focival foglalkozni.interfan írta: ↑2022.12.18. 06:39Marokko nagyot ment, valahol egy "csoda" volt amit csinalnak, es dobbenetes hangulat volt a meccseiken.sly89 írta: ↑2022.12.17. 18:09 Szerencsére horvát bronz, tegyük hozzá megérdemelten. Marokkó megint csak nem szegezte a kapuhoz az ellenfelét, úgy látszik ennyit tudnak.
A marokkóiak a meccs után edzőstül a bírónak magyaráztak, úgy látszik nagy részük nincsen messze a gyújtogató patkány szurkolóiktól. Pedig ha valaki magyarázhatott volna, az a horvát csapat amikor Gvardiol-t? buktatták a 16-oson belül és a tizi elmaradt.
Viszont "szimpatikus" Nekem biztosan nem lett az amit pl tegnap csinaltak.
Az ahogy a birot letamadtak az nagyon durva volt, mikozben ezek profi jatekosok...
Tobbszor irtam mar, a gyozelmet es a vereseget is meltosaggal kell tudni kezelni Szerintem.
Na ez nekik nem ment tegnap...
Szurkoloiknak meg nem ment 1x sem Egesz Nyugat Europa szerte, de az mar egy masik tortenet es tragedia.
Marokkón meg látszik, hogy 2 dologhoz értenek, tömörülni hátul és gyorsak de ezzel ki is fújt a válogatottjuk. Szerintem ezt a 4. helyet is becsüljék meg mert nem hiszem hogy egy ideig ilyen helyezést érnek el VB-n.
Erre megis ok lettek a 4. a VB-n...
Neha a sors vagy az elet ilyen...
Az szamomra visszataszito volt amit azzal a szerencsetlen biroval muveltek.
- interfan
Oriasi ezert tizenegyest adni.

20 percet birtak...
Vilag tortenelemi rekord, nem baj Messi mar golkiraly.
Imadom.

20 percet birtak...
Vilag tortenelemi rekord, nem baj Messi mar golkiraly.
Imadom.

