Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interlaci

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Nagyon gyenge meccsen vagyunk túl,úgy érzem ennél nincs leljebb...Benítez elcseszte a taktikát,semmi értelme nem volt Stanko kezdőbe jelőlésének.Emellett látszott,h nem Mourinho ül a kispadon.Egyrészt egyszerűen nem tudtunk változtatni,cserélni(persze ez nem csak Benítez papa hibája,hanem a vezetőségé is,ettől féltem,másik topicban le is írtam,hogy oké,fiatalítás,de ha nem megy a csapatnak,nincs kit behozni aki lendíteni tudna a csapaton..Egy Pandevtől várunk csodát?semmi bajom a macedónnal,de azért..IGAZOLNI KELL MINDENKÉPP!!),valamint ez a mentalitás amivel játszottunk,egy kalap sz**t se ért!Igaz,nem ment a játék senkinek a csapatból,de akkor legalább küzdök,megpróbálok megtenni mindent,felszántom a pályát,nos egyik játékosunk se tette ezt, sajnos.Volt egy tipikus jelenet,ha jól emlékszem még az első fi-ben,Maicón elvesztette a labdát a jobbszélen félpályánál,erre nem h visszafutna,megáll,és nézi,h mi történik..Mourinho ezért is jobb edző,mert feltüzeli a játékosait,ráadásul tisztelik is őt,nála nem sokszor lehetett ilyet látni..Szóval lényeg a lényeg,nagyon sokat kell ahoz javulni,h a bajnokságban csak esélyünk legyen,a BL csoportból meg továbbjussunk..Várom a fejleményeket,bocsi h hosszúra sikeredett.

FORZA INTER!!
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Csatlakozom az előttem szólókhoz.A játékosokon egy zavartság összeszedetlenség látszott és nem az az összhang ami tavaly jellemző volt.A játékosokra egyesével nem szeretnék kitérni viszont a chivu maicon nagyon nem volt képben.Milito eltűnt teljesen.Ha labdát is tudott kapni nem volt játékos körülötte és ez jellemezte a széleket is.Hiányolták páran a széljátékot.A belső játékosok rendre nem értek fel (stankovic pl) és a szépen szorították ki a játékosainkat.A cserék sem voltak túl jók szerintem.Nem láttam a tüzet és azt a küzdést amit tavaly.Remélem ez egy meccs volt és nem egy kezdet.
Mourinho meccs közben is tudott taktikát és felállást váltani amit mikor hogy tudott lekövetni az ellenfél.Igazolás nagyon kellene.Egy csatár mindenképpen elférne és talán a középpályára egy kreatívabb játékos.Mert tegnap sikerült lekövethetően és sablonosan játszani.
A legnagyobb hibának azt láttam hogy ha feladjuk az eddig bevált védekező kivárós játékot az nem lesz szerencsés.Tegnap a középpályánkon és védelmünkön főleg a második félidőben rendre átjutottak.A támadósorunk mint tegnap nem kap támogatást szétszakad a pálya és labda nélkül maradnak.Na mindegy.Lehet elemezgetni okoskodni.A tegnapi játék szerintem minden vártnál alul maradt.Nem erre számítottunk.Remélem Benitez okos lesz és marad a jól beváltnál és nem kezd el kavarni.És mindenki összekapja magát.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Magas szinten nem lehet minden meccsen játszani. Sajnos pont tegnap volt az egyik ilyen mélypont. Ez van, új edző, új szokások, lesz vagy november mire Benítez a maga szájíze szerint megformálja a csapatot. Szerintem lesz még ilyen, vagy ehhez hasonló meccsünk a szezon elején. Engem a mutatott játék annyira nem zavar, mindenki tudja hogy mire képes a csapat, inkább az bosszant hogy nem hoztuk el az eu.szuperkupát. Mi csak tudjuk, hogy milyen nehéz BL nyeri. ELben nem valószínű hogy a következő 10 évben érdekeltek leszünk, (legalábbis remélem :) ).
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

