Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Janicsár

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Hát ez hatalmas volt!
Én annak idején ezért szerettem bele a csapatba mint ami most is történt.
A harc, a küzdelem, hogy soha nincs elveszett labda. Nem érdekelt hányadik a csapat, nem érdekelt kik játszanak benne de ott volt a tűz ami a legfontosabb és most a második félidőben ugyan ezt láttam.
Annak idején Adani, Emre, Martins, Vieri és a többiek rohangáltak a pályán megveszve most meg Skriniar, Barella, Eriksen és Lukaku.
Nem tökéletes csapat a mostani, nem volt az a 2002-es sem de lehetett szeretni. És én lefosom mennyi bajnoki cimet szerzünk vagy hogy menetelünk e a BL-ben
mert ha azt látom amit most a második félidőben akkor rohadtul el is felejtem hol vagyok éppen.

(Amugy Barella micsoda sprintet levágott a 80x edik percben)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

ricsinter írta: 2020.02.09. 22:58
CsaSzi9294 írta: 2020.02.09. 22:49 Velem együtt hányan szaladtak végig a szobában a 3. Gólnál? :D :D
Én is a pólómat ledobva, kicsit obszcén módon örjöngve ugyanezt tettem :lol:
Engem elöntött a Pazza Inter érzés.
Ezek miatt az örült fordítások miatt szerettem meg a csapatot!!!
Bl-t is úgy nyertünk,hogy kiesésre álltunk a Kijev ellen aztán a többi már történelem.
De Vrij meg ezeket a bomba fejeseket a derbire időzíti.

Lukaku gólja meg hab volt a tortán.
Én a senkit nem szeretek bántani a csapatból típus vagyok,de azért az,hogy Biraghi eltűnt a kezdőből meglátszik az eredményeken.
Young már bent van.És Moses is fog még szép pillanatokat szerezni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Sky:

DeVrij 8,5
Brozovic 8
Vecino 7,5
Sanchez 7
Young 7
Moses 6,5
Eriksen 6,5
Lukaku 6,5
Barella 6
Skriniar 5,5
Candreva 5,5
Godin 4,5
Padelli 4

Conte 7

- FcInternew:

DeVrij 8
Vecino 7,5
Brozovic 7
Sanchez 6,5
Young 6,5
Eriksen 6,5
Moses 6,5
Lukaku 6,5
Skriniar 6
Barella 6
Candreva 5,5
Godin 5,5
Padelli 5

Conte 7

- FcInter1908:

DeVrij 8
Vecino 7,5
Brozovic 7
Lukaku 7
Sanchez 6,5
Barella 6,5
Eriksen 6,5
Moses 6,5
Young 6
Candreva 6
Skriniar 6
Godin 5
Padelli 4

Conte 7
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

ricsinter írta: 2020.02.09. 22:58
CsaSzi9294 írta: 2020.02.09. 22:49 Velem együtt hányan szaladtak végig a szobában a 3. Gólnál? :D :D
Én is a pólómat ledobva, kicsit obszcén módon örjöngve ugyanezt tettem :lol:
Egész nap vezettem,hogy ne maradjak le a derbyről, Karlsruhéban egy hotelszobában, kint tornádó,tombol a vihar,elment az áram, szakad a net, de szerencsére a 2.félidőt végig láttam. Mekkora meccs volt,atyég..páran megijedtek az emeleten az biztos,akkorát üvöltöttem :lol:

Reszkess juve!! :twisted:
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

A második félidőben azért nem írtam, mert nem hittem a szememnek. Felfogni is nehéz volt, nemhogy üzeneteket fogalmazzak meg, értelmes mondatokkal.

Egy forintot nem tettem volna az első félidő után arra, hogy ma itt nyerni fogunk.

Bajnokságban forduló pont lehet, hogy 0:2-ről sikerült megnyerni a mérkőzést.
Szerencsénk volt? Igen, hogy gyorsan x lett, de a Milánnak is az volt, hogy kettővel mentek a félidőben.

Eddig az év során ritkán állt mellénk a fortuna, ha belegondolunk csak azokra a mérkőzésekre ahol x lett vége, de hogyan...pl.: Fiorentina, Cagliari, Lecce és az Atalanta is ide sorolható, mivel ők sem voltak annyira akkor képben.

