Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- Youme
- Adminisztrátor
Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
A régi téma folytatása
- Baggio85
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Tudom, azt mondtuk nem beszélünk a dologról, míg nincs hivatalos fejlemény, de:
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... -published
"According to Sportmediaset.it, here is an extract from that call.
Pairetto: Speak to you soon, and remember yeah, you know these things are private yeah, no-one knows about these things...
Fachetti: Yes, Yes, I agree.
Pairetto: It's something between us."
Azért ez így elég kellemetlennek tűnik!
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/0 ... -published
"According to Sportmediaset.it, here is an extract from that call.
Pairetto: Speak to you soon, and remember yeah, you know these things are private yeah, no-one knows about these things...
Fachetti: Yes, Yes, I agree.
Pairetto: It's something between us."
Azért ez így elég kellemetlennek tűnik!

- DSanton39
nso-n írtam erről véleményt, beteszem ide is:
ma de. a goal.com-on is megjelent az olasz médiát idézve (Sportmediaset.it) a párbeszéd Bergamo és Moratti között egy bíró küldésről, az Inter-Bologna kupameccsel kapcsolatban, amit az Inter 3-1-re megnyert. na most ez mind igaz is lehetne, de a cikk egy 2005. jan. 10-én lezajlott beszélgetésről ír, amelyben Bergamo elmondja Morattinak hogy elégedett lesz a választott bíróval Gabriele-vel és meccs előtt találkozhat is vele, üdvözölheti. Utána kerestem Inter-Bologna 3-1-es kupa meccs az Inter történetében egyszer volt 2004. nov. 21-én, bírója pedig Stefano Cassarà volt. Innentől én a beszélgetés részleteit se venném komolyan, valószínű azok is Moggi és bandája kitalációi.
- intertomega
Hihetetlen , hogy milyen sokan lihegnek azért , hogy tönkre tegyék a csapat hírnevét !
Látom már történt fogadalom ! Rendben ! Moratti tisztázni fog mindent !!!
Akár mi is történjék számunkra egy csapat létezik ! Neve : FC . INTER. MILANO !!!
Akár mi is történjék számunkra egy csapat létezik ! Neve : FC . INTER. MILANO !!!
- Komax
Délután volt a Szériában c. műsor a SportTV-ben. Morattit kérdezték a szituról, hát nem úgy nézet ki mint aki össze lenne szarva az eseményektől.
- zsizsi14
Érdekes, hogy Eto'o 10 gólja ért 17 pontot (meccs előtti adat) és Milito 18 gólja 15 pontot
- Riky11
intertomega írta:Hihetetlen , hogy milyen sokan lihegnek azért , hogy tönkre tegyék a csapat hírnevét !
Egyetértek!
-
Nos, jelenleg a Roma vezeti a tabellát.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Riky11
sorger=giallo írta:Nos, jelenleg a Roma vezeti a tabellát.
FORZA INTER!!!
Bekaphatják!

A Lazio úgyis megüti őket naon erősek mostis 2-0-ról nyertek 2-3-ra IDEGENBEN! Erős csapatot csinált belőlük Edy Reja!