A tegnapi meérkőzésen szembetűnő volt, hogy az idei mercatto nem úgy alakult, ahogyan azt a korábbi években megszokhattuk. Remélem ebben a pár napban összehoznak még valamit, mert az idei szezonban ez nagyon rövid kispadnak tűnik.
Mondjuk ott vannak még a fiatalok, de az ő beépítésük elég nagy rizikófaktor lehet, kellene még majdnem minden posztra egy épkézláb játékos, de szerintem ez most nem jön majd össze.
Kicsit olyan érzésem volt a meccs alatt, mintha még mindig a tavalyi élmények hatásaként azt várta volna mindenki, hogy ez a csapat képes idén is mindent megnyerni, nem kellenek új játékosok ide.
Most gondolom a vezetőségben azért sokan átértékelik az idei igazolások hiányát.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Benitez 2 mondata a főoldali cikkből:
"Ez a csapat tavaly folyamatosan a kontrákra játszott és ezt jól is vitte véghez. Az új dolgok tökéletes megvalósításától, azaz a magasabb védekezés és a labdatartás még távol vagyunk és bizony még időre van szükség ennek a tökéletesítéséhez"

Ezért akadozik a gépezet még, teljesen mást akarunk játszani mint tavaly, ehhez pedig több idő kell.
Többen is írtátok hogy kár változtatni a tavalyi taktikán, de azt sem hiszem hogy azzal meg tudnánk ismételni a tavalyi sikereket.
Mourinho csak egy van, nem várható el egy ilyen szintű edzőtől mint Rafa hogy másolja az elődjét.
Én várom hogy összerakja a saját taktikáját, és remélem mielőbb sikerül is neki ;)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Egyetértek az előttem szólókkal! 1-2 minőségi igazolás kellene nagyon, most már, hogy nincs mascherano, Miguel Velosot, szívesen látnám a középpályán, esegleg Palombo....
Csatárposztra nem tudom szándékozik e Moratti papa hozni valakit, nemártana.....
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

mike írta:Benitez 2 mondata a főoldali cikkből:
"Ez a csapat tavaly folyamatosan a kontrákra játszott és ezt jól is vitte véghez. Az új dolgok tökéletes megvalósításától, azaz a magasabb védekezés és a labdatartás még távol vagyunk és bizony még időre van szükség ennek a tökéletesítéséhez"

Ezért akadozik a gépezet még, teljesen mást akarunk játszani mint tavaly, ehhez pedig több idő kell.
Többen is írtátok hogy kár változtatni a tavalyi taktikán, de azt sem hiszem hogy azzal meg tudnánk ismételni a tavalyi sikereket.
Mourinho csak egy van, nem várható el egy ilyen szintű edzőtől mint Rafa hogy másolja az elődjét.
Én várom hogy összerakja a saját taktikáját, és remélem mielőbb sikerül is neki ;)

végre egy értelmes hozzászóló aki nem csak fikázódni tud.
tavaly amikor megnyertünk mindent ugyan ilyen nyögvenyelősen indult az idény.
akkor is előjöttek a vészmadarak hogy Mourinho tűnjön el...
első tétmeccs volt majd belerázódik a csapat!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Dris írta:
mike írta:Benitez 2 mondata a főoldali cikkből:

végre egy értelmes hozzászóló aki nem csak fikázódni tud.
tavaly amikor megnyertünk mindent ugyan ilyen nyögvenyelősen indult az idény.
akkor is előjöttek a vészmadarak hogy Mourinho tűnjön el...
első tétmeccs volt majd belerázódik a csapat!

de nem az volt, és ezért érthetetlen a tegnapi. a Roma ellen a védekezés volt gyenge, de a támadó játék nagyon penge volt helyenként. most meg semmi nem látszott ebből. mindegy lesz jobb.
Komax

Dris írta:végre egy értelmes hozzászóló aki nem csak fikázódni tud.
Nyilván egy elveszett kupadöntő után a csalódottság jön ki az emberekből.