Eriksen pedig nagy igazolás lesz, mai szabadrúgás gyönyörűen megmutatta. Kár, hogy nem ment be 🥺

Jó éjszakát mindekinek! 😊🙂
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Izgalmas és emlékezezes Derby volt.Megmondom őszintén,hogy ezt nem vártam(de szerintem senki).Az első két gól annyira odavert a Milannak,hogy nem bírtak már felállni.Nyomás alatt tartva őket,szinte helyzet nélkül jött a harmadik gól.Lehet,hogy nem volt szép játék,de valahogy most is eredményesen játszottunk,és erre adják a pontokat.Lesz vita még biztos a 2. és a 4. gólunk körül,de gondolom vissza nézték a VAR szobában,tehát fogadjuk el,hogy szabályosak voltak.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

És a neheze csak most jön, 28 nap alatt 8 meccs, közte Lazio, Juve, a kupában Nápoly oda-vissza, plusz az EL
brecsinho

matyinter írta: 2020.02.09. 23:24 És a neheze csak most jön, 28 nap alatt 8 meccs, közte Lazio, Juve, a kupában Nápoly oda-vissza, plusz az EL
Ezen a 8 meccsen el is dől, hány címért megyünk a véghajrában. Scudetto és egy kupa maradjon ;)
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Nem semmi második félidő volt! Az első az idei legrosszabb volt es meg mindig tartom azt, hogy Conte nem tudta megszervezni a kozeppalyas vedekezest, de amit a masodik félidőben muveltunk az az igazi PAZZA INTER!
Le a kalappal a sracok elott es remélem ez egy hatalmas lokest fog adni nekik. Lautaro is jon vissza, Eriksent beepiti, Sanchez egyre jobb formaban, padrol johet o is lendületet adni es meg ott van Sensi is aki remeljuk visszanyeri az oszi formajat.
Festa

brecsinho írta: 2020.02.09. 23:29
matyinter írta: 2020.02.09. 23:24 És a neheze csak most jön, 28 nap alatt 8 meccs, közte Lazio, Juve, a kupában Nápoly oda-vissza, plusz az EL
Ezen a 8 meccsen el is dől, hány címért megyünk a véghajrában. Scudetto és egy kupa maradjon ;)
Ha ezzel azt mondod,hogy nehéz szívvel,de az EL-t kéne hátrasorolni,akkor egyetértek.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Festa írta: 2020.02.09. 23:39
Ha ezzel azt mondod,hogy nehéz szívvel,de az EL-t kéne hátrasorolni,akkor egyetértek.
Én is az EL-t sorolnám hátrébb, de a Ludo-n illene továbbmenni egy teljesen felforgatott csapattal is.
brecsinho

matyinter írta: 2020.02.09. 23:46
Festa írta: 2020.02.09. 23:39

Én is az EL-t sorolnám hátrébb, de a Ludo-n illene továbbmenni egy teljesen felforgatott csapattal is.
Ludon tovabbmegyunk, majd juve és utana kiderul bejutunk-e a coppa döntőjébe is.Akkor kell mérlegelni,hogy mennyire kell az EL,ha még mindig vezetünk és megvan a kupadöntő.Viszont ha szarul jönnénk ki a menetelésből,az EL maradna vigaszágnak a szezonra..a mai után bizom benne,hogy májusig harcolunk a scudettoert es meglesz a kupadonto,bar az idei napoli ellen sose lehet tudni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Még most kezdek magamhoz térni :D Döbbenet volt. Ez tényleg a Pazza Inter érzés. :D Hihetetlen gyenge első félidő után.... :D
Ez hatalmas lökést kell, hogy adjon. ;)
Forza Inter!!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Mi a fax ??? :shock:

Mivel en hajnal 3kor keltem, a felidoben kikapcsoltam a streamet, mit vesztettem jesszus :roll:

Orok optimista vagyok, de keves eselyt lattam a forditasra.
Ha hazaerek az lesz az elso hogy megnezem ezt a meszarlast :D

Meccs elott irtam hogy csakis a mi hozzaallasunkon fog mulni. Orulok hogy masodik felidore vert itatott Conte.
Vezetjuk a tabellat:)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

padelli miatt kaptunk 2 golt amugy milannak eselyese volt
eriksen kapufa ha beakad az ev golja
hatalmas hangulat volt!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

R9. írta: 2020.02.10. 06:22 padelli miatt kaptunk 2 golt amugy milannak eselyese volt
eriksen kapufa ha beakad az ev golja
hatalmas hangulat volt!
nagyon adnám, ha látnék végre egy szép szabadrúgásgólt bajnokin (nagyon rég volt)
interfan

Conte a meccs utan elmondta, a csapatnak sosem voltak fizikalis problemai, sot nagyon sokat fejlodott mindenki fizikalisan eronletileg, ezert is lehetett ilyen 2.felido.
A bajnoksag elejen az volt a problema, hogy ugyanazok a jatekosokat tudta csak jatszani, es a folyamatos meccsek meghoztak a negativ hatast.
De most mar van rotacios lehetoseg, Sanchez felepulese oriasi segitseg es minoseg szamunkra.
Viszont Handanovic es Martinez hianya igy is komoly nehezsegeket okozott.
Amikor a csapat nyer folyamatosan, sokan elfeledkeznek arrol honnan jott ez az Inter.
De a rossz idoszak nehezsegei mutatjak meg a csapat igazi erejet.

