Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: R9. »

meccs utan azonnal kikell rugni contet :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2020.02.16. 22:24-kor.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Az a tizi egy kibaszott röhej, mint ahogy padelli is. Amit leművelt a 2.gólnal... a lassítottból látszott, ahogy végignézi, hogy begurul a labda, aztán meg eldől, mint egy krumpliszsák. Faszom.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

R9. írta: 2020.02.16. 22:23 meccs utan azonnal kikell rugni contet :mrgreen:
nyilván nem, de borzasztóan korlátolt edző.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Godin borzasztó sajnos!
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Érthetetlen miért várt ennyit a cserékkel. Sanchez kap 5 percet... Úgy, hogy megy a Lazio és Lautaro full homály...
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Igen ragaszkodik a sok hülyeségéhez. Legjobb példa, hogy a 86-ik percben hozza be Sanchezt.
Sajnos a kamu 11-es jelentősen befolyásolta a meccset.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

lucky0 írta: 2020.02.16. 22:30 Godin borzasztó sajnos!
Ezzel a kezdovel megpecseteltuk a sorsunkat.
Godin-Vecino, Eriksen kap 13 percet, Sanchez meg 4-et.
Nincs mirol beszelni sajnos...
interfan

R9. írta: 2020.02.16. 20:34
interfan írta: 2020.02.16. 20:22
Persze legyen igaza, de nekem nagyon nincs jo eloerzetem.
neked mikor volt? :D

en sztem siman nyerunk
Sima lett...

Ideje lesz visszaszalni a foldre es kinyitni a szemunket.
alwin91

interfan írta: 2020.02.16. 22:33
Azzal a kezdővel vezettünk a félidőben. Ott buktuk el a meccset, hogy Conte képtelen változtatni, meg a buzi bírói stábon.
Tombi1986

Őszintén melyik csapat bírja el a következőt:
1) fordulok óta nincs kapusunk, védelem is bizonytalan lett ez által
2) kapunk egy kamu 11-est
3) az edző cserél, mert cserélnie kell, de már későn, 1-1 bejön Eriksen, Sanchez szerintem x a meccs minimum
4) Conte is hibázott, de hozzá kell tenni a kettő gólt a csapat + bíró hozta össze
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Vicc volt ez a második félidő...
Kamu 11-es, Conte balfaszkodása is no comment, 70. percben rögtön a lazio gól után bele kellett volna nyúlni a meccsbe, ráadásul nem ilyen szarul ahogy azt tette. Számomra ez érthetetlen, egy olyan lendületetes játékos mint Sanchez miért az utolsó 5 percre áll be amikor még jó formában is van? Ezt csúnyán elbuktuk ma :(
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Először is ez a Lazio semmivel nem volt jobb.A múlt héten minden sikerült,most nem.A kapus poszt katasztrófa,emiatt ment el a mai.Eriksen meg ebbe a rendszerbe egyszerűen nem passzol.Lukaku indiszponált volt,Martinez meg saját maga árnyéka.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

A VAR amúgy csak azt nézi, ami mindig az ellenfélnek jó?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2020.02.16. 22:40
R9. írta: 2020.02.16. 20:34
interfan írta: 2020.02.16. 20:22
Persze legyen igaza, de nekem nagyon nincs jo eloerzetem.
neked mikor volt? :D

en sztem siman nyerunk
Sima lett...

Ideje lesz visszaszalni a foldre es kinyitni a szemunket.
jajj ne magyarazz mar a sok x -et alairnam mindenki ellen dumad utan miert nem keresed vissza a hozzaszolasaidat? idegesitobb vagy mint conte cserei
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Hatalmas lokest adott a csapatnak az elozo heti forditas a derbin.. Ja nem.. Csak kikaptunk ket fontos meccsen is es folytatodik ugyanaz a szar mint a milan elleni meccs elott. Conte jo lenne ha valamit kitalalna, mert ha igy folytatodik a juve ellen el is dol a bajnoksag.