- Poli
Hasonló a két csapat sorsolása, jó lesz az utolsó 5 forduló!
- Baggio85
http://www.goal.com/en/live-update/105/ ... trial-live
Élőben a Calciopoli tárgyalása!
Eddig amit kivettem az az, hogy állítólag Facchetti többször is telefonált Collinanak és Bergamonak bírókkal kapcsolatban, amit akkor nem vettek figyelembe mikor tárgyalták az ügyet 2006-ban. Ez az Auricchio akkor vezette állítólag a tárgyalást azt modnta hogy nem érezték fontosnak. Arról nem írnak, hogy pontosan mi van a lehallgatott anyagokban.
Eddig amit kivettem az az, hogy állítólag Facchetti többször is telefonált Collinanak és Bergamonak bírókkal kapcsolatban, amit akkor nem vettek figyelembe mikor tárgyalták az ügyet 2006-ban. Ez az Auricchio akkor vezette állítólag a tárgyalást azt modnta hogy nem érezték fontosnak. Arról nem írnak, hogy pontosan mi van a lehallgatott anyagokban.
- Baggio85
De állítólag vannak felvételek a köv. csapatokkal kapcs.-ban is:Cagliari, Reggina, Milan és Udinese.
De úgynéz ki msot még semmi képpen nem lesz döntés, mert 2 cd-t adtak Moggiék a bírónak, amit a köv. héten fognak megvizsgálni. A 2006-os "Scudetto"-nk elvételének lehetőségéről írnak!
De úgynéz ki msot még semmi képpen nem lesz döntés, mert 2 cd-t adtak Moggiék a bírónak, amit a köv. héten fognak megvizsgálni. A 2006-os "Scudetto"-nk elvételének lehetőségéről írnak!
- vaskalap
Azt úgy is a zöld asztal mellett kaptuk,most el is vehetik.Az érdekes csak az ,hogy akkor az ügyet rendesen kivesézték,miért pont most kerültek elő ezek a felvételek?
- Baggio85
Véget ért a tárgyalás! 1 hét múlva folytatják, akkorra vizsgálják meg a 2 CD-nyi hangfelvételt. Ami nekünk rossz lehet, hogy állítólag Facchetti járt is Bergamo lakásán, és állítólag van olyan hanganyag amelyen valamelyik bíróval nem ért egyet, hogy ő legyen a meccs játékvezetője. + Moggiék azt akarják bizonyítani, hogy nem Moggi volt az első aki tudta, hogy melyik meccsen kik lesznek a bírók, hanem Facchetti és a Milanból Meani. Nagyon nagy kérdés, hogy mik vannak a szalagokon!
- Baggio85
vaskalap írta:Azt úgy is a zöld asztal mellett kaptuk,most el is vehetik.Az érdekes csak az ,hogy akkor az ügyet rendesen kivesézték,miért pont most kerültek elő ezek a felvételek?
Ez a másik, hogy az a vélekedés, hogy akkor azért olyan ítéletek születtek, mert Inter-hez fűződő személyek hozták azokat...
- Nia
Baggio85 írta:vaskalap írta:Azt úgy is a zöld asztal mellett kaptuk,most el is vehetik.Az érdekes csak az ,hogy akkor az ügyet rendesen kivesézték,miért pont most kerültek elő ezek a felvételek?
Ez a másik, hogy az a vélekedés, hogy akkor azért olyan ítéletek születtek, mert Inter-hez fűződő személyek hozták azokat...
És én még azt hittem mi vagyunk csak vicces ország.

-
Már ilyen hírek vannak hogy Moratti eladja az Intert... Mondjuk ha egy milliárdos jönne és ide hozná Cét.. 

- Marco
R9. írta:Már ilyen hírek vannak hogy Moratti eladja az Intert... Mondjuk ha egy milliárdos jönne és ide hozná Cét..
Rem nem igaz a hír.

- bazsi
remélem kiderül h az inter semmit sem csinált.
nagyot csalódnék a klubban.

nagyot csalódnék a klubban.

