Ez nekem is magas, nem értem, sok mindenkit szeretnék itt látni, de hogy őt nem, az biztos.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PellerG
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- versenyszellem
faj olvasni a forumot ilyenkor.. nem semmi, jo hogy nem azt vizionaljuk lassan, hogy mindjart ki is fogunk esni a bajnoksagbol...
Persze en se mondom hogy bravo, lehoztuk veretlenul az utolso harom meccset es valoban egy nagyjabol 6 pont siman elvarhato lett volna a 9-bol.
A mai meccs eleg fura volt, latszodott hogy hiaba a teli szunet, valahogy nem az a friss csapat vagyunk ami a szezon elejen megvolt. Voltak helyzetek, johetett volna a masodik gol is gond nelkul, es akkor pattanhatott volna az a kosza loves akarhova, nem oszt nem szoroz. Ebben velemenyem szerint kozvetlenul nem hibazott Conte.
A biro meg valoszinu tulkompenzalt a golunk miatt abban az ertelmben, hogy onnantol kezdve probalta az ilyen kontaktokat elengedni, nehogy ra mondjak, hogy csak a golt engedte el, innentol kezdve 4-5 olyan faultot sem fujt le a mezonyben, amikor epp tamadast inditottunk, ami az osszes tobbi bironal sima szabad (itt szakadt el a cerna Lautaronal is, ertheto, persze jobb lett volna a massziv anyazas nelkul)
Szerintem egyebkent meg mintha kezre is pattant volna a labda a Cagliari gol elott Joao Pedronal, ami miatt elmeletileg automatikusan ervenytelen, de persze lehet hogy csak en akarok belelatni ilyesmit...
Valo igaz Spalletti nem probalkozott azzal, hogy nekiessunk az ellenfeleinknek, hogy a meccs elejen ervenyesitsuk a folenyunket.
Contenal ez igenis megvan, es nem gondolom hogy barki azt a lotyogest akarna nezni, amit tavalyig atlagosan a 75-80. percig szoktunk produkalni
Cserebe viszont elfaradunk, es nem csak egy-egy meccsre, hanem ugy altalaban is faradunk.
Kene frissiteni es forgatni a keretet, viszont ahhoz tul sok serules jott be, igy van aki tulterhelt es ezert lesz tompabb es van aki serulesbol ter vissza es ezert nem talalja meg a format.
Igen, Conte valtoztathatna is azon amit csinal.
Nem fog.
Ezert hoztuk, ezert ra van szukseg es nem az osszes tobbi koklerre, aki alatt neztunk a nagy semmit. (es vartuk hogy Icardi villanjon, mert csapatjatek nem volt ugye)
Egyebkent a januar tenyleg gazos ilyen szempontbol, most egy Vecino lehet hogy jol jott volna, oke, nem valoszinu hogy o nyeri meg a meccset, de azert az gaz, ha egy resze a keretnek nem elerheto, aki uj ember meg nem all keszen, stb.. Ilyen szempontbol meg egy hetet varnunk kell es februartol talan mar ujra hasithatunk egy felfrissitett jatekosallomannyal.
Ha sikerulne elkerulni a seruleseket innentol kezdve, azert kezdoszintet nezve:
Kozephatved: De Vrij, Skrinia, Bastoni, Godin -> 3 posztra
Kozeppalyas: Brozovic, Barella, Sensi, Eriksen -> 3 posztra
Csatar: Lautaro, Lukaku, Sanchez -> 2 posztra
+ A ket szelso es a toltelek, en azt gondolom, hogy ez mukodni fog..
Jo kerdes amit olvastam is lentebb, hogy mennyire vagyunk kiismerhetoek. Oke, a Lecce vedekezett ezerrel, tudta mi kell csinalni, vegulis megoldottuk a szelrol, de kb a Verona is ilyen volt, ott egy Barella loves segitett, jo lenne persze tobb golt szerezni felepitett tamadasbol, de az teny, hogy egyeni szinten a fenti 11 jatekos igenis a liga legjobbai a posztjaikon, szoval, ha masban nem, az o kepessegeikben bizhatunk, es ez maris joval tobb mint az elmult evekben rendelkezesre allt.
17 meccsunk van hatra a bajnoksagban, ha osszeall a csapat ujra (erts tavozok es erkezok), lesz meg esely a bajnoki cimre.
Es ha a vegen nem lesz meg, valoban, Inzaghinak ez a negyedik Lazios szezonja, most jar 184 meccsnel, Gasperini detto, csak meg csak 168 meccse van, nalunk Conte most jar 29 meccsnel, persze mas habitus mas epitkezes, de azert szerintem tovabbra se az legyen a merce, hogy elso szezonban bajnokok leszunk-e vagy sem, meg akkor se, ha ez kimondatlanul is a kimondott cel es ezert Conte es a menedzsment esetleg felaldoz eroforrasokat, amik a jovo evekben tobbet erhetnenek...
