Nem hiszem el, hogy ezek után nem lesz új tulajunk rövid időn belül, ennél nagyobb reklám nem kell. Forza Inter!
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- lucky0
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Mike! Nálunk ugyan ez! Amikor a Milánt oboáztattuk Lau góljánál és felüvöltöttem felébredt az egy hetes kislányom és az asszony, így hát kijöttek hozzám szoptatni! Mármint anya a kislányom, hagyományos család vagyunk. 
El sem hiszem hogy ott vagyunk a döntőben! Akárki is lesz az ellenfél, minden mindegy alapon kell neki menni. Egy meccsen bármi lehet! De szép is lenne egy Bl győzelem.
Nem hiszem el, hogy ezek után nem lesz új tulajunk rövid időn belül, ennél nagyobb reklám nem kell. Forza Inter!

- CsaSzi9294
- PetR
- Kapcsolat:
+1, valamiért úgy érzem, számukra sokkal kellemetlenebb lehet a játékunk. Carlo és a Real rutinos, nekik szerintem gólt lőni is nehezebben tudnánk kontrákból.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.16. 23:17Rendben, akkor a Citynek…![]()
![]()
Hihetetlen srácok. Ízlelgetni kell még ezt... BL döntő... FORZA INTER
- Cupi
Tök mind1. Mindegyiket leverjük. Mi vagyunk az Inter!!!CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.16. 23:17Rendben, akkor a Citynek…![]()
![]()

- CsaSzi9294
Hihetetlen, hogy a Darmian-Acerbi-Bastoni hármas milyen kiválóan tejesit. Ki az a Skriniar??
Amennyire szidtam Acerbit, annyira megkedveltem. Kitette szívét lelkét a csapatért.
Darminan előtt is le a kalappal! Emberfelettit hoz meccsek óta!
Lukakut meg mindenképpen meg kell tartani, amennyiben rajtunk múlik!
És ami még fontos:
Visszavonok mindent, amit Inzaghira mondtam!
Nálam kijavította a hibáit!
Amennyire szidtam Acerbit, annyira megkedveltem. Kitette szívét lelkét a csapatért.
Darminan előtt is le a kalappal! Emberfelettit hoz meccsek óta!

Lukakut meg mindenképpen meg kell tartani, amennyiben rajtunk múlik!
És ami még fontos:
Visszavonok mindent, amit Inzaghira mondtam!
Nálam kijavította a hibáit!

- mike
Ezt az estét lehetetlen elcseszni;)
Lucky, gratula a kiscsajhoz:)
Most pár napig hallgathatjuk ezt a kihágást de akkor is megérte

- sly89
Nekem is pont ez jutott eszembe meccs közbenCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.16. 23:25 Hihetetlen, hogy a Darmian-Acerbi-Bastoni hármas milyen kiválóan tejesit. Ki az a Skriniar??
....

-
Úgy néz ki a nápolyi haverodnak nem lett igaza. És úgy néz ki nem minden nápolyi ember maffia.Szóval interfannak igaza volt amit nem szívesen ismerembee.Francesco írta: ↑2023.05.16. 09:08 Interfan, kis tiszteletet nápolyi barátomnak, amúgy a Juve elleni meccs óta kb. minden ült amit mondott.Én épp ezért kicsit izgulok az esti miatt. Más ok nincs hiszen erősebb, jobb formában lévő csapat vagyunk, hazai pályán két gólos előnyben. Két góllal legutóbb hazai pályán szeptemberben kaptunk ki, akkor is a Bayern-től... Engem inkább az zavar, hogy a média és a szakértők is úgy várják Leao-t mint a messiást. Mintha egy extra klasszis lenne a pali, pedig akkor nem ebben a Milanban játszana. Lényegtelen, hogy játszik e, mert mindenben jobbak vagyunk náluk most, csak nehogy ez a túltolt Leao mámor beférkőzzön a fejekbe itt és ott, mert az zavaró lehet. Irány a BL döntő! A mai nap az alázat legyen a legfontosabb dolog ami a játékosok szeme előtt lebeg.
- PetR
- Kapcsolat:
Úgy látom, egy BL döntő még a legnagyobb ellentéteket is képes elsimítani.k.tomi880421 írta: ↑2023.05.16. 23:53 Úgy néz ki a nápolyi haverodnak nem lett igaza. És úgy néz ki nem minden nápolyi ember maffia.Szóval interfannak igaza volt amit nem szívesen ismerembee.

-
nem szívesen ismerem be de az utóbbi időben interfan minden eredményt eltalált. Maradjon is ígyPetR írta: ↑2023.05.16. 23:58Úgy látom, egy BL döntő még a legnagyobb ellentéteket is képes elsimítani.k.tomi880421 írta: ↑2023.05.16. 23:53 Úgy néz ki a nápolyi haverodnak nem lett igaza. És úgy néz ki nem minden nápolyi ember maffia.Szóval interfannak igaza volt amit nem szívesen ismerembee.![]()
-
Amúgy mekkora blama ez Skriniarnak? Eligazol egy szuper csapatba, amelyik minden évben elvérzik a BL-ben és még pályára sem lép így pedig kimarad egy ilyen menetelésből. Értem én, hogy nem ő tehet róla, de akkor is.
Acerbire pedig nincsenek szavak. Ugyanazt hozza, amit Skriniar fénykorában, tényleg elképesztő, le a kalappal. Remélem tudnak a srácok felszabadultan játszani egy jót a döntőbe, mert akkor nagyon szép estén lehet majd. De nekem már így is tökéletes ez a szezon. Persze a kupát és a BL helyet húzzuk be, de ez mégis csak a Bajnokok Ligája döntője...
Acerbire pedig nincsenek szavak. Ugyanazt hozza, amit Skriniar fénykorában, tényleg elképesztő, le a kalappal. Remélem tudnak a srácok felszabadultan játszani egy jót a döntőbe, mert akkor nagyon szép estén lehet majd. De nekem már így is tökéletes ez a szezon. Persze a kupát és a BL helyet húzzuk be, de ez mégis csak a Bajnokok Ligája döntője...
- brecsinho
Huh gyerekek még mindig libabőrözök...eszembe jutott ez a szlogen,hogy az élmény megfizethetetlen,minden másra ott a mastercard, és tényleg így van
Hatalmas volt, pont oda rúgta Lautaro ahol ültünk,hangrobbanás,extázis,örömtánc,durva volt..
Nem gondoltam,hogy ilyen BL menetelés lesz ebből,mikor marciusba Portoba mentem és alig jutottunk be a meccsre..aztán jött a Benfica elleni,plusz ez a mai,mindent vitt..tényleg hihetetlen, hogy 3 továbbjutást láthattam élőben,most már el kell menjek isztambulba..
Interfan: mennyit kérsz a jegyedért?
Forza Inter!!!

