Ahogy irod.
Oriasi a pali, tenyleg dobbenet amit eddig muvel.
Tavolrol lovunk kapura, ket csatar, van jatek, van elkepezeles, van akarat es alazat = Conte faktor.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Rengeteg tenni való van még az nagyon látszik. Lukaku meg Martinez bőven nincs még formában, valamint a védelmet is szeretném egészségesen látni. Igazán kár, hogy Bastoni Rano mögött van a sorban. Azért remélem látjuk majd őt is eleget.
Nagyon jó a srác. És nem csak ma, egész felkészülés alatt az egyik legjobb volt. Én fanyalogtam az érkezésekor de eddig a legjobb igazolás.
Szokásos láthatatlan pali aki mindig úton van de sehova nem ér oda.ricsinter írta: ↑2019.08.26. 21:40 Valóban nagyon sok munka lesz még itt (főleg a védekezéssel), de azért bőven akadnak pozitívumok is.
Sensi ismét nagyon jó, már mondhatni nem is meglepetés a jó teljesítménye, viszont Vecino mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Ennyire irritáló, haszontalan, alibi játékost, engem konkrétan Candrevanál is jobban idegesít. Amikor védekezni kéne sehol, a támadásépítéseket az idióta előrefutásaival nem egyszer megöli, szószerint semmi haszna, ugyanott folytatja mint eddig...
Ez valóban igencsak találó amit írtálCupi írta: ↑2019.08.26. 21:45Szokásos láthatatlan pali aki mindig úton van de sehova nem ér oda.ricsinter írta: ↑2019.08.26. 21:40 Valóban nagyon sok munka lesz még itt (főleg a védekezéssel), de azért bőven akadnak pozitívumok is.
Sensi ismét nagyon jó, már mondhatni nem is meglepetés a jó teljesítménye, viszont Vecino mellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Ennyire irritáló, haszontalan, alibi játékost, engem konkrétan Candrevanál is jobban idegesít. Amikor védekezni kéne sehol, a támadásépítéseket az idióta előrefutásaival nem egyszer megöli, szószerint semmi haszna, ugyanott folytatja mint eddig...Remélem főleg padozni fog. Párszor szerzett fontos gólt és abból él.
Nekem pont nem volt vele bajom.
Barella az egyik legnagyobb olasz tehetség és ami nagyon fontos hogy Inter drukker! Nagyon fiatal még de vele kapcsolatban jó előérzetem van! Nagy lesz rajta a nyomâs ugye az Interben mindig az plusz drága is volt de sztem megoldja! Egy két igazolâs még kellene nagyon főleg Asamoahnak egy csere valamint középre és előre is kell egy kis extra! Balra a hírek szerint Biraghi jön hát nem tudom de legyen, kellene Alexis és SMS és kész vagyunk! Kanrépa Lazzaroval lehozza a jobbost oda az olasz lesz az új igazolásunk!
Sensi,Brozovic és Candreva a legjobb mindenütt.interfan írta: ↑2019.08.27. 05:06 Ertekelesek:
- FcInter1908:
Sensi 8
Brozovic 7,5
Candreva 7,5
Asamoah 7
Lukaku 7
D'Ambrosio 6,5
Skriniar 6,5
Ranocchia 6,5
Martinez 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
Barella 6
Gagliardini 6
Conte 7
- FcInterews:
Brozovic 7,5
Sensi 7
Candreva 7
D'Ambrosio 6,5
Asamoah 6,5
Lukaku 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
Ranocchia 6
Vecino 6
Barella 6
Gagliardini 6
Martinez 6
Politano 6
Conte 7,5
- Calciomercato:
Brozovic 8
Candreva 8
Sensi 7,5
Asamoah 7
Lukaku 7
Skriniar 6,5
D'Ambrosio 6,5
Ranocchia 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Handanovic 6
Martinez 5,5
Conte 7,5
- Tuttomercato:
Sensi 7,5
Candreva 7,5
Skriniar 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Ranocchia 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Asamoah 6,5
Martinez 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Igen jó úton indultunk el. Bőven van még min csiszolni és igazolásokra is lesz szükség ebben a szűk 1 hétben de bizakodásra ad okot a tegnap látottak.versenyszellem írta: ↑2019.08.27. 01:11
Nagyon biztam egy ilyen 3 gól körüli Conte bemutatkozasban, ez az ami megadja az alaphangot, jó úton indultunk el!
Persze, az, hogy formán kívül van barátságos meccseken még semmit sem jelent. De nekem ez a Sensi gyerek a legnagyobb meglepetés. Ha Ő van Brozovic mellett rögtön van előrejáték is a kp-ról, ezt régóta hiányolom.
Ezt én sem értem. Cserecsatárnak nagyon minőségi, bízom benne, hogy nem igazak a pletykák és maradni fog.Interissimo írta: ↑2019.08.27. 08:16Kb. 10 percet volt a pályán, rúgott egy gólt, amit Lukaku miatt érvénytelenítettek, mit kellett volna még csinálni ennyi idő alatt, hogy jobb pontszámot kapjon?![]()
De Vrij a lecce meccs előtti bemelegítésbe sérült bele..
Köszi az infokat, Barelláról ezek a hírek mennyire lehetnek valósak? Kitől származnak? Mert közben írják hozzánk a belső kp-kat a mercato végére , és ezek egybevághatnak azzal, hogy Conte-t nem feltétlen győzte meg Barella.interfan írta: ↑2019.08.29. 16:56 Godin felepult, es kezdhet is a Cagliari ellen.
Sensi serulese nem volt komoly, a csapattal edzett ma.
DeVrij szinten elerheto lesz a hirek szerint.
Viszont Barella formaja a hirek szerint tovabbra sem az igazi.
Sanchez nevezese es jateka szinten kerdeses.
Ma meg nem edzett a csapattal, mivel vizumugyeket intezett.
Holnap fog eloszor a csapattal edzeni, ezert kezdobe valo szerepeltetesere keves az esely.
Valoszinu kezdo:
Handanovic
DeVrij-Godin-Skriniar
Candreva-Vecino-Brozovic-Sensi-Asamoah
Lukaku-Martinez