Vidic83
Handanovic83
Palacio82
Hernanes82
Guarin79
Campagnaro79
Juan78
Osvaldo78
M'Vila78
Ranocchia77
Jonathan77
Icardi76
Medel76
Alvarez76
Nagatomo76
Kovacic75

Kuzmanovic75
Andreolli74
Carizzo74
Krhin71
Dodo70
Obi70
D'Ambrosio68
M'Baye65
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Bombastico írta:Rgh-s vagyok. Offlineba nyomom.
Kovaval elkezdtem egy játékos karriert.
Én éjféltől játszhatok a "rendes" játékkal (ami nem trial) így még nem néztem szét, hogy hol lehet a felállást szerkeszteni. Nem átállítani, hanem egyes posztokat mozgatni, mert az alap 3-1-4-2-es felállásunkban kicsit átszabnám a játékosok helyét.vaskalap írta:Elsö benyomás a játékkal kapcsolatban pozitiv.Sokkal jobb a játékmenet mint a 14-Ben.És végre nincs lakat a city fekete mezén
Mélyebben csak hétvégén lesz módom beleásnom magam,de nekem 360-asom van.Legoemberhajú írta:Én éjféltől játszhatok a "rendes" játékkal (ami nem trial) így még nem néztem szét, hogy hol lehet a felállást szerkeszteni. Nem átállítani, hanem egyes posztokat mozgatni, mert az alap 3-1-4-2-es felállásunkban kicsit átszabnám a játékosok helyét.vaskalap írta:Elsö benyomás a játékkal kapcsolatban pozitiv.Sokkal jobb a játékmenet mint a 14-Ben.És végre nincs lakat a city fekete mezén
Van ötleted?
vaskalap írta:Mélyebben csak hétvégén lesz módom beleásnom magam,de nekem 360-asom van.
Stankov írta:Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
Marco írta:Stankov írta:Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
Attól függ min tolod, ha pc-n , xbox one-on vagy ps4en akkor lesz, ha xbox 360on vagy ps3-an akkor nem. Sajnos a keretek frissítésén kívül ezekre semmilyen újítást nem tettek bele. Így idén először ki is hagyom már az új fifát, már a xbox eladásán is gondolkozok, sajnos mindent onera fejlesztenek már.
Stankov írta:Marco írta:Stankov írta:Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
Attól függ min tolod, ha pc-n , xbox one-on vagy ps4en akkor lesz, ha xbox 360on vagy ps3-an akkor nem. Sajnos a keretek frissítésén kívül ezekre semmilyen újítást nem tettek bele. Így idén először ki is hagyom már az új fifát, már a xbox eladásán is gondolkozok, sajnos mindent onera fejlesztenek már.
360-om van nekem is.Hát kösz.Legalább nem ér csalódás.
Gondolkoztam már én is az eladáson,aztán megnéztem az új konzolok árát...Hát nem az én pénztárcámra árazták.
Stankov írta:G.Barbosa nincs az új Fifába![]()
![]()
A demo már kijött, de nincs benne a csapat. Viszont a Futhead nevű oldalon fent vannak màr a hivatalos adatok, általában előbb ki szoktak kerülni, mint a hivatalos megjelenés.
A demo már kijött, de nincs benne a csapat. Viszont a Futhead nevű oldalon fent vannak màr a hivatalos adatok, általában előbb ki szoktak kerülni, mint a hivatalos megjelenés.
Köszi.
Egy kicsit valóban el van dugva, a kereső nem dobja ki, aztán én is keresgéltem egy kicsit. Azt hiszem Games menüponton belül van olyan, hogy Demos, aztán ott található, de most így fejből nem rémlik pontosanMarco írta: ↑2019.09.11. 09:05Köszi.
Demo tudom, hogy kijött csak én nem találtamDe majd ma megnézem rendesen.
Igen a kereső nem dobta ki, és ott néztem de még este nekem nem dobta fel, de amúgyis szarakodott a netem. Na majd ma este neki esek.ricsinter írta: ↑2019.09.11. 09:57Egy kicsit valóban el van dugva, a kereső nem dobja ki, aztán én is keresgéltem egy kicsit. Azt hiszem Games menüponton belül van olyan, hogy Demos, aztán ott található, de most így fejből nem rémlik pontosan![]()
Személy szerint számomra nagyon releváns volt, ezért köszönöm szépen !!graziejosé írta: ↑2011.10.26. 08:28nem tudom kinek van ncore-ja, csak épp megláttam az előbb. amúgy ha itt fent van biztos isohunton meg a többi szokásos helyen is.Stankov írta:Ha valakinek meg van már az fm 12 dobjon egy linket legyen oly' kedves
én nem ismerem ezt, nem játszom ilyenekkel csak láttam, hogy erről beszéltetek, úgyhogy bocs, ha ez nem jó verzió, vagy ilyesmi.
vulkanvegas.com/hu/category/slots