Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Firmino tegnap gollal bucsuzott az Anfield kozonsegetol.
Olaszorszag vagy Spanyolorszag lehet a kovetkezo allomas.
Inter, Juventus, Barca, Real az erdeklodok es az ajanlat tevok.

Sarri nem csak Fabbiant szeretne az Interbol, hanem leigazolna az Inter elol Reteguit.
A Lazio 17-18m-t fizetne erte.

Gazzetta szerint Lukaku szeretne meggyozni az Inter vezetoseget, hogy ne Reteguit, Firminot valaszak, hanem ot.
Innenntol ehhez minden meccsen golt es golokat kell lonnie, csak ebben az esetben szorithatja ki Dzekot a BL dontore, es ebben az egy esetben gondolkozik el az Inter.
Ezen kivul jelentos fizetecsokkentes, es a Chelsea dontese is kellene hozza, hogy a tavalyi 8m kolcsonhoz kepest, ingyen kolcson, vagy maximum 2-3m kolcsonnel ujra az Interbe adjak.
Nagyon sok mindennek kellene teljesulnie az 3. Inter-Lukaku hazassaghoz.

Icardi sokadik bokjai utan mar el is indultak a pletykak, miszerint visszaterne az Interbe.
A PSG szinte ingyen is eladna, es o alacsony fizetessel is jonne.
Egy akadalya van, Marotta, aki nem szeretne o tobbet Inter mezben latni.
Viszont ugyanugy mint a tavalyi elso, es egyben legfontosabb nyari mercatos csucsot, iden is Zhang-Inzaghi kozott rendezik, igy akar komolyan is felmerulhet Icardi visszaterese az Interbe.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Icardi sokadik bokjai utan mar el is indultak a pletykak, miszerint visszaterne az Interbe.
A PSG szinte ingyen is eladna, es o alacsony fizetessel is jonne.
Egy akadalya van, Marotta, aki nem szeretne o tobbet Inter mezben latni.
Kettő azaz egy!!! :lol:
Csak a magyar fórumon szeretnék Inter mezben látni!
Olaszban sem sokan :lol:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Soha többet!

FORZA INTER!!!
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Lehet sokak ellenszenvét váltó ki az alábbi hozzászólásommal:
Személy szerint nagyon örülnék ha Icardi csatlakozna a csapathoz, ehhez viszont neki kell megtennie a lépéseket, gondolok itt arra hogy tisztázza magát és a legfontosabb hogy bocsánatot kérjen mindenkitől.
Szerintem a CN is megenyhülne vele tekintetben.
Kíváncsian várom az ügy folytatását :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en is orulnek ha jonne, brutalis ahogy erzi a kaput
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Jaj srácok neee. Mindenki imádta a szar nagyképű gólöröme ellenére. Kapitány volt és mikor elment a pénzért , ocsmànyul beszélt a csapatról. Egy 12 éves gyerek értelmi szintjén van azok alapján amit olvasni/tudni/hallani lehet róla.
Érdekes , hogy mióta megy a szekér, felemlegetik a nevét.
Egy esetben fogadnám vissza szurkolói szemmel, ha kussban tűri a padot egész évben de ennek ellenére úgy edz mindig mintha a következő meccs egy BL döntő lenne, beéri 1-2m euroval. Emellett őszintén a klubot tartja szem előtt, Interes jótékonysági rendezvények állandó tagja, és felmossa az öltözőt meccs után.
Valljuk be, ezekre kevés az esély.
De ahogy mindenki másé ez is csak egy vélemény, de meglepődtem a fenti kommenteken.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

abszolút nincs szükség Icardi bomlasztására, akármennyire is érzi a kaput. Lehet rúgna 20 meccsen 15 gólt, aztán meg egy létfontosságú meccs előtt kiboritja a bilit és morális válság lesz az öltözőben. Jó helyen van a Galatasarayban.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DM22 írta: 2023.05.21. 16:05 Jaj srácok neee. Mindenki imádta a szar nagyképű gólöröme ellenére. Kapitány volt és mikor elment a pénzért , ocsmànyul beszélt a csapatról. Egy 12 éves gyerek értelmi szintjén van azok alapján amit olvasni/tudni/hallani lehet róla.
Érdekes , hogy mióta megy a szekér, felemlegetik a nevét.
Egy esetben fogadnám vissza szurkolói szemmel, ha kussban tűri a padot egész évben de ennek ellenére úgy edz mindig mintha a következő meccs egy BL döntő lenne, beéri 1-2m euroval. Emellett őszintén a klubot tartja szem előtt, Interes jótékonysági rendezvények állandó tagja, és felmossa az öltözőt meccs után.
Valljuk be, ezekre kevés az esély.
De ahogy mindenki másé ez is csak egy vélemény, de meglepődtem a fenti kommenteken.
Pontosan....egy idióta hülye gyerek. Ha 100 gólt lő a törököknél akkor se kéne.
Másik meg, hogy nekem a sikertelen szar szezonok jutnak róla az eszembe...oké érzi a kaput meg lőtte a gólokat de szart sem nyertünk amíg itt volt. ;)
interfan

Marca szerint Nacho ingyen tavozik nyartol a Realtol.
Az Inter szakmai vezetese mar marciusban Madridban jart, ahol megtettek 2 eves szerzodes ajanlatukat Nachonak.
Az Inter var Nacho valaszara es dontesere.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Jézusom ne vicceljünk már Icardival…
interfan

Marotta:

Lukaku?

Szereti az Intert, szivesen maradna, de o a Chelsea jatekosa, es nyaron visszater Londonba.
Nem tudjuk a Chelsea mit akar vele, figyeljuk a helyzetet.

