Micsoda gólpassz!

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Micsoda gólpassz!
De legalabb golkiraly hatha nem lesz.
Az de a Csuámeni önbizalmát durván elvette, érdemes megnézni az arcát a csávónak mikor megy oda és mikor megy a labdáért.
O es az a patkany Paredes, mehetne a Juveba DiMaria es Paredes melle ez a csodakapus is.
Köszönjük, hogy leírtad én azért örülök az Argentin világbajnokainknak.
Sajnos nem igazan volt az Interesek VB-je.lucky0 írta: ↑2022.12.18. 21:01 Sajnos Lau a Vb-n is hozta a jó formáját. Sztem kb. olyan 6-7 ziccert hagyott ki úgy hogy viszonylag keveset játszott. Ergo jól kerül helyzetbe de sokszor elizgulja, elkapkodja, elbalfaszkodja. Nem lesz klasszis sosem ha jönne a friss világbajnokunkért egy jó ajánlat nálam ő lenne az áldozat.
Ez igaz is, csak Lukaku sérült volt, viszont Lautaro egész szezonban játékban volt. Ez az igazán szomorú, hogy ő ha játékban van is ennyi helyzetet elszór.
Ez mindig is így volt.interfan írta: ↑2022.12.19. 10:36 En azt nem ertem, hogy ez a VB betegseg miert tart ki a mai napig, hogy egyes jatekosok lejatszanak 1-2 jo meccset, es mar 150m az aruk.
Itt van Ounahi.
Kivancsi lennek a VB elott hanyan ismertek ot.
Persze Transfermarkt ertekek csak egy becsles, es sokszor nagyon messze vannak a tenyleges igazolasi osszegtol.
De az erteke 3,5m euro.
Erre kernek most 45m-t erte.
Atyaeg...
De Dumfries is lejatszik 1db jo meccset, es mar 50-60m-rol irnak.
Es meg hany Horvatok is lehetne sorolni...
Nem ertem a futballvilag ezt miert jatszja el mindig.
Holnapig sorolhatnank a VB-n "csodalatosan" teljesito jatekosokat, akik a VB-n kivul total nullak voltak.
Ugynezki amig vilag a vilag addig ez igy lesz...
Ez vilagos, es teljesen ertheto amit irsz.PellerG írta: ↑2022.12.19. 11:15Ez mindig is így volt.interfan írta: ↑2022.12.19. 10:36 En azt nem ertem, hogy ez a VB betegseg miert tart ki a mai napig, hogy egyes jatekosok lejatszanak 1-2 jo meccset, es mar 150m az aruk.
Itt van Ounahi.
Kivancsi lennek a VB elott hanyan ismertek ot.
Persze Transfermarkt ertekek csak egy becsles, es sokszor nagyon messze vannak a tenyleges igazolasi osszegtol.
De az erteke 3,5m euro.
Erre kernek most 45m-t erte.
Atyaeg...
De Dumfries is lejatszik 1db jo meccset, es mar 50-60m-rol irnak.
Es meg hany Horvatok is lehetne sorolni...
Nem ertem a futballvilag ezt miert jatszja el mindig.
Holnapig sorolhatnank a VB-n "csodalatosan" teljesito jatekosokat, akik a VB-n kivul total nullak voltak.
Ugynezki amig vilag a vilag addig ez igy lesz...
Az ügynökök is mindig előre nyilatkozzák, hogy egy jó VB, EB után sokkal könnyebben értékesítik a játékosukat és jön be értük a nagyobb összeg nagy jutalékkal.
Még itt a fórumon is írjuk mindig, hogy talán egy jó szereplés után felverhető XY ára.
Ez alap velejárója ennek az egész businessnek.
Ez egy nagyon jo hir, mert sok oldalon meg Lukaku kerult be a VB remalom csapatanak kezdo tamadosoraba.CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.22. 23:02 Egy focival foglalkozó szakportál, a Sofascore, összeállította a VB legrosszabb kezdőcsapatát.
Lautaro bekerült Ronaldo mellé a csatársorba. A portál a játszott meccsek és az ott hozott statisztikák alapján állította össze a “rémálomcsapatot”.
https://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/c ... 7E1ppVkksM
Azért azt kár vitatni Lautaro elég pocsék teljesítményt nyomott.Interfan1000 írta: ↑2022.12.23. 09:11 Full hülyeség…a katariaktól például meg érdekes módon pont nem került be senki, de Ronaldo meg Martinez azért ott van.![]()
Mondjuk a katariaktól nem is várt senki semmit.. Egyértelmű volt, hogy nincs helyük a VB-n, csak mint házigazda.Interfan1000 írta: ↑2022.12.23. 10:48 Gyenge volt, de ez csak egy szenzáció hajhász cikk szerintem, ezért is került bele Ronaldo is, hogy minél többen kattintsanak! Most ha bekerül, néhány katari helyettük, akkor ki olvassa el a cikket?
Igen, ebben abszolult igazad van, erosebbek alapvetoen a Svajciak.Stankov írta: ↑2024.06.15. 18:16 Hát jó lett volna.
De azért ha az ember megnézi hol játszanak a svájciak. Német, Olasz, Angol bajnok csapatok alapemberei, Newcastle, Bologna Monaco stb stb.
Nálunk alig akadt még csak elfogadható teljesítmény is, így sajnos egyértelmű volt.
Még ha volt is kb 10 perc gólunk után, de aztán ennyi is volt.
Meg kell próbálni a 4 legjobb 3.ba bekerülni
Ilyenkor is lathatjuk, mekkora elkepeszto kincs a Barella, Bastoni, Dimarco sor.
Kopmeiners nincs a holland válogatottban?interfan írta: ↑2024.06.16. 14:42 Hollandokra ma kivancsi leszek, nyilvan nem tartom oket vegso eselyesnek, de vannak azert nagyon jo kis jatekosok, mint pl Xavi Simmons, Gakpo, Reijnders, Ake, Van Dijk, es hat DeVrijt se felejtsuk aki mar varatlanul pl a kezdobe is kerult.
Padon is Frimpong, De Ligt, Maatsen, Gravenberch, Zirkzee, szoval van bennuk lehetoseg.
Utolsó felkészülési meccs bemelegítésnél megsérült. Azért nincs kinntabi.csaba írta: ↑2024.06.16. 17:39Kopmeiners nincs a holland válogatottban?interfan írta: ↑2024.06.16. 14:42 Hollandokra ma kivancsi leszek, nyilvan nem tartom oket vegso eselyesnek, de vannak azert nagyon jo kis jatekosok, mint pl Xavi Simmons, Gakpo, Reijnders, Ake, Van Dijk, es hat DeVrijt se felejtsuk aki mar varatlanul pl a kezdobe is kerult.
Padon is Frimpong, De Ligt, Maatsen, Gravenberch, Zirkzee, szoval van bennuk lehetoseg.
Érdekes!