Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Lombardini
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Hát szerintem nem olyan rossz ez a meccs. Lendületes, vannak helyzeteink de igaz, hogy ötlettelen a játék egy jó ellenféllel szemben. Sneider szabija megpörkölte a kapufát szinte, kár, hogy nem ment be. Talán ha jobban és gyorsabban helyzetbe tudnák hozni Militot akkor ő bevágná. Marigáról az a véleményem, hogy nagyon küzd, akar de kicsit csetlik botlik és kapkod. Mindegy a második félidő remélem jobb lesz és nyerünk.
-
Injoc
nagyon lassúak vagyunk, ha tényleg fel akarjuk venni ezt a gyors passzos játékot (amit persze mindenki támogatna) akkor fejben fel kell pörögni..nincs túl nagy akarás, talán ez az ami még lejön..függetlenül attól h mindenki átmentette a formáját az atletico meccsről...Rafának kicsit fel kellene tüzelni a srácokat...
-
Interfan84
Eddig volt szerencsém mindhárom tétmeccsünkhöz, de még mindig ugyanazt az ötlettelen játékot látom. Birtokoljuk a labdát semmi helyzettel és kész, teljesen esetleges a játék. Az ellenfél meg sajnos egész jól kontrázik...hát ez nekem felér egy katasztrófával.
- sorger=giallo
Akkor lássunk egy jobb 45 percet!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Lombardini
Lehet én vagyok túl pozitív. Mindegy, remélem jobb lesz a második félidő.
- bodimiki7
Annyira nem volt szörnyű az első félidő. Irányítunk, de ötlettelenül ez így nem tudom mennyit ér. De amúgy is minden kezdet nehéz! Persze kész csapatot kapott Rafa, de ő nem Mourinho. Minden edzőnek más stílusa van. Azt nem várhatjuk, hogy ugyanazt játszassa a csapattal, mint Mou, mert nem is tudná (szerintem). A második félidőre fel kell pörögni!
- mike
Lombardini írta:Lehet én vagyok túl pozitív. Mindegy, remélem jobb lesz a második félidő.
Nem csak te, én is az vagyok.
Nem hiszem hogy elfelejtettünk volna focizni
- PetR
- Kapcsolat:
Szerintem Pandev egész jó volt. Inkább Herceg tűnt el picit. Mariga játéka nagyon tetszik. Sneijder se tolja rosszul. Hátul óvatosnak kell lenni mert baj lesz...
Mivel Sneijdernek van lapja, 60.-70. perc tájékán bejöhetne a kis Brazil a helyére.
Mivel Sneijdernek van lapja, 60.-70. perc tájékán bejöhetne a kis Brazil a helyére.
- csak is inter
Miért nem játszanak akkor a fiatalok??
Talán több szint vinnének bele....
Talán több szint vinnének bele....
- Tamas76
Szerintem ez siralmas. Nincs helyzetünk, lehetőségünk sem sok. A védelem átjáróházra hasonlít, szörnyű az egész. Amikor mutatták Chivut a 20. perc környékén, és azt láttam, hogy még a fülén is veszi a levegőt, na az sem sok bizakodásra adott okot. És mindez a Bologna ellen, akiket nem akarok megbántani, de nem az európai kupákért harcoló csapatok egyike... Remélem, a máodik félidőben már focizik a csapat, nemcsak kint lesz a pályán.
-
Injoc
PetR írta:Mivel Sneijdernek van lapja, 60.-70. perc tájékán bejöhetne a kis Brazil a helyére.
és most megköszönhetjük a bírónak mert jöhetett volna még 1 sárga kezezésért...
- mike
Na ez szép volt végre, talán Milito is éledezik..
- Marco
Egy Pandev Biabiany csere jó lenne, esetleg egy Sneijder Coutinho le ne küldjék a hollandot...
- Gabosska
- Kapcsolat:
Ááááááá. Nem hallottam a sípszót....Samu mikor megfogta alabdát, nagyon megijedtem

- csak is inter
Marco írta:Egy Pandev Biabiany csere jó lenne, esetleg egy Sneijder Coutinho le ne küldjék a hollandot...
A vér frissités jól jönne....
- mike
5 perc alatt most többet tettünk mint az elmúlt 3 félidő alatt összesen...
- mike
Ezt a jobboldali szabadot mi a fészkes fenéért íveltük, honnan akarunk kapura lőni ha nem 20 méterről

- PetR
- Kapcsolat:
mike írta:5 perc alatt most többet tettünk mint az elmúlt 3 félidő alatt összesen...