Csapat Olasz gerince?

Ez egy jarhato ut lenne, fontos lenne a fiatalokra epiteni.
Olasz tehetsegek mindig vannak az Inter utanpotlasaban, es az Olaszok felveszik a versenyt nemzetkozileg is.

Figyeljuk e Scalvinit, Frattesit, es hasonlo fiatalokat?

Megfigyeleseink az egesz vilagra kiterjednek.
Olasz futball hatalmas ertek, ilyen Scalvini es Frattesi is, de sokan masok.
Mindig a legfontosabb a gazdasagi szempont, mire van lehetosegunk penzugyileg.
Ilyen jatekosokat nagy klubok is kovetik, es nem tudunk veluk versenyezni.
Az Olasz U20-as valogatott is hatalmas gyozelmet aratott tegnap, erdemes ilyen jatekosokat is figyelni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

A Roma N'Dicka és Tielemans is szeretné leigazolni.
Mondanom se kell hogy hozzánk is jöhetnének.
A Belgával kapcsolatban több mindent olvastam az elmúlt hetekben, hogy ha bent marad a Leicester akkor hosszabbít,de olyat is hogy mindenképp maradna Angliában elsősorban BL csapathoz menne épp a mai ellenfelük a Newcastle várná komoly fizetéssel.

Nem tudom hogy jó helyen néztem-e,de Tielemans 1.1 M keres míg N"Dicka 0.6 M!

Hát ezt még mi is simán meg tudjuk duplázni sőt...
interfan

Marotta:
Nincsenek erinthetetlen jatekosaink a mercaton, barki tavozhat.
Cupi

interfan írta: 2023.05.23. 06:46 Marotta:
BL döntőt játszunk errő ő ilyennel előkészíti a nyarat......birom Marottát de néha ezek a nyilatkozatai meg időzítése....oké tudjuk csori klub vagyunk de most örüljünk már kicsit a sikereknek és erről majd nyilatkozgasson június 10. után....
interfan

Cupi írta: 2023.05.23. 08:13
BL döntőt játszunk errő ő ilyennel előkészíti a nyarat......birom Marottát de néha ezek a nyilatkozatai meg időzítése....oké tudjuk csori klub vagyunk de most örüljünk már kicsit a sikereknek és erről majd nyilatkozgasson június 10. után....
Sajnos ez nagyon igaz, es Antonello is mar 2x errol beszelt az elmult 2 hetben.

Sajnos Marottanak voltak erdekes nyilatkozatai, es en pl nem is az Inzaghit kritizalo nyilatkozatokra gondolok, amiket elmondod nem bant meg egyaltalan.
Ez ok, belefer, ugy ahogy...

De pl ott volt a Porto elott, hazai BL meccs, es kiall eloben, es nyiltan a vilagba bemondja, hogy Lukaku tobb mint 100 kilo, emiatt van rossz eronleti allapotban.
Hat gyonyoru...
Azert igy a vilagba nyiltan ledagatozni egy jatekost, azert gyonyoru...

Es amit irsz most, ezeket a nyilatkozatokat is nyugodtan tehetnenk valoban juni 10 utan.
BL hely zsebben, holnap Olasz kupat nyerhetunk, es a 3. BL dontokre keszulunk az elmult 50 evbol.
Nem csak Marotta, hanem Antonello, es Zhang ilyesmi megszolalasai is nagyon kellemetlenek.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.05.23. 08:18
Cupi írta: 2023.05.23. 08:13

Sajnos ez nagyon igaz, es Antonello is mar 2x errol beszelt az elmult 2 hetben.

Sajnos Marottanak voltak erdekes nyilatkozatai, es en pl nem is az Inzaghit kritizalo nyilatkozatokra gondolok, amiket elmondod nem bant meg egyaltalan.
Ez ok, belefer, ugy ahogy...

De pl ott volt a Porto elott, hazai BL meccs, es kiall eloben, es nyiltan a vilagba bemondja, hogy Lukaku tobb mint 100 kilo, emiatt van rossz eronleti allapotban.
Hat gyonyoru...
Azert igy a vilagba nyiltan ledagatozni egy jatekost, azert gyonyoru...

Es amit irsz most, ezeket a nyilatkozatokat is nyugodtan tehetnenk valoban juni 10 utan.
BL hely zsebben, holnap Olasz kupat nyerhetunk, es a 3. BL dontokre keszulunk az elmult 50 evbol.
Nem csak Marotta, hanem Antonello, es Zhang ilyesmi megszolalasai is nagyon kellemetlenek.
Persze nem túl szép és egyet is értek Veletek, de szerintem egy BL döntőn a mai világban/fociban a játékosok magukért is játsszanak (sőt...) nem csak a csapatért, így szerintem pont nem érdekli őket ha eladóak lesznek, mivel karrierjük szempontjából nagyon nem mindegy, hogy nyernek e BL-t vagy sem, vagyis szerintem egy ilyen nyilatkzat nem fogja rombolni a motivációjukat. Biztos vagyok benne, hogy 1000%-ot fognak beleadni nyilatkozzon bárki bármit.
Ők is tudják, hogy nincs pénz, biztos van olyan, aki még várja is egy PL csapat vagy éppen jobb anyagi hátterű klub érdeklődését az esetükben. És gyanítom, Marottának is ez volt a célja ezzel a nyilatkozattal.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 08:27

