A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- interfan
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Nem csak Zhang dontese a legujabb hirek szerint Inzaghi maradasa legalabb a szezon vegeig, hanem a jatekosok is egyszemelyben kialltak Inzaghi mellett.
Valamint azt is elmondtak a vezetesnek, hogy Chivut nem tartjak alkalmasnak az Inter edzojenek.
Zhang donteset a jatekosok is megerositettek, akik semmikeppen nem szeretnenek edzovaltast.
Valamint azt is elmondtak a vezetesnek, hogy Chivut nem tartjak alkalmasnak az Inter edzojenek.
Zhang donteset a jatekosok is megerositettek, akik semmikeppen nem szeretnenek edzovaltast.
-
Abszolút egyetértek Francesco állitásával!
Jelenleg nagyobb klubbok ,rendezett háttérrel, sztár játékosokkal nem tudnak maradandót alkotni, lásd PSG, M City. Stb . Talán a Real M , és a Bayern . De a Bayernnél is meg lehet nézni az állandó telhetetlenséget, elkülték a jó edzőt , hozták papíron jobbat ,majd egy hét alatt elbuknak mindent. Kloppnak 3 év kellet mire a Poolt vissza hozta , most ismételten hol van . Be kell ismerni középszer csapat, középszer edző, rendezetlen tulajdonos. Ebben ennyi van és nem több. Bőven túl teljesített. Ha rendeződik a háttér, akkor lehet álmodni , addig szerintem felesleges. (Ez a saját gondolatom, nem szállnék senkivel vitába , hogy miért)
Jelenleg nagyobb klubbok ,rendezett háttérrel, sztár játékosokkal nem tudnak maradandót alkotni, lásd PSG, M City. Stb . Talán a Real M , és a Bayern . De a Bayernnél is meg lehet nézni az állandó telhetetlenséget, elkülték a jó edzőt , hozták papíron jobbat ,majd egy hét alatt elbuknak mindent. Kloppnak 3 év kellet mire a Poolt vissza hozta , most ismételten hol van . Be kell ismerni középszer csapat, középszer edző, rendezetlen tulajdonos. Ebben ennyi van és nem több. Bőven túl teljesített. Ha rendeződik a háttér, akkor lehet álmodni , addig szerintem felesleges. (Ez a saját gondolatom, nem szállnék senkivel vitába , hogy miért)
- Festa
Jó lenne ha ezt a pályán is megmutatnánk.Abban egyet értek velük,hogy Chivu nem lenne előrelépés.interfan írta: ↑2023.04.17. 11:24 Nem csak Zhang dontese a legujabb hirek szerint Inzaghi maradasa legalabb a szezon vegeig, hanem a jatekosok is egyszemelyben kialltak Inzaghi mellett.
A Benfica ellen valamilyen eredménnyel a szokásos 0-1 is az,de tovább megyünk utána pedig megkapjuk a 125.esélyt,hogy felálljunk a padlóról.
Mondjuk ha 19-én délelőtt kiderül,hogy a juventus visszakapta az elvett 15 pontot akkor azért az még okozhat még nagyobb káoszt a fejekben.
- Cupi
Most lehet pesszimista leszek de ha a juve visszakapja a pontjait akkor nekünk anniy a BL hely....10% esélyt adok arra mégis meglesz.....
- Festa
Ha visszakapják akkor nekünk nincs BL helyezés.Mondjuk ki így nyiltan.
Azért egy olyan csavar tetszene, hogy visszakapják a 15 pontot és utána kizárják a nemzetközi kupákból őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2023.04.17. 14:55-kor.
- brecsinho
Abszolút egyetértek, ahogy Francescoval is, lehet itt álmodozni, de a valóság az, hogy a klub 2éve zuhan a lejtőnRolinter írta: ↑2023.04.17. 11:54
Be kell ismerni középszer csapat, középszer edző, rendezetlen tulajdonos. Ebben ennyi van és nem több. Bőven túl teljesített. Ha rendeződik a háttér, akkor lehet álmodni , addig szerintem felesleges. (Ez a saját gondolatom, nem szállnék senkivel vitába , hogy miért)

A most visszasírt "sztáredző" volt az első, aki elhagyta a süllyedő hajót, mikor eladtuk a csúcson lévő Hakimit és Lukakut 100+ milliókért. Lecseréltük őket Dzekora meg Dumfriesra,hoztunk egy viszonylag kezdő edzőt, aki eddig egy klubnál dolgozott és elvártuk, hogy mindent nyerjen meg ,plusz rendet tartson a káoszban.
Ezek után behúztuk a szuperkupát és a coppát is döntőkben juve veréssel, majd 10év után nyolcaddöntő a Bl-ben, ahol az Anfielden is szépen helyt állunk. A bajnokságban döcögős kezdés után nyomunk egy hosszú győzelmi szériát és a téli szünet előtt átveszzük a vezetést. Tavasszal szinte végig 1. vagy 2. helyen nyomjuk, de elég drámaian és amatőr módon (Derbyn vezetésről zakó, Dzeko és Lautaro több hetes gólcsendjei, covidhiszti miatt április végére halasztott meccsen Radu öngólja, ami után persze a milan "elég érdekesen" az összes meccset behúzza stb.),valahogy sikerül a végén elcseszni és "csak" a 2. helyen végzünk. Összességében a nyári történések után ezt akár bravúros első szezonnak is lehetne nevezni, ha Inzaghinak több rutinnal és kis szerencsével a scudetto is megvan, akár álomszezonnak is.
Sajnos ami ebben az évben történik, az már nem annyira álom, az a valóság...ebben mindenki benne van, kezdve a tulajjal, aki képtelen megfelelő anyagi hátteret biztosítani, bírósági ügyek folynak ellene és nem hajlandó félreállni, igazából arra sincs pénze, hogy kirúgja az edzőt és hozzon egy másikat... Aztán amit művel a vezetőség: ingyen bukjuk Skriniart, ahelyett, hogy nyáron 50m eladjuk és hozzunk mondjuk egy Bremert, elengedünk egy ingyen Dybala dealt, eladjuk Casadeit, akinek az ára kb fedezi amit Sancheznek, meg Vidalnak utalunk,hogy menjenek el, de azért szarakodunk 1-2m miatt hónapok óta Bastonival, Lukakut visszahozzuk, majd elmondjuk minden szarnak és alig várjuk, hogy visszamenjen, de Dzekoval akarunk hosszabbítani stb. Azért valljuk be, ők sincsenek a helyzet magaslatán..
A bajnokságban elért eredményünk valóban szégyen és nincs rá mentség, ezért az edzőnek vállalni kell a felelősséget, viszont a BLben és a kupában még állunk, ha mindkettőben döntőbe vezeti a csapatot, akkor már vigye végig, nem hiszem, hogy bármi változna, ha Zenga vagy Chivu leül a padra. Holnap jussunk tovább, aztán majd utána lehet a döntőről is álmodozni...
Ez a suning projekt behalt,max egy szép búcsú lehet még idén, de nyáron legyen új tulaj ,edző, vezetőség meg koncepció, mert még egy ilyen káosz szezon után nem tudom hány évig fog tartani megint talpra állni...
- Stankov
Szerintem simán benne van hogy UEFA nem engedi őket.Festa írta: ↑2023.04.17. 12:50Ha visszakapják akkor nekünk nincs BL helyezés.Mondjuk ki így nyiltan.