De még mindig nem eleget... 66. perc, olyan érzésem támad mintha nem találnánk a fogást... Pedig ez a Bologna. Nem a világ legerősebb csapata.
- g.e.r.a
Benítez támadó focit akar játszatni, de így nagyon nehéz, h a kapu közelében nincs senki!16-os és a félpálya között szenvedünk....hol a lendület?Kicsit motiválni kéne a srácokat!
- mike
Na Wes verd be a szabit !!!
- Marco
Hát Coutinho elég gyenge most, nem értem Biabiany miért nem kap bizonyítási lehetőséget se, ő igazi szélső nem úgy mint a kis brazil.
- mike
Bazmeg, kapufa

- mike
Etoo eddigi összes csele sikerült ma, amikor befelé cselez mindig helyzet van, erre kéne játszani többet.
- psn
egyszer beküldhetné már biabianyt is. mariga maradhat kezdő, jo lesz 
- PetR
- Kapcsolat:
Jöhetne Biabiany mondjuk Wes helyére, és Coutinho mehet középre akkor.
- Gabosska
- Kapcsolat:
PetR írta:Jöhetne Biabiany mondjuk Wes helyére, és Coutinho mehet középre akkor.
Eto közép, Milito helyett Biabiany.
Milito nagyon kizökkent a formából.
- csak is inter
Eddig szinte minden évet döntetlennel kezdtünk .... NEM???
- mike
Hát tényleg semmi sem sikerül ma sem...
Rafának hozzá kell majd szoknia ezekhez 7-8 emberes a betonvédelmekhez mint a bolognai.
Angliában és spanyolban ilyenekkel nem nagyon találkozhatott....
Rafának hozzá kell majd szoknia ezekhez 7-8 emberes a betonvédelmekhez mint a bolognai.
Angliában és spanyolban ilyenekkel nem nagyon találkozhatott....
- g.e.r.a
Egy szó van a mai játékunkra szánalmas.........
- mike
Utolsó esély, Wes.
- PetR
- Kapcsolat:
Nincs mit mondani szarok voltunk.... 
-
R9.
na jó ha moratti nem jelent be holnap vmi minőségi igazolást akkor gáz lesz
mert nincs cserénk
mert nincs cserénk
- mike
Ennyit erről a meccsről, fejlődni kell mert ez így gyenge.
- zsizsi14
g.e.r.a írta:Egy szó van a mai játékunkra szánalmas.........
szerintem egyáltalán nem volt szánalmas. Helyenként "jól" játszottunk, voltak helyzeteink is.
Ma meg holnap lehet nem olvasok itt mert jönnek akik lehordják a KEDVENC csapatomat, meg Benítezt elküldenék már...
- sorger=giallo
Viszlát mindenkinek!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- DSanton39
na vmi ilyet várna az ember, mint ez a második félidőben volt. itt már csak mi voltunk a pályán, pech hogy gólt nem tudtunk szerezni. de majd legközelebb több szerencsénk lesz (kapufa). 
-
Injoc
legalább követjük a hagyományokat..megint döntetlennel kezdünk..a végkifejlet is lehetne hagyományszerű:D ...de még az 1pont is több mint a juve 0 pontja
mindenben keresd a pozitívumokat...ezen a meccsen Mariga volt a pozitívum.
- bazsi
hát gyerekek ez tényleg nagyon gyenge volt. a 2. félidő eleje azért már kezdett focira hasonlítani. reméljük a következő meccsre összeszedi magát a csapat.
- Tamas76
A második félidő egyes periódusai már tetszettek, de szerintem akkor is el kellene felejteni a feltolt védelmet, egyszerűen ennek a csapatnak nem ez a játéka. Láthattuk, mit ér a Bologna ellen, ha meg egy jobb csapat, gyors játékosokkal kerül szembe velünk, akkor csak abban bízhatunk, hogy JC-nek van kőműves végzettsége. Eto'o helye meg középen van, ő befejező csatár, ott lövi a gólokat, nem a vonal mellől indulva. De kutya nehéz idény lesz ez!
- g.e.r.a
Nem mondom, h Benítezt el kell küldeni nem telt el annyi idő, h ezt meglehessen ítélni, de tény ennél csak jobb játékot lehetne várni ilyen játékos kerettel és egy kész csapattal....
Eddig csak annyit láttunk, h szétszedte a taktikát, de az ő elképzeléseire semmi jel nem utal....