Ja es, hogy legyen is egy kis pozitivum is: egy mas elleniben jobbak vagyunk a lazio ellen :lol:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2020.02.16. 22:33
Egész védelem ma gáz volt....kabaré gólok..... :( Azért ez a Lazio egyáltalán nem nagy szám....ezek előzik meg a juvét és nem mi az valami hatalmas vicc lesz....
Martinez is...kb alig ért labdába, első félidőben kb semmit...
Eriksen meg hogy a tökömbe vegye fel a ritmust ha 20 perceket kap? :?
11-eset meg nem is értettem....
interfan

Tombi1986 írta: 2020.02.16. 22:43 Őszintén melyik csapat bírja el a következőt:
3) az edző cserél, mert cserélnie kell, de már későn, 1-1 bejön Eriksen, Sanchez szerintem x a meccs minimum
4) Conte is hibázott, de hozzá kell tenni a kettő gólt a csapat + bíró hozta össze
Tokeletesen osszefoglatad.
Itt minden osszejott, es egyszeruen ez a keret ezt mar nem birta ki.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hát ez nagyon döntetlen volt!
Szerencse, kapus hiány, de még így is döntetlen volt! A 11es meg ordas nagy kamu volt! Szerintem ők sem tudják hogy nyerték meg ezt a meccset.,...
Vecino felszabadítása a 2.gol előtt meg a passzai amivel folyamatosan lassítja a támadásokat, én tényleg nem értem mit keres a kezdőben állandóan!
Godin nagyon nincs rendben,.de azért rá biztos nem fognam a vereséget! A cserenel mondhatott egy jó cifrat!!
És igen Contenak váltania kellene meg kéne találnia Eriksen helyét ami nem lesz egyszerű! Nem vagyok biztos benne hogy ő kérte Eriksent! Ő védekezni nem igazán tud, akar! Sensi vagy sérült vagy formán kívül. Van baj a középpályán!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Inter101 2020.02.16. 22:54-kor.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Nagy kàr ezért a meccsèrt, mert ez a Lazio minden volt, csak meggyőző nem (persze mi sem).
A reális eredmémy az x lett volna szerintem, de Padelli is bèna volt, a bíró is és támadásban megint iszonyat gyengék voltunk, nem hiszem el, hogy nem tudunk egy épkézláb támadást felépíteni.
Ja és Conte... Mégis mi a büdös p*csàra várt?? Na meg azt sem értem, miért Brozot hozta le, Vecino szokásos 0 volt, de Barella is igen gyenge mostanság, bármelyik előbb lejöhetett volna.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Itt egyértelműen Conte miatt ment el a meccs. A kezdő is teljesen érthetetlen volt. A meccsek óta formán kívül lévő Godin-t kezdeti Bastoni helyett, a nulla Vecino-t nem is említve(Ok, hogy a Milan ellen lőtt egy gólt, de az egész szezont nézve nagyon gyenge).
Ha Eriksen kezdett volna talán most nem azon kellene itt szomorkodni, hogy nyert a Lazio.
Sanchez a Milan ellen is jól szállt be, felpörgött vele a csapat játéka. Érthetetlen, hogy vesztett állásnál miért csak 10 percet kapott.
A bírót meg hagyjuk szerintem. Nem azon múlt, örüljünk, hogy nem 1-3 lett. Immobile mikor kibújt Godin és De Vrij között én már elkönyveltem, hogy 1-3.
Be kell látni, hogy Conte egy nagyon jó motivátor, fel tudja tüzelni a csapatot ideig-óráig, de taktikai szinten sajnos óriási hiányosságai vannak.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Először is múltkor meg lettem szólítva név nélkül, hogy túl pesszimista vagyok. Nem vagyok az, inkább realista. Nem telt el még úgy forduló, hogy előbb ne az 5. helytől való távolságot nézzem meg, és csak utána, hogy elől mi a helyzet.
Nem reális összességében, hogy nekünk a Scudettoért kell harcolnunk, főleg nem az utolsó 3 tétmeccsünk alapján. Persze, lehet mondani, hogy ez a Lazio mitől jobb nálunk és játékosállományban valóban semmivel, de az, hogy ők több éve dolgoznak már Inzaghival, ennyit jelent.
Attól, mert realista vagyok, nem dőlök a kardonba a mai meccs után sem. Mi előrébb tartunk, mint ahol lennünk kellene, ha az utóbbi 10 évünket nézzük. Építkezni kell tovább és nem tudok más mondani, bízni Conte-ban, még ha ezekben a meccsekben bőven benne van ő is.