Rafanak sem egyszerű átvenni egy sikercsapatot. Sokáig még Joséval fogják párhuzamba állítani. Többen mondják azt kéne csinálni/játszani mint tavaly. Akkor minek ide egy neves edző, maradhatott volna Baresi, ott volt Mou mellett két évig. Le kell nyelni hogy Rafa gépezete az elején akadozni fog, ahogy Josénál is akadozott. Emlékszem én még sok-sok "Mourinho takarodj"-ra. A csapat megvan, csak most re-kreálva lesz.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Azért 1-et mondjon meg vki....Benítez feljebb tolta a védekezést, h nyomást gyakoroljon az ellenfélre és többet legyen nálunk a labda!
De akkor miért van az, h mind a Roma mind az Atlethico többet birtokolta a labdát, mint mi??
Persze, h csalódott vagyok méghozzá azért, mert miért pont egy kupa mérkőzés előtt kell belenyúlni a taktikába?Nem lett volna ez jó a bajnokságba, ahol van hibázási lehetőség?
Mind1 remélem Benítez tudja mit csinál, mert azt itt úgy sem tudja megcsinálni azt, mint a Poolnál előbb mondják, h viszlát!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Engem ami idegesít, az az, hogy ívelgetéssel nem lehet labdát tartani. Tegnap meg azt láthattuk, hogy két sikeresen lebonyolított egy-kettőre nem voltak képesek a játékosaink. Mou idejében legalább csak szélről ívelgettünk és ez is főként Maicon szerepköréhez tartozott. Ezzel szemben a tegnap non-stop Militonak toltunk előre hosszú labdákat (az egy dolog hogy egyedül volt 4 védő között) természetesen sikertelenül.

Támadnunk kellett volna, volt a pályán két védekező középpályás...és nem azok közül hoz le valakit, hanem lehozza Sneijdert.
Stanko szellemharcos volt, már az első félidő végén le kellett volna szedni...

Ha angol csapatnak kell szurkolni, a Pool mellett vagyok. Ismervén a Benitez féle Poolt, én azt mondom hogy tolhatjuk jobbra is meg balra is a védősort, lapospasszos labdatartós játékunk nem lesz.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

g.e.r.a írta:De akkor miért van az, h mind a Roma mind az Atlethico többet birtokolta a labdát, mint mi??

Azért mert nem szoktunk labdatartáshoz. elmondhatod a játékosoknak, hogy mit csináljanak és hogyan, de kétéven keresztül máshoz szoknak, akkor nem megy egyik meccsről másikra az átállás.
Persze, h csalódott vagyok méghozzá azért, mert miért pont egy kupa mérkőzés előtt kell belenyúlni a taktikába?Nem lett volna ez jó a bajnokságba, ahol van hibázási lehetőség?

Hát szerintem ez nem Így megy, hogy akkor próbálgassuk a kisebb, jelentéktelenebb meccseken az új taktikát. mert akkor nagycsapatok ellen, komoly meccseken ugyanúgy bukásra vanítélve, hiszen teljesen más szinten vannak az ellenfelek, teljesen más a tét.[/quote]
Mind1 remélem Benítez tudja mit csinál, mert azt itt úgy sem tudja megcsinálni azt, mint a Poolnál előbb mondják, h viszlát!

szerintem Beniteznek bőven van ideje. Nem várja senki hogy megismételje Mou szezonját. Épp ellenkezőleg, a cél, hogy a jelenlegi fiatalok csapatba építésével pár év múlva mégütősebb csapatunk legyen.
Azért egy ilyen triplázás után, főleg edzőváltással megspékelve, törvényszerű, hogy visszaesik a csapat.

Mindettől függetlenül a tegnapi meccset simán nyerhettük volna, mert az Atletico sem csinált semmi épkézlábat, de végül csak talált két gólt..
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

A tegnapi meccs katasztrofális volt. Rém gyenge forma, fáradtság, de ami a legszembetűnőbb volt az az, hogy a srácok még nem nagyon érzik a Benítez féle futballt. Nem is lesz egyszerű a váltás, hiszen José egészen más irányvonalat képviselt a játékfelfogás terén. Én ennek ellenére azt mondom, hogy legyen nyögvenyelős ennek a szezonnak az első fele és a másodikra ha már látjuk az eredményét Rafa munkájának akkor elégedettek lehetünk.:)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sajnos csalódott vagyok a tegnapi nap után,persze inkább ezt veszitsük el,mint a BL döntőt.A csapat szerintem a kp-n volt abszolút gyenge.Nem mintha a többi csapatrész jobban muzsikált volna,de itt dölt el a dolog,az ellenfél javára.Nyilván az új edzövel más az elképzelés,és ehhez idő kell,de ez a vereség még akkor is fáj.
Komax

