Játékosok klubja (Computer játékok)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- Bombastico
Re: Játékosok klubja (Computer játékok)
Fifa15-öt ma "szereztem be". Csapatunkba van pár érdekesség. Kova Kuzma szintjén van és még Johnny is jobb nála. A horvátot legalább 78-79-re csináltam volna. Johnny akkor már 73-74 és a szerb hulladék 70 körül.
Vidic83
Handanovic83
Palacio82
Hernanes82
Guarin79
Campagnaro79
Juan78
Osvaldo78
M'Vila78
Ranocchia77
Jonathan77
Icardi76
Medel76
Alvarez76
Nagatomo76
Kovacic75
Kuzmanovic75
Andreolli74
Carizzo74
Krhin71
Dodo70
Obi70
D'Ambrosio68
M'Baye65
Vidic83
Handanovic83
Palacio82
Hernanes82
Guarin79
Campagnaro79
Juan78
Osvaldo78
M'Vila78
Ranocchia77
Jonathan77
Icardi76
Medel76
Alvarez76
Nagatomo76
Kovacic75
Kuzmanovic75
Andreolli74
Carizzo74
Krhin71
Dodo70
Obi70
D'Ambrosio68
M'Baye65
- Legoemberhajú
A heti frissítésnek köszönhetően Kova már 79 és Icardi is
(egyébként 86-os potenciálja van mindkettőjüknek)
Ja és Dodó is már 73
szerk: Rano is 78/79, valamint Guarin is 81
(egyébként 86-os potenciálja van mindkettőjüknek)
Ja és Dodó is már 73
szerk: Rano is 78/79, valamint Guarin is 81
- Bombastico
Rgh-s vagyok. Offlineba nyomom.
Kovaval elkezdtem egy játékos karriert.
- Legoemberhajú
Bombastico írta:Rgh-s vagyok. Offlineba nyomom.
Én X1-on, így még csak 6 órás trial-t enged, majd csütörtöktől korlátlanul, ha megjelent.
- vaskalap
Elsö benyomás a játékkal kapcsolatban pozitiv.Sokkal jobb a játékmenet mint a 14-Ben.És végre nincs lakat a city fekete mezén
- Legoemberhajú
Én éjféltől játszhatok a "rendes" játékkal (ami nem trial) így még nem néztem szét, hogy hol lehet a felállást szerkeszteni. Nem átállítani, hanem egyes posztokat mozgatni, mert az alap 3-1-4-2-es felállásunkban kicsit átszabnám a játékosok helyét.vaskalap írta:Elsö benyomás a játékkal kapcsolatban pozitiv.Sokkal jobb a játékmenet mint a 14-Ben.És végre nincs lakat a city fekete mezén
Van ötleted?
- vaskalap
Mélyebben csak hétvégén lesz módom beleásnom magam,de nekem 360-asom van.Legoemberhajú írta:Én éjféltől játszhatok a "rendes" játékkal (ami nem trial) így még nem néztem szét, hogy hol lehet a felállást szerkeszteni. Nem átállítani, hanem egyes posztokat mozgatni, mert az alap 3-1-4-2-es felállásunkban kicsit átszabnám a játékosok helyét.vaskalap írta:Elsö benyomás a játékkal kapcsolatban pozitiv.Sokkal jobb a játékmenet mint a 14-Ben.És végre nincs lakat a city fekete mezén
Van ötleted?
- Legoemberhajú
vaskalap írta:Mélyebben csak hétvégén lesz módom beleásnom magam,de nekem 360-asom van.
Én is azt tervezem. Nem néztem a 360-as verziót, de gondolom a menüje ugyanaz. Na akkor majd megszakértem éjfél után, ha engedi tölteni a végsőt
- Legoemberhajú
Közben megoldottam a problémát
- Stankov
Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
Ebből kifolyólag búcsúként ma 14-be megcsináltam triplete csapatot,még mindig egész elfogadhatóak voltak a skill-ek,bár Toldo,Cordoba,Mátrix,Deki már nem volt benn de az alapcsapatot összehoztam egy utolsó nagy menetre
Aztán eszembe jutott h azért durva volt az a szezon a támadó szekciót lehoztuk az Eto'o,Herceg,Wes,Banán,Pandev ötös fogattal.
Ebből kifolyólag búcsúként ma 14-be megcsináltam triplete csapatot,még mindig egész elfogadhatóak voltak a skill-ek,bár Toldo,Cordoba,Mátrix,Deki már nem volt benn de az alapcsapatot összehoztam egy utolsó nagy menetre
Aztán eszembe jutott h azért durva volt az a szezon a támadó szekciót lehoztuk az Eto'o,Herceg,Wes,Banán,Pandev ötös fogattal.
- Marco
Stankov írta:Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
Attól függ min tolod, ha pc-n , xbox one-on vagy ps4en akkor lesz, ha xbox 360on vagy ps3-an akkor nem. Sajnos a keretek frissítésén kívül ezekre semmilyen újítást nem tettek bele. Így idén először ki is hagyom már az új fifát, már a xbox eladásán is gondolkozok, sajnos mindent onera fejlesztenek már.
- Stankov
Marco írta:Stankov írta:Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
Attól függ min tolod, ha pc-n , xbox one-on vagy ps4en akkor lesz, ha xbox 360on vagy ps3-an akkor nem. Sajnos a keretek frissítésén kívül ezekre semmilyen újítást nem tettek bele. Így idén először ki is hagyom már az új fifát, már a xbox eladásán is gondolkozok, sajnos mindent onera fejlesztenek már.
