Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
PellerG írta:2017-2018
K: Handanovic, Radu, Berni
JH: Darmian, D'Ambrosio
KH: Miranda, Murillo, Blind, M.Sarr
BH: Santon, Dimarco, Miangue
KP: Joao Mario, Medel, Gnoukouri, Bazoer, Witsel (nyáron szabadon vihető, bár nagyon valószínű, hogy Juvés lesz)
SZ: Barbosa, Perisic, Berardi, Candreva
CS: Icardi, R.Martínez, Pinamonti
----------------------------------------------------------Handanovic
----------------------------------------Miranda-------------------------------Murillo
Darmian----------------------------------------------------------------------------------------------------------Blind
------------------------------------------------------------Witsel
-------------------------------Joao Mario------------------------------------------Bazoer
Berardi----------------------------------------------------Icardi------------------------------------------------Perisic
lucky0 írta:Srácok valaki nyugtasson meg hogy Benassit nem herdáltuk el, mert a Torinóban ma rúgta az 5. gólját belső középpályásként és mellette van egy gólpassza is. Visszavásárlási opció vagy valami közünk van még hozzá vagy végleg eladtuk?
alwin91 írta:lucky0 írta:Srácok valaki nyugtasson meg hogy Benassit nem herdáltuk el, mert a Torinóban ma rúgta az 5. gólját belső középpályásként és mellette van egy gólpassza is. Visszavásárlási opció vagy valami közünk van még hozzá vagy végleg eladtuk?
Abszolút nincs...
lucky0 írta:alwin91 írta:lucky0 írta:Srácok valaki nyugtasson meg hogy Benassit nem herdáltuk el, mert a Torinóban ma rúgta az 5. gólját belső középpályásként és mellette van egy gólpassza is. Visszavásárlási opció vagy valami közünk van még hozzá vagy végleg eladtuk?
Abszolút nincs...
Köszi az infót!Ebből is látszik nálunk a fejétől bűzlik a hal...
drrossgeller írta:PellerG írta:2017-2018
K: Handanovic, Radu, Berni
JH: Darmian, D'Ambrosio
KH: Miranda, Murillo, Blind, M.Sarr
BH: Santon, Dimarco, Miangue
KP: Joao Mario, Medel, Gnoukouri, Bazoer, Witsel (nyáron szabadon vihető, bár nagyon valószínű, hogy Juvés lesz)
SZ: Barbosa, Perisic, Berardi, Candreva
CS: Icardi, R.Martínez, Pinamonti
----------------------------------------------------------Handanovic
----------------------------------------Miranda-------------------------------Murillo
Darmian----------------------------------------------------------------------------------------------------------Blind
------------------------------------------------------------Witsel
-------------------------------Joao Mario------------------------------------------Bazoer
Berardi----------------------------------------------------Icardi------------------------------------------------Perisic
Jó az irány ez látszik, és igen hallani, hogy Berardi iránt még fogunk harcolni. Annyit jegyeznék meg, hogy Benega és Ansaldi kimaradt a leírásodból. Különben tetszik, véleményem szerint télen egy Bazoer, Blind/Darmian, M. Sarr hármassal bőven kiegyeznénk. (Blind univerzitása miatt inkább őt preferálnám, de őt szerintem nem engedi el Mou). Nyáron még Berardi jöhetne, illetve Dimarco vissza, és ez már a juvére is veszélyes lehetne.
bodimiki7 írta:Nálunk a jövő nagy Intere épül, tudjátok a projekt! Nem fér bele, hogy Benassi itt gyakoroljon, meg őszintén ki helyére is férne be? Melo, Kondogbia esetleg Brozovic? Ne vicceljünk már!![]()
PellerG írta:Cholo: 4-4-2
----------------------Handanovic
D'Ambrosio---Manolas--------Miranda----Mendy
Candreva----Gagliardini------J.Mario-----Berardi
-----------------Mbappe------Icardi
tomika431 írta:Szerintem ha Sabatini nem érkezik Ausilio képes lett volna leültetni a padra pl. F.Guidolin,Marco Giampaolo,M.Sousa,Zola,Luis Enrique,Zenga sorból valakit.
PellerG írta:A Romához 2 szezon óta írják Brozovicot, gondolom Spalletti számítana rá, hiába a lapok irományai...
Ugyanígy Murillot is feldobták már többször a fővárosban, nem hiszem, hogy ő távozna, inkább gyanús a balhésnak írt Miranda.
Perisicet meg több csapat is kinézte már, kérdés, Spalletti beáldozná e őt valakiért, vagy pont hogy rá akar építeni a kezdőben...
Sajnos a sokat emlegetett Ranocchia-Nagatomo páros távozásához sok reményt nem fűzök, őket alsó hangon 4 szezon óta írják biztos távozónak, aztán mindig azt vesszük észre, hogy nem hogy nem igazolnak el, az aktuális új edző épít is rájuk.
Bejövő oldalon sajnos nem tudom elképzelni, hogy az igen felkapott Mendy, Lemar, Fabinho, James, Nainggolan nevekből bármelyik is pont hozzánk vágyjon úgy, hogy BL-résztvevő csapatoktól vannak igen pénzes ajánlataik.
Di Maria neve tényleg jól cseng, voltak nagy szezonjai, de nem tudom így 30-hoz közeledve, erősen "pénzes" szerződéssel mit tudna még itt alkotni.
A francia vonalat mindig is támogattam, szerintem nagyon jó piac, a Kondogbia-eset ellenére is.
