Komax írta:Annyit azért elért, hogy az Egervári-érában többet ne legyen válogatott.
Szerintem most végleg lemondta, legalábbis a nyilatkozatból erre következtetek.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Komax írta:Annyit azért elért, hogy az Egervári-érában többet ne legyen válogatott.
Nia írta:Én egyetértek vele.A Magyar foci egy nagy rakás sz.r.Népámítás,semmi,nézhetetlen.Örülnek az emberek meg a "média"annak,hogy megverünk egy Moldáviát.Nagy cucc.Nevetséges,azzal semmire nem megyünk.Tavaly is volt a médiában,hogy kijutunk(hatunk) a VB-re,meg minden,aztán pofára estek,kifelejtették a számításból,hogy a Svédek meg a Portugálok kicsit jobbak nálunk.Onnan már jött a magyarázkodás,mint mindig.Meg a majd jövőre szöveg.Már rég mosolygok ezen.
A Vidi...bár sok meccsüket láttam régen,és ha Magyar akkor inkább,de abban is teljesen igaza van,amit velük és Mezey-vel kapcsolatban mondott.
Bohócok lettünk Európában és remélem az i-re nem az teszi fel a pontot,hogy 0-47-es VB selejtezőt zárt San-Marino rúg nekünk 1-2t
Szóval,szerintem amit mi művelünk azt nem focinak hívják...
Sorry
Nia írta:Népámítás,semmi,nézhetetlen.
DSanton39 írta:Jimmy Jump az Újpest-Fradin. Kubala Forever feliratú katalán zászlóval. meccs fénypontja![]()
legalább egy percig senki se zavarta a futkosásban és még gólt is lőtt. grat a magyar biztonságiaknak
Tommy írta:http://www.youtube.com/watch?v=WroXRK9BJ78
Nagyon nagy tag.![]()
![]()
Komax írta:Koman sorra adta a jobbnál jobb labdákat. Szalai gyerek nagyon komoly
R9. írta:ha valakit érdekel 2 jegy a magyar-hollandra szóljon
van 2db 11.000 ft-os jegyem eladó
Végre! (csak látjuk ki(k) áll(nak) mögöttük..)Nia írta:
Ennyi.
Tommy írta:Vityának azért szoríthattak volna még egy helyet.
Tommy írta:Vityának azért szoríthattak volna még egy helyet.
kiscivis írta:Mit vesztettünk Kabát Petivel.Ki fogja eltartani a debreceni kávézókat?
kiscivis írta:Nem lepne meg ha Kondás maradna, de sztem nem .
kiscivis írta:Jó lesz ez nekünk!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/dv ... ok-2081047
Nia írta::o
Hollandia-San-Marino : 11-0(Van Persie 4-et,Wes 2-t lőtt).Szegény San-Marinonak csak nem jön össze egy gól,most is 0-44 a gólarányuk.
Holtverseny van most a svédekkel(de nekik 1-el több meccsük van hátra)....![]()
off.: A németek megint elsőként jutottak ki a kontinensviadalra. Olaszország is szinte már ott van(1 pont kell nekik).Szerintem Hollandia és Spanyolország is.
Cupi írta:De azt ne felejtsétek el, hogy a finn bravúr mellett a svédeknek még a hollandoktól is ki kell kapniuk. Svédországba lesz a meccs és a hollandok biztos továbbjutóként lehet már egy b csapattal mennek és kb leaszarják majd azt a meccset.Persze bízom benne Én is, hogy nem így lesz.