-
gyereeeee 1:0
megerdemelt vezetes
1:1 re huztam kivi vagyok mi lesz
megerdemelt vezetes
1:1 re huztam kivi vagyok mi lesz
- interfan
- sly89
Közben argentín tizenegyes, milyen meglepő..... Háááát ha a horvát tegnap nem volt az, ez semmi nem volt.
Világ kamuja ez a fifa, ez a szerencsétlen Messi meg elhiszi, hogy jól játszik a VB-n.
Világ kamuja ez a fifa, ez a szerencsétlen Messi meg elhiszi, hogy jól játszik a VB-n.
- interfan
Messibol vilagbajnokot kell csinalni, ez vilagos.
Semmi de semmi masrol nem szol semmi csak rola.
Mar a VB elott is, a VB alatt is, a donto meg aztan foleg.
De mar golkiraly Messi, 6 gol, 4 tizibol.
Soha amiota VB van nem kapott 5 tizit egy valogatott.
Nem baj, a tortenelmet mi magunk irjuk, ugye FIFA?
- CsaSzi9294
- sly89
Legszánalmasabb vb amit valaha rendeztek. Remelem az afrikai nemzetek valogatottja megrazza magat és megforditja a meccset.interfan írta: ↑2022.12.18. 16:26Messibol vilagbajnokot kell csinalni.
- interfan
Ez tenyleg a legjobb szo erre: Szanalmas, tokeletesen leirtad.sly89 írta: ↑2022.12.18. 16:27Legszánalmasabb vb amit valaha rendeztek. Remelem az afrikai nemzetek valogatottja megrazza magat és megforditja a meccset.interfan írta: ↑2022.12.18. 16:26Messibol vilagbajnokot kell csinalni.
Nem fogjak megforditani, ahogy az az egesz VB-n az elejen egy tizivel meg is probalja a FIFA eldonteni.
Messi Messi Messi ez a VB, koszonjuk FIFA es Collina.
Orok hala, Messi mar halhatatlan...
- CsaSzi9294
Ha kikapnak a franciák, annyi pozitívum lesz benne, hogy nem lesz még nagyobb arca ennek a két majomnak, Theonak meg Giroudnak.
-
Uristen milyen jatek
brutalisak az argentinok!!
brutalisak az argentinok!!
- interfan
De legalabb Messinek akkora lesz, hogy mar a foldon sem fer el...CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.18. 16:33Ha kikapnak a franciák, annyi pozitívum lesz benne, hogy nem lesz még nagyobb arca ennek a két majomnak, Theonak meg Giroudnak.
Ugyanaz mint a Horvat meccs, egy tizi az elejen, ezzel kb el is donti a FIFA, ahogy a Horvatok ellen is.
De most mar orulhet a vilag, Messi nagyobb mint Maradona, Messi nagyobb mint az egesz futball.
Messi a valaha volt legnagyobb, orokke.
Jon a 17. Aranylabda.
-
Nem kifejezetten értem ezt az Argentina utálatot. Messze a legkiegyensúlyozottabb csapat a vb-n. Persze parasztok voltak a hollandok ellen, ahogy a hollandok is. A tizenegyesekkel meg sajnos nem lehet mit kezdeni, mindegyik az volt, a baj az, hogy a konkrét büntetőket van akinek megítélik, van akinek nem. Eddig a franciák egy nagy nulla amit művelnek. Abban bízhatnak, hogy ha van nagy csapat aki ezt az előnyt le tudja adni at Argentína, ugyanakkor ők ma játszanak a legjobban. Messit én sem szeretem sőt, de megérdemeli, ha vb-t nyer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2022.12.18. 16:41-kor.
-
Igen, mert amugy olyan szarul jatszik ez a csoro Messi az egesz vb-n, hogy meg se erdemli. Most a masodik gol elott is a a lefordulasa es a golpassza. Meg a tobbi golpassza is mekkora szar volt mar.interfan írta: ↑2022.12.18. 16:37De legalabb Messinek akkora lesz, hogy mar a foldon sem fer el...CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.18. 16:33Ha kikapnak a franciák, annyi pozitívum lesz benne, hogy nem lesz még nagyobb arca ennek a két majomnak, Theonak meg Giroudnak.
Ugyanaz mint a Horvat meccs, egy tizi az elejen, ezzel kb el is donti a FIFA, ahogy a Horvatok ellen is.
De most mar orulhet a vilag, Messi nagyobb mint Maradona, Messi nagyobb mint az egesz futball.
Messi a valaha volt legnagyobb, orokke.
Jon a 17. Aranylabda.
- interfan
Azzal hogy a szomszedom paraszt, nem ment fel engem is, hogy en is az vagyok.Francesco írta: ↑2022.12.18. 16:39 Nem kifejezetten értem ezt az Argentina utálatot. Messze a legkiegyensúlyozottabb csapat a vb-n. Persze parasztok voltak a hollandok ellen, ahogy a hollandok is. A tizenegyesekkel meg sajnos nem lehet mit kezdeni, mindegyik az volt a baj az, hogy a konkrét büntetőket van akinek megítélik, van akinek nem. Eddig a franciák egy nagy nulla amit művelnek. Abban bízhatnak, hogy ha van nagy csapat aki ezt az előnyt le tudja adni at Argentína, ugyanakkor ők ma játszanak a legjobban.
Argentina nincs, csak Messi.
Eleg elolvasni barmit a VB elottrol is, a VB alatt is, a donto elott meg foleg.
80% Messi
19% Franciaorszag
1% egyeb Argentin
Ott ulnek 8-an a VAR szobaba, a vilag szanalma hogy ilyen tizenegyeseket adnak, es csinalnak golkiralyt Messibol.
En ertem hogy a 2010-20 kozott evek egyik, hanem a legjobbja.
De ennyire tultolti valakit, az mar a legalja a FIFA-tol...
Csak azert hogy Vilagbajnok lehessen, es a valaha elt legnagyobb orokke.
Nekem ez mar egy borzasztoen tultolt valami.
Es ez ismeltem, nem most kezdodott Messi kapcsan.
Gondoljuk csak a 2010-es Aranylabdara..
-
És akkor kinek kéne szerinted világbajnoknak lenni teljesítmény alapján?
- interfan
Az a baj, hogy mar reg nem errol van szo.
Hanem arrol, amit az egesz Vilag, es a FIFA a birokkal az elen csinal Messivel.
Nyerjek meg, semmi bajom, sot meg En kaptam itt a forumon nem kicsit, amikor par eve 1-2 most Vilagbajnok Argentin jatekos nevet leirtam hogy jo lenne.
De barcsak lehetne az Argentin valogatottrol beszelni.
Sajnos a Vilag es a FIFA tett rola megint, mar hanyadjara, hogy csakis Messirol lehessen beszelni.
Itt nem Argentina VB cimerol van es volt szo, hanem Messirol, tenyleg eleg elolvasni a sajtot az elmult honapokban, es meghallgatni par "szakertot".
Elmult 10X ev egyik, hanem a legjobbja, ez teny.
Viszont ez a tultott bicikli ami Messi kapcsan megy mar 10X eve az szamomra visszataszito.
- vaskalap
Franciák nagyon gyengék eddig.
-
De nem is ezt kerdezte tőled hanem kinek kéne akkor nyerni?
Én azt gondolom ha a világbajnoki döntő nézése közben a saját frusztrációm helyezem előtérbe , megfűszerezve a szokásos önsajnálattal, és egy “csipet” önismétléssl az kínosabb mint Messi kamu esései.

