Kár volt lenézni a horvátokat…
Teljesen megérdemelt továbbjutás, óriási eredmény ez!
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
egyetertek
1db kaput eltalo lovessel megerdemelt nalam sosem lesz semmi.
Nézőpont kérdése, mentálisan sokkal erősebb volt a horvát csapat, és védekezésben is jók voltak.
Nalam egy csapat aki 1db kaputeltalo lovest kepest csinalni, es 5/1 meccset kepes megnyerni azt is Kanada ellen, nem erdemel elodontot.sly89 írta: ↑2022.12.09. 18:53Nézőpont kérdése, mentálisan sokkal erősebb volt a horvát csapat, és védekezésben is jók voltak.
Mivel többször is említettem Marokkót, most is megteszem, szerintem ha ők megérdemelten jutottak tovább, akkor a horvátok most még inkább. Az ellenfeleknél viszont ott a spanyolok megérdemelten estek ki, itt a brazilok már nem annyira.
Nekem is ez jutott eszembe, szőkítés jobban érdekli őket, mint a foci. Látszott is, a horvátok egységesek voltak, a braziloknál meg lehet nagyobb nevek voltak, de nem játszottak csapatként, Anthonynak kifejezetten nagy arca volt.
En ezzel azert nem ertek egyet, mert a Brazil jatekosok kepessege igenis kiemelkedo, es 1-2 posztot leszamitva vilagklasszisok jatszanak ott, most hagyjuk Ronaldot, Rivaldot es barataikat.
En pl tobb jatekost tudnek elfogadni a Holland kezdobol mint az Argentinbol.Dan-i-nter írta: ↑2022.12.09. 19:07 Argentina is meg fog szenvedni rendesen. Holland keret nem sokkal gyengébb, és a védelmük kifejezetten erős. Ráadásul 3 védővel tolják ők is, ami mind védekezésben mind letámadásban kellemetlen lesz az argentinoknak. Hasonlóan szoros meccset várok, esetleg 0-0 helyett 1-1-el.
Ezért írtam,hogy azért ne szállj el mert a kis ferdeszemű bandát lesimázták.interfan írta: ↑2022.12.09. 19:04 En estere nem varok meglepetest, az Argentinok szerintem behuzzak, es a mindenki altal eselyebbeknek tartott csapat gyoz.
Aztan lehet tevedek, hisz most sem vartam semmilyen meglepetest.
Viszont a Horvatoknak tobb eselyt adok joval az Argentinok ellen mint a Hollandok ellen egy dontobe jutasra.
Szerintem meg inkább nagy tiszteletet érdemelnek a horvátok akik racionális taktikát választanak,de nekik lett igazuk.interfan írta: ↑2022.12.09. 18:56Nalam egy csapat aki 1db kaputeltalo lovest kepest csinalni, es 5/1 meccset kepes megnyerni azt is Kanada ellen, nem erdemel elodontot.sly89 írta: ↑2022.12.09. 18:53Nézőpont kérdése, mentálisan sokkal erősebb volt a horvát csapat, és védekezésben is jók voltak.
Mivel többször is említettem Marokkót, most is megteszem, szerintem ha ők megérdemelten jutottak tovább, akkor a horvátok most még inkább. Az ellenfeleknél viszont ott a spanyolok megérdemelten estek ki, itt a brazilok már nem annyira.
Nagyon nem.
Mas szerint ez egy "csoda", szerintem csak elkepeszto szerencse.
De az elet igy szep, hogy sokan maskepp latjuk.
Jelen esetben igaz ,de egyszer csak eljön Lautaro ideje.
Én szóltam, máskor kicsit szerényebben légyszi
Minden csapat előtt adott a lehetőség: meg kell verni őket...interfan írta: ↑2022.12.09. 18:56Nalam egy csapat aki 1db kaputeltalo lovest kepest csinalni, es 5/1 meccset kepes megnyerni azt is Kanada ellen, nem erdemel elodontot.sly89 írta: ↑2022.12.09. 18:53Nézőpont kérdése, mentálisan sokkal erősebb volt a horvát csapat, és védekezésben is jók voltak.
Nagyon nem.
De legalabb ok sem tudtak megverni csak 1db csapatot eddig 90 percben.Kajla írta: ↑2022.12.09. 19:52Minden csapat előtt adott a lehetőség: meg kell verni őket...interfan írta: ↑2022.12.09. 18:56Nalam egy csapat aki 1db kaputeltalo lovest kepest csinalni, es 5/1 meccset kepes megnyerni azt is Kanada ellen, nem erdemel elodontot.sly89 írta: ↑2022.12.09. 18:53
Nézőpont kérdése, mentálisan sokkal erősebb volt a horvát csapat, és védekezésben is jók voltak.