Hatalmas volt, pont oda rúgta Lautaro ahol ültünk,hangrobbanás,extázis,örömtánc,durva volt..
Nem gondoltam,hogy ilyen BL menetelés lesz ebből,mikor marciusba Portoba mentem és alig jutottunk be a meccsre..aztán jött a Benfica elleni,plusz ez a mai,mindent vitt..tényleg hihetetlen, hogy 3 továbbjutást láthattam élőben,most már el kell menjek isztambulba..
Interfan: mennyit kérsz a jegyedért?

Forza Inter!!!
-
Nem láttam sajnos a meccset majd holnap megnézem...
Ha ezen múlik a döntőt se nézem inkább...
Mikhi sérülése mennyire súlyos vagy miért kellett lecserélni?
Forza Inter
Húzzuk be a döntőt is
Ha ezen múlik a döntőt se nézem inkább...
Mikhi sérülése mennyire súlyos vagy miért kellett lecserélni?
Forza Inter
Húzzuk be a döntőt is

- interfan
Ertekelesek:
Sky:
Martinez 7,5
Barella 7
Calhanoglu 7
Onana 6,5
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Darmian 6,5
Dimarco 6,5
Mkhitaryan 6,5
Lukaku 6,5
Brozovic 6
Dumfries 6
Gosens 6
Dzeko 6
-Goal.com:
Martinez 7
Acerbi 7
Onana 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Lukaku 6,5
Bastoni 6
Darmian 6
Mkhitaryan 6
Brozovic 6
Gosens 6
Dzeko 6
-FcInternews:
Martinez 7,5
Bastoni 7
Acerbi 7
Barella 7
Dumfries 7
Darmian 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Brozovic 6,5
Dzeko 6,5
Lukaku 6,5
Onana 6
Mkhitaryan 6
Gosens 6
Zhang:
Sky:
Martinez 7,5
Barella 7
Calhanoglu 7
Onana 6,5
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Darmian 6,5
Dimarco 6,5
Mkhitaryan 6,5
Lukaku 6,5
Brozovic 6
Dumfries 6
Gosens 6
Dzeko 6
-Goal.com:
Martinez 7
Acerbi 7
Onana 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Lukaku 6,5
Bastoni 6
Darmian 6
Mkhitaryan 6
Brozovic 6
Gosens 6
Dzeko 6
-FcInternews:
Martinez 7,5
Bastoni 7
Acerbi 7
Barella 7
Dumfries 7
Darmian 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Brozovic 6,5
Dzeko 6,5
Lukaku 6,5
Onana 6
Mkhitaryan 6
Gosens 6
Zhang:
Inzaghi:A BL donto a legnagyobb eredmeny amit elertunk, nagyobb mint a Scudetto.
Ez valami hihetetlen ami ebben a szezonban tortenik.
Koszonetet kell mondani az edzonek a BL dontobe jutasert.
Inzaghi egy igazi gyoztes edzo.
7 eve vagyunk itt, de meg ilyen minosegu edzoje sosem volt az Internek.
24 eves korom ota vagyunk az Interbe, rengeteg jatekos sosem jatszott a BL-ben, mi valositottuk meg az almot, hogy BL-ben jatszahasson sok jatekos.
Az Inter mi hoztuk vissza a csucsra, most az Inter a vilag egyik legjobb csapata.
Most azon kell megprobalni dolgozni, hogy itt is tartsuk az Intert.
Az eredmenyek megmutatjak, mennyire jol dolgoztunk az elmult evekben a mercaton, mindig minden evben jobb es jobb csapatot epitettunk. A kritikak ellenere megmutattuk milyen minosegi csapatot epitettunk.
Aki egy csapatot a BL dontobe tud vezetni, az csakis jol dolgozik, es mi megmutattuk erre kepesek vagyunk.
Csodalatos donto lesz barmi is lesz az eredmeny.
Inzaghi a legjobb edzo akivel dolgoztam, o soha nem kovetelt tolem jatekosokat.
Nyugodt es higgadt barmi is tortenik, egy igazi profi.
Igazi minosegi klasszis edzo.
Zanetti:A sorsolastol kezdve hittem az idei BL dontoben.
Oriasi az elegedetseg bennem, elertunk egy elkepeszto celt.
Nagyon hosszu volt az ut, nagyon nehez ellenfelek ellen, de megcsinaltuk.
Valoszinu holnapra felfogjuk hogy mit is ertunk el.
Januar ota volt 4 Derby, mind a negyet megnyertuk, ez onmagaert beszel.
Nem igerek semmit a dontore, mar az is alom hogy dontot jatszunk, ezt az almot most ki kell elvezni egyutt, kezdohet az unneples, holnapra szabadnapot is kap mindenki, most ez az unneples ideje.
Vilag 2 legjobb csapata kozul lesz valaki az ellenfel, holnap erdeklodve nezem a meccsuket.
Normalis hogy azt mondjak az igazi donto a City-Real meccs, ket meccsen az Inter es a Milan is alulmaradt volna ellenuk.
Tavaly mi is 2x kikaptunk a Realtol, holnap meglatjuk ki jut a dontobe.
Buszke vagyok arra amit elertem, es arra hogy az Inter edzoje vagyok.
Azert hivtak, hogy hosszu ido utan BL 16 koze vezessem az Intert, most meg dontot jatszunk, ezt senki nem hitte.
Sokaig maradni akarok az Inter edzoje.
Martinez az Inter vezere, o kepes a csapatot egymaga a hatan cippelni, es eldonteni a legfontosabb meccseket is.
Materazzi:Remelem a Realt elkeruljuk a dontoben.
Nem szeretnem ha a Real lenne az ellenfel, a BL mint sorozat nekik keszult.
Nagyszeru erzes hogy az Inter ujra BL dontot jatszik.
Martinez evrol evre fejlodik, a csapat vezere, es megmutatta a legnagyobb meccseken is kepes a csapatot vinni.
A legfontosabb Inter jatekos.
Remelem sokaig itt marad, meglatjuk mi lesz az o jovoje, de boldog itt es remelem ezert sokaig marad.
Martinez:A Real hozzaszokott a BL dontohoz, ezert oket el kell kerulni.
Az Internek viszont barmi tortenik, mar egy gyonyoru zarasa lesz az idei szezonnak.
Az Inter mar elert egy olyan celt, amire senki nem szamitott, es csak alom volt.
Egysegesen kell palyara lepni Isztambulban, es mindent megtenni.
Egy igazi csapat vagyunk, olyan csapat ami meg eddig soha.
Erzem hogy a csapat egyben van, ugyanezt ereztem a VB alatt is.
A bokam tonkrement a VB-n, ertekelnem kell a mutetet, de jelenleg jol vagyok.
- interfan
Sajnos nem elado.