Persze nem túl szép és egyet is értek Veletek, de szerintem egy BL döntőn a mai világban/fociban a játékosok magukért is játsszanak (sőt...) nem csak a csapatért, így szerintem pont nem érdekli őket ha eladóak lesznek, mivel karrierjük szempontjából nagyon nem mindegy, hogy nyernek e BL-t vagy sem, vagyis szerintem egy ilyen nyilatkzat nem fogja rombolni a motivációjukat. Biztos vagyok benne, hogy 1000%-ot fognak beleadni nyilatkozzon bárki bármit.
Ők is tudják, hogy nincs pénz, biztos van olyan, aki még várja is egy PL csapat vagy éppen jobb anyagi hátterű klub érdeklődését az esetükben. És gyanítom, Marottának is ez volt a célja ezzel a nyilatkozattal.
Ja én nem is erre értettem mert egy BL döntő alapból elég motiváció a játékosoknak. :) Én arra gondoltam felesleges ez a feszkó gerjesztés még a klub részéről is. Elég ha az újságírók írkálják ezeket állandóan......most inkább azzal foglalkozzanak kellene még 2 helyet keresni a kupáknak az elkövetkező bő 2 hétben. :) ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.05.23. 08:33

Ja én nem is erre értettem mert egy BL döntő alapból elég motiváció a játékosoknak. :) Én arra gondoltam felesleges ez a feszkó gerjesztés még a klub részéről is. Elég ha az újságírók írkálják ezeket állandóan......most inkább azzal foglalkozzanak kellene még 2 helyet keresni a kupáknak az elkövetkező bő 2 hétben. :) ;)
Értem, ezért is írtam, hogy egyet is értek. :)
Viszont nekem ebből tényleg az jön le, hogy várjuk az ajánlatokat a játékosokért, akik BL döntőt játszanak, netán nyernek.
CsaSzi9294

GdS szerint még mindig figyelemmel kísérjük Frattesit, akit 40m-ra értékel a Sass. Marotta ezt olyan játékosok bevonásával csökkentené, mint Fabbian, Mulattieri vagy Oristanio (akik így összesen egy 30-40 milliós "kincs"), ráadásul régi barátja, Giovanni Carnevali mindig szívesen látja a fiatalokat.
A játékost figyeli rajtunk kívül a Juve és a Brighton is.
https://www.fcinter1908.it/copertina/fr ... tto-inter/

Szintén Gazzetta, szerintük nem csak Frattesit gondoljuk nagyon komolyan, hanem Scalvinit is, akit ugye Skriniar utódnak szeretnénk. Az ő ára is 40m, de Marotta eltökélt mindkét játéokos ügyében is.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... richiesta/

És még mingid GdS. A lap szerint csúcstalálkozó lesz az Empoli és az Inter között Vicario miatt, de csak a BL döntő után. Onanát a magas ára miatt szeretnénk értékeaíteni, rajta kívül még Gosent próbálnánk meg eladni egy Bundesliga csapatnak.
https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... ens-925986
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.05.23. 09:25-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 08:56

Viszont nekem ebből tényleg az jön le, hogy várjuk az ajánlatokat a játékosokért, akik BL döntőt játszanak, netán nyernek.
Az a baj, hogy profi csapat ilyet nem csinal.
Mikor hallunk ilyen nyilatkozatokat top klubtol?
Soha...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.23. 09:25
Soha...
Mondj még egy olyna top klubbot, ahol akkora a szar, mint nálunk pénzügyi területen.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 09:27
interfan írta: 2023.05.23. 09:25

Soha...
Mondj még egy olyna top klubbot, ahol akkora a szar, mint nálunk pénzügyi területen.
Ez oke, ez rendben is van, de ezen a szaron mar 2 eve tulehetnek, ha anno elfogadjak az ajanlatot...

Es oke, persze nincs mas klub ilyen helyzetben, ez ok.
De mi szukseg van erre, hogy meg a vilagba belenyomjuk?
Mindenki tudja mekkor a szar, mindenki tisztaban van vele, es most meg a szezonunk vege elott ezt az elnokuk, gazdasagi igazgatonk, es a vezerigazatonk is elmondja.
Minek?
Semmi ertelme.
Se a szurkoloknak, se a jatekosoknak, se a klubnak ez nem tesz jot.
Sot mi tobb, meg art is...
Lasd tavalyi Skriniar ugy, vagy Bastoni is, es azelotti evet is hagyjuk.

Ahogy elottem irtak, vegre a palyan jol allunk, oruljunk a palyan aratott sikereknek, es ne ilyen ertelmetlen, es totalisan artalmas nyilaktozatokat tegyunk.
50 ev alatt 3db BL donto, ezt kellene inkabb kielvezni.

Az is nagyon jo, hogy Marotta elmondja, nincs igazan esely Scalvini es Frattesi szintekre, mert penzugyileg nem allunk ugy, hanem meg az U20-as valogatott szintjen levo jatekosokokra van esely, na meg az Inter utanpotlasara kell epiteni.
Ez ok, es szep.
De mit erunk vele ha Marotta ezt akarja, mikozben a "projekt" ennek teljesen ellenkezoje, es meg elegedettek es boldogok vagyunk, hogy eladtuk Casadeit, micsoda uzlet, es meg tobb ilyet.
Most meg arulunk mindenkit, Fabbiant, Pirolat, Mulattierit, Carbonit, Fontanarosat, Zanottit, stb.
Gratulalok, igy azert nehez lesz...
CsaSzi9294