Azért egy olyan csavar tetszene, hogy visszakapják a 15 pontot és utána kizárják a nemzetközi kupákat.
FFP ellen is komolyan vétettek
-
Sziasztok!
Honnan vesszük ennyire készpénznek, hogy a Juve visszakapja a levont pontokat? A levonás óta kiderült, hogy még nagyobb a sz.r az egész ügy körül, plusz én még életemben nem hallottam olyat, hogy egy csapat visszakapta volna a levont pontokat.
Nyilván ők azt fogják nyilatkozni, hogy ez jogtalan és hamarosan visszakapják, hogy így próbáljanak nyomást gyakorolni.
Persze ettől még szégyen amit a bajnokságban művelünk. És nagyon remélem, hogy végre lesz egy normális új tulajdonos, aki rendezett hátteret biztosít, mert így, azért rohadtul nem lehet egyszerű teljesíteni.
Honnan vesszük ennyire készpénznek, hogy a Juve visszakapja a levont pontokat? A levonás óta kiderült, hogy még nagyobb a sz.r az egész ügy körül, plusz én még életemben nem hallottam olyat, hogy egy csapat visszakapta volna a levont pontokat.
Nyilván ők azt fogják nyilatkozni, hogy ez jogtalan és hamarosan visszakapják, hogy így próbáljanak nyomást gyakorolni.
Persze ettől még szégyen amit a bajnokságban művelünk. És nagyon remélem, hogy végre lesz egy normális új tulajdonos, aki rendezett hátteret biztosít, mert így, azért rohadtul nem lehet egyszerű teljesíteni.
- interfan
Persze lehet naiv vagyok, es tulsagosan optimista, de en akkor is tartom, hogy fuggetlenul a Juve 15 ponttol, nekunk nagyon minimum illene megelozni a Roma-Milan parost.
En biztosan nem jelentenem ki most az, hogy ha a Juve visszakapja a 15 pontot, akkor 100% hogy nekunk nem lesz BL hely.
Van meg 8 fordulo, kozel sincs meg ennek vege.
Persze 0 pont minden kis szar csapat ellen, ez ok, de en tovabbra is hiszem azt, hogy ez majd szepen atfordul.
(Nagyon sok meccs total mas lett volna, ha azokat a bizonyos 100%-os helyzeteket berugjuk)
Sem a Romanak, sem a Milannak nem konnyu a sorsolasa a maradek 8 bajnokira:
- Roma:
Atalanta (V)
Milan (H)
Monza (V)
Inter (H)
Bologna (V)
Salernitana (H)
Fiorentina (V)
Spezia (H)
- Milan:
Lecce (H)
Roma (V)
Cremonese (H)
Lazio (H)
Spezia (V)
Samp (H)
Juve (V)
Verona (H)
- Inter:
Empoli (V)
Lazio (H)
Verona (V)
Roma (V)
Sassuolo (H)
Napoli (V)
Atalanta (H)
Torino (V)
En nem latom azt, hogy a Roma sorsolasa barmivel konnyebb, sot..
Lehet lesz Napoli nekunk, de addigra boven-boven hivatalosan is bajnokok lesznek, szoval sok tet nem lesz pl nekik.
En hiszek benne, egyszer atfordul ez nalunk, es elkezdenek jonni az eredmenyek.
Tovabbra is tartom, ilyen vicc Zenga es Chivu csak roszabb lehetne, foleg ugy hogy allitolag a jatekosok sem kernek beloluk, es 100%-ban Inzaghi mellett vannak.
-
Mindezt összefoglalva részben igazad van, de csak részben.Francesco írta: ↑2023.04.17. 10:04 A leírtak, nyilatkozatok nagyon nagy részével egyetértek. A BL az BL és ameddig tudsz menni addig arra kell koncentrálni.
Inzaghi ahogy írtam korábban korlátolt, csökönyös, mint minden edző. És egy taktikát erőltet, mint a legtöbb edző. Sokszor szarul cserél, mint sok edző. Igazolásairól nem is beszélve.
Viszont elvitathatatlan, hogy egy csődközeli (még ha technikailag más is a helyzet) helyzetben vette át a csapatot. Nézzük pontokba szedve:
1. Lelépett a sztár edző
2. Eladták Lukaku-t, Hakimi-t és elmenet Eriksen
3. Nem volt pénz igazolni
4. A játékosok morálja a fentiektől nyilván zuhant
5. Elengedték Perisic-et aki a legjobb volt
6. Visszahoztak egy nulla Lukaku-t
7. Elherdálták Skriniar-t
8. Folyamatos tulajdonosi problémák
9. Rendezetlen háttér
10. Továbbra sem igazolni, hanem eladni kell
11. Botrány szezonbéli szereplés
12. Folyamatos nyomás a sajtó részéről
13. Nulla csatárteljesítmények
14. Folyamatos okoskodás a menedzsment részéről
Ellenben:
1. Kezdetben szebb, támadóbb foci
2. BL továbbjutás
3. Olasz szuperkupa győzelem
4. Olasz kupa győzelem
5. Szoros második hely
6. Olasz Szuperkupa győzelem
7. BL negyeddöntő és még versenyben
8. Olasz kupa negyeddöntő és még versenyben
9. Versenyben a 4. helyért
Így azért messze nem akkor lúzer Inzaghi, mint ahogy beállítjuk.
Amivel személy szerint semmiképpen nem értek egyet, az az 5. és a 9. pont. Egy kicsit az optimista impotens jut eszembe erről: "De szépen lóg!"
5. A szoros 2. hely csodaszép lenne, ha pl. 10 pontos hátrányból sötét lóként futottunk volna be egy óriási hajrával. De nem . Címvédőként, kb. 8 pontos előnyt elherdálva, egy rettenetesen hullámzó teljesítményű, a mienknél egy nagyságrenddel gyengébb Milan ellenében ELBUKTUK a bajnoki címet. Egy jó edzővel a tavalyi bajnokságot 10-12 pont előnnyel hoztuk volna (mint egy évvel korábban Contéval)
9. Jelenleg az 5. helyen pislogunk, mint a miskolci kocsonyában a béka. Ami rossz eseteben (ma este egy 2+ gólos Atalanta győzelem + a ruBe 15 pontos hátszele), máris a 7. hely. Értem én, hogy csak 2 pontra van a Milan (ma), meg sosem adjuk fel, de akkor is. Ha a száraz tényeket nézzük, akkor Inzaghi egy bajnokcsapatból csinált először egy lúzer ezüstérmest majd egy 5. helyezettet (jó esetben 4.-et). Ez minden csak nem felfelé ívelő tendencia.
A két Szuperkupától nem esnék hanyatt, mert az kb. semmit nem ér. Jól mutat a vitrinben, szép fényes. meg adnának érte valamennyit a színesfém-gyűjtögetők, ám Scudettótól, de még az olasz kupától is fényévekre van a jelentősége. Kb azért jelent bármit, mert Olaszország két legutálatosabb csapatával szemben szereztük meg.
A Coppa Italia meg kb akkor ér valamit, ha megnyered. Ha - ne adja isten - a rabok kiütnek minket, akkor 1 év múlva már senki nem emlékszik arra, hogy elődöntőt játszottunk.