- Tommy
Marco írta:R9. írta:Már ilyen hírek vannak hogy Moratti eladja az Intert... Mondjuk ha egy milliárdos jönne és ide hozná Cét..
Rem nem igaz a hír.Moratti személyében nagyon jó elnöke van a csapatnak meglátásom szerint. És én örülök h a klubunk nem egy arab,orosz milliárdos játékszere,hanem olyan ember tulajdonában van akinek tényleg fontos az Inter.
Egyetértek.
Nagyon jó hogy Olaszországban még minden klub olasz kézben van, és amellett hogy az Internek olasz a tulajdonosa, még Inter drukker is, ami ma már egyre ritkább, ráadásul a Moratti család neve már egybefort az Inter nevével az évek során.. Gyakorlatilag a 60-as évek óta Morattiéké a klub, persze volt közte egy időszak amíg nem.
Isten ments egy arab vagy akármilyen külföldi tulajdonostól.. Ha eladja is remélem olasznak.
De kamu az egész sztem.
Nyugodjunk meg szerintem.. Moratti mindig kivágja magát a krizishelyzetekből. Ha jól emlékszem nem egyszer volt már ilyen, és volt mégegy precedens ha nem tévedek valami Recobás ügy amiből szintén hibátlanul jöttünk ki;)
- DSanton39
Moggi ki akarja vágni magát a szarból, ezért próbálja kényszeresen bemártani a rivális klubokat. remélem nem lesznek perdöntő bizonyítékaik ellenünk.
- Atosz
Tommy írta:Marco írta:R9. írta:Már ilyen hírek vannak hogy Moratti eladja az Intert... Mondjuk ha egy milliárdos jönne és ide hozná Cét..
Rem nem igaz a hír.Moratti személyében nagyon jó elnöke van a csapatnak meglátásom szerint. És én örülök h a klubunk nem egy arab,orosz milliárdos játékszere,hanem olyan ember tulajdonában van akinek tényleg fontos az Inter.
Egyetértek.
Nagyon jó hogy Olaszországban még minden klub olasz kézben van, és amellett hogy az Internek olasz a tulajdonosa, még Inter drukker is, ami ma már egyre ritkább, ráadásul a Moratti család neve már egybefort az Inter nevével az évek során.. Gyakorlatilag a 60-as évek óta Morattiéké a klub, persze volt közte egy időszak amíg nem.
Isten ments egy arab vagy akármilyen külföldi tulajdonostól.. Ha eladja is remélem olasznak.
De kamu az egész sztem.
Persze hogy kamu, ilyenkor írnak minden félét.
Ha azt mondja Moratti h a fa szmogos itt, másnap úgy jelenik meg h Fasz Moggi. Nem kell parázni annyira szerintem.
- Marco
Atosz írta:Persze hogy kamu, ilyenkor írnak minden félét.
Ha azt mondja Moratti h a fa szmogos itt, másnap úgy jelenik meg h Fasz Moggi. Nem kell parázni annyira szerintem.
Ez a hasonlat ütős volt.

- Atosz
Marco írta:Atosz írta:Persze hogy kamu, ilyenkor írnak minden félét.
Ez a hasonlat ütős volt.![]()
Igyekeztem..

- Nia
Lenne egy hülye kérdésem,de ne küldjetek el a francba érte.Bár régóta drukkolok az Internek,de nem mindenbe ásom magam bele mélyebben.De látom itt van aki igen.
Fachetti és Bergamo közti duma.Fachetti "nagy fejese" volt az Internek,de állítják Morattira nincs semmi bizonyíték.Na akkor a hülye kérdés,mennyire volt nagy befolyás akkoriban Fachetti részéről.Persze tudom ki ő,meg minden.Tudom lehet hiszékeny vagyok,de ha Moratti nem tudott az egészről8arról az ÁLLÍTÓLAGOSFachetti Bergamo lakás dumáról),hiszen ő esetében semmi terhelő eddig nem került elő..Nincs már kit felelősségre vonni.És megvédeni sem tudja az igazát....
Na lehet nem volt érthető.Kissé számomra olyan homályos ez az egész,összekúszált szálak ezek.És valószínű a híradások is másképp adják.bár ahogy mondtam nem mentem bele nagyon mélyre.És valahogy nem hiszek benne.5 év után ez meg az kerül elő.Hol volt 5 évig ez a bizonyíték..Moggi bűnössége megkérdőjelezhetetlen.
Már csak erről szól az általam imádott Olasz foci.
Fachetti és Bergamo közti duma.Fachetti "nagy fejese" volt az Internek,de állítják Morattira nincs semmi bizonyíték.Na akkor a hülye kérdés,mennyire volt nagy befolyás akkoriban Fachetti részéről.Persze tudom ki ő,meg minden.Tudom lehet hiszékeny vagyok,de ha Moratti nem tudott az egészről8arról az ÁLLÍTÓLAGOSFachetti Bergamo lakás dumáról),hiszen ő esetében semmi terhelő eddig nem került elő..Nincs már kit felelősségre vonni.És megvédeni sem tudja az igazát....
Na lehet nem volt érthető.Kissé számomra olyan homályos ez az egész,összekúszált szálak ezek.És valószínű a híradások is másképp adják.bár ahogy mondtam nem mentem bele nagyon mélyre.És valahogy nem hiszek benne.5 év után ez meg az kerül elő.Hol volt 5 évig ez a bizonyíték..Moggi bűnössége megkérdőjelezhetetlen.
Már csak erről szól az általam imádott Olasz foci.

