Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

alwin91 írta: ↑2019.08.26. 21:16 Mindenki azt hiszi, hogy Barellát vettük, mint sztár kp, aztán Sensi meg jól bemutat mindenkinek :D
Ahogy irod. ;)

Oriasi a pali, tenyleg dobbenet amit eddig muvel.

Tavolrol lovunk kapura, ket csatar, van jatek, van elkepezeles, van akarat es alazat = Conte faktor. ;)
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Öröm nézni néha a játékot.. Nem az a lassú elképzeléstelen fos ami tavaly.. Mondjuk a védekezést még össze kell rakni, mert elég szellősek vagyunk.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Kenji írta: ↑2019.08.26. 21:26 Öröm nézni néha a játékot.. Nem az a lassú elképzeléstelen fos ami tavaly.. Mondjuk a védekezést még össze kell rakni, mert elég szellősek vagyunk.
Rengeteg tenni való van még az nagyon látszik. Lukaku meg Martinez bőven nincs még formában, valamint a védelmet is szeretném egészségesen látni. Igazán kár, hogy Bastoni Rano mögött van a sorban. Azért remélem látjuk majd őt is eleget.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

hát srácok szerintem más meccset nézünk... a két csatár nincs a pályán... uaz az adjuk be szélről majd lesz vmi játék... A két gól két egyéni villanásból jött. A védelem pedig veszélyes... Szép ez a 2-0 de azért ez nagyon messze van a jó focitól...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

alwin91 írta: ↑2019.08.26. 21:16 Mindenki azt hiszi, hogy Barellát vettük, mint sztár kp, aztán Sensi meg jól bemutat mindenkinek :D
Nagyon jó a srác. És nem csak ma, egész felkészülés alatt az egyik legjobb volt. Én fanyalogtam az érkezésekor de eddig a legjobb igazolás. ;)
Viszont ez a védelem...komolyabb csapat ellen szívnánk.-Most is voltak bizonytalanságok.
Korábban is írtam van 3 világszinvonalú védőnk aki mind kezdő lesz. De ha az egyik kiesik már necces. Most meg rögtönk kettő sérült. :o
Sejteni lehetett Rano Bastoni előtt lesz.
Csatárok viszont formán kívül és nem is jut el hozzájuk sok labda.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Valóban nagyon sok munka lesz még itt (főleg a védekezéssel), de azért bőven akadnak pozitívumok is.
Sensi ismét nagyon jó, már mondhatni nem is meglepetés a jó teljesítménye, viszont Vecino mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Ennyire irritáló, haszontalan, alibi játékost, engem konkrétan Candrevanál is jobban idegesít. Amikor védekezni kéne sehol, a támadásépítéseket az idióta előrefutásaival nem egyszer megöli, szószerint semmi haszna, ugyanott folytatja mint eddig...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Eddig tetszetős amit láthatunk! A védekezéssel még vannak bajok de tetszik hogy támadásban vannak érkezők második hullámban! Érdekes mert a sok eddig agyonpróbâlt (Rano, Candreva, Dambro, Vecino) gyengébb játékosainkkal is jók vagyunk! Helyettük ha lesz minőség is akkor jó lesz ez!
Cupi

ricsinter írta: ↑2019.08.26. 21:40 Valóban nagyon sok munka lesz még itt (főleg a védekezéssel), de azért bőven akadnak pozitívumok is.
Sensi ismét nagyon jó, már mondhatni nem is meglepetés a jó teljesítménye, viszont Vecino mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Ennyire irritáló, haszontalan, alibi játékost, engem konkrétan Candrevanál is jobban idegesít. Amikor védekezni kéne sehol, a támadásépítéseket az idióta előrefutásaival nem egyszer megöli, szószerint semmi haszna, ugyanott folytatja mint eddig...
Szokásos láthatatlan pali aki mindig úton van de sehova nem ér oda. :D Remélem főleg padozni fog. Párszor szerzett fontos gólt és abból él.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért ez a játék más mint a tavalyi gyömöszölés.Van lendület,csak a védekezés nem az igazi.Ez a 3 védős rendszer okoz még problémát szerintem,mégha most nem is a legerősebb sor áll fel.Candreva meg megtanult beadni,kész csoda,de nálam egyelőre a kispadon történt a legjobb igazolás.No meg Szenzációs Sensi!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nekem Conte vehemenciája tetszett a legjobban!!
Meg olyan érzésem van mintha egy csapatot látnék, de lehet hogy csak belemagyarazom :D
ricsinter