Figyelmet sosem szabad csokkenteni, hiaba alltunk joval elorebb a jelenlegi Milannal, viszont ez a Milan joval erosebb mint amit a tabella mutat.
Tudtuk hogy egy gyozelemmel a tabella elere ugorhatunk.
Elso felido nagyon fontos volt, mert megmutatta lehet barmilyen taktika, ha nincs bennunk a sziv.
Ezt hangsulyozta is, es a masodik felidoben a fiuk kitetek a szivuket lelkuket a csapatert, ami az eredmenyen meg is latszott.

A Scudetto egy alom szamunkra, ugyanugy mint a Lazionak, Atalantanak, es a Romanak is.
Minden a Juventuson mulik, es toluk fugg.
Viszont nekunk keszen kell allni, es kihasznalni a lehetosegeket.
Fontos idoszak erkezik el most, Kupa elodontok, Lazio es Juve meccsek, ezen idoszak utan vilagos kepet kapunk arrol, mire lehet eleg iden az Inter.
De nem foglalkozunk most ezzel, csak gratulalni lehet a jatekosoknak, akik szivuket lelkuket kitettek, es koszonetet mondani a szurkoloknak akik soha nem hagytak el minket.

Elso felidoert egymaga vallalja a felelosseget.
De segitett minket rajonni arra, hogy ilyen merkozeseken nem eleg a taktika.
Viszont felidoben megvaltoztunk, es beleadtuk szivunket lelkunket, es mindvegig harcoltuk.

Elso felidoben rengeteg nehezseg volt, talan olyan nagyok mint meg soha.
Viszont a szunetben megertettuk hol kell
javitani, es sikerult visszaadni a jatekosknak a hitet.
Ez egy nagy eredmeny, es egy fontos lepes ahhoz, hogy komoly eredmenyekre legyunk kesobbiekben hivatottak.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ez a majd két óra! A meccs alatt ordítani és kis híján sírni bánatomban, csalódottságomban, dühömben, reményemben, örömömben, döbbenetemben. Megjárni a poklot és a végén a menybe menni! Pazza Inter!
Cupi

Nagy győzelem után remélem az első félidőt kielemzi a stáb és a csapat. Megnézetném velük, hogy hogyan ne játszunk többet. :D Másodikat meg azért, hogy hogyan kell küzdeni. ;)

Jön a kupa szerda este. Én Lukakut most pihentetném. Durva sorozat jön. Martinez úgyse játszik 2 hete, ő újra visszatérhetne. Sanchez is játszhatna mert a Lazio ellen valószínű padon lesz.
Sensit viszont kezdetném szerdán, jó lenne ha formába jönne. ;) Szükségünk lenne egy őszi Sensi-re.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Cupi írta: 2020.02.10. 10:37 Nagy győzelem után remélem az első félidőt kielemzi a stáb és a csapat. Megnézetném velük, hogy hogyan ne játszunk többet. :D Másodikat meg azért, hogy hogyan kell küzdeni. ;)

Jön a kupa szerda este. Én Lukakut most pihentetném. Durva sorozat jön. Martinez úgyse játszik 2 hete, ő újra visszatérhetne. Sanchez is játszhatna mert a Lazio ellen valószínű padon lesz.
Sensit viszont kezdetném szerdán, jó lenne ha formába jönne. ;) Szükségünk lenne egy őszi Sensi-re.
Nagyon durva lesz ez a meccssorozat. Azért megnyugtat, hogy Eriksen cseréje Sensi lesz és nem Borja Valero; valamint Godin helyett Bastoni...
Ludogorec ellen meg játszhat, Ranocchia, Esposito, Biraghi Borja, had pihenjenek a kezdők
Cupi

alwin91 írta: 2020.02.10. 10:59
Ludogorec ellen meg játszhat, Ranocchia, Esposito, Biraghi Borja, had pihenjenek a kezdők
Igen azt a Ludogorecet kb a C csapattal verni kéne. ;) Nagyon remélem ott tényleg lesz rotáció.
interfan