VISZONT!: óriási amatőrizmura vall az, amit a derby után kapuskérdésben csináltunk!!! Alapból nem éreztem azt, hogy a két Milan gól annyira egyértelműen Padellié lett volna, de ezzel a Vivianos h*lyeséggel még a maradék önbizalmát is elvettük neki is, meg az egész védelemnek! Hatalmas nagy butaságot csináltunk!

Ez van. Azért az utolsó három meccsünkkel mi erő tekintetében jól rákészültünk legalább a Ludogoretzre, mert az utolsó 270 percben mi kb. olyan 100-110-et próbáltunk meg futballozni.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2020.02.16. 22:54-kor.
alwin91

Inter101 írta: 2020.02.16. 22:48 Hát ez nagyon döntetlen volt!
Szerencse, kapus hiány, de még így is döntetlen volt!
Vecino felszabadítása a 2.gol előtt meg a passzai amivel folyamatosan lassítja a támadásokat, én tényleg nem értem mit keres a kezdőben állandóan!
Godin nagyon nincs rendben! A cserenel mondhatott egy jó cifrat!
Igen, jól elkapta a kamera, hogy magyarázott. De sokszor feltűnt, hogy veszekednek egymással a játékosok a pályán. Valami nagyon nincs rendben. Sokkal jobbak az eredmények összességében, mint a Kopasszal, ettől függetlenül nekem Contétól is feláll a szőr a hátamon.
Tombi1986

Tragikus, hogy mennyire gyenge az olasz bírói küldöttség, hiába van VAR ha nem avatkozik közbe. A 11-est s bírónak meg kellett volna néznie.

Martinez meg foglalkozzon a Barcelonával, mert ilyen játék mellett nem fogják leigazolni, nagyon gyenge volt ma és itt jön elő Conte, hogy ezt nem látta? 50-ik perc után le kellett volna cserélni, Eriksent pedig Vecino ellenébe kellett volna behoznia.
Sok értelmét a a Candreva-Moses cserének sem láttam...

Nem akarok védeni Contet, de úgy neki sem könnyű, hogy a csk sérült, kapusban benne, hogy bármikor kaphatunk róla gólt és érzi/látja, hogy nem a Juve padján ül, mert az Inter simán kap kamu 11-est...

Azt érzem, ha necc lesz akkor majd a bíró k megnyerik a Juvenak a bajnokságot biztos ami biztos...Buffon a mennybe mehessen...
Egyedül akkor bukják el, ha sok Verona elleni meccsük lesz, mert a a Brescia ellen ma is kaptak segítséget...
Interfan84

Amúgy nem értem miért most is Godint kell baszogatni? Skriniarról 5 gólt lazán kaphattunk volna mostanában, csak mindig elcseszte az ellenfél. Hát ezúttal már nem...
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Nem kell a bírókra fogni, Conte kinyír egy csomó játékost ezzel a 3-5-2-vel egy modern taktikával százszor jobbak lennénk (4 védőben Godin és Skriniar is jobb lenne), Eriksennek Sancheznek lenne helye, és nem kellene értelmetlen szélsővédőket erőltetni. Emellett nem hajlando rotálni és cserélni. A belső középpályások sokszor a vonalon játszanak a szélsővédőkkel együtt, középen meg senki nincs aki megjátszható lenne, csak a 16-osnal a csatarok. Ez a taktika megy év eleje óta és azóta idegesít.

Ha bajnokok akarunk lenni, verni kell majd a Juvet, illetve Contenak kell kitalalnia valamit, mert az utobbi meccseken nehany fellángolást leszámítva 0 a játékunk és az eredményességünk is.

Kiváncsi vagyok, ez alatt a félév alatt Eriksen be fog e tudni épülni a csapatba vagy csak epizódszerepeket kap, ilyen kis játékpecekkel viszont nem lesz egyszerű neki - simán játszhatott volna Vecino helyett, mint ahogy Sanchez is Lautaro helyett.

Godin elég dühös volt a csere után, vmit mormogott is eltakarva a száját, kétlem, hogy nyáron itt maradna.