Ahogy irtad, az "elmeny felbecsulhetetlen".
De azert remelem neked, es meg sokaknak a forumrol sikerul jegyet vennie a BL dontore, es ott minel tobben leszunk Inter szurkolok.
Nem is olyan reg irtam, hogy ez a szezonunk a "mindent vagy semmit" lesz.
En vegig hittem a mindenben, pedig olysokszor miket kaptam itt erte...
De mennyire megerte hogy hittem, tudtam hogy BL dontos lesz a csapat mar a sorsolas pillanataban amikor megkaptuk a Benficat.
Es mennyire megerte anno, hogy "vartunk", amit annyiszor leirtam, es nem egy elhibazott, elkapkodott edzovaltast csinaltunk mint a nagy szakerto Bayernel, vagy a vilag osszes penzet elkolto Chelseanel.
BL donto, Kupadonto, Szuperkupa gyozelem, gyakorlatilag szinte biztos BL hely a bajnoksagban, kell ennel tobb?
Elkepeszto szezont hoztunk, le a kalappal mindenki elott.
Egy ilyen 1000 sebbol verzo hatteru, tragikus tulajdonosi helyzetben levo Inter ezt megtudta csinalni.
Eltunk a tortenelmi lehetoseggel, es ezt nem tulzas leirni, tortenelmi tett.
Minden elismeres Inzaghinak, a jatekosoknak, es a szakmai vezetoknek is.
Ez a szezonunk orokre alomkent marad az Inter tortenelmeben.
1972, 2010, 2023.
BL dontoink az elmult tobb mint 50 evbol.
Felfoghatatlan.
Jon a futball unnepe a BL donto, barmi is lesz az eredmeny, mi mar nyertunk, sot nem is hogy nyertunk, hanem egy eletre szolo felbecsulhetetlen elmenyt kaptunk.
Az egesz BL donto hete maga a futball unnepe, koszonom a jo Istennek hogy ezt szemelyesen elhetem majd at, es a merkozest is a stadionban.
Innentol barmi is tortenik, az Inter Tortenelmi eredmenyt ert el, es akarmi is lesz a dontoben, felbecsulhetetlen sikert ertunk el ebben a szezonban.
Francesco!
Remelem a Napolyi baratod nem tette ra a hazat az osszeeskuves elmeletere, mert akkor csunyat bukott.

Jobban jart volna ha az en tippjeimre hallgat, kar ha nem irtad neki, hogy "van egy magyar ismerosom, aki mar a Benfica sorsolas pillanatban megtippelte a BL dontot."
Sajnalom, de ezt nem hagyhattam ki.

- CsaSzi9294
A kuzinokat legyőzni egy "sima" derbin is napokig felemelő érzés, hát még egy ilyen oda-vissza verős, BL döntőbe jutásért folyó csatában kivégezni őket...szerintem legalább 2-3 hétig ha szar kedvem lesz erre fogok gondolni.
Nem lennék most Milán drukker. A karma vissza adta nekik, amit a Scudetto után műveltek. Suttyók...

Nem lennék most Milán drukker. A karma vissza adta nekik, amit a Scudetto után műveltek. Suttyók...

- CsaSzi9294
Hakimi ünneplése a lelátón:
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... mi-esulta/
De jó lenne ha ez az ember vissza térne. Az ő szíve kék-fekete, nem mellesleg ismét klasszis lenne a jobb szélünk.
De jó lenne ha ez az ember vissza térne. Az ő szíve kék-fekete, nem mellesleg ismét klasszis lenne a jobb szélünk.
- interfan
Perisic is a stadionban volt, sot Skriniar is a Nord mellett szurkolt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 07:50 Hakimi ünneplése a lelátón:
Hakimi szive a Reale, tobbszor elmondta, o orokre Real szurkolo lesz, es remeli egy gyonyoru napon visszaterhet a Realba.
Ha nem marad Parizsban, akkor a Real es a MU a tema, 80-90m korul lehet az ara.
Remeljuk marad a PSG-be, es majd jovore uj tulajdonossal mi is akar szobakerulhetunk 80-90m jatekosok kapcsan.
- CsaSzi9294
Ok. Akkor elmondta többször..interfan írta: ↑2023.05.17. 07:55Perisic is a stadionban volt, sot Skriniar is a Nord mellett szurkolt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 07:50 Hakimi ünneplése a lelátón:
Hakimi szive a Reale, tobbszor elmondta, o orokre Real szurkolo lesz, es remeli egy gyonyoru napon visszaterhet a Realba.
Remeljuk marad a PSG-be, es majd jovore uj tulajdonossal mi is akar szobakerulhetunk 80-90m jatekosok kapcsan.

- interfan
El bizony, valakinek a Real a kedvence, valakinek az Inter, valakinek meg a Juve.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 07:58Ok. Akkor elmondta többször..interfan írta: ↑2023.05.17. 07:55 Perisic is a stadionban volt, sot Skriniar is a Nord mellett szurkolt.
Remeljuk marad a PSG-be, es majd jovore uj tulajdonossal mi is akar szobakerulhetunk 80-90m jatekosok kapcsan.![]()

Bizzunk benne marad a PSG-ben, es jovore hatha uj tulajdonossal felmerul.
Viszont ha valaki, akkor Perisic nem kene tobbet.
Dimarco kiemelkedot hoz, raadasul o az egyetlen igazi verbeli Interista a csapatban.
Most is a Nordal unnepelt, es elmondta 20 eve amikor kiesett a Milan ellen az Inter, megigerte maganak egyszer visszater es visszavag az Inter ezert a kiesesesert, legszebb almaiban sem gondolta, hogy 20 ev mulva o mint foszereplo az elete csapataban az Interben fog ezert visszavagni.
- Baggio85
Felkeltem reggel, gyorsan megnéztem a telefonomon, hogy nem álmodtam e az egészet! Szerencsére nem!!
Még mindig hihetetlennek tűnik az egész...

