Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
-
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Azért egy olyan Lukaku aki tartósan tudná hozni azt, amit az elmúlt 1 hónapban mutatott megint bombaerős támadó sort eredményezne. Ez a "LuLa" páros volt az elmúlt évtized legjobb csatár párosa. Én sajnálnám ha nem tudnánk megtartani.
Az akarás meg van, most már az eredményesség is úgy néz ki.
Egyébként Martinez mellett ha van egy klasszis csatár akkor az ő játéka, gól száma jelentősen jobb lenne.
A baj csak az, hogy Correa totál kuka, Dzeko meg már nagyon lelassult, elfáradt.. Correaban Egyébként elképesztő hogy mit lát az edző: mire megprobál egy cselt megcsinálni, arra már az ellenfél kb szögletet rúg..
Tegnapi meccs pozitívai egy átaludt éjszaka után:
- Gagliardini sokat tett a nyári tavozásáért.
- Lukaku helyzet nélkül képes betalálni.
- Amikor bejöttek a kezdőjátékosaink egyből sikerült ritmust váltani, de a végén nem volt szerencsénk (élete gólja a csk. nak, a harmadik gólt szabálytalanság előzte meg..)
Az akarás meg van, most már az eredményesség is úgy néz ki.
Egyébként Martinez mellett ha van egy klasszis csatár akkor az ő játéka, gól száma jelentősen jobb lenne.
A baj csak az, hogy Correa totál kuka, Dzeko meg már nagyon lelassult, elfáradt.. Correaban Egyébként elképesztő hogy mit lát az edző: mire megprobál egy cselt megcsinálni, arra már az ellenfél kb szögletet rúg..
Tegnapi meccs pozitívai egy átaludt éjszaka után:
- Gagliardini sokat tett a nyári tavozásáért.
- Lukaku helyzet nélkül képes betalálni.
- Amikor bejöttek a kezdőjátékosaink egyből sikerült ritmust váltani, de a végén nem volt szerencsénk (élete gólja a csk. nak, a harmadik gólt szabálytalanság előzte meg..)
-
Most h megvan a bünti ill a juve vesztésre áll Empoli ellen gyakorlatilag 1 pont kell a köv két meccsen a 4-hez
Ezt jó lenne már az Atalanta ellen begyűjteni szerdán pedig a kupát kéne behúzni
Aztán jöhet a BL
Ezt jó lenne már az Atalanta ellen begyűjteni szerdán pedig a kupát kéne behúzni
Aztán jöhet a BL
- interfan
Hirek szerint az Inter alapcsapatbol 11/9 jatekos kezd majd a holnapi Kupadonton.
Handanovic kezdhet Onana helyen.
Valamint a serult Mkhitaryan helyen Brozovic kezdhet.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Dzeko-Martinez
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
- lucky0
Szeretném kérdezni, hogy a dzsuventusz pontlevonása véglegesnek tekinthető vagy fellebeztek? Köszi az infókat előre is.
- interfan
-
Én úgy értelmeztem (sajna csak magyar cikket olvastam), hogy már a fellebbvitel döntött így, magyarán kb. a másodfok? Magyar fejjel gondolkodva, simán lehet, hogy itt a vége, ez a végleges. Persze, lehet, ilyen súlyos eseteknél lehet harmadfokra is vinni. Ami azért lenne szívás, mert így megint maradna egy jó adag aggódás.
- lucky0
Lukaku a B csapattal megsegítve fossa a gólokat és adja a gólpasszokat és még mindig Edin az alapcsapat tagja. Érdekes döntés ez de ameddig a mesternek ez bejön gondolom nem is nagyon fog változtatni. A bajom ezzel az, hogy szerintem kiharcolja magának Inzaghi, hogy hosszabbítsunk Dzekoval és vegyük meg neki Acerbit mondjuk 3 mikulásért, akik jövőre is az alapcsapat tagjai lesznek és szerintem innentől kezdve mindkettő teljesítménye rohamosan csökkenni fog, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.interfan írta: ↑2023.05.23. 06:45 Hirek szerint az Inter alapcsapatbol 11/9 jatekos kezd majd a holnapi Kupadonton.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