- Crespo
Fachetti ha jól tudom, a klub elnöke volt akkor. Valamikor 2004-ben Moratti lemondott, és Fachetti vette át a posztot, aztán mikor elhunyt, Moratti lett ismét az elnök.
- Lombardini
Én már nem tudom mi az igaz és mi nem. Nem tudom, hogy bűnös e a klub vagy sem. Azt sem tudom, hogy Moratti valóban belefáradt az egészbe és el akarja adni a klubot. De ha minden igaz és sáros Massimo akkor nem véletlenül akarja lepasszolni az egyesületet. Mérhetetlenül csalódnék de bármi is legyen a büntetés akkor is FORZA INTER még ha B-be sorolnak is. De amíg semmit nem bizonyítottak addig az ártatlanság vélelme megilleti a klubot.
- Nia
Crespo írta:Fachetti ha jól tudom, a klub elnöke volt akkor. Valamikor 2004-ben Moratti lemondott, és Fachetti vette át a posztot, aztán mikor elhunyt, Moratti lett ismét az elnök.
Én is úgy tudom,rémlik inkább,hogy az elnök volt.Ezért nem értem végül is így a sztorit.Őt már úgysem lehet felelősségre vonni,ahogy "védekezni "sem tud.Meg az a kupa is sántít.Meg hol volt azelőtt a 2cd-nyi anyag.Ma már azt vágok össze amit akarok(vicc volt).Szóval a klub szophat.Embert nincs kit felelősségre vonni.Holtakról meg jót vagy semmit.Maffiózó Moggi egyelő bánásmódja=hiába vette meg a digi a sugárzást,még bajnokság sem lesz:(
Azért a B az a legdurvább felvetés.Ahogy olvastam akkoriban a Juve ellen ennél sokkal konkrétabb dolgok voltak.Nekem nem sokat számított a 17en kívül az az ajándék Scudetto.Adják a Livornonak.

Ponthátrányból meg vernénk simán ezt a lúzer bagázst.Pontlevonás esetleg,sőt....de az már az idén is lehet.Nyerjük meg azt a BL-t mert ha be akarnak sározni,jövőre nem indulunk benne.
De már én sem értem,bár a fonal eddig sem volt meg nagyon:).Kíváncsi leszek a végre...ha csak nem titkosítják 100 évre:)