- mike
Folyamatosan térdeltetjük őket mostmár, szar lehet nekikCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 07:39 A kuzinokat legyőzni egy "sima" derbin is napokig felemelő érzés, hát még egy ilyen oda-vissza verős, BL döntőbe jutásért folyó csatában kivégezni őket...szerintem legalább 2-3 hétig ha szar kedvem lesz erre fogok gondolni.![]()
![]()
Nem lennék most Milán drukker. A karma vissza adta nekik, amit a Scudetto után műveltek. Suttyók...![]()

Emlékszem mikor 20 éve 0-0 és 1-1 eredményekkel estünk ki ellenük az elődöntőben, kész vicc volt...szánalmas.
Most mi megmutattuk hogy kell ezt, kettős győzelemmel zavartuk el őket a picsába

Lukaku is mekkorát játszott csereként, meg kellene tartani.
- interfan
Azert a sokat szidott Martinezt is erdemes kiemelni.
Akinek csak a haja alljon jol, meg sosem lesz "leader", meg nem is olyan jo jatekos, Papu Gomez is kiszoritana, stb-stb-stb.
25. goljat rugta iden.
Raadasul olyat letfontossagu "nagy meccseken" talalt be, mint:
- Barca-Inter 3-3
- Inter-Benfica 3-3
- Inter-Milan BL elodonto 1-0
De a bajnoksagban is lehetne sorolni a fontos meccsen lott goljait:
- Inter-Lazio 3-1 ket gol
- Inter-Milan 1-0
- Fiorentina-Inter 3-4 ket gol
Es akkor ott a Szuperkupadonto:
- Inter-Milan 3-0
Igaza lett Vierinek, Martinez tenyleg egy "Derby allat", es valoban o jelentette a kulonbseget ujra.
Ha egy Mudryk 100m, akkor ez a Martinez mennyi?
300m?
Akinek csak a haja alljon jol, meg sosem lesz "leader", meg nem is olyan jo jatekos, Papu Gomez is kiszoritana, stb-stb-stb.
25. goljat rugta iden.
Raadasul olyat letfontossagu "nagy meccseken" talalt be, mint:
- Barca-Inter 3-3
- Inter-Benfica 3-3
- Inter-Milan BL elodonto 1-0
De a bajnoksagban is lehetne sorolni a fontos meccsen lott goljait:
- Inter-Lazio 3-1 ket gol
- Inter-Milan 1-0
- Fiorentina-Inter 3-4 ket gol
Es akkor ott a Szuperkupadonto:
- Inter-Milan 3-0
Igaza lett Vierinek, Martinez tenyleg egy "Derby allat", es valoban o jelentette a kulonbseget ujra.
Ha egy Mudryk 100m, akkor ez a Martinez mennyi?
300m?
- CsaSzi9294
Nem baj, rájuk fér. Sok önelégült birka játékosaival egyetemben, mint pl Theo, Leao, Zlatan stb... szépen helyre lettek téve ebben a szezonban.mike írta: ↑2023.05.17. 08:13Folyamatosan térdeltetjük őket mostmár, szar lehet nekikCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 07:39 A kuzinokat legyőzni egy "sima" derbin is napokig felemelő érzés, hát még egy ilyen oda-vissza verős, BL döntőbe jutásért folyó csatában kivégezni őket...szerintem legalább 2-3 hétig ha szar kedvem lesz erre fogok gondolni.![]()
![]()
Nem lennék most Milán drukker. A karma vissza adta nekik, amit a Scudetto után műveltek. Suttyók...![]()
Emlékszem mikor 20 éve 0-0 és 1-1 eredményekkel estünk ki ellenük az elődöntőben, kész vicc volt...szánalmas.
Most mi megmutattuk hogy kell ezt, kettős győzelemmel zavartuk el őket a picsába![]()
Lukaku is mekkorát játszott csereként, meg kellene tartani.

Lukakut amennyiben esélyünk van rá meg kell tartani!!! Amikor beállt tudtam, hogy különbséget fog jelenteni és szerintem ezt ők is sejtették. A fáradt védők ellen beáll egy ekkora gólem, aki ráadásul formába is lendült az utóbbi időben, plusz extrán gólveszélyes, bárhonnan képes gólt szerezni.. szerintem tele szarták a gatyát, hogy már 2 védő is kevés lehet ellene, ez látszott a gólnál is.

Működik a LuLa és nagyon jó látni, hogy nincs köztük rivalizálás, a belga rengeteget segít Lautinak.
Lehet az egyetlen vagyok ezzel, de én bízom benne, hogy Lukaku marad, még Firminoért vagy Thuramért sem cserélném el (mondjuk szerintem nem is fognak ide jönni). Persze voltak szar hónapjai (ahogy Launak is), de talán az már a múlté, az elmúlt hetekben bizonyította, hogy ez lehet az a Rom, akit megszerettünk. Kevés olyan játékos van, aki azt mondja, hogy lemond a fizuja egy részéről, csak had játsszon az Interben. Az ilyet meg kell becsülni.
Dzeko úgy is hosszabbít, Martinez CSK. Maradjon Lukaku, álljon össze a LuLa jövőre a kezdőbe és Correa helyére intézzünk egy csatárt. Én nagyon örülnék Reteguinak, szerintem illene a sorba, de sanszos, hogy drága lenne nekünk. Talán Moussa Dembelét próbálnám még meg ingyen, nem tudom van e már csapata jövőre.
- interfan
Mar irjak, ha vegul a MU viszi Osimhent mert fordulat lesz a tulajdonosvaltasban es lesz penz, akkor a Chelseanel B terv Martinez.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 08:44 Lehet az egyetlen vagyok ezzel, de én bízom benne, hogy Lukaku marad
Korabban mar irtak ilyen szanalom 80 milliokrol.
Kivancsi vagyok mikor dobjak be a Lukaku-Martinez cseret.

Ha Mudryk 100m, akkor Martinez 300m.
200m + Chalobah + Kovacic + Casadei vissza, es talan-talan-talan, de inkabb meg akkor sem.
Meg a vegen a Chelseaben all ossze a LuLad Csaszi.