Elsősorban saját magunknak nehezítjük meg a scudetto-ért folytatott harcot.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2020.02.16. 22:46
De mi az, hogy ez a keret?? Lazio kerete jobb? Valami nem oké....1-2 villanást leszámítva hetek óta szarok vagyunk.....nem a kerettel van a baj, valami nem oké a fejekben. Handa kiesése sem jött jól és szerintem most Conte is bénázik sajnos. :?
Össze kell kapniuk magukat de nagyon. Jön egy EL meccs ahol remélem a full pad játszik és után a a Sampot be kell darálni, hogy visszatérjünk helyes útra.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ami múlt héten visszajött,az most elment. Sajnos ezzel a scudetto is egyre távolabb,március elején be is árazzuk magunkat a csalok elleni bajnoki es a napolyi kupavisszavágó után.Ne legyen igazam,de akár el is mehet a szezon 4nap alatt..
A maihoz csak annyit:Padelli 3ev padozása megint kijött,Vecinonak 2.félidőben nem volt értelmes megmozdulása,Lukaku feszült és kapkodó volt,de ami a legjobban bosszant a 12m kereső Mister:melyik meccset nézte vajon?70.percig nem nyúl bele,majd lehozza Brozot és Eriksen 50méterre van a kaputól..ja es kapott Alexis is 5percet..
Lehet itt mondani,hogy mekkora szakadék van a csalók meg a többiek közt évek óta,meg folyamat nekik fúknak,de idén igenis foghatóak lennének,viszont nem az első meccs,amit a padon ülő emberke benézett..nekem kezd csalódás lenni Conte,de cáfoljon rám és tegyen csodát márciusban.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Interfan84 írta: 2020.02.16. 22:54 Amúgy nem értem miért most is Godint kell baszogatni? Skriniarról 5 gólt lazán kaphattunk volna mostanában, csak mindig elcseszte az ellenfél. Hát ezúttal már nem...
Egyetértek, illetve a 3 védőnél kijön, hogy fura a mozgása/labdakezelése, többet kellene játékban lennie, nem csak tisztázni vagy hátul passzolgatni mint tavaly a 4 védővel. Nem sikerult neki betanulnia a 3 védős rendszert, úgy néz ki.
interfan

Ertekelesek:

- Sky:

Young 7
Brozovic 6,5
Barella 6,5
Lukaku 6
Candreva 6
Vecino 5,5
Skriniar 5,5
Martinez 5
DeVrij 5
Godin 5
Padelli 5

Conte 5

- FcInternews:

Young 6,5
Barella 6,5
Vecino 6,5
Candreva 6,5
Eriksen 6
Brozovic 6
DeVrij 6
Lukaku 5,5
Moses 5,5
Godin 5,5
Padelli 5,5
Martinez 5
Skriniar 5

Conte 5,5

- FcInter1908:

Young 7
Candreva 6,5
Lukaku 6
Brozovic 6
Barella 6
Vecino 6
Eriksen 6
Moses 6
DeVrij 5,5
Martinez 5
Skriniar 5
Godin 5
Padelli 5

Conte 5
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Na jó nem kell pánikolni, ez a Lazio is fog bukni még, mi se nyerhetjük meg az összes fontos meccset ellenük + kijárt már a bajnokságban a vereség legyünk őszinték.. Innentől viszont nem nagyon lehet hibázni, jöjjön vissza Handa aztán meg kell verni a gobbókat valahogy. Nem lesz egyszerű de nem adják ingyen a Scudettot ezt tudtuk eddig is és most sem vagyunk sokkal se távolabb se közelebb mint 20.00kor. Pazza Inter!
Tombi1986

Szerintem Skriniar messze nem akkora ász , mint sokan gondolják. Attól, hogy van még valakinek egy jó szezonja az egy adott dolog, majd ha lesz 3-4...csak a média sajnos elbassza az egészet. Egyből a City akarja megvenni 80 milláért, a játékosnak meg annyi IQ-ja van, mint egy amőbának és elszáll egyből majd jön a teljesítmény romlása egyből...
Pszichológusok nem ártanának a keret mellé.

Padellit lehet védeni, sajnos az ő bizonytalansága meghatározó. Az első félidőben sem szólt a hollandnak, hogy kijön és a szlováknak sem a 11-es előtt. A védők is látják, hogy totál homály a csávó és mindent megakarunk oldani...