Cupi írta: 2020.02.10. 10:37 Nagy győzelem után remélem az első félidőt kielemzi a stáb és a csapat. Megnézetném velük, hogy hogyan ne játszunk többet. :D Másodikat meg azért, hogy hogyan kell küzdeni. ;)

Nagyon durva lesz ez a meccssorozat. Azért megnyugtat, hogy Eriksen cseréje Sensi lesz és nem Borja Valero; valamint Godin helyett Bastoni...
Csak terjen vissza Bastoni es Handanovic, rajuk nagyobb szukseg van mint barkire jelenleg.
Festa

Cupi írta: 2020.02.10. 11:15
Igen azt a Ludogorecet kb a C csapattal verni kéne. ;) Nagyon remélem ott tényleg lesz rotáció.
Ott lehetne egy Esposito -Sánchez csatár kettős.
Sűrű lesz a február.Sensinek is fog meg szerep jutni.
Cupi

interfan írta: 2020.02.10. 11:28
Csak terjen vissza Bastoni es Handanovic, rajuk nagyobb szukseg van mint barkire jelenleg.
Tudom szereted szidni Godínt de én egyáltalán nem varrnám a nyakába a tegnapit. Első gólnál Ibra szabálytalankodott vele amikor lefejelte, Bastonival is ezt tette volna. Na meg azt is tegyük hozzá Padelli is kellett a gólokhoz. Igen elsőbe gyengébb volt de ki nem? Beszorultunk kb, egy félős erőtlen kiscsapat benyomását keltve. Átrohantak a középpályán, előre játékunk nulla. Erről nem Godín tehet. Másodikba meg szerintem nagyon jól játszott. 2. gólunkat az ő felpassza indította.....
Az viszont vitathatatlan nem a jövő embere. Bastoni meg az. De én pl örülök arra a posztra van egy idősebb rutinosabb jó játékosunk meg egy hatalmas tehetség aki egyre jobb.
interfan

Cupi írta: 2020.02.10. 12:00
Tudom szereted szidni Godínt de én egyáltalán nem varrnám a nyakába a tegnapit. Első gólnál Ibra szabálytalankodott vele amikor lefejelte, Bastonival is ezt tette volna. Na meg azt is tegyük hozzá Padelli is kellett a gólokhoz. Igen elsőbe gyengébb volt de ki nem? Beszorultunk kb, egy félős erőtlen kiscsapat benyomását keltve. Átrohantak a középpályán, előre játékunk nulla. Erről nem Godín tehet. Másodikba meg szerintem nagyon jól játszott. 2. gólunkat az ő felpassza indította.....
Az viszont vitathatatlan nem a jövő embere. Bastoni meg az. De én pl örülök arra a posztra van egy idősebb rutinosabb jó játékosunk meg egy hatalmas tehetség aki egyre jobb.
Egyaltalan nem szeretem szidni Godint.
En orultem hogy jott, es remeltem egy klasszis ev meg benne van.
De sajnos latni kell a meccseket, a statokat, es mindent...
Sajnos totalisan Vidic 2.0 palyat jar be nalunk.
Vilagklasszis volt, majd idoskorban megjott, uj rendszer 3 vedo, es egyszeruen nem megy.

Teljesen jo irany, hogy legyen egy tehetseg a kezdoben, es egy rutin a padon.
De sajnos Godin horror fizut kap, nem tudja hozni az elvart szintet, es a hirek szerint menni is akar a folyamatos jateklehetoseg miatt.

Vertonghen, Smailling, Mustafi, en kozuluk valogatnek mint 4.szamu KH.
De nalam hiaba nem rutinos, hanem pont az hogy fiatal, de Kumbulla is komoly jelolt lenne.

Padelli meg sajnos megmutatja, miert nem szamitott ra Spalletti sem, es Conte sem meg a Kupaban sem.
3.szamunak ok, de elso szamu cserenek nem, nagyon nem, foleg egy Scudettoert kuzdo csapatba.

Nyaron melyiteni kell a padot is, ennek lepesei kozt kell lennie egy KH-nak, es egy 2.szamu kapusnak is.
Festa

interfan írta: 2020.02.10. 12:15
Cupi írta: 2020.02.10. 12:00
Egyaltalan nem szeretem szidni Godint.
En orultem hogy jott, es remeltem egy klasszis ev meg benne van.
De sajnos latni kell a meccseket, a statokat, es mindent...
Sajnos totalisan Vidic 2.0 palyat jar be nalunk.
Vilagklasszis volt, majd idoskorban megjott, uj rendszer 3 vedo, es egyszeruen nem megy.