Inzaghi egyetlen teljesítménye, amit el kell ismerni, hogy a csapatot előbb a nyolcad-, majd a negyeddöntőig segíti (és remélhetőleg még tovább) a BL-ben, amivel igen komoly anyagi hasznot hajt. És ennyi. Ugyanakkor a negyeddöntőt más edzők is elérték velünk, mégsem emlegették magukat a legendák között.
A legfontosabb sorozatban viszont már a második évben mond csődöt, egyre nagyobb mértékben és ez - amennyiben lemaradunk a BL-ről - olyan anyagi kárt okoz, hogy az jóval túlkompenzálja az idei BL pozitív szaldóját. Aminek a következményeit még csak el sem tudjuk képzelni abban az esetben, ha a kínaiak maradnak. Szerintem Inzaghi inkább rombolt mint épített és én károsnak érzem a munkáját, semmint pozitívnak.
De természetesen tiszteletben tartom a véleményed. A lényeg, hogy FORZA INTER és legyen meg valahogy az a nyomorult 4. hely.
-
Tök igaz amit írsz, csak arra céloztam, hogy szeritnem Inzaghi valós képességeit nehéz úgy megítélni, hogy nem optimális a háttér. Sokszor írjuk, hogy ha egy meccsen kihagy a csatár 5 ordító helyzetet akkor nincs jó napja, ha folyamatosan ez van az az edző felelőssége. Ezzel sem értek egyet, mert ez pszichológiai történet, amire vannak a nagy kluboknál szakemberek. Nem minden edző Conte, vagy Mourinho féle motivátor mégis lehetnek sikeresek. Az, hogy tavaly elbuktunk szeritnem nem történik meg, ha maradnak azok akik elmentek és rendezett a háttér. De ezt sosem tudjuk meg persze. Idén pedig szintén nem itt lennénk, ha belőnénk a helyzeteink egy negyedét (akkor kb 9 ponttal lenne több). De sajnos kimaradnak. Előrelépés, fejlődés viszont ahogy írod nincs, vagyis van csak vissza. Játékban sem azt hozzuk és egyénekre lebontva is elképesztő a visszaesés, viszont ezt sem tudom csak Inzaghi számlájára írni. Én azért megnézném, hogy egy olyan kerettel és anyagi háttérrel, ami jöttekor még majdnem megvolt mit kezdett volna.
- vaskalap
Szerintem egy edzőt az eredményei minősítenek.A liga egyik legjobb keretével(ha nem a legjobb)ez az idei teljesítmény nagyon kevés.Jelenleg 5.-ek vagyunk(estére ez változhat is),a BL hely úszik el.Ha az utolsó 5 meccs eredményeit nézzük a 19. helyen állunk.Akárhogy is nézem,ez kevés egy Inter kispadon.A BL-el meg ne példálozzunk,noha én is örülök az eredményeknek,de nagy mák is kellett az idei szerepléshez(Porto meccs,sorsolás)
-
Én amúgy bármekkora bolondságnak hangzik elhoztam volna Dárdait. Tűzoltásban a legjobbak között van és szerintem kijózanítóan hatott volna az őszinte alkata a klubon belül. Biztosan helyretett volna egykét alakot az öltözőben is és kétlem hogy horribilis fizut kért volna.
-
Ok igazad van, ha megnyerjük a BL-t akkor is ez lesz a véleményed? 10 éven keresztül évente cseréltük az edzőket kb. Mit értünk el vele? Azzal a kerettel, amivel Spal meg a többiek 6.-ak lettek azzal Conte se nyert volna bajnokságot. Nem elég a jó edző, ha a többi dolog nem optimális. De ez csak az én véleményem. Egyszer olvastam Kahlil Gibran A próféta c. könyvét, nyilván helyezzük konteksztusba, de egy dolgot idéznék:vaskalap írta: ↑2023.04.17. 19:21 Szerintem egy edzőt az eredményei minősítenek.A liga egyik legjobb keretével(ha nem a legjobb)ez az idei teljesítmény nagyon kevés.Jelenleg 5.-ek vagyunk(estére ez változhat is),a BL hely úszik el.Ha az utolsó 5 meccs eredményeit nézzük a 19. helyen állunk.Akárhogy is nézem,ez kevés egy Inter kispadon.A BL-el meg ne példálozzunk,noha én is örülök az eredményeknek,de nagy mák is kellett az idei szerepléshez(Porto meccs,sorsolás)
"Az igazak nem választhatók szét az igaztalanoktól, sem a jók a gonoszoktól;
Mert együtt állanak ők a nap orcája előtt, miképpen a fekete szál és a fehér szál a szőttesben.
És amikor a fekete szál elszakad, a takács az egész szőttest megvizsgálja, s nemkülönben a szövőszéket is."
-
Én mindenesetre szívesen látnálak téged a csapatnál sportpszichológusként. Már szinte látom is magam előtt Correa átszellemült arcát, ahogy hallgattja az idézeteidet!Francesco írta: ↑2023.04.17. 19:43 Ok igazad van, ha megnyerjük a BL-t akkor is ez lesz a véleményed? 10 éven keresztül évente cseréltük az edzőket kb. Mit értünk el vele? Azzal a kerettel, amivel Spal meg a többiek 6.-ak lettek azzal Conte se nyert volna bajnokságot. Nem elég a jó edző, ha a többi dolog nem optimális. De ez csak az én véleményem. Egyszer olvastam Kahlil Gibran A próféta c. könyvét, nyilván helyezzük konteksztusba, de egy dolgot idéznék:
"Az igazak nem választhatók szét az igaztalanoktól, sem a jók a gonoszoktól;
Mert együtt állanak ők a nap orcája előtt, miképpen a fekete szál és a fehér szál a szőttesben.
És amikor a fekete szál elszakad, a takács az egész szőttest megvizsgálja, s nemkülönben a szövőszéket is."

- hvmetal
Nem semmi . 

-
Azzal, hogy a miénk lenne a legerősebb keret nem feltétlenül értek egyet. Semmivel sem erősebb mint a Roma, Milan, Lazio vagy akár a Juventus kerete. Csak mi hisszük azt. A keret 30+ . Nem hiába Barellán , Bastonin ,Onanán kívül a többi játékos nem kell senkinek. Nem lehet értékesíteni rajtuk kívül senkit . Túl sok a ballaszt . Reálisan nézve, szerintem a bajnokságban a helyezés tükrözi az állapotokat. A BL-ben illetve a kupában, hogy idáig jutottunk ez ajándék. De mindentől függetlenül ha 10. -ek lennénk, akkor is büszke Inter szurkoló vagyok.
-
Látom átjött. Szóval a lényeg, hogy baromira nem Inzaghi a legfőbb gondunk. Sőt ő a sokadik.
Amíg nem rakjuk rendbe a többit, addig felesleges ide még egy Klopp is, mert vele sem lennénk előrébb.
Zhangnak el kell adnia a klubot.
Tőkeerős tulajdonos kell aki garantálni tudja a folytonosságot.
Igazolások kellenek, mert tele vagyunk futottak még kategóriával.
Ha ezek megvannak, akkor kell edzőt cserélni. Azt meg felejtsük el, hogy hozunk valakit és neki igazolunk, sosem működött.
Ha az előbbiek megvalósulnak én is leváltanám Inzaghit, de mellette sajnálnám is, hogy nem volt meg a lehetősége, hogy rendezett keretek között, erős csapata legyen. De váltani kellene.