Bajnokság pedig majd kiderül, továbbra is tartom bármi lehet, de ehhez mindenkinek össze kel magát szednie főleg Contenak mert végig mozizta a második félidőt...
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Igazából nincs veszve semmi de azért lássuk már be hogy irreális elvárás a scudetto! A Lazio fordítása annyira nem volt bent a meccsben mint a mi vezetésünk az első félidőben! Lehet szidni a kapust de annak sincs értelme mindkét gól előtt fel kellett volna szabadítani (meg volt rá a lehetőség!) konkrétan 3 pontra van a Juve és még játszunk velük nem dőlt el semmi (az is várható volt h idegenben nem nyerünk meg minden meccset) a jeleket viszont látni kell ez a csapat kezd csapágyasra járatódni látszik a fáradtság és az ebből jövő rossz döntések, tompaság! Arra meg hogy miért nem kezdett Eriksen megkaptuk a választ amikor beállt káprázatosan gyenge volt! Ha lett volna még egy cserénk lehoztam volna és beküldtem volna Borja-t Nem most megye el a bajnokság ha elmegy hanem akkor amikor nyertük magabiztosan a meccseket és 2-3 gólos előnynél jött Esposito ahelyett hogy pihent volna a kp (mondjuk Brozovic)
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

brecsinho írta: 2020.02.16. 22:57 nekem kezd csalódás lenni Conte,de cáfoljon rám és tegyen csodát márciusban.
Nekem is egyre inkább csalódás, nem igazàn sikerült összeraknia a játèkot mèg mostanra sem, támadásban csak az egyéni villanásokban lehet bízni, de a védekezès sem meggyőző annak ellenére, hogy sok gólt azért nem kapunk.

Amúgy ha eddig a szezont elfogulatlanul végiggondoljuk, nem sok meggyőző meccsünk volt, nagyon sok esetben csak szerencsével sikerült kiszenvedni a győzelmet és erre hosszú távon nem lehet építeni, ezèrt is kezdünk visszaesni.
Akkor nekünk dobott a “gèp”, mostanság az ellenfélnek, kezd kiegyenlítődni.

Engem amúgy nem bántana annyira, ha nem lennénk bajnokok, de ha a Lazio előttünk végez és a kupàkban sem jutunk semmire, akkor számomra kudarc lesz a szezon.
Lehet itt jönni az összeszokottsággal és társaival, de Conte ezért keres 12 milliót, a kb 2 milliót kereső Inzaghival szemben, hogy ezt àthidalja.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2020.02.16. 22:46
Tombi1986 írta: 2020.02.16. 22:43 Őszintén melyik csapat bírja el a következőt:
Miről beszélsz amúgy??? A Lazio keretének összértéke fele a miénknek. Amíg ment a szekér "csodáról" meg Conte faktorról beszéltél, most meg jössz ezzel a keret dologgal már megint. A bajnokság második helye most nagyon is reális ezzel a kerettel (Napoli gyakorlatilag kiesett a dobogóért), kis szerencsével a scudetto is. Conténak lassan ki kell találnia valamit, mert elkezdtük lerombolni azt, amit felépítettünk. December óta 1-2 kivétellel valahogy kiveszett a tűz és ez nagy baj.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez van, srácok... A harmadik helyen van az Inter és még bőven van lehetőség előzni, vagy még hátrább csúszni. Conte a hibás, a bíró a hibás, az aktuális ellenfél a hibás, a pályán lévő 11 és persze kiemelten Padelli is hibás. De mindenek előtt a drukker a hibás, mert kicsivel a féltáv után (meg már előtte is) bajnoki címről ábrándozik.