Nagyon nem.
Nem sikerült még senkinek. Innentől kezdve teljesen jogosan vannak ott, ahol.
Helyette bárki jó lett volnaCsaSzi9294 írta: ↑2022.12.09. 21:45 Weghorstot még mindig elfogadnám. Correa helyett de kár, hogy nem ő jött tavaly nyáron…
Ez jogos, Thuram mellett ő is szoba került anno. Na mindegy. Ez már a múlt, de attól még jöhetne most is.sly89 írta: ↑2022.12.09. 22:05Helyette bárki jó lett volnaCsaSzi9294 írta: ↑2022.12.09. 21:45 Weghorstot még mindig elfogadnám. Correa helyett de kár, hogy nem ő jött tavaly nyáron…
közben én 1-0-nál már kikapcsoltam az argentín meccset, erre a 90+10-ban egyenlít Hollandia Lehet nézni a hosszabbítást megint
szerintem ezt a fórumozók 99%-a ugyanígy gondolja, egy azaz 1 valakin kívül...P-Inter írta: ↑2022.12.09. 22:21 Izé, semelyik csapatot sem védve, sem kritizálva. A horvátok az esélytelenek nyugalmával álltak a brazilok elébe. Rajtuk látszott, mit akarnak játszani, bejött nekik és a kapus is a helyén volt. A brazilok besültek. Ennyi.
A tornákon meg senkit nem izgat, mi volt az adott meccs előtt. Nyertünk, irány tovább.
A 11-es meg minden, csak nem szerencse kérdése.
Igazad van..adná az Isten hogy kiesnének, egy undoritó csapat a hisztis,fetrengő Messivel az élen!vaskalap írta: ↑2022.12.09. 23:03 A Horvátok megérdemelten mentek tovább,azt játszották amit kellett,a tiziknél meg egyértelmű volt,hogy mentálisan jobbak.A szuper favorit Brazilok kiestek,erre,hogy ne csak Európáról szóljon a VB tolják az Argentinokat.Szerintem undorító volt a bíráskodás,remélem kiesnek a kövi körben.
Ha a Brazilokat nagykepuzzuk, akkor Argentinat a valaha elt legjobb csodasztar zsenialis Messivel legalabb annyira lehet nagykepuzni.
+1vaskalap írta: ↑2022.12.09. 23:03 A Horvátok megérdemelten mentek tovább,azt játszották amit kellett,a tiziknél meg egyértelmű volt,hogy mentálisan jobbak.A szuper favorit Brazilok kiestek,erre,hogy ne csak Európáról szóljon a VB tolják az Argentinokat.Szerintem undorító volt a bíráskodás,remélem kiesnek a kövi körben.
Undorito fergek ahogyan irod.vaskalap írta: ↑2022.12.10. 07:57 https://index.hu/sport/futball/2022/vb/ ... visszhang/ Ezt a k....g nagyképű féreg bandát,még ők bíróznak.Remélem a Horvátok eléneklik nekik Korda slágerét.
Rooney-Ronaldo is megoldotta. Szerintem ettől nem kell félni.Interfan1000 írta: ↑2022.12.10. 09:26 Dumfries meg Lautaro se tudom, hogy fog kijönni majd egymással a továbbiakban a meccs után!
kB úgyhogy már a meccs után egymást ölelgették.Tombi1986 írta: ↑2022.12.10. 09:37Rooney-Ronaldo is megoldotta. Szerintem ettől nem kell félni.Interfan1000 írta: ↑2022.12.10. 09:26 Dumfries meg Lautaro se tudom, hogy fog kijönni majd egymással a továbbiakban a meccs után!
Szerintem sokan túl gondoljátok, hogy csalás volt. Egyszerűen a bírói garnitúra szar és nem tudják mikor és mit kellene ítélni.
Paredes = piros ez nem is kérdés. Bajnoki meccseken is látható, hogy nincsenek a helyzet magaslatán.
Undorito banda ahogy van...Inter101 írta: ↑2022.12.10. 09:55 Régebben Argentínanak szurkoltam ennek a csapatnak azonban nem tudok, tele van hentes és mészárossal!
Reménykedtem egy Brazil- Francia döntőben, az már nem lesz, így úgy gondolom sima Francia győzelem várható a végén. Aztán lehet hogy az angolok vagy a portugálok másképp gondolják!