GdS szerint Frattesi, Scalvini mellett egy harmadik olasz válogatottat is komolyan szeretnénk a nyáron Retegui személyében. A lap szerint nem feltétlen Lukaku pótlására, hanem akkor is ha a belga maradna a következő szezonban is. 18m körül lenne a játékos ára.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ma-lukaku/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 11:57 GdS szerint Frattesi, Scalvini mellett egy harmadik olasz válogatottat is komolyan szeretnénk a nyáron Retegui személyében. A lap szerint nem feltétlen Lukaku pótlására, hanem akkor is ha a belga maradna a következő szezonban is. 18m körül lenne a játékos ára.
Gazzetta kicsit eltevesztette a napot ugy latom. :D

Marotta tegnap mondta, hogy a penzugyi helyzetunk miatt nem nagyon van eselyunk Scalvini es Frattesi szintekre, es az U20-as valogatott, meg az Inter utanpotlasabol van eselyunk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.23. 12:03
CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 11:57 GdS szerint Frattesi, Scalvini mellett egy harmadik olasz válogatottat is komolyan szeretnénk a nyáron Retegui személyében. A lap szerint nem feltétlen Lukaku pótlására, hanem akkor is ha a belga maradna a következő szezonban is. 18m körül lenne a játékos ára.
Gazzetta kicsit eltevesztette a napot ugy latom. :D

Marotta tegnap mondta, hogy a penzugyi helyzetunk miatt nem nagyon van eselyunk Scalvini es Frattesi szintekre, es az U20-as valogatott, meg az Inter utanpotlasabol van eselyunk.
Vagy az öreg más szemmel látja a dolgokat.. :crazy: ;)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 09:08 csúcstalálkozó lesz az Empoli és az Inter között Vicario miatt, de csak a BL döntő után. Onanát a magas ára miatt szeretnénk értékeaíteni, rajta kívül még Gosent próbálnánk meg eladni egy Bundesliga csapatnak.
Nonszesznek es teljes orultsegnek tartom, ha Onanat eladnank.
Eddig is elkepesztoen sokat artottunk ennek a gyonyoru csapatnak, nem szabad tovabb rombolni.
Bizom benne megvan az a maradek joerzes, es nem fogjuk tenni ezt a szeretett csapatunkal, ami bebizonyitotta, hogy ilyen katasztrofa hatterrel is, rengeteg oromot tud szerezni a palyan a szurkoloinak.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.23. 12:10
Vagy az öreg más szemmel látja a dolgokat.. :crazy: ;)
Vagy a Gazzetta mar tudja az uj tulajdonos nevet, es a terveit, ezert ugy tervez. :D :D
Csak sajnos meg nem 2024 van. :D
Aztan lehet jon a 23-as tulajdonosvaltasos szenzacio.
Legyen igy. :)

Viszont az oszinten remelem, hogy Onana eladasa kapcsan oriasit teved a Gazzetta.
Maradnia kell, es meg hosszu-hosszu evekig az Inter alapjat kepezni, vilag egyik legjobb kapusakent.
interfan

Romano szerint az Inter felvette a kapcsolatot a Sassuoloval, hatha valtozott a Sass allaspontja, es az ingyen kolcson + sima opciot is elfogadja a Sassuolo.
Viszont a helyzet valtozatlan, a Sassuolo 30-35m-t ker, az Inter nem tud fizetni.
A Juve a favorit Frattesiert, de a Roma is komoly opcio.

Scalvini kapcsan nincs az Inter kepben Romano szerint.

Onana kapcsan nem tud konkret targyalasrol Romano a Chelseavel.
Kiemeli, valaki valoban akarhatja ot a Chelseabe, de jelenleg nincs informacio konkret targyalasrol.
Vicariot figyeli az Inter, ha Onana tavozna, de semmi nincs lezarva.

Nacho kapcsan valoban tortent kapcsolatfelvetel, viszont Romano csak Inter erdeklodesrol tud.
Stankov

Thuram meg visszadobta a Chelseat mondván BL csapatban szeretne igazolni.
Nem minden pénz ezek szerint,lehet érdemes még egy kört futni érte
interfan

Stankov írta: 2023.05.23. 19:33 Thuram meg visszadobta a Chelseat mondván BL csapatban szeretne igazolni.
Francia forrasok szerint a PSG-t, MU-t, vagy a Newcastlet szeretne, de ok nem biztos hogy tesznek erte ajanlatot, mert eddig egyik csapat sem tett.
Akik allitolag mar tettek ajanlatot neki:
Atletico, Milan, Inter.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2023.05.23. 19:43
Stankov írta: 2023.05.23. 19:33 Thuram meg visszadobta a Chelseat mondván BL csapatban szeretne igazolni.
Francia forrasok szerint a PSG-t, MU-t, vagy a Newcastlet szeretne, de ok nem biztos hogy tesznek erte ajanlatot, mert eddig egyik csapat sem tett.
Akik allitolag mar tettek ajanlatot neki:
Atletico, Milan, Inter.
Én nem biztos, hogy szeretném ide. Apu Juvés ugye plusz
22/23-as szezonban volt egy jó fél éve azóta a második fél évében 3 gól a mérlege összesen és semmi más.
21/22-es szezonban 2g 1 gp
20/21-es szezonban 8g 7gp...

Ilyen statokkal középcsatárként is meggyőződése, hogy a PSG-t meg a MU-t érdemli akkor maradjon két szék között vagy a kispadon, valószínűsítem valamelyik angol középcsapatnál fog kikötni (pl Aston Villa) és 1-2 év múlva az Ő nevét el is fogjuk felejteni, megy is majd vissza kölcsönbe valamelyik német alsó-közép csapathoz.

Inkább szerezzük meg Reteguit fizuja alacsonyabb persze itt átigazolási díj is van. Mondjuk Marotta miatt nem félek a Mercatótól annál többet nem fogunk tudni kihozni az átigazolási szezonból amit Ő ki fog hozni.