Én azt gondolom ha a világbajnoki döntő nézése közben a saját frusztrációm helyezem előtérbe , megfűszerezve a szokásos önsajnálattal, és egy “csipet” önismétléssl az kínosabb mint Messi kamu esései.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DM22 2022.12.18. 17:03-kor.
-
Abszolút, én sem szeretem, de egy szép lezárása a pályafutásának. Megérdemli. Az meg, hogy a Fifa meg az újságírók mit csinálnak az legyen az ő dolguk. Vélhetően 11-es nélkül is itt lennének, mert ők vannak a legjobb formában.
Ráadásul nyilván azért is szól róla most minden, mert eddig a válogatottban nem éppen kedvelt játékos volt és nem is ment neki.
Nekem sokkal jobban aggasztó Martinez. Nálunk minden évben ki van kiáltva legjobbnak és egy titán kiszorítja, mikor játszik akkor meg egy nulla.
Ráadásul nyilván azért is szól róla most minden, mert eddig a válogatottban nem éppen kedvelt játékos volt és nem is ment neki.
Nekem sokkal jobban aggasztó Martinez. Nálunk minden évben ki van kiáltva legjobbnak és egy titán kiszorítja, mikor játszik akkor meg egy nulla.
- interfan
Persze megerdemli, ez nem kerdes.Francesco írta: ↑2022.12.18. 17:03 Abszolút, én sem szeretem, de egy szép lezárása a pályafutásának. Megérdemli. Az meg, hogy a Fifa meg az újságírók mit csinálnak az legyen az ő dolguk. Vélhetően 11-es nélkül is itt lennének, mert ők vannak a legjobb formában.
De nezd meg hany meg hany jatekos megerdemelt volna akar egy VB cimet, akar Aranylabdat.
Megsem nyertek meg, megsem kaptak meg...
Lasd 2010 Sneijder Aranylabda, vagy akar Lewa tavaly, sot a Vilagbajnok Nemet es Spanyol valogatottbol barki Aranylabdat.
Szoval emiatt nem kellene azt csinalni vele amit mar 12-13 eve...
Es sajnos, ezert szol rola minden, nem pedig magarol a valogatottrol, ami 20X mas jatekosbol is all.
Dehat a tortenelmet mi magunk irjuk, itt a legjobb pelda erre.
-
Akkor mond ki vegre, hogy ki volt nala jobb szerinted ezen a vb-n. Mbappe jo volt, de ma pl konkretan a labdaval se talalkozott.interfan írta: ↑2022.12.18. 17:11Persze megerdemli, ez nem kerdes.Francesco írta: ↑2022.12.18. 17:03 Abszolút, én sem szeretem, de egy szép lezárása a pályafutásának. Megérdemli. Az meg, hogy a Fifa meg az újságírók mit csinálnak az legyen az ő dolguk. Vélhetően 11-es nélkül is itt lennének, mert ők vannak a legjobb formában.
De nezd meg hany meg hany jatekos megerdemelt volna akar egy VB cimet, akar Aranylabdat.
Megsem nyertek meg, megsem kaptak meg...
Lasd 2010 Sneijder Aranylabda, vagy akar Lewa tavaly, sot a Vilagbajnok Nemet es Spanyol valogatott.
Szoval emiatt nem kellene azt csinalni vele amit mar 12-13 eve...
Es sajnos, ezert szol rola minden, nem pedig magarol a valogatottrol, ami 20X mas jatekosbol is all.
-
Az aranylabdával az a baj, hogy nem jó a megfogalmazás. Annak kéne nyerni, aki az aktuális szezon legjobbja, de az való igaz, hogy neki is és Ronaldo-nak is azért adták, mert ők a legjobb focisták. Így akkor is megkapták amikor más is kaphatta volna.
- interfan
Ha nem lenne ennyi finomam szolva is kerdeses tizi, akkor pl mennyi minden szolhatna a 22 eves Alvarezrol aki 4 golos.
Vagy az altalam 2-3 eve akart DePaulrol aki az Argentin KP motorja es esze.
Mbappe detto, lehet ma szar, ez teny, de eddig hibatlan VB-t hozott.
Messi a vilag egyik legjobbja, ez teny, mint ahogy az is, hogy ezen a VB-n kiemelkedo.
De ha a FIFA nem tolta volna ott ennyire tul, akkor nem rola szolna minden.
- interfan
Nekem a CR mania ugyanigy nem tetszett.
Egyertelmu teny, 2008-2018 kozott a vilag 2 legjobb jatekosa.
Ki ki eldonti ki volt a jobb.
De ahogy miattuk megfosztottak olyan jatekosokat az Aranylabdatol mint Sneijder, Lewa, es meg nem sorolhatnak hany Vilagbajnokot akar Spanyol, akar Nemet oldalrol, az nekem sok volt es mindig is sok lesz.
- tomika431
Jót nevettem most ezenFrancesco írta: ↑2022.12.18. 16:39 Nem kifejezetten értem ezt az Argentina utálatot. Messze a legkiegyensúlyozottabb csapat a vb-n. Persze parasztok voltak a hollandok ellen, ahogy a hollandok is. A tizenegyesekkel meg sajnos nem lehet mit kezdeni, mindegyik az volt, a baj az, hogy a konkrét büntetőket van akinek megítélik, van akinek nem. Eddig a franciák egy nagy nulla amit művelnek. Abban bízhatnak, hogy ha van nagy csapat aki ezt az előnyt le tudja adni at Argentína, ugyanakkor ők ma játszanak a legjobban. Messit én sem szeretem sőt, de megérdemeli, ha vb-t nyer.