- CsaSzi9294
Egyedül ennek annyi a pozitívuma, hogy inkább Lukaku álljon be a padról a fáradt védőkhöz, mint Dzeko. Működik a LuLa így a BL döntőre én biztos, hogy velük kezdenék. Ott nem fognak elfáradni az angolok, mint a Milán illetve a két Portugál esetében...lucky0 írta: ↑2023.05.23. 11:36Lukaku a B csapattal megsegítve fossa a gólokat és adja a gólpasszokat és még mindig Edin az alapcsapat tagja. Érdekes döntés ez de ameddig a mesternek ez bejön gondolom nem is nagyon fog változtatni. A bajom ezzel az, hogy szerintem kiharcolja magának Inzaghi, hogy hosszabbítsunk Dzekoval és vegyük meg neki Acerbit mondjuk 3 mikulásért, akik jövőre is az alapcsapat tagjai lesznek és szerintem innentől kezdve mindkettő teljesítménye rohamosan csökkenni fog, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.interfan írta: ↑2023.05.23. 06:45 Hirek szerint az Inter alapcsapatbol 11/9 jatekos kezd majd a holnapi Kupadonton.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
- interfan
Mindig elmondjuk, Inzaghi latja a jatekosokat edzesen, o tudja ki milyen eronleti allapotban van.lucky0 írta: ↑2023.05.23. 11:36Lukaku a B csapattal megsegítve fossa a gólokat és adja a gólpasszokat és még mindig Edin az alapcsapat tagja. Érdekes döntés ez de ameddig a mesternek ez bejön gondolom nem is nagyon fog változtatni. A bajom ezzel az, hogy szerintem kiharcolja magának Inzaghi, hogy hosszabbítsunk Dzekoval és vegyük meg neki Acerbit mondjuk 3 mikulásért, akik jövőre is az alapcsapat tagjai lesznek és szerintem innentől kezdve mindkettő teljesítménye rohamosan csökkenni fog, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.interfan írta: ↑2023.05.23. 06:45 Hirek szerint az Inter alapcsapatbol 11/9 jatekos kezd majd a holnapi Kupadonton.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
Inzaghi pont par napja mondta el, hogy Lukaku meg mindig nincs abban az eronleti allapotban, hogy 3 naponta meccseket jatszon.
Szoval ha ezt nezzuk, akkor megvan a valasz, hogy miert Dzeko.
Az mar egy mas kerdes, hogy miert nem forditva van ez, es Dzeko a B csapat tagja a kis meccsekre, es Lukaku jatszik az A csapatban a nagy meccseken.
Erre a valaszt viszont csak Inzaghi tudja, mivel ez nem fugg ossze azzal, hogy Lukaku nem bir 3 naponta meccset jatszani az eronlete miatt.
-
Teljesen mindegy ki játszik csak nyerjünk szerintem Dzeko és Lukaku is remek csatár és elég kellemes probléma hogy az a kérdés hogy ki legyen inkább a kezdő... Én nagyon szeretem Lukakut de inkább Dzekora szavazok szerintem ő a keret talán legjobb játékosa...interfan írta: ↑2023.05.23. 12:07Mindig elmondjuk, Inzaghi latja a jatekosokat edzesen, o tudja ki milyen eronleti allapotban van.lucky0 írta: ↑2023.05.23. 11:36Lukaku a B csapattal megsegítve fossa a gólokat és adja a gólpasszokat és még mindig Edin az alapcsapat tagja. Érdekes döntés ez de ameddig a mesternek ez bejön gondolom nem is nagyon fog változtatni. A bajom ezzel az, hogy szerintem kiharcolja magának Inzaghi, hogy hosszabbítsunk Dzekoval és vegyük meg neki Acerbit mondjuk 3 mikulásért, akik jövőre is az alapcsapat tagjai lesznek és szerintem innentől kezdve mindkettő teljesítménye rohamosan csökkenni fog, ahogy ez ilyenkor lenni szokott.interfan írta: ↑2023.05.23. 06:45 Hirek szerint az Inter alapcsapatbol 11/9 jatekos kezd majd a holnapi Kupadonton.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