Fan Gusto írta:Én ennek ellenére azt mondom, hogy legyen nyögvenyelős ennek a szezonnak az első fele és a másodikra ha már látjuk az eredményét Rafa munkájának akkor elégedettek lehetünk.:)
Dejavu!!! Tavaly a BL csoportkör valami kínszenvedés volt, azt a Chelsea ellen valami elkezdődött, ott már lehetett érezni hogy bármi lehet. Igaz a bajnokság majdnem ráment. Én is azt mondom türelemmel kell lenni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Komax írta:
Fan Gusto írta:Én ennek ellenére azt mondom, hogy legyen nyögvenyelős ennek a szezonnak az első fele és a másodikra ha már látjuk az eredményét Rafa munkájának akkor elégedettek lehetünk.:)
Dejavu!!! Tavaly a BL csoportkör valami kínszenvedés volt, azt a Chelsea ellen valami elkezdődött, ott már lehetett érezni hogy bármi lehet. Igaz a bajnokság majdnem ráment. Én is azt mondom türelemmel kell lenni.

Csak azért ez mégis egy európai kupadöntő volt! Tavaly a Bl-ben volt esélyünk javítani, a bajnokságban volt esélyünk javítani. Itt már nem lesz...
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Benitez kapott egy BL győztes csapatot, amelyik egy kidolgozott, jó és bevált taktikát magas szinten tudott hozni. A játékosok álmukból felkelve is tudták, hogy mit kell csinálniuk, jöttek is az eredmények. Aztán elment Mourinho, jött Benitez. Az elsőnek egyátalán nem, nagyon nem örültem, a másodikat nem is tudom, mekkora katasztrófaként éltem meg. Mert ahogy már többen leírtátok, taktikai érzéke nincs, meccs közbeni változtatások sikerességi mutatója is nagyon alacsony prim szám a százas skálán. Aztán szerintem ez a keret megtanult Mourinho módra focizni, ez az, ami a csapat játéka, erre van kialakítva a keret is. Ehhez kellene Beniteznek alkalmazkodnia, nem feltolni a védelmet, had fusson csak versenyt adott esetben Materazzi bácsi és Inzaghi bácsi. Persze, lehet a csapaton finomítani, labdát tartani, bármi újat is hozzátenni a repertoárhoz, de a stabil alapokat felrúgni? Szerintem butaság.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Tamas76 írta:Benitez kapott egy BL győztes csapatot, amelyik egy kidolgozott, jó és bevált taktikát magas szinten tudott hozni. A játékosok álmukból felkelve is tudták, hogy mit kell csinálniuk, jöttek is az eredmények. Aztán elment Mourinho, jött Benitez. Az elsőnek egyátalán nem, nagyon nem örültem, a másodikat nem is tudom, mekkora katasztrófaként éltem meg. Mert ahogy már többen leírtátok, taktikai érzéke nincs, meccs közbeni változtatások sikerességi mutatója is nagyon alacsony prim szám a százas skálán. Aztán szerintem ez a keret megtanult Mourinho módra focizni, ez az, ami a csapat játéka, erre van kialakítva a keret is. Ehhez kellene Beniteznek alkalmazkodnia, nem feltolni a védelmet, had fusson csak versenyt adott esetben Materazzi bácsi és Inzaghi bácsi. Persze, lehet a csapaton finomítani, labdát tartani, bármi újat is hozzátenni a repertoárhoz, de a stabil alapokat felrúgni? Szerintem butaság.