Lejáró szerződésű játékosok közül Ndickát hoznám el esetleg Naby Keitánál próbálkoznék be egy alacsonyabb fizuval és még ott lenne Mousa Dembelé de Őt meg tuti elviszi valami keleti csapat aki majd jobb fizut ad neki.
Stankov

A 20/21 szezonja biztos hogy jobb volt csak ellenünk adott két gólpasszt.
Tavaly sokat volt sérült és amúgy szokott balszélsőt is játszani így nem telibe center.
Fizikálisan brutál és gyors is, szerintem Calciora van kitalálva a srác.
Én meg pont ezt Retegui srácot érzem kicsit túl hypolva ő lehet még következő Lautaro de akár Correa is.
interfan

Stankov írta: 2023.05.23. 22:49 A 20/21 szezonja biztos hogy jobb volt csak ellenünk adott két gólpasszt.
Tavaly sokat volt sérült és amúgy szokott balszélsőt is játszani így nem telibe center.
Én meg pont ezt Retegui srácot érzem kicsit túl hypolva ő lehet még következő Lautaro de akár Correa is.
Igen ugy van ahogy irod, a 20/21-es szezonban 11 gol 12 golpasszal zart.
Valoban a tavalyi szezonja gyenge volt, es sajnos a serules veszely valoban megvan nala, de azert iden is 16 gol 7gp, 19/20-ban is 14 gol 9gp.
Szoval szerintem van benne lehetoseg, meg a serules kockazatot figyelembeveve is, lasd a Roma is mekkorat nyert Dybalaval.
Ilyen jatekosokra van meg esely, mert ha valaki mar pl Kolo Muani szintjen lovi a golokat, ott Bayern, Real, PSG, MU szintek vannak erte elso sorban.
26 eves lesz a nyar vegen, kozepen, es ket szelen is tud jatszani, es kevesebb is lenne a fizetese mint pl Dzekonak, Lukakut meg ne is emlitsuk.

Nalam ez lenne a jovoevi csatarsor, Inzaghi taktikat es rendszert figyelembeveve:

Martinez, Firmino, Thuram, Retegui

En Reteguit is megprobalnam, persze lehet belole Correa is, de nezzuk meg Julian Alvarezt is akar.
Akartuk tavaly, penz persze nem volt, most meg 1 ev alatt milyen szinten befutott, es o is csak 20m volt. Most meg mar boven 50-60m feletti jatekos, sot lehet az mar 100m+ is.
40-50-60m jatekosok nincs eselyunk, ez vilagos, de ilyen 10-20m potenciallal rendelkezo jatekosokra letudunk csapni, csak le is kellene csapni, mert nagyon bevalhatnak, lasd akar Alvarez, akar Fernandez, akar Tonali, akar Kim, akar Kvara, stb.

Egyszoval en mindenkeppen hoznam Thuramot es Reteguit is, mellejuk egy "rutin" Firmino, es kesz is vagyunk.
Es ami a legdurvabb, kevesebb kiadas lenne a Martinez, Firmino, Retegui, Thuram sor, mint a jelenlegi Martinez, Dzeko, Lukaku, Correa.
Szerintem minosegi elorelepes lenne, es meg kevesebbe is kerulne ez az uj sor.
Sot ha valamelyik nem sikerul, ott van ket tehetseges tamadonk, sajat tulajdon, Mulattieri es Carboni, en az egyikre akkor epitenek jovore, nem pedig eladnam mindkettot.
Dehat inkabb felebredek az alombol...
DM22

interfan írta: 2023.05.24. 08:00
Stankov írta: 2023.05.23. 22:49 A 20/21 szezonja biztos hogy jobb volt csak ellenünk adott két gólpasszt.
Valoban a tavalyi szezonja gyenge volt, es sajnos a serules veszely valoban megvan nala, de azert iden is 16 gol 7gp, 19/20-ban is 14 gol 9gp.
Szoval szerintem van benne lehetoseg, meg a serules kockazatot figyelembeveve is, lasd a Roma is mekkorat nyert Dybalaval.

Nalam ez lenne a jovoevi csatarsor, Inzaghi taktikat es rendszert figyelembeveve:

En Reteguit is megprobalnam, persze lehet belole Correa is, de nezzuk meg Julian Alvarezt is akar.
Akartuk tavaly, penz persze nem volt, most meg 1 ev alatt milyen szinten befutott, es o is csak 20m volt. Most meg mar boven 50-60m feletti jatekos, sot lehet az mar 100m+ is.
40-50-60m jatekosok nincs eselyunk, ez vilagos, de ilyen 10-20m potenciallal rendelkezo jatekosokra letudunk csapni, csak le is kellene csapni, mert nagyon bevalhatnak, lasd akar Alvarez, akar Fernandez, akar Tonali, akar Kim, akar Kvara, stb.

Egyszoval en mindenkeppen hoznam Thuramot es Reteguit is, mellejuk egy "rutin" Firmino, es kesz is vagyunk.
Es ami a legdurvabb, kevesebb kiadas lenne a Martinez, Firmino, Retegui, Thuram sor, mint a jelenlegi Martinez, Dzeko, Lukaku, Correa.
Nemtom srácok szerintem Firmino nem válna be. Nincs is nagyon helye a taktikában hiába visszavont csatár inkább. Ingyen Correa helyett álom igazolás de ennyi van benne véleményem szerint. Nem lehet rá mérget venni, hogy azért mert régen egy zseniálisan működő Poolban jól teljesített, majd egy teljesen más felfogású ligában is jól fog. Ő sem lesz fiatalabb. A következő szezon kezdetén már 32 lesz.