Cupi írta: ↑2019.08.26. 21:45
ricsinter írta: ↑2019.08.26. 21:40 Valóban nagyon sok munka lesz még itt (főleg a védekezéssel), de azért bőven akadnak pozitívumok is.
Szokásos láthatatlan pali aki mindig úton van de sehova nem ér oda. :D Remélem főleg padozni fog. Párszor szerzett fontos gólt és abból él.
Ez valóban igencsak találó amit írtál :D
Barella nagyon remélem, hogy összekapja magát, mert gyomoridegem van mikor meglátom az uruguayit :?
vaskalap

Ez a Falco gyerek úgy szlalomozik a védőink között,mint egy műlesikló az Alpokban.
alwin91

Candrevát senki sem szereti, de azt hozzá kell tenni, hogy végre Ő is a posztján játszik. Ettől persze nem lesz sztár, de talán nem lesz mindennek a legalja minden alkalommal.
alwin91

Az sem kis fegyvertény, hogy normális lövések vannak a 16oson kívülről. (ezen a meccsen kb annyi, mint Spalletti alatt 10 meccsen...)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hogy ölelgetik Lukakut a fiatalok!! Komolyan tetszik amit látok!!! Nem sztárok gyülekezete és bizony van minőségi probléma is de ez olyan mintha csapat lenne!!
lucky0

Lukaku nagyon bika!
vaskalap

Sensi megsérült.
alwin91

ezt nem hiszem el
ricsinter

Csak ne legyen komoly...
vaskalap

Remélem Barella nem egy túl hypolt igazolás lesz.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

alwin91 írta: ↑2019.08.26. 22:03 Candrevát senki sem szereti, de azt hozzá kell tenni, hogy végre Ő is a posztján játszik. Ettől persze nem lesz sztár, de talán nem lesz mindennek a legalja minden alkalommal.
Nekem pont nem volt vele bajom.
Amúgy meg igen, mióta itt van nem játszott az eredeti posztján. Beadásai viszont mind veszélyesek, jó igazolás lesz ő sztem idénre.
alwin91

Csak én látom úgy, hogy Lukaku tényleg a seggén veszi a levegőt? :D
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Candreva élete meccsét játsza, élete góljával.
vaskalap

Kezdésnek ez így rendben volt.Várom a folytatást.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

A vége sima lett a Lecce összezuhant 3. gólnál de azért kezeljük helyén ezt a meccset 1 nek nem volt rossz de azért van még meló bőven és ez még a Lecce ellen is látszott. De legyünk pozitívak vezetjük a tabellát ;)
lucky0

vaskalap írta: ↑2019.08.26. 22:22 Remélem Barella nem egy túl hypolt igazolás lesz.
Barella az egyik legnagyobb olasz tehetség és ami nagyon fontos hogy Inter drukker! Nagyon fiatal még de vele kapcsolatban jó előérzetem van! Nagy lesz rajta a nyomâs ugye az Interben mindig az plusz drága is volt de sztem megoldja! Egy két igazolâs még kellene nagyon főleg Asamoahnak egy csere valamint középre és előre is kell egy kis extra! Balra a hírek szerint Biraghi jön hát nem tudom de legyen, kellene Alexis és SMS és kész vagyunk! Kanrépa Lazzaroval lehozza a jobbost oda az olasz lesz az új igazolásunk!
lucky0

Amúgy a Falco gyereket figyeltétek? emlékeztet egy bizonyos Rafinhára! kifejezetten ügyes...
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Még a végén Kanrépa kezdő játékos lesz. Jól játszott ma. A dugó ellenére is . :shock:
Össze szokik a csapat és még bitangabbak leszünk. 8-) Forza Inter :!:
Cupi