360-om van nekem is.Hát kösz.Legalább nem ér csalódás.
Gondolkoztam már én is az eladáson,aztán megnéztem az új konzolok árát...Hát nem az én pénztárcámra árazták.
- Marco
Stankov írta:Marco írta:Stankov írta:Holnap megjelenik az új Fifa,várom már.Biztos sok újítás lesz főleg nekem mert a 15' nekem kimaradt.
360-om van nekem is.Hát kösz.Legalább nem ér csalódás.
Gondolkoztam már én is az eladáson,aztán megnéztem az új konzolok árát...Hát nem az én pénztárcámra árazták.
Egy csomó újítás volt beharangozva aztán semmi változás 15-höz képest (14-hez képest lehet lesz, annyira nem rémlik már az, de nem sok ott se sztem) csak a menü másabb meg a női csapatok lettek. Karrier módban az edzést se tették be, pedig tök jónak ígérkezne. Sajnos így akarnak ösztözni, hogy új konzolt vegyél. Ja és magyar kommentár meg menü is kikerült elvileg már. Hát sajnos nekem is drága, nem is vennék újat, csak ezt meg így nem használom ki, és most még talán ér vmit
- Stankov
G.Barbosa nincs az új Fifába
- Legoemberhajú
Stankov írta:G.Barbosa nincs az új Fifába
Pedig ott van, 78-as értékkel
- Stankov
Van aki tolja x360 on az új Fifat?Vagy csak én vagyok ilyen ősember ?
- Süti
Xbox One FIFA 19-en miért van az, hogy meccs közben összenyomja a játékosokat, és úgy néz ki az egész, mintha törpék játszanának óriásokkal?
Nagyon vicces, ez valami állandó hiba lesz?
Eddig nem volt ilyen gondom, mostanában kezdte el, de állandósulni látszik a probléma.
Nagyon vicces, ez valami állandó hiba lesz?
Eddig nem volt ilyen gondom, mostanában kezdte el, de állandósulni látszik a probléma.
-
Aki esetleg Fifazik, az készüljön fel, hogy botrány lesz a játékosaink értékelése a 20-ban, valamiért az EA nem kedvelheti a csapatot (lehet a Konamival való szerződés)
Brozovic -6 gyorsaság, Skriniar -3, Lukaku -9, Godin -8, Gag -7 és még sorolhatnám, nem néztem végig egyesével, de szerintem kivétel nélkül mindenkit lelassítottak. Vagy éppen De Vrij nem javult semmit a kiváló szezonja után, Sensi is 59-es gyorsaságú és lőni se tud, Brozonak az állóképességének kb az egyik legjobbnak kéne lenne...
Brozovic -6 gyorsaság, Skriniar -3, Lukaku -9, Godin -8, Gag -7 és még sorolhatnám, nem néztem végig egyesével, de szerintem kivétel nélkül mindenkit lelassítottak. Vagy éppen De Vrij nem javult semmit a kiváló szezonja után, Sensi is 59-es gyorsaságú és lőni se tud, Brozonak az állóképességének kb az egyik legjobbnak kéne lenne...
- Marco
Honnan az infó? Én még a demot se találom a ps storeban, de tudtommal nincs benne az Inter a demoban, vagy mégis?
-
A demo már kijött, de nincs benne a csapat. Viszont a Futhead nevű oldalon fent vannak màr a hivatalos adatok, általában előbb ki szoktak kerülni, mint a hivatalos megjelenés.
Lukaku fent is volta akadva rajta instán, hogy mit műveltek a gyorsaságával
-
A demo már kijött, de nincs benne a csapat. Viszont a Futhead nevű oldalon fent vannak màr a hivatalos adatok, általában előbb ki szoktak kerülni, mint a hivatalos megjelenés.
Lukaku fent is volt akadva rajta instán, hogy mit műveltek a gyorsaságával
- Marco
Köszi.
Demo tudom, hogy kijött csak én nem találtam De majd ma megnézem rendesen.
-
Egy kicsit valóban el van dugva, a kereső nem dobja ki, aztán én is keresgéltem egy kicsit. Azt hiszem Games menüponton belül van olyan, hogy Demos, aztán ott található, de most így fejből nem rémlik pontosanMarco írta: ↑2019.09.11. 09:05Köszi.
Demo tudom, hogy kijött csak én nem találtam De majd ma megnézem rendesen.
- Marco
Igen a kereső nem dobta ki, és ott néztem de még este nekem nem dobta fel, de amúgyis szarakodott a netem. Na majd ma este neki esek.ricsinter írta: ↑2019.09.11. 09:57Egy kicsit valóban el van dugva, a kereső nem dobja ki, aztán én is keresgéltem egy kicsit. Azt hiszem Games menüponton belül van olyan, hogy Demos, aztán ott található, de most így fejből nem rémlik pontosan
- LotteWiss
Személy szerint számomra nagyon releváns volt, ezért köszönöm szépen !!graziejosé írta: ↑2011.10.26. 08:28nem tudom kinek van ncore-ja, csak épp megláttam az előbb. amúgy ha itt fent van biztos isohunton meg a többi szokásos helyen is.Stankov írta:Ha valakinek meg van már az fm 12 dobjon egy linket legyen oly' kedves
én nem ismerem ezt, nem játszom ilyenekkel csak láttam, hogy erről beszéltetek, úgyhogy bocs, ha ez nem jó verzió, vagy ilyesmi.
vulkanvegas.com/hu/category/slots