Reteguiról biztos vagyok benne, hogy senkinek fogalma nincs mire számítson.. Simán lehet G. Jesus , vagy Alvarez is, ahogy Interfan írta. Marotta ítéletében lehet bízni. Vagy valaki kompetenciájában mint Milito közbenjárása Martinez esetében.

Thuram szerintem egy nagyképű barom a mi nézőpontunkból. Ha igazak a hírek legalábbis. Neki csak topcsapat kell, vagy sok pénz, az Inter huszadrangú a sorban. Ha jönne is, csak azért ezek alapján mert mi vagyunk a "maradék". Na ilyen faszputtony nem kell ide.

Lukakut ha meglehet tartani egy újabb kölcsönnel, és felpofozza magát remek fizikális állapotba, még ez lenne a legjobb megoldás. Sokkal égetőbb kérdés a hátvédsor és a középpálya megerősítése.
interfan

DM22 írta: 2023.05.24. 11:10
interfan írta: 2023.05.24. 08:00

Nemtom srácok szerintem Firmino nem válna be. Nincs is nagyon helye a taktikában hiába visszavont csatár inkább. Ingyen Correa helyett álom igazolás de ennyi van benne véleményem szerint. Nem lehet rá mérget venni, hogy azért mert régen egy zseniálisan működő Poolban jól teljesített, majd egy teljesen más felfogású ligában is jól fog. Ő sem lesz fiatalabb. A következő szezon kezdetén már 32 lesz.

Reteguiról biztos vagyok benne, hogy senkinek fogalma nincs mire számítson.. Simán lehet G. Jesus , vagy Alvarez is, ahogy Interfan írta. Marotta ítéletében lehet bízni. Vagy valaki kompetenciájában mint Milito közbenjárása Martinez esetében.

Thuram szerintem egy nagyképű barom a mi nézőpontunkból. Ha igazak a hírek legalábbis. Neki csak topcsapat kell, vagy sok pénz, az Inter huszadrangú a sorban. Ha jönne is, csak azért ezek alapján mert mi vagyunk a "maradék". Na ilyen faszputtony nem kell ide.

Lukakut ha meglehet tartani egy újabb kölcsönnel, és felpofozza magát remek fizikális állapotba, még ez lenne a legjobb megoldás. Sokkal égetőbb kérdés a hátvédsor és a középpálya megerősítése.
Persze benne van, hogy buko lenne Firmino, de hany PL-bol jott kiegett, vagy bukott csatar jott Olaszba, ahol ujjaszuletett, sot a bajnoksag legjobbjai koze kerultek.
Lasd Tevez, de akar Sanchez, sot Lukaku, de meg akar Dzekot is idelehet sorolni.
Aki a PL-ben keves, sokszor a Seria A-ban klasszis.

Ettol fuggetlenul lehet buko lenne.
Viszont en tamogatnek egy fentebb irt negyest, foleg gyakorlatilag ingyen, es foleg ugy, hogy kevesebbe kerulnenek mint a jelenlegi negyes.
En latnek benne lehetoseget, es minosegi elorelepest is.
Persze ez sajnos, vagy nem sajnos, csak elmeleti tema, mivel jelen allas szerint "csak" Lukaku helyere keresunk valakit, es pl Dzeko hosszabbit es marad.
interfan

DM22 írta: 2023.05.24. 11:10 Sokkal égetőbb kérdés a hátvédsor és a középpálya megerősítése.
Jo felvetes, es en nagyon remelem, hogy olyan jatekosokat igazolunk, es hozunk akikben van lehetoseg, es van fejlodesi potencial.

Lasd pl KH poszt:
Solet, Djalo, Chalobah, Adarabioyo

Egyik sem vilagklasszis, de 15-20m jatekosok, ilyen szintre van eselyunk, csak lepni kell.
Es ne adja meg, egyszer mi fogunk ki Kim, Kalulu, Tomori, Thiaw, stb szinteket.
En biztosan nem szorakoznek ilyen Becao, Milenkovic, Demiral, Djimsiti, Umtiti es tarsai vonallal.

KP:
Ott van Fabbian, kitudja persze mi lesz belole, de egy Gagliardinitol rosszabb nem lehet.
En sokkal inkabb ezen a vonalon mennek, mint pl ilyen ingyen 32 eves elmult Roberto Pereyraval.

Dumfries utod:
En itt is probalnek Marotta nevein menni, lasd Buchanan, vagy akar Emerson Royal.
Persze Lazzarrit ismeri Inzaghi, ismeri a bajnoksagot, stb, de en benne nem latok annyi lehetoseget, mint a fentebb emlitett jatekosokban.
Es azert itt megint nem 30-40m jatekosokrol beszelunk, hanem 15-20m szamunkra is elerheto jatekosokrol.
DM22

interfan írta: 2023.05.24. 11:26
DM22 írta: 2023.05.24. 11:10 Sokkal égetőbb kérdés a hátvédsor és a középpálya megerősítése.
Jo felvetes, es en nagyon remelem, hogy olyan jatekosokat igazolunk, es hozunk akikben van lehetoseg, es van fejlodesi potencial.

Lasd pl KH poszt:

Egyik sem vilagklasszis, de 15-20m jatekosok, ilyen szintre van eselyunk, csak lepni kell.
En biztosan nem szorakoznek ilyen Becao, Milenkovic, Demiral, Djimsiti, Umtiti es tarsai vonallal.