Teljesen jo irany, hogy legyen egy tehetseg a kezdoben, es egy rutin a padon.
De sajnos Godin horror fizut kap, nem tudja hozni az elvart szintet, es a hirek szerint menni is akar a folyamatos jateklehetoseg miatt.

Vertonghen, Smailling, Mustafi, en kozuluk valogatnek mint 4.szamu KH.
De nalam hiaba nem rutinos, hanem pont az hogy fiatal, de Kumbulla is komoly jelolt lenne.

Padelli meg sajnos megmutatja, miert nem szamitott ra Spalletti sem, es Conte sem meg a Kupaban sem.
3.szamunak ok, de elso szamu cserenek nem, nagyon nem, foleg egy Scudettoert kuzdo csapatba.

Nyaron melyiteni kell a padot is, ennek lepesei kozt kell lennie egy KH-nak, es egy 2.szamu kapusnak is.
Godin sosem játszott 3 védős rendszerben.
A 4-4-2 az ő terepe.2 BL döntò és 2 EL döntő el a háta mögött komoly rutinja van.
Örülök,hogy a keretben van,de a jövő Bastonié.
Én senki nem szeretek szidni,mert pl Vecionnak is sokat köszönhettünk hiába gyenge a játéktudása.
Mondjuk Biraghit nehéz dicsérni általában,de egy világ legjobbjai közé tartozó Godint biztos nem pécéznék ki.

A szombati Kumbulláért lekell tenni a zsét.Topiátékos lesz belőle már most látszik.
Cupi

Festa írta: 2020.02.10. 12:26

A szombati Kumbulláért lekell tenni a zsét.Topiátékos lesz belőle már most látszik.
Én is néztem szombaton. Igaz csak a második félidőt de a srác tényleg eszméletlen magabiztosan tolta.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Egy hülyeség miatt mindenki védekezhet , miért a meccset nézi , nem ír közben .
A lehajtott fejű Contét az első félidőben úgy leverte a jól ismert Pioli , mint a picsa .
Néztem tovább a meccset , csalódottan , de érezni lehetett , hogy még nincs vége . Az Inter szív miatt ... Nem Conte miatt . Ez volt nélküle és lesz is . A csapat génjébe van . Lehet Marottara , Contera m......bàlni , sokkal nagyobb érdem szerintem a múlt , a közönség .
Ilyen félidő után egy jó csapat ellen nem sok esélyünk lett volna . Én nem tudom kedvelni , elismerem ,hogy hozzuk vele az eredményeket (1 félidőt és annyival jobb a keretünk màr... ) de hatalmas korlàtai vannak , amik miatt benne egy kupa illetve scudetto van max , európai szinten viszont semmi . Remélem nyerünk idén és jövőre vele 2 bajnoksàgot , aztàn újból szintet lépünk .
Nagyon fàrasztó olvasni a Juve sz.pkodàst , belemagyaràzàst a màsikba , Conte kezének előre mosdatàsàt. Ha olyan szar Sarri miatt a Juve , Conte akkora klasszis , akkor az egymàs ellenin meg kell verni őket és hozni a maxot .
Padellit el kell felejteni . Vivianonak régebben örültem volna , de az utóbbi 2 évben semmit nem hallottam róla . Új Toldonak indult ő .
interfan

Ahogy Conte is elmondta, minden a Juven mulik, nekunk menni kell, es ott lenne a kozelben.
Valamint ahogy elmondta, roppant kemeny sorozat jon, amivel kiderul mire van esely iden.

En megmondom oszinten, nagyon bizok a Kupaban.
Vegre valamit nyerni, vegre egy dontoert izgulni.
Ezek olyan elkepzelhetetlen dolgok voltak az elmult evekben, es annyira reg volt mar ilyen...
Dobbenet hogy 9 eve nem nyertunk semmit, es meg egy donto sem jott ossze sehol.

Szoval en most nagyon-nagyon bizok a Kupaban.
Valahogy megkellene verni a Napolit szerdan, es akkor karnyujtasnyira lenne a donto.
Nehez lesz, de bizok benne.

Lazio ellen talan meg egy fokkal nehezebb lesz.
Foleg ha ne adj isten ott sem lesz meg Handanovic.
Ismerve a Lazio egyseget, es onbizalmat, lehet egy X-et alairnek igy elore.