Inzaghi pont par napja mondta el, hogy Lukaku meg mindig nincs abban az eronleti allapotban, hogy 3 naponta meccseket jatszon.
Szoval ha ezt nezzuk, akkor megvan a valasz, hogy miert Dzeko.
Az mar egy mas kerdes, hogy miert nem forditva van ez, es Dzeko a B csapat tagja a kis meccsekre, es Lukaku jatszik az A csapatban a nagy meccseken.
Erre a valaszt viszont csak Inzaghi tudja, mivel ez nem fugg ossze azzal, hogy Lukaku nem bir 3 naponta meccset jatszani az eronlete miatt.
Hihetetlen labdaerzeke és esze van a játékhoz. Összjátékban sokkal kombinatív mint Lukaku aki egy tank ha ő elindul lehetetlen megállatani ha ő nem állítja meg saját magát vmi technikai hibával...
- interfan
Guardiola:
Inzaghi:
Az Inter engem lenyugoz, egy fantasztikusan csapat.
Elkezdtem nezni oket, es par perc alatt lenyugozott amit csinalnak.
Amit csinalnak a testbeszedukkel, amekkora osszhangban vannak, elkepeszto.
Beszeltem az Olasz barataimmal is, ok azt mondtak maradjak eber.
De nem kellett ezt mondani, nehany perc alatt megertettem, ez az Inter mennyire eros csapat, eleg volt par meccsuket megnezni.
Az Inter letudja gyozni a Cityt, ebben mindenki biztos lehet.
Az Inter 3x nyert BL-t, mi meg egyszer sem, szeretnenk a legjobb tudasunkat nyujtani, es szukseg is lesz ra ez ellen az Inter ellen.
A City oroksege nem a BL cimtol fugg, nagyon sok mindent elertunk, igazsagtalan arrol beszelni hogy BL cim nelkul nem lesz teljes a kep.
De az elet es a futball ilyen, az elvarasokkal meg kell birkozni.
Dontobe jutottunk, lehetosegunk van, meg kell probalni, egy fantasztikus Interrel fogunk szembenezni, akik kepesek legyozni minket, de megprobaljuk a legjobbunkat nyujtani.
Olaszorszagban jatszottam, ismerem az Olasz csapatok hihetetlen mentalitasat a dontoben.
Ne felejtse el senki, 20 eve a Seria A volt kiemelkedoen a vilag legjobb bajnoksaga, mindenki ott akart jatszani, jatekosok, edzok, mindenki.
A Seria A a mai napig a legjobb bajnoksagok kozott van.
Olaszorszag 4x Vilagbajnok, ez a mentalitas mindenkiben ott van, ez a mentalitas a dontoben csodakra kepes.
Egy Olasz csapat elleni donto mindig a legnehezbb es legbonyolultabb.
Inzaghi:
Skriniar teljesen felepulhet a BL dontore, jobb esetben az utolso bajnokira is.
Fontos es kemeny munkat vegez Skriniar azert, hogy ez igy legyen.
Sajnalom hogy a serulese miatt sokaig nem volt elerheto, de bizok benne szamithatok ra az utolso ket meccsunkon.
-
Nekem Skriniar egyáltalán nem hiányzik! Sokkal jobb a védelem nélküle, mint vele volt, meg nehogy már elvegye a kezdő pozíciót a BL döntőben egy olyan embertől a védelemben, aki végigharcolta az idényt és megdolgozott a sikerért! Max álljon be csereként a végén valamelyik csatár helyet, ha vezetünk majd valami kisebb csoda folytán!
- Cupi
Biztos nem játszatnám. Ne bontsuk meg az idén jól működő védelmet pont egy BL döntőbe.interfan írta: ↑2023.05.24. 05:25
Inzaghi:
Skriniar teljesen felepulhet a BL dontore, jobb esetben az utolso bajnokira is.
Fontos es kemeny munkat vegez Skriniar azert, hogy ez igy legyen.
Sajnalom hogy a serulese miatt sokaig nem volt elerheto, de bizok benne szamithatok ra az utolso ket meccsunkon.
Utolsó bajnokin viszont játszatnám, hogy ha netán be kell állni a BL döntőbe akkor legyen egy kicsit meccsbe.