Igazából nem azzal van a baj h változtatni akar, azt kell mindig 1 kicsit (mert a végén úgy járnánk mint a milan) csak nem mindegy h azt milyen mértékben kívánja megtenni...itt se lett volna semmi baj..de ő most mindent egyszerre akart megváltoztatni 1ik meccsről a másikra..ezt sínylette meg a csapat.
Feltolta a védekezést csak azt elfelejti h Maiconon kívül nincs gyors védőn és simán lefutnak minket..és ami nagyon szembetűnő volt h szélek egyáltalán nem voltak normálisan kihasználva...persze Stankoval nehéz is lett volna...Az még látszik talán h előre kell még vki mert Milito-Eto'o-Pandev sérülése esetén csak Biabiany van meg talán Coutinho..de ez így elég soványka
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Csak emlékeztetnék mindenkit, hogy 2010es év feléig,(konkrétan a Chelsea elleni párharcig) az Interesek nagy része nem volt maradéktalanul elégedett Mourinhoval . Az előző évi bajnoki cím+ az akkori magabiztos bajnoki vezetés ellenére sem, mivel a csapat játéka finoman szólva is hagyott kívánni valót maga után plusz a Bl-ben is iszonyat módon megszenvedtünk már a csoportban is .Aztán minden megváltozott a tavaszi csoda után.
A lényeg: ne egy meccs után húzzuk le az edzőt+ olvastam már olyan is , hogy Militonak csak a tavalyi volt kifutott szezonja. Aki ilyet ír annak ajánlom hogy nézzen utána Milito milyen gólátlagokat produkált akár a Zaragozában akár a Genoában.
interista23

Most már tényleg az összes serie a meccset ez a nyomorék digisport fog közvetíteni?Nagyon hülye szakkomentárokkal :S
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

interista23 írta:Most már tényleg az összes serie a meccset ez a nyomorék digisport fog közvetíteni?Nagyon hülye szakkomentárokkal :S

Sajnos. Ezt és a következő szezont is megvették. Én nagyon remélem, hogy közben csődbe mennek.
interista23

Hát nem ebbe a topicba tartozik de kivagyok bukva emiatt.Egyik az hogy csak neten tudom nézni mert itthon nem ez van.A másik hogy akkor is utáltam amikor csak bl meccseket kellett nézni rajta.A sport tv nagyon jó volt Várhidi szakmaisága meg a kommentárok is.De a digi...na mindegy.Meg össze vissza vannak a meccsidőpontok is.Eddig volt 15-00 meg 20-45 18-00 20-45 de most nem.
Hát jól kezdődik az idény.Bocsi az offért de felháborodtam ezen.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

És akkor ráadás adaléknak íme: http://www.digisport.hu/news/1178

Ezek a digisek milyen aranyos emberek nem?
mike

Lombardini írta:És akkor ráadás adaléknak íme: http://www.digisport.hu/news/1178
Ezek a digisek milyen aranyos emberek nem?

Bunkó bagázs !!! :cry:

Én már aug. elején bejelentettem hogy be akarom köttetni ezt a szart, kizárólag csak az Inter meccsek miatt.
De most hívtak csak tegnap, hogy miért nincs még nincs bekötve ?
Mert a szerelőnek meg már kötbért kéne emiatt fizetni, lemondtam és elküldtem őket az anyjukba :cry:
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

ha valaki esetleg tudna linket adni ahol lehet nézni a meccset élőben azt nagyon megköszönném !
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

psn írta:ha valaki esetleg tudna linket adni ahol lehet nézni a meccset élőben azt nagyon megköszönném !

http://atdhe.net/23391/watch-bologna-vs-inter-milan
talán itt

http://www.iraqgoals.net/
vagy itt
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Na Mariga kezd Stanko helyet.Ennek örülök.
mike

Marco írta:Na Mariga kezd Stanko helyet.Ennek örülök.

Jaja, én is.
Remélem szép lassan beépül a csapatba.
csak is inter

http://www.vipfast.net/
én itt nézem...
elfogadható....kép
csak is inter

mike írta:

Jaja, én is.
Remélem szép lassan beépül a csapatba.

Már láthattunk tőle egy szép szerelést :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Egyetértek!

FORZA INTER!!!
mike

Huha - ezt Lucio majdnem összehozta nekik
csak is inter

Ki játszik a Bologna ellen???
Mert ez nem az INTER!!! :evil:
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

mike írta:Huha - ezt Lucio majdnem összehozta nekik

Sztem nem Lució hibázott, ő figyelt az emberére nem hagyta h eljusson hozzá a labda, figyelni kellett volna a többieknek a második hullámban érkezőkre.
Gabosska
Kapcsolat:

csak is inter írta:Ki játszik a Bologna ellen???