Sanchezt mindenkeppen a kezdobe hagynam a Napoli ellen, nagyon kezd belejonni.
Lukaku pihenhetne egyet, es lehet en Skriniarnak is adnek egy pihenot.
Mosest betennem a kezdobe, valamint Eriksent is.

En igy kezdenek a Napoli ellen:
(Ha nem lesz Handa)

Padelli
Godin-DeVrij-Bastoni
Moses-Barella-Brozovic-Eriksen-Young
Martinez-Sanchez
hvmetal

Ugyanannyi pontunk van . Ne tegyen a csapat vàllàra súlyt , de azért adott a keret , hogy bàrkit megverjünk Olaszorszàgban .
Napoli nagyon nem az a csapat , mint a sokat szidott Sarri alatt . Amelyik edző ilyen kerettel nem veri meg Gattusot az nem elitbe való . Ezt a Laziot is illene elintézni , max leixelni egy bajnok csapatnak . Még bírói segédlet nélkül is .
Szerintem a kis csapatok ellen fog eldőlni , hosszú tàvon . Nincs igazàn jó edző a ligàban . Emellett talàn Conte a legjobb , derbiket nézve főleg .
Attól , hogy a juvenak a legértékesebb a kerete és x évig bajnokok voltak , most nincs akkora csapategység , mint tavaly . Ellensúlyoznia kellene Conte (vélt ) tudàsànak . Ha nagyot is ugrottunk egy év alatt , kudarc lesz a 2. hely . Nem Allegri , vagy a régi Mourinho az edző nàluk .
Végig csinàltuk az őszt . Moses , Eriksen , Young hàrmassal mégerősebbek lettünk . Szerintem jobb (lehetne) ez a csapat .
De az biztos , hogy a sorozatos edzői hibàk nem férnek bele .
(Tudjuk mit ér a keret , ha egy Cuper az edző pl )
interfan

En most amit varok, es amiben remenykedem.
Verjuk a Napolit, majd kesobb kupadonto.
Lazio ellen meg egy X.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2020.02.10. 18:37 Ahogy Conte is elmondta, minden a Juven mulik, nekunk menni kell, es ott lenne a kozelben.
Valamint ahogy elmondta, roppant kemeny sorozat jon, amivel kiderul mire van esely iden.

En megmondom oszinten, nagyon bizok a Kupaban.
Vegre valamit nyerni, vegre egy dontoert izgulni.
Ezek olyan elkepzelhetetlen dolgok voltak az elmult evekben, es annyira reg volt mar ilyen...
Dobbenet hogy 9 eve nem nyertunk semmit, es meg egy donto sem jott ossze sehol.

Szoval en most nagyon-nagyon bizok a Kupaban.
Valahogy megkellene verni a Napolit szerdan, es akkor karnyujtasnyira lenne a donto.
Nehez lesz, de bizok benne.

Lazio ellen talan meg egy fokkal nehezebb lesz.
Foleg ha ne adj isten ott sem lesz meg Handanovic.
Ismerve a Lazio egyseget, es onbizalmat, lehet egy X-et alairnek igy elore.

Sanchezt mindenkeppen a kezdobe hagynam a Napoli ellen, nagyon kezd belejonni.
Lukaku pihenhetne egyet, es lehet en Skriniarnak is adnek egy pihenot.
Mosest betennem a kezdobe, valamint Eriksent is.

En igy kezdenek a Napoli ellen:
(Ha nem lesz Handa)

Padelli
Godin-DeVrij-Bastoni
Moses-Barella-Brozovic-Eriksen-Young
Martinez-Sanchez
Így van egyébként tényleg abban kell bízni hogy a Juve minél többet bukdácsol majd de sajnos én még mindig nem hiszek a scudettóban! Nem azért mert kételkednék a csapatban vagy Conte szakmaiságában stb. Hanem mert a sorsolásunk egyrészt nehezebb mint a Juventusé aki minden rangadóját nehéz meccsét otthon játsza majd mi pedig idegenben, egyedül a Napolit fogadjuk otthon! Másrészt a bírók nagyon a csalókat nyomják és ezt nem biztos hogy az idei évben elbírjuk! Bízom abban hogy valamit nyerünk végre (pl. Kupa) és hogy a bajnokságban végig versenyben leszünk a rabokkal és a Lazioval! Küzdeni kell az utolsó fordulóig és szurkolni is fogok, fogunk nagyon mást amúgy sem tehetünk! A szerdai kezdő valami hasonló lesz mint amit vázoltál! Lukakut mindenképp pihentetni kellene annyi hogy Godin helyett Dambrot kezdetném! El-ben is kellene menni még két három kört hogy a bl-ben ne kerüljünk majd halálcsoportba!
hvmetal