- interfan
Nem varhato valtozas, a serult Mkhitaryant, es a pihenot kapo Onanat leszamitva az Inter alapkezdo kezdhet este.
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
Varhato kezdo:
Handanovic
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Martinez
-
FORZA INTER!!!
- vaskalap
Ez jól indul 

-
- Cupi
Reg lattam ennyire 0 jatekot...amikor sorra kikaptunk akkor jobban jatszottunk mint most....ennel tobb kellene....
- Inter101
Szegény Dzeko mennyire rossz ma!
- CsaSzi9294
Mekkora gól bzmeg!
Bravo Lauti!

Bravo Lauti!

- PetR
- Kapcsolat:
Valahogy majd elnézem a fiúknak, ha a City ellen is ilyen szarul játszunk, de cserébe egyel többet lövünk majd, mint ők. 

- g.e.r.a
Ezekkel a cserékkel Inzaghi elakarja veszíteni a meccset? Vagy túlórázni akar? Correa meg Gag...így is izgulos a védelmünk miatt.
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Bravo Ragazzi!

-
-
Szuper, hogy nyertünk, de a hogyan az nagyon csúnya lett. A City ellen ez arra lesz elég, hogy megússzuk 4 kapott góllal. Remélem ez a rossz főpróba volt. 

- Baggio85
KUPAGYŐZTES!!!

A többit hagyjuk...
FORZA INTER!!!
A többit hagyjuk...
FORZA INTER!!!
- vaskalap
-
Egy újabb trófea a vitrinbe, szép volt! Részben... Látható, érezhető, hogy a City elleni meccs rányomja a bélyegét erre az időszakra, szerintem kb. a komplett csapat ezen kattog, kis túlzással, a kupa-trófea átvételekor is, mindenki rá van feszülve, de legyen meg a BL-hely és a tisztes helytállás Isztambulban, akkor szép lehet a szezon vége. Szerintem minimális esélyünk van (sincs) a kékek ellen, de várom a téteket, hogy Gag a kezdőben lesz-e, de minimum be lesz cserélve és borítékolható, hogy Correa is kap majd 20-30 percet. Ez tragikus. És látható volt, a meccs jelentős részében a Fiorentina úgy rohant keresztül rajtunk, ahogy akart, de (szinte) mindent kihagytak. Mi lesz akkor, amikor a City lesz az ellenfél?...
De most örüljünk a kupatrófeának.
FORZA INTER!!!
De most örüljünk a kupatrófeának.
FORZA INTER!!!
-
A jó csapatok ismérve, hogy baromi gyenge játékkal is képesek nyerni. Ma ezt láttuk. A City ellen véleményem szerint egy teljesen más Intert látunk majd. Persze lehet, hogy ez is csak a tisztes helytállásra, vagy még arra sem lesz elég -gondoljunk csak a Realnak, vagy épp az Arsenalnak lőtt 4-esükre-, viszont nekünk ez egy ajándék és ha a BL hely megvan, akkor bármi is lesz a döntőben ez egy remek szezon és ünnepelni kell a csapatot. Másnap pedig szerződést bontani a Gagliardini, Correa sorral. Akkor még aftert is tartok.
- Cupi
Örüljünk most a győzelemnek és egy újabb kupának.
City ellen ez kevés lenne de ott nyíiván nem így játszunk majd.
Én hiszek a győzelemben. Minden nap azt hallgatom, hogy semmi esélyünk meg örüljünk majd ha csak 3-0-ra kapunk ki....köszi de nem ez lesz.

City ellen ez kevés lenne de ott nyíiván nem így játszunk majd.

Én hiszek a győzelemben. Minden nap azt hallgatom, hogy semmi esélyünk meg örüljünk majd ha csak 3-0-ra kapunk ki....köszi de nem ez lesz.