Sima lett. Örülök a győzelemnek. Második félidőre nagyon feljavultak a támadóink. :)
Candreva meg az a gól. 2 éve nem megy be neki semmi, most bejött. :D Jól játszott.
Viszont a védelem. Remélem ebben a felállásba sokszor nem játszunk. Lecce többször is hülyét csinált belőlük.
Ha azt nézzük milyen védelemmel nyomtuk és idény eleji forma van akkor tökéletes ez a 4-0.
Lukaku meg Martinez ha összeszoknak akkor elég jó kis páros lehet. Második félidőben már kaptunk ebből ízelítőt.
Forza Inter!
Cupi

alwin91 írta: ↑2019.08.26. 22:08 Az sem kis fegyvertény, hogy normális lövések vannak a 16oson kívülről. (ezen a meccsen kb annyi, mint Spalletti alatt 10 meccsen...)
Pont ezen gondolkodtam, hogy anno Spalletti kérhettem, hogy ne lőjjenek a 16-soon kívülről? :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Conte első bajnokija ezt figyelembe véve ez több mint biztató.
A játékban persze,hogy lehet még itt fejlődni és kell.
Viszont a játékban sokkal több elem volt felfedezhető mintsem,hogy szolgáljuk ki az egyszem csatárt elől.
Candreva teljesen új erőre kapott.Brozovic végre gólt is lőtt nemcsak védekezett.
A legjobb viszont Sensi volt aki az átigazolási időszak legnagyobb meglepetése.
Gólveszélyes és nagyon gyors.Lukaku meg lesz még sokkal jobb is már az első meccsén betalál.
Elsőre ez nagyon tetszetős kis mecccs volt és már kíváncsian várom a Cagliari meccset.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Nehany kiragadott gondolat a meccsről, nagyjabol amilyen sorrendben felmerultek, ezert szuksegkeppen csapongoak:

Hatalmas tavolsagok az emberek/sorok kozott:
Tamadasban ez egesz jo, mert rengeteg passzlehetoseg
Vedekezesben viszont nagyok konnyen atpasszolhato

Vecino picit kilóg Sensi/Brozo mellett
(ha Barella ide be tud epulni harmadiknak, az egy klasszikus kozeppalya lesz/lehet)

Luk lesz az uj Adriano ? ! ? !

Nem mondom, hogy kis szerencsevel a Lecce ne erhetett volna el tobbet itt ma, de azt Conteval talan elfelejthetjük, hogy az utolso 10 percig nem hajtunk, nem focizunk, es azert ez a minimum ami elvarhato, ugyhogy ha masert nem is, de ezert mar mindenkeppen erdemes volt cserelni a kispadnal

Candrevanak most kell visszavonulnia, ennel jobb mar nem lesz 🙄😀🤷🏻‍♂️
(ugyanitt: szerencsetlen Politano, cserekent beall, van egy jo lovohelyzete, ugy tekeri be, hogy a kapus hozzaszagolni sem tud, erre Luk epp a labda utjaban kolbászol lesen..., aztan majd kap egy szurke atlagos osztalyzatot; meg mindig nagyon alulertekelt ő)

Nem kaptunk golt, ami mindig oromteli!

Nagyon biztam egy ilyen 3 gól körüli Conte bemutatkozasban, ez az ami megadja az alaphangot, jó úton indultunk el!
interfan

Ertekelesek:

- FcInter1908:

Sensi 8
Brozovic 7,5
Candreva 7,5
Asamoah 7
Lukaku 7
D'Ambrosio 6,5
Skriniar 6,5
Ranocchia 6,5
Martinez 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Gagliardini 6

Conte 7

- FcInterews:

Brozovic 7,5
Sensi 7
Candreva 7
D'Ambrosio 6,5
Asamoah 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Vecino 6
Barella 6
Gagliardini 6
Martinez 6
Politano 6

Conte 7,5

- Calciomercato:

Brozovic 8
Candreva 8
Sensi 7,5
Asamoah 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
D'Ambrosio 6,5
Ranocchia 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Handanovic 6
Martinez 5,5

Conte 7,5

- Tuttomercato:

Sensi 7,5
Candreva 7,5
Skriniar 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Ranocchia 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Asamoah 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Festa

interfan írta: ↑2019.08.27. 05:06 Ertekelesek:

- FcInter1908:

Sensi 8
Brozovic 7,5
Candreva 7,5
Asamoah 7
Lukaku 7
D'Ambrosio 6,5
Skriniar 6,5
Ranocchia 6,5
Martinez 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Gagliardini 6

Conte 7

- FcInterews:

Brozovic 7,5
Sensi 7
Candreva 7
D'Ambrosio 6,5
Asamoah 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Vecino 6
Barella 6
Gagliardini 6
Martinez 6
Politano 6

Conte 7,5

- Calciomercato:

Brozovic 8
Candreva 8
Sensi 7,5
Asamoah 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
D'Ambrosio 6,5
Ranocchia 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Handanovic 6
Martinez 5,5

Conte 7,5

- Tuttomercato:

Sensi 7,5
Candreva 7,5
Skriniar 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Ranocchia 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Asamoah 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Sensi,Brozovic és Candreva a legjobb mindenütt.
Tavaly meg szinte mindig De Vrij,Skriniar és Handanovic volt.Remélem ez így marad.
Interissimo

Hozzászólás Szerző: Interissimo »

- FcInterews:

Politano 6
Kb. 10 percet volt a pályán, rúgott egy gólt, amit Lukaku miatt érvénytelenítettek, mit kellett volna még csinálni ennyi idő alatt, hogy jobb pontszámot kapjon? :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szerintem a meccs előtt nagyon lehordott Barella is jól szállt be.
Vecino helyett nem zárom ki, hogy már hétvégén, ex csapata ellen a kezdőben találja magát.
Cupi

versenyszellem írta: ↑2019.08.27. 01:11
Nagyon biztam egy ilyen 3 gól körüli Conte bemutatkozasban, ez az ami megadja az alaphangot, jó úton indultunk el!
Igen jó úton indultunk el. Bőven van még min csiszolni és igazolásokra is lesz szükség ebben a szűk 1 hétben de bizakodásra ad okot a tegnap látottak. ;)
Vecino lógott ki nagyon. Remélem Barella átveszi a helyét. Védelem is bizonytalan volt de ilyen összeállításba nem sokszor fogunk játszani hátul. :D
Lukaku meg Martinez most játszottak először együtt. Idő kell nekik. Második félidőbe már látszódott, hogy ha összeszoknak jók lehetnek. ;)
Papus88

Hozzászólás Szerző: Papus88 »

PellerG írta: ↑2019.08.27. 08:17 Szerintem a meccs előtt nagyon lehordott Barella is jól szállt be.
Vecino helyett nem zárom ki, hogy már hétvégén, ex csapata ellen a kezdőben találja magát.
Voltak penge kis labdái mélységből!Jó lesz ő idővel!Vecinonál csak jobb lehet...
alwin91

Papus88 írta: ↑2019.08.27. 09:20
PellerG írta: ↑2019.08.27. 08:17 Szerintem a meccs előtt nagyon lehordott Barella is jól szállt be.
Voltak penge kis labdái mélységből!Jó lesz ő idővel!Vecinonál csak jobb lehet...
Persze, az, hogy formán kívül van barátságos meccseken még semmit sem jelent. De nekem ez a Sensi gyerek a legnagyobb meglepetés. Ha Ő van Brozovic mellett rögtön van előrejáték is a kp-ról, ezt régóta hiányolom.
Az osztályozásoknak kicsit ellentmondva nekem Asamoah lógott ki tegnap a csapatból. Védekezésben nem is, de elől rengeteget rontott, remélem jobban belejön majd. Valamint Martinez miatt aggódom kicsit, elég idegbeteg volt a srác végig, pedig minden megmozdulásán látszik, hogy tehetséges. Mintha fejben nem lenne ott teljesen.
alwin91

Interissimo írta: ↑2019.08.27. 08:16

- FcInterews:

Politano 6
Kb. 10 percet volt a pályán, rúgott egy gólt, amit Lukaku miatt érvénytelenítettek, mit kellett volna még csinálni ennyi idő alatt, hogy jobb pontszámot kapjon? :D
Ezt én sem értem. Cserecsatárnak nagyon minőségi, bízom benne, hogy nem igazak a pletykák és maradni fog. :D
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Érdekes, hogy tegnap 7 olasz játékos (Ranocchia, D'Ambrosio, Politano, Sensi, Barella, Candreva, Gagliardini) is pályára lépett...nem tudom mikor volt ilyen utoljára.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Kellemes hétindító volt a tegnapi meccs, egyet aludva rá, a rövid megállapításaim, szigorúan pozitívan:
Conte - tűzben égett, együtt élt a játékkal, ez egy ideje hiánycikk a csapat táján, kihasználta a 3 cserét!
Védelem - sok idejük volt együtt felkészülni (és ez látszik), és a két alap kezdő hiánya ellenére meglepően stabilan hozták le a meccset, hajmeresztő hibákat nem vétettek. Nyilván sok sót nem fognak zavarni, de jó látni, hogy ha kell, rotálásokra-eltiltások-sérülések miatt nyugodtan kaphatnak bizalmat, meg fogják hálálni.
Középpálya - megugrott a pulzus, amikor átrohantak rajtuk KÖZÉPEN, itt lesz munka és rendben lesznek.
Támadók - Össze kell szokni, és nagyon ott lesz.
Még több pozitívum: voltak távoli bombák, belőlük gólok, helyzetek, kaput eltalálók :D , egyéni villanás, pofás kis összjátékok, kombinációk, második hullámba való felérések, csökkentett ész nélküli beadások (persze Antonio továbbra is lehajtott fejjel ad be :D ), a kép, ahogy Lukakut megpróbáltak fellökni és lepattantak róla. :D Gólok az új játékosoktól és ahogy örülnek egymásnak, érik, épül egy szerethető, egymásért küzdő csapat.
Zárszó: a másodosztályú Lecce is kellett ehhez, a bátor játékával.
interfan

