Tommy írta:Nincsenek néger olaszok, pontosabban.
Non ci sono negri italiani. Előtte még valahogy másképp gondolkodtak...
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Tommy írta:Nincsenek néger olaszok, pontosabban.
BlueSky írta:A fentebb található videón hallható dolgok miatt a szövetség 15ezer euróra büntette a klubot.
Huhogás,Balo szidása,nincs fekete az olasz válogatottban,stb.
A juvet is megcseszték ugyan ennyire mert gyalázták a napolit.
Vicc...
Puttóállat írta:Tommy írta:Nincsenek néger olaszok, pontosabban.
Non ci sono negri italiani. Előtte még valahogy másképp gondolkodtak...
BlueSky írta:Sanszos a zártkapu,mert az a gyűlölet ami rázudúl min. Figo szintü lesz.
Tommy írta:Meglehet érteni miért utálja minden Inter szurkoló őt.
Süti írta:Tommy írta:Meglehet érteni miért utálja minden Inter szurkoló őt.
Meg lehet érteni, de aki ilyeneket kiabál az kétlem, hogy egyáltalán gondolkodik.
BlueSky írta:Inkább gondold át,hátha megbántod azt a férget
realevil írta:kb egesz meccsen kapta az ivet, de folyamatosan. ha golt lott volna biztos hogy kaptunk volna egy jo nagy buntetest. meg gondolom a banánok is repultek volna a palyara
R9. írta:realevil írta:kb egesz meccsen kapta az ivet, de folyamatosan. ha golt lott volna biztos hogy kaptunk volna egy jo nagy buntetest. meg gondolom a banánok is repultek volna a palyara
repült jó pár banán a pályára én kb 4-t láttam, meg több felfújható is volt amivel mutogattak
először vki huhogott mutatta a capo, hogy hagyjátok abba de a végén már nem szóltak
én is teljes erőből huhogtam
Marco írta:Én erre gondoltam h mit jelent:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/33946_10200247658988431_1222224953_n.jpg
BlueSky írta:Marco írta:Én erre gondoltam h mit jelent:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/33946_10200247658988431_1222224953_n.jpg
Nem akarok megint belebakizni a fordíttásba ugyh majd Tommy biztos leírja
Na akkor a büntetések: Inter 50000e
Balo:10000e
Pinci írta:BlueSky írta:Marco írta:Én erre gondoltam h mit jelent:
Nem akarok megint belebakizni a fordíttásba ugyh majd Tommy biztos leírja
Na akkor a büntetések: Inter 50000e
Balo:10000e
egy híres olasz énekes ( Vasco Rossi ) dalának egy részlete.
kb." Ha a szívemet megdobogtatod, az légzésem leáll"
Ha nem pontos elnézést kérek...
BlueSky írta:R9. írta:realevil írta:kb egesz meccsen kapta az ivet, de folyamatosan. ha golt lott volna biztos hogy kaptunk volna egy jo nagy buntetest. meg gondolom a banánok is repultek volna a palyara
repült jó pár banán a pályára én kb 4-t láttam, meg több felfújható is volt amivel mutogattak
először vki huhogott mutatta a capo, hogy hagyjátok abba de a végén már nem szóltak
én is teljes erőből huhogtam
Nem volt full tele a lelátó igaz?
Süti írta:Az ultráknál milyen a hangulat?
Nem láttam a csapatot, vagy a vezetőséget fikázó drapikat.
Ha juve bérencekkel van tele a vezetőség, miért csodálkozunk hogy ott tartunk ahol?! Moratti is egy balek,hogy ilyenekkel veszi magát körbe.Tommy írta:A képen Marco Fassone van aki jelenleg az Inter ügyvezető igazgatója, de régen a Juve-nél is dolgozott. A képen pedig egy juve szurkolók által készített poloval pózol vigyorogva, amin ez áll: Még mindig jobb egy szezon nulla címmel, mint egy életen át szánalmasnak lenni..