- interfan
Ertekelesek:
-Calciomercato.it:
Martinez 8
Handanovic 7
Barella 7
Calhanoglu 7
Bastoni 6
Acerbi 6
Darmian 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dimarco 5,5
Dumfries 5,5
Gosens 5,5
Gaglardini 5
Dzeko 5
Correa 5
-Goal.com:
Martinez 8
Handanovic 7
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Lukaku 6
Barella 6,5
Brozovic 6,5
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
Bastoni 5,5
Dimarco 5
Gosens 5
Dzeko 5
Tuttomercatoweb:
Martinez 8,5
Handanovic 7
Brozovic 7
Acerbi 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
DeVrij 6
Dumfries 6
Lukaku 6
Darmian 5,5
Dimarco 5,5
Dzeko 5
Inzaghi:
-Calciomercato.it:
Martinez 8
Handanovic 7
Barella 7
Calhanoglu 7
Bastoni 6
Acerbi 6
Darmian 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Dimarco 5,5
Dumfries 5,5
Gosens 5,5
Gaglardini 5
Dzeko 5
Correa 5
-Goal.com:
Martinez 8
Handanovic 7
Acerbi 6,5
DeVrij 6,5
Lukaku 6
Barella 6,5
Brozovic 6,5
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
Bastoni 5,5
Dimarco 5
Gosens 5
Dzeko 5
Tuttomercatoweb:
Martinez 8,5
Handanovic 7
Brozovic 7
Acerbi 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Bastoni 6
DeVrij 6
Dumfries 6
Lukaku 6
Darmian 5,5
Dimarco 5,5
Dzeko 5
Inzaghi:
Dimarco:Hatalmas az elegedetseg, es oriasi siker ez szamunkra.
Rosszul kezdtunk, de tokeletesen reagaltunk, es megtudtuk forditani a meccset es iranyitottunk vegig.
Egyaltalan nem mondanam rossz meccsnek, jol jatszottunk, koncentraltunk, iranyitottunk, es nyertunk.
Szurkolok megint rengeteget segitettek, ahogy ok is raerositettek, mi is.
Dontoket en mindig megnyerem?
Szerencses vagyok hogy ilyen csapatokat edzhettek mint volt a Lazio es most az Inter.
4 trofea 2 ev alatt nagyon szep.
Meg soha nem kaptam golt egy donto 3. perceben, de igy is talpra alltunk, es megforditottuk a meccset.
Most mar csak be kell fejezni a kuldetesunket, a BL hely mar a kozelben, utana pedig jatszunk egy senki altal nem vart BL dontot.
Ket honapja a legmagasabb szinten jatszunk, ezt nem sok csapat mondhatja el.
Nem problema a lejaro szerzodesem, 1 nap alatt meglehet hosszabbitani.
A bizalom mindig megvolt akiktol kell az Internel.
Buszkeseggel es elegedetseggel toltenek el Guardiola szavai az Interrol, o a legjobb es a csapata.
Lecserelnem e a kozepalyamat a Cityere?
Nem, megtartom a sajatomat, az Intere a vilag legjobb kozepalyas sora.
Martinez:Soha nem konnyu egy cimvedes, de sikerult, ezt a sikert a csodalatos szurkoloiknak ajanlom, akik mindenhova kovetnek minket.
Koszom a csaladomnak is, nelkuluk ez nem sikerult volna.
Ez a csapat soha nem adta fel, meg akkor sem amikor sok kritika ert minket.
Szuperkupa utan ujabb Kupagyozelem, nagyon buszkek es boldogok vagyunk.
Bastoni:Palyafutasom legjobb idoszakat elem.
101 gol az Interben?
Koszonom az embereknek akik segitettek, akik mellettem voltak, rengeteg tamogatast kaptam toluk.
Calhanoglu:Ma ismet megmutattuk, letudjuk gyozni a nehezeseget egyutt.
Soha nem volt meg ennyire egyseges az Inter amiota itt jatszom.
Unnepeljuk meg ezt a Trofeat, nagy eredmeny a cimvedes.
Nagy gyozelem ez annyi kritika utan amit kaptunk.
A szerzodesem?
En mindig elmondtam jol erzem magam itt, a klub es en egy hullamhosszon vagyunk, azt hiszem egyutt folytatjuk.
Zhang:Ez a Trofea hatalmas elismeres az utunkon.
Koszonom a szurkoloknak akik az elso naptol kezdve tamogattak, meg ugyis hogy Milan jatekoskent erkeztem.