Nem várom, h ennyi idő alatt tökéletesek legyünk, mert nem, de az eddigi játékunk alapján minden nagyobb csapat előrébb jár, mint mi!
Vajon ez miért van?Láttad tegnap a Milant?Ugyanúgy új edzővel vannak és egyszerűen hozzánk képest klasszis csapat benyomását keltették ez a szomorú....
Nem lenne egy szavam sem, ha nem csak egy igazi gólhelyzetünk lett volna ez egyszerűen elfogadhatatlan.....az Atleticho ellen gólhelyzetünk sem volt ez a 2 meccs csak arra utal, h rossz irányba haladunk.
Ennél akkor is több gólhelyzetünk lenne ha taktika nélkül felküldenénk a csapatot, h gyerekek grundfoci játszatok.....
Eddig csak annyit láttunk, h szétszedte a taktikát, de az ő elképzeléseire semmi jel nem utal....
Nem várom, h ennyi idő alatt tökéletesek legyünk, mert nem, de az eddigi játékunk alapján minden nagyobb csapat előrébb jár, mint mi!
Vajon ez miért van?Láttad tegnap a Milant?Ugyanúgy új edzővel vannak és egyszerűen hozzánk képest klasszis csapat benyomását keltették ez a szomorú....
Nem lenne egy szavam sem, ha nem csak egy igazi gólhelyzetünk lett volna ez egyszerűen elfogadhatatlan.....az Atleticho ellen gólhelyzetünk sem volt ez a 2 meccs csak arra utal, h rossz irányba haladunk.
Ennél akkor is több gólhelyzetünk lenne ha taktika nélkül felküldenénk a csapatot, h gyerekek grundfoci játszatok.....
-
dandyka!
ELKESERÍTÖ....
-
Injoc
g.e.r.a írta:Nem mondom, h Benítezt el kell küldeni nem telt el annyi idő, h ezt meglehessen ítélni, de tény ennél csak jobb játékot lehetne várni ilyen játékos kerettel és egy kész csapattal....
és te láttad a juvét v a romat??? A milan teljesen más játékot játszik mint mi..de az új edzővel is ugyanazt mint eddig...nálunk meg az új edző más játékot akar játszani...és ez nem megy hipphopp..nekem se tetszik amit ma v az atletico ellen láttam..de azért az h szánalmas...még a milanra v juvéra is ritkán használjuk...főleg így 1.forduló után
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Injoc 2010.08.30. 22:59-kor.
-
diego33
Nagyon nem megy. A következő meccs még görcsösebb lesz. Kissebb név kellett volna a kispadra. Miért nem játszik egyenlőre mindenki a megszokott helyén? Megint nem sikerült Beniteznek semmit hozzátennie. Mikor végre elindult a játék leviszi Pandevet de hát nincs is igazán minőségi cserénk jelenleg. Szándékos játék, hogy legyen végre egy valamirevaló igazolás vagy mi? Mariga érkezett a legjobb labdákra, de hát! A kapusuknak nem kis mákja is volt.
-
Fan Gusto
Jó lesz ez..
nekem a második félidő egész tetszetős volt néhol. Sneijder is kezdi érezni önmagát, Eto'o is egyre jobban fickándozik, Coutinho meg igy másodjára is egséz ügyesnek tűnik.
Szóval nem kell aggódni, szerintem Rafapapa nagyon is jó úton jár a jó csapat felé;)
- Bombastico
Ugyanaz a szar megy mint tavaly meg azelött. Csak most az edzőnk rosszabb. A kis csapatok ellen nem képesek a támadóink befejezni a támadásokat.
Mariga tetszett a legjobban.
Muszály lesz még venni valakit mert valami hiányzik.
- Tommy
Első félidő egyenlő volt a nullával, kb amit az atleticó ellen nyújtottunk.. Második félidő első felében jók voltunk, utána megint visszaestünk.. Kb 20 perc volt értékelhető a mi részünkről. Nagyon sok dolog van még itt, hadrend ugyanaz, de a taktika teljesen más, látszik hogy a játékosok sokszor nem értik meg egymást, nehéz pár hét alatt átállni, idő kell.. Az viszont bebizonyosodott megint, hogy előre kell valaki, mert nincs minőségi csere előre. Coutinho, Biabiany nagy tehetségek, de még sok idő kell nekik, hogy igazán hasznos tagjai legyenek a csapatnak. Nem középpályást kéne keresni brancáéknak hanem egy csatárt.. Most sem a kpn volt a gond.
Vészharangot felesleges kongatni, josénál és mancininél is ilyenek voltak általában a szezonkezdetek, nagyon a szezon elején vagyunk még.