Ja, es meg az elozo evekhez kapcsolodoan, most 21 meccs utan 48 pontunk van, ugy, hogy eldobtunk 6 pontot az elozo harom meccsen (18 kor utan volt 45), tavaly ugyanigy 21 meccs utan volt 40 pontunk, 19 ponttal a Juve mogott (a vegere 69 es -21), tavalyelott 43 pont ugyanekkor, 10 ponttal lemaradva (a vegere 72 es -23 lett).
Szerintem nagyon nem osszehasonlithato a korabbi evekkel az, amit iden eddig letettunk az asztalra, lassuk meg mi lesz a vege!!
Persze en se mondom hogy bravo, lehoztuk veretlenul az utolso harom meccset es valoban egy nagyjabol 6 pont siman elvarhato lett volna a 9-bol.
A mai meccs eleg fura volt, latszodott hogy hiaba a teli szunet, valahogy nem az a friss csapat vagyunk ami a szezon elejen megvolt. Voltak helyzetek, johetett volna a masodik gol is gond nelkul, es akkor pattanhatott volna az a kosza loves akarhova, nem oszt nem szoroz. Ebben velemenyem szerint kozvetlenul nem hibazott Conte.
A biro meg valoszinu tulkompenzalt a golunk miatt abban az ertelmben, hogy onnantol kezdve probalta az ilyen kontaktokat elengedni, nehogy ra mondjak, hogy csak a golt engedte el, innentol kezdve 4-5 olyan faultot sem fujt le a mezonyben, amikor epp tamadast inditottunk, ami az osszes tobbi bironal sima szabad (itt szakadt el a cerna Lautaronal is, ertheto, persze jobb lett volna a massziv anyazas nelkul)
Szerintem egyebkent meg mintha kezre is pattant volna a labda a Cagliari gol elott Joao Pedronal, ami miatt elmeletileg automatikusan ervenytelen, de persze lehet hogy csak en akarok belelatni ilyesmit...
Valo igaz Spalletti nem probalkozott azzal, hogy nekiessunk az ellenfeleinknek, hogy a meccs elejen ervenyesitsuk a folenyunket.
Contenal ez igenis megvan, es nem gondolom hogy barki azt a lotyogest akarna nezni, amit tavalyig atlagosan a 75-80. percig szoktunk produkalni
Cserebe viszont elfaradunk, es nem csak egy-egy meccsre, hanem ugy altalaban is faradunk.
Kene frissiteni es forgatni a keretet, viszont ahhoz tul sok serules jott be, igy van aki tulterhelt es ezert lesz tompabb es van aki serulesbol ter vissza es ezert nem talalja meg a format.
Igen, Conte valtoztathatna is azon amit csinal.
Nem fog.
Ezert hoztuk, ezert ra van szukseg es nem az osszes tobbi koklerre, aki alatt neztunk a nagy semmit. (es vartuk hogy Icardi villanjon, mert csapatjatek nem volt ugye)
Egyebkent a januar tenyleg gazos ilyen szempontbol, most egy Vecino lehet hogy jol jott volna, oke, nem valoszinu hogy o nyeri meg a meccset, de azert az gaz, ha egy resze a keretnek nem elerheto, aki uj ember meg nem all keszen, stb.. Ilyen szempontbol meg egy hetet varnunk kell es februartol talan mar ujra hasithatunk egy felfrissitett jatekosallomannyal.
Ha sikerulne elkerulni a seruleseket innentol kezdve, azert kezdoszintet nezve:
Kozephatved: De Vrij, Skrinia, Bastoni, Godin -> 3 posztra
Kozeppalyas: Brozovic, Barella, Sensi, Eriksen -> 3 posztra
Csatar: Lautaro, Lukaku, Sanchez -> 2 posztra
+ A ket szelso es a toltelek, en azt gondolom, hogy ez mukodni fog..
Jo kerdes amit olvastam is lentebb, hogy mennyire vagyunk kiismerhetoek. Oke, a Lecce vedekezett ezerrel, tudta mi kell csinalni, vegulis megoldottuk a szelrol, de kb a Verona is ilyen volt, ott egy Barella loves segitett, jo lenne persze tobb golt szerezni felepitett tamadasbol, de az teny, hogy egyeni szinten a fenti 11 jatekos igenis a liga legjobbai a posztjaikon, szoval, ha masban nem, az o kepessegeikben bizhatunk, es ez maris joval tobb mint az elmult evekben rendelkezesre allt.
17 meccsunk van hatra a bajnoksagban, ha osszeall a csapat ujra (erts tavozok es erkezok), lesz meg esely a bajnoki cimre.
Es ha a vegen nem lesz meg, valoban, Inzaghinak ez a negyedik Lazios szezonja, most jar 184 meccsnel, Gasperini detto, csak meg csak 168 meccse van, nalunk Conte most jar 29 meccsnel, persze mas habitus mas epitkezes, de azert szerintem tovabbra se az legyen a merce, hogy elso szezonban bajnokok leszunk-e vagy sem, meg akkor se, ha ez kimondatlanul is a kimondott cel es ezert Conte es a menedzsment esetleg felaldoz eroforrasokat, amik a jovo evekben tobbet erhetnenek...
Ja, es meg az elozo evekhez kapcsolodoan, most 21 meccs utan 48 pontunk van, ugy, hogy eldobtunk 6 pontot az elozo harom meccsen (18 kor utan volt 45), tavaly ugyanigy 21 meccs utan volt 40 pontunk, 19 ponttal a Juve mogott (a vegere 69 es -21), tavalyelott 43 pont ugyanekkor, 10 ponttal lemaradva (a vegere 72 es -23 lett).
Szerintem nagyon nem osszehasonlithato a korabbi evekkel az, amit iden eddig letettunk az asztalra, lassuk meg mi lesz a vege!!
-
R9.
persze lelehet igy is irni de a helyzet az h jo kezdes utan jott a szokasos visszaeses es conteban megtort vmi a csapat pedig zavaros lasd lautaro esetet
a bajnoki cim mar biztos elment
a bajnoki cim mar biztos elment
- internaZIOnaLe
Dehogy biztos hogy elment a bajnoksag. Ugyan már. A merda se fog megnyerni minden meccset. Ne legyünk már pesszimisták.
Nem azt mondom hogy bajnokok leszünk, de barmi lehet még
- CsaSzi9294
Ma még a Napoli nyerjen és hoztunk egy pontot a Juvén 
- mike
- CsaSzi9294
- versenyszellem
Talan pont azert mert az elmult hetek alapjan tudja hogy meg nem nyertuk meg a meccset az elso golunkkal es emiatt esetleg feszultebb.. szerintem egy masodik v harmadik gol utan belole is kiszakadna a feszultsegCsaSzi9294 írta: ↑2020.01.26. 20:10Én pl abból gondolom, hogy nincs az a tűz, nincs az a győzni akarás benne, amit eddig láttunk. Gólok után csak néz ki a fejéből, pár hete még össze futott a játékosokkal.
- Festa
Nagyot csalódnék benne ha az egész kiakadás mögött az van,hogy megígérték neki ,hogy Jön Vidal azt mégsem.CsaSzi9294 írta: ↑2020.01.26. 20:10Én pl abból gondolom, hogy nincs az a tűz, nincs az a győzni akarás benne, amit eddig láttunk. Gólok után csak néz ki a fejéből, pár hete még össze futott a játékosokkal.
- CsaSzi9294
Jó, de amikor ment a szekér, akkor (amikor még szerintem nem volt megtörve benne az a valami) is az első gólnál is volt öröme. Vagy, amikor még 0-0 is volt egy meccs végig ott ugrált a pálya mellett és tüzelte a játékosokat. Most semmi..versenyszellem írta: ↑2020.01.26. 20:12Talan pont azert mert az elmult hetek alapjan tudja hogy meg nem nyertuk meg a meccset az elso golunkkal es emiatt esetleg feszultebb.. szerintem egy masodik v harmadik gol utan belole is kiszakadna a feszultsegCsaSzi9294 írta: ↑2020.01.26. 20:10Én pl abból gondolom, hogy nincs az a tűz, nincs az a győzni akarás benne, amit eddig láttunk. Gólok után csak néz ki a fejéből, pár hete még össze futott a játékosokkal.![]()
Egyébként valami baj tényleg lehet az öltözőn belül, mindenki teljesen ki van idegileg. Meg kell nézni Lukakut. Ma mindenen hisztizett, volt csúnya szabálytalansága is. Nem szokott ő ilyen lenni.
- Cupi
internaZIOnaLe írta: ↑2020.01.26. 19:49Dehogy biztos hogy elment a bajnoksag. Ugyan már. A merda se fog megnyerni minden meccset. Ne legyünk már pesszimisták.
Persze, hogy fognak ők is bukni meccset csak az a baj mi is....én is azok közt voltam akik hittek a bajnoki címbe de 3 egymást követően szinte teljesen ugyanúgy eldobni a győzelmet picit visszavett.
- versenyszellem
ami Contet illeti, lehet hogy neki is van egy kis hullamvolgye, lehet hogy az átigazolások miatt van egy kis figyelemtereles benne, de azt nem tudnam elhinni v elkepzelni, hogy akkor ő most 4 honap alatt itt kipukkadt nalunk..CsaSzi9294 írta: ↑2020.01.26. 20:20Jó, de amikor ment a szekér, akkor (amikor még szerintem nem volt megtörve benne az a valami) is az első gólnál is volt öröme. Vagy, amikor még 0-0 is volt egy meccs végig ott ugrált a pálya mellett és tüzelte a játékosokat. Most semmi..versenyszellem írta: ↑2020.01.26. 20:12Talan pont azert mert az elmult hetek alapjan tudja hogy meg nem nyertuk meg a meccset az elso golunkkal es emiatt esetleg feszultebb.. szerintem egy masodik v harmadik gol utan belole is kiszakadna a feszultsegCsaSzi9294 írta: ↑2020.01.26. 20:10
Én pl abból gondolom, hogy nincs az a tűz, nincs az a győzni akarás benne, amit eddig láttunk. Gólok után csak néz ki a fejéből, pár hete még össze futott a játékosokkal.![]()
Egyébként valami baj tényleg lehet az öltözőn belül, mindenki teljesen ki van idegileg. Meg kell nézni Lukakut. Ma mindenen hisztizett, volt csúnya szabálytalansága is. Nem szokott ő ilyen lenni.Valami nincs rendben az fix, és ennek szerintem Conte az okozója. Nem temetni akarom, Isten ments, de ez a véleményem.
![]()
Az öltöző meg talan ket ok miatt lehet feszultebb, egyreszt, hogy a csapat menne a bajnoki cimert, de közben nem jonnek az eredmenyek, es erre azert konnyen rá lehet gorcsolni, masreszt meg nagy a joves menes, persze egy Luk v Lautaro szamara nyilvan nem kerdes hogy hol kezdi a februart, de azert nem gepekrol van szo, ki tudja ki kivel volt joban, kire kinek a tavozasa hogy hat, nem is sziksegszeruen a fociban, hanem emberileg..
En ezert varom a februart, lenyugodhatunk, megerositett, lefixalt keret, aztan hogy meddig birjuk erovel es fejben hogy nyomjuk ezerrel es maxon porogve, lehet hogy nem a legvegeig
- Festa
Korábban bementek a helyzetek most meg kimaradnak.
Ez nem csak szerencse hanem koncentráció és mentális állapot kérdése.
A mainál ősszel gyengébb játékkal is behúztuk a meccseket.
Most jön Eriksen ha jól sikerül a bemutatkozása akkor az lendületet adhat.
Egyébként nagy hiányzik egy olyan játékos aki ha az alap csatárduónknak nem megy akkor betud segíteni a gólszerzésben.
Olyan játékosra gondolok mint ami korábban Cruz volt.Giroud szerintem nem alkalmas erre a szerepre,de cáfoljon rám ha jön.
Ez nem csak szerencse hanem koncentráció és mentális állapot kérdése.
A mainál ősszel gyengébb játékkal is behúztuk a meccseket.
Most jön Eriksen ha jól sikerül a bemutatkozása akkor az lendületet adhat.
Egyébként nagy hiányzik egy olyan játékos aki ha az alap csatárduónknak nem megy akkor betud segíteni a gólszerzésben.
Olyan játékosra gondolok mint ami korábban Cruz volt.Giroud szerintem nem alkalmas erre a szerepre,de cáfoljon rám ha jön.
- bodimiki7
Realisták legyünk, bár az közelebb van a pesszimistához. Ezt a bajnokságot önerőből még nem tudjuk megnyerni, ahhoz (elcsépelt tudom) de nagy a lemaradás, lelkesedéssel és szerencsével ez eltüntethető lenne, de ennyire nem ad a gép. Ugyanakkor 3 szar meccs után úgy van világvége hangulat, hogy az ember csak forgatja a szemét, mikor nyáron azt sem tudtuk mi várható a csapattól. Tudom nem vezetünk 10 ponttal, sőt leszakadóban vagyunk és ez kurvára fájó, mert már rátelepedett a fórumra ez a mikor ha nem most hangulat. De nem a Napoli, Lazio vagy Atalanta vagyunk, akik ha nem használják ki az ilyen lehetőséget akkor 20 év múlva lesz csak a következő, hanem az Inter, akik bizonyították már, hogy tudnak nyerni kiélezett helyzetben. Ha a nyáron folytatjuk a tudatos építkezést, finomhangolást (Castrovilli, Tonali, de Paul vonalon), akkor az idő nekünk dolgozik, pláne, hogy kínai a tulajunk. Csalóka a szezon, mert nagyon, sőt váratlanul jül kezdtünk és a Juve játéka igencsak hagy kívánnivalót maga után, de ez is érthető, mert Sarri 3 nápolyi szezonjából 2× volt őszi első és mindkétszer sikerült elbukni a végén. Nincs is most Sarriball lehet azért sem, mert mi is igencsak jól kezdtünk és győzelmi kényszer került rájuk. Ha most elkezdünk kapkodni és a kijelölt projektet beáldozni, mert tapintható közelségben van a Scudetto, akkor hosszabb távon cseszünk ki magunkkal.internaZIOnaLe írta: ↑2020.01.26. 19:49Dehogy biztos hogy elment a bajnoksag. Ugyan már. A merda se fog megnyerni minden meccset. Ne legyünk már pesszimisták.
- CsaSzi9294
Kipukkadásra nem is igazán gondolok, inkább csalódottság, (gondolom Vidal vagy maga a piacon történtek, amiről nem is tudunk) és megfelelni való kényszer van az arcán. Tiszta ideg, amihez még az is rá tesz egy lapáttal, hogy még szerencsénk sincs.versenyszellem írta: ↑2020.01.26. 20:33ami Contet illeti, lehet hogy neki is van egy kis hullamvolgye, lehet hogy az átigazolások miatt van egy kis figyelemtereles benne, de azt nem tudnam elhinni v elkepzelni, hogy akkor ő most 4 honap alatt itt kipukkadt nalunk..CsaSzi9294 írta: ↑2020.01.26. 20:20Jó, de amikor ment a szekér, akkor (amikor még szerintem nem volt megtörve benne az a valami) is az első gólnál is volt öröme. Vagy, amikor még 0-0 is volt egy meccs végig ott ugrált a pálya mellett és tüzelte a játékosokat. Most semmi..versenyszellem írta: ↑2020.01.26. 20:12
Talan pont azert mert az elmult hetek alapjan tudja hogy meg nem nyertuk meg a meccset az elso golunkkal es emiatt esetleg feszultebb.. szerintem egy masodik v harmadik gol utan belole is kiszakadna a feszultseg![]()
Egyébként valami baj tényleg lehet az öltözőn belül, mindenki teljesen ki van idegileg. Meg kell nézni Lukakut. Ma mindenen hisztizett, volt csúnya szabálytalansága is. Nem szokott ő ilyen lenni.Valami nincs rendben az fix, és ennek szerintem Conte az okozója. Nem temetni akarom, Isten ments, de ez a véleményem.
![]()
Még arra is gondoltam, hogy maga Conte blokkolta eddig az Eriksen üzletet, várva Vidalra. És szerintem igen is Vidal miatt durrog...
- Süti
Csak már kurvára unalmas, hogy mindenki asszisztál a Juve bajnoki címeihez.
Nem tudom ki hogy van vele, de a maiban is benne volt Conte. Vezetésről szúrjuk el sorban, és ez nagyon szar ügy.
És ha az van amit írsz, hogy majd nyáron folytatjuk az építkezést, (10 éve lófaszt nem nyert a klub.) na akkor majd ősszel leülök meccset nézni, mert már megint a "nem baj fiúk majd jövőre" szinten vagyunk.
- Festa
https://sempreinter.com/2020/01/26/play ... ter-conte/
Sempreinteres értékelések.
Amit Biraghiról írtak az különösen megfogott:
"Cristiano Biraghi – 4: Abysmal. Unwatchable. In this form he isn’t good enough to even start for Inter’s U-15 side. Send him back to Fiorentina now."
Remélem Udinében már Moses kezd.
Sempreinteres értékelések.
Amit Biraghiról írtak az különösen megfogott:
"Cristiano Biraghi – 4: Abysmal. Unwatchable. In this form he isn’t good enough to even start for Inter’s U-15 side. Send him back to Fiorentina now."
Remélem Udinében már Moses kezd.
- CsaSzi9294
Egyébként még igazán kellene egy kp. Megy Vecino, jön Eriksen. Ez oké. De minőségi csere megint nem lesz csak Sensi, aki meg ha megsérül valaki a helyére megy, de egy épkézláb csere megint nem lesz.Bár nem hiszem, hogy fog érkezni Eriksenen után más a kpra. Kellene egy emberevő, aki az 1-0s meccsnél megállítja a támadásokat. Vidalon kívül nem jut eszembe ilyen sajnos, aki reális lehet.
- internaZIOnaLe
Gag azért még ott lesz cserének Borja előtt ha felépül.
Nem azt mondom hogy ő megoldás, de azért mégse olyan nagyon nagy gáz. Tud ő elfogadható produktumot is nyujtani ha akar.
Ettől még jöhetne valaki középre
Nem azt mondom hogy ő megoldás, de azért mégse olyan nagyon nagy gáz. Tud ő elfogadható produktumot is nyujtani ha akar.
Ettől még jöhetne valaki középre
- vaskalap
Remélem senki nem gondolta,hogy itt mindjárt scudettot ünneplünk Contéval.Tudom a szurkoló már csak ilyen,és a kezdés is jó volt,de idén ez még nem realitás.Jövőre ha így folytatódnak a dolgok,már lehetséges.
- Don Vittorio
Lautaro eltiltásáról van valami hír?
Szuper lenne ha eltiltanák több meccsre egy ilyen hiszti miatt mikor 3 fordulón belül meccselünk a milannal meg a lazioval is...
Szuper lenne ha eltiltanák több meccsre egy ilyen hiszti miatt mikor 3 fordulón belül meccselünk a milannal meg a lazioval is...
-
R9.
remelem mindenki komolyan gondolta h scudettot unneplunk iden, a juve gyengebb iden magahoz kepest, most lehetne elkapni oket!
-
R9.
2 meccs tuti h lesz amiert elrugta a labdat meg szetverte a plasztikotDon Vittorio írta: ↑2020.01.26. 22:07 Lautaro eltiltásáról van valami hír?
- Festa
Én most 2-re tippelek.Felkészül Alexis Sánchez.R9. írta: ↑2020.01.26. 22:152 meccs tuti h lesz amiert elrugta a labdat meg szetverte a plasztikotDon Vittorio írta: ↑2020.01.26. 22:07 Lautaro eltiltásáról van valami hír?
Szuper lenne ha eltiltanák több meccsre egy ilyen hiszti miatt mikor 3 fordulón belül meccselünk a milannal meg a lazioval is.... de sztem lesz abbol 3 is
Közben vezet a Napoli.
-
R9.
ilyenkor faj az a 4 pont :/
- alwin91
Meglepődnék, ha 3 alatt megúszná. Amúgy nem ártana neki egy pszichológus mert nagyon idegbeteg tud lenni.R9. írta: ↑2020.01.26. 22:152 meccs tuti h lesz amiert elrugta a labdat meg szetverte a plasztikotDon Vittorio írta: ↑2020.01.26. 22:07 Lautaro eltiltásáról van valami hír?
Szuper lenne ha eltiltanák több meccsre egy ilyen hiszti miatt mikor 3 fordulón belül meccselünk a milannal meg a lazioval is.... de sztem lesz abbol 3 is
Azért nem tekintem hatalmas érvágásnak azt, hogy Sanchez fog játszani Lukaku mellett. Lehet, hogy nem olyan jó, mint az argentín, de ha a középpálya összekapja magát, akkor Sanchezzel is menni fog a gólszerzés.
- internaZIOnaLe
2vel megy a napoli.
Ennyit arrol hogy a szent tehén rube minden meccset hoz.
Off (es remelem a károgás) vége
Ennyit arrol hogy a szent tehén rube minden meccset hoz.
Off (es remelem a károgás) vége
-
hazafi
Közben 2 a Napolinak. Ki gondolta volna, hogy még csökkentjük is a hátrányt. Fog még a Juve kínlódni, főleg majd a BL mellett.
- vaskalap
Rab cumiztatás van,és nem a váci börtönben!
- versenyszellem
kozben ujra egy lett az a kettő, kell meg egy kis biztatas a Napolinak 
-
R9.
- vaskalap
Mindjárt szebb az estém. 
- PetR
- Kapcsolat:
Azért a kezezésért megint elmaradt a tizi... bíró megpróbált mindent hogy visszahozza őket. De hiába 
- Festa
- Cupi
De lehetett volna 1 is ha hozzuk a kötelezőt.
- brecsinho
Pontosan.Most van (volt?) esélyünk elkapni a csalókat,ilyen fasza rajt után és látva mennyire nem állt össze a játékuk, plusz még a BL is ott van nekik. Engem sem érdekel mi lesz jövőre meg 5év múlva és milyen szépen építkezünk. Egymás után sikerült az Atalanta,Lecce,Cagliari ellen is előnyről elbukni, úgy hogy nem cserélünk,nem nyúlunk bele a meccsbe és látszik,hogy ha nincs a 2.nyugtató gól be fogunk egyet nyelni. Nem mondom,hogy mind3 meccs Conte sara,mert szerencsénk se volt,bírók is vakok, voltak a helyzetek is, de nem domináltunk,nem váltottunk és nagyon úgy tűnik nincs B terve a misternek. Ez az Eriksen saga is egyre kínosabb már: miért nem hoztuk ide január elején,mikor égetően kellett egy középpályás,lehet Lecceben ő áll a szabi mögé beveri,ma meg Borja helyett ő játszik megvan a meccs. Nem értek 1-2 dolgot, ez a szezon eddig nagyon nekünk állt, jó lenne februárban visszahozni a hitet,de mostantól kőkemény meccsek jönnek.Süti írta: ↑2020.01.26. 20:49
Csak már kurvára unalmas, hogy mindenki asszisztál a Juve bajnoki címeihez.
Nem tudom ki hogy van vele, de a maiban is benne volt Conte. Vezetésről szúrjuk el sorban, és ez nagyon szar ügy.
És ha az van amit írsz, hogy majd nyáron folytatjuk az építkezést, (10 éve lófaszt nem nyert a klub.) na akkor majd ősszel leülök meccset nézni, mert már megint a "nem baj fiúk majd jövőre" szinten vagyunk.
- Cupi
Lautaro eltiltása a kupára is vonatkozik? Tehát ha kap 2-3 meccset akkor a Fio elleni kupameccs is beleszámolódik?
-
R9.
- interfan
Ertekelesek:
- FcInternews:
Handanovic 6,5
DeVrij 6,5
Young 6,5
Martinez 6,5
Skriniar 6
Bastoni 6
Barella 6
Borja 6
Sensi 5,5
Biraghi 5,5
Lukaku 5,5
Godin 5
Conte 6
- Sky:
DeVrij 7
Handanovic 6,5
Young 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Borja 6
Lukaku 6
Martinez 6
Sanchez 6
Barella 5
Sensi 5
Biraghi 5
Godin 4,5
Conte 5
- Calciomercato:
Young 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Borja 6
Sensi 6
Lukaku 6
Martinez 6
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Biraghi 5,5
Godin 5
Conte 5
- FcInternews:
Handanovic 6,5
DeVrij 6,5
Young 6,5
Martinez 6,5
Skriniar 6
Bastoni 6
Barella 6
Borja 6
Sensi 5,5
Biraghi 5,5
Lukaku 5,5
Godin 5
Conte 6
- Sky:
DeVrij 7
Handanovic 6,5
Young 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Borja 6
Lukaku 6
Martinez 6
Sanchez 6
Barella 5
Sensi 5
Biraghi 5
Godin 4,5
Conte 5
- Calciomercato:
Young 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Borja 6
Sensi 6
Lukaku 6
Martinez 6
Bastoni 5,5
Barella 5,5
Biraghi 5,5
Godin 5
Conte 5
- mike
Kiszoptak a csalók
Na erre írtam tegnap délután hogy nem értem ezt a temetői hangulatot, semmi sincs még veszve, hosszú a még szezon!!
Én igenis számítottam, számítok arra hogy harcban leszünk a scudettoért.
A csalók a BL-re fognak rámenni tavasszal, persze úgyse nyerik meg
És a 10 év lemaradást sem értem amit többen írtok itt, bővebb a keretük ez tény de ha csak ha top 15-16 játékost vesszük , egyáltalán nincsenek messze.
A kapuban Handa sokkal jobb, a közepső védőink is legalább olyanok mint a vénülő kielliniék:D
KP közepe jobb nekik de ott is inkább minőségben. De Ramsey, Matuidi, Bentancur, Rabiot, Khedira, Can közül nekem egy sem kéne az Interbe.
Támadóknál náluk Rinyáldó, Higuain, Dybala, Bernardeschi, D Costa
Nálunk Eriksen, Lukaku, Lautaro, Alexis - már rövidtávon sem tuti hogy a csalók támadósorát választanám.
Nagy, kövérre hízlalt keretük van, de már ott tartunk hogy kevés játékosukért állnék sorba.
Ezektől lennénk betojva ?
Na erre írtam tegnap délután hogy nem értem ezt a temetői hangulatot, semmi sincs még veszve, hosszú a még szezon!!
A csalók a BL-re fognak rámenni tavasszal, persze úgyse nyerik meg
És a 10 év lemaradást sem értem amit többen írtok itt, bővebb a keretük ez tény de ha csak ha top 15-16 játékost vesszük , egyáltalán nincsenek messze.
A kapuban Handa sokkal jobb, a közepső védőink is legalább olyanok mint a vénülő kielliniék:D
KP közepe jobb nekik de ott is inkább minőségben. De Ramsey, Matuidi, Bentancur, Rabiot, Khedira, Can közül nekem egy sem kéne az Interbe.
Támadóknál náluk Rinyáldó, Higuain, Dybala, Bernardeschi, D Costa
Nálunk Eriksen, Lukaku, Lautaro, Alexis - már rövidtávon sem tuti hogy a csalók támadósorát választanám.
Nagy, kövérre hízlalt keretük van, de már ott tartunk hogy kevés játékosukért állnék sorba.
Ezektől lennénk betojva ?
- hvmetal
De mi a Cagliari ellen voltunk szarok otthon.
Megint a kötelezőt sem tudjuk hozni .
Ez a nem reàlis a scudetto nagyon gyenge duma . Vesztes szöveg .
Ezzel a kerettel nem egy edző behúznà , ha most leülne . Conte is vizsgàzik .
Elég az Atalantat megnézni . Nem reàlis , hogy 4 mecs alatt lőnek 22 gólt .
Nem kell a 2 Juvesnak előre mosni a kezét. Ha Conte akkora zseni , ezt a Juvet , idén megeszi .
Nem kell a 2 Juvesnak előre mosni a kezét. Ha Conte akkora zseni , ezt a Juvet , idén megeszi .
- Festa
A Juventusnak me a Leccét meg a Fiorentinát kellett volna verni papírforma alapján.hvmetal írta: ↑2020.01.27. 05:22 De mi a Cagliari ellen voltunk szarok otthon.
A bombaformában játszó Atalanta ellen egyébként nem szégyen az egy pont a Lecce és Cagliari ellen valóban csalódás.
Viszont ahogy év végén pontegyenlőséggel álltunk úgy ha azt a nem szép ,de eredményes játékot tudnánk hozni akkor lenne esély.
Most van egy megtorpanás,de 1-2 győzelem mondjuk többek között a derbin és visszalehet jönni a bajnokságba.
- alwin91
Nagyon jó lenne leküzdeni ezt a frusztraltsagot.
Talán a nehéz meccseken való győzelmek tudnának ezen segíteni.
Tegnap chelseas haverommal beszélgettem, hát sok jót nem mondott Conterol, pedig ott bajnok lett. Azt mondta, hogy védjegye, hogy a meccsekbe nem tud belenyúlni.
Talán a nehéz meccseken való győzelmek tudnának ezen segíteni.
Tegnap chelseas haverommal beszélgettem, hát sok jót nem mondott Conterol, pedig ott bajnok lett. Azt mondta, hogy védjegye, hogy a meccsekbe nem tud belenyúlni.
-
Interfan84
- Festa
Első Chelseas meccsén mondjuk pont fordított a csapatával.Interfan84 írta: ↑2020.01.27. 08:32Pont ezt akartam írni én is, hogy képtelen....ez a leggyengébb pontja.
Itt még 4 védővel kezdett ,de aztán rájött,hogy mégis a 3-5-2 ami neki való.
Csak a két Wingback Moses meg Alonso volt és nem Biraghi meg Candreva..
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ed-2520185
- Cupi
Szerintem hagyjuk a juvét. Ne foglalkozzunk velük.mike írta: ↑2020.01.27. 04:42 Kiszoptak a csalók![]()
A csalók a BL-re fognak rámenni tavasszal, persze úgyse nyerik meg![]()
- mike
Szerintem az igazság valahol középen van
Az is könnyen becsaphatja magát aki mindenféle összeesküvést keres a háttérben.
A 3 meccsből a bombaformában lévő Atalanta elleni X szerintem vállalható, a másik kettőt, főleg a tegnapit meg simán nyernünk kellett volna. Várható volt hogy nem fogunk minden meccset megnyerni, mindenkinek lesz hullámvölgye.
A legjobb kp sérült (Brozo), a másik kettő meg keresi sérülése előtti önmagát, így nehéz.
Jöjjön Eriksen, jöjjön Giroud, meg egy meglepetés kp - és lehet menni a bajnokságért + El-ért.
- Cupi
Én személy szerint nem összeesküvés elméletekre gondolok csak, hogy valami nem oké. Nem tudom az okát. Reméljük megoldják és újra a győzelem útjára térünk.mike írta: ↑2020.01.27. 09:32
A 3 meccsből a bombaformában lévő Atalanta elleni X szerintem vállalható, a másik kettőt, főleg a tegnapit meg simán nyernünk kellett volna. Várható volt hogy nem fogunk minden meccset megnyerni, mindenkinek lesz hullámvölgye.
A legjobb kp sérült (Brozo), a másik kettő meg keresi sérülése előtti önmagát, így nehéz.
Jöjjön Eriksen, jöjjön Giroud, meg egy meglepetés kp - és lehet menni a bajnokságért + El-ért.
- interfan
Sajnos a Marotta-Conte kozti feszultseg johetett ki ujra.Cupi írta: ↑2020.01.27. 09:47Én személy szerint nem összeesküvés elméletekre gondolok csak, hogy valami nem oké. Nem tudom az okát. Reméljük megoldják és újra a győzelem útjára térünk.mike írta: ↑2020.01.27. 09:32
Jöjjön Eriksen, jöjjön Giroud, meg egy meglepetés kp - és lehet menni a bajnokságért + El-ért.Ami tény Eriksen érkezése és majd Brozo visszatérése is jót tehet a csapatnak.
Anno a Juveban is megvolt, es sajnos most is.
Amikor nem jott par eredmeny osszel, Conte jott is azzal, hogy "a vezetok elszamoltak magukat a mercaton".
Majd most hogy "oke hogy igazolunk de nem a Realbol".
Ez egyertelmu uzengetes Marotta es a Suning fele.
Ha Conten mulna, nyaron nem -108, hanem -300m lett volna, es most nem annyiert igazolnank amennyiert eladunk, hanem most is -100m lenne.
Ot nem erdekli a FFP, a de a Suningot igen.
Es jol is teszik, mert ha Conten mulna jovore kizarnank minket mindenhonnan evekre...
Es ismetlem, sajnos Marotta es Conte kapcsolata is ratesz erre a feszuletsegre.
Tegnap allitolag a meccs utan nyugtatott kellett adnia Contenak az orvosi stabnak.
Valamint azonnal hazakuldtek a meccs utan az egegszsegi allapota miatt.
- versenyszellem
szerintem viszont hiaba volt ugyanaz a meccsmenet a golokat illetoen, harom teljesen mas forgatokonyv volt:
Lecce beallt vedekezni es mi probaltuk feltorni ezt kisebb sikerrel, majd amikor osszejott vegre, gyorsan ajandekoztunk egy golt nekik es onnantol vegunk volt
Atalanta ellen gaz volt amit csinaltunk, 3 perc 1-0 es onnantol semmi de semmi foci, de az is teny, hogy eleg sokaig jol megfogtuk oket es a tamadojatekunkat, a goluk is esetleges volt (lasd Candreva es a pozicios vedekezes), a tizi meg egy nagyon szep alakitas es egy kicsit rutintalan Bastonival a foszerepben.
Cagliari ellen pedig le kellett volna zarnunk a meccset egy masodik gollal es erre minden lehetosegunk meg is volt, nem jott ossze, persze hogy kaptunk egy random golt.
szerintem annyi kell csak hogy ujra gyozzunk es utana ujra gyozni fogunk ujra