Ezt a szeretet nem lehet elmondani, ezt a szeretet at kell elni.
Megmutattuk hogy mi a vilag legjobb csapatai szintjen vagyunk, en magam is rengeteget fejlodtem.
Iranyito vagyok, de Inzaghinak hala a KP mas posztjain is kiemelkedo szintre ertem.
Remelem Isztambul utan is megkapom
ezt a renteget gratualo uzenetet, tortenelmet akarok irni, en akarok lenni az elso Torok BL gyoztes.
A szerzodesem?
Orulok hogy itt lehetek, megallapodtunk a hosszabbitasrol, orulok hogy az Internel folytathatom a karrieremet.
Buszken mondhatom, hogy most lett hosszu ido utan az Inter top csapat es barhol versenykepes a vilagon.
Az Inter hosszu ido utan ujra a vilag csucsan van.
Az eredmenyek semmit nem valtozatnak a mercatos terveinken.
Ahogyan tavaly is, iden is a szinten tartas a cel, mindig versenykepes csapatot garantalunk. Ahogyan tavaly is, az Inter meg erosebb lett a mercato utan, ezt pedig az idei eredmenyek igazoljak.
Inzaghi marad ez ketsegetelen teny.
Inzaghi a legalalapvetobb abban, hogy Trofekat nyerunk, dontoket jatszunk, o vezette az Inter a BL dontobe.
Inzaghi hihetetlen munkat vegez, Trofeakat nyer folyamatosan, es ajandekoz meg vele minket.
A City erosebb mint mi, de iden mi is a legmagasabb szintre ertunk.
Jatekosaink korabban alig-alig nyertek valamit, de az elmult idoben 2 OlaszKupa, 2 Szuperkupa, megtanaltak dontot jatszani es nyerni is.
A gyozelem mindig cel ennel a klubnal.
- interfan
Skriniar is az Inter szurkolokkal unnepelt.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... osi-inter/
Legnagyobb beke, szeretet, es tisztelet van a felek kozott, ahogyan azt a Nord kozlemenyben tudatta korabban.
Legnagyobb beke, szeretet, es tisztelet van a felek kozott, ahogyan azt a Nord kozlemenyben tudatta korabban.
-
Valaki tudja esetleg, hogy egy olasz kupa győzelemért a klub mennyi pénzt kap?
- interfan
Masik topicban ma szerepelt, de athozom ide is:
"4m euros bevetel lesz az idei evre a Kupa donto + gyozelem.
Ezen kivul resztvevoi leszunk a jovore indulo Szaudi Final Four Szuperkupa rajatszasnak.
Ami egy uj "gazdag" szerzodes es lebonyolitas a csapatoknak a 23/24-es szezontol, legalabb 6 even keresztul.
23m eurot osztanak szet a 4 resztvevo kozott Szaud Arabiaban minden evben.
11m gyoztes, masodik 6m, harmadik 4m, negyedik 2m.
Ezen felul resztveli dijat is kap minden csapat, 2.5m eurot.
Ez oriasi penz novekedes, mivel eddig a Szuperkupa gyoztes 2m-t, a masodik pedig 1m-t kapott.
A Szaudi Final Foural a gyoztes 13,5m eurot is kaphat."
-
egyebkent elkepeszto hogy Dumfries mennyire gyenge, annyira suta..el se merem kepzelni mi lenne ha iden is Hakimi lett volna a helyen
- interfan
PL-be akar menni, persze nagyobb csapatok nem akarjak.
De allitolag Everton, sot akar a Villa is felmerulhet.
Jelenlegi hirek szerint 15-20m-t kerunk erte.
Helyere pedig Marotta Buchanant hozna ugyannenyiert, vagy mar az evekkel ezelott is felmerult Emersont.
En barmikor alairnam.
Lehet tul pozitiv vagyok es optimista, de en hiszem hogy megfelelo szakertelemme (ami Marotta szemelyeben megvan), nem csak a "szintentartast", hanem elorelepest is eltudnank erni a nyaron.
Lasd Dumfries helyett Buchanan vagy Emerson.
Elore Retegui + Firmino/Thuram.
KP-ra Gag helyett Fabbian, sot akar Brozovic helyere valaki.
Hatul meg a tavozo Skriniar helyeren egy Chalobah, Solet, Djalo, es meg is vagyunk.
- alwin91