KP:
Ott van Fabbian, kitudja persze mi lesz belole, de egy Gagliardinitol rosszabb nem lehet.
En sokkal inkabb ezen a vonalon mennek, mint pl ilyen ingyen 32 eves elmult Roberto Pereyraval.

Dumfries utod:
En itt is probalnek Marotta nevein menni, lasd Buchanan, vagy akar Emerson Royal.
Persze Lazzarrit ismeri Inzaghi, ismeri a bajnoksagot, stb, de en benne nem latok annyi lehetoseget, mint a fentebb emlitett jatekosokban.
Es azert itt megint nem 30-40m jatekosokrol beszelunk, hanem 15-20m szamunkra is elerheto jatekosokrol.
A realitások talaján mozogva egy Scalvini nagyon jó lenne. Olasz trió hátul. Középpályára meg legalább még egy minőségibb csere, mert nonszensz hogy Gagot kellett behozni egész évben. Nyilván anyagi korlátai vannak, de okos igazolásokkal lehetne alkotni megint. Scalviniért mondjuk zsebbe kell nyúlni
interfan

DM22 írta: 2023.05.24. 12:16
interfan írta: 2023.05.24. 11:26

Lasd pl KH poszt:

KP:

Dumfries utod:
A realitások talaján mozogva egy Scalvini nagyon jó lenne. Olasz trió hátul. Középpályára meg legalább még egy minőségibb csere, mert nonszensz hogy Gagot kellett behozni egész évben. Nyilván anyagi korlátai vannak, de okos igazolásokkal lehetne alkotni megint. Scalviniért mondjuk zsebbe kell nyúlni
Solet, Chalobah, Djalo 15-20m jatekosok, erre van esely, meg kell lepni.
Latjuk a Milan es a Napoli is milyen neveket tud igy kifogni.
Sajnos 40-50m jatekosok nem a mi terepunk jelenleg, majd jovore uj tulajdonossal mas helyzet all elo.
Ott lenne meg hatra Pirola, bizonyitott a Seria A-ban is, es meg mindig csak 21 eves.
Megkellene tartani, es epiteni ra, de mi inkabb eladjuk 5m-ert, igy meg nehez lesz...

Ott lenne Fabbian, mienk, tehetseges, rosszabb es gyengebb nem lehet mint egy Gagliardini.
Ne adja a jo eg, meg a vegen berobban mint Dimarco, aki az egesz Seria A egyik, hanem a legjobb WB-je.
DM22

De figyelj már Interfan, sólet az valami babos kaja nem? Fogalmam nincs ezek milyen játékosok :D
interfan

DM22 írta: 2023.05.24. 12:33 De figyelj már Interfan, sólet az valami babos kaja nem? Fogalmam nincs ezek milyen játékosok :D
Kalulut sem ismerte senki, Kimet sem, sot meg Tomorit sem nagyon, megis a bajnoksag legjobbjai koze kerultek, es most csak a KH posztot neztem.

Ezekbe a jatekosokba van lehetoseg, es 15-20m ar szamunkra is elerheto.
Jo lenne ha vegre mi is kitudnank fogni ilyeneket, es nem csak a Napoli meg a Milan.

Solet egyebkent a RB Salzburg kiemelkedoen legjobb atlagait hozo jatekosa, mindossze 23 eves.
Annak a RB Salzburgnak, ahonnan olyan jatekosok indultak mint Upamecano, Sabitzer, Haaland, Adeyemi, es a mi Nemzetunk buszkesege Szoboszlai is.
Zamorano1+8

Messit is meg lehetne próbálni :D
Mondjuk az igényeit nem tudni
A jövőben viszont mindenképpen nyomon kéne követni Szoboszlai Dominik ügyét, mikor lejárt a szerződése azonnal rá kéne csapni, puhatolózó tárgyalásokat már most lehetne irányába tenni.
Thuramot én személy szerint elengedném. Retegui bizonytalan vagyok vele szemben.
interfan

Zamorano1+8 írta: 2023.05.24. 12:59 Szoboszlai Dominik ügyét, mikor lejárt a szerződése azonnal rá kéne csapni, puhatolózó tárgyalásokat már most lehetne irányába tenni.
Thuramot én személy szerint elengedném. Retegui bizonytalan vagyok vele szemben.
Allitolag megy a Newcastlbe Szoboszlai.
Stankov

Talán Calciomercaton olvastam néhány hete hogy szóbeli megállapodásunk van a Lille-el Djalo kapcsán csak hát jött ez a komoly sérülése. Ezért sem álltak neki a szerződés hosszabbításnak mármint a megállapodás miatt.
Firmino kapcsán meg Di Maria jutott eszembe,sose kedveltem az argentínt így meg hogy juves lett pláne nem,de el kell ismerni hogy nagyon lát a pályán és ha nem lenne ennyit sérült komoly erőssége lehetne nekik. Vakok között a gyengén látó.
Firmino nálunk ugyanez lenne , rutinos,lát a pályán , önzetlen ami a mai fociban óriási erény.
interfan

Lukaku:
Az Anderlecht utan az Inter is az otthonom.
Minden tolem telhetot megteszek, hogy meghalaljam a bizalmat amit az Inter mar 2x is megszavazott nekem.
A jovom?
Nem tudom mi lesz, napra napra gondolkozok jelenleg csak.
Nincsen semmilyen stressz emiatt rajtam.
Majd lesz egy dontes, es ennyi, semmi kulonos.
interfan

Biasin szerint nagy kerdes, hogy tobb ev utan, az Internek sikerul e vegre elernie, hogy egy nullas nyari mercatot jovahagyjanak.
Vagy marad tovabbra is a kotelezo pluszos mercato, ami az elmult 2 evben, es amirol Antonello es Marotta is beszelt a napokban.