-
Alvarez 2 golja pl Messi zsenialitasabol szuletett amit kb csak o tud igy megcsinalni ennyi idosen. De teby, hogy o is jol jatszott nagyon.interfan írta: ↑2022.12.18. 17:17Ha nem lenne ennyi finomam szolva is kerdeses tizi, akkor pl mennyi minden szolhatna a 22 eves Alvarezrol aki 4 golos.
Vagy az altalam 2-3 eve akart DePaulrol aki az Argentin KP motorja es esze.
Mbappe detto, lehet ma szar, ez teny, de eddig hibatlan VB-t hozott.
Messi a vilag egyik legjobbja, ez teny, mint ahogy az is, hogy ezen a VB-n kiemelkedo.
De ha a FIFA nem tolta volna ott ennyire tul, akkor nem rola szolna minden.
De Paul az elso meccseken nem jatszott jol, de utana tenyleg az egyik legfontosabb jatekosa az argentin valogatottnak.
Mbappe-nak meg a mai teljesitmenye ami miatt nem kapja meg.
- sly89
Franciák 60 perce semmit nem csinálnak, borzasztó gyengék.
- tomika431
Igazuk van az előttem szólóknak ez a VB csak arra ment ki hogy a kerti törpe Messi világbajnok legyen..
Szánalmas ez az Argentin csapat,még szánalmasabb játékvezetés..11-es gólokkal csinálnak világbajnokot az undorító Argentin csapatból. Nem érdemel VB győzelmet a Messi csapat köszönje meg a FIFA-nak!
Szánalmas ez az Argentin csapat,még szánalmasabb játékvezetés..11-es gólokkal csinálnak világbajnokot az undorító Argentin csapatból. Nem érdemel VB győzelmet a Messi csapat köszönje meg a FIFA-nak!
- interfan
VB elott azt ereztem ez a Deschamp-Francia dolog elfaradt.
En ahogy irtam, biztos Zidanel kezdtem volna a VB-t.
Dontoig erre abszolult racafolt Deschamp.
Viszont amit ma nyujtanak az kritikan aluli, VB dontobe ennyire motivaltalanul jatszani az valami borzaszto...
0 kapuraloves, vicc...
- Inter101
- sly89
Igen, lehet, hogy nem 100%-osak, de ötlet se nagyon van, hogy lehetne itt egy gólt is lőni (nemhogy 2-3-t). Értelmes helyzetük sincs.
- sly89
- interfan
Vagy de...
2 perc = 2 gol, nem semmi.
Raadasul olyan 2. gol amire "nem sokan kepesek".
23 eves = 11 VB gol.
Legalabb hatha a golkiraly nem Messi lesz.