Viccet felreteve elmehet a Chelsea a ....ba ilyen 80 milliokba, meg Lukaku csereuzletekbe gondolkozik, foleg ugy hogy mindenfele kretenert 100m-t fizettek.
- intertomega
Hatalmas öröm ....leírhatatlanCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 08:44Nem baj, rájuk fér. Sok önelégült birka játékosaival egyetemben, mint pl Theo, Leao, Zlatan stb... szépen helyre lettek téve ebben a szezonban.mike írta: ↑2023.05.17. 08:13Folyamatosan térdeltetjük őket mostmár, szar lehet nekikCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.17. 07:39 A kuzinokat legyőzni egy "sima" derbin is napokig felemelő érzés, hát még egy ilyen oda-vissza verős, BL döntőbe jutásért folyó csatában kivégezni őket...szerintem legalább 2-3 hétig ha szar kedvem lesz erre fogok gondolni.![]()
![]()
Most mi megmutattuk hogy kell ezt, kettős győzelemmel zavartuk el őket a picsába![]()
Lukaku is mekkorát játszott csereként, meg kellene tartani.![]()
Lukakut amennyiben esélyünk van rá meg kell tartani!!! Amikor beállt tudtam, hogy különbséget fog jelenteni és szerintem ezt ők is sejtették. A fáradt védők ellen beáll egy ekkora gólem, aki ráadásul formába is lendült az utóbbi időben, plusz extrán gólveszélyes, bárhonnan képes gólt szerezni.. szerintem tele szarták a gatyát, hogy már 2 védő is kevés lehet ellene, ez látszott a gólnál is.
Működik a LuLa és nagyon jó látni, hogy nincs köztük rivalizálás, a belga rengeteget segít Lautinak.
Lehet az egyetlen vagyok ezzel, de én bízom benne, hogy Lukaku marad, még Firminoért vagy Thuramért sem cserélném el (mondjuk szerintem nem is fognak ide jönni). Persze voltak szar hónapjai (ahogy Launak is), de talán az már a múlté, az elmúlt hetekben bizonyította, hogy ez lehet az a Rom, akit megszerettünk. Kevés olyan játékos van, aki azt mondja, hogy lemond a fizuja egy részéről, csak had játsszon az Interben. Az ilyet meg kell becsülni.
Dzeko úgy is hosszabbít, Martinez CSK. Maradjon Lukaku, álljon össze a LuLa jövőre a kezdőbe és Correa helyére intézzünk egy csatárt. Én nagyon örülnék Reteguinak, szerintem illene a sorba, de sanszos, hogy drága lenne nekünk. Talán Moussa Dembelét próbálnám még meg ingyen, nem tudom van e már csapata jövőre.
Én is azt mondom....jó lenne ha Luk maradna!!!!
Viszont Correa marhára nem jött be!
Oké rúgott a portugáloknak 1 szép gólt , de amúgy semmi- sajnos! Ütemtelen, összjátékra szinte képtelen.
Gyorsan el vele és jöjön egy ugyancsak fiatal (!) csatár.
Edzőnket viszont megtartani!!
BL ? 50 % hogy nyerünk. Akár a M. akár a Real.
Persze mint öreg fanatikus : Meg lesz a 4. BEK/BL siker!
Végül a Nordról és az oldalsó szektorokról; Fantasztikus hangulatot csináltak. Ez várható is volt.
Őrült jó INTERESNEK lenni. ( csak még annyit. Ismerve az oldalsó szektorok hangulatát- lévén 12 x voltam a stadionban
megérdemelné a sok szurkoló hogy jobbra balra is integessenek , ugráljanak a játékosaink. Mert oké , hogy az ultrák
fantasztikusak, de nem csak ultrákból áll az INTER tábora.
FORZA INTER!
-
- Festa
2010 után ismét BL döntő!! Most ébredezem, mert egy Malagai hotelben ünnepeltem. Sok angol meg osztrák gratulált a meccs után látva, hogy Lautaro mezben néztem a meccset. Ez egy óriási eredmény ha az vesszük, hogy egy halálcsoportból jutottunk tovább amelyien anyagi helyzetben vagyunk.
Talán a Porto, de inkább a Benfica elleni hazai meccs után átszakadt valami és olyan flowba kerültünk ami azóta is tart és reméljük június 10-ig kitart.
Mikitarjan remélem csak könnyebben sérült, mert nagy szükség van rá is.
Acerbi pedig 35 éves korára csúcs teljesítményt nyújt.Szerintem kevesen örültek neki mikor jött, de a csapat egyik legbiztosabb pontja lett ezért megkövetem magam vele kapcsolatban.
Talán a Porto, de inkább a Benfica elleni hazai meccs után átszakadt valami és olyan flowba kerültünk ami azóta is tart és reméljük június 10-ig kitart.
Mikitarjan remélem csak könnyebben sérült, mert nagy szükség van rá is.
Acerbi pedig 35 éves korára csúcs teljesítményt nyújt.Szerintem kevesen örültek neki mikor jött, de a csapat egyik legbiztosabb pontja lett ezért megkövetem magam vele kapcsolatban.
- interfan
Milyen szep iras, es milyen gyonyoru gesztus ez az oleles, ezert szep a sport.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/tan ... ita-derby/
Vannak meg sportemberek, es vannak meg tisztelettel es alazattal jatszani tudo focistak a mai vilagban is.
Tancredi irasa:
Rivera es Mazzola
Baresi es Bergomi
Maldini es Zanetti
- Derby oroksege jo kezelbe kerult
- Milan es az Inter ket bajnoka, Olaszorszag ket buszkesege
- Kemeny rivalisok, akik melyesegen tisztelik egymast
- Koszonjuk
https://www.fcinter1908.it/ultimora/tan ... ita-derby/
Vannak meg sportemberek, es vannak meg tisztelettel es alazattal jatszani tudo focistak a mai vilagban is.
Tancredi irasa:
Rivera es Mazzola
Baresi es Bergomi
Maldini es Zanetti
- Derby oroksege jo kezelbe kerult
- Milan es az Inter ket bajnoka, Olaszorszag ket buszkesege
- Kemeny rivalisok, akik melyesegen tisztelik egymast
- Koszonjuk
-
hat ez pokoli volt eloben.. brutal hangulat
most kis pihi es 3 het mulva irany isztambul
most kis pihi es 3 het mulva irany isztambul