Így viszont a totál káoszba felesleges váltani, mert egyrészt komoly edző szezon közben, ilyen adottságokkal rendelkező csapatot nem vesz át BL ide vagy oda, másrészt nem futott még le a szezon, nem garancia, hogy egy Ranieri behozna minket a 4. helyre.
Inzaghit mostmár nem szabad elküldeni, ha 10 fordulóval ezelőtt küldik el az rendben van, ha a szezon végén az is, de ilyenkor eszement dolog lenne.
Mellesleg, ha sport pszichológus lennék és Correával kellene beszélgetnem, akkor elmondanám neki, hogy a Kisvárdában ukrán útlevéllel még lehet jövője, de ide baromi kevés.
Amíg nem rakjuk rendbe a többit, addig felesleges ide még egy Klopp is, mert vele sem lennénk előrébb.
Zhangnak el kell adnia a klubot.
Tőkeerős tulajdonos kell aki garantálni tudja a folytonosságot.
Igazolások kellenek, mert tele vagyunk futottak még kategóriával.
Ha ezek megvannak, akkor kell edzőt cserélni. Azt meg felejtsük el, hogy hozunk valakit és neki igazolunk, sosem működött.
Ha az előbbiek megvalósulnak én is leváltanám Inzaghit, de mellette sajnálnám is, hogy nem volt meg a lehetősége, hogy rendezett keretek között, erős csapata legyen. De váltani kellene.
Így viszont a totál káoszba felesleges váltani, mert egyrészt komoly edző szezon közben, ilyen adottságokkal rendelkező csapatot nem vesz át BL ide vagy oda, másrészt nem futott még le a szezon, nem garancia, hogy egy Ranieri behozna minket a 4. helyre.
Inzaghit mostmár nem szabad elküldeni, ha 10 fordulóval ezelőtt küldik el az rendben van, ha a szezon végén az is, de ilyenkor eszement dolog lenne.
Mellesleg, ha sport pszichológus lennék és Correával kellene beszélgetnem, akkor elmondanám neki, hogy a Kisvárdában ukrán útlevéllel még lehet jövője, de ide baromi kevés.
-
Szép kis botrány lesz itt megint...A RAI3 kiadta a REPORT című műsorát, ahol sok mindent tisztáznak és részletek derülnek ki 2006-ból. Hát reméljük utólag nem büntetnek minket, szívják csak a Juve vérét továbbra is Olaszországban.
Amit sejteni lehetett már eddig is, mi és a többi olasz csapat is bőven benne volt a botrányban.
Mondjuk 17 évvel később kizárt, hogy bárkit is büntessenek majd.
https://football-italia.net/calciopoli- ... dia-leaks/
https://football-italia.net/carraro-tol ... -juventus/
https://www.calciomercato.com/news/repo ... tto--79917
Amit sejteni lehetett már eddig is, mi és a többi olasz csapat is bőven benne volt a botrányban.
-
Bár ahogy frissítik a cikket, leginkább mi voltunk még benne.Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:53 Szép kis botrány lesz itt megint...A RAI3 kiadta a REPORT című műsorát, ahol sok mindent tisztáznak és részletek derülnek ki 2006-ból. Hát reméljük utólag nem büntetnek minket, szívják csak a Juve vérét továbbra is Olaszországban.
Prosecutor Lepore:
-
Gondolom fizetett hirdetés (amellett, hogy nyilván mi is tettünk dolgokat), hiszen holnap ítélet a Juve ügyében. Nyilván nem véletlen az időzítés.Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:53 Szép kis botrány lesz itt megint...A RAI3 kiadta a REPORT című műsorát, ahol sok mindent tisztáznak és részletek derülnek ki 2006-ból. Hát reméljük utólag nem büntetnek minket, szívják csak a Juve vérét továbbra is Olaszországban.
Ha az Inter jött volna a sorban rögtön a Juve után, akkor nem adják oda a bajnoki címet. Vannak itt azért logikai problémák, plusz nulla konkrétum csak zavarkeltés. Adják vissza a Juve 15 pontját és mehet minden tova.
-
Én is ugyanerre gondoltam az időzítéssel kapcsolatban, mindenesetre az biztos, hogy sokkal durvább botrány lehetett, mint amiről a hétköznapi szurkolók tudnak.Francesco írta: ↑2023.04.18. 00:05Gondolom fizetett hirdetés (amellett, hogy nyilván mi is tettünk dolgokat), hiszen holnap ítélet a Juve ügyében. Nyilván nem véletlen az időzítés.Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:53 Szép kis botrány lesz itt megint...A RAI3 kiadta a REPORT című műsorát, ahol sok mindent tisztáznak és részletek derülnek ki 2006-ból. Hát reméljük utólag nem büntetnek minket, szívják csak a Juve vérét továbbra is Olaszországban.
Ha az Inter jött volna a sorban rögtön a Juve után, akkor nem adják oda a bajnoki címet. Vannak itt azért logikai problémák, plusz nulla konkrétum csak zavarkeltés. Adják vissza a Juve 15 pontját és mehet minden tova.
Múltkor küldtem egy cikket ahol, egy (ha jól emlékszem) amerikai oknyomozó Milan szurkoló írt. Nagyon részletesen kiderítette, hogy mennyire undorító volt, amit a két milánói klub csinált 2006-ban és mekkora politikai befolyással tusolták el az ügyet, amiben Berlusconi és Galliani volt a fő bűnös. (Tőlünk pedig Moratti és Facchetti.)
Szegény Facchetti is pont a botrány után halt meg. Moratti pedig évekig azzal védekezett, hogy hagyja már mindenki ezt az ügyet Facchetti emléke miatt is.
Közben úgy néz ki a Lazio is bőven benne volt...
-
Te vagy túl fiatal vagy, vagy túl feledékeny.Anonym alkesz írta: ↑2023.04.18. 00:10
Én is ugyanerre gondoltam az időzítéssel kapcsolatban, mindenesetre az biztos, hogy sokkal durvább botrány lehetett, mint amiről a hétköznapi szurkolók tudnak.
Múltkor küldtem egy cikket ahol, egy (ha jól emlékszem) amerikai oknyomozó Milan szurkoló írt. Nagyon részletesen kiderítette, hogy mennyire undorító volt, amit a két milánói klub csinált 2006-ban és mekkora politikai befolyással tusolták el az ügyet, amiben Berlusconi és Galliani volt a fő bűnös. (Tőlünk pedig Moratti és Facchetti.)
Szegény Facchetti is pont a botrány után halt meg. Moratti pedig évekig azzal védekezett, hogy hagyja már mindenki ezt az ügyet Facchetti emléke miatt is.
Közben úgy néz ki a Lazio is bőven benne volt...
Még a végén kiderül, hogy az Internek fújtak... Te atyaúristen

Ceccarini és társai pedig Inter szurkolók voltak...
Csak vissza kellene nézned az összefoglalókat azokból az időkből.
Na ne vicceljünk már!
- Inter101
Ja mindenki benne volt csak éppen állandóan a Juventus nyert...... Milyen elonyszerzes az ahol semmilyen előnyöd nincs?? Persze mindenki benne volt......... Ezt csak a Juventus drukkerei hiszik és hangoztatják!!
-
Úgy-úgy!
Meg ahogy Francesco is írtabb feljebb, nyilván nem véletlen az ügy "bedobásának" időzítése.
Úgy látom a zebra karámban az arcok változhatnak, de a módszerek a régiek...
-
Nekem mindegy, csak ne büntessenek és járassanak le minket. Van elég problémánk.