Baggio85 írta:http://www.goal.com/en/live-update/105/calciopoli-trial-live
Komax írta:Délután volt a Szériában c. műsor a SportTV-ben. Morattit kérdezték a szituról, hát nem úgy nézet ki mint aki össze lenne szarva az eseményektől.
Nemrég olvastam ezt a cikket: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... odhet.html
Ebben írnak dolgokat amik ha igazak eléggé nagy bajba vagyunk. Moratti nem hiszem, hogy annyira nyugodt, ha el akarja adni a klubot. Ha kiderülne valami, remélem nem sújtják a csapatot, olyan büntetéssel, mint anno a Juvét.
- Stankov
Családom ismerőse a múlt hétvégén tért haza Olaszo.bol.Elmondása szerint két verzio van az egyik ilyen félhivatalos amiről kint az újságok is írnak(és ezekből is csak fél információk jönnek kis hazánkba)ez alapján nem olyan "nagyon" súlyos a dolog max pénzbírság+ az a bajnoki cím elvétele ami igazából nem is volt a mienk.A másik verzió az mondjuk h szóbeszéd bár annál több mert több egymástól független környezetből hallotta az már durvább és ha ez bebizonyosodik akkor a kizárás a minimum de nem csak Inter részről hanem a pl Milanról is szó van mint kizárandó klub és 2-3 csapat rajtuk kivül.Az ügy lezárása állitólag a vb után fog sor kerülni.Egy elmélet szerint azért hagyták békén anno a csapatunkat h ne érdektelenödjön el a bajnokság.
- Crespo
Nia írta:Crespo írta:Fachetti ha jól tudom, a klub elnöke volt akkor. Valamikor 2004-ben Moratti lemondott, és Fachetti vette át a posztot, aztán mikor elhunyt, Moratti lett ismét az elnök.
Én is úgy tudom,rémlik inkább,hogy az elnök volt.Ezért nem értem végül is így a sztorit.Őt már úgysem lehet felelősségre vonni,ahogy "védekezni "sem tud.Meg az a kupa is sántít.Meg hol volt azelőtt a 2cd-nyi anyag.Ma már azt vágok össze amit akarok(vicc volt).Szóval a klub szophat.Embert nincs kit felelősségre vonni.Holtakról meg jót vagy semmit.Maffiózó Moggi egyelő bánásmódja=hiába vette meg a digi a sugárzást,még bajnokság sem lesz:(
Azért a B az a legdurvább felvetés.Ahogy olvastam akkoriban a Juve ellen ennél sokkal konkrétabb dolgok voltak.Nekem nem sokat számított a 17en kívül az az ajándék Scudetto.Adják a Livornonak.ööööööööö Sienanak:)
Ponthátrányból meg vernénk simán ezt a lúzer bagázst.Pontlevonás esetleg,sőt....de az már az idén is lehet.Nyerjük meg azt a BL-t mert ha be akarnak sározni,jövőre nem indulunk benne.
De már én sem értem,bár a fonal eddig sem volt meg nagyon:).Kíváncsi leszek a végre...ha csak nem titkosítják 100 évre:).Na de tényleg részemről ennyi erről.Úgysem értem.Szőke nő vagyok:)Meg mondtam már a B-ből is megnyerjük az A-t ugyan abban az évben:)
A B-be sorolásról a habzó szájú Juventus drukkerek álmodoznak, akik tudják, hogy másképp még pár évig elég kevés esélyük lenne a scudettora. Alap viszont, hogy elveszik tőlünk az ajándék scudettot, és attól függ, hogy hány pontot vonnak le tőlünk, hogy még mik derülnek ki. Ha az derül ki, hogy Moratti ugyanakkora maffiózó mint Moggi, akkor megyünk a B-be. Legalábbis ha korrekt az eljárás. De ez nem baj, mert ha elég csapat lép vissza, akár a B-ből is lehet BL-t nyerni.

Hogy az a 2 cédényi anyag hol lapult? Moggi informatikus bérencei laptopján talán, azóta próbálnak minél hitelesebb Moratti-hangot kreálni.

- kiscivis
Foyltassuk már 1 topikban ezt a dolgot, mert nem aarom két helyen ugynazt olvasni. 
Szóval legyen a Serie-A topik!