- CsaSzi9294
Ez szerintem el is dőlt… Inter-City a döntő!
-
InterCity döntő lesz
-
Jelen állás szerint Cancelo részéről igazán komoly szívás a BL, hiszen két egykori csapata vívhatja az idei dontőt.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Inter101
Ez a ManCity jelen pillanatban eléggé megállíthatatlannak tűnik!
Az esélyek nem az Inter mellett szólnak, de reméljük borítjuk a papírformát!!
Forza INTER!!
Az esélyek nem az Inter mellett szólnak, de reméljük borítjuk a papírformát!!
Forza INTER!!
- PellerG
Anno a Bayern ellen sem szóltak mellettünk az esélyek, mégis megcsináltuk.
Nem mi vagyunk a favoritok, a City klasszissal jobb csapat.
De továbbra is úgy gondolom, okos játékkal lesz keresnivalónk ellenük.
A Real ellen egyáltalán nem termett számunkra babér az elmúlt években, Carlo taktikussága és a játékosaik rutinja szerintem nagyon feléjük billentené az esélyeket.
- interfan
Hogy ezt mennyire megerdemelte a nagykepu, vilag folott allo, nagy Galaktikus Real.
Ennyit a fix BL gyozelemrol meg cimvedesrol, nesze neked 4-0.
Na meg varhatjak Isztambulba a Milant.
Nem hogy a Milan, meg ok sem jutottak el Isztambulba, pedig ok aztan tudjak hogy kell nyerni, mert annyi nagy meccset nyernek, ahogy a jatekosaik elmondtak.
Jaa, es adjanak halat az egnek, hogy "csak" 4-0 lett.
Ezert nem kell elore megunnepelni mar az elodontoben a fix BL gyozelmet, es arrol beszelni edzo, jatekosok reszerol hogy kit varnak a dontobe ellenuk, mert ebbol sok minden lesz, de BL donto es BL gyozelem nem a Realnak.
Nagykepu barmok, ezt erdemeltek.
Viszont azt tovabbra is jo olvasni, hogy a Citytol milyen tisztelettel, es milyen alazattal beszelnek a BL dontorol, na meg ami meg gyonyorubb az Interrol.
Guardiola el is mondta a meccs utan, nem az Inter a legjobb ellenfel nekik, es mennyire nehez meccs lesz.
B.Silva is elmondta, az Inter egy nagyon szervezett eros csapat. Mentalisan is erosek, regota figyelik az Intert, es nagyszeru meccseket jatszanak a BL-ben Barca ellen, Benfica ellen, es most az elodontobe is. Nehez lesz, de megprobaljuk oket legyozni.
Ez a sport, errol szol a futball.
Egy fair, es sportunnepe BL donto kovetkezik.
Amit ket vegtelenul alazatos csapat jatszik, akik melysegesen tisztelik a masikat.
Ennyit a fix BL gyozelemrol meg cimvedesrol, nesze neked 4-0.

Na meg varhatjak Isztambulba a Milant.

Nem hogy a Milan, meg ok sem jutottak el Isztambulba, pedig ok aztan tudjak hogy kell nyerni, mert annyi nagy meccset nyernek, ahogy a jatekosaik elmondtak.
Jaa, es adjanak halat az egnek, hogy "csak" 4-0 lett.
Ezert nem kell elore megunnepelni mar az elodontoben a fix BL gyozelmet, es arrol beszelni edzo, jatekosok reszerol hogy kit varnak a dontobe ellenuk, mert ebbol sok minden lesz, de BL donto es BL gyozelem nem a Realnak.
Nagykepu barmok, ezt erdemeltek.
Viszont azt tovabbra is jo olvasni, hogy a Citytol milyen tisztelettel, es milyen alazattal beszelnek a BL dontorol, na meg ami meg gyonyorubb az Interrol.
Guardiola el is mondta a meccs utan, nem az Inter a legjobb ellenfel nekik, es mennyire nehez meccs lesz.
B.Silva is elmondta, az Inter egy nagyon szervezett eros csapat. Mentalisan is erosek, regota figyelik az Intert, es nagyszeru meccseket jatszanak a BL-ben Barca ellen, Benfica ellen, es most az elodontobe is. Nehez lesz, de megprobaljuk oket legyozni.
Ez a sport, errol szol a futball.
Egy fair, es sportunnepe BL donto kovetkezik.
Amit ket vegtelenul alazatos csapat jatszik, akik melysegesen tisztelik a masikat.
-
Hát interfan, látszik, nem bírod a realt. Pedig annyi történt, hogy a rekord bl bajnok bazi nagy önbizalommal állt hozzá a sorozathoz. Nagy adag önbizalom. Van is mire.
Az, hogy a city meg ennyire alázatosnak adja elő magát, pusztán diplomácia.
Kicsit felfújod. Persze így jobban kiélhető a gerjesztett káröröm.
Hidd el a city is azt hiszi, hogy zsebre raknak, mint a reált. Kétszer.
Hidd el a city is azt hiszi, hogy zsebre raknak, mint a reált. Kétszer.