- vaskalap
Több tucat feljelentést tettek azóta is és semmi nem történt,hagyjuk ezt.
- Festa
Milyen érdekes,hogy pont 19-e előtt ment le ez a műsor..Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:57Bár ahogy frissítik a cikket, leginkább mi voltunk még benne.Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:53 Szép kis botrány lesz itt megint...A RAI3 kiadta a REPORT című műsorát, ahol sok mindent tisztáznak és részletek derülnek ki 2006-ból. Hát reméljük utólag nem büntetnek minket, szívják csak a Juve vérét továbbra is Olaszországban.
Prosecutor Lepore:"Espresso magazine reported the wiretaps. Suddenly, all those phones were shut down and all we were left with was Juventus. We have our suspicions about who leaked. If we had been able to continue the investigation, Inter were next in line after Juve.”
Nem hiszek a véletlenekben.Készítik elő a 15 pont visszadását?
Egyébként tartom,hogyha az UEFA kizárja őket a nemzetközi kupákbòl őket akkor a hajókra kenhetik a visszakapott pontjaikat
-
Az UEFA döntése mikor derül ki?Festa írta: ↑2023.04.18. 10:47Milyen érdekes,hogy pont 19-e előtt ment le ez a műsor..Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:57Bár ahogy frissítik a cikket, leginkább mi voltunk még benne.Anonym alkesz írta: ↑2023.04.17. 23:53 Szép kis botrány lesz itt megint...A RAI3 kiadta a REPORT című műsorát, ahol sok mindent tisztáznak és részletek derülnek ki 2006-ból. Hát reméljük utólag nem büntetnek minket, szívják csak a Juve vérét továbbra is Olaszországban.
Prosecutor Lepore:"Espresso magazine reported the wiretaps. Suddenly, all those phones were shut down and all we were left with was Juventus. We have our suspicions about who leaked. If we had been able to continue the investigation, Inter were next in line after Juve.”
Nem hiszek a véletlenekben.Készítik elő a 15 pont visszadását?
Egyébként tartom,hogyha az UEFA kizárja őket a nemzetközi kupákbòl őket akkor a hajókra kenhetik a visszakapott pontjaikat
- Stankov
Nagyon szét offoljuk de itt jött szóba.
Nem is értem ezt a 15 pontot. Miért pont annyi?
Így készülhetnek rá akár mi is lesz az ítélet.
Hagyni kellett volna a bajnokságot pont levonás nélkül menni és végén hozni egy ítéletet.
Ment volna a zugolodás ,de közbe 1-1 nyilatkozat akár pont levonás, pénzbírság, kizárás, kilátásba helyezzéssel.
Az lett volna az igazi bűnti hogy az egész szezont bizonytalanságba játsszák le.
Szezon végén meg pontoktol függetlenül 10. helyre visszasorolás
Nem is értem ezt a 15 pontot. Miért pont annyi?
Így készülhetnek rá akár mi is lesz az ítélet.
Hagyni kellett volna a bajnokságot pont levonás nélkül menni és végén hozni egy ítéletet.
Ment volna a zugolodás ,de közbe 1-1 nyilatkozat akár pont levonás, pénzbírság, kizárás, kilátásba helyezzéssel.
Az lett volna az igazi bűnti hogy az egész szezont bizonytalanságba játsszák le.
Szezon végén meg pontoktol függetlenül 10. helyre visszasorolás
- interfan
Ravezzani:
Az Internel tovabbra is a legnagyobb problema a tulajdonos.
Ami az Inter korul zajlik a tulajdonosa miatt, az roppant rombolo az egesz Interre nezve.
Ha Inzaghi bejon a BL helyen, megnyeri az Olasz Kupat, megis kirugjak, akkor o lesz az uj Simoni.
A bajnoksagban nem hozta ki a maximumot, de a BL-ben igen.
Szamomra ha Inzaghi bejut a BL elodontobe, es a Kupadontobe is, miutan megnyerte a Szuperkupat is, megtette amit kellett.
Az Inter kit tud hozni a helyere?
Allegri, Conte, Sarri lehetetlen, az Inter nem engedhet meg maganak a penzugyi helyzete miatt egy nagy nevu edzot.
Vegyuk pl Mottat, aki kerdeses egyaltalan elvallalna e az Intert.
Kerd meg Mottat, hogy jusson be a BL elodontobe, az Olasz kupaelodontobe, ugy hogy mar nyertel 2 Szuperkupat es 1 Kupat, mindemelle hozd a BL helyet is, nem biztos hogy ez sikerulne neki.
Inzaghit nem szabad kirugni a szezon vegen.
Az Internel a tulajdonos helyzete miatt, a mercato is szornyu helyzetben van.
Mar reg el kellett volna adniuk a klubot, ahelyett csak a pluszos mercatok, es a 0 befektetes letezik.
Zhang oriasit hibazott azzal is, hogy kimondtak a nyar elejen Skriniar lesz az aldozat, majd vegul a PSG nem ment 50m fele, de az utolso napokban szinten oriasi hiba volt ezt az 50m-t nem elfogadni, es teljes naivsag volt azt hinni, majd Skriniar ezek utan hosszabbit.
50m kb annyi amit a BL 32 koze jutas er viszonyitaskent.
- interfan
Steven Zhang Milanoi targyalasa ma lesz a birosagon.
- interfan
Ma delelott megvolt Zhang Milanoi birosagi targyalasa.
Senki nem nyilatkozott, es jelenleg nem szivargott ki semmilyen informacio.
Zhang nemreg erkezett az UEFA ebedre, Inter szurkolok "add el a csapatot eleg volt" skandalassal fogadtak.
"Bastardo" serteseket is kapott.
Senki nem nyilatkozott, es jelenleg nem szivargott ki semmilyen informacio.
Zhang nemreg erkezett az UEFA ebedre, Inter szurkolok "add el a csapatot eleg volt" skandalassal fogadtak.
"Bastardo" serteseket is kapott.
- interfan
Ansa szerint penteken lesz az 1.foku dontes Zhang ugyben, de a vegleges tobbed fok utani legfelesobb birosagi dontes par honapon belul varhato.
1 evnel tovabb nincs jogi lehetoseg huzni az ugyet.
Mindharom vadban es temaban dontes szuletik:
- Az Inter Kinai Bankok kezebe kerulhet e, vagy sem az Oaktree zalog miatt.
- Zhang titkolt e el barmilyen vagyont stromanok neven, ezaltal letoltendo bortont kap, vagy ahogy a hivatalos papirokban szerepel valoban nincs bizonyithato vagyona.
Az eletvitelet kapcsan pedig nem bizonyithato, hogy a sajat vagyonabol masok altal kapott penzbol tartana fenn.
- Valamint jovahagyja e a Milanoi birosag, a Hong Kongi iteletet, miszerint Zhang 2020-ban azert mondott le az elnoki fizeteserol amit az Intertol kapna, mert tudataban volt annak a felvett hitelt keptelen visszafizetni, es elobb utobb a behajtas az Interes fizeteset is zarolna.
Ez esetben az Internek az elmult 3 ev elnoki fizeteset visszamenolegesen is ki kell fizetnie, amit azonnal zarolnak a bankok az amugy is inkasszo alatt levo Steven Zhang szamlakon.
1 evnel tovabb nincs jogi lehetoseg huzni az ugyet.
