Akkor mégse tűnt el a szenvedély,csak belülről izzott. Amúgy eddig se gondoltam,hogy százas a faszi, de ezek után vannak kétségeim, hogy meddig lesz ő edző, egy stroke vagy bírótámadás bármelyik meccs után benne van..
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- brecsinho
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- interfan
Ahogy irod, ez 100%-ban igy van.
Conte idegbeteg sajnos.
- Festa
Ennyire azért nem izgulnék miatta.
Az mondjuk nekem egyértelmű volt,hogy ő csak 1-2 évre jön.
Ő is olyan mint Mourinho volt ,hogy olyan magas fordulatszámon pörög ,hogy egész egyszerűen elhasználòdik.Ezzel csak annyi a gáz,hogy több játékos Lukaku,Barella főleg miatta érkezett.
- Cupi
Lautaro eltiltásáról van hír? Tippre 3 meccs lesz belőle kb. 
-
hegecs8
Szerintem 5 meccs lesz az eltiltás. Ha jól néztem 5 meccs múlva játszunk a juvéval
- PellerG
- Festa
Durvább sérülést okozò szabálytalanságoknál is sokszor csak egy jár.
Én max 2-öt adnék és akkor is kihagynia a derbit.
- PellerG
- Cupi
- Festa
-
Fan Gusto
- interfan
Hirek szerint tobb helyen is pihentett ma Conte.
DeVrij helyett Ranocchia kezdhet, Bastoni helyett pedig Godin.
KP-n szerepet kap a kezdoben Vecino, aki Sensi helyett jatszhat.
Brozoviccal pedig nem kockazat, meg csak nem is nevezte, o helyen Borja kezd.
Elol pedig Lukaku pihen, a helyen Sanchez kezdhet.
Varhato kezdo:
Handanovic
Godin-Ranocchia-Skriniar
Candreva-Barella-Borja-Vecino-Young
Martinez-Sanchez
Eriksen kesz a debutalasra, padon lesz, es jo esellyel becsereli ma Conte.
DeVrij helyett Ranocchia kezdhet, Bastoni helyett pedig Godin.
KP-n szerepet kap a kezdoben Vecino, aki Sensi helyett jatszhat.
Brozoviccal pedig nem kockazat, meg csak nem is nevezte, o helyen Borja kezd.
Elol pedig Lukaku pihen, a helyen Sanchez kezdhet.
Varhato kezdo:
Handanovic
Godin-Ranocchia-Skriniar
Candreva-Barella-Borja-Vecino-Young
Martinez-Sanchez
Eriksen kesz a debutalasra, padon lesz, es jo esellyel becsereli ma Conte.
- PetR
- Kapcsolat:
Mosessel mi a helyzet? Esetleg őt is láthatjuk?
- interfan
- alwin91
Valóban, Eriksen meze ott figyel az öltözőben 
-
bali06
- interfan
Conte jol meglepett mindenkit, uj taktika 3-4-2-1:
Handanovic
Godin-Ranocchia-Bastoni
Candreva-Barella-Vecino-Young
Martinez-Sanchez
Lukaku
Handanovic
Godin-Ranocchia-Bastoni
Candreva-Barella-Vecino-Young
Martinez-Sanchez
Lukaku
- alwin91
Most jött vissza és alig játszott, hogy a fenébe lehet izomfáradtság?
-
R9.
ha igy folytatja nem kell ev vegen megvenni
kar lenne erte mert fantasztikus jatekos
kar lenne erte mert fantasztikus jatekos
- Dan-i-nter
Üdv mindenkinek, kis hiátus után újra itt
eddig eléggé szürke meccs, utolsó harmadban nem jönnek be a passzok, Lautaro nem igazán mozog ki a szélre pedig Young keresné a labdával ott az üresbe, így marad a Lukakura ívelgetés. Ha jól látom ez inkább 3-4-1-2 egyébként, lehet jobb lenne Lautaro tequartistába, és Sanchez előre mert korábbi meccsek alapján ő jobban bemozog az üresbe mint az argentin.
eddig eléggé szürke meccs, utolsó harmadban nem jönnek be a passzok, Lautaro nem igazán mozog ki a szélre pedig Young keresné a labdával ott az üresbe, így marad a Lukakura ívelgetés. Ha jól látom ez inkább 3-4-1-2 egyébként, lehet jobb lenne Lautaro tequartistába, és Sanchez előre mert korábbi meccsek alapján ő jobban bemozog az üresbe mint az argentin.
-
Interfan84
Hát ezzel az Alexis Sanchezzel is csak eggyel többen vagyunk, szarik az egész meccsre.
- Don Vittorio
Valóban, Alexis nem érzi azt a posztot, bár szerintem Martineznek sem feküdne. Kész szerencse, hogy ül egy klasszis trequartista a padonDan-i-nter írta: ↑2020.01.29. 21:18 Üdv mindenkinek, kis hiátus után újra itt![]()
- lucky0
Nem szarik ő bele egyszerűen csak nem a posztján játszik! Alexis nem irányító! Viszont itt van Eriksen!Interfan84 írta: ↑2020.01.29. 21:30 Hát ezzel az Alexis Sanchezzel is csak eggyel többen vagyunk, szarik az egész meccsre.
Én Godinnal nem vagyok kibékülve amúgy, kicsit Vidic szindróma nekem!
- CsaSzi9294
Komolyan divat lesz megint ez a beívelgetés? Örülök Kanrépa góljának persze, de a beadásai ma se érnek sokat...mint ahogy eddig se 
- Dan-i-nter
Nem sok Fior meccset néztem idén, de Dalbert nekem nagyon fegyelmezetnek tűnik ami védekezést illeti, ég és föld a különbség ahhoz képest amit nálunk produkált. Az ő helyzetét is érdemes lehet újraértékelni nyáron, főleg ha Biraghi és Asamoah is távozik balbekkből.
- alwin91
Amikor megláttam a kezdőt tökre örültem, hogy 3-4-3 lesz, sajnos nem az.
Közben mindent kihagynak a srácok ismét.
Közben mindent kihagynak a srácok ismét.
- alwin91
Kurva unalmas mostmár, hogy szokásos forgatókönyv lett az, hogy vezetünk a félidőben aztán kapunk egy szar gólt.
- Kenji
Ez komolyan nevetséges, hogy a semmiből kapjuk a gólokat és sorba basszul el vele a meccseket..
-
Tombi1986
Szabálytalan gól volt...
- Dan-i-nter
Barella bombagól
Egyébként Doveri egyike az értelmesebb játékvezetőknek emlékeim szerint, de ma össze-vissza fúj. Elmaradt sárgák, szabadrúgás tiszta szerelésért...etc
-
Lucifer
Young kezd szépen beilleszkedni 
- Don Vittorio
Ha félgőzzel is, de behúztuk, reméljük ez pozitívan hat majd a következő bajnokikon is. Meccs embere nálam Barella, már-már klasszis box to box kp teljesítmény megkoronázva egy bombával 
- alwin91
Durva, hogy megnyugtatta a srácokat a 2. gól, teljesen levetkőzték a görcsösséget utána.
- Dan-i-nter
Nem igazán volt kérdés a továbbjutás, ez a Fiorentina nagyon gyenge ellenfél, a talált góljuk mellett kb 2 támadásuk amiben volt fantázia, egyébként a 2. fi-t nagyon simán lehozták a srácok.
Barella mvp, a gólja mellett elképesztőt melózott, talán kezdi visszanyerni a sérülés előtti formáját.
Bastoni és a távozófélben? lévő Vecino is a jobbak között volt, a fiatal védő kb hiba nélkül hozta le a meccset és előrejátékban is nagyon letisztultan játszott.
Rossz teljesítmény nem igazán volt, első félidőben nem igazán találták a helyüket a srácok az új felállásban, így ott voltak gyengébb teljesítmények (Sanchez, Candreva gólját leszámítva), de 2. fi-ben sikerült feljavulnunk csapatként, pl Martinez is sokkal többet mozgott ki a szélre miután helyet cseréltek Lukakuval.
Forza INTER, legjobb 4 között a csapat, és a Napoli nem verhetetlen ellenfél, rég voltam ennyire optimista lehetséges kupadöntő/győzelem tekintetében
(egyébként még mindig 2 meccses az elődöntő? ha jól emlékszem azt még nem törölték el, de valaki kisegíthetne)
Barella mvp, a gólja mellett elképesztőt melózott, talán kezdi visszanyerni a sérülés előtti formáját.
Bastoni és a távozófélben? lévő Vecino is a jobbak között volt, a fiatal védő kb hiba nélkül hozta le a meccset és előrejátékban is nagyon letisztultan játszott.
Rossz teljesítmény nem igazán volt, első félidőben nem igazán találták a helyüket a srácok az új felállásban, így ott voltak gyengébb teljesítmények (Sanchez, Candreva gólját leszámítva), de 2. fi-ben sikerült feljavulnunk csapatként, pl Martinez is sokkal többet mozgott ki a szélre miután helyet cseréltek Lukakuval.
Forza INTER, legjobb 4 között a csapat, és a Napoli nem verhetetlen ellenfél, rég voltam ennyire optimista lehetséges kupadöntő/győzelem tekintetében
(egyébként még mindig 2 meccses az elődöntő? ha jól emlékszem azt még nem törölték el, de valaki kisegíthetne)
- Festa
Egyértelmű,hogy ez már hasonlított az őszi Barellára.Don Vittorio írta: ↑2020.01.29. 22:40 Ha félgőzzel is, de behúztuk, reméljük ez pozitívan hat majd a következő bajnokikon is. Meccs embere nálam Barella, már-már klasszis box to box kp teljesítmény megkoronázva egy bombával![]()
Kb most tért vissza a sérüléséből.Dinamikus volt és nem szòrta el vagtában el a labdákat.
Egyébként a Manchester drukkerek meg röhögtem rajtunk,hogy megszabadultak Youngtòl,de csak azért tehettek így mert még sohasem látták Biraghit játszani.
- sorger=giallo
Young eddig szerintem is pozitív, habár volt egy hajmeresztő tévesztése saját kapu előtt, de eddig inkább kellemes meglepetés. Barella nagy kincs, Sanchez hajtott, de továbbra sem ment neki, összességében pedig komolyabb izgalmak nélkül jutott tovább a csapat.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
Nem látod rosszul.Dalbertre is igaz ami Lazarora mégpedig,hogy Inter Not for everyone.Dan-i-nter írta: ↑2020.01.29. 22:02 Nem sok Fior meccset néztem idén, de Dalbert nekem nagyon fegyelmezetnek tűnik ami védekezést illeti, ég és föld a különbség ahhoz képest amit nálunk produkált. Az ő helyzetét is érdemes lehet újraértékelni nyáron, főleg ha Biraghi és Asamoah is távozik balbekkből.
- CsaSzi9294
Kezdem azt hinni, hogy ez a 3 védő nem megy nekünk, és emiatt kapjuk az egyenlítő gólokat.
A másik amit észrevettem, hogy nem vagyunk elég magabiztosak, (nyilván ez az utóbbi időben történő pontvesztéseknek köszönhető) és emiatt is görcsölünk a meccsen. Megjött a 2. gól és teljesen felszabadultunk, úgy játszottunk, mint amikor még 1-0 volt.
Szerintem nem kell ennek a csapatnak más, csak a csapat pszichológus, aki rendet tenne a fejekben stressz terén.
Egyébként Eriksen jelenléte is érződött, igaz sokat még nem tudott hozzátenni 2 napi edzés után, de sokszor keresték a társak, valahogy számomra nyugalmat áraszt. Ennyit számít egy világklasszis.
Végezetül iszonyat örülök a győzelemnek és jó volt VÉGRE látni ölelkezni a játékosokat és Contét!!!! Úgy érzem vissza terünk végre a jó útra! Forza Inter!!!!
A másik amit észrevettem, hogy nem vagyunk elég magabiztosak, (nyilván ez az utóbbi időben történő pontvesztéseknek köszönhető) és emiatt is görcsölünk a meccsen. Megjött a 2. gól és teljesen felszabadultunk, úgy játszottunk, mint amikor még 1-0 volt.
Szerintem nem kell ennek a csapatnak más, csak a csapat pszichológus, aki rendet tenne a fejekben stressz terén.
Egyébként Eriksen jelenléte is érződött, igaz sokat még nem tudott hozzátenni 2 napi edzés után, de sokszor keresték a társak, valahogy számomra nyugalmat áraszt. Ennyit számít egy világklasszis.
Végezetül iszonyat örülök a győzelemnek és jó volt VÉGRE látni ölelkezni a játékosokat és Contét!!!! Úgy érzem vissza terünk végre a jó útra! Forza Inter!!!!
- interfan
Ertekelesek:
- Sky:
Barella 7,5
Bastoni 7
Handanovic 6,5
Candreva 6,5
Vecino 6,5
Young 6,5
Martinez 6,5
Moses 6
Eriksen 6
Lukaku 5,5
Ranocchia 5,5
Godin 5,5
Sanchez 5
Conte 6
- Tuttomercato:
Barella 7,5
Bastoni 6,5
Candreva 6,5
Young 6,5
Martinez 6
Eriksen 6
Vecino 6
Godin 6
Ranocchia 6
Handanovic 6
Lukaku 5,5
Sanchez 5
- FcInter1908:
Barella 7,5
Martinez 6,5
Young 6,5
Vecino 6,5
Candreva 6,5
Handanovic 6,5
Bastoni 6
Godin 6
Ranocchia 6
Eriksen 6
Moses 6
Esposito 6
Sanchez 5,5
Lukaku 5,5
Conte 6,5
- Sky:
Barella 7,5
Bastoni 7
Handanovic 6,5
Candreva 6,5
Vecino 6,5
Young 6,5
Martinez 6,5
Moses 6
Eriksen 6
Lukaku 5,5
Ranocchia 5,5
Godin 5,5
Sanchez 5
Conte 6
- Tuttomercato:
Barella 7,5
Bastoni 6,5
Candreva 6,5
Young 6,5
Martinez 6
Eriksen 6
Vecino 6
Godin 6
Ranocchia 6
Handanovic 6
Lukaku 5,5
Sanchez 5
- FcInter1908:
Barella 7,5
Martinez 6,5
Young 6,5
Vecino 6,5
Candreva 6,5
Handanovic 6,5
Bastoni 6
Godin 6
Ranocchia 6
Eriksen 6
Moses 6
Esposito 6
Sanchez 5,5
Lukaku 5,5
Conte 6,5
- vaskalap
Szerintem is a minőség már megvan,a fejekben kell rendet tenni.
- Cupi
Értékelésekből is látszik Lukaku is elég gyenge volt tegnap. Lehozta a meccset kapura lövés nélkül kb....ráadásul sokszor vesztette el a labdát vagy vette el/előzte meg Caceres. Persze mindenkinek lehetnek gyenge napjai, nincs ezzel gond, majd a bajnokságba hétvégén jobb lesz.
Sanchez meg a másik. Az a poszt mennyire nem feküdt neki középen a csatárok mögött....szenvedett csak. Szerencsére hétvégén gondolom Lukaku mellett lesz.
Barella meg nagy király volt, nem csak a gólja miatt. Kezd visszatérni.
Young is kellemes meglepetés. Remélem tartja minimum ezt a szintet.
Sensiről valami hír? Mennyire súlyos az az izomfáradtság?
Kupa tudom nem nagy szám de én nagyon örülnék ha megnyernénk.
Sanchez meg a másik. Az a poszt mennyire nem feküdt neki középen a csatárok mögött....szenvedett csak. Szerencsére hétvégén gondolom Lukaku mellett lesz.
Barella meg nagy király volt, nem csak a gólja miatt. Kezd visszatérni.
Kupa tudom nem nagy szám de én nagyon örülnék ha megnyernénk.
- PellerG
Vasárnap Udinese-Inter.
Részemről mehetne is egy ilyen ellenük:
---------------------Handanovic
--------------Skriniar-De Vrij-Bastoni
Candreva-------Barella-Brozovic-------Young
-----------------------Eriksen
----------------Sanchez-----Lukaku
Részemről mehetne is egy ilyen ellenük:
---------------------Handanovic
--------------Skriniar-De Vrij-Bastoni
Candreva-------Barella-Brozovic-------Young
-----------------------Eriksen
----------------Sanchez-----Lukaku
-
bali06
Azt irjak, hogy kerdeses a derbin valo szereplese Sensinek.Cupi írta: ↑2020.01.30. 09:18 Értékelésekből is látszik Lukaku is elég gyenge volt tegnap. Lehozta a meccset kapura lövés nélkül kb....ráadásul sokszor vesztette el a labdát vagy vette el/előzte meg Caceres. Persze mindenkinek lehetnek gyenge napjai, nincs ezzel gond, majd a bajnokságba hétvégén jobb lesz.![]()
Barella meg nagy király volt, nem csak a gólja miatt. Kezd visszatérni.Young is kellemes meglepetés. Remélem tartja minimum ezt a szintet.
Kupa tudom nem nagy szám de én nagyon örülnék ha megnyernénk.![]()
- Festa
Így már nem kell gondolkodni,hogy kinek a helyén játszott Eriksen.bali06 írta: ↑2020.01.30. 10:46Azt irjak, hogy kerdeses a derbin valo szereplese Sensinek.Cupi írta: ↑2020.01.30. 09:18 Értékelésekből is látszik Lukaku is elég gyenge volt tegnap. Lehozta a meccset kapura lövés nélkül kb....ráadásul sokszor vesztette el a labdát vagy vette el/előzte meg Caceres. Persze mindenkinek lehetnek gyenge napjai, nincs ezzel gond, majd a bajnokságba hétvégén jobb lesz.![]()
Barella meg nagy király volt, nem csak a gólja miatt. Kezd visszatérni.Young is kellemes meglepetés. Remélem tartja minimum ezt a szintet.
Kupa tudom nem nagy szám de én nagyon örülnék ha megnyernénk.![]()
Szerintem Brozovic és Barella előtt Eriksen ez lesz a fix hármas ha mindenki egészséges.
Kérdés így Sensire mennyire számíthatunk majd az idény végén.
Az elmúlt 2 meccs alapján nálam most már Youngnak is bérelt helye van a kezdő 11-ben.
- Mazzola
Eriksentől én azt várom, hogy szellemi vezére és igazi karmestere legyen a csapatnak, akinek a játéka megteremti az összhangot a középpálya és a csatárok között. Ha sikerül ezeket tartósan és jó játékával elérni az már önmagában is minőségi javulást fog jelenteni. A pontrúgásai , a szezononként 8-10 gólja és ennyi gólpassza pedig már csak hab lenne a jövő Interének a tortáján !Festa írta: ↑2020.01.30. 12:10
Így már nem kell gondolkodni,hogy kinek a helyén játszott Eriksen.
Szerintem Brozovic és Barella előtt Eriksen ez lesz a fix hármas ha mindenki egészséges.
Kérdés így Sensire mennyire számíthatunk majd az idény végén.
Az elmúlt 2 meccs alapján nálam most már Youngnak is bérelt helye van a kezdő 11-ben.
- Cupi
- matrix23
Érdemes visszanézni a tegnapi meccset? Elvileg a Sport2 17 órától ismétli.
- Cupi
- matrix23
- versenyszellem
Szerintem mindenkeppen van, de ra kene jonni mi a gond vele hogy ennyire le van terhelve es nem birja, mert ez igy nem normalis.