- interfan
Nem, en a Barcat nem birom, ahol csalnak lefizetik a birokat, es meg ok kepesek ezek utan birozni, es mindenfele mocskot dobalni mindenkire.P-Inter írta: ↑2023.05.18. 06:00 Hát interfan, látszik, nem bírod a realt. Pedig annyi történt, hogy a rekord bl bajnok bazi nagy önbizalommal állt hozzá a sorozathoz. Nagy adag önbizalom. Van is mire.
Hidd el a city is azt hiszi, hogy zsebre raknak, mint a reált. Kétszer.![]()
Dehat ez keddi beszelgetes, nem hozom ide ujra.
Teljesen mindegy hogy adja elo a City, legalabb nem nyilatkoznak ugy ahogy a masik oldal, na meg hogy kit varnak a dontobe amikor meg oda sem jutottak.
Valaki szerint ez diplomacia, valaki szerint sportszeruseg amit a City nyilatkozik.
Valaki szerint ez onbizalom, valaki szerint ez nagykepuseg amit a Real csinal.
Hihet barmit a City, de ameddig tisztelettel beszelnek a masikrol, az egesz sorozatrol, es a lehetosegeikrol, az addig nalam sportszeruseg es alazat.
Ugyanez igaz rank az Interre is, ezert is irtam, hogy egy olyan BL donto jon, ket alazatos csapat kozott, ahol a ket csapat vegtelenul tiszteli egymast.
Milannal sem lenne semmi baj, ha nem beszeltek volna rolunk ugy a jatekosaik pl Theo ahogy...
Vagy nem unnepeltek volna tavaly ugy ahogy.
Egyedul Tonali elott le a kalappal, a keddi Barella-Tonali oleles valoban "melto Derby orokseg", ahogy az Olaszok fogalmaztak.
Nyerni es vesziteni is tudni kell meltosaggal.
Egy meccshez pedig alazattal hozzaallni, foleg ha egy BL elodontorol beszelunk.
Nalam ez a sport, es teljesen mindegy hogy hivjak az adott csapatot, felolem a Juventus is lehetne, ha erre kepesek lennenek.
- interfan
BL dontore megnyihatjak a Meazzat, ahol oriasi kivetiton lehetne nezni az Isztambuli merkozest.
Az Inter fontolgatja ezt a megoldast, a soha nem latott erdeklodes es igeny miatt.
Az Inter fontolgatja ezt a megoldast, a soha nem latott erdeklodes es igeny miatt.
- mike
Az arabok egy középszerü Grealisht 110 millióért odavittek a padra, mi kb 5 év alatt tudunk ennyit költeni. Nem azonosak a lehetőségek, de ezt egyetlen meccsre le kell xarni. Mindenki nyújtsa a maxot, és akkor nincs lehetetlen.
Amúgy okádhatnékom van a city, psg féle újgazdag csapatoktól.
Majd Lukaku berúgja a győztes gólt.
-
Kiindulva a tegnapi meccsből én nem sok esélyt látok a döntőben de bármi is lesz a végeredmény a döntő számunkra már hatalmas siker! És ki kell élveznünk mert ha realitást nézzük akkor ennek a csapatnak a csoportból se biztos h tovább kellett volna jutnia. Szóval ez egy hatalmas siker az egész csapatnak és köszönet jár Inzaghinak mert bár a bajnokságban voltak problémák a kupákban nagyon jól szerepelt a csapat!
Lényeg a lényeg hogy bármi lesz is a döntőben én büszke vagyok és leszek a csapatra!
Forza Inter!!!
Lényeg a lényeg hogy bármi lesz is a döntőben én büszke vagyok és leszek a csapatra!
Forza Inter!!!
- interfan
Es a Chelseatol?
(-700m mercato)
Akik 1db szezonunk alatt kis tulzassal annyit koltottek mint a City 12 ev alatt?
Akik 200m-ert egy Mudryk-Fofana parost vesznek, akik 70m-t fizetnek egy Cucurellaert?
Vagy a Spurs az ex edzojuk Conteval?
1 ev alatt -250m mercato.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.05.18. 09:28-kor.
-
+1mike írta: ↑2023.05.18. 09:08
Az arabok egy középszerü Grealisht 110 millióért odavittek a padra, mi kb 5 év alatt tudunk ennyit költeni. Nem azonosak a lehetőségek, de ezt egyetlen meccsre le kell xarni. Mindenki nyújtsa a maxot, és akkor nincs lehetetlen.
Amúgy okádhatnékom van a city, psg féle újgazdag csapatoktól.
Majd Lukaku berúgja a győztes gólt.
Maximálisan igazad van és teljesen így érzek én is az újgazdag csapatokkal kapcsolatban
- interfan
Ezt ugyanigy gondolom, barmi is lesz a dontobe, mi buszkek lehetunk a csapatra, es egy felfoghatatlan almot es ajandekot kaptunk ami egy eletre szol az elmeny miatt, a BL dontot.INTER-1908 írta: ↑2023.05.18. 09:13 Kiindulva a tegnapi meccsből én nem sok esélyt látok a döntőben de bármi is lesz a végeredmény a döntő számunkra már hatalmas siker! És ki kell élveznünk mert ha realitást nézzük akkor ennek a csapatnak a csoportból se biztos h tovább kellett volna jutnia. Szóval ez egy hatalmas siker az egész csapatnak és köszönet jár Inzaghinak mert bár a bajnokságban voltak problémák a kupákban nagyon jól szerepelt a csapat!
Forza Inter!!!
Teljesen fuggetlenul az eredmenytol, egy ilyen helyzetben levo Interrel ez egy vilagraszolo siker, amire 100 evente van pelda.
Minden elismeres az osszes jatekosnak, edzonek, szakmai vezetonek, akik ilyen hatter ellenere ekkora tortenelmi eredmenyt ertek el.
Buszkek lehetunk az Interre, ilyen 2010 ota nem volt, teljesen fuggetlenul a BL donto eredmenyetol.
Nekunk ez mar egy jutalomjatek, egy megelt valora valtott alom.
Vegig hittem benne, es eltunk is ezzel a tortenelmi lehetoseggel, ami oriasi dolog es erre csakis buszkek lehetunk orokre.
- interfan
Az Inter hivatalosan is megerositette Mkhitaryan izmhuzodasat a ma reggeli muszeres vizsgalatok utan.
Mkhitaryan biztosan kihagyja a kovetkezo meccseket, jelenlegi hirek szerint leghamarabb a junius 10-en rendezendo BL dontore epulhet fel ha minden jol alakul.
Mkhitaryan biztosan kihagyja a kovetkezo meccseket, jelenlegi hirek szerint leghamarabb a junius 10-en rendezendo BL dontore epulhet fel ha minden jol alakul.
- Baggio85
Igazából ez az egész történet továbbra is hihetetlen, így napokkal később is.
BL döntőt játszani, az valami egészen különleges dolog, ami tényleg talán akkor fog leginkább tudatosulni mindenkiben, amikor közeledik majd a meccs. Hogy minden rólunk (is) szól majd!
Azt gondolom, hogy mi, szurkolók kimondhatjuk (a csapat NEM!), hogy mi a saját "BL döntőket" azzal már megnyertük, hogy itt vagyunk!
Én őszintén szólva minden egyes BL meccsünk előtt azon izgultam, hogy csak ez az egy következő legyen meg, mert csak azt számoltam, hogy nekünk ez pénzügyileg mennyire fontos lenne, hogy még egy és még egy és még egy lépést megtegyünk (mintha a saját pénzemről lett volna szó
).
Sokan beszélnek arról, hogy a City majd most földbe döngöl minket, csak igazából azt nem értem, hogy ez miért lenne egyébként olyan nagy meglepetés?! A bajnoki "döntő" meccseken 7et rúgtak az Arsenalnak, 7et rúgtak a Lipcsének, 3at a Bayern-nek, 4et a Realnak. Ha ez a döntő sima lesz, az nem a mi "hibánk" lesz.
Ez a City a nemzetközi top élmezőnyből is kiemelkedik. Ez a City erre lett összerakva. Nekik ez természetes, hogy itt vannak. És még hány ilyen csapat volt az idény kezdetén. Talán interfan tud segíteni, hogy a csoport-sorsolás után milyen oddsok voltak a végső győztesre. Hol volt ebben a City és hol voltunk mi.
Ennek a Citynek 2x annyit ér (papíron) a kerete, mint az Interé.
De akkor is: ez az a cél, ahova minden top csapat vágyik, készül éveken keresztül, elköltenek euró százmilliókat és mégsem jön össze nekik. De mi itt vagyunk!!!
Nem kérdés, ha a City 90-95%-át hozza csak annak, amit most tud, akkor a tisztes helytállás a cél.
De ha nem és van egy kis szerencsénk, és június 10-én az idei legjobb Inter fut ki a pályára, akkor akár még csoda is történhet!
Nekünk ez már ajándék: FORZA INTER!!!
BL döntőt játszani, az valami egészen különleges dolog, ami tényleg talán akkor fog leginkább tudatosulni mindenkiben, amikor közeledik majd a meccs. Hogy minden rólunk (is) szól majd!
Azt gondolom, hogy mi, szurkolók kimondhatjuk (a csapat NEM!), hogy mi a saját "BL döntőket" azzal már megnyertük, hogy itt vagyunk!
Én őszintén szólva minden egyes BL meccsünk előtt azon izgultam, hogy csak ez az egy következő legyen meg, mert csak azt számoltam, hogy nekünk ez pénzügyileg mennyire fontos lenne, hogy még egy és még egy és még egy lépést megtegyünk (mintha a saját pénzemről lett volna szó

