2002-2006-ig nagy manageres voltam.
Rivernél 4-3-3-t játszattam, akkor még Cambiassoval a kp-a balfelén, a most Portói Falcao tiniként cserecenterem volt, Yepes és G.Milito voltak a belső védőim

Összejött pár aperture és clausura is

Aztán átálltam 4-1-2-1-2-re, ez nagyon bejött, bajnok lettem a Fenerrel, aztán mentem Interhez, de kezdett vírusos lenni a gépem, majd be is halt, és utána már nem toltam, mert Xbox lett. Kár h nincs rá spiel!
Így álltam fel, 2006-ban:
Toldo-Zanetti,Ferdinand,Samuel,Taiwo(már akkor bírtam, nagy csalódás h pont a Milanhoz kellett igazolnia....)-Cambiasso-Figo,Giggs-Okocha-Martins,Vieri.
pad: Julio Cesar; Ze María,Cordoba,Materazzi,Pasquale;Deki,C.Zanetti,Nakata,Solari,Kily;Adriano,Recoba,Cruz.
Legjobb játék!!
Most FIFA-ban Bayernnel vagyok, de az nem olyan feeling, hiába manager mód.
Kezdőm:
Neuer-Van der Wiel,Subotic,Sakho,Cissokho-M'Vila,Schweini-Robben,Dzagoev(nagyon jó, Sneijder féle pattogi kreatív jó rúgótechnikás!),Dzsudzsák-Falcao
pad: Butt;Lahm,VanBuyten,Vertonghen(labdabiztos hátvéd, láttam pár Ajax meccsen, év csapatában is ott van, Interben is elfogadnám),Badstubi; L.Gustavo,Kroos,Ribery!,Lamela(az-egyik-új Messi a Riverből,Robben cseréje); Gomez,Klose,Carlton Cole(sztem ő nem lenne rossz 1 nagycsapatnál, tipikus center, 26 éves, fejelésben faja)
Akikkel szemezek:
Rafael,Tasci,Coentrao; A.Diarra,L.Diarra,Moutinho,M.Veloso(többre tartom az idei Genoai szezonjánál); A.Johnson,James Rodríguez(nagy spíler lesz sztem belőle, Portóban idén 2-3 meccsen látszott h még kis rutin, játékidő, és nagyon fog kavargatni a szélen); Dzeko(nálam ő A center!)