Kicsit próbálnak passzolgatni, mi bajod velük? Ha azt hiszed, hogy a Barca kerete egyik éjjel lefeküdt s másnap reggel úgy ébredtek fel, hogy ilyen olajozottan megnt a labdatartós gépezet, tévedsz...

Ettől függetlenül remélem a kapuig elmegyünk :D
csak is inter

Gabosska írta:

Kicsit próbálnak passzolgatni, mi bajod velük? Ha azt hiszed, hogy a Barca kerete egyik éjjel lefeküdt s másnap reggel úgy ébredtek fel, hogy ilyen olajozottan megnt a labdatartós gépezet, tévedsz...

ok-ok
de nem ezt szoktam meg.. :)
mike

csak is inter írta:
Gabosska írta:

ok-ok
de nem ezt szoktam meg.. :)

Talán azt szoktad meg hogy nincs nálunk a labda de mégis nyerünk :D
csak is inter

"Talán azt szoktad meg hogy nincs nálunk a labda de mégis nyerünk "
Háááát :)
Nem rossz ez a gyors egy érintős játék,de miért lehet 17-18 méterről lőni??
Gabosska
Kapcsolat:

Középpályán mind tarthatják a labdát, ha Lucio s Samuel mint a tajparaszt nyomja előre... Benitez más mecccset néz? Az Atletico ellen Cesar bolondul tiszta erőből lőtte ki, egyszer nem kötött ki nálunk a labda...

Ma meg Luccsó s Samu teszik ezt... mászok a falra...
csak is inter

Labda elrúgás sípszó után nem sárga???
Bolognaban nem??
mike

Igen, a felívelt labdékat nem bírjuk megszerezni elöl az tuti.

Etoo többet egy-egyezhetne, ahelyett hogy visszapasszol, és szélekről is kevés labda jött befelé eddig.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

ez a feltolt védelem nagyon nem ízlik eddig a csapatnak..Lucio meg Samu sincs hozzászokva ekkora sprintekhez...és talán nem is kellene erőltetni..az látszik h nem érzik még a taktikát...Julionak többször passzoltak eddig mint Militonak..
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nb1 szint
mike

Ezt kéne amúgy amit Pandev csinált az előbb.
Szélről rágyorsítani és levenni egy-egy embert, amolyan messi módra :)
Gabosska
Kapcsolat:

Injoc írta:ez a feltolt védelem nagyon nem ízlik eddig a csapatnak..Lucio meg Samu sincs hozzászokva ekkora sprintekhez...és talán nem is kellene erőltetni..az látszik h nem érzik még a taktikát...Julionak többször passzoltak eddig mint Militonak..

Nagyon nincs ahogyan érezzék...életükben soha nem jétszodtak ilyet, és a modern foci legnehezebb stílusát probálja a csapat felvenni...

A jobb szél nagyon halott...Pandev lapos labdát még nem kapott.
Mariga játéka tetszik. Bár egy szögletnél elaludt, szűrt idáig annyit, mint Cambi.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Hú ez nem volt messze... Vigyázni kellene ezzel a védekezéssel szerintem is...
mike

Hát a második félidőben ennél sokkal több kell.
Többet kell előrefelé játszani, eddig sok az alibipassz.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Ez mi ez a játék?Teljesen kilátástalan az egész....
Összeszokott csapatott kapott kézhez azért azt látni kéne, mit akar játszani a csapat, de nem látom és szerintem nem vagyok vele egyedül...
Minden csapatnak ugyanolyan rövid volt szinte a felkészülési időszak, de a leggyengébb játékot mi produkáljuk....
Ha Benítez akkora stratéga kitalálhatna már vmit.....
A csapat játékában nem látom a támadni akarást....ez a Bologna nem vmi erős csapat 2 napja váltottak edzőt és mégis mi vagyunk jobban megzavarodva!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

hol a csapatunk?

nem igazán látom Benitez mit akar játszatni a csapattal, de úgy rohangál mindenki mint pók a falon, elképzelés nélkül, egy normális támadást nem tudtunk vezetni. jó lesz az a szezon.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

hát nemtudom.. nem tetszik a játékunk egyáltalán, elöl nagyon nem jo valami. pandev helyett be kéne hozni biabianyt.
Válasz küldése