Tovabbi ertekelesek:

- Gazzetta:

Brozovic 7,5
Sensi 7,5
Candreva 7,5
Lukaku 7
Asamoah 7
Skriniar 6,5
Vecino 6,5
D'Ambrosio 6
Handanovic 6
Ranocchia 6
Barella 6
Gagliardini 6
Politano 6
Martinez 6

Conte 7,5

- TS:

Sensi 7,5
Candreva 7,5
Brozovic 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
Ranocchia 6,5
Asamoah 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Vecino 6
Barella 6

Conte 8

- Corriere:

Candreva 7,5
Sensi 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Asamoah 7
Handanovic 6,5
Skriniar 6,5
D'Ambrosio 6,5
Ranocchia 6
Barella 6
Gagliardini 6
Politano 6
Martinez 6
Vecino 5,5

Conte 7,5
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Nézőszám statisztika, melyre jó ránézni...
https://app.football-italia.net/?referr ... u=news-all
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Azt lehet tudni Sensi sérülése mennyire komoly?
Cupi

matrix23 írta: ↑2019.08.28. 06:33 Azt lehet tudni Sensi sérülése mennyire komoly?
Meg a többi sérültről valami hír? Godin, De Vrij? Mikor térhetnek vissza?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: ↑2019.08.28. 09:57
matrix23 írta: ↑2019.08.28. 06:33 Azt lehet tudni Sensi sérülése mennyire komoly?
Sensi ma már gólt lőtt edzésen az egymás közti játék során, ő rendben van.
Godinról és De Vrijről nem tudok.
Festa

Cupi írta: ↑2019.08.28. 09:57
De Vrij a lecce meccs előtti bemelegítésbe sérült bele..
Egyszerűen ki vagyok amikor,profi sportolók a bemelegítésben ,amit pont a sérülések elkerülése miatt csinálnak sikerül “belesérülni”. :?
interfan

Godin felepult, es kezdhet is a Cagliari ellen.
Sensi serulese nem volt komoly, a csapattal edzett ma.
DeVrij szinten elerheto lesz a hirek szerint.
Viszont Barella formaja a hirek szerint tovabbra sem az igazi.
Sanchez nevezese es jateka szinten kerdeses.
Ma meg nem edzett a csapattal, mivel vizumugyeket intezett.
Holnap fog eloszor a csapattal edzeni, ezert kezdobe valo szerepeltetesere keves az esely.

Valoszinu kezdo:

Handanovic
DeVrij-Godin-Skriniar
Candreva-Vecino-Brozovic-Sensi-Asamoah
Lukaku-Martinez
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

interfan írta: ↑2019.08.29. 16:56 Godin felepult, es kezdhet is a Cagliari ellen.
Sensi serulese nem volt komoly, a csapattal edzett ma.
DeVrij szinten elerheto lesz a hirek szerint.
Viszont Barella formaja a hirek szerint tovabbra sem az igazi.
Sanchez nevezese es jateka szinten kerdeses.
Ma meg nem edzett a csapattal, mivel vizumugyeket intezett.
Holnap fog eloszor a csapattal edzeni, ezert kezdobe valo szerepeltetesere keves az esely.

Valoszinu kezdo:

Handanovic
DeVrij-Godin-Skriniar
Candreva-Vecino-Brozovic-Sensi-Asamoah
Lukaku-Martinez
Köszi az infokat, Barelláról ezek a hírek mennyire lehetnek valósak? Kitől származnak? Mert közben írják hozzánk a belső kp-kat a mercato végére , és ezek egybevághatnak azzal, hogy Conte-t nem feltétlen győzte meg Barella.
Válasz küldése