Vészharangot felesleges kongatni, josénál és mancininél is ilyenek voltak általában a szezonkezdetek, nagyon a szezon elején vagyunk még.
- g.e.r.a
Injoc írta:g.e.r.a írta:Nem mondom, h Benítezt el kell küldeni nem telt el annyi idő, h ezt meglehessen ítélni, de tény ennél csak jobb játékot lehetne várni ilyen játékos kerettel és egy kész csapattal....
és te láttad a juvét v a romat??? A milan teljesen más játékot játszik mint mi..de az új edzővel is ugyanazt mint eddig...nálunk meg az új edző más játékot akar játszani...és ez nem meg hipphopp..nekem se tetszik amit ma v az atletico ellen láttam..de azért az h szánalmas...még a milanra v juvéra is ritkán használjuk...főleg így 1.forduló után
Azért a Juvét egy tavalyi szezon után ne említsük egy lapon velünk plusz nekik nincs kész csapatuk sok új érkezőjük van velünk ellentétben....kész csapatot kapott Benítez nincs mentség gyengébbek vagyunk, mint kéne új taktika ide vagy oda!
De ha ennyire bántja a csőröd akkor nem szánalmasak voltunk, hanem nagyon gyengék....
Forza Inter!!
- Bombastico
Fan Gusto írta:Jó lesz ez..nekem a második félidő egész tetszetős volt néhol. Sneijder is kezdi érezni önmagát, Eto'o is egyre jobban fickándozik, Coutinho meg igy másodjára is egséz ügyesnek tűnik.
Szóval nem kell aggódni, szerintem Rafapapa nagyon is jó úton jár a jó csapat felé;)
Az a gond, h RB-vel a Lpool-nak 6 év alatt esélye nem volt a bajnoki cím megszerzésére.
-
Dirtylt
5 embert emelnék ki, kíváncsi vagyok, ki hogy látja.
Milito nincs formában...
Amikor megláttam Marigát, tényleg Vieria jutott róla az eszembe. Ugyanolyan lassú, mint Vieria 32 évesen... Jól passzol, jól szerel, de ennyire lassú embert régen láttam inter mezben!!!
Coutinho pimasz kis brazil, kellene neki egy év valamelyik 2.osztályú csapatban, lehet, hogy kettő.....
Viviano-t eladtuk, de miért????????????? Miért nem tudjuk megtartani a tehetségeink, miért nem tudjuk őket kölcsönadni???
Benítezt nem bántom, de agresszívebben kell harcolnia az igazolásokért, úgy, mint anno Mou tette!!! (tudom, hogy beállt a piac, meg hogy a milan, juve, real, barca, mancity szívta fel a játékosokat), de Cassanoval, Polival, Rossival, Robinho-val jóval hamarabb fel kellett volna venni a kapcsolatot...
És én nagyon nem szeretem Benítezt, de nagyon szurkolok neki, mert szurkolok a csapatnak!!! Csak ne veszítsék el a hitüket a játékosok, amit Mou beléjük vert!!!
Milito nincs formában...
Amikor megláttam Marigát, tényleg Vieria jutott róla az eszembe. Ugyanolyan lassú, mint Vieria 32 évesen... Jól passzol, jól szerel, de ennyire lassú embert régen láttam inter mezben!!!
Coutinho pimasz kis brazil, kellene neki egy év valamelyik 2.osztályú csapatban, lehet, hogy kettő.....
Viviano-t eladtuk, de miért????????????? Miért nem tudjuk megtartani a tehetségeink, miért nem tudjuk őket kölcsönadni???
Benítezt nem bántom, de agresszívebben kell harcolnia az igazolásokért, úgy, mint anno Mou tette!!! (tudom, hogy beállt a piac, meg hogy a milan, juve, real, barca, mancity szívta fel a játékosokat), de Cassanoval, Polival, Rossival, Robinho-val jóval hamarabb fel kellett volna venni a kapcsolatot...
És én nagyon nem szeretem Benítezt, de nagyon szurkolok neki, mert szurkolok a csapatnak!!! Csak ne veszítsék el a hitüket a játékosok, amit Mou beléjük vert!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dirtylt 2010.08.30. 23:06-kor.
- Tommy
Viviano fele a miénk..
Mit kéne amugy vele csinálni amugy? Padoztatni Julio mögött? Akkor semmit nem fejlődne.
Mit kéne amugy vele csinálni amugy? Padoztatni Julio mögött? Akkor semmit nem fejlődne.