Mindharom vadban es temaban dontes szuletik:
- Az Inter Kinai Bankok kezebe kerulhet e, vagy sem az Oaktree zalog miatt.
- Zhang titkolt e el barmilyen vagyont stromanok neven, ezaltal letoltendo bortont kap, vagy ahogy a hivatalos papirokban szerepel valoban nincs bizonyithato vagyona.
Az eletvitelet kapcsan pedig nem bizonyithato, hogy a sajat vagyonabol masok altal kapott penzbol tartana fenn.
- Valamint jovahagyja e a Milanoi birosag, a Hong Kongi iteletet, miszerint Zhang 2020-ban azert mondott le az elnoki fizeteserol amit az Intertol kapna, mert tudataban volt annak a felvett hitelt keptelen visszafizetni, es elobb utobb a behajtas az Interes fizeteset is zarolna.
Ez esetben az Internek az elmult 3 ev elnoki fizeteset visszamenolegesen is ki kell fizetnie, amit azonnal zarolnak a bankok az amugy is inkasszo alatt levo Steven Zhang szamlakon.
- interfan
Zhang:
Szomoru leszel ha el kell hagynod Intert?
Amig itt vagyok, kuzdeni fogok, hogy az Inter a csucson maradjon, es minden versenyben a maximumot erjuk el.
Minden sorozatban dontot, es vegso sikert akarunk.
Ez az en, es a teljes stab feladata.
Mi lesz ha mennem kell?
Jelenleg nem beszelek errol senkivel, csak azon dolgozunk hogy minel tobb mindent nyerjunk meg.
- interfan
Milyen erdekes, hogy mar Zhang baratunk sem tagadja hatarozottan az eladast.
Erzi kozeleg szamara a veg.
Lehet a Milanoi targyalas kicsit megcsapta, es rajott a vegzete azaz a behajtok es vegrehajtok a vilagon mindenhol utolerik.
Erzi kozeleg szamara a veg.

Lehet a Milanoi targyalas kicsit megcsapta, es rajott a vegzete azaz a behajtok es vegrehajtok a vilagon mindenhol utolerik.

- interfan
Milyen erdekes, hogy eddig akik Inzaghi azonnali kirugasat irtak egyes lapoktol, maris a maradasat es a hosszabbitasat veszik elo ebben a tortenelmi tettel amit elert.
Hatalmas szennylap a Corriere, es ebben elen is jartak, de most a foigazgato nagyon tanulsagos irast tett koze.
Hatalmas szennylap a Corriere, es ebben elen is jartak, de most a foigazgato nagyon tanulsagos irast tett koze.
Most rugjatok ki Inzaghit.
O tudja hogyan kell dolgozni, az elmult evekben bizonyitotta is a megnyert Trofeakkal.
Inzaghit a hoherok mar akasztottak egy mergezo es atlathatatlan kornyezetben, mert szerintuk o volt a gyenge lancszem, a hiba a gepezetben, azert mert nyiltan beszel, tullep egy hataron onmaga vedelmeben, rovid a gondolata, es soha nem valtoztat.
De o ezt megszokta, o egyedul boldogul, szenved, megis megcsinalja.
Inzaghi most a BL elodontoben van.
Bankodhatnak azok, akik felakartak ot akasztani.
- CsaSzi9294
Szerintem meg várjunk a szezon végéig ezzel, majd akkor kiderül mire volt elég Inzaghi.interfan írta: ↑2023.04.20. 09:18 Milyen erdekes, hogy eddig akik Inzaghi azonnali kirugasat irtak egyes lapoktol, maris a maradasat es a hosszabbitasat veszik elo ebben a tortenelmi tettel amit elert.
O tudja hogyan kell dolgozni, az elmult evekben bizonyitotta is a megnyert Trofeakkal.
Inzaghit a hoherok mar akasztottak egy mergezo es atlathatatlan kornyezetben, mert szerintuk o volt a gyenge lancszem, a hiba a gepezetben, azert mert nyiltan beszel, tullep egy hataron onmaga vedelmeben, rovid a gondolata, es soha nem valtoztat.
- interfan
Na latod ezt en is hanyszor irtam, hogy varjunk meg azzal az azonnali edzovaltassal, a totalis szetesessel, az edzobuktatassal, a Porto majd kiut minket, es a Benfica szetver minkettel.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:06Szerintem meg várjunk a szezon végéig ezzel, majd akkor kiderül mire volt elég Inzaghi.interfan írta: ↑2023.04.20. 09:18 Milyen erdekes, hogy eddig akik Inzaghi azonnali kirugasat irtak egyes lapoktol, maris a maradasat es a hosszabbitasat veszik elo ebben a tortenelmi tettel amit elert.
Milyen jo is hogy vartunk.

Meg egy kicsit varjunk, nincs mar sok, es meglesz a top 4, valamint a BL donto, es a sok "varakozas" meghozza a gyumolcset.
- CsaSzi9294
Mivel már mindenképp marad a szezon végéig ezt kell mondjam. Én már régen elzavartam volna, de ez nem is titok. Én továbbra is úgy látom reálisnak, hogy nem nyerünk BL-t és a top4 sem lesz meg vagyis akkor kb mindegy, hogy hogy alakul a kupán, nyáron és jövőre nagy gáz lesz.interfan írta: ↑2023.04.20. 12:12Na latod ezt en is hanyszor irtam, hogy varjunk meg azzal az azonnali edzovaltassal, a totalis szetesessel, az edzobuktatassal, a Porto majd kiut minket, es a Benfica szetver minkettel.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:06Szerintem meg várjunk a szezon végéig ezzel, majd akkor kiderül mire volt elég Inzaghi.interfan írta: ↑2023.04.20. 09:18 Milyen erdekes, hogy eddig akik Inzaghi azonnali kirugasat irtak egyes lapoktol, maris a maradasat es a hosszabbitasat veszik elo ebben a tortenelmi tettel amit elert.
Milyen jo is hogy vartunk.![]()
Akkor viszont nem kérdés, el kellett volna küldeni, mert aki 11+ vereséget összeszed, nekem az nem ide való.
- interfan
Realis BL megnyeresrol jatekosaink es Zhangon kivul senki nem beszelt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:16Mivel már mindenképp marad a szezon végéig ezt kell mondjam. Én már régen elzavartam volna, de ez nem is titok. Én továbbra is úgy látom reálisnak, hogy nem nyerünk BL-t és a top4 sem lesz meg vagyis akkor kb mindegy, hogy hogy alakul a kupán, nyáron és jövőre nagy gáz lesz.interfan írta: ↑2023.04.20. 12:12Na latod ezt en is hanyszor irtam, hogy varjunk meg azzal az azonnali edzovaltassal, a totalis szetesessel, az edzobuktatassal, a Porto majd kiut minket, es a Benfica szetver minkettel.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:06
Szerintem meg várjunk a szezon végéig ezzel, majd akkor kiderül mire volt elég Inzaghi.
Milyen jo is hogy vartunk.![]()
Akkor viszont nem kérdés, el kellett volna küldeni, mert aki 11+ vereséget összeszed, nekem az nem ide való.
Viszont realis BL dontorol mindenki beszel, ami akarmilyen is volt a sorsolas, es akarmennyi okorseget is beszel Inzaghi, valoban "tortenelmi" tett lenne.
Elmult 52 evben 2x jatszott az Inter BL dontot.