Abszolút örülnék a kiszemelt Diakhaby, Dalbert vonalnak (idevehetnénk még Tolissot, Fekirt, Cornet-et, Thauvint, Maxime Lopezt), de a napokban írt Digne-t is erősítésnek tartanám, Rómában kimondottan jól teljesített Spalletti alatt, a Barcánál meg csak a padot melegíti.
Én valami ilyesmi kezdőt érzek augusztus végére Spalletti 4-3-3 rendszerében:
---------------------Handanovic
D'Ambrosio---Diakhaby------Pepe---Dalbert/Digne
---------J.Mario-----Gagliardini---Brozovic
Bernardeschi----------Icardi-------------Di Maria
gianluca írta:Sziasztok!
Segítene nekem valaki eligazodni az új fiatal játékosaink ügyében? Voltak mindenféle hírek, hogy leigazoltuk X-et, Y-t (most itt az ilyen <20 éves kategóriára gondolok), de nekem elég kaotikus a dolog és nem tudom követni, hogy ki van itt meg ki nincs.
Van szó Emanuel Cecchiniről (Banfield), Nicolo Zanioloról (Entella), Facundo Colidioról (Boca) és Jens Odgardról (Lyngby), akiket leigazoltunk (ha minden igaz). Emellett a Genoa két fiataljával hoztak szóba minket meg talán még valami fiatal argentín gyerek rémlik.
Van valakinek erről konkrétabb infója? Köszönöm előre is.
drrossgeller írta:Szia!
Én az alábbiakat olvastam:
+Cecchinit mégsem hozzánk jön, hanem a hírek szerint a Malagába
+Zanioló és Odgard már nálunk van, ők ugye a primaverába jöttek
+Colidót is megvettük, de januárig marad a Bocában
+genovai fiatalok esetében nem hallottam semmi hivatalos dologról, de pár hírportál elég biztosra veszi
+Karamoh esetében állítólag közel a megegyezés, ő is maradna még a mostani csapatánál a Caennál
+több fiatal iránt is érdeklődünk még, de ott semmi konkrétumot nem olvastam még (pl. Roger Guedes)
Azert ez mar tul "eros" lenne egy BL-hez.JJ5 írta: ↑2018.03.18. 19:53 Jövőre megnéznék egy ilyesmi csapatot 4-3-1-2 ben mondjuk.
Handa
Cancelo-Skriniar-DE VRIJ-Dalbert
Brozovic-Gagliardini-Perisic
Rafinha
Icardi-L. MARTINEZ
Pad:
Padelli, Miranda, D'Ambro, Vecino, ....., Karamoh, .....
Ugye elég sok kérdés van jövőre: lesz-e BL, Icardi marad-e, érkezik-e L. Martinez és ezáltal 2 csatáros játék..
A fenti csapatom úgy nézzétek, hogy minden kérdésre IGEN a válasz!![]()
Perisicet én mindenképp megtartanám és a 4 fős középpálya bal szélén játszatnám, a Bologna ellen láthattuk ott. Edert és Candrevát viszont nem marasztalnám, ahogy Borját sem. Az ő pótlásukat kéne minőségen megoldani, az ő helyüket pontoztam ki a cseréknél.
J. Mário valószínűleg jön vissza nyáron, nem hiszem, hogy maradna a West Ham-nél, esetleg kaphatna egy esélyt, mert nagyon technikás és ha nem rá hegyezzük ki a támadás befejezést szerintem simán tudna húzóember lenni. Ez egy elég olcsó megoldás lenne. Másik, hogy elhozunk egy tehetséges játékost ligán belül: Praet, Jankto, Cristante, Barella, stb. Itt jól meg kéne fontolni, mert kb Vecino is pont ebbe a kategóriában volt tavaly, aztán olyan sokra nem mentünk vele sem, de legalább egy plusz ember kell a középpályára, aki képes minőséget hozzá tenni.
Elől lehet nem is szélső kéne, ha ugye 2 csatározunk. Itt is lenne olcsó megoldásomKonkrétan itt is házon belül: Pinamonti, Colidio és Odgaard személyében van 3 nagyon tehetséges középcsatárunk a Primaverában, de ugye necces, mert ki tudja hogy muzsikálnának. Bár ha meg sem kapják az esélyt nem derülne ki.. ilyenkor eszembe jut Balotelli hogy berobbant vagy most Cutrone.. Másik, hogy mégis szélsőt hozunk és akkor Bernard valóban jó lehetne.
Amúgy én már egy Martinez-De Vrij kettőssel is nagyon elégedett lennék, mert ők legalább minőséget képviselnek. Ahogy volt is róla szó itt a fórumon, hogy nem kell 10 új arc, csak 2-3, akik tényleg javítani tudnak az eddigi kereten. Középpályára mindenképp kell valaki, aki lehetne mondom J. Mário is, előre meg akkor maradhat a Candreva/Éder közül valaki plusz egy Primaver csatár!![]()
Ez egy igencsak "földön maradós" csapat lettJJ5 írta: ↑2018.03.18. 19:53 Jövőre megnéznék egy ilyesmi csapatot 4-3-1-2 ben mondjuk.
Handa
Cancelo-Skriniar-DE VRIJ-Dalbert
Brozovic-Gagliardini-Perisic
Rafinha
Icardi-L. MARTINEZ
Pad:
Padelli, Miranda, D'Ambro, Vecino, ....., Karamoh, .....
Ugye elég sok kérdés van jövőre: lesz-e BL, Icardi marad-e, érkezik-e L. Martinez és ezáltal 2 csatáros játék..
A fenti csapatom úgy nézzétek, hogy minden kérdésre IGEN a válasz!![]()