Sokan beszélnek arról, hogy a City majd most földbe döngöl minket, csak igazából azt nem értem, hogy ez miért lenne egyébként olyan nagy meglepetés?! A bajnoki "döntő" meccseken 7et rúgtak az Arsenalnak, 7et rúgtak a Lipcsének, 3at a Bayern-nek, 4et a Realnak. Ha ez a döntő sima lesz, az nem a mi "hibánk" lesz.
Ez a City a nemzetközi top élmezőnyből is kiemelkedik. Ez a City erre lett összerakva. Nekik ez természetes, hogy itt vannak. És még hány ilyen csapat volt az idény kezdetén. Talán interfan tud segíteni, hogy a csoport-sorsolás után milyen oddsok voltak a végső győztesre. Hol volt ebben a City és hol voltunk mi.
De akkor is: ez az a cél, ahova minden top csapat vágyik, készül éveken keresztül, elköltenek euró százmilliókat és mégsem jön össze nekik. De mi itt vagyunk!!!
Nem kérdés, ha a City 90-95%-át hozza csak annak, amit most tud, akkor a tisztes helytállás a cél.
De ha nem és van egy kis szerencsénk, és június 10-én az idei legjobb Inter fut ki a pályára, akkor akár még csoda is történhet!
- interfan
Minden egyes mondatod melysegesen igaz, nekunk mar maga a BL donto es annak a hete is egy felfoghatatlan orokre eletre szolo ajandek es alom.Baggio85 írta: ↑2023.05.18. 16:33 Igazából ez az egész történet továbbra is hihetetlen, így napokkal később is.
Én őszintén szólva minden egyes BL meccsünk előtt azon izgultam, hogy csak ez az egy következő legyen meg, mert csak azt számoltam, hogy nekünk ez pénzügyileg mennyire fontos lenne, hogy még egy és még egy és még egy lépést megtegyünk (mintha a saját pénzemről lett volna szó).
Nagyon igaz amit irsz, hogy tobb szaz milliot elkolto csapatoknak sem sikerult a BL donto, nekunk pedig igen.
Nezd meg a Chelseat -700m-val zartak, 700m-t belettek tisztan a mercatoba, es megsem, mi meg itt vagyunk.
De ha a mi agunk, ott a Conte fele Tottenham -250m a mercaton, mi ellenben +120m.
Laza 370m kulonbseg...
Ok beletettek 250m-t a csapatba erositesre, mi kivettunk a csapatbol 120m-t, eg es fold.
Barcat szinte ne emlitsuk, -120m, mi ellenben +120m az elmult 2 szezonban.
Fizeteskeret ne is emlitsuk, majdnem 300m a Barcanal, nekunk 100m.
Nehez mirol beszelni...
Es ezt a lehetoseget es eselyt ezek a csapatok megkaptak.
Egyebkent kerdesedre valaszolva, 2022.09.08-as odds az Inter BL gyozelmere:
101X
Nagyon kemeny, 101X odds.
Ederson is nyilatkozott a BL dontorol:
"
Egy dontoben barmi megtortenhet, 50% a City eselye, 50% az Inter eselye is.
Nagyon fel kell keszulnunk, mert ez az Inter egy nagyon eros csapat.
"
- interfan
Ma is ujra szinte teljes B sor kaphat lehetoseget.
Pihenot kaphat a Darmian, Bastoni, Dumfries, Calhanoglu, Dimarco, Dzeko, Martinez sor is.
Sot egyes hirek szerint Brozovic is, es ez esetben Asllani is kezd.
Varhato kezdo:
Onana
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Bellanova-Barella-Brozovic/Asllani-Gagliardini-Gosens
Lukaku-Correa
Pihenot kaphat a Darmian, Bastoni, Dumfries, Calhanoglu, Dimarco, Dzeko, Martinez sor is.
Sot egyes hirek szerint Brozovic is, es ez esetben Asllani is kezd.
Varhato kezdo:
Onana
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Bellanova-Barella-Brozovic/Asllani-Gagliardini-Gosens
Lukaku-Correa
- interfan
Hivatalos kezdo:
Onana
D'Ambrosio-DeVrij-Bastoni
Bellanova-Barella-Asllani-Gagliardini-Gosens
Lukaku-Correa
Onana
D'Ambrosio-DeVrij-Bastoni
Bellanova-Barella-Asllani-Gagliardini-Gosens
Lukaku-Correa
- Cupi