Mondjuk messze meg a vege...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.12.18. 17:53-kor.
-
Interfan te vagy az ?tomika431 írta: ↑2022.12.18. 17:29 Igazuk van az előttem szólóknak ez a VB csak arra ment ki hogy a kerti törpe Messi világbajnok legyen..

- interfan
Igen, ujra lebuktam, de ne mond el senkinek.DM22 írta: ↑2022.12.18. 17:52Interfan te vagy az ?tomika431 írta: ↑2022.12.18. 17:29 Igazuk van az előttem szólóknak ez a VB csak arra ment ki hogy a kerti törpe Messi világbajnok legyen..
Szánalmas ez az Argentin csapat,még szánalmasabb játékvezetés..11-es gólokkal csinálnak világbajnokot az undorító Argentin csapatból. Nem érdemel VB győzelmet a Messi csapat köszönje meg a FIFA-nak!![]()

Ugyis kaptam mar meg, hogy En vagyok Csaszi is, En vagyok Cupi is, szoval mar 2x lebuktam.
Most mar akkor En vagyok Tomika431 is.
4. lebukast el kell keruljem, mert akkor kiderul Interfan = DM22.

- CsaSzi9294
Erről lemaradtam, de ki kérem magamnak.interfan írta: ↑2022.12.18. 17:55Igen, ujra lebuktam, de ne mond el senkinek.DM22 írta: ↑2022.12.18. 17:52Interfan te vagy az ?tomika431 írta: ↑2022.12.18. 17:29 Igazuk van az előttem szólóknak ez a VB csak arra ment ki hogy a kerti törpe Messi világbajnok legyen..
Szánalmas ez az Argentin csapat,még szánalmasabb játékvezetés..11-es gólokkal csinálnak világbajnokot az undorító Argentin csapatból. Nem érdemel VB győzelmet a Messi csapat köszönje meg a FIFA-nak!![]()
![]()
Ugyis kaptam mar meg, hogy En vagyok Csaszi is, En vagyok Cupi is, szoval mar 2x lebuktam.
Most mar akkor En vagyok Tomika431 is.
4. lebukast el kell keruljem, mert akkor kiderul Interfan = DM22.![]()
![]()
![]()
- interfan
Csaszi ne tagad, a lebukas az lebukas.CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.18. 18:02Erről lemaradtam, de ki kérem magamnak.![]()

-
Most akkor mégsem akarják megnyeretni Messi-vel az aranylabdát meg a vb-t?
Megjegyzem a szabálytalanság a 16-oson kívül kezdődött, régen ezt szabadrúgásra adták. Ha összeesküvés lenne, akkor itt is ez történt volna, szerintem.
Megjegyzem a szabálytalanság a 16-oson kívül kezdődött, régen ezt szabadrúgásra adták. Ha összeesküvés lenne, akkor itt is ez történt volna, szerintem.
-
Pontosan, Mbappe is hasonlo klasszis lesz es ne felj a kovetkezo evtized rola meg Haaland-rol fog szolni. Par ev mulva majd irhatod azt is, hogy mennyire unod mar.
- interfan
En oszinten remelem, nem fogjak azt csinalni veluk, sem senki massal mint az elmult 15 evben a Messi-CR parossal.bali06 írta: ↑2022.12.18. 18:05Pontosan, Mbappe is hasonlo klasszis lesz es ne felj a kovetkezo evtized rola meg Haaland-rol fog szolni. Par ev mulva majd irhatod azt is, hogy mennyire unod mar.
- CsaSzi9294
Én annak drukkolok, hogy Martinez rúgjon gólt! Mondjuk a padról nehezen fog.
Ha 11esek lesznek, szerintem Argentína veszít.
-
Cseréljék be és verje be a győztes gólt.CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.18. 18:08 Én annak drukkolok, hogy Martinez rúgjon gólt! Mondjuk a padról nehezen fog.
- CsaSzi9294
Az összeesküvés elméletem az, hogy így tovább tart ez a gyönyörű VB és majd a hosszabbításban fog Messi még egy tizit rúgni.

- CsaSzi9294
Így van!Francesco írta: ↑2022.12.18. 18:09Cseréljék be és verje be a győztes gólt.CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.18. 18:08 Én annak drukkolok, hogy Martinez rúgjon gólt! Mondjuk a padról nehezen fog.
-
Martinez szepen kijatszotta magat a kezdobol. Alvarez ma nem is jatszik jol es meg igy se hozza be Martinezt.
-
- CsaSzi9294
Martinez, ezt azonnal ha elrúgod… aaah
- interfan