En nagyon bizom benne, hogy sikerul a "gazdag" Kozel Keleti szponzori szerzodest, es a Kozel Keleti bemutatot osszehozni, ezaltal a sokkal tobb penz miatt, elerhetunk abba a jelen helyzetben legnagyobb betus "ALOMBA", hogy vegre nullas mercatonk is lehet.
Ez valami elkepeszto dolog lenne az elmult 2 ev utan, es vegre nem a csapat leepitese, rombolasa lenne teriteken.
Sokszor leirtam mar, de ez a gyonyoru, csodalatos klub es csapat nem ezt erdemli amit kap, vagyis inkabb nem is kap, hanem amit elvesznek tole...
Mert minden elkepeszto nehezseg, es rombolas ellenere is, olyan eredmenyek erunk el a palyan, amikre olyan csapatokat sem kepesek, akik majdnem 1 milliardot koltottek a mercaton, meg tobb szaz milliokat, nem tobb 100 milliokat vesznek ki a klubol jatekosok eladasaval.

Total FM lesz, szoval akit nem erdekel, ne olvassa tovabb, de nullas mercatoval azert boven lenne lehetosegunk.
Szakmai hozzaertes nullabol mar kepesek csodakra is.

- Kolcsonben levok 20m
- Nem hasznalt jatekosok pl Gosens 15m
- Brozovic 15m
- Dumfries 20m

Ossz: 70m

Ezt a 70m-t pedig ha elkolhetnenk, azert akkor lenne elottunk lehetoseg boven.

- Uj KH 15-20m:
Djalo, Solet, Chalobah, Adarabioyo

- Ket uj KP:
Fabbian ingyen, + MrX

- Dumfries utod 15-20m:
Buchanan, Emerson Royal

- Uj csatarok:
Retegui 20m + Firmino/Thuram ingyen

Ez 70m-bol ki is jonne, es minosegi elorelepest jelentene, nem pedig a tovabbi rombolast es karokozast amit az elmult evekben muvelnek ezzel a csodalatos klubal, ami meg igy is elkepeszto eredmenyeket er el a palyan, es boldogsagot ad a rengeteg csodalatos szurkolonak.
Stankov

Mivel jövőre kell egy kezdő jkh és/vagy jobb wingback mert sajnos Darmian nem tudja mindkettőt egyszerre játszani gyanítom hogy egy biztonsági igazolásunk lesz oda.
Biztonsági alatt azt értem hogy ismeri a 3 védőt és ligán belülről jön és nem fiatal.

Szerintem Becao és/vagy Lazzari érkezni fog ismerve Inzaghit illetve az elmúlt évek átigazolásait nézve
interfan

Marotta es Lukaku szavai utan, a Gazzetta is bejelentette, Lukaku jovoje tavol van az Intertol.

Az Inter honapok ota dolgozik Lukaku potlasan, de vegleg sosem zartak be elotte az ajtot, viszont a tortenet a vegehez kozeledhet.
Hiaba a tavalyi igeretek, hogy majd meg egy ev kolcson, ez semmit nem er, es mininalis az esely egy ujabb kolcsonre.
Gazzetta hirei szerint a Chelsea a vegleges donteset kozli is az Interrel a BL donto utan.
Az Inter nem tud fizetni erte ujra, a Chelsea pedig ugynezki jovore epiteni akar ra, esetleg egy jo ajanlat 40-50m eseten elgondolkozhat az eladason, mivel most kaphat erte utoljara nagyobb penzt.
Pochettino szeretne Lukakut a felkeszules alatt megnezni, es remelne sikerul megfelelo eronleti, es fizikai formaba hozni, hogy a kovetkezo szezonban szamithasson ra.
Az Inter feltetelei vilagosak voltak, es egy sor olyan nehez felteteleknek kellene teljesulnie, amire jelenleg minimalis az esely.

Jelenlegi hirek szerint Retegui a fo utod celpont, valamint tovabbra is varunk Firminora valaszara, es remeljuk Thuram velemenye is megvaltozik.

Abban az esetben johetne 2 tamado is, ha Lukaku utan, Correa is tavozna, amire jelenleg keves az esely.
Zamorano1+8

Személy szerint nagyon nem örülök ROM elvesztésének, az utóbbi időben jelentősen feljavult a formája...
De ezeket a döntésesket sajnos nem mi hozzuk meg.
Stankov

Azért sok opciója nincs szerintem a Chelseanek.
Eladni nem fogják tudni. Még ha lejjebb viszik az árát 20-30 M akkor is ott a 10.5 M fizetése amit nem sok csapat tudna állni.
Azt meg simán mondhatja hogy ennél kevesebbért csak hozzánk ír alá vagy jönne el újra kölcsönbe.
interfan

Stankov írta: 2023.05.27. 11:41 Azért sok opciója nincs szerintem a Chelseanek.
Eladni nem fogják tudni. Még ha lejjebb viszik az árát 20-30 M akkor is ott a 10.5 M fizetése amit nem sok csapat tudna állni.
Azt meg simán mondhatja hogy ennél kevesebbért csak hozzánk ír alá vagy jönne el újra kölcsönbe.
Raadasul a Chelseaben 12m fix + 4m bonuszt keres evente.

Mi meg kimondtuk tobbszor is, a jelenlegi 8,5m is tarhatatlan szamunkra teljesen.
Amivel egyebkent a Seria A legjobban kereso jatekosa.
Válasz küldése