FORZA INTER!!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Az én megérzésem az hogy Contéval nem fogunk nyerni semmit sajnos! Az alap taktikája nekem sosem volt szimpatikus bevallom nálam ezért + a Juvés múltja miatt -kettővel indult! Az őszi szezonban úgy tűnt rendben leszünk és érezni lehetett a fejlődést a csapaton
persze Spalletti után ez nem akkora bravúr! Skriniarról és Godinról akkor azt gondoltam majd belejönnek illeszkednek a taktikához, sajnos azóta egyre több a hiba a játékukban! Sensi ugye szenzációsan indult de a sérülése óta mikor játszott már finoman szólva sem volt olyan mint év elején! Eriksen ebben a taktikában nagyon nem találja a helyét nekem úgy tűnik! Martinez pedig ha valóban menni akar le kell tenni a padra és meg kell adni az esélyt Sancheznek akin látom a szenvedélyt még akkor is ha esetleg csak 5 percet kap! Conte hiányosságait szezon közben mi is megtapasztalhattuk ahogy ment az idő egyre szembetűnőek lettek a korlátai! A taktikáját túlságosan kiismerték Olaszországban, a Chelseavel véleményem szerint azért lett bajnok anno mert ott előnyére vált hogy ezt a taktikát nem nagyon ismerték vagy játszották korábban Angol csapatok + kibaszott jó motivátor azt nem lehet elvenni tőle! A második évében amúgy jött is a visszaesés mint eddig a Juvés éveit kivéve mindenhol az edzői karrierje során! Szerintem egyébként nem is lesz itt sokáig és legkésőbb 2021 nyarán lépni fog! Jó lenne ha megcáfolna és szurkolok is neki amíg itt van! Mást nem is tehetek! Forza Inter!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Tombi1986 írta: 2020.02.16. 23:08 Szerintem Skriniar messze nem akkora ász , mint sokan gondolják. Attól, hogy van még valakinek egy jó szezonja...
2 nagyon jó szezonja volt.
Most meg egy olyan poszton játszik egy számára teljesen új rendszerben, ami egyértelműen egy bal lábas védőre van kitalálva.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Ha mar nem tudtunk nyerni, jobb hogy kikaptunk, egymas elleniben igy is jobbak vagyunk, es igy legalabb egy csapat kozvetlenul a Juven maradt, ami szerintem fontosabb annal, hogy most itt van egy pontunk vagy sem.

Sajna Padellival a kapuban ez van, a vedelem többet akar, hogy ne a meccshianyos kapuson muljon, persze ebből jöhetnek hibak (na persze egy szuper fantom tizivel megspekelve), eshat a masodik golt veletlenul sem lehet rahuzni, de megis van egy erzesem, hogy Handa annyira formaban van, hogy nyilvan tudja hogy nem fog 4 emberen atmenni egy labda, mozogni kell a sarok fele, vagy barmi ilyesmi

Kar erte, de a bajnoksag ugyis a kis/kozepcsapatok ellen fog eldőlni, egy egy ilyen meccs persze ad extra erzelmi motivaciot, es esetleg egy hibazasi lehetőséget
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

R9. írta: 2020.02.16. 22:23 meccs utan azonnal kikell rugni contet :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
vegulis mi innen sokkal jobban is tudnánk ezt... 8-)
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nyugi Srácok, 3 pontra vagyunk az 1. Helytől, 2re a másodiktól. Nincs veszve semmi, Rómában senkinek sem könnyű nyerni. Biztos vagyok benne, hogy mind a két riválisunk is bele fog menni egy-egy gödörbe, amikor meg nekünk lesz jobb szériánk.
Szépen beépül Eriksen is mostmár, ebben biztos vagyok, ha pár hónap múlva úgy alakul, hogy elment a bajnokság, nem hiszem, hogy ezen a mai meccsen történt volna.
2 (!) vereségünk van, ez így is szép teljesítmény, ne temessük a csapatot.
Forza Inter! ;)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