Szóval legyen a Serie-A topik!
- DSanton39
Kis-Kis írta:Nemrég olvastam ezt a cikket: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... odhet.html
Ebben írnak dolgokat amik ha igazak eléggé nagy bajba vagyunk. Moratti nem hiszem, hogy annyira nyugodt, ha el akarja adni a klubot. Ha kiderülne valami, remélem nem sújtják a csapatot, olyan büntetéssel, mint anno a Juvét.
ez ugyanaz csak magyarul, amit múltkor a goal.com lehozott, amiben ezen az Inter-Bologna meccs bíróküldésén rágódnak. nem is volt akkor meccs ami a vádakban áll, és nem Gabriele vezette, ennyi, innentől ezt se kell komolyan venni

- 20recoba
http://www.youtube.com/watch?v=ZXHQkOsv ... r_embedded
Csináltam egy vidit a közelgő bl-meccsek kapcsán remélem tetszeni fog
- zsizsi14
20recoba írta:http://www.youtube.com/watch?v=ZXHQkOsvKtE&feature=player_embedded
Szerintem nagyon jó lett

- Komax
Messit direkt hagytad ki.
Mondjuk ki az a Messi? 

- DSanton39
20recoba írta: http://www.youtube.com/watch?v=ZXHQkOsv ... r_embedded
nekem tetszik, a zene is illik hozzá. bár van egy érzésem hogy nem Eto'o és Ibra fogja eldönteni, hanem Messi.

- kiscivis
Öngólokat fog lőni? 

- interlaci
http://www.youtube.com/watch?v=ZXHQkOsv ... r_embedded
Nagyon jó lett!!Grat hozzá.Még annyi,hogy azt a képet be tudnád linkelni esetleg ami lezárja a vidit?A BIG MATCH-esre gondolok..nagyon faja kép:)Kösszi,és még1szer tényleg grat;)
- Lombardini
Lehet, hogy tudatlan a kérdésem de ki volt Raimondo Vianello? Az inter.it is megemlékezik róla valamint a facebook-on is beszélnek róla, búcsúztatják olaszok sőt a tuttointer.com-on is
- Nia
Én,mint filmrendező,forgatókönyvíró,tv-s személyiség hallottam róla.Hogy miért emlékeznek meg focis oldalon róla.Passz.Talán rendezett foci témájú filmeket is.Nem tudom.De az biztos híres Olasz volt.Bőven 80 felett járt már....
- Marco
Nem lehet h nagy Inter drukker volt?
- 20recoba
kösz a dícséreteket
a link a képhez : http://im.gg/uploaded/24112009-248960.png
- interlaci
kösz a dícséreteket
Kösszi,nagyon jól sikerült!:)
-
MUHHHAAHHHHAAAAA!!!!!! Ezen rendesen vigyorogtam...kiscivis írta:Öngólokat fog lőni?
FORZA INTER!!!
- Bombastico
Keresek néhány gólt az idei szezonból:
Milan-Inter -- Motta, Maicon, Stankovic
Inter-Catania -- Muntari, Sneijder
Livorno-Inter -- Maicon
Inter-Dinamo Kiev -- Stankovic, Samuel
Dinamo Kiev-Inter -- Sneijder
Előre is köszi aki tud segíteni. Youtube-os letöltés nem érdekel!
Livorno-Inter -- Maicon
- Marco
Bombastico írta:Keresek néhány gólt az idei szezonból:
Livorno-Inter -- Maicon
Inter.it-en fent szokott lenni tudtommal.
- Bombastico
Marco írta:Bombastico írta:Keresek néhány gólt az idei szezonból:
Livorno-Inter -- Maicon
Milyen minőségben és méretben? Mert nem csak megnézni akarnám hanem gépre/lemezre menteni.
- Marco
Bombastico írta:Marco írta:Bombastico írta:Keresek néhány gólt az idei szezonból:
Livorno-Inter -- Maicon
Milyen minőségben és méretben? Mert nem csak megnézni akarnám hanem gépre/lemezre menteni.
Nem tom megmondani. Nézz utánna az Inter.it-en. Nekem csak rémlik h régen lelehetett tölteni az Inter gólokat onnan.