Barcánál undorítóbb csapat nincs a világon, már amit letoltak 2010-ben is a meccsen ill. ünnepléskor mikor rányitották az ünneplő Inter játékosokra az öntözőt...interfan írta: ↑2023.05.16. 18:22Na azt aztan volt a "valaha volt legnagyobb szerencse" a Spanyolok szerint...cuchu11 írta: ↑2023.05.16. 18:16Azt hajlamosak elfelejteni, hogy azt a Barcelonát ejtettük ki a csoportkörből, amelyik éppen 14 ponttalinterfan írta: ↑2023.05.16. 16:17 Egyebkent nekem egy dolog az ami nagyon nem tetszik.
A "szerencse" folyamatos emlegetese kulfoldon.
(Elore is elnezest mindenkitol a szo tobbszori hasznalataert, de ez mutatja a helyzetet)
Sok helyen, akar Olasz rivalisok, akar pl Real szurkoloi, de egyes "szakertoket" is olvasni, meg pl Spanyol lapokat is, hogy az Internek mekkora "szerencseje" van, es csakis a "szerencsenek" koszonheto az esetleges BL dontobe jutas.
vezeti a spanyol bajnokságot a Real Madrid előtt. Na ennyit a szerencsés sorsolásról...
Ami a mai meccset illeti, én a Barca és a Benfica meccs előtt is megírtam,
hogy oda-vissza nyerünk. Gyakorlatilag így is lett, csak a végét elszórakozták a srácok...
A mai tippem ugyanaz: oda-vissza nyerünk! FORZA INTER!
Meg ugye csalas a biro miatt.
Amit ott muvelt a Spanyol sajto, a Barcelona jatekosai, Laporta, Xavi, az mindennek a legalja volt.
Azt a mennyisegi szar dobalast, birozast, szarozast, Inter leszolasat, vagdalkozast, fenyegetest amit kepesek voltak vegig vinni....
Ha van undorito csapat aki keptelen vesziteni, az a Barca...
Ezt lathattuk most is, de anno 2010-ben is.
Amúgy nekem Fb még mindig Barca fan oldalakat dobál fel amiben olyan posztok vannak, hogy mi lett volna ha...
Pl berakják a két BL ágat és az Inter-t behelyettesítik a Barca logóval, hogy döntőben lennének HA nincs sérültjük ill. a bíró nem csal ellenük.