Ha ezt Inzaghi eleri, akkor akarmilyen is ezt leirni, orokre az Inter tortenelem resze lesz.
Ha meglesz a BL donto, es a top 4, akkor 11 vereseg ide vagy oda, "tortenelmi" szezonkent fogja ezt mindenki emlegetni, ahogy mar el is kezdtek az odakat zengeni a szakertok Inzaghirol.
Szurkolok eddig is 110%-ban tamogattak Olaszorszagban, jatekosaink meg foleg maximalisan mellette vannak es voltak mindig.
Az egyseg nagyon eros.
- Cupi
Azért ha bejutnánk a döntőbe akkor nyerjük is meg. Önmagában egy BL döntő még nem jelenti azt poitív a szezon. Veszteseket sehol nem jegyzik. Mindenki a nyertesre emlékszik csak.

- interfan
Persze nyerjuk meg, de nem ez a realitas.
Ellenben ahogy megkaptuk a Benficat, es kiderult a Milan/Napoli ellen johet az elodonto, a BL donto realitas lett.
Egy olyan csapatnal aki 52 ev alatt 2x jatszott BL dontot, raadasul egy ilyen szintu kerettel, a BL donto mar feler egy gyozelemmel, akarmilyen is volt a sorsolas es az utunk.
Ha egy City vagy Real ellen kikapunk egy BL dontoben, ismetlem ezzel az Interrel, ilyen hatterrel es evekkel magunk mogott, egy BL dontoben, abban semmi szegyenkeznivalo nincsen, sot csakis buszkek lehetunk a csapatra, edzore, jatekosokra.
Meg akkor is ha 5-0 kikapunk, Horvatok is Nemzeti Hosok lettek hiaba kaptak egy negyest a Franciaktol es eselyuk sem volt a VB dontobe 4 eve.
Ettol fuggetlenul nyerjuk meg, mert 1 meccsen barmikor tortenhet "csoda", de valahol mar az is egy "csoda" lesz, ha ez az Inter ilyen tragikus hatterel, ilyen evekkel a hatunk mogott, ennyi problemaval es amator hibaval a hatterben, BL dontobe jut az idei szezonban.
- CsaSzi9294
Amennyiben meglesz a top4 igen. Ahogy beszéltük, én el fogom akkor ismerni, hogy de jó, hogy maradt. De ha nem leszünk jövőre a BL-ben és emiatt (hacsak nem jön az Invescorp) el kell adni meghatározó játékosokat, az abszolút elfogadhatatlan még egy esetleges történelmi BL döntő esetén is. Senkit nem fog érdekelni, hogy márpedig mi döntőt játszottunk, ha közben meg a konferencia ligában fogunk bohóckodni és azért abszolút az edző vehető elő.interfan írta: ↑2023.04.20. 12:24Realis BL megnyeresrol jatekosaink es Zhangon kivul senki nem beszelt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:16Mivel már mindenképp marad a szezon végéig ezt kell mondjam. Én már régen elzavartam volna, de ez nem is titok. Én továbbra is úgy látom reálisnak, hogy nem nyerünk BL-t és a top4 sem lesz meg vagyis akkor kb mindegy, hogy hogy alakul a kupán, nyáron és jövőre nagy gáz lesz.
Viszont realis BL dontorol mindenki beszel, ami akarmilyen is volt a sorsolas, es akarmennyi okorseget is beszel Inzaghi, valoban "tortenelmi" tett lenne.
Ha ezt Inzaghi eleri, akkor akarmilyen is ezt leirni, orokre az Inter tortenelem resze lesz.
Ha meglesz a BL donto, es a top 4, akkor 11 vereseg ide vagy oda, "tortenelmi" szezonkent fogja ezt mindenki emlegetni, ahogy mar el is kezdtek az odakat zengeni a szakertok Inzaghirol.
Szurkolok eddig is 110%-ban tamogattak Olaszorszagban, jatekosaink meg foleg maximalisan mellette vannak es voltak mindig.
Az egyseg nagyon eros.
Értem azt is, hogy te mindenki felett vagy (ne sértődj meg) és a te igazadat próbálod elfogadtatni másokkal, hogy Inzaghi mekkora edző és milyen szépen elvezette idáig a csapatot és, hogy ilyen-olyan történelmi tettet vitt véghez. Az is történelmi, hogy 11+ bajnoki vereséggel még az Inter edzője lehet (majd).
Engem abszolút nem érdekelnek a "nagy tudású" szakértők vagy az olaszok, olasz lapok, felőlem azt írnak amit akarnak, nekem kvázi teljesen mindegy, hogy jót vagy rosszat. Nekem az eredmények, illetve a látottak számítanak, és én úgy vagyok ezzel a szezonnal és Inzaghival, hogy szép eredmény a BL menetelés ezzel a szerencsésnek mondható sorsolással, de ettől függetlenül rengeteg okot és érvet fel lehetne sorolni a munkája ellen, nekem egy esetleges BL döntő nem elég ha közben meg nem leszünk a 4ben.
Kívánom, hogy leírhassam, hogy tévedtem!
- interfan
Az a helyzet, hogy en millio meg egyszer leirtam Inzaghinak mennyire komoly korlatai vannak, ami miatt sosem lesz egy top edzo.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:44Amennyiben meglesz a top4 igen. Ahogy beszéltük, én el fogom akkor ismerni, hogy de jó, hogy maradt. De ha nem leszünk jövőre a BL-ben és emiatt (hacsak nem jön az Invescorp) el kell adni meghatározó játékosokat, az abszolút elfogadhatatlan még egy esetleges történelmi BL döntő esetén is. Senkit nem fog érdekelni, hogy márpedig mi döntőt játszottunk, ha közben meg a konferencia ligában fogunk bohóckodni és azért abszolút az edző vehető elő.interfan írta: ↑2023.04.20. 12:24Realis BL megnyeresrol jatekosaink es Zhangon kivul senki nem beszelt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.04.20. 12:16
Mivel már mindenképp marad a szezon végéig ezt kell mondjam. Én már régen elzavartam volna, de ez nem is titok. Én továbbra is úgy látom reálisnak, hogy nem nyerünk BL-t és a top4 sem lesz meg vagyis akkor kb mindegy, hogy hogy alakul a kupán, nyáron és jövőre nagy gáz lesz.
Az egyseg nagyon eros.
Értem azt is, hogy te mindenki felett vagy (ne sértődj meg) és a te igazadat próbálod elfogadtatni másokkal, hogy Inzaghi mekkora edző és milyen szépen elvezette idáig a csapatot és, hogy ilyen-olyan történelmi tettet vitt véghez. Az is történelmi, hogy 11+ bajnoki vereséggel még az Inter edzője lehet (majd).
Engem abszolút nem érdekelnek a "nagy tudású" szakértők vagy az olaszok, olasz lapok, felőlem azt írnak amit akarnak, nekem kvázi teljesen mindegy, hogy jót vagy rosszat. Nekem az eredmények, illetve a látottak számítanak, és én úgy vagyok ezzel a szezonnal és Inzaghival, hogy szép eredmény a BL menetelés ezzel a szerencsésnek mondható sorsolással, de ettől függetlenül rengeteg okot és érvet fel lehetne sorolni a munkája ellen, nekem egy esetleges BL döntő nem elég ha közben meg nem leszünk a 4ben.
Kívánom, hogy leírhassam, hogy tévedtem!