Mi vagyunk akik egyszer kaptunk ki és a juve az aki 3 hàromszor. Torinóban jól meg kell verni őket . Ha a régi Mourinho lenne az edzőnk , mindent feltennék az 1. helyre . Egyàltalán nem félelmetesek . Ami ilyesztő , az a sok kis csapat felàllt védekezéssel . Kupa a veszteseké . Vígasztalódjon vele a csaló banda . Új évtized pedig kezdődjön az Inter sikerével . Remélem vért isznak .
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Annak azért örülök, hogy a két riválisnak sem olyan egyszerű:

Juve:
Milán (kupa)
Brescia (o)
Spal (i)
Lyon (i)
Inter (o)
Milán (o)

Brescia sima. Spal ellen, hiába kiesők, új edzővel, hazai pályán sebzett vadként nem lesz egyszerű menet.
BLben Lyont nem írnám le, hazain meglephetik őket, egész jó csapatuk van. Majd fáradtan jöhet a derby.
Bologna (o)
Atalanta (i)
Fior (o)
Torinó (i)

Utánunk, a Bologna, Atalanta, Torinó hármasról várom a pont rablást tőlük. Szerintem korántsem olyan jók, mint, ahogy a tabella mutatja, ki fognak ők pukkadni.
Szóval lesznek még itt pont vesztések minden oldalról, ebben biztos vagyok.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

hvmetal írta: 2020.02.10. 19:18 Mi vagyunk akik egyszer kaptunk ki és a juve az aki 3 hàromszor. Torinóban jól meg kell verni őket . Ha a régi Mourinho lenne az edzőnk , mindent feltennék az 1. helyre . Egyàltalán nem félelmetesek . Ami ilyesztő , az a sok kis csapat felàllt védekezéssel . Kupa a veszteseké . Vígasztalódjon vele a csaló banda . Új évtized pedig kezdődjön az Inter sikerével . Remélem vért isznak .
Nem is tudtam hogy Csernus doki is Inter szurkoló... :lol:
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Eriksen játékát nem ismerem a Spursból, de ami nekem feltűnt tegnap a derbin, hogy az atmosztféra ellenére higgadt, nyugodt ember (mintha edzőmeccs lenne) benyomását keltette. Aki látta játszani, tudja milyen habitusú?
A heves vérmérsékletű Brozo-Barella-Vecino mellé elfér. :lol:
És a tegnapi meccstől függetlenül nekem hiányzik a kp-ról egy igazi emberevő, még ha csak padról beszállóként is. Egy ilyen játékos nyáron komolyan képbe van véve, mit lehet erről tudni?
hvmetal

:D
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

P-Inter írta: 2020.02.10. 19:51 Eriksen játékát nem ismerem a Spursból, de ami nekem feltűnt tegnap a derbin, hogy az atmosztféra ellenére higgadt, nyugodt ember (mintha edzőmeccs lenne) benyomását keltette. Aki látta játszani, tudja milyen habitusú?
A heves vérmérsékletű Brozo-Barella-Vecino mellé elfér. :lol:
És a tegnapi meccstől függetlenül nekem hiányzik a kp-ról egy igazi emberevő, még ha csak padról beszállóként is. Egy ilyen játékos nyáron komolyan képbe van véve, mit lehet erről tudni?
Én ismerem(láttam)jól osztogat...irányít és jó lába van(szabadrúgás)Wesly féle!!! Jó hogy itt van!!! ;) :)
interfan

Nagyon jo hir, Bastoni visszater es a kezdoben is lesz.
Viszont rossz hir, hogy Handa tovabbra sincs.

3 kerdes van a hirek szerint a mai kezdot illetoen:
- Moses vagy D'Ambro
- Eriksen vagy Sensi
- Lukaku vagy Sanchez

Varhato kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Moses/D'Ambro-Barella-Brozo-Eriksen/Sensi-Biraghi
Martinez-Lukaku/Sanchez
Cupi

interfan írta: 2020.02.12. 09:27 Nagyon jo hir, Bastoni visszater es a kezdoben is lesz.

- Moses vagy D'Ambro
- Eriksen vagy Sensi
- Lukaku vagy Sanchez

Varhato kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Martinez-Lukaku/Sanchez
Sensi nálam kezdene és Eriksen is. Kell nekik a játékperc. Sensinek is formába kéne lendülnie. Én Brozot és Lukakut is padra tenném. Lazio meccs fontosabb. ;)
interfan

Cupi írta: 2020.02.12. 11:38
interfan írta: 2020.02.12. 09:27 Nagyon jo hir, Bastoni visszater es a kezdoben is lesz.