CsaSzi9294 írta: 2020.02.16. 23:55 Nyugi Srácok, 3 pontra vagyunk az 1. Helytől, 2re a másodiktól. Nincs veszve semmi, Rómában senkinek sem könnyű nyerni. Biztos vagyok benne, hogy mind a két riválisunk is bele fog menni egy-egy gödörbe, amikor meg nekünk lesz jobb szériánk.
Szépen beépül Eriksen is mostmár, ebben biztos vagyok, ha pár hónap múlva úgy alakul, hogy elment a bajnokság, nem hiszem, hogy ezen a mai meccsen történt volna.
Forza Inter! ;)
Ennek a szar rendszernek az àldozata Godin , Skriniar is . Eriksenre sem tennék sok pént most .
Tök mindegy ki a kapus , mikor egy sokkal jobb kerettel is úgy megy a tàmadàsépítés , mint a kopasszal .
Ha az elmúlt 7-8 meccs jàtékàt nézem , aztàn Conte szerződését , hát nehéz pozitív maradni . Inzaghit kicsit jobban érdekelte a dolog . Mondjuk egy jóval szarabb kerettel hozza és le is veri a Màgusunkat ..
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Sajnos elég körülményesen voltunk előre játékban. Nem követtem az eseményeket néhány napig, ezért meglepődve láttam, hogy Sensi ismét sérült. Tudja valaki, hogy mi az oka? A támadóink és a felhúzódó középpálya soksor vonalban várja a védők panaszait. Többet kellene visszalépni labdáért. Szerintem Eriksen is ezért használhatatlan eddig. Ha nem mi leszünk a bajnokok, akkor legyen a Lazio, mert nekik 20-30 év kell egy ilyen csapathoz és legalább nem a Juve nyerne.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Röviden és tömören.

A Juve kihívója a Lazio, és nem mi.

Conte nem nyer semmit ezzel a csapattal.

Jövő héten újra felrakja a 3-5-2-öt, amit mindenki kívülről ismer már.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Úristen mi megy itt!! Én eddig azt hittem, hogy ez egy Inter érzelmű közösség, Inter szurkolók tábora. De ez a fröcskölődés, ami itt megy egy-egy rosszabb periódusban, elképesztő. Mintha ilyen látens juves szurkolók írogatnának ide nap mint nap!
Nagyon leépült itt a színvonal, csak a régi (alapító) tagok iránti tiszteletből nem törlöm magam. Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára!!
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Azért Padelli sokat volt ekézve, de Immobile elleni védése a végén 1 pontot ért a Lazioval szemben...
Az első gólnál 50-50-ben mondanám a felelősséget Skriniarral. Vagy nem szólt, vagy szólt :D :D
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

hvmetal írta: 2020.02.17. 06:16
CsaSzi9294 írta: 2020.02.16. 23:55 Nyugi Srácok, 3 pontra vagyunk az 1. Helytől, 2re a másodiktól. Nincs veszve semmi, Rómában senkinek sem könnyű nyerni. Biztos vagyok benne, hogy mind a két riválisunk is bele fog menni egy-egy gödörbe, amikor meg nekünk lesz jobb szériánk.
Forza Inter! ;)
Ennek a szar rendszernek az àldozata Godin , Skriniar is . Eriksenre sem tennék sok pént most .
Tök mindegy ki a kapus , mikor egy sokkal jobb kerettel is úgy megy a tàmadàsépítés , mint a kopasszal .
Ha az elmúlt 7-8 meccs jàtékàt nézem , aztàn Conte szerződését , hát nehéz pozitív maradni . Inzaghit kicsit jobban érdekelte a dolog . Mondjuk egy jóval szarabb kerettel hozza és le is veri a Màgusunkat ..
Szezon elején azért ment jobban a szekér, mert nem volt nyomás a játékosokon és Contén sem. Amint jöttek az eredmények, elhitték a fiúk, az edző, a szurkolók, hogy van esély a Scudettora (ahogy még most is) és elkezdtek befeszülni... ez egy holtpont most, semmivel nem rosszabbak a játékosaink, és Conte sem, mint ősszel.
Kikaptunk Rómában..na és? Ha Bresciában vagy Genovában történik, teljesen más lenne a helyzet. Össze kell még szoknia a játékosoknak az új rendszerhez, meg a kisebb gödrökhöz. Tartásunk van, ezt a múlt héten bizonyították. Ha tegnap hozunk egy pontot nem lenne ez a negatív hangulat, de sajnos kaptunk egy kamu tizenegyest meg nem is úgy alakult a meccs, ahogy el vártuk volna a játék vezetőtől.