Sot en pl a tavalyi eluszott bajnoki cim utan is leirtam, valtanek, nem hogy hosszabbitanek vele.
Mint ahogy azt is millio meg egyszer leirtam, nagyon sok jobb edzo is van mint Inzaghi, de nagyon sok rosszabb is.
Egyszoval a mindenaron valtsunk, csak azert mert valtsunk edzot, kozel sem biztos hogy jo otlet, lasd Chelsea, lasd Bayern.
Mikozben nalunk ismerjuk a neveket, kik johettek volna szezon kozben Inzaghi helyett.
Nehez ismerve az elmult eveket azt gondolnom, hogy Inzaghi a legnagyobb problemank.
Es pont az eredmenyek amit kiemelsz.
Ezt az eredmenyt nem hiszem hogy elertuk volna "barkivel".
Ertem hogy bajnoksag, 11 vereseg, de a Juve visszakapott pontjaival es 5db pontra vagyunk a BL helytol.
Persze temethetjuk a csapatot, hogy ez mar tuti nem lesz meg, eluszott a BL hely, minden szar.
Persze ez is egy velemeny.
De pont ma irtam peldanak, temettek a csapatot mar a Porto ellen, a Benfica ellen foleg aki majd darabokra szed minket, aztan lass csodat, megsem igy lett. Tehat akkora szar talan meg sincsen, es akkora darabokra eses, foleg nem oltozo elvesztes, latjuk a jatekosok egy emberkent vannak Inzaghi mellett, mint ahogy az Olasz szurkolok is, ez meg megint csak jelent valamit.
Akkor is leirtam, varjuk meg ezzel hogy elore leirjuk magunkat.
Most is ugyanezt gondolom, varjuk meg azzal, hogy mar 100% eluszott a BL hely.
5 pont, es latjuk a Roma sorsolasat is.
Egyaltalan nem uszott el semmi, mikozben BL elodontos a csapat.
En azt is megertem, hogy ehhez mekkora irgalmatlan szerencse kellett a sorsolassal.
Ez teny.
De a bajnoksagba meg hany meg hany meccset nyertunk agyon, mikozbe kikaptunk, mert keptelenek voltunk golt loni.
Ugyanugy mint a BL elodonto, ne adja eg donto eseten is, a bajnoksagba se erdekel ez senkit, eredmeny az eredmeny.
BL min elodonto, barhogyan is.
Bajnoksagba jelenleg -5 pont a BL helytol.
Pont az Olaszok azok akiket aztan semmi mas nem erdekel, csak az eredmeny.
Persze nem erdekelnek "szakertok", engem sem, foleg olyan "szakertok" akik max viccnek jok.
De megis hanyszor szerepeltek itt olyan "szakertoi" velemenyek akik Inzaghi ellenesek, akkor ugyanott a masik oldal is ellensulynak, az Inzaghi melletti "szakertok".
Vegezetul pedig ki az aki eljonne Inzaghi helyett?
Egy ilyen tragikus hatterel rendelkezo klubhoz, akinek problemait meg a holdon is tudjak.
Ki az aki jobb lenne?
A "Mr Barki" nem jo valasz, mert azert nehez elhinni, hogy az emlitett lehetoseg nevekkel mi BL elodontobe jutunk.
Latjuk egy Motta nem akar idejonni...
Ha nem lesz tulajdonosvaltas, akkor en sajnos vagy sem, de ebben a helyzetben nem latok olyan edzot, aki idejonne, es fixen jobb lenne mint Inzaghi.
Sot tovabbmegyek, ha BL dontot jatszunk, es a top 4-be vegzunk, akkor nem latok olyan elerheto edzot, aki legalabb ennyit tudna mint Inzaghi.
Irom ezt ugy, hogy Inzaghinak rengeteg sulyos hibaja van, ahogy azt irtam is az elejen.
De ha Inzaghi verzik 50 sebbol, akkor a jelenlegi Inter hatter verzik 5000 sebbol.
Eloszor a tulajdonosi helyzetet kellene rendbe tenni, es utana lehetne gondolkozni az edzokerdesen.
De ameddig sokkal nagyobb vannak a hatterben mint a kispadon, addig nehez lesz olyan edzot talalni, aki ebben a kaoszba idejon, es ebben a kaosz hatterben tud legalabb annyit mint Inzaghi.
-
Jó legyen ha semmiképp nem éri meg elküldeni Inzaghit hát maradjon. De szakmai kérdésekben szakember döntsön már a jóég áldja meg. Ne hozzunk olyan embereket akikkel szeret sakkozni hanem akik szakmai szempontbol megfelelőek. És ha legalább cserélni nem tud a csávó legalább nem Correákat küld be a padról (a gólja szép volt nagyon és egyben bizonyíték hogy a portugál bajnokság az ő szintje)
- interfan
Sajnos ez legalabb Mancini ota problemank, hogy az edzo kereseit hagyja jova nagy szazalekban, a hozza nem erto elnok, a sportszakmai vezetok velemenyevel szemben.Janicsár írta: ↑2023.04.20. 15:48 Jó legyen ha semmiképp nem éri meg elküldeni Inzaghit hát maradjon. De szakmai kérdésekben szakember döntsön már a jóég áldja meg. Ne hozzunk olyan embereket akikkel szeret sakkozni hanem akik szakmai szempontbol megfelelőek. És ha legalább cserélni nem tud a csávó legalább nem Correákat küld be a padról (a gólja szép volt nagyon és egyben bizonyíték hogy a portugál bajnokság az ő szintje)
Nekem mindig Low Zsolt szavai ugranak be errol:
"az elnökkel baráti volt a kapcsolatuk, de ő nem szólt bele a sportszakmai kérdésekbe, így Leonardo döntéseibe sem."
Egy normalis klubnal igy mukodik, na igy kellene nalunk is.
- Festa
Portugál bajnokság a szintje?Janicsár írta: ↑2023.04.20. 15:48 Jó legyen ha semmiképp nem éri meg elküldeni Inzaghit hát maradjon. De szakmai kérdésekben szakember döntsön már a jóég áldja meg. Ne hozzunk olyan embereket akikkel szeret sakkozni hanem akik szakmai szempontbol megfelelőek. És ha legalább cserélni nem tud a csávó legalább nem Correákat küld be a padról (a gólja szép volt nagyon és egyben bizonyíték hogy a portugál bajnokság az ő szintje)
Szerintem egy 6-8 gòlt tudna ahogy tavaly is.
Az,hogy negyedik számú csatárként nem jól teljesít az is elsősorban a “lelki mentora” Inzaghi hibája.
Neki kellett volna motiválni a játékosokat és úgy hatni rájuk,hogy ne rúgják a kapusba a legnagyobb ziccerkeket.
Tegnap nem Inzaghi miatt hanem Inzaghi ellenében jutott tovább a csapat.
Mondjuk ha idevesszük ,hogy 2012-ben a Chelsea egy idény közben kinevezett edzòvel Di Mateoval nyert akkor még Inzaghival is előfordulhat.
Mondjuk a finálét nem szokta meglepetés csapat nyerni talán csak 2004-ben a Porto volt kivétel.
Talán 2019-ben a Spurs döntője is az volt,de nem is nyerték meg.
- tomika431
Ha olasz edzőt akarunk,ezekkel mi ujság van? Roberto Di Matteo,Domenico Tedesco,Gianfranco Zola,Vincenzo Montella
- interfan