- Moses vagy D'Ambro
- Eriksen vagy Sensi
- Lukaku vagy Sanchez

Varhato kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Martinez-Lukaku/Sanchez
Sensi nálam kezdene és Eriksen is. Kell nekik a játékperc. Sensinek is formába kéne lendülnie. Én Brozot és Lukakut is padra tenném. Lazio meccs fontosabb. ;)
Sajnos Brozovic nelkul vegunk van, neki jatszania kell.
Jo lenne 9 kinkeserves ev utan ujra jatszani egy dontot, es ne adj isten vegre nyerni valamit.

En amit varok:
Napoli ellen gyozelem
Lazio ellen X

En ezt szo nelkul alairnam mar most.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2020.02.12. 11:43 En amit varok:
Napoli ellen gyozelem
Lazio ellen X

En ezt szo nelkul alairnam mar most.
Én semmiképpen sem!
Nagyon fontosnak tartom, hogy most nyomás alatt tartsuk a csalókat.
Nem szabad elengedni őket, mert akkor a torinói meccsre is nyugodtabban
állhatnak ki. Nem is beszélve arról, hogyha most elkezdjük szórni a pontokat,
akkor egy esetleges torinói vereséggel (már csak 2 hét!!) nagyon messzire kerülhet tőlünk a Scudetto.
Most feszültség van náluk, ezt ki kell használni! Nyomás alatt kell tartani őket!
Kellenek a pontok a Lazio és a Samp ellen is.
Lélektani szempontból most nagyon-nagyon kell a 3 pont Rómából!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Cupi írta: 2020.02.12. 11:38

- Moses vagy D'Ambro
- Eriksen vagy Sensi
- Lukaku vagy Sanchez

Varhato kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Martinez-Lukaku/Sanchez
Én még rajtuk kívül de Vrijt is pihentetném, hatalmasat játszottak a srácok mostanában és a Derbyn is ! Ranonak sem ártana végre egy kicsit a pályán lenni. Ennek az elég tartalékos csapatnak is illene otthon 2-3 gólos előnyt szerezni a mostanában harmatos Napoli ellen. A Lazio ellen pedig pihenten és a legjobb csapattal kellene kiállnunk, mert ez igazi rangadó 6 pontos meccs lesz.
interfan

Hivatalos kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Moses-Barella-Brozovic-Sensi-Biraghi
Lukaku-Martinez

Conte nem pihentett, egyedul Young pihen, ot leszamitva teljes gozzel megyunk.

Sanchezt sajnalom, kezdett egyre jobb formaba kerulni.
Eriksent meg szinten jo lett volna a kezdobe latni.

Nyerni kell, nagyon kellene vegre egy donto 9 ev utan.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2020.02.12. 19:44 Hivatalos kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez

Eriksent meg szinten jo lett volna a kezdobe latni.
Be fog ő épülni, emlékezz vissza Barella is ugyan így kezdte nyáron. Pár meccsen csere volt, majd szépen beépült. Conte ért ehhez. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2020.02.12. 19:44 Hivatalos kezdo:

Padelli
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez

Conte nem pihentett, egyedul Young pihen, ot leszamitva teljes gozzel megyunk.

Nyerni kell, nagyon kellene vegre egy donto 9 ev utan.
Mutatós kezdő, ezek szerint nem spórolunk.
A kupa engem nem nagyon izgat, de örülök hogy nem a B csapat játszik.

Azért ha lehet maradjon puskapor a hétvégre is:)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Gyerekek valaki egy linket dobjon

köszi

FORZA INTER !!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

http://freestreams-live1.com/btsp2/

Szoros meccsre számítok, de viszonylag erős kezdővel állunk ki és a Napoli sem az igazi, szóval egy szűk győzelem benne van.
FORZA INTER!
Matyesz

Hozzászólás Szerző: Matyesz »

intertomega írta: 2020.02.12. 20:38 Gyerekek valaki egy linket dobjon

köszi

FORZA INTER !!!
http://livetv.sx/enx/eventinfo/903676_i ... an_napoli/

Forza Inter !
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Moses egyetlen értelmes megoldása eddigi meccsein egy assist a kifulladt Milan védelemmel szemben, azt leszámítva életveszély a csávó (már ami a védekezést illeti).
Válasz küldése