https://www.youtube.com/watch?v=p5G4FyefFqgTombi1986 írta: ↑2022.12.10. 10:31Arra mit mondasz, amikor Lautaro ment 11-est rúgni (összes argentin játékosnál ugyanezt csinálták), hogy körbe vette négy holland játékos és folyamatosan piszkálták mi közben sétált a kapu felé.interfan írta: ↑2022.12.10. 10:09Undorito banda ahogy van...Inter101 írta: ↑2022.12.10. 09:55 Régebben Argentínanak szurkoltam ennek a csapatnak azonban nem tudok, tele van hentes és mészárossal!
Reménykedtem egy Brazil- Francia döntőben, az már nem lesz, így úgy gondolom sima Francia győzelem várható a végén. Aztán lehet hogy az angolok vagy a portugálok másképp gondolják!
Nem gondoltam kepes valaki a Nemeteket nagykepesugben es unszimpatiaban felulmulni.
Hat ezeknek sikerult...
- Ahogy szimulaltak, dobaltak magukat
- Ahogy meszaroltak utottek rugtak ahol tudtam
- Amit Paredes muvelt
- Az unneples Messinek a tizengegyesnel
- Ahogy a gyoztes tizi pillanataban a Hollandok fele fordultak
- Ahogy Messi csendre intette Van Gaalt es Davidsot
- Ahogy ez a fereg Martinez kapus unnepelt felmeztelenul a Hollandok elott, es a "2 is meg... titeket" szimpatikus szolasa
- Messi interju ahogy magyaraz a vilagur magasagabol a Holland jatekosnak
Undorito az egesz...
Nyerni es vesziteni is tudni kell a sportban, ehhez kell egy kis alazat, hat ezeknel ez nincs meg.
Na mindegy.
Birok befogjak sajnos nyomni oket a Dontobe, "Messi a valaha volt legjobb", VB-t kell vele nyeretni, de cafoljanak ram a Horvatok, barcsak.
Nem tudom, en ezt a Francia-Deschamp kapcsolatot megfaradtnak erzem.
VB gyoztes szint, de ugy erzem nem lesz meg az edzo miatt.
En a Franciak helyeben mar Zidanenal vagtam volna neki a VB-nek.
Az is milyen fura, hogy a hollandoknak is több balhés mérkőzéseik voltak:
- 2006: Portugália - Hollandia
- 2010: Spanyolország - Hollandia
Hirtelen ezek jutottak eszembe. Arról nem beszélve, hogy a fricska megy oda-vissza folyamatosan. sokszor játszottak egymás ellen, ez miatt is csodálatos sport a labdarúgás, rengeteg érzelmeket hozz a felszínre.
Itt a video.Arra semmit nem mond Interfan mert éppen az Argentinok érzett elfogult ellenszenvét fröcsögi fel napi ötször a fórumra. Nekem sem tetszik a Messi mánia,de mindegyik tizenegyes amit befújtak jogos volt.Minden meccsen mégha nem is brilllozva,de jobbak voltak mint az aktuális ellenfél. Amúgy meg bármennyire is szimpatikusak a horvátok meg Marokkó is azért mindenki a sztárokra kiváncsi ihy jelen pillanatban a legnagyobb esélye egy Argentin-Francia döntőnek van.