Arra mit mondasz, amikor Lautaro ment 11-est rúgni (összes argentin játékosnál ugyanezt csinálták), hogy körbe vette négy holland játékos és folyamatosan piszkálták mi közben sétált a kapu felé.interfan írta: ↑2022.12.10. 10:09Undorito banda ahogy van...Inter101 írta: ↑2022.12.10. 09:55 Régebben Argentínanak szurkoltam ennek a csapatnak azonban nem tudok, tele van hentes és mészárossal!
Reménykedtem egy Brazil- Francia döntőben, az már nem lesz, így úgy gondolom sima Francia győzelem várható a végén. Aztán lehet hogy az angolok vagy a portugálok másképp gondolják!
Nem gondoltam kepes valaki a Nemeteket nagykepesugben es unszimpatiaban felulmulni.
Hat ezeknek sikerult...
- Ahogy szimulaltak, dobaltak magukat
- Ahogy meszaroltak utottek rugtak ahol tudtam
- Amit Paredes muvelt
- Az unneples Messinek a tizengegyesnel
- Ahogy a gyoztes tizi pillanataban a Hollandok fele fordultak
- Ahogy Messi csendre intette Van Gaalt es Davidsot
- Ahogy ez a fereg Martinez kapus unnepelt felmeztelenul a Hollandok elott, es a "2 is meg... titeket" szimpatikus szolasa
- Messi interju ahogy magyaraz a vilagur magasagabol a Holland jatekosnak
Undorito az egesz...
Nyerni es vesziteni is tudni kell a sportban, ehhez kell egy kis alazat, hat ezeknel ez nincs meg.
Na mindegy.
Birok befogjak sajnos nyomni oket a Dontobe, "Messi a valaha volt legjobb", VB-t kell vele nyeretni, de cafoljanak ram a Horvatok, barcsak.
Nem tudom, en ezt a Francia-Deschamp kapcsolatot megfaradtnak erzem.
VB gyoztes szint, de ugy erzem nem lesz meg az edzo miatt.
En a Franciak helyeben mar Zidanenal vagtam volna neki a VB-nek.
Meltosaggal kell tudni nyerni es vesziteni is.Tombi1986 írta: ↑2022.12.10. 10:31Arra mit mondasz, amikor Lautaro ment 11-est rúgni (összes argentin játékosnál ugyanezt csinálták), hogy körbe vette négy holland játékos és folyamatosan piszkálták mi közben sétált a kapu felé.interfan írta: ↑2022.12.10. 10:09Undorito banda ahogy van...Inter101 írta: ↑2022.12.10. 09:55 Régebben Argentínanak szurkoltam ennek a csapatnak azonban nem tudok, tele van hentes és mészárossal!
Nem gondoltam kepes valaki a Nemeteket nagykepesugben es unszimpatiaban felulmulni.
Hat ezeknek sikerult...
- Ahogy szimulaltak, dobaltak magukat
- Ahogy meszaroltak utottek rugtak ahol tudtam
- Amit Paredes muvelt
- Az unneples Messinek a tizengegyesnel
- Ahogy a gyoztes tizi pillanataban a Hollandok fele fordultak
- Ahogy Messi csendre intette Van Gaalt es Davidsot
- Ahogy ez a fereg Martinez kapus unnepelt felmeztelenul a Hollandok elott, es a "2 is meg... titeket" szimpatikus szolasa
- Messi interju ahogy magyaraz a vilagur magasagabol a Holland jatekosnak
Undorito az egesz...
Nyerni es vesziteni is tudni kell a sportban, ehhez kell egy kis alazat, hat ezeknel ez nincs meg.
Na mindegy.
Birok befogjak sajnos nyomni oket a Dontobe, "Messi a valaha volt legjobb", VB-t kell vele nyeretni, de cafoljanak ram a Horvatok, barcsak.
Nem tudom, en ezt a Francia-Deschamp kapcsolatot megfaradtnak erzem.
VB gyoztes szint, de ugy erzem nem lesz meg az edzo miatt.
En a Franciak helyeben mar Zidanenal vagtam volna neki a VB-nek.
Az is milyen fura, hogy a hollandoknak is több balhés mérkőzéseik voltak:
- 2006: Portugália - Hollandia
- 2010: Spanyolország - Hollandia
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Arról nem beszélve, hogy a fricska megy oda-vissza folyamatosan. sokszor játszottak egymás ellen, ez miatt is csodálatos sport a labdarúgás, rengeteg érzelmeket hozz a felszínre.