Twente, Spurs, nincs komoly BL tapasztalatuk a közelmúltból, bár utóbbit nem szabad lebecsülni, a Werderrel mindig jókat harcolunk. oda kell figyelni, de a csoport elsőség nem kérdés.
Cinege1986 írta:TAROLTUNK!!! Cesar Maicon Sneijder Milito
Meg is érdemelték a srácok, nagyon büszkék lehetünk rájuk.
A sorsolásról: nem a legnehezebb csoport, de azért így sem lesz sétagalopp. Arnautovic majd bizonyíthat ellenünk. Esetleg megbeszélheti Eto'o-val a megkerült autó esetét .
Cinege1986 írta:TAROLTUNK!!! Cesar Maicon Sneijder Milito
Meg is érdemelték a srácok, nagyon büszkék lehetünk rájuk.
A sorsolásról: nem a legnehezebb csoport, de azért így sem lesz sétagalopp. Arnautovic majd bizonyíthat ellenünk. Esetleg megbeszélheti Eto'o-val a megkerült autó esetét .
FORZA INTER!!!
Csak természetes,hogy a BL győztes csapatból választanak embereket. Félre a tréfával az,hogy minden poszton Inter játékos nyert az óriás szó!!!!! +Milito lett az év futbalistája. Holnap ezt még egy Európai szuperkupával megfejeljük és tökéletes lesz a hetem.
NSO szavazás (tudom, hogy komolytalan, de azért ez kurvára bosszant):
Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját? Barcelona 29% (317) Real Madrid 17% (185) AC Milan 12% (129) Chelsea 11% (123) Manchester United 9% (96) Bayern München 8% (85) Arsenal 8% (84) más csapat 5% (52) Internazionale 3% (38) Szavazatok száma: 1109
Nerazzurri írta:NSO szavazás (tudom, hogy komolytalan, de azért ez kurvára bosszant):
Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját? Barcelona 29% (317) Real Madrid 17% (185) AC Milan 12% (129) Chelsea 11% (123) Manchester United 9% (96) Bayern München 8% (85) Arsenal 8% (84) más csapat 5% (52) Internazionale 3% (38) Szavazatok száma: 1109
Ezek a számok csak azt mondják meg hogy a csapatoknak mennyi szurkólója olvassa az adott oldalt Örülök a nagy sikerek ellenére sem lettünk divatcsapat
Úgy gondolom a vezetőség kicsit elszámolta magát igazolások terén. Balotelli-t pótolni kellett volna,Ő magasabb színvonalt képviselt mint Biabiany és Coutinho.
Arról nem beszélve,hogy a csapat most már több támadóval játszik,szóval szerintem ehhez kellett volna igazítani a keretet,mert a keret a régi játékrendszerhez passzol,ahol több középpályással játszott a csapat, a középpályán a jelenlegi felállásban Cambiasso mellett egyetlen egy posztra van Motta,Stankovic,Mariga és Zanetti,bár Ő inkább mindig ott fog játszani ahol szükség van rá.
Elől viszont nincs cseréje senkinek,olyan szinten nincs,hogyha valaki megsérül,ki sem tud állni rendesen a csapat.Semmi bajom Biabiany-val és Coutinho-val,mert ügyesek és tehetségesek,de azért szerintem senki sem lenne nyugodt,ha velük kellene kiállni az MU vagy a Barca ellen. Egy komolyabb formátumu támadó mindenképp kellett volna szerintem.(Sneijder-nek továbbra sincs semmiyle helyettese,bár Pandev eléggé megbízhatóan hozta azt a szerepkört abban az egy-két meccsben mikor ott játszott.)