Ez a Buchanan biztos akkora sztár? Persze lehet, hogy az, de én fenntartással kezelem a francia meg a belga ligából érkezőket.interfan írta: ↑2023.05.26. 07:58PL-be akar menni, persze nagyobb csapatok nem akarjak.
De allitolag Everton, sot akar a Villa is felmerulhet.
Jelenlegi hirek szerint 15-20m-t kerunk erte.
Helyere pedig Marotta Buchanant hozna ugyannenyiert, vagy mar az evekkel ezelott is felmerult Emersont.
En barmikor alairnam.
Lehet tul pozitiv vagyok es optimista, de en hiszem hogy megfelelo szakertelemme (ami Marotta szemelyeben megvan), nem csak a "szintentartast", hanem elorelepest is eltudnank erni a nyaron.
Lasd Dumfries helyett Buchanan vagy Emerson.
Elore Retegui + Firmino/Thuram.
KP-ra Gag helyett Fabbian, sot akar Brozovic helyere valaki.
Hatul meg a tavozo Skriniar helyeren egy Chalobah, Solet, Djalo, es meg is vagyunk.
- interfan
Az hogy "sztar" lenne, az kizart.
Viszont lehetoseg szerintem van benne, ha Marotta ugy latja.
(Persze sajnos o is teved, lasd Gosens, Bellanova, de kitudja Asllani is, es Dumfries megitelese is ketes sokaknal)
Ott van Emerson is, szinten nem egy vilagklasszis, de egy jo format hozott Spanyolba is, es Angolban is, es o is meg "csak" 24 eves, szoval fejlodesi lehetoseg es potencial van benne boven.
De en pl Dalot kapcsan is tennek egy probat, kifejezetten jo a MU-ban, meg ha nem is az a golhanyo vedo, es a Milanban is rendben volt.
En sokkal inkabb ezen az uton mennenk, mint a 30 es 30+-os jatekosok kapcsan, van beloluk eleg igy is a keretben, es naluk mar fejlodesi lehetoseg nem igazan van, maximum sajnos csak visszafele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.05.26. 10:04-kor.
- interfan
Legfrisebb hirek szerint Skriniar felepult a serulesebol, mar cserekent lehetoseget kaphat akar az Atalanta ellen, de nem biztos hogy kockaztatunk.
Viszont a Torino ellen akar a kezdoben is lehet egyes hirek szerint Skriniar.
Holnap az Atalanta ellen ujabb szinte teljes sorcsere varhato.
Pihenot kaphat a Darmian, Bastoni, Dumfries, Dimarco, Dzeko, Martinez sor.
KP-n kerdes hogy Asllanit beteszi e Inzaghi, de jelenleg ugynezki hogy nem, es Gagliardini-Mkhitaryan hianyaban a maradek 3 KP kezdhet.
Varhato kezdo:
Onana/Handa
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Bellanova-Barella-Brozo/Asllani-Calha-Gosens
Lukaku-Correa
Viszont a Torino ellen akar a kezdoben is lehet egyes hirek szerint Skriniar.
Holnap az Atalanta ellen ujabb szinte teljes sorcsere varhato.
Pihenot kaphat a Darmian, Bastoni, Dumfries, Dimarco, Dzeko, Martinez sor.
KP-n kerdes hogy Asllanit beteszi e Inzaghi, de jelenleg ugynezki hogy nem, es Gagliardini-Mkhitaryan hianyaban a maradek 3 KP kezdhet.
Varhato kezdo:
Onana/Handa
D'Ambrosio-DeVrij-Acerbi
Bellanova-Barella-Brozo/Asllani-Calha-Gosens
Lukaku-Correa
- PellerG
Nagyon helyes.interfan írta: ↑2023.05.25. 13:49 Skriniar is az Inter szurkolokkal unnepelt.
5 éven át nagyon sokat tett a védelemben a csapatért.
- interfan
Correa ujabb izomserulest szenvedett, nagyon nagy az eselye, hogy az idei szezonban mar nem lep palyara.
-
- interfan
Ha nem nyerunk BL-t, legalabb megvan Inzaghi magyarazata es kifogasa:
"Nem volt a vilagklasszis Correa, ha o jatszik mas meccs lett volna, es mi nyerjuk a BL-t".

- Inter101
-
- interfan
- mike
- PellerG
Ha nem verjük az Atalantát, legalább lesz mire fognia Sinzaghinak: se Gagliardini, se Correa... 

-