Kérdezik, miért a 86ba hozza be Sanchezt?? Hát szerintem azért, mert egy zsák szotyit nem ér, de nincs más akit be hozzon, ergo szar helyzetben nincs aki gólt rúghat a padról. De ebbe most nem akarok bele menni jobban a lényeget fentebb leírtam. Nem kell aggódni, majd szezon végén meglátjuk mi lesz. ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szerintem nagyon túlzás ez a letargikus hangulat, hogy szarok vagyunk.
Vannak gondok, amiket meg kell oldani, elsősorban Conténak, mert a bázis egyáltalán nem rossz:

- Kicsit rugalmasabbá tenni a rendszert taktikai oldalról (3-4-2-1, 4-3-3).
- Jobban használni az amúgy igenis használható, padon ülő cseréket (Alexis, Eriksen, stb), nem 5-10 percekre bedobni őket mikor beüt a krach.
- Skriniar szenved a baloldalon, Bastoni viszont ott nagyon megbízhatót hoz eddig ebben a szezonban, szóval egy Skriniar-Bastoni (oldal)csere mindenképpen szükséges, Godinért sajnos jelenleg nem lenne kár a padon.
- Eriksen beépítését lassan el kéne kezdenie, mert értem, hogy ahogy nyilatkozza is, ő fokozatosan építi be az új igazolásokat, nem azonnal rögtön, mert neki ez a módszere, de Eriksenről beszélünk és jelenleg egy Vecino előtte van a rendszerben...
- Vecino. Volt a héten egy statisztika, hogy az eredményességünk vele és nélküle. Erősen a vele sikeresebbek vagyunk oldalra billent a mérleg. De nekem fáj, hogy ő van fent, Eriksen meg ilyen 20 perces csere. Télen fix távozónak tűnt miután megírták a lapok hogy van köztük ellentét Contéval, azóta meg kihagyni nem tudja Conte, mintha kicsit ilyen "na akkor most bizonyíts" effektbe ment volna át vele szemben. Ez szerintem nem OK.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Több dolog ami megfogalmazódott bennem a meccs után:

- Padelli : Rendkívül bizonytalan volt egész meccsen , első gólban vastagon benne volt , a második gólnál bravúrral tudott volna hárítani. Az a kérdésem,hogy miért nem derült ez ki korábban ? Mért van a 3.számú kapus , ha nem megy a 2. kapusnak ? Berni bácsinak is más dolga nincs ,mint szidni a bírókat a padról . Itt rosszul mérte fel a vezetőség a kapusokat ,mert mi van ha Handa egész évre lesérülne? , Európa Ligába indulunk jövőre?
- Conte: Elmúlt a varázslat, egyenlőre nem tud változtatni. A Lazio meccs , a Napoli meccsen ment el,hogy nem rotálta keretet .Lukaku orrvérzésig játszatása , és Sanchez indokolatlan mellőzése valamint Eriksen felé lévő bizalmatlanság se túl jó. Most megint kis csapat vagyunk elmondása szerint, úgy érzem hogy nem kezeli jól a kényes szituációkat. Egész Európában nem kapott senki ekkora keretbővítést ,de egyenlőre nem tud vele mit kezdeni.

Mindenesetre ,ha nem tesszük rendbe a dolgokat , nem jön vissza az a szenvedély ami a csapatot és az edzőt is jellemezte ,akkor a 3.hely lesz meg a bajnokságba és megint szét fogunk esni a végére.
Interfan84

Egyébként nem kell elájulni a Lazio-tól se, mert eddig 14 (!) büntetőt kaptak és csak 2-őt fújtak ellenük...ilyen statisztikával olyan 15 ponttal kellene vezetni a tabellát.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Süti írta: 2020.02.17. 08:49 Röviden és tömören.

A Juve kihívója a Lazio, és nem mi.

Conte nem nyer semmit ezzel a csapattal.

Jövő héten újra felrakja a 3-5-2-öt, amit mindenki kívülről ismer már.
10 év után most vagyunk a legközelebb az elvárásainkhoz, mind játékban, mind pedig pontszámokban. Conte egy teljesen új játékrendszert honosít meg éppen úgy, hogy rengeteg új játékos kell eközben beépítenie. Ilyenkor kell a türelem néha, mert nem mindig megy a szekér, de még a triplázós időszakban is volt ilyen. Azt hiszem, hogy jó úton járunk, így - bár vannak rossz momentumok (mint a tegnapi) - én mégis bízom benne, hogy valami jó sülhet ki ebből.
Válasz küldése