Továbbá számomra az sem túl bíztató,hogy semmilyen szinten nincs konkurencia harca a csapatba kerüléséért. Cambiasso melletti posztért megy a harc illetve esetleg Pandev helyéért,de ha 3 támadó plusz Sneijder felállással játszik a csapat akkor biztos Pandev kezd maximum úgy tud Ő is kikerülni a kezdőből,ha alakzatot vált a csapat és több középpályással játszik,de egyébként semmi konkurencia harc ami nem feltétlen tesz jót egy ilyen szezon után.Akármilyen furcsa azért egy ekkora siker után gyakoriak a motivációs problémák és kérdés Benítez személye is,hogy mennyire fogadják el Őt,a játékfelfogását és egyáltalán képes-e motiválni a csapatot.
Ha már Benítez szóba jött.Nehéz megmondani az utolsó két lőtt-gól nélkül záródó meccsben és a szokásosnál gyengébb pródukciókban mekkora szerepe az Ő újjításainak,a taktikája kiforrottlanságának és mennyire független ettől.Ami minden bizonnyal ettől független az az,hogy több játékoson is fizikai és kondícionális problémákat lehet felfedezni,ezt valószínűleg a szezon kezdet melléktermékeként is aposztrofálhatjuk.
A Milan a címlapakon és a PR osztályokon remekül erősített,de csapatként nem oldottak meg a problémáik,meggyöződésem,hogy csak akkor lehet esélyük a bajnoki címre,ha Benítez elszúrja a szezont.A Roma erősödött valmennyicskét főleg most Borriello-val,mert régóta ilyen csatárt kerestek,viszont a tavalyi szériájuk egy kisebb bravúr volt,ettől idén nem tartok és pluszban idén már lesz nekik BL-is amit nem valószínű,hogy úgy leadják mint az EL-t tavaly. A Juventus ugyanott van ahol tavaly volt,nem akarok tiszteletlenül beszélni róluk,de úgy érzem ők idén semmilyen szinten nem jelenthetnek veszélyt az Inter-re.
A létszámügyileg kevés támadóra megoldás lehet,ha a csapat visszaáll a régebbi felállásra - amit én nem szeretek - ahol több középpályás van,végülis az elmúlt években rendre ezzel a felállással nyerte a bajnoki címeket a csapat,és Mourinho kb február fele találta ki a 4-2-3-1-es felállást szóval a szezon nagy részét tavaly is ezzel a felállással játszotta a csapat, a másik,ha Maicon játszik jobb oldai támadót szélsőt, hátvéd posztot megtudja oldani Zanett vagy Santon,arra a kivételes alkalomra,ha ez megtörténik,és esetleg a 4-3-3,mal is lehet probálkozni tavaly ez a felállás is mutatott már életjelek,Quaresma egyetlen jó meccsén a Fiorentina ellen.
Mindenesetre egy kisebb holtponton van a csapat,remélem komolyabb pont veszteség nélkül átlendül ezen a csapat,vagy Benítez stratégiája kezd el működni vagy kitalál valami mást esetleg visszaáll egy müködő taktikára mielött baj lenne.Egyébként én bízom Benítez-ben,óriási fegyvertényeket tudhat magáénak,viszont a Liverpool-i manager karrierje csúfos véget ért,és azt is bekell ismerni,hogy igazán nagy címet régen nyert,viszont még így is ő a legnagyobb szaktekintély perpillanat a Serie A-ban és az Inter-nek van a legerősebb kerete.Szumma szummárum az Inter továbbra is a legesélyesebb erre a bajnoki címre,bízom Benítez-ben és bízom a csapatban is.
versenyszellem írta:a felnőtt keretből akkor csak Rivas és Suazo nem került be Mancini...
Mondom, hogy Mancini lesz a megváltó ebbe az évbe, jobban fog tündökölni mint a Romába csak figyeljetek.
Nagyon jó lenne egy a Roma-i formáját hozó Mancini hamár nem sikerült idén sem lekoptatni és Balotelli helyére nem hozott senkit a vezetőség. (Mondjuk talán az sem ártana,ha kapna lehetőséget és bízna benne bárki is.)
versenyszellem írta:a felnőtt keretből akkor csak Rivas és Suazo nem került be Mancini...
Mondom, hogy Mancini lesz a megváltó ebbe az évbe, jobban fog tündökölni mint a Romába csak figyeljetek.
Nagyon jó lenne egy a Roma-i formáját hozó Mancini hamár nem sikerült idén sem lekoptatni és Balotelli helyére nem hozott senkit a vezetőség. (Mondjuk talán az sem ártana,ha kapna lehetőséget és bízna benne bárki is.)
Csak hát az baj lehet, hogy a felkészülési meccseken is inkább Obi, Obinna győzött meg a játékával, mint ő.. Pont így a legrosszabb nézni a szenvedését, hogy tudjuk, igazából mire képes, és ismerjük a kvalitásait.. Belehúzhatna, nincs még ő leszállóágban. Bár vannak ilyen hamar kiöregedő játékosok. Mint pl van der Meyde. Ő is 28 éves korára 0 lett. Furcsa...
Valóban érdekes amit Moratti az idén tett, vagy inkább nem tett. Nem vásárolt sztár játékost, és nagyon úgy tűnik, hogy valóban pénzügyi stabilitásra törekszik még ha az elmúlt évek igazoláspolitikájának tekintetében ez furcsa éppen tőle. De semmi mással nem tudom ezt magyarázni. Bár én nem tartok attól, hogy amiatt, hogy most nem érkeztek milliókat érő játékosok szerintem nem feltétlenül baj. Könnyen lehet, hogy nem vagyok naiv és Moratti valóban az elsők között akar megfelelni az UEFA által kötelezővé tett „tisztességes finanszírozás” elvének. Talán az öreg látja előre hiszen üzletember, hogy nagy klubok nagyot bukhatnak a jövőben. Szöges ellentétben áll az idei mercato az eddigi filozófiával de talán így lesz jó. Majd kiderül.
Meg talán az is befolyásolta Morattit az idén, hogy a Scudetto-k után végre összehozott a klubnak egy BL-t, ami nagyon kellett már, és most úgy gondolhatta, hogy az elmúlt évek pénzszórása után egy visszafogott mercatto-val egy kész csapat esetében még nem dől össze a világ… Én még a téli átigazolásokban bízom, írták már Cassano-t.
Idén a Milan-t látom a legfőbb ellenfelünknek, és ti??
Igen szerintem is a Milan lehet az a csapat ami a legnagyobb rivalizálást okozhatja nemcsak a városban de a bajnoki címért folyó küzdelem tekintetében is. Cassanot szívesen látnám a csapatban, már nem az a vadember mint volt régen, és még mindig piszok jó játékos. Bár én nem vagyok benne biztos, hogy eljönne Genovából. Bár ki tudja? De mindez majd januárban kiderül egyelőre kíváncsian várom mit nyújt a csapat decemberig.
Szerintem is a Milan lesz a legfőbb rivális de nagyon meg fognak szenvedni a kontra csapatok ellen Fogas,Ibra,Pato,Robinho 4esböl 3 tuti kezdö és ők nem a védekezésükről híresek.A kp még mindig elég öreg nagyon kíváncsi vagyok h fogják megoldani a védekezést főleg ha Nesta esetleg megint kihullik.
Ami minket illet tartok ettől a labdatartásos taktikától amíg nem fog működni olajozottan,kicsit kételkedem abban h a keret elég technikás-e ehhez,hát remélem tévedek és rám cáfolnak már szombaton
A milannál elöl nagyon izmos az a négyes. Biztosan több döntetlenszagú meccset fognak behúzni a jelenlegi támadókkal mint tavaly. Figyelni kell rájuk nagyon, de a mi csapatunk jobb, remélhetőleg Rafának mielőbb sikerül rácsiszolnia az új taktikát a csapatra és akkor nem lehet gond.
Oké hogy van csatársoruk - de nekünk is van. Nekünk van Maicon,Lucio,Zanetti,Cambi,Sneijder - ezeken a posztokon ők jóval gyengébbek....
Bejött amit sokan jósoltunk!!! A Digi kicseszett velünk. Vasárnap 15 00 -kor nem a Palermo-Inter hanem egy preimer ligás rangadón lehet izgulni. Az tény,hogy csapatunk meccsét nem tekinthetjük meg élőben max 23 15 kor felvételkor.
Egyre jobban utálom a digit. Maradnak a netes streamek ami mindig magában rejt egy kis bizonytalanságot.
Nyomi digi! Erről beszéltem pár hónapja. Ha a MU vagy a Chelsea vasárnap délután játssza a meccsét, gyakorlatilag ugrik az olasz bajnoki legyen az bármi, max. valamelyik derby nyomhatja le az angolokat, de az olasz derbyket általában este játsszák. Ezen a héten nyomoroghatunk a net előtt...fasza b+.
Festa írta:Bejött amit sokan jósoltunk!!! A Digi kicseszett velünk. Vasárnap 15 00 -kor nem a Palermo-Inter hanem egy preimer ligás rangadón lehet izgulni. Az tény,hogy csapatunk meccsét nem tekinthetjük meg élőben max 23 15 kor felvételkor.
Egyre jobban utálom a digit. Maradnak a netes streamek ami mindig magában rejt egy kis bizonytalanságot.
Már nem is annyira bizonytalanok mint korábban. Én például mostanában az http://atdhe.net - en nézem a meccseket és komolyan mondom, hogy jó minőségben és vagy olaszul vagy angolul mennek a szpíkelések, nem pedig a kínai szenvedés. Én nem köttettem be a digit és be is rendezkedtem, hogy néhány évig net előtt ülök. Ez van. Sajnos a PL mindig előnyt fog élvezni minden mással szemben.
Gyerekek ! Az MyP2p.eu. Live sport... -n nézem . Ez van . Tűrhető minőség és egészen oké a hang. Netre kell berendezkednünk. Magyar riporterk nincsenek de nem is olyan nagy baj. Soha nem felejtem el Fülöp kollega hatalmas mondását : ,, Milánóban több a Juventus drukker mint Inter és Milán szurkoló együttvéve." Na szóval ilyen bölcsességek nincsenek. Angol, olasz sőt arab meg holland csatornák de mit bánom én csak lehessen nézni az INTER mérkőzéseit.
Végül a szombati meccsről. Soha nem ment fényesen az Udinese ellen . Talán az ötvenes években. Mindig 1-2 gólos nehéz találkozók voltak. Meg 10 döntetlen. Győzelmünk viszont felértékelődött riválisaink vereségei miatt ! Burdi miatt anno sokat bosszankodtam. Nagyon tehetségtelen focistának tartom. Alibi játékos. Mit eszik rajta a Róma ?? Ibra hatalmas arccal robbant be a Milánba és most meg éghet. Zsoldos ! Siker és pénz Jöhet a BL kedden ! Győzünk !!!!!!!! (mert illene.... ) FORZA INTER !!!
A T-Home tárgyalásokat kezdeményezett annak érdekében, hogy a labdarúgás iránt érdeklődő előfizetői számára elérhetők legyenek a Premier League és a Bajnokok Ligája mérkőzései, de a megbeszélések nem vezettek eredményre a jogokat birtokló Digi TV-vel. "Erőfeszítéseink ellenére sajnos nem jött létre megállapodás" - olvasható a közleményben.
Húúú szuper a 4 :0 !!! Milito ...akkorát kiáltottam , hogy .... ((csak zárójelben : olykor kissé döcögött a gépezet , pontatlan passzok, égbe lőtt helyzetek de fog ez menni !)) FORZA INTER !!!
Nagyon nagy volt a josé videó! Ő egy extra ember, él-hal a játékosaiért megvédi őket, le veszi a vállukról a felelősséget, magára vonja a figyelmet, hogy nyugodtan készüljenek, szenvedélyes, őszinte, nem kertel, ami a szívén az a száján. A legnagyobb edző a világon bárhol dolgozik